Promovendus RKC Waalwijk pikt ‘allround middenvelder’ op in België

Vrijdag, 14 juni 2019 om

RKC Waalwijk heeft zich voor aankomend seizoen verzekerd van de diensten van Nando Nöstlinger, zo maken de Brabanders vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De 21-jarige middenvelder komt over van Royal Antwerp FC en heeft een tweejarig contract, met een optie voor nog een jaar, getekend.

“Nando is een zeer talentvolle, allround middenvelder die we met het oog op de toekomst hebben gehaald. Hij past bij de speelstijl en filosofie van de club en kan zich de komende jaren bij ons verder ontwikkelen. We volgden hem al geruime tijd en zijn blij dat Nando gekozen heeft voor RKC”, reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld.

De in Zwitserland geboren Nöstlinger beschikt naast een Belgisch paspoort ook over de Oostenrijkse nationaliteit. Hij verliet de jeugdopleiding van Anderlecht in 2016 voor een avontuur bij Rapid Wien, dat echter van korte duur bleek. Een jaar later keerde hij namelijk terug naar België om voor Antwerp te gaan spelen.


Poll

Een goede aanwinst voor RKC?


Gerelateerd

14 reacties (laatste reactie door v-watcher)

RKC heeft mooie stappen gezet afgelopen seizoen. Hopen dat ze het komende seizoen ook leuk voetbal laten zien. Grim heeft de zaken toch goed op orde! Erg benieuwd naar RKC komend seizoen.

Heeft hij daadwerkelijk 0 wedstrijden gespeeld voor Antwerp afgelopen seizoen? Ben benieuwd wie RKC nog uit de hoed tovert want de huidige selectie houdt niet over natuurlijk.

14 juni 2019 om 15:21

Ach als je oa GA en Excelsior weet te verslaan is het nog niet zo heel slecht. Denk dat ze uiteindelijk niet onder hoeven doen voor een Emmen of Fortuna.

14 juni 2019 om 15:47

Er staat al een prima basis die nog aangevuld zal worden. Of het genoeg is zal moeten blijken maar niemand in Waalwijk zal zich zorgen maken..

14 juni 2019 om 16:56

Wel een prima basis die in de reguliere competitie als 8st eindigde met een achterstand van ruim 21 punten op Twente en zelf zij kunnen niet met dit elftal de Eredivisie in.

Nee RKC heeft gewoon op het juiste moment gepiekt maar dit elftal wat er nu staat heeft niks te zoeken in de Eredivisie, daar moeten zeker nog wel wat bij want je kan het mij niet wijsmaken dat je met spelers als Drost, Rienstra, Bilate en Seys de oorlog gaat winnen.

Spelers die allemaal te licht zijn bevonden voor de Eredivisie, niks mis mee maar om nou te spreken van een prima basis is wel wat overdreven.

Er zullen nog een hoop nietszeggende Duitse en Belgische spelers worden vastgelegd door de clubs in het rechterrijtje. Hopen dat er wat tussen zit, maar hoop zelf ook op veel Nederlandse spelers (geldt ook voor het linkerrijtje).

Met dank aan de Frenkie de Jong miljoenen kan RKC met een prima Eredivisie - waardig team aanzetten. Dat ze op gras gaan spelen is al een sportieve ontwikkeling.

14 juni 2019 om 15:50

Er gaat geen frenkie de jong euro naar de selectie. Het vervangen van het veld, en de daarbij behorende trainingsvelden welke ge upgrade moeten worden pakken er al minimaal 1,5 miljoen vanaf. 1,5 miljoen naar de resterende schulden de club is nu volledig schuldenvrij! (Heerlijk) , obligatie houders krijgen ook nog wat. Dus veel zal er niet overblijven. Club doet gelukkig nog geen gekke dingen investeert vooral in faciliteiten. Goed veld, goede trainingsvelden. Fysio en fitnessruimte zijn gigantisch uitgebreid en verbeterd. En idd het team zal nog wat gerichte versterking krijgen maar niks onverantwoords

14 juni 2019 om 16:12

Goed bezig in Waalwijk. 10 jaar geleden ging het bijna mis door wanbeleid en daar hebben ze gelukkig van geleerd. Er wordt een goede basis en belans bij de club gecreëerd. Goed om te horen en jullie komen inderdaad van ver. Paar jaar geleden nog regelmatig laatste of laag geëindigd in de Eerste divisie. RKC maakt stappen en is ze gegund. Succes volgend jaar en in de Europa League van 2020. Nee grapje haha maar je weet maar nooit😉

Kan een volger van het Belgisch voetbal iets zeggen over deze speler? Ik had er nog nooit van gehoord maar we zullen zien. Gehaald voor de toekomst dus geen directe versterking die er al moet staan. Belangrijk is dat Fred Grim zijn contract verlengt heeft..

14 juni 2019 om 16:34

Hij is ook voor de gemiddelde Belg een nobele onbekende. Hij was wel kapitein bij de onder 21 van Antwerp maar mocht transfervrij vertrekken. Dat hij geen enkele minuut gemaakt heeft is niet meteen een schande aangezien de coach van Antwerp Bölöbi nogal een resultaatgerichte coach is die voornamelijk de voorkeur geeft aan ervaren en bewezen spelers.

Lijkt me vooral een speler die de overgang van Antwerp van Promovendus naar subtop\top van de competitie niet aankon en daarom mocht vertrekken.

14 juni 2019 om 18:24

Bedankt. Ik laat me verrassen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

RKC Waalwijk

Stand
Actuele wedstrijden

België
0 fans
21 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Antwerp FC 0 0 0 0
2016/2017 Rapid Wien II 7 1 0 0

In de wandelgangen

Maandag 15 juli
Real Madrid wil Andriy Lunin wederom verhuren, met Real Betis als een serieuze kandidaat om hem tijdelijk over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren