Oud-Ajacied Maxwell beschuldigd van mishandeling en doodsbedreigingen

Donderdag, 20 juni 2019 om

Maxwell wordt door zijn ex-vrouw beschuldigd van mishandeling en het doen van meerdere doodsbedreigingen, zo meldt het Braziliaanse Globo. De vrouw, Giulia Nagamine, heeft in maart aangifte gedaan tegen de plaatsvervangend sportief directeur van Paris Saint-Germain, die als voetballer uitkwam voor onder meer Ajax en Barcelona. Maxwell zelf ontkent in alle toonaarden.

Het zou al langere tijd niet goed gaan tussen Maxwell en zijn ex-vrouw. In 2012 zou een ruzie zo uit de hand gelopen zijn dat Nagamine twee gebroken tenen en blauwe plekken op haar arm opliep. In de jaren daarna volgden meerdere incidenten, waarbij Maxwell in 2015 doodsbedreigingen zou hebben geuit tegen zijn voormalig geliefde. In 2018 zou dat opnieuw zijn gebeurd.

Maxwell herkent zich geenszins in de aantijgingen. "Ik ben bedroefd om te zien hoe een persoon die ik zolang ken en de moeder van mijn geweldige kinderen, de wet op zo'n manier gebruikt", laat de gestopte linksback weten. "Voor het welzijn van mijn kinderen zal ik mijn volledige onschuld bewijzen en dat dit allemaal een leugen is. Uit respect voor de vrouw van mijn kinderen zal ik hier verder niets over zeggen."

Het huwelijk tussen Maxwell en zijn vrouw is na dertien jaar gestrand. Nagamine zette bijna een jaar geleden een punt achter de relatie en nam de vier kinderen uit het huwelijk mee naar Belo Horizonte in Brazilië. Daar deed ze op 27 maart aangifte tegen Maxwell, die hangende het onderzoek geen contact meer mag opnemen met zijn ex-vrouw.Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door rugu)

Maxwell staat bekend als een ongelooflijk beschaafde man. Het zou voor mij als een grote verrassing komen als deze aantijgingen waar blijken te zijn

20 juni 2019 om 17:39

Haha dat horen we wel vaker. Het was zo’n lieve jongen, het was zo’n nette man. Je weet nooit wat er zich thuis afspeelt bij zo iemand. Gezien wat er in het verleden is gebeurd lijkt het dat we allerminst hoeven te spreken over een beschaafde man.

20 juni 2019 om 17:43

En Brad en Angelina hadden het sprookjeshuwelijk. Niemand weet wat er achter de deuren gebeurd is. Laat de waarheid boven water komen zonder al te veel moddegooien, want daar worden de kids de dupe van.

20 juni 2019 om 17:44

OJ Simpson stond ook bekend als een ongelooflijk, beschaafde man. Ik wil maar zeggen, het staat op niemand zijn voorhoofd geschreven hoe je vanbinnen bent. Weten wij veel, misschien is het waar of misschien liegt zijn ex. Dit zal nog een vervolg krijgen.

20 juni 2019 om 17:57

Vergeet niet dat wij een man zien die zich bewust is van de pers of fans. Tussen vier muren is een andere wereld. Daarmee wil ik hem overigens niet beschuldigen.

20 juni 2019 om 18:39

Stille wateren hebben diepe gronden

20 juni 2019 om 22:56

Mocht blijken dat hij inderdaad vals wordt beschuldigd, dan hoop ik dat ze deze ‘dame’ voor jaren opsluiten. Ik heb persoonlijk een bloedhekel aan dit soort vrouwen. Daar kunnne niet hard genoeg tegen optreden. Maar nogmaals, mits Maxwell inderdaad een schone lei heeft.

Zou me toch erg tegenvallen mocht dit waar zijn, heb Maxwell altijd als een echte gentlemen gezien. Je dient ten alle tijden met je tengels van een ander af te blijven. Waar ik me ook over verbaas is waarom t zo lang heeft geduurt heeft aangifte te doen. Mishandeling, zonder plekken, aantonen is erg lastig. Zal je eigenlijk direct na t incident moeten doen. Wat makkelijk gezegd is door mij. Afijn, zoals gezegd zou me dit erg tegenvallen. Afwachten wat de uitspraak wordt.

20 juni 2019 om 17:36

Staat toch echt in dat ze in 2012 al met gebroken tenen en blauwe plekken naar het ziekenhuis is geweest, dat het zolang duurt is een bekend fenomeen bij vrouwen die mishandeld worden door hun man, ze geloven (soms wel jaren) hun man als die zegt dat het vanaf nu niet meer voor gaat komen, of ze zijn gewoon te bang, nu heeft ze hem eind vorig jaar verlaten en in maart aangifte gedaan.

20 juni 2019 om 18:08

Daarom de term: Wat makkelijk gezegd is door mij. Feit blijft wel, dat t nu 7 jaar na dato verdomde moeilijk is om mishandeling hard te maken. Klopt verder wat je zegt, gebeurd met vele die in een relatie zitten, toch nog kans op kans geven aan de persoon met de losse handjes.

20 juni 2019 om 18:15

In principe heb je natuurlijk gelijk, het beste is direct na de mishandeling, echter dat gebeurt bijna nooit, zelfs als de politie door de buren is gebeld en aan de deur komt, dan nog doen veel slachtoffers geen aangifte, angst, schaamte, zeg het maar. Hier zittend zeg ik, dat ik altijd aangifte zou doen, maar zoals je al typte, makkelijk gezegd als het mij niet overkomen is

20 juni 2019 om 17:37

Ik vermoed dat (ex) mevrouw maxwell bepaalde beweegredenen heeft om nu deze aantuigingen te doen. Misschien gaat het om geld of voogdij zaken.

20 juni 2019 om 17:59

Zoals in het artikel te lezen valt gaat dit natuurlijk niet om een incident. Ik denk dat als geld of voogdij het doel zou zijn, dat ze dat al eerder voor elkaar zou hebben gekregen, daar hoeven geen jaren overheen te gaan.

Altijd lastig dergelijke zaken. Als het klopt, wordt Maxwell terecht gestraft. Maar zou zo maar kunnen zijn dat er niets waar van is. Hoop vooral voor hun kinderen dat de rechtszaak achter gesloten deuren gaat plaats vinden. Kinderen zijn sowieso de dupe, ongeacht de uitkomst.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Brazilië

FIFA ranking: 3
196 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
SpelersPositieW
RodrygoAanvaller
TiteUnknown
AlissonKeeper50
SantosKeeper
MarquinhosVerdediger10
Thiago SilvaVerdediger51
Voor de complete selectie: Clubpagina Brazilië.

48 fans
Verdediger, 38 jaar

In de wandelgangen

Zondag 15 december
Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid wil in januari verrassen met het binnenhalen van Phil Foden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren