Verhuur Gareth Bale ‘uitgesloten’: ‘Grotere kans dat ik hier op Ascot win’

Dinsdag, 18 juni 2019 om

Gareth Bale verlaat Real Madrid in ieder geval niet op huurbasis, zo tekent Sky Sports op uit de mond van zaakwaarnemer Jonathan Barnett. De buitenspeler van de Koninklijke staat er volgens berichten in de Spaanse media niet op goed bij trainer Zinédine Zidane, waardoor een nieuwe uitdaging elders de beste oplossing lijkt.

Menig club is echter bang dat Real de hoofdprijs vraagt voor de international van Wales, die in het Santiago Bernabeú nog drie seizoenen vastligt. Daarnaast is zijn exorbitante salaris in Madrid, naar verluidt 500.000 euro per week, een voornaam struikelbok voor belangstellende clubs. Manchester United is in de Engelse pers al eens met Bale in verband gebracht, maar door het ontbreken van Champions League-voetbal op Old Trafford lijkt dat geen serieuze optie te zijn.

Barnett werd door Sky Sports op Ascot, een van de meest beroemde paardenraces van Engeland, gevraagd naar de situatie omtrent zijn cliënt. De zakelijk adviseur zette zijn mening kracht bij met een treffende vergelijking. “De kans dat ik hier op Ascot win is groter dan dat Bale op huurbasis bij Real vertrekt. Dat gaat gewoon niet gebeuren. Daar staat zijn hoofd ook niet naar.”

“Hij heeft het erg naar zijn zin in Madrid en zijn gezinsleven aldaar is geweldig. Er moet dus heel wat gebeuren om Gareth daar weg te krijgen en een huurperiode is daarom geen optie”, aldus Barnett, die weet dat Bale weleens betere tijden heeft gekend in Spanje. “Het is duidelijkheid dat zijn situatie bij Real er niet beter op is geworden.”

Bale, die in juli zijn dertigste verjaardag viert, verruilde Tottenham Hotspur in 2013 voor de Madrileense grootmacht. Hij veroverde in de afgelopen zes seizoenen maar liefst viermaal de Champions League, maar zijn populariteit blijft onderwerp van discussie in Madrid en omstreken. Daarnaast werkt de problematische werkrelatie met Zidane duidelijk niet in zijn voordeel.Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door 100% meijer)

Met een type als Hazard zou Bale wel eens kunnen verrassen in Madrid. Ik geef hem geen ongelijk. Hij moet Zidane het ongelijk bewijzen.

18 juni 2019 om 19:18

krijg eerder het idee dat wat bale ook doet, hij altijd ongelijk krijgt van zidane. bale's stats zijn geweldig. hij was de perfecte opvolger van cr7 aan de linkerkant. maar het botert gewoon niet tussen hem en zidane. prima, bale's goed recht om op zijn salaris te teren dan

18 juni 2019 om 20:41

Er is ook een seizoen geweest met 2 andere trainers, daar liet hij het ook niet echt zien..

Groot gelijk dat hij dat salaris blijft innen trouwens

18 juni 2019 om 22:39

Ik geloof niet dat Zidane zijn arrogantie opzij kan zetten en Bale gaat laten spelen. Ik vermoed dat hij voor 500k per week lekker op de tribune gaat zitten.

18 juni 2019 om 23:15

100% Meijer
Wat maakt Zidane arrogant door Bale niet op te stellen? Bale laat gewoon te weinig zien in de vele kansen die hij krijgt, dan is het gewoon logisch dat de trainer voor andere opties gaat.

20 juni 2019 om 10:22

Ik wil aangeven dat ook als Bale het goed zou doen, ik me niet kan voorstellen dat hij nog een kans krijgt.

Hij is zo belangrijk geweest in de CL winsten voor Real, maar dit gaat jammer genoeg toch wel een ongelukkig einde worden. Ik snap dat de man een moeilijk karakter kan hebben en een verlegen persoon kan zijn waardoor hij misschien overkomt op een andere manier dan hijzelf wilt. Desondanks vind ik dat hij toch wat meer respect verdient van de club en zeker van de fans.

Als hij het zo naar zijn zin heeft in Madrid, waarom duwt hij dan zijn ploeggenoten weg die hem willen komen knuffelen na zn goal? Dit zijn gewoon praatjes van zijn zaakwaarnemer. Die zaakwaarnemer geeft Gareth wss aan dat hij gewoon zijn contract moet uitdienen voor het geld.

Maar als deze knul nog geïnteresseerd is in voetballen in de top, zou hij toch beter ergens anders de uitdaging nog eens aan gaan. Zou een goede vervanger kunnen zijn van Robben bij Bayern, maar dan zal hij toch echt wel salaris in moeten leveren.

18 juni 2019 om 18:29

@callejon21

Dus omdat Bale 4x de CL heeft gewonnen met Real verdient hij meer respect? Er is geen seizoen geweest waar Bale wedstrijd in wedstrijd uit zijn stempel heeft weten te drukken. Hij heeft goede fases gehad, maar hij zakt eerst weer helemaal weg met blessures. om vervolgens weer een paar goede potjes te spelen, en daarna presteert hij weer weken niks. Daar komt bij dat hij blijkbaar niet zo goed in de groep ligt. Ik snap niet dat er word beweerd dat zijn gezins leven helemaal top is, terwijl als je goed op hem let hij er dood ongelukkig uitziet. Bale zijn tijd bij Madrid is gewoon ten einde, het is een wonder dat hij niet eerder is verkocht. Het is nu of volgend seizoen, Bale mag kiezen. Als ik hem was had ik de eer aan mezelf gehouden, en was ik lekker terug naar de PL gegaan.

18 juni 2019 om 18:44

Makkelijk riedeltje kalk je ff neer @Yeisoonnn. Feiten zijn zo simpel. Zonder Bale 2 of 3 CL's minder. En nee, geen bla bla CR7, maar Bale. Toegegeven dat hij tijden onzichtbaar is en was maar ook hele sterke periodes. Dus een beetje 50/50. Maar Madristas kunnen get niet hebben dat Bale in een uitstekende positie zit en lachend alles afwacht. Komt er een club die hem wil kopen dan of moeten ze aan zn salaris voldoen, zo niet dan moet Real hem 50 miljoen uitbetalen. Gebeurd sit niet blijft hij fijn golfen in Madrid en ontvangt 90miljoen in 3 jaar. Dus eer aan zichzelf houden, hij lacht zn lul uit zn broek en wacht rustig af.

18 juni 2019 om 19:13

Hoe kon Bale schitteren in de finale? Omdat Ronaldo met een groot aandeel Real daar bracht. Het is makkelijker om 1 finale goed te spelen dan een heel toernooi ervoor. Dus idd wel CR7 en geen Bale.

18 juni 2019 om 19:13

@ fr.jc. feiten zijn zo simpel zeg je en vervolgens kalk je doodleuk neer dat hij voor 30m per jaar op de loonlijst staan terwijl dit 14 is. Iets met feiten lol. On; Gerrit heeft gewoon 5 goede jaren gekend en afgelopen jaar was erg ongelukkig. Ik zou hem het liefst bij real zien al hoop ik voor zijn eigen spelplezier dat tottenham een serieuze optie is. Geweldige voetballer die gerrit ! En barta.. ik gniffel nog altijd alsnik die naam hoor!

18 juni 2019 om 19:24

Je haalt netto en bruto door elkaar. Als hij werkelijk voor 14m op de loonlijst stond was hij allang weg. Wat destijds overal uitgelekt was, was een zesjarig contract van circa 30m euro bruto (25m pond, 500k per week) tot aan 2022. Die 14m pond die vaak genoemd wordt is netto (Spanje heeft een 45 procent belastingtarief).

18 juni 2019 om 19:39

@dr.jero

Inderdaad kalk ik dit bedrag neer, Bale staat voor +/- 5ton per week op de loonlijst, dit bedrag is op te zoeken en ook al zo vaak besproken.

Bale is (was) een uitstekende speler met een zeer ongelukkig jaar. Maar dat zouden we van meer spelers van Real kunnen zeggen dit seizoen.

Ik hoop dat hij zijn spelvreugde terugvind en weer op stoom raakt, waar dit dan ook moge zijn.

18 juni 2019 om 19:49

@allejahmansi

Eens hoor, was no pun intended. Maar omdat (vele) mensen Bale neer sabelen probeer ik met een simpel feitje even wat aan te kaarten in zijn voordeel.

(Ik praat niet enkel over de finale wedstrijd, de 2 halve finales ervoor zorgde Bale ervoor dat ze de finale uberhaubt konden spelen.)

18 juni 2019 om 19:59

Ah oke begreep je verkeerd excuus. Wat mij betreft begint Bale gewoon op nul en krijgt hij een nieuwe kans. Bale kan echt wel veel meer dan mensen hier beweren idd. Helemaal als Hazard op links erbij komt vanaf aankomend seizoen.

18 juni 2019 om 20:18

@fr_jc

Dat kalk ik niet ff neer, ik volg Real al bijna 15 jaar. Bale zijn cijfers zijn gewoon uitstekend, maar hoe hij in de ploeg past bij Real totaal niet. Dit jaar was zijn kans om aan te tonen dat hij zonder Ronaldo de leiding zou nemen, guess what, Benzema pakte die verantwoording wel op. Iemand die ook niet altijd even door dik en dun gesteund werd (mede doordat hij de simpelste intikkers nog kan missen), maar hij deed het wel. Jij vind misschien dat Real zonder Bale 3 Cl's minder zou hebben, maar zijn inbreng naar alle finales was half niet zo prominent als die van een Ramos/ronaldo/modric/di Maria(destijds) of Benzema. Ja hij kopt een afgeweerd schot van Di Maria, prikt een geweldige omhaal en een gelukkig afstand schot erin in finales die Real uiteindelijk de overwinning geven. Maar dat betekend niet dat Real nu gewoon een andere richting uit moet varen. Als Real afscheid kan nemen van Ronaldo, dan kan het ook zeker afscheid nemen van Bale.

18 juni 2019 om 23:21

Fr_jc
Ik denk dat Madristas minder moeite zouden hebben met Bale als die zich wat anders zou opstellen, hij is afstandelijk tov het team en hij spreekt nog nauwelijks Spaans wat ik wel redelijk ongelooflijk vind gezien de tijd die hij al in Madrid zit en met zijn contract in theorie nog zou moeten doorbrengen. Als je niet de moeite doet om je aan te passen getuigt dit juist van weinig eer.

18 juni 2019 om 19:26

Zo belangrijk in de Cl?!? 1 goal. In de laatste gewonnen finale. Die in zijn eerste finale mag je echt wel op Di Maria schrijven. Bale heeft in zijn 6j Real welgeteld 2 acties/goals gemaakt die zijn 100milj. een beetje rechtvaardigen. Dat is in de Copa finale, in zijn eerste seizoen. En dan, zoals hier eerder vermeld, in de laatste CL finale. Voor de rest heeft hij vooral bewezen dat hij geen meerwaarde is voor Real.

18 juni 2019 om 21:02

Ja op die manier kan je alles wel op naam van anderen en de ‘teamprestatie’ schrijven. Voetbal werkt ook niet altijd zo dat het beste team wint, het gaat om net die goals maken op de beslissende momenten, en de speler die deze goals maakt is de held. Ik bedoel, neem dit jaar de CL, die stond bol van de wedstrijden die op rare goals gewonnen werden, ‘tegen de verhouding in’, etc. Niemand zou met veel plezier terugkijken op een Real Madrid dat zo leuk speelde maar drie finales verloor.

19 juni 2019 om 06:21

Klopt wat je zegt, maar buiten die 2 goals heeft Bale toch ook geen 'belangrijke' goals gemaakt voor Real. Als je dan vergelijkt met Cr7, of dit seizoen, een paar keer Benzema. Dat heeft Bale nooit gedaan. In een moeilijke wedstrijd stond hij nooit op zoals Ronaldo dat wel deed.

Ik kwas echt kwaad op bale door zijn attitude op veld blessures enz. Maar laten we eerlijk zijn voor de cl was hij echt belangrijk en als hij fit is isdat een fantastische speler. Hazard is gekomen wie weet gaat dat een magische duo zijn zelfs trio met Benzema en dan nog een talent als Jovic. Real kan veel verdedigers pijn doen

Zoals ik zijn gedrag uit de media opmaak gooit hij zijn kont in de krib. Totaal begrijpelijk, maar je wilt het liefst door se voordeur uit gaan bij real als de man die ondermeer bij heeft gedragen aan de 4x gewonnen CL. Nu loopt het af als een nachtkaars weinig fit en publiek die tegen je keert

18 juni 2019 om 19:28

Nog drie jaar a 30m op jaarbasis, dat spoel je niet zomaar even door het putje.

19 juni 2019 om 09:32

Of je speelt de komende 3 jaar wél en je verdient alsnog 20 miljoen per jaar. Dan weet ik het wel hoor. Je zou idioot zijn als je je geluk laat leiden door net iets meer geld. Daar word je dan voetballer voor, om lekker op de bank te zitten.

19 juni 2019 om 11:47

Bale weet ook wel dat als hij blijft en fit is, hij ook gewoon speelt bij Real.

18 juni 2019 om 20:42

Bale zal nooit via de voordeur vertrekken bij Madrid. Als hij nu weg zou gaan, geven ze hem nog een trap na. Het was Ronaldo die Real de CL gaf, de goals van Bale worden makkelijk vergeten.

18 juni 2019 om 21:18

Natuurlijk is Ronaldo een god in Madrid. Hoeveel spelers komen bijna mid twintig binnen bij een club, en breken er zowat alle records? Al helemaal bij zo'n prestigieuze club als Real, dat pretty much altijd bij de wereldtop heeft gehoord. Bale heeft het niet slecht gedaan bij Real, daar is alles mee gezegd. Tuurlijk heeft Bale goede momenten gehad, maar ook zat mindere. En btw, alsof Ronaldo er iets aan kan doen dat hij op handen word gedragen, best grappig dat je hem erin betrekt. Ik trap er nog in ook gezien mijn reactie.

Pffff, triest, zeer triest!!! Liever cashen ipv sportief succes. Ga dan naar China en ga aub weg bij mijn favoriete clubje. Ik heb deze transfer nooit gesnapt, laat staan het bedrag ervoor betaald werd. Die jongen was goed bij Tottenham, maar Real is een paar trapjes hoger. En dat is duidelijk te hoog voor hem. Dat die zaakwaarnemer hem 1 van de beste van de wereld noemt, dat moet hij natuurlijk, maar die zal zelf wel beseffen dat hij onzin uitkraamt.

18 juni 2019 om 20:40

Je hebt deze transfer nooit gesnapt? Real koopt vaak grote spelers en Bale was op het moment van zijn transfer de speler in Europa. De transfer is dus gewoon logisch. De transfersom was aan Real en Tottenham, niet aan Bale zelf. Bovendien heeft hij ook gewoon goed gespeeld bij Real, ik denk dat hij in de CL finales beslissender was dan Ronaldo. Prima dat je hem weg wilt hebben bij Real, maar je kan niet ontkennen dat het behaalde succes ook op zijn conto staat. Hij heeft nooit de credits gekregen die de rest wel kreeg, dat weten we allemaal. Ik geef hem groot gelijk, 30 miljoen per jaar binnenhalen en over 3 jaar weer verder kijken. Real heeft hem dat contract gegeven he, dus kijk liever naar die voorzitter ipv Bale. Als hij elders 5 a 10 miljoen per jaar kan pakken, ben je toch gek?

Waarom verdedigen velen hier Bale nog? Gedane prestatie's geven niet het recht om dan op de lauweren te gaan rusten. De laatste maanden van het seizoen was Bale niet gekwetst. Elke kans die hij kreeg, zij het in de basis, of als invaller, heeft hij eigenhandig de nek omgewrongen, door er totaal lusteloos bij te lopen op de grasmat. Niet de minste bezieling, en deze man zou plots terug gaan presteren? Hij zit goed in Madrid, lekker weer, amuseert zich meer met golf dan met voetbal, en strijkt jaarlijks dus een gigantisch salaris op. Voor hem telt blijkbaar alleen dat laatste.

18 juni 2019 om 20:36

Geef hem eens ongelijk. Hij maakte de belangrijke goals in de finales, maar kreeg niet de credits die Ronaldo kreeg voor het binnenschieten van de laatste penalty in de penaltyreeks. 30 miljoen per jaar krijgen, een middelvinger opsteken naar de trainer die je vanaf dag 1 al niets vond en over 2 a 3 jaar gewoon naar een andere topclub gaan.

18 juni 2019 om 20:55

Lusteloos is t toch echt niet, hij werkt altijd hard maar idd erg succesvol is het niet. Heeft naast het mentale aspect denk ik ook met de veranderde spelwijze te maken, Bale was effectiever in het counterspel met veel ruimte dat Zidane speelde toen Ronaldo er nog was, nu spelen ze toch wat dichter op de goal.

Als ik een half miljoen per week zou krijgen zou ik ook schijt hebben aan de rest en gewoon blijven.

18 juni 2019 om 20:55

Maar dan moet ge niet verwonderd zijn dat ge niet bepaald geliefd zijt, en wekelijks door 80000 man wordt uitgejouwd (ok, dit jaar maar 50000....🙂)

Hoe dan ook.. Hoge kosten voor een bankzitter...

Denk dat hazard het nog lastig krijgt in Madrid aangezien een Vinicius jr. het ook goed doet op de linksbuiten positie. Jammer dat ie geblesseerd raakte gedurende het seizoen want tegen Ajax vond ik hem de gevaarlijkste man van Madrid. On topic, bale heeft zijn niveau van toen bij Tottenham nooit gehaald in Madrid. Hij maakte wel belangrijke doelpunten en die rush tegen Barcelona waarbij ie buiten de lijn iedereen eruit sprintte en uiteindelijk scoorde blijft altijd op mijn netvlies gebrandt. Toch denk ik dat ie weg moet/wilt/zal gaan deze transferperiode

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4241 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3120
3.Sevilla305
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller1310
L. JovićAanvaller91
G. BaleAanvaller82
T. CourtoisKeeper110
CarvajalVerdediger111
E. HazardAanvaller81
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

758 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Real Madrid 8 2 1 1
2018/2019 Real Madrid 29 8 4 0
2017/2018 Real Madrid 26 16 5 0
2016/2017 Real Madrid 19 7 3 1
2015/2016 Real Madrid 23 19 2 0
Laatste voetbalnieuws

AS: Uitgefloten Bale krijgt gegarandeerde basisplaats na virale video

Het huwelijk tussen Real Madrid en Gareth Bale staat op knappen, maar volgens AS doet trainer Zinédine Zidane tegen Barcelona gegarandeerd een beroep op de aanvaller. De oefenmeester moet Eden Hazard,...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 6 december
Ajax heeft er met RB Leipzig een nieuwe concurrent bij in de strijd om Antony. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren