Gefrustreerd Barcelona hekelt ‘arrogante houding’ Matthijs de Ligt

Vrijdag, 14 juni 2019 om

Matthijs de Ligt lijkt niet naar Barcelona te verkassen. De verdediger van Ajax werd maandenlang in verband gebracht met de Catalaanse topclub, maar nu zou Paris Saint-Germain de beste papieren hebben om de Oranje-international in te lijven. Bronnen binnen Barcelona melden aan Mundo Deportivo stellen dat De Ligt een ietwat arrogante attitude etaleert.

“Het probleem dat we met De Ligt hebben is zijn nederigheid”, zo wordt een bron geciteerd door de Spaanse krant. 'Volgens sommige mensen van Barcelona die betrokken zijn bij de onderhandelingen heeft De Ligt niet de houding van een standaard negentienjarige die net erkend wordt in het elitevoetbal.' De enigszins arrogante houding van de Ajacied wordt echter niet alleen als negatief beschouwd.

'Zijn arrogante houding helpt hem namelijk ook om in het veld zonder angst te spelen tegen de beste spelers ter wereld. Het is dezelfde attitude die we zien bij bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé of Harry Kane.' Dat De Ligt Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft ingeschakeld, zou daarom tekenend zijn voor de houding van de jonge verdediger van Ajax.

De Ligt verlangt een garantie dat hij net zoveel speelt als bij Ajax. Ook wil de stopper een hoger salaris dan Frenkie de Jong bij Barcelona. De grootmacht denkt echter dat De Jong meer invloed zal hebben op het spel van de Catalanen, waardoor men niet meegaat in de eisen. 'Niemand kan De Ligt garanderen dat hij onaantastbaar is. Dat moet je verdienen', zo klinkt het.


Poll

Verwacht jij dat Matthijs de Ligt naar Paris Saint-Germain verkast?


Gerelateerd

68 reacties (laatste reactie door constant kante)

Ben toch benieuwd of die hogere dan Frenkie van Matthijs komt of van Raiola. Dat eerste strookt totaal niet met het beeld dat ik van hem heb.

14 juni 2019 om 09:57

Hij kiest voor Raiola, dus zoveel verschil maakt t niet meer van wie t komt..

14 juni 2019 om 15:41

Er schijnen andere partijen betere aanbiedingen klaar te hebben liggen. Kwestie vraag en aanbod. Aan barca of ze zijn wensen tegemoet komen, zo niet heeft die voldoende keus die wel aan zijn wensen voldoen

Arrogant of zelfverzekerd? Zoals ik de Ligt heb gezien bij Ajax, ook in zijn interviews is hij nuchter maar zelfverzekerd. Is misschien een cultuur ding dat dit in Spanje als arrogant wordt gezien?

14 juni 2019 om 08:15

Misschien is het hele artikel gewoon een hersenspinseltje om de dagelijkse post over De Ligt te hebben.

14 juni 2019 om 08:27

Ik denk dat het is, maar zou het heerlijk vinden als het waar is. Barcelona speelt zo vaak spelletjes met spelers van andere clubs, zonder dat er een akkoord is.

14 juni 2019 om 08:40

Raiola verdedigt daar natuurlijk de zaken voor De Ligt en vormt deels het imago van De Ligt. Het zou me niet verbazen als Raiola daar behoorlijk arrogant aan de onderhandelingstafel zit. Die kan natuurlijk met interesse van meerdere clubs spelen en zo het beste contract er uit proberen te slepen. Ik zie bedragen in de rondte gaan over het salaris van De Ligt, daarvan zal Barca zich ook wel eens achter de oren krabben om voor een snotneus zoveel geld te betalen. Wel een hele goede snotneus maar dat terzijde.

14 juni 2019 om 08:51

@Gentiana Barca doet huilie huilie omdat speler niet meteen met kwijl uit de mond tekent. Ze willen puur op het merk Barca teren met een 'iedereen wilt al te graag bij ons spelen'. Ik vind het heel goed dat kamp De Ligt de huid duur verkoopt. Zeker als er gelijkwaardige partijen interesse hebben die bereid zijn verder te gaan. Er zijn zat plekken waar Mathijs zich verder ontwikkelen kan. Voor kwaliteit moet betaald worden ... punt. Geen vriendenprijsjes, ze hekelen Raiola vooral omdat die het onderste uit de kan wil en niet snel akkoord gaat puur omdat het Barca is. Iedereen wenst Mathijs maar naar Barca toe terwijl andere ploegen ook a la Ajax spelen. City en PSG, op balbezit, dominant, 4 33 hoezo alleen Barca ... hij is 19(!!!). Stel hij tekent bij PSG en blijft er 3 jaar om vervolgens naar Barca/Real te gaan dan is ie nog 22 jaar (!!!). Wat is toch de Barca rush? Wat een onzin! Denk dat hij veel beter wordt in een fysiekere PL of Ligue1 ...

14 juni 2019 om 09:42

ik denk dat de hele manier van handelen hem veel imagoschade op begint te leveren nu. Het is zaak om nu snel een beslissing te nemen. Niet overhaast bedoel ik, maar snel. Op een gegeven moment liggen de kaarten op tafel en moet je de knoop doorhakken. Nu is het alleen uitstellen uitstellen om een betere deal te krijgen.
Maar zo meteen heeft hij pak hem beet zijn 5miljoen extra, maar mensen gaan anders naar je kijken en je anders beoordelen. Kijk maar naar Frenkie, alles is positief terwijl daar toch net zo'n zak geld mee gemoeid is.

14 juni 2019 om 09:54

Arrogant, want als Ronaldo en de andere spelers arrogant worden genoemd is hij het ook. We gaan niet met twee maten meten he?

Moeilijk doen om hoeveel je gaat verdienen vind ik echt absurd. hij gaat al zo veel verdienen en het zal net bonussen vast omhoog gaan. Speelminuten kan ik begrijpen, maar dat is wel lastig bij barca met zo veel opties. Misschien iets minder wensjes?

14 juni 2019 om 08:15

Misschien niet blind geloven dat dit allemaal waarheid is?

14 juni 2019 om 08:18

Dat kan, maar ik ga er vanuit dat dit het scenario is, want anders was de deal allang al rond, vind je niet? Dit gaat al maanden door.

14 juni 2019 om 08:20

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom zo'n deal niet rond is. Spaanse roddelpers zou ik niet zomaar geloven.

14 juni 2019 om 08:24

Dat is natuurlijk zo. Ik geef je geen ongelijk, maar waarom zouden we dit moeten afsluiten? We weten het niet.

14 juni 2019 om 09:16

Volgens mij is er maar één scenario en dat is die waarin Matthijs lekker ergens op een tropisch eiland ligt te zonnen met z'n vriendin. Dit is allemaal exact hetzelfde als Frenkie die al bij PSG had getekend en z'n vriendin later kenbaar maakte dat hij toen naast haar wakker werd, nietsvermoedend.

Media, media, media. Het is een bijzondere wereld.

14 juni 2019 om 08:35

Dit is gewoon een wereld waarin keihard zaken gedaan worden. Een directeur van een bedrijf als Shell gaat toch ook geen genoegen nemen met 5 miljoen minder omdat er een bedrijf met een mooiere historie op de stoep staat. Als Barcelona de Ligt wil hebben, moeten ze hem betalen wat hij waard is.

14 juni 2019 om 08:49

Naja ik vind zelf dat voetballers ontiegelijk veel betaald krijgen, te veel. Chirurgen krijgen niet eens 1% van wat de ligt vraagt.

14 juni 2019 om 09:24

Die verhoudingen liggen ook heel scheef, maar dat is een kwestie van vraag en aanbod. Er lopen wat meer goede chirurgen rond op deze aardbol dan voetballers van het niveau van de Ligt.. Gelukkig heeft de gemiddelde chirurg alsnog wel een royaal inkomen!

14 juni 2019 om 10:59

Maar dan moeten we hem wel noemen wat hij is, namelijk een geldwolf. Aangezien dat de definitie is van iemand die voor het geld kiest toch? Groot gelijk heeft hij natuurlijk, maar er wordt zo erg met 2 maten gemeten omdat het toevallig Matthijs de Ligt is.

14 juni 2019 om 08:35

Waarom iets minder wensjes? Hij kan toch ook gewoon naar een andere topclub gaan waar hij wel zijn zin krijgt? Ik ben het met de anonieme bron uit dit artikel eens dat de Ligt (als dit allemaal waar is) behoorlijk wat noten op zijn zang heeft. Maar ik begin me ook wel redelijk te storen aan de houding van Barcelona. Alsof ze de enige voetbalclub op aarde zijn en iedereen die niet voor hen kiest automatisch een foute keuze maakt.

14 juni 2019 om 08:52

Als de ligt echt naar Barca wilt gaan moet hij niet alles gaan weigeren. Tuurlijk begrijp ik dat hij geen genoegen neemt met iets wat Barca aanbiedt, dat zouden wij ook doen tijdens een sollicitatie. En als je toch meer speelminuten wilt zou ik ergens anders spelen ipv Barca bijvoorbeeld Juve. En als geld zo belangrijk is dan maar naar city of psg

14 juni 2019 om 11:11

Precies dit. Barca doet net alsof hij zich nederig moet opstellen, want het grote barca wilt je hebben en dan kan je enkel vereert zijn en ja zeggen. Ik vind barca juist arrogant in de zin dat ze het niet kunnen hebben dat spelers ook naar andere clubs kijken en hun kansen afwegen.

Hij heeft gelijk 19 jaar veel pontentie dan in de buidel gaan voetbalwereld is een harde wereld je hebt geen ganantie ben je in die picture moet je er uithalen wat er valt te halen qua eisen en salaris

14 juni 2019 om 09:56

Geen geldwolf als Kluivert?

14 juni 2019 om 11:24

Wel geldwolf en een enorm talent. Kwa geldwolven kunnen Kluivert en De Ligt hetzelfde rijtje in.

Als er 1 iemand niet arrogant is dan is het de Ligt wel. Laat die jongen lekker op vakantie gaan en rust in zijn kop hebben en laat hem beslissen wat hij wil. Alles wordt zo opgeklopt door de media. Persoonlijk hoop ik dat hij voor Barça kiest want bij Psg ben je in januari al kampioen en zijn er weinig clubs met tegenstand en in Spanje heb je real en Atletico wat heerlijke potten zijn maar de daar onderliggende clubs is ook altijd tegenstand dus veel beter voor zijn ontwikkeling

Haha, dan koop je hem toch niet. Your loss, Barcelona.
Wat denken ze dan? Dat elke speler kwijlend en smekend op de stoep moet komen om aub daar te mogen spelen, ook als ze elders betere contracten kunnen tekenen?
Ik vind dit eerder arrogantie van Barcelona, zeker naar die andere clubs waar hij heen kan.

14 juni 2019 om 08:30

idd. Hoe 'sweet' zou het zijn als De Ligt Barcelona zou uitschakelen met Psg...

Dit soort berichten moet je altijd met een korreltje zout nemen. Want wat klopt er nou daadwerkelijk ?

1 ding weet ik wel;
Garanties heb je nooit in het leven. Vind het ook grappig dat sommige voetballers zekerheid willen hebben wat betreft speeltijd.

Voor mij is het heel simpel; Speel je goed, kun je op veel minuten rekenen. Speel je slecht, vice versa. Zo simpel is het!

Dat zal bij elke club zo zijn Matthijs. Alleen bij Ajax was je de onbetwiste nummer 1.

Als dit berichtje wel klopt, zou ik het deels wel jammer vinden. Want ja, de meeste mensen hebben toch een ander beeld van Matthijs.

Anyway, ik hoop dat het snel rond komt (waar hij ook naar toe gaat). Zijn we ook weer van dat gezeik af.

De Spaanse pers volg ik op de voet en de berichtgeving is milder dan hier doet blijken. Echter heeft Barca, net als ik en velen met mij, twijfels over Mino Raiola en welk effect hij heeft op de sportieve carrière van De Ligt. Heel Nederland, zonder financiële belangen, adviseert om naar Barca of City te gaan! Puur voor zijn ontwikkeling, wekelijks bekeken te worden (want vrijwel niemand kijkt Ligue1) en de gunning die hij heeft opgebouwd. Ik ben verbaasd over hoe de omgeving van De Ligt de fratsen van Raiola en het lijdend toezien van een 19 jarige toestaan.

14 juni 2019 om 08:28

Volgens jou had hij dus direct moeten tekenen voor 10 miljoen per jaar, terwijl hij straks mischien wel 20 miljoen per jaar gaat verdienen. Op een contract van 5 jaar is dat toch 50 miljoen. Dat lijkt me wel de moeite waard.

14 juni 2019 om 08:56

Direct tekenen en die cijfers zijn niet mijn woorden. Een andere zaakwaarnemer die een andere vorm van deals managen heeft lijkt me een goede keuze. Dat hij veel geld gaat verdienen mag duidelijk zijn. Dat hij nu een (Franse) kant wordt op gemanaged omdat zij met geld moeten smijten en daarmee ook Raiola zijn commissie pakt is overduidelijk. Gaat hij naar psg dan wens ik De Ligt veel geluk en we zien hem vanzelf wel 2 min per maand voorbij flitsen in de CL.

14 juni 2019 om 19:51

Mister

"een andere zaakwaarnemer die een andere vorm van deals managen heeft lijkt me een goede keuze. Dat hij veel geld gaat verdienen mag duidelijk zijn."

Een andere zaakwaarnemer een goede keuze? Verklaar dat eens nader wat dan 'goed' is volgens jou? Want waarom mag een voetballer die ongeveer de meest gewilde jonge CV van Europa is, als we de media mogen geloven, niet proberen om gewoon meteen een megacontract in de wacht te slepen en zou hij met de helft van wat hij wil gaan verdienen 'genoegen moeten nemen' eigenlijk? Ik bedoel, zou jij voor de helft van wat jij verdient per maand ook normaal je werk doen of zoiets?

Neh, wat je in het tweede deel van de reactie stelt is gewoon waar. Dit is inderdaad puur een spel van De Ligt uitbedacht door Raiola, maar ingegeven door het feit dat Barcelona inspeelt op de wens van De Ligt zelf om naar Barcelona te gaan. En omdie reden weigert Barca om De Ligt hetzelfde of zelfs meer te betalen dan Frenkie de Jong. Jij vindt dat dan vast raar, ik niet. En zaakwaarnemers als Bary Hulshof hadden dan tegen De Ligt gezegd: 'tien miljoen per seizoen is toch ook mooi, doe maar gewoon!' En dat scheelt die De Ligt dus 50 miljoen op zijn gehele contract. Nou lekker dan!

Nee dus. Eindresultaat van dit 'spel' zal zijn dat De Ligt gewoon een hoger salaris gaat vangen dan Frenkie de Jong bij Barcelona, let nou maar goed op! Onderhandelingen kun je maar één keer voeren en dus moet je dat soms hard doen, klaar. En Frenkie's zaakwaarnemer speelde het ook heel sluw en dwong een mega salaris af door zijn spelletjes met PSG en nu doet De Ligt dat dus óók! Zo werken die dingen nu eenmaal. Maar uiteindelijk gaat De Ligt gewoon naar Barca en krijgt daar het geld dat hij wil.

Aldus de doorgaans goed geïnformeerde bronnen 'een bron' en 'zo klinkt het'. Sorry, maar het lijkt me sterk dat De Ligt daar met een arrogante houding gaat zitten,als er iemand nog nuchter is, is hij het wel.

Lekker voetballen bij de club waar je wilt voetballen! Zijn keus. Liefst zie ik hem in Engeland of Spanje spelen omdat ik die wedstrijden volg en kijk. Frankrijk nooit en Italië heel soms. Maar het gaat om zijn eigen ambitie en voorkeur.

Tja, De Ligt komt in de interviews op NL televisie over als rustig, zelfverzekerd en met een dosis zelfreflectie, maarja aan de onderhandelingstafel zit natuurlijk Raiola naast hem en vormen zij het team dat het onderste uit de kan wil halen. Ik kan als ik de eisen zo hoor wel voorstellen dat dit arrogant overkomt, maarja waarom zou je het niet vragen als je in die positie zit.

De ligt moet gewoon naar de PL, aan de bal vind ik hem normaal maar Verdedigend een Beest dus PL is denk ik toch het beste voor hem

Heerlijk dit. De Ligt zou zelf tegen Barca moeten zeggen dat hij klaar is met dat krenterig gedoe. Zonder geld kun je niks kopen

14 juni 2019 om 11:55

Barca wil hem ook niet gratis hebben. Wat barca nu moet doen is gewoon terugtrekken. Wil de ligt niet kome? Mooi dan is de barca trein voorlopig voorbij gerrden voor hem

Dat Barca het hekelt en weet ik het wat wordt nu wel elke dag herhaalt, eveneens dat PSG haast wil/moet maken en dat vrouwenvoetbal volgens velen niet is om aan te zien. Voetbalzone is toch lekker creatief

Dit bericht waarschijnlijk met een korreltje zout nemen, maar mocht het wel zo zijn, dat vraag ik me af wie er arrogant is? De Ligt of Barça zelf? Hoezo moet een 19 jarige topvoetballer nederig zijn voor een club als Barcelona? Vanwege reputatie? Moet elke voetballer maar zich nederig opstellen omdat het ooh zo grote Barcelona belangstelling toont? Ik denk dat de Ligt nuchter genoeg is om een verstandig besluit te nemen. Is het Barça dan is het Barça, maar PSG is zeker geen slechte optie, leuk salaris, mooie stad, geweldige selectie, waar je tijdens elke training wordt geprikkeld, je doet mee in de CL! En alle onzin wat ik lees dat je bij PSG sowieso al kampioen wordt, zonder weerstand. Je zou eens moeten terugkijken hoe vaak Barça in de afgelopen 10 jaar kampioen is geweest, zelfde laken een pak! Als ik alles bij elkaar zou optellen, dan is PSG niet eens een slechte keuze!

Ik vind het hoogst merkwaardig dat iedereen Raiola aanwijst. De Ligt weet heus wel wat er allemaal speelt, bovendien kan hij zelf kiezen wie zijn zaakwaarnemer is. Men heeft het idee dat De Ligt de ideale schoonzoon is, maar hier zien we gewoon dat hij uit is op veel geld. En terecht hoor, ik zou het zelfde hebben gedaan. Meer geld, garantie op speelminuten, spelen met Neymar en Mbappe. En s'avonds lekker door de champs elysee met vrouwtje, ik had het wel geweten hoor.

Schitterend.. Barcelona zit nu in de zelfde positie als dat Liverpool toen met Coutinho zat. Zelf willen ze maar al te graag slinkse spelletjes spelen(spelers tegen hun huidige club opzetten), maar als het andersom gebeurt en een speler en zaakwaarnemer dansen niet naar de pijpen van het "o zo grote" Barcelona. Dan is de wereld ineens te klein en zijn ze zielig.. I love it.

Barcelona is zijn klasse aan het verliezen. Je merkt steeds meer dat voetbalsupporters zich storen aan het imago van Barcelona. Spelers die duikelen en kaarten aannaaien, spelletjes achter de schermen met spelers, huilen over de prijs. Real Madrid zeikt niet, betaalt gewoon en gaat door. (Ja, ook vaak een stel acteurs in het veld, maar in mijn optiek wel minder) Zo zonde, want Barcelona is zo’n geweldig mooie club. Met als hoogtepunt gratis een goed doel op het shirt.

14 juni 2019 om 11:28

Rakuten gratis? Dacht het niet. Weer niet of Unicef er nog op staat.

De enige met een arrogante houding is Barca. De Ligt voor 65-70 mln willen ophalen. Grootste verdedigende talent met leiderschapskwaliteiten en een resume om van te smullen. Bovendien is het echt niet zonde om bij PSG 4-5 jaar te voetballen.

14 juni 2019 om 14:19

Neee inderdaad bij PSG voetballen is dr droom van iedere voetballer Barcelona moet gewoon achterover leunen en wachten op de keuze van De Ligt. Als die voor PSG of welke andere club dan ook kiest (behalve Barcelona). Dan wens ik hem succes, maar hij moet wel beseffen dat Barcelona niet over 4 jaar opeens 120 a 150 miljoen voor hem gaat betalen. Wie weet hebben ze dan al een goede opvolger voor Pique in huis en heeft die speler wel het geduld en het vertrouwen dat die bij Barcelona kan slagen, met 40+ wedstrijden per jaar. Snap ook niet dat hij zomaar 123 even Puque er uit gaat spelen, Lenglet kan die wel aan. Puque is echt niet minder dan De Ligt en nog steeds 2 klasses beter.

Als er 1 arrogant is dan is het Barcelona wel. Denken dat ze iedereen aan zich kunnen binden. De Ligt waakt er voor om het Cilissen senario te ondergaan en op de bank te belanden. Daar wordt je ook niet beter van. Maar vervolgens een flink prijskaartje om je nek wordt gehangen zodat het moeilijk wordt om weg te komen. Krijgt bij andere clubs wel speelgarantie. Wie is er dan arrogant

even los van het artikel, wat ik een beetje inhoudsloos vind, snap ik wel wat barcelona hiermee zou bedoelen (als ze dit echt vinden). Heb het idee dat Raiola de interesse van de andere clubs gewoon gebruikt om er voor de ligt een mega salaris uit te persen. Ondanks dat Mathijs bij een PSG veel meer kan verdienen vind ik niet dat de ligt dit waard is. Je betaald als club al dik 75 mil. Er is natuurlijk gewoon nog ruimte voor verbetering want de Ligt zit nog niet aan zijn top, dan mag dit ook blijken uit het contract. Je hoeft dan ook niet meer te verdienen dan geroutineerde spelers van Barca die alles gewonnen hebben.

En laten we eerlijk zijn, denk je nou echt dat De ligt naar Juve/psg wilt ten koste van Barca? geloof er niks van

Edit: mensen die Barca arrogant noemen door te wijzen naar die "slechts" 75 miljoen dit ze willen betalen, geef ze ongelijk... ajax is hier zelf mee akkoord gegaan.

Wat zal hier allemaal van waar zijn over deze transfer. Als je het allemaal op een rijtje zet wat er over de Ligt mbt Barca geschreven wordt , dan kan hij daar al bijna niet meer na toe.
Hopelijk krijgen we snel duidelijkheid en wordt in verloop van tijd duidelijk wat er allemaal waar was van al deze geruchten.
Als journalist heb je het tegenwoordig maar makkelijk , je kan schrijven wat je wilt , zonder de bronnen echt te vermelden. Zolang er maar bij staat dat het om bronnen binnen de club gaat, moeilijk na te gaan wie de bronnen zijn , maar wat zou het....

Wat een flauwekul allemaal, ik geloof er niks van. Binnen afzienbare tijd zal die transfer naar Barcelona gewoon zijn afgerond - dat is mijn gevoel! En misschien moet VZ eens checken op dubbelingen want volgens mij heb ik dit verhaal wel drie of vier keer gelezen deze week!

Gebakken lucht allemaal... ze hebben gewoon even geen nieuws, dus schrijven ze maar dit.

De Ligt eist helemaal geen gegarandeerde speeltijd. Daarnaast vind ik dat je dat als topsporter nooit kan/mag eisen.

Je leeft in topsport klimaat, dus je moet altijd knokken voor je plek en zorgen dat je bij de beste 11 hoort die de coach opstelt.

Qua salaris; dat is de hand van Raiola... Voor spelers de beste makelaar, voor clubs een doorn in het oog. Raiola maakt het niet uit waar hij voetbalt, maar waar de Ligt en hijzelf het meeste aan verdienen.

Hij doet alles voor zijn clienten en heeft flinke namen in zijn bestand. Dit maakt hem vrij "machtig".
De Ligt doet er goed aan snel een beslissing te maken. Kies vooral voor het sportieve aspect. Met 19 jaar heeft hij nog een hele carriere voor zich.

De Ligt doet er goed aan nog een jaartje bij Ajax te blijven, en dat gaat ie ook doen.
Let maar op.

'de Ligt heeft niet de houding van een standaard negentienjarige die net erkend wordt in het elitevoetbal.' Dat lijkt me ook totaal niet nodig. Het is nogal een wereld van verschil of je pakweg Armando Obispo heet of Mathijs de Ligt tegenwoordig. Die jongen is de Kyle Mbappé van de verdedigers. Het is een vergissing dat Barcelona arrogantie ziet in plaats van een bijna schokkende volwassenheid. Naar mijn idee is - net als De Jong - De Ligt verre van arrogant. Hij staat juist met beide benen op de grond, nuchter en voorbeeldig benaderbaar. Bij een Afrikaan laat je een botscan los wanneer een 19-jarige zich zo manifesteert op het veld; bij een uit de kluiten gewassen knaap uit Leiderdorp zou ik gelijk de knip trekken en je voor tien jaar van een nieuw clubicoon verzekeren. Het is zelfs arrogant daarop te willen afdingen vanwege leeftijd naar mijn idee. 'shut up and take my money!'

14 juni 2019 om 13:48

zo kan je het ook zien inderdaad. Zelfverzekerd is tegenwoordig al arrogant, als je kritiek levert ben je tegenwoordig een hater

Nederland kent deze jongen inmiddels, en weten dat zeker niet arrogant is.
Welk leuk dat Barcelona een keer niet haar zin krijgt ..

waar is Barca zo verontwaardigd over dan? ze zijn niet de enige Europese topclub die interesse in De Ligt hebben. PSG bied zelfs 20 miljoen per jaar aan salaris naar verluid. De Ligt mag eisen wat hij wil en als Barca die eisen niet wil in willigen dan halen ze toch een andere verdediger?

Hier stelt Barcalona zich echter arrogant op door een speler te hekelen die niet aan hun voorwaarden wil voldoen. Zij willen De ligt en niet omgekeerd

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Barcelona

4887 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AspiazuUnknown
Jordi AlbaVerdediger362
M. ter StegenDoelman350
PiquéVerdediger354
Sergio BusquetsMiddenvelder350
Philippe CoutinhoMiddenvelder345
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8687
2.PSV8372
3.Feyenoord6534
4.AZ5821
5.Vitesse5319
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger345
D. van de BeekMiddenvelder349
D. TadićAanvaller3428
M. de LigtVerdediger333
F. de JongMiddenvelder313
A. OnanaDoelman330
L. SchöneMiddenvelder305
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

126 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
2016/2017 Ajax 4 1 0 0
2016/2017 Jong Ajax 31 6 2 0
2015/2016 Willem II 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Kees Jansma verrast: ‘Ik weet niet precies waarom hij is mislukt bij Feyenoord’

Kees Jansma vraagt zich af waarom Renato Tapia nooit is doorgebroken bij Feyenoord. De 23-jarige middenvelder is een belangrijke kracht bij de nationale ploeg van Peru, maar kan in Rotterdam niet...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 17 juni
Thomas Müller heeft een aanbieding uit China gekregen en kan jaarlijks 25 miljoen euro gaan verdienen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren