Manchester United deelt nieuw contract uit aan ‘ultieme professional’

Woensdag, 19 juni 2019 om

Juan Mata blijft Manchester United trouw, zo meldt de club woensdag via de officiële kanalen. De 31-jarige middenvelder leek in eerste instantie zijn aflopende contract niet te willen verlengen, maar heeft deze alsnog met een jaar verlengd. Daarnaast is de optie op een jaar extra in de nieuwe overeenkomst opgenomen. Mata staat voor zijn zesde seizoen in het shirt van the Mancunians.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede zet van Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

21 reacties (laatste reactie door bruh)

Woodward is de fans echt aan t trollen hoor. Wanneer gaat die vent eens zijn werk doen en goede aankopen doen. Die gozer kan alleen maar flutspelers halen en te veel betalen voor spelers. Oh, en natuurlijk contracten verlengen van spelers die eigenlijk wegmoeten. Volgende week krijgen jones en smalling een salarisverhoging....

19 juni 2019 om 19:10

Echt he. Spelers als Mata, Young, Matic, Jones, Smalling, Alexis, Rojo, Jones moeten allemaal zsm weg. Maar goed, met Woodward weet je gewoon dat er nog 1, misschien 2 aankopen gedaan gaan worden waarbij hij monstersalarissen uit gaat delen en 2x de waarde van de betreffende speler betaald. Waar de spelers van United vroeger speelden voor de ‘badge’, gaat het nu alleen maar om het geld, en dat is te danken aan Woodward die de kraan voor iedere strontvlieg open draait. Ik ben bang dat we nog zeker 3 jaar jankend naar United kunnen kijken. Zonde.

19 juni 2019 om 20:27

ja misschien is belangrijkste aankoop die united kan doen wel een technisch directeur, want woodward is simpelweg een ramp als het aankomt op transferbeleid. Die vent moet het lekker houden bij waar hij goed in is, namelijk geld genereren voor de club qua sponsors et cetera. Ik heb het trouwens laatst eens uitgerekend aan de hand van de salarissen die bekend zouden zijn en als je mata, valencia, young, pereira, darmian, matic, jones, smalling, rojo, bailly,fred, herrera (is al weg) en alexis weg zou doen deze zomer dan komt er rond de 85 miljoen euro vrij en kan je 8 spelers halen en hun allen ongeveer 10.5 miljoen salaris per jaar bieden. Aan transfersommen zou je toch ook wel rond de 200 miljoen moeten kunnen genereren met de verkoop van al die spelers wat je dan weer kan gebruiken voor de aankoop van nieuwe spelers. Al met al is het totaal onbegrijpelijk dat woodward niet een grote schoonmaak houdt en groots inkoopt. Helemaal wanneer je je bedenkt dat er deze zomer een overvloed aan talent is dat haalbaar is.

19 juni 2019 om 20:45

Sorry man maar boven de 200 voor die spelers is niet realistisch helaas, verder geef ik je zeker gelijk!

19 juni 2019 om 22:07

ik zei ook rond de 200 he niet boven de 200, maar hoezo zou dat niet realistisch zijn? laten we zeggen dat je voor jones, smalling en rojo elk 15 miljoen kan krijgen en voor bailly 25 dan zit je al op 70. En dan voor fred 30, voor matic 25m voor pereira 20 en voor alexis 25 dan zit je al op 170 miljoen totaal. Nou dan voor young en darmian elk 5 miljoen, zit je al op 180 miljoen oftewel bijna 200 miljoen. Mata heeft verlengd dus daar kan je nu ook geld voor krijgen en die zal vast wel 15 a 20 miljoen opleveren dus die 200 haal je wel hoor of ik moet hele gekke prijzen verzonnen hebben, maar dat lijkt mij niet.

Mata heeft bij United nooit meer dat niveau aangetikt wat hij wel haalde bij Chelsea in 2013. Dood-, en doodzonde!

19 juni 2019 om 19:03

Maar bij United op en top gewaardeerd en dat was bij Chelsea gelijk minder toen het ietsjes minder was.

20 juni 2019 om 00:04

Hij was Chelsea enorm geliefd, 2x oprij gekozen tot fans speler van het jaar, alleen die Portugees vond hem niet goed genoeg en wilde zsm van hem af. Het gedrag van 1 persoon beschrijf je nu, niet van een hele club

Met spelers als Juan Matig zal ManU het niet redden tegen City en Chelsea

19 juni 2019 om 19:03

Chelsea? Eerder liverpool. Chelsea zie ik noet kampioen worden de komende 2 seizoenen

19 juni 2019 om 20:30

dit is wel het ideale moment voor chelsea om eens gebruik te maken van al het talent dat zij hebben rondlopen. Wellicht dat dat nog enorm goed voor ze uitpakt.

Heeft goeie period gekend onder lvg. En IMO is hij nog steeds van waarde als hangende flank speler. Je vervangt hem niet zo 123 met een betere/bewezen vervanger

19 juni 2019 om 18:57

Als je van te voren bewijs wilt zijn er inderdaad maar weinig vervangers. Echter moeten er met een beetje beleid er wel tientallen potentiële vervangers op de lijstjes staan. Bovendien betaal je als club vaak een stuk meer salaris aan deze zogenaamde "bewezen" spelers die al op hun retour zijn. United zou beter lering trekken van het transferbeleid van de stadsgenoot. Die trekken jaarlijks spelers aan van een jaar of 22-24 die niet alleen een hoger niveau hebben, maar ook nog eens een stuk langer meegaan. Nu kun je als United niet hetzelfde bieden als City (cl), maar als je goed scout moet je toch wel goede spelers van die leeftijd kunnen vinden die voor United willen spelen.

Ze willen gewoon niet doorselecteren. Ongekend.

Iedereen eruit, jeugd doorschuiven en de as versterken met ervaren spelers.. paar zure jaren, maar dan zou het beter moeten gaan.

Constant hetzelfde blijven proberen word niks.. wat zei Einstein toch.. it's mad! (trying the same thing, but expect different results)

19 juni 2019 om 19:04

Dat probeerde Louis van gaal maar Rooney en Giggs staken daar een stokje voor en de club heeft een leiding die het ook niet echt snapt en dan weer links gaat en dan weer rechts.

19 juni 2019 om 19:47

"helaas" gaat het financieel erg goed.. anders was er wel een stoelendans begonnen, daar in de hogere regionen van United

Klinkt misschien gek, maar ik vind Mata een wereldspeler. Techniek, inzicht en passing zijn bij hem fenomenaal. Het is wel zo dat dit geen dragende speler is en het alleen goed doet als het team lekker draait. Zie hem bijvoorbeeld veel beter presteren bij Barca dan nu bij United.

20 juni 2019 om 00:07

De tijd dat hij met hazard speelde, smullen geblazen. Bij Chelsea was het ook nog eens een killer, wist met een enorm hoog percentage van z’n schoten te scoren, jammer dat het er bij United nooit meer echt is uitgekomen - maar dat heeft ook te maken met wat je zegt, hij heeft een goed presterend team nodig om uit te blinken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Actuele wedstrijden

241 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 17 augustus
Kingsley Coman wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden vanuit Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren