‘Barcelona biedt ruim 100 miljoen euro én drie spelers voor Neymar’

Dinsdag, 18 juni 2019 om

Neymar staat voor een vertrek bij Paris Saint-Germain en voormalig werkgever Barcelona lijkt de bestemming te worden. De gerenommeerde sportkrant Globo Esporte verzekert dat Josep Maria Bartomeu, de voorzitter van de Spaanse topclub, momenteel in onderhandeling zou zijn met de leiding van de Franse grootmacht.

Globo Esporte citeert bronnen, die melden dat de onderhandelingen zich reeds in een vergevorderd stadium bevinden. Het zou gaan om een forse transfersom van ruim honderd miljoen euro en naar verluidt is Barcelona bereid om drie spelers als wisselgeld toe te voegen: Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé en Samuel Umtiti. Rakitic lijkt de dupe te worden van de komst van Frenkie de Jong, terwijl Dembélé en Umtiti vorig seizoen veel blessureleed kenden.

Neymar tekende in de zomer van 2017 een contract in Parijs voor vijf jaar. Met deze overgang was een recordbedrag van 222 miljoen euro gemoeid. Mocht de transfer daadwerkelijke doorgang vinden, lijkt de beoogde transfer van Antoine Griezmann van Atlético Madrid naar Barcelona van de baan.

Neymar leek na zijn overstap van Barcelona naar PSG in 2017 nooit écht gelukkig in Parijs. Voorzitter Nasser Al-Khalaifi hekelde recent 'misplaatst vedettegedrag' bij zijn club. Namen noemde hij niet, maar het leek overduidelijk dat hij daarmee doelde op Neymar, die daarnaast regelmatig met blessureleed kampt. Bovendien hangt er een verkrachtingszaak boven het hoofd van de aanvaller. De Braziliaanse belastingdienst zou daarnaast voor een bedrag van zestien miljoen euro beslag hebben gelegd op verschillende eigendommen van de vedette.Gerelateerd

116 reacties (laatste reactie door bf1994)

Zo zonde dat Barca geen heil ziet in Dembele.

18 juni 2019 om 08:08

Vooral zonde dat Barcelona 100 miljoen + 3 spelers over heeft voor een speler die de weg behoorlijk kwijt is, en vermoedelijk alleen maar onrust gaat veroorzaken.

Als Neymar naar Barcelona wil, moet hij zijn contract maar afkopen, naar verluid heeft hij daar wat ervaring mee.

18 juni 2019 om 08:16

Ik snap ook niet dat Barca weer voor neymar wilt gaan..ik denk dat Sane een veel betere optie is. Hij is 4 jaar jonger en waarschijnlijk 100 miljoen en dus veel goedkoper.

18 juni 2019 om 08:17

Neymar heeft zich bij Barca prima gedragen. Samen met Messi spelen ze iedereen kapotttt.

18 juni 2019 om 08:34

@grunniger

"vooral zonde dat Barcelona 100 miljoen + 3 spelers over heeft voor een speler die de weg behoorlijk kwijt is, en vermoedelijk alleen maar onrust gaat veroorzaken."

De vraag is wat ervan waar is. Het is nog maar de vraag of PSG om die spelers zit te springen en of die spelers bereid zijn om een contract bij PSG te ondertekenen. Ik geloof er eerlijk gezegd helemaal niets van. Neymar is natuurlijk ook niet voor niets naar PSG gegaan, dat is omdat hij daar een veelvoud kon verdienen van wat hij van Barcelona kreeg, naar verluid 37 miljoen Euro. Het lijkt mij sterk dat Barca dat verschil gaat overbruggen.

18 juni 2019 om 08:37

@Lars224, toch is Sane ook een beetje duister. Speelt/speelde ook niet alles bij Duitsland en City. Ik heb het idee dat daar mentaal ook iets niet klopt.

18 juni 2019 om 08:38

Ik zou Dembélé en Ik niet verkopen. Raketic wel verkopen.

18 juni 2019 om 08:43

Heb je misschien wel gelijk in..maar neymar heeft ook zijn maniertjes en is ook redelijk vaak geblesseerd de laatste tijd.

18 juni 2019 om 10:08

@warabe: Behalve rond de verjaardag van zijn zus dan. Toen was hij structureel "geblesseerd" en werd hij enkele dagen later feestend gespot in Brazilië.

18 juni 2019 om 08:41

Het is echt een wereld talent en blijkbaar zien ze dat niet bij barca. Zou doodzonde zijn idd.

18 juni 2019 om 09:10

2 jaar en alleen maar blessures. Neymar is wereld top met potentie om dde best te zijn. Vind alleen jammer van umtiti

18 juni 2019 om 09:11

2 jaar en alleen maar blessures. Neymar is wereld top met potentie om dde best te zijn. Vind alleen jammer van umtiti

18 juni 2019 om 09:11

2 jaar en alleen maar blessures. Neymar is wereld top met potentie om dde best te zijn. Vind alleen jammer van umtiti

18 juni 2019 om 10:19

Grotendeels aan zich zelf te danken toch? Slecht gedrag en prestaties ook niet heel bijzonder. Mist die ook nog een de kans op 4-0 in de halve finale cl

Gekkenwerk als Barcelona Dembele en Umtiti laat gaan en dan ook nog eens 100 miljoen bijbetaalt. Hoewel Neymar een fantastische voetballer is, drukt hij zijn stempel ook negatief om de elftallen waar hij speelt. Dembele koste wat kost houden, topper in wording!

18 juni 2019 om 07:23

Neymar is echt wel veel beter dan Dembélé en heeft al bewezen een goede wisselwerking te hebben met Messi en Suárez.

Voor Psg is dit best aantrekkelijk maar ik zou toch proberen om coutinho erbij te krijgen ipv raketic, dan zal er sowieso natuurlijk een veel lager bedrag bijkomen.

18 juni 2019 om 07:43

Tuurlijk is neymar beter dan dembele maar voor hoelang nog? Over neymar lees je de laatste tijd alleen gezeik en het zou me niks verbazen als zijn carriere net als dir van ronaldinho eindigd. Neymar terug halen is leuk maar om daar umtiti en dembele voor weg te doen? Nee blijf dan maar weg

18 juni 2019 om 08:39

Als Umtiti wegdoen er voor zorgt dat de Ligt komt, dan snap ik het wel. Dan bespaar je daar weer wat kosten.

18 juni 2019 om 08:50

Ik denk dat Neymar de komende 5-6 jaar nog gewoon beter blijft dan Dembélé, eigenlijk gewoon tot die zijn schoenen aan de wilgen hangt. En Dembélé is ook een speler waarover je altijd veel "gezeik" leest. Verder heb ik Dembélé ook nog niet veel goede wedstrijden zijn spelen bij Barça, gewoon een geflopte paniekaankoop als je het mij vraagt.

18 juni 2019 om 07:44

Umtiti heeft knieën van papier Marche en Neymar is veel beter dan dembele.

18 juni 2019 om 08:38

Hoezo gekken werk als ze Umtiti laten gaan? Het is overduidelijk dat ze Neymar willen halen en dat De Ligt wel inplaats van Umtiti zal komen, daarnaast sluit ik niet uit dat ze ook eens Griezman binnen halen. Met Messi, Suarez, Neymar, Griezman, de Jong, de Ligt hebben ze dan toch een ongelofelijke team voor volgend jaar.

18 juni 2019 om 11:04

Tuurlijk de ligt komt wel even. Mochten die aankopen waar zijn dan kan barca zich eindelijk kronen tot de ultieme koopclub

18 juni 2019 om 09:16

Waarschijnlijk klopt er toch niets van. Elke zomer zie je weer talloze ruilcontructie transfer rumors voorbij komen, maar hoe vaak komt het nou echt voor dat er een speler plus geld wordt betaald voor een andere speler.

Ik kan me serieus geen enkel geval voor de geest halen! (al zullen er vast wal een paar zijn geweest??)

Dit zou echt oliedom zijn van Barcelona maar prima deal voor PSG, die raken een speler kwijt die alleen maar onrust veroorzaakt en krijgen er 100 miljoen en twee getalenteerde spelers bij en nog een middenvelder die ze zo hard nodig hebben. Maar Barca moet dit zeker niet doen in mijn ogen

Waarschijnlijk een onzin bericht, maar dit zou ik als PSG gewoon accepteren, Neymar zorgt voor veel onrust binnen de selectie en staat altijd in het middelpunt van de belangstelling. Toch denk ik niet dat Barcelona hun beste CV plus een van hun meest getalenteerde buitenspelers laat gaan voor een hereniging met Neymar. Indien fit is Dembele gewoon een toegevoegde waarde voor Barcelona.

18 juni 2019 om 11:25

Je vergeet een ding. Neymar kan belachelijk goed voetballen. Het is een pottenbreker. Dembele moeten we maar nog zien of die ooit in de buurt van neymar komt.

What's that smell? Smells like bullsh*t!! Maar even serieus, waarom zou je dit doen? Dembele is een groot talent, en iedereen ziet dat Umtiti goed is. Ja, Rakitic is maybe de dupe, maar je kan hem er makkelijk bijhouden in termen van roulatie. De moment dat de kans groter lijkt dat Neymar terug kan komen, gaan de journalisten een dartbord opzetten met verschillende optie om een transfergerucht te maken lijkt het

Rakitic de dupe van de komst van Frenkie? Geloof er niks van. Het liefst zie ik Neymar niet teruggaan naar Barcelona. Die is een beetje hoog in de bol gaan zitten.

18 juni 2019 om 07:44

Hoezo niet? Rakitic kan er zo worden uit gespeeld door Frenkie. Vind Rakitic al 2 seizoenen ongemotiveerd spelen. Misschien dat met de komst van frenkie daar verandering in komt

Nadat PSG Rabiot kwijt is, wat ik een geweldige voetballer vind, kunnen ze Rakitic wel gebruiken. Sowieso een verbindingsspeler die het spel snapt. Dan ook nog eens Umtiti en Dembele EN 100 miljoen krijgen, is vanuit Frans oogpunt natuurlijk in alle opzichten een win-win situatie. Ik snap niet dat Barcelona zo weinig ziet in Dembele, maar wellicht dat hij ook gewoon niet samen met die andere twee kan voetballen. Neymar kan dat hopelijk wel, al zal hij zich weer moeten schikken in het feit dat hij niet de beste voetballer zal worden. Ik vind hem sowieso de laatste tijd irritant in het nieuws, afgezien van die mishandeling / verkrachting ja / nee. Het feit dat hij in Frankrijk geschorst is en de eerste helft van de Champions League is verre van ideaal. Griezmann zal in ieder geval verleden tijd zijn als dit waar is.

Enkel doen als je Dembele kan houden. Deze zogenaamde deal heeft een waarde van hoeveel? 100M Dembele 70M Umtitti 50M Rakitic 100M cash??

Dit moet je als Barça zijnde echt niet willen. Ben al geen fan van een eventuele transfer van Griezmann naar de club voor de bedragen die er genoemd worden, maar om nou een enorm aanvallend talent, een prima verdediger en een middenvelder die altijd prima gepresteerd heeft en nog geregeld strooit met geweldige ballen weg toen én hier 100 miljoen bij op te tellen voor een speler die de club voor het grote geld heeft verlaten terug te halen, is natuurlijk waardeloos.

Geloof ik niks van. Dembele en Neymar zijn ongeveer evenveel waard (omdat Dembele jonger is, tweebenig en Meymar door al het rollen en de problemen buiten het veld niet geliefd is). Rakitic is ook 60 miljoen waard ofzo en Big Sam al helemaal. Umtiti moet sowieso behouden worden. Ik hoop niet dat Neymar terugkeert

18 juni 2019 om 07:57

Rakitic 60 miljoen, in welke wereld? Neymar is ook tweebenig en 10x zo goed als Dembele die verschrikkelijk tekort komt. Kostte jullie zwaar de CL finale, onprofessioneel en heeft zich in 2 jaar tijd 0 ontwikkeld.

18 juni 2019 om 08:05

Kost ons de cl finale? Lachwekkende reactie om het op dembele af te schuiven. Het team en valverde heeft gefaald de 2de wedstrijd

18 juni 2019 om 08:24

En vooral Dembele. Echt een 12 jarig kind is dat nog in zijn hoofd. Geen idee waar hij mee bezig is.

18 juni 2019 om 14:16

Ik ben het met je eens dat hij stil staat in zijn ontwikkeling (mede door zijn mentaliteit, mede door de vreselijke coach die geen enkele speler beter maakt). Ook miste hij een bijna niet te missen kans die ons naar de finale had kunnen brengen, dat klopt. Maar dat deden helaas Coutinho en Suarez ook (hoewel die van Dembele het grootst was). Hoewel zij allen veel hebben bijgedragen aan de uitschakeling, treft de meeste schuld Valverde... Waardeloze opstelling, wissels, tactiek en totaal geen backup plan of les geleerd van vorig seizoen tegen AS Roma...

18 juni 2019 om 10:18

Het artikel van Voetbalzone klopt ook niet. Globoesporte meldt dat Barcelona in een vergevorderd stadium van onderhandeling is met Neymar zelf. Hoe ver ze met PSG zijn wordt nergens geschreven. Daarnaast schrijft Globoesporte dat Barcelona denkt aan 100 miljoen + plus één of meerdere spelers, waarbij de namen van Dembele, Umtiti en Rakitic naar voren worden geschoven als voornaamste kandidaten om een enkeltje Parijs te krijgen. Nergens wordt gesteld dat ze daadwerkelijk 100 miljoen én Rakitic, Dembele en Umtiti hebben aangeboden

18 juni 2019 om 11:33

Dembele en neymar even veel waard? Hoe? Wat? Waarom? 2 jaar bij barca en heeft weinig laten zien. Rakitic is toe aan vervanging. Vind het zuur van umtiti alleen

18 juni 2019 om 14:48

Dembele's K/D ratio in Fortnite schijnt ook veel beter te zijn.

Toen Neymar voor 222 miljoen verkocht werd, geloofde ik er in eerste instantie ook niks van, dus het zou nog best wel eens waar kunnen zijn. Al weet ik niet of de bron betrouwbaar is. Mocht dit waar zijn, dan is dit natuurlijk een fantastische deal voor Psg. Je beste speler weg, maar wel weer versterkingen op alle drie de linies.

Lol per direct accepteren. In iedere linie een topper erbij plus 100 miljoen euro. Daarnaast ook een speler die voor onrust zorgt weg.

Ik geloof hier niks van. Dit gaat Barca never nooit doen.

18 juni 2019 om 07:42

Zal de beste deal ever zijn voor psg. Kan me ook niet voorstellen dat barca dit doet.

18 juni 2019 om 07:50

Voor PSG een deal waar ze alleen maar op vooruit gaan. Dan hoeven ze ze ook niet volop geld te investeren in de Ligt bijvoorbeeld. Hebben ze een sterke middenvelder met Ervaring erbij en een Dembele met een potentie om topper te worden. Zie Dembele wel los gaan in Parijs en Een trainer die goed met jeugd om kan gaan. Echter lijkt me dit een sterk verhaal.

Damn! Zal wel bullshit zijn maar ondanks dat Rakitic wellicht op een moment vervangen moet worden zou ik hem er echt nog een jaartje bij houden tot de Jong helemaal is ingewerkt~~

Daarnaast zit in zowel Umtiti als Dembele behoorlijk veel potentie dus die zou ik zeker niet wegdoen.

Rakitic + 100 miljoen zou ik echt de max vinden!

Wat moet Barcelona in godsnaam met Neymar??Die jongen is out of order....En dan ook nog 100 miljoen.Ga toch gerichte aankopen doen die echt het elftal beter maken.

Als PSG zijnde meteen doen, je krijgt een wereldtopper in de verdediging, potentiële wereldtop in de aanval, een goede middenvelder en 100 miljoen. Wat een deal zou dat zijn voor PSG. Kwa prijs klopt het voor geen meter. Neymar 222 miljoen. 100 plus 120 miljoen voor dembele plus 80 miljoen voor umtiti en 60 miljoen voor rakitic. Ongeveer 360 miljoen voor neymar. Tikkeltje overdreven lijkt mij.

Waarom verkocht dan 2 jaar geleden als je zoveel voor over hebt. Alleen dembele en 100 mil moet genoeg zijn vanwaar 2 extra spelers?

18 juni 2019 om 07:47

Dat was zijn transferclausule die ze toen afkochten. Konden ze zelf dus niet kiezen.

PSG wil zo snel mogelijk af van "probleemkindje "neymar en Neymar wil weg bij Psg. De gekte in media is van start gegaan. De bedragen vliegen je om de oren evenals spelersruil. Dat laatste is in de voetbalwereld erg moeilijk. Bij de NBA doen ze niks anders maar daar hebben ze een salarisplafond. Mocht dit op waarheid berusten is het voor PSG zo slecht nog niet lijkt me. Wil Barca echt Neymar weer terughalen? Msn? Heb toch mn twijfels of Barca daar goed aan doet. De oude Neymar is natuurlijk fantastisch. Maar nu?...

Ik weet niet of dit wel waar is, maar Umtiti en Dembele zou ik gewoon houden. Ik zou Coutinho en Rakitic aanbieden voor Neymar, dat moet meer dan genoeg zijn.

Umtiti vindt ik niet bijzonder goed, en Dembéle heeft voor zijn 100 miljoen weinig laten zien. Beide spelers zijn frans, jong en dat wat PSG nodig heeft. Daarbuiten moet Rakitic volgend jaar opgevolgd worden, en dat dit nu al door Frenkie gebeurd is natuurlijk iets wat vroeg. Neymar terug naar de club halen is voor MSN goed, maar het heeft voor Neymar nooit echt optimaal uitgepakt, aangezien hij altijd de tweede en soms de derde viool was achter Messi en Suarez. Barça moet voor deze ruildeal, 30 miljoen voor cilessen gewoon de ligt halen, en als felipe luis ook nog als linksback tekend als standin voor Alba heeft Barça gewoon een superteam. Doen dus, Neymar is natuurlijk niet geheel ongevaarlijk! Voor PSG een aderlating, want die hebben dan geen voorhoede meer. Cavani wordt oud, Neymar weg.. Griezmann?

Neymar heeft wel het geluk rijk en beroemd te zijn. De gemiddelde man op de straat die zulke aanklachten tegen zich krijgt draait de gevangenis en verliest zijn baan. Niet Neymar, nee voor hem beweegt Barcelona hemel en aarde om hem in te lijven.

Geweldig nieuws Dembélé is lastige goser Rakitic is vervangbaar en als umtiti gaat kan ook de ligt komen

Als dit waar is dan is het brleid van Barca het allerslechtst! WAT?? Dembouz, Umtiti Rakitic EN 100 mil? Hahaha die zijn gek. Voor PSG is dat natuurlijk een deal die je absoluut niet kan weigeren. Dat betekend dus dat je gaat spelen met Mbappe, Dembouz Cavani. Achterin Umtiti, De Ligt, Thiago Silva. Op t midden verrati,Marquinhos, Rakitic en (met die 100 mil direct clausule van Griezmann activeren)Grizzou op 10. Hahaha plus je bent een diva die alleen voor onrust zoegt kwijt. Heerlijk.

18 juni 2019 om 11:35

Geen een van die spelers kan een team op sleeptouw nemen zoals neymar.

18 juni 2019 om 22:26

Jawel Mbappe

19 juni 2019 om 00:08

niet zoals neymar.
En overigens is Mbappe meer een madrid fan die gaat niet naar barca.
Ook is die niet zo goed als neymar.
Hij heeft de potentie, maar is nog niet zo ver.

Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk, maar het zou voor PSG natuurlijk een geweldige deal zijn.

Deze deal is echt zo slecht voor Barcelona.. PSG wrijft zich al in de handen.

Barcelona geeft een kapitaal weg voor deze brokkenpiloot die alleen maar negatief in het nieuws verschijnt; raakt daarbij 3 prima spelers voor kwijt. Umtiti = 60 miljoen, Rakitic = 60 miljoen en Dembele = 125 miljoen + nog eens 100 miljoen... Hoeveel shirts moet Neymar nog gaan verkopen?

Heel vreemd dat Barca zo ver gaat voor zo'n theatrale huilebalk. Het is eigenlijk een soort betere versie van Balotelli, meer niet. Hij kan duidelijk de druk niet aan en doet de gekste dingen op en naast het veld.

Het originele artikel is 100 miljoen en 1 speler, mogelijk 2. En verder wordt er bij geschreven dat de spelers waarover het zou kunnen gaan Dembele, Umtiti (gezien beide Frans en niet onbetwist zijn) of Rakitic (gezien eerdere interesse PSG en dat Barca nu De Jong heeft). Dus 100m + Dembele of 100m + Rakitic en/of Umtiti is het. Klein verschil van 100m natuurlijk.

Rakitic is miss 30 miljoen waard, Dembele 60 en Umtiti 60. Tel daarbij de 100 miljoen en je hebt eigenlijk niet eens een verkeerde deal. Ze worden met dit team toch wel kampioen. Dembele kan op de positie van Neymar, Umtiti kan Thiago Silva vervangen.

18 juni 2019 om 08:45

Umtiti 1 van de beste verdedigers is echt wel 80 miljoen waard. Dembele is groot talent met veel potentie is ook wel 120 miljoen waard. Rakitic is ook goede speler ongeveer 50 miljoen.

Hoewel ik dit ook een beetje absurd vind net zoals bijna iedereen hier.
Hoop ik wel echt dat neymar komt.
3 Spelers en 100 mil is overdreven.

Rakitic daarentegen vind ik opzich niet erg.
Met frenkie, vidal, busquets, arthur, alena en coutinho/sergi roberto die daar nog kunnen spelen heb je voldoende middenvelders.

Dembele en umtiti zou ik daarentegen wel proberen te houden.

Geef rakitic + 150 miljoen
Verkoop suarez,.. haal griezman
verkoop vermaelen, verkoop cillessen
verkoop malcom
Haal de ligt

En we zijn weer baas.
Word weer een leuke klassieker tegen madrid met hazard jovic etc

18 juni 2019 om 09:50

@ronna

geloof je zelf dat PSG dat gaat doen? dan zie ik ze eerder 220 miljoen vragen dan 150 + Rakitic. een goede speler verder maar ook een speler die gezien zijn leeftijd binnenkort op zijn retour is

Umtiti is erg lang geblesseerd geweest en zal niet in korte tijd het niveau van Lenglet halen. Dus het is maar de vraag of hij de kans daarvoor krijgt. Dembele is ook veel geblesseerd en kan de meest simpele ballen nog steeds niet afleggen. Rakitic wordt een beetje oud. Dus het is niet geheel onlogisch. Desondanks gaat dit natuurlijk ooit gebeuren. Dit is te veel geld en te veel potentie voor een speler die nu ook vaak geblesseerd is.

Als ik PSG was had ik hem persoonlijk gebracht met een mooi strikje eromheen. Dit is natuurlijk veel te veel van het goede, ze krijgen 100 miljoen waar ze eventueel bijvoorbeeld Sane voor kunnen halen. Daarbij krijgen ze een goede verdediger, middenvelder en aanvaller er nog bij ook.

lijkt me een goede deal voor Barcelona alleen willen die drie spelers zelf naar de Franse competitie? voor PSG vind ik het een minder goede deal. geen van deze drie spelers komt in de buurt van het niveau van een speler als Neymar

18 juni 2019 om 09:44

Hoe kun je dit een goede deal vinden voor Barcelona? Dit is echt een wereld deal voor PSG. Wereldtopper in de verdediging, potentiële wereldtopper in de aanval en een goede middenvelder. En je krijgt nog 100 miljoen ook, beter kan niet.

18 juni 2019 om 09:46

@arsenal890

omdat Neymar imo bij de beste 5 spelers ter wereld hoort en die drie spelers van Barca niet.

een aanval met Neymar en Messi is om te smullen en bijna niet te stoppen. Dembele bv is nog heel ver verwijderd van dat niveau en de vraag is uberhaupt of hij ooit zo goed gaat worden als Neymar

18 juni 2019 om 10:08

Neymar hoort idd bij de beste 5. Maar al jaren is het niks dus er is geen garantie dat het wat wordt. Umtiti hoort bij de beste 5 verdedigers. Dembele heeft heel veel potentie en met de juiste begeleiding gaat die wel een heel hoog niveau halen.

18 juni 2019 om 11:38

Dembele is potentie een goede spele. Neymar in potentie kan de beste op de wereld worden. Zie je het verschil al?

Dus dan stuur je met Dembele in potentie iemand weg die Neymar opzich goed kon vervangen, geef je er twee basiswaardige spelers bij en nog eens 100miljoen. Er lijkt mij toch meer dan de 220 die ze kregen met Neymar zijn verkoop. Na al dat gedoe met die 40 miljoen (?) die Neymar van Barca moest krijgen, moet je dit als Barca zijnde toch niet willen? 3 goede spelers plus geld, iemand die de club de rug toekeerde en iemand die uit de schaduw van wilde stappen lijken mij toch niet goede factoren om hem terug te halen. Maar goed, Barca staat er niet om bekend goede uitgaande transfers te maken

Dembele mogen ze wel weg doen heeft weinig gebracht en past ook totaal niet bij Barca ik zou Lenglet erbij doen, Umtitti is toch veel beter. mits ie fit is. Rakitic weg is doen lijkt mij vrij dom 1 van de belangrijke spelers voor Barca

Ik zou als ik Barca was erg oppassen om Neymar terug te halen. Hij vertrok omdat hij moeite had met de schaduw van Messi, nu komt hij terug en heeft hij dat opeens niet meer?
Daarnaast vind ik het moeilijk te geloven dat Raketic, Umtiti en Dembele worden gebruikt als wisselgeld.
Raketic voldoet aan de eisen. Een fitte Umtiti is echt gewoon van top niveau. Dembele heeft veel pech gehad maar ik zie wel potentieel bij die jongen, zou die niet zomaar wegdoen, zit nog genoeg rek in die jongen.
Grote probleem bij Barca is dat ze per seizoen meer gaan teren op Messi, voetballend is het niet voorruit gegaan de laatste jaren. Neymar kan in die zin wel van nut zijn, om de afhankelijkheid van Messi te verlichten. Dat gezegd hebbende blijf ik twijfels hebben bij Neymar

Dembele kan echt wel wat, alleen mist die (nog) zoveel om bij barca basis te staan. Alleen die balletjes die die miste tegen liverpool in camp nou, die kon nog gewoon een hattrick maken vanaf de 87e minuut, wat uiteindelijk ook nog tot een uitschakeling leidde, dat is echt slecht. Neymar is natuurlijk een net wat betere speler. Dat ze Dembele aanbieden om de prijs te drukken voor Neymar is logisch. Rakitic ander verhaal, geweldige voetballer maar toch, oke, ze hebben de jong busquets arthur en vidal + overige talenten dus zou kunnen maar Rakitic lijkt me te belangrijk. Umtiti weg doen dat zou net zo belachelijk zijn als Bayern die Kroos wegdoet naar Real en D. Costa naar Juve. Umtiti is gewoon een mega verdediger, als hij fit is dan. Maar sws weer onzin lijkt me, alsof Psg neymar weg doet?

18 juni 2019 om 10:12

PSG doet Neymar wel weg denk ik ja, voor 200 miljoen. Denk ook niet dat dit waar is, alleen al omdat Rakitic, Umtiti en Dembele bij elkaar die 200 miljoen al waard zijn, als je ze los verkoopt.

Dit lijkt me te mooi om waar te zijn voor PSG. In elke linie een directe versterking, waarvan twee ook nog Frans en jong, zonder dat je FFP problemen hebt, én je krijgt nog 100 miljoen er bij, én je bent van dat irritante mannetje af! Haha als dit waar is - maar ik geloof het niet - zou dit een droomdeal zijn voor PSG. Ze hebben dan trouwens nog steeds de beste aanvaller na Messi en Ronaldo in de selectie.

Goede deal voor barca. Dembele heeft al 2 jaar laten zien geen waardige opvolger voor neymar te zijn. En is ook nog een beetje een kind kwa mentaliteit. Rakitic biedt barca niet meer zo veel en met de komst van frenkie is dat process alleen maar versnelt. Vind het alleen jammer van umtiti. Neymar is een ongelooflijk goede voetballer. Ik kan niet gelove dat mensen dembele op de zelfde plaat als hem zetten. Dembele heeft nog nooit een schim van de talent van neymar laten zien en kan ook niet zo goed spelen als hem

Laat ik voorop stellen dat 100 miljoen + raketic, dembele en umtitti teveel js voor Neymar, zou ik toch blij zijn mocht Neymar terugkomen. Ja hij is de afgelopen jaren geregeld geblesseerd geweest maar Dembele heeft ergere blessures gehad, over het algemeen zijn zware spierblessure sowieso gevaarlijker voor de lange termijn, kijk naar Robben. Snap daarnaast dat ze van Raketic af willen aangezien Barcelona genoeg goede middenvelders heeft. En umtitti weg doen om vervolgens De Ligt te halen zou ook niet verkeerd zijn. Nog een back up voor Alba en een goede jonge spits voor Suarez en je bent klaar deze zomer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4891 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga

1270 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Paris Saint-Germain 17 15 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
2014/2015 Barcelona 33 22 6 0
Laatste voetbalnieuws

Uitweg lonkt voor Bale bij ‘een van de weinige clubs die salaris kan evenaren’

De toekomst van Gareth Bale ligt mogelijk in China. Het vermogende Beijing Guoan wil de overbodige aanvaller van Real Madrid een uitweg bieden, zo claimt The Telegraph zondagavond. Volgens de krant...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 22 juli
Aron Winter is in beeld als assistent van John van 't Schip bij Griekenland, als laatstgenoemde daar wordt aangesteld als bondscoach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren