PSV verlangt ook van PL-club ‘dubbelcijferig aantal miljoenen’

Dinsdag, 18 juni 2019 om

Gastón Pereiro lijkt PSV deze zomer te verlaten. De middenvelder is door zaakwaarnemer Paco Casal reeds aangeboden bij AC Milan, maar er zijn meer clubs die belangstelling tonen in de Uruguayaan. Volgens het Eindhovens Dagblad is onder meer Watford een van de geïnteresseerde clubs die Pereiro mogelijk gaat inlijven.

Volgens de lokale krant heeft de leiding van Watford al gesproken met Casal over een eventuele transfer. De Premier League-club heeft nog geen bod neergelegd bij PSV, dat voorlopig de ontwikkeling moet afwachten, zo klinkt het. De international, momenteel actief op de Copa America, mag deze zomer bij een goede prijs vertrekken van de Eindhovenaren.

Pereiro ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen, maar dat betekent niet dat de club genoegen neemt met een laag bedrag. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV nog op een ‘dubbelcijferig aantal miljoenen’. Pereiro kostte in 2015 zeven miljoen euro en PSV wil dat bedrag graag terugverdienen.

Journalist Gianluca Di Marzio van Sky Italia meldde dinsdagochtend dat AC Milan al een ontmoeting achter de rug heeft met Casal. PSV zou een bedrag van twintig miljoen euro verlangen voor Pereiro. In totaal speelde de aanvallende middenvelder 146 wedstrijden voor de Eindhovenaren, waarin hij goed was voor 47 doelpunten en 21 assists.


Poll

Verwacht jij dat Gastón Pereiro deze zomer PSV gaat verlaten?


Gerelateerd

56 reacties (laatste reactie door ajax33*)

Als PSV 15 mil voor hem vangt doen ze het goed. Nu nog De Jong, Hendrix, Bergwijn en Lozano verkopen dan kunnen we lekker doorselecteren. Wat baal ik trouwens van dat Angelino verhaal zeg.

18 juni 2019 om 13:38

Alleen is dat bedrag realistisch met een aflopend contract? Aan de andere kant lukte het Ajax ook om Kluivert voor veel geld te verkopen en pereiro schat ik wel in die klasse ongeveer.

18 juni 2019 om 13:44

PSV doet dit gewoon goed, je kan altijd nog zakken in je vraagprijs. Daarnaast moet PSV ook wel een beetje, op Lucassen en Ramselaar ga je afschrijven. Romero is voorlopig zijn 10 miljoen ook niet waard. Daarnaast is Schwaab weg waar nog geen vervanger voor is. Al met al is het goed als PSV op Pereiro geld verdiend.

18 juni 2019 om 13:48

Alleen is Pereiro 5-6 jaar ouder dan Kluivert destijds. Als je Pereiro voor zo'n bedrag kunt verkopen doe je het geweldig.

18 juni 2019 om 13:49

@ Ajax01-95

Je kan je uberhaupt afvragen of de bedragen die momenteel in de voetbalwereld betaald worden realistisch zijn. In verhouding is 15 mil niet veel als je ziet dat er voor bepaalde spelers tegenwoordig 200 mil of meer wordt betaald. Tijden zijn veranderd.

18 juni 2019 om 13:51

En Kluivert heeft zijn naam mee

18 juni 2019 om 13:51

Alleen heeft gaston vele betere cijfers dan kluivert destijds

18 juni 2019 om 14:35

@040vaart dat klopt wel maar Pereiro heeft dan weer wel een groot deel van seizoen op de bank gezeten.

18 juni 2019 om 14:47

Ik zou die Pereiro best bij Ajax willen zien

18 juni 2019 om 15:10

Kluivert wilde Ajax mee door en vertrok als talent met een basisplaats. Perreiro vertrekt als bankzitten, toch wel degelijk een heel groot verschil.

18 juni 2019 om 15:16

Als je als kopende club wacht tot augustus dan gaat psv ook wel met 8 tot 10 miljoen akkoord denk ik. Hij heeft ongeveer 8 miljoen aan transfersom gekost met een contract van 5 jaar. Hij verdiend ongeveer 1 miljoen salaris per jaar. Dit contract wil pereiro niet verlengen heeft hij aangegeven. Als hij toch nog 1 seizoen blijft dan investeer je rond de 12 á 14 miljoen in een speler die straks gratis vertrekt. Ik denk dat psv in augustus wel genoegen neemt met 8 miljoen om het verlies te beperken. Zou als kopende club nog niet happen, zeker niet voor 20 miljoen.

18 juni 2019 om 16:31

Hoop dat Bergwijn nog blijft. Je moet ook niet te veel spelers verkopen.

18 juni 2019 om 13:46

@Panerai Bergwijn lekker nog een jaartje houden, die is nog jong en gretig genoeg om te blijven. Verder inderdaad tijd om door te selecteren waar mogelijk. Gahkpo, Malen, Ihaterran veel speel momenten geven.

18 juni 2019 om 14:13

Bergwijn gaat naar Ajax samen met Promes . Scheelt dat PSV in de aanval wat heerlijke talenten heeft.

18 juni 2019 om 15:04

@sjonnyvdbeek

Ik hoop dat Bergwijn naar Ajax gaat. Dan worden er namelijk minstens 45 cl miljoenen vanuit Amsterdam naar Eindhoven overgemaakt. Promes moet overigens een mil of 20 kosten. Lekker die CL miljoenen opbrassen, ga vooral zo door!!

18 juni 2019 om 15:14

Rekenen niet echt je sterkste vak. Met 65 miljoen ben je voornamelijk je Frenkie miljoenen aan het verrassen en blijven er heel veel CL miljoenen over. Zou ook niet te veel hopen op verbrassen bij Ajax, daar worden ze namelijk steeds slechter in.....

18 juni 2019 om 15:24

@ninjakai

Als je alle inkomsten bruto zou kunnen uitgeven wel ja.

Echter heb je ook nog zo iets als doorverkoop percentages, zaakwaarnemerfee's en belastingen die je moet afdragen. Ik denk dat je al snel 40 procent van de bruto verkoopprijs van een speler kwijt bent aan dit soort zaken.

Verder heeft Ajax dan nog steeds meer dan geld zat met de verkopen van de Ligt etc. in het vooruitzicht maar netto gezien blijft er een stuk minder over vam transfersommen dan de meeste mensen denken.

Overigens heb ik geen illusie dat Ajax alles gaat opbrassen maar als ze
Bergwijn daadwerkelijk gaan halen dan maken ze toch wel een mooi begin want PSV verkoopt alleen aan Ajax voor de absolute hoofdprijs en dat lijkt me totaal onverantwoord.

18 juni 2019 om 18:59

@panerai
Haha maak je maar geen zorgen over de kas bij Ajax hoor. Als we Bergwijn en Pereiro en Luuk de Jong en Lozano en Angelino en Dumfries en Hendrix halen dan zitten we nog steeds op winst na de verkoop van alleen al Frenkie en de Ligt.

Bergwijn kunnen we makkelijk betalen.

18 juni 2019 om 22:39

@hoogindeconcen

Rekenen was zeker niet je sterkste vak op school ofwel? 85 + 75 = 160 daar hou je netto rond de 100 mil van over minus belastingen, zaakwaarnemers, doorverkooppercentages etc.

Berwijn 40 Lozano 50, Pereiro 15 dan zit je er al overheen.

Maargoed, Ajax heeft geld dat dat weten we wel.

18 juni 2019 om 13:46

Zoals jij het zegt is het denk ik niet realistisch als ook Ramselaar/jurjus/luckassen nog weggaan. Dan verkoopt PSV bijna heel de selectie. Begrijp me niet verkeerd, maar ik zou het het liefst zo ook zien. Veel kun je met jeugd opvangen, maar vooral de verdediging moet je snel op orde brengen. We beginnen vandaag al met de voorbereiding...

18 juni 2019 om 14:13

@RossumPSV de vraag is niet of je ze kwijt wilt, want dat wil je. De vraag is of je ze kwijt raakt,,, die is veel moeilijker

18 juni 2019 om 14:54

Nouja rossum jurjus, luckassen en ramselaar zitten niet meer bij de selectie of waren verhuurd. Die moet je juist doorselecteren.

18 juni 2019 om 14:19

15 miljoen voor een wisselspeler (wel goed rendement) met een 1 jarig contract is idd een prima prijs. Hendrix zal wel niet verkocht worden denk ik. Hoe zit dat met zoet en dumfries (united wilt hem toch?) dan?

18 juni 2019 om 14:20

Inderdaad. Iedereen is vervangbaar, maar uitgerekend Angelino is de uitzondering. Als we 15 miljoen kunnen krijgen voor een bankzitter met nog 1 jaar contract, dan moeten ze dat meteen doen.

18 juni 2019 om 14:56

Gelukkig ben jij geen TD van PSV. Als je wil doorselecteren moet je spelers als Hendrix, Rosario, Viergever, Zoet en in mijn ogen ook Dumfries verkopen, maar niet het handjevol spelers dat wél voldoet

18 juni 2019 om 15:13

Ik ben benieuwd wat PSV wil terug halen. Als ik alles zo lees dan worden lozano, bergwijn, de jong, ramselaar, Hendrix, angelino en dumfries nog verkocht. Bij Ajax moet veel vervangen worden als er verkocht wordt maar PSV heeft zo ook nog wel een probleem

18 juni 2019 om 19:00

Bij Ajax is het nog wel te overzien. Alleen Frenkie is nog weg. Daar komen de Ligt en Ziyech zeker bij, maar ik verwacht dat de rest blijft.
We hebben Marin al gehaald voor het middenveld. Als je dan nog een vervanger voor de Ligt en voor Ziyech haalt, heb je de zaak al redelijk op orde. Er kan nog wel een 6 bij, en misschien een rappe buitenspeler, tenzij ze het potentieel van Bandé voor komend seizoen hoog inschatten.

18 juni 2019 om 16:24

Waarom nou altijd dat doorselecteren de echte succesvolle ploegen hebben een vaste kern die jaren blijven. De Jong en zelfs Hendrix moet je gewoon behouden, leveren veel minder op dan dat ze waard zijn voor Psv.

18 juni 2019 om 16:53

Waarom zou je de Jong willen verkopen? Ik denk dat als hij zo blijft presteren bij PSV dat hij toch meer dan welkom blijft in Eindhoven? Ik vraag me af of hij zal slagen in het buitenland.

Als hij ieder jaar kan strijden om de topscoorder titel in de Eredivisie en het leuk kan doen in de CL / EL, dan heeft hij een mooie carriere gehad lijkt me.

De laatste tijd heeft PSV toch redelijke backs gehad m.u.v. wellicht Brenet. Dat moet wellicht wat hoop bieden.

18 juni 2019 om 17:16

@underdogfc

Omdat de Jong niet het type spits is dat PSV naar een hoger plan brengt. Ja De Jong heeft gigantisch veel doelpunten gemaakt en is voor het huidige PSV heel belangrijk. Echter is het spelletje wat PSV nu speelt niet helemaal mijn ding.

Ik zie liever een dynamische spits als Lammers met 2 snelle vleugelverdedigers en een controlerende 10. 2 goede middenvelders waarvan er een aanvallend en een verdedigend is ingesteld en 2 goede Cvs.

Ik zou het liefste dit zien:

Gakpo - Lammers - Malen
Aankoop - Ihattaren - Aankoop
Aankoop - Lyanco - Bruma - Dumfries
Unnerstall

Overigens zou ik de Jong graag als wissel / pinchhitte er bij willen hebben maar ik ben bang dat als hij blijft van Bommel dan weer de voorkeur zal geven aan De Jong en heel het team om hem heen gaat bouwen en dan krijgen we weer zon jaar.

18 juni 2019 om 17:24

Of de Jong de iemand zijn type is, is uiteraard persoonlijk. Ik vind het er ook niet altijd geweldig uit zien, maar zolang hij de goals maakt en lekker mee werkt met het team, heb ik er weinig problemen mee.

Maar om dan even inhoudelijk in te gaan op je reactie:

Nogmaals ik zie ook het liefste een dynamische spits (maar dan wel van iets hoger niveau dan Lammers). Verder ben ik het helemaal eens met de spelers die erin staan. Maar vind jij Sadilek, Thomas en Mauro Junior op termijn geen basisspeler? Denk je dat Bruma nu al terug wil komen bij PSV en vind jij hem momenteel dan wel een basisklant?

18 juni 2019 om 19:02

@panerai

Dit is toch een prima jaar geweest voor Psv? Behoorlijk aantal punten gehaald hoor.
En de Jong was toch wel de beste speler over het hele seizoen denk ik. Super belangrijk, topscorer en captain, steeds op belangrijke momenten de goals gemaakt, kapstok van het spel, snap niet dat PSV supporters zo negatief over hem zijn.

18 juni 2019 om 22:40

@hppgomdeconcen. Europees gezien niet! En ik ben niet negatief over de Jong. Ik vind het een fantastisch persoon en hij is goed in wat hij doet maar ik ben meer fan van technische spitsen. De Jong maakt veel goals met het hoofd bijvoorbeeld maar een mooie technisch geplaatst schot of harde pegel zie je bij hem nauwelijks en voor dat soort dingen kom ik juist naar het stadion. Desalniettemin is een goal natuurlijk gewoon een goal maar nogmaals zie ik liever wat technischer voetbal.

18 juni 2019 om 17:34

Doorselecteren? Op Hendrix na noem je PSV’s beste spelers. Dat van Angelino is heel zuur. ManC gebruikt hem dan puur en alleen voor de handel. Gaat dat echt niet spelen.

Lijkt me goed dat hij verkocht gaat worden. Heeft nog maar een contract voor 1 jaar en heeft helaas nooit een vaste plek weten te veroveren. Dit komt mede door het spel van PSV en ook wel de instelling van Pereiro vermoedelijk. Toch eeuwig zonde want technisch is hij een van de best in de eredivisie.

is 20 miljoen niet een beetje veel?

18 juni 2019 om 13:52

Klopt, maar bijv 10 miljoen is ook al dubbelcijferig

18 juni 2019 om 13:58

Dat snap ik, maar in de laatste alinea hebben ze het over 20 miljoen

Toch zonde jongens van deze man zijn mentaliteit.... als je zijn statistieken ziet zou je denken dat die elke wedstrijd volle bak gaat maar hij sjokt maar een beetje over dat veld heen met die laconieke trucjes van hem.

Ik ben blij dat Psv, in navolging op Ajax, ook mee gaat doen aan de gekte van deze tijd. Lekker hoog in de boom gaan zitten voor B-spelers, prima! Laat die gekken maar betalen voor de spelers in de eredivisie, des te beter kunnen alle clubs er van gaan worden.

18 juni 2019 om 16:48

Voor Eredivisie begrippen is Pereiro zekerg een B-speler. Ik zal niet zeggen dat hij momenteel de speler is met het meeste talent, maar dat scheelt toch niet heel veel. Het probleem bij Pereiro is alleen dat het er nooit echt uit lijkt te komen, hij oogt wat nonchalant.

Een bedrag tussen de 15-20 miljoen euro is gewoon een prima deal voor beide partijen.

Als alles door gaat bij PSV hebben ze ook nog een drukke zomer voor de boeg. Wordt leuk. Vind dit altijd een leuke periode, de spanning wie gaat maar vooral wie komt 😀

18 juni 2019 om 17:37

In dit topic is dat inderdaad leuk.

Echter bij je eigen club, zal je er niet zo happig op zijn

19 juni 2019 om 15:58

@ Modric, Nee hoor bij mijn eigen club vind ik het ook leuk, er is een tijd geweest dat het allemaal een beetje tegen viel in augustus, maar de laatste jaren doet Marc het erg goed.

Nu eerst maar eens afwachten wie er werkelijk weggaan dit seizoen, ik heb er wel vertrouwen in dat Marc er iets goed voor terug haalt.

Uiteindelijk is het allemaal afwachten

18 juni 2019 om 17:40

Ik vind dit misschien wel de leukste tijd van een voetbalseizoen op een spannende ontknoping na dan. Elke dag wel andere geruchten over aankopen en verkopen van spelers. Hopen op een transformatie van je team, gezien alle geruchten rond PSV gaat dat ook zeker gebeuren. Het moet alleen snel gebeuren anders halen we de voorrondes niet en dat is slecht voor het hele Nederlandse voetbal.

18 juni 2019 om 18:20

Ik vind er daarentegen helemaal niks aan zo een transferperiode. Alleen maar gelul en roddels over wie waar naartoe gaat voor hoeveel geld. Ik houd van het spelletje (en mijn club), het hele randgebeuren erom heen kan mij steeds minder bekoren. Een en al ellende, geen wedstrijd om te bezoeken, geen voetbal op tv (Copa America en Afrika cup daargelaten). Ik zie begin september wel wie er voor mijn club spelen en wie er weg zijn gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.PSV00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Maandag 22 juli
Aron Winter is in beeld als assistent van John van 't Schip bij Griekenland, als laatstgenoemde daar wordt aangesteld als bondscoach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren