FIFA 20: releasedatum, prijs, cover, VOLTA en nieuwe features

Zaterdag, 15 juni 2019 om

FIFA is al jarenlang ’s werelds populairste voetbalgame en de nieuwe uitgave wordt over een paar maanden gelanceerd voor Xbox One, PS4 en PC. FIFA 20 wordt alweer de 27ste uitgave van EA Sports. Maar hoe gaat de opvolger van FIFA 19 eruitzien? Wat gaat de nieuwe FIFA kosten? En welke nieuwe features worden toegevoegd? Een hoop vragen die gamers beantwoord willen zien. De komende weken zal steeds meer duidelijk worden en in de tussentijd zetten we hier op een rij wat tot dusver bekend is over FIFA 20.

Wanneer komt FIFA 20 uit?

De standaard editie van FIFA 20 is vanaf vrijdag 27 september beschikbaar. Gamers die in de voorverkoop de Champions of Ultimate editie bestellen, krijgen drie dagen eerder toegang, vanaf dinsdag 24 september. Op 8 juni bracht EA een game changing announcement met de introductie van VOLTA. Bekijk hieronder een trailer.

Hoeveel gaat FIFA 20 kosten?

Standard Edition: €59,99

In de voorverkoop:

• 3 FIFA 20 Ultimate Team Rare Gold Packs (één per week, drie weken lang)
• Kies één van de vijf mid-version ICON Items voor 5 FUT wedstrijden
• Special Edition FUT Tenues
Champions Edition: €79,99

In de voorverkoop:

• 3 dagen eerder spelen (vanaf 24 september)
• 12 FIFA 20 Ultimate Team Rare Gold Packs (één per week, twaalf weken lang)
• Kies één van de vijf mid-version ICON Items voor 5 FUT wedstrijden
• Special Edition FUT Tenues
Ultimate Edition: €89,99

In de voorverkoop:

• FUT 20 Ones To Watch Player Item (niet te verhandelen)
• 3 dagen eerder spelen (vanaf 24 september)
• Tot wel 24 FIFA 20 Ultimate Team Rare Gold Packs (twee per week, twaalf weken lang)
• Kies één van de vijf mid-version ICON Items voor 5 FUT wedstrijden
• Special Edition FUT Tenues

Nieuwe features in FIFA 20

Het gameplay-team van EA Sports gaf in mei een update over waar de afgelopen maanden hard aan is gewerkt. Eén van de nieuwe aspecten in FIFA 20 is de A.I. Defending. Dit is een nieuw verdedigingssysteem met ‘geplande tackles’. Frustraties over de handelingen die door de computer zelf worden uitgevoerd zijn daarmee verleden tijd. De één-tegen-één-scenario's worden natuurlijker door een update. Het afronden zal beter gaan en keepers zullen minder ‘bovenmenselijke reacties’ vertonen, zoals de ontwikkelaars van EA zelf zeggen.

EA heeft ook wijzigingen doorgevoerd in het passen van de bal. De nauwkeurigheid gaat hierdoor iets omhoog. Of een pass bij een medespeler aankomt, wordt meer afhankelijk van factoren als lichaamspositie of pressie van de tegenstander. Onderdeel van deze verbetering is het kunnen passen met een stiftbal of een zogenoemde drive-pass-and-go.

VOLTA
De nieuwe VOLTA-gameplay kan gezien worden als een soort FIFA Street modus. Hierin krijgen de spelers de optie om 3 tegen 3 Rush te spelen (zonder keepers), 4 tegen 4, 4 tegen 4 rush, 5 tegen 5 en Futsal. Gamers kunnen verschillende arena’s en omgevingen kiezen, met of zonder muren, stedelijke omgevingen zoals pleintjes in Amsterdam of het dak van een wolkenkrabber in Tokyo. Het uiterlijk van je avatars, kleding, het haar en eventuele tatoeages zijn te veranderen.

VOLTA Football zal alleen beschikbaar zijn op de Xbox One, PlayStation 4 en Xbox One, zo heeft EA Sports bevestigd. De Nintendo Switch-versie van FIFA 20 wordt omschreven als een 'Legacy Edition' (FIFA 19 voor de PS3 en Xbox 360 waren ook Legacy Editions).

EURO 2020
Vorig jaar introduceerde EA de Champions League en Europa League in FIFA 19. Europa's grootste clubcompetitie werd verweven in de structuur van de game, namelijk in The Journey, Ultimate Team en Career Mode, maar ook als gewone toernooimodus. De verachting is dat het EK aan FIFA 20 wordt toegevoegd. Door middel van een speciaal download pack konden gamers vorig jaar het WK van 2018 spelen.

Nieuwe Icons
De kans is groot dat spelers als Francesco Totti, Zinédine Zidane en Andrea Pirlo als nieuwe Icons verschijnen in FIFA 20. David Beckham zullen we niet snel terugzien in een game van EA, daar hij een deal heeft met Pro Evolution Soccer van Konami.

Virtual Reality?
De volgende stap in de evolutie van videogames is virtual reality. De technologie is al beschikbaar, aangezien PlayStation VR headsets steeds meer een must have voor gameliefhebbers worden. Er bestaan al VR-games, maar zowel EA als Konami heeft zich er nog niet aan gewaagd wat betreft hun voetbalgames. Dit kalenderjaar is het waarschijnlijk nog te vroeg, maar het zou niet verrassend zijn als we dit in de toekomst terug zullen zien.

Meer stadions
Er is altijd plek voor meer stadions. In FIFA 19 zijn 102 stadions beschikbaar en het is niet ondenkbaar als dat aantal wordt uitgebreid. Wanneer EURO 2020, dat wordt afgewerkt in verschillende landen door Europa, wordt toegevoegd als feature, zouden de twaalf stadions van het toernooi in de game verschijnen.

Wanneer kan ik FIFA 20 bestellen?

Begin juni werd de releasedatum van FIFA 20 bekendgemaakt. Liefhebbers kunnen de game nu alvast bestellen via de website van EA en bijbehorende verkopers.

Op welke consoles komt FIFA 20 uit?

FIFA 20 verschijnt voor Xbox One, PlayStation 4 en de PC.

Heb ik voor FIFA 20 een abonnement nodig?

Je hebt momenteel geen registratie nodig om FIFA te spelen, maar het is niet ondenkbaar dat EA in de komende jaren op een dergelijk model overstapt. Andrew Wilson, CEO van EA, sprak in een interview in 2017 de verwachting uit dat de game-industrie in de voetsporen treedt van de muziek- en televisie-industrie. "De grootste verstoring van de consumptie van entertainment media in de laatste vijf jaar is de combinatie van streaming plus registratie", aldus Wilson tegenover Bloomberg. Het lijkt een kwestie van tijd voordat FIFA een abonnementservice wordt, zoals Spotify of Netflix.

“Het heeft de manier waarop we televisie kijken veranderd, net als de manier waarop we naar muziek luisteren en de manier waarop ik boeken lees. Het is naïef om te zeggen dat dat geen invloed zou hebben op de game-industrie. Of het nog wat langer duurt? Ja, om meerdere redenen: de grootte van bestanden, interactieniveau, design. Maar ik geloof wel dat het in de toekomst een belangrijke rol gaat spelen in onze wereld, net zoals dat nu al het geval is voor muziek, televisie en boeken.”

Wie komt er op de cover van FIFA 20?

Wie de cover star wordt voor FIFA 20 is nog niet bekend. Met de toevoeging van VOLTA lijkt het erop dat EA meer bezig is geweest met het verbeteren van de game dan met de vraag welke sterspeler op de cover verschijnt.

FIFA SKILL GAMES BATTLE #6 | KLAAS JAN HUNTELAAR vs DONNY VAN DE BEEK
Meer video's


61 reacties (laatste reactie door cristijarmo)

Ik laat FIFA dit jaar links liggen. Ben al jaren ontevreden over (het gebrek aan) de ontwikkeling die FIFA doormaakt. Alles draait om Ultimate Team: de fans van career mode worden door EA volledig vergeten. Uiteraard, het gaat EA om de centjes - best begrijpelijk - maar het spel wordt er niet beter op. Ik ga een poging wagen met PES deze keer.

14 juni 2019 om 01:12
0

Career mode wordt inderdaad behoorlijk verwaarloosd.
Slechte zaak en met FUT heb ik eerlijk gezegd vrij weinig ook.
Hopelijk gaan ze bij EA ooit inzien dat career mode meer aandacht verdient.

14 juni 2019 om 06:56
0

Ik had dit jaar voor het eerst in 3 jaar weer fifa gehaald, en moet zeggen dat carrieremodus toch wel enigzins is verbeterd in de afgelopen jaren? Het hele onderhandelen, de cutscenes, het nieuwsboard, de gehele interface etc etc. Dit zat er in fifa 16 allemaal niet in. Maargoed, als je een manager ervaring wilt hebben, koop dan football manager 2020. Fifa en Pes zijn er vooral voor het voetbalvermaak zelf.

En wat dat betreft, is PES voor mij zowieso geen optie. De gameplay is te stroef en te langzaam, en er zullen al wat oldheads op mij afstormen voor die mening, maar een game hoort ook gewoon leuk te zijn. Pes gameplay is dat niet. Laat staan dat ze steeds minder en minder licenties krijgen en tja.. Ik vind het jammer want van pes 2015 heb ik genoten, maar ik heb geen behoefte meer dat spel opnieuw te halen.

14 juni 2019 om 07:26
0

Ik stap juist over naar PES voor de gameplay. PES is zoveel meer voetbal, FIFA is al jaren meer arcade. Maakt de gameplay en ervaring misschien minder leuk, maar ik zoek realisme. En dat vind ik meer bij PES dan bij FIFA.

14 juni 2019 om 11:11
0

@thejurgenklopp: maar die toevoegingen zijn juist bijna compleet waardeloos op het onderhandelen na. Die cutscenes zijn leuk de eerste paar keer, maar ze zijn zo matig en hetzelfde dat je na 100x er ook helemaal klaar mee bent. De interface en newsboard kunnen me ook gestolen worden. Waar zijn de belangrijke toevoegingen? Waar zijn de jeugdteams/competities, wanneer kan je spelers die gekocht zijn door een ander team binnen 6 maanden weer kopen(meestal moet je een seizoen wachten en soms zijn spelers uit de eigen jeugd zelfs 'onlangs gekocht', waar zijn de normale/realistiche doelstellingen(shirtverkoop/kaartverkoop heb je geen invloed op en jeugdspelerdoelstellingen zijn onmogelijk), waar zijn de realistische simulaties (9 van de 10 keer kan je met 75 punten kampioen worden in de PL bijvoorbeeld, geen concurentie dus), als je spelers aanpast die -19 zijn in 'speler bewerken' zijn opeens 56 jaar oud!! in carriere, ze verminderen het aantal career save slots naar 4 waarom?!?, transfer deadline day is waardeloos als het 4/5 uur duurt voor je reactie krijgt, waarom kan je niet in elk land scouten (wales is zelfs niet mogelijk), spelers willen niet uitgeleend worden, het prijzengeld wat je krijgt slaat vaak nergens op (als je promoveerd naar de PL krijg ke vrijwel niks) en de namen van de jeugdpelers zijn zo simpel dat ik regelmatig 2 of 3 spelers heb met dezelfde naam (soms zelfs met dezelfde voor en achternaam). Zoveel van deze problemen zijn super simpel op te lossen en juist omdat dat niet geneurd zie je dat fifa er gewoon geen aandacht aan besteed, terwijl een aantal problemen heel erg frustrerend zijn.

14 juni 2019 om 16:34
0

PES is geweldig offline, maar ik probeerde het online laatst. Man wat een drama en stroperig. PES is vooral tof om met vrienden naast je op de bank te spelen.

14 juni 2019 om 17:03
0

@lacazette

Goed onderbouwde reactie. Nu je het zo zegt kan er inderdaad nog enorm veel veranderd worden aan carriere modus, en je brengt ook goede ideeen op. Echter, vrijwel alles wat je opnoemt zit ook in Football Manager 2019/2020. Voor de echt complete ervaring met jeugdcompetities etc moet je daar zijn. Desalniettemin kan ik me zeker vinden in je reactie.

14 juni 2019 om 18:05
0

@thejurgenklopp: ik speel ook graag football manager om die reden omdat het veel realistischer is en beter werkt, maar ik vind het fantastisch om zelf de wedstrijden te spelen wat dus niet kan bij fm. Het is ook absoluut niet moeilijk om sommige dingen toe te voegen in fifa, of op zijn minst fouten in het spel te verbeteren die er al jaren in zitten. Ook haalt fifa al stelselmatig dingen er uit die niet eens zo slecht waren. Denk aan stadion/stafupgrades, ticket prijzen aanpassen, zelf sponsordeals kiezen met bijbehorende doelstellingen, praten met de pers/achterban wat daadwerkelijk invloed had op je baan of zelf een club maken. Deze opties waren allemaal mogelijk op de ps2. Het vragen om meer butged van fifa 16(?) Is ook al weg. Ik denk dat mijn punt nu wel duidelijk is haha. fifa kan zoveel met carriere doen, maar het is gewoon een waardeloze franchise.

15 juni 2019 om 13:35
0

Thejurgenklopp

Football manager heeft inderdaad alles. Behalve het spelen van de wedstrijden zelf, voor mij nog steeds het belangrijkste en leukste. Mocht fm dat hebben zou ik geen 2x nadenken. Maar helaas.

Dus ja, ik zal toch weer in de val van fifa trappen omdat het een guilty pleasure van mij blijft, maar ik speel zoals de andere leden hier ook alleen maar carriére en dat laat helaas zwaar te wensen over.

14 juni 2019 om 01:14
0

Als er weer niks aan career is gedaan dan laat ik hem net zo liggen als ik Fifa 19 heb laten liggen. Fifa 19 werd voor mij niet eens aantrekkelijk bij acties waar het met 50% of meer korting werd aangeboden. Jammer... Wellicht dat de Volta me toch kan verleiden als grote Fifa street liefhebber maar hoogst waarschijnlijk niet

14 juni 2019 om 06:36
0

Dit zal. Hopelijk snel veranderen. In Amerika worden de loot boxes al verboden en er gaan geruchten dat Engeland en Duitsland snel volgen. Hopelijk volgen meer landen dit voorbeeld en bloedt fut langzaam dood. Fifa is allang fifa niet meer. Ik heb fifa elk jaar gekocht sinds 2000. Was een groot fan. Maar dit jaar wordt het PES. Die cutscenes in carrière modus waar de mond beweegt, maar er enkel ondertiteld wordt zonder geluid heeft het gekilld. Het is 2019. Dat is iets wat je op de Playstation 1 terug zag komen.

14 juni 2019 om 11:00
0

Fifa punten kopen is al verboden in Belgie maar EA doet er niets mee. Misschien als meer landen volgen dat ze dan wat gaan veranderen.

14 juni 2019 om 09:18
0

@^^AjaxAFC. Precies dat. Ik speel PES al sinds het nog ISS deluxe heette op de SNES. Vanaf 2018 heb ik voor t eerst fifa gekocht, omdat PES echt verre van realistisch. Fifa 19 ook gehaald en speel alleen carriere. Maar dat is ook echt onzin. Je kan bijvoorbeeld geen terugkoop clausule bedwingen bij een huurovereenkomst. Je spelers gaan nooit weg, al spelen ze nooit als je het contract verlengd blijven ze alsnog. Er zit geen uitdaging in, nooit kom je in een noodsituatie waarin je bepalende spelers moet vervangen. Ook slaat het nergens op dat je met elk team, elke speler kan krijgen. Terwijl dit bij fifa pak m beet 16 onmogelijk was. Spelers hadden geen interesse in lagere teams. Verder kom je spelers als Brahimi tegen bik City, Moise Kean die bij Bordeaux gaat spelen. Liverpool en City die 5de, 6de eindigen in de competitie. Slaat echt helemaal nergens op. Nu speelde ik fifa alleen in afwachting tot PES weer kwaliteit ging leveren. En dat gaat dit jaar gebeuren. Pffff, als je ziet wat ze allemaal hebben toegevoeg bij MASTER LEAGUE dit jaar is echt van de zottw. Johan Cruijff, Maradona pfff. Dialogen die je persoonlijkheid als coach bepalen. Realistische transfersysteem. Maaar ik ga toch eerst op youtube kijken, anders wordt het voor mij football manager. Transfersysteem is voor mij [email protected] kwa gameplay en graphics moet fifa het elk jaar afleggen tegen Pes. Fifa spelers zijn niet goed gemaakt en anatomisch klopt er niks aan. Ze bewegen alsof ze lichamelijke beperkingen hebben(alle respect naar mensen met een beperking).

14 juni 2019 om 10:59
0

Er zijn aparte datums bekend gemaakt waarbij meer informatie over Career mode en Pro clubs gegeven wordt. Wellicht dat ze dit jaar drastische veranderingen toepassen. Ze hebben met Ultimate team in ieder geval geluisterd en gereageerd op de feedback van de community. Misschien geld dit voor Career mode en Pro clubs ook wel. Even afwachten.

14 juni 2019 om 18:12
0

Vooral doen. FIFA heeft steeds minder met voetbal te maken. Ik vind PES daarentegen dè voetbal game. Realistischer, grafisch beter, minder scripting, kortom: veel betere gameplay. Probeerde kort geleden een middagje FIFA: lees FUT. Verschrikkelijk de mate van scripting, dynamic diffulties of hoe ze het willen noemen. Nee geen FIFA meer voor mij. Pes 2020 ziet er echt veel belovend uit. Trouwens waarom geen bericht over de nieuwe PES 2020 @Voetbalzone?

14 juni 2019 om 21:24
0

Omdat Voetbalzone een partner is van de Edivisie, die word gespeeld op Fifa.

15 juni 2019 om 20:45
0

Ik heb sinds 1997 alle FIFA thuis liggen, behalve afgelopen jaar 2019 niet meer gekocht. Tegenwoordig draait het bij FIFA alleen maar om geld en dat FUT is gewoon waardeloos heb in 8 jaar nog nooit een goede of speciale speler gekregen terwijl die klaar komende kindjes op Instagram de ene na de andere spelers krijgen. Weet nog wel is dat ik 20 euro aan munten kocht en dan letterlijk er niks aan overhield.

Laatste jaren twijfel ik steeds meer of ik hem ga kopen. Ik speel alleen career mode en dat is toch al een tijdje hetzelfde. Hopelijk voegen ze daar eens wat nieuws toe

14 juni 2019 om 01:14
0

Zelf speel ik eigenlijk ook alleen maar career mode.
En hopelijk gaat dit toch wat meer vernieuwd en verbeterd worden.

Ze moeten toevoegen dat je een online versie van Europa League of Champions League spelen, Of een online competitie. Als ze dat soort dingen erin gooien dan ga ik het weer kopen. Anders hou ik het gewoon bij Football Manager

14 juni 2019 om 08:30
0

"anders hou ik het gewoon bij Football Manager"

Maar het zijn 2 verschillende spellen. Ik haal ze elk jaar allebei. Gewoon omdat de ene lekker ontspannen op de bank met je laptop kan en de ander met vrienden, ietwat te dicht op de tv (alsof je het dan beter ziet...)

14 juni 2019 om 09:43
0

Naja haal de laatste alleen football manager en geen FIFA. FIFA staat echt stil en doet niks interessants meer, Alleen maar ultimate team etc en carrière is nog steeds alleen maar tegen computers

Naar mijn idee is FIFA elk jaar hetzelfde spel met uitzondering van gedaande transfers en nieuwe tenues. Als ik de nieuwe trailer zie, lijkt het weer een kopie van dit jaar. Ik speel alleen Career Mode dus ik denk dat ik de nieuwe uitgave niet eens ga kopen. Scheelt mij weer veel geld en FIFA 19 is precies hetzelfde.

14 juni 2019 om 08:21
0

Ik vind het voetbal ook heel anders elk jaar. Fifa 18 vond ik bijvoorbeeld verschrikkelijk spelen. En Fut is toch wel veranderd, ook het idee dat dit het eerste jaar is dat je zonder investering makkelijk een heel goed team kan bouwen. Dan komt er nog fifa street. Ik ga pré orderen haha! Het hangt er natuurlijk vanaf welk speltype je speelt

14 juni 2019 om 16:47
0

Fut 19 is misschien nog wel slechter als fifa 18 Tubby. Tuurlijk, er is goeie content in de vorm van sbc's, maar de beste zijn echt veel te duur. En ja, je kunt een goed team bouwen, maar daar gaat echt wel een paar maanden inzitten, terwijl alle grote youtubers en professionele spelers gewoon in de eerste week duizenden aan fifa points uitgeven om dan weer miljoenen aan coins te investeren in de beste icons en CR7. Tel daarbij op dat de gameplay echt ongekend slecht is, passen slecht is, timed finishing OP is en 1 op 1's moeilijker te scoren zijn dan afstandschoten van 30 meter doordat je de keeper kan bewegen. Deze editie van FUT, slaat echt alles, een van de slechtste games die ik ooit heb gespeeld.

14 juni 2019 om 16:48
0

Niet te vergeten trouwens de volleys en kopballen die belachelijk zijn.

14 juni 2019 om 17:36
0

@andres13 als jij Fifa elk jaar hetzelfde vind dan heb je het overduidelijk nooit echt gespeeld of totaal geen oog/gevoel voor detail.

14 juni 2019 om 18:08
0

De gameplay veranderd wel wat. Meestal speelt het elk nieuw jaar wel wat fijner/soepeler, maar de reden waar ik fifa voor koop (carriere) is elk jaar vrijwel hetzelfde.

Ik ben blij met mijn keuze om FIFA 19 niet meer te kopen, deze serie is voor mij echt verpest de laatste jaren en de e-sports scene is een grote grap. Gamemodes die verwaarloosd worden, pay-to-win aspect dat elk jaar erger wordt. Ik ben blij dat er andere bedrijven zijn die wel wat geven om de spelers.

14 juni 2019 om 05:25
0

Yup er is ook een patent gelekt van EA, dynamic dificult adjustment. Wat min of meer inhoud dat EA wedstrijden kan laten lopen hoe hun dat willen! Gebaseerd op je historische data, en nog meer vreemde data. Alles is er op gericht om mensen micro transacties te laten doen. Heel jammer in mijn ogen Voor een competitief spel!!

15 juni 2019 om 13:03
0

Yup dit zag ik ook en op Youtube is daar meer over te vinden. Hier kan je EA toch voor aanklagen? Valse advertising terwijl alles voor je bepaald wordt.

15 juni 2019 om 20:42
0

Dat weet ik niet precies. Maar het gaat er mij om dat als je beter bent je ook gaat winnen. Maar dat staat dit spel niet toe!! Hoe vaak je wel niet de lat raakt en bij de tegenstander vliegen de raarste ballen er in. Fut is echt een cash cow voor EA. En je kunt er beter bij weg blijven dat scheelt je een hoop frustraties!

Het schijnt dat ze eind juli uitgebreid over Career en Pro Clubs gaan praten, ik moet het maar zien.
Ik speel alleen career mode en ben nu op de PC aan het spelen omdat je daar wel een aantal dingen zelf kunt wijzigen (mods), de modus op console is echt bagger.

Als ze hier niks beters doen met die mode, dan ga ik hem niet eens kopen.

Ieder jaar is het hetzelfde verhaal. PR praatjes over veranderingen die of niet te merken zijn of heel slecht zijn waardoor de game bijna onspeelbaar wordt waardoor het vele updates nodig heeft. Naast het veranderen van kits, transfers en het uiterlijk van het menu verandert er vaak vrij weinig. Best een schande dat dit nog een full priced game is. Het is simpel weg een jaarlijkse update geworden.

Ieder jaar worden de keepers zogenaamd beter. Wat een grap.

EA heeft gewoon geluk gehad dat er amper concurrentie was. Vrij jammer dat PES niet zoveel heeft uit kunnen halen. Het probleem is ook gewoon dat deze games jaarlijks uitkomen. Als developer kun je vrij weinig in slechts 1 jaar doen. Het liefst hoop ik dat er ergens een uitgever is die bereid is om een voetbal game te gaan maken die minimaal 4 jaar in development zit. Dan mag EA lekker overstappen op een free to play service waar zij hun meeste geld maken uit Fut, wat eigenlijk nu al het geval is maar zij hebben het zelfs mogelijk gemaakt dat mensen zo dom zijn dat zij daarbij 60 euro betalen.

Ik spel alleen Ultimate Team, de rest boeit me geen fuck. Server zijn het grootste probleem en de gameplay moet constanter zijn.

Hopelijk is deze editie minder dramatisch dan ‘19, maar zie het somber in, alles draait om FUT. Paid to win, dus dat spel is er alleen maar minder op geworden. Hopelijk is PES beter?

Ik ga dit jaar opnieuw geen fifa kopen. Dat straatvoetbal ziet er wel leuk uit, maar de gamemode die ik echt belangrijk vind, carriere, wordt al jaren vergeten. Het is al jaren hetzelfde terwijl er zoveel dingen verbeterd kunnen en moeten worden. Het leverd ea blijkbaar niet genoeg geld op misschien als je pakjes kunt kppen in carriere gaan ze er eens wat aan veranderen. En fifa een abbonement versie maken?? Alsjeblieft niet zeg!

Ik kan weer niet wachten! FUT is al briljant en dan nu nog fifa street erbij. Er begint iets te groeien.

Als ze maar de gameplay maar verbeteren wat ruk is dat zeg. De continu foute passen, scripted goals die je tegen krijgt is niet meer leuk. FUT Champs wordt er echt niet leuker op.

14 juni 2019 om 13:48
0

Zoek voor de gein maar eens EA scripted patent EXPOSED. Genoeg info daar hoe dit spel of eigenlijk Simulator in elkaar steekt!

14 juni 2019 om 17:37
0

Weet je zeker dat die slechte passes niet door een eigen gebrek aan skill komen? :

15 juni 2019 om 10:38
0

Ik speel fifa al sinds fifa 09 en toen kwamen mijn passes allemaal aan. Echter is sinds fifa 17 volgens mij dat ze het passingsysteem ‘realistischer’ hebben gemaakt. Probeer met Matuidi een pass over 5 meter te geven en die bal komt vaak niet fatsoenlijk aan.

15 juni 2019 om 11:34
0

100 procent zeker. Je kan twee passes op exact dezelfde wijze geven en afhankelijk van de willekeur van het spel kan je twee compleet verschillende resultaten krijgen.

Ik las alweer dat je dat Volta niet eens online met je vrienden kan spelen.. Net zoals die nieuwe aftrap-modi die je bij Fifa 19 had.. Waardeloos als het waar is.

Bovendien sta ik er als meerderen hier in. Het zou belachelijk zijn als ze Carriere of Pro Clubs niet eens aanpakken. Ontzettend populaire modi die al jaren niet grondig zijn aangepakt en zo ongelooflijk veel beter kunnen.

'gelukkig' komen er nog aparte persconferenties voor Carriere en (zelfs) Pro Clubs. Ben benieuwd.

"Frustraties over de handelingen die door de computer zelf worden uitgevoerd zijn daarmee verleden tijd" Over 4 maanden: So that was a fucking lie

VOLTA mode alleen op Xbox, ps4 en Xbox? Weet iemand of deze modus ook voor pc beschikbaar komt?

Als je de carrieremodus van Fifa in zijn huidige staat vergelijkt met die van pakweg 06/07, dan merk je pas hoe ermbarmelijk het ermee gesteld is.

Toen had je sponsors, werden spelers enkel beter als ze effectief speelden, stadion en trainers die je kon upgraden etc...

Anno 2019 zien we hier bijna niks meer van terug, terwijl dit intussen al een pak uitgebreider had kunnen zijn. FUT heeft dit helaas (voor mij) en veel andere mensen geruineerd.

Voor de mensen die alleen carrieremodus spelen, waarom koop je niet gewoon football manager?

14 juni 2019 om 20:24
0

Serieuze vraag? Bij de 1 kan je zelf spelen en dat willen deze heren hierboven incl mijzelf.

Zoals iedereen hier zegt, ben ik ook klaar met alles Fut. Ik speel geen Fut, begrijp best dat mensen dat leuk vinden, maar ik vind er niks aan. Moet er niet aan denken om in een Ajax shirjte met Maradonna, Ronaldo, en Nedved te spelen. Het leuke aan de carriere is een club helemaal opbouwen en elk seizoen een of twee van die mooie transfer maken, maar er is sinds 2015 in de carriere modus zelfs letterlijks niks gedaan. Ook hoop ik echt dat bepaalde dingen uit de gameplay worden gehaald, zoals die onzin dat een comeback meer makkelijker word als het 3-0 staat en op eens uit t niets iemand een goal maakt. Het moet altijd neer komen op wie de beste speler in Fifa is, tegenwoordig kan iedereen een controller pakken en alles doen om dat het zo makkelijk gaat. Een stylist zijn in Fifa is er nauwelijks meer.
Ik zal hem wel kopen denk ik, maar nu ik er aan denk heb ik sinds Februari al geen carriere meer gespeeld. Eerst heb ik met Wolverhampton de wereld overgenomen met Lautaro Martinez als mijn pronkstuk, toen wou ik met Ajax alles doen, maar dat ging zo moeilijk. Vroeger moest ik mijn dromen waar maken op de Playstation, dit jaar kon ik niets beters doen dan Ajax in het echt deed dus ik had er geen zin in.

Fifa19 was mijn eerste van de Fifa reeks ( ooit heel heel lang geleden PES player ) maar die game is kinda dood.. mja ik was er ooit erg goed in en ik dacht laat ik eens Fifa19 kopen, en wow ik was best wel impressed met deze game hoor.. alles werkt erg lekker en na wat oefenen is het ook gewoon leuk om te doen. Heel veel irritatie en pech maar ook genoeg glory moments om het spel te blijven spelen. Fifa20 ga ik daarom ook halen.. lijkt me wel vet om 2v2 of 3v3 te doen op straat veldjes heb daar wel inzicht in en het helpt me om de skils beter te beheersen! Gewoon een goed spel dat Fifa..

Ik haal fifa al sinds 1994 geen idee of ik hem dit jaar haal vorig was niet verkeerd. Misschien wel. Wil eerst de demo zien.

Vroeger had je ook nog legendary teams met oude top spelers. Deze heb je al sinds een jaar of 3/4 ook niet meer.

15 juni 2019 om 09:14
0

Oja classic xi was ik alweer vergeten. Bij nba 2k heb je meerdere legendairy teams die de titel wonnen, zoiets zou ook leuk zijn voor aftrap. Bijvoorbeeld barca van 2011, arsenal van 2003 of feyenoord van 1970.

Ik speel ook uitsluitend carriere modus, omdat ik derest geldklopperij vindt. Naast dat de hele gameplay in Fifa al jarenlang waardeloos is en zeker verbeterd kan worden én er dingen in carriere modus kunnen worden toegevoegd zoals sponsoren aantrekken, stadion capaciteit vergroten, trainers skills verbeteren etc. wacht ik ook al jaren tot de 2de divisie in Nederland eindelijk eens word toegevoegd aan het spel, want je kunt nooit degraderen in de Eredivisie. Wie weet wat van dit ontbreken de reden is?

15 juni 2019 om 11:54
0

Omdat er in ons eigen land al vrij weinig interesse in de jupiler league is, laat staan internationaal. Voor die enkele nederlandse fans die fifa daardoor zouden kopen is het voor ea niet waard om het te betalen waarschijnlijk. En omdat ze alleen aan geld denken en niet aan de spelers zal het niet snel toegevoegd worden. Ze zullen eerder de oost europese competities of de engelse 5e divisie toevoegen voor ze aan de kkd denken verwacht ik.

Ik heb FIFA al een tijdje laten liggen voor PUBG Mobile.. Geen vernieuwing meer.. Na 3 weekjes had ik 't alweer gezien. Vreemd hoe PUBG mij FIFA aan de kant heeft laten zetten, ben nochtans eens een fervente FUT gamer

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

In de wandelgangen

Maandag 17 juni
Thomas Müller heeft een aanbieding uit China gekregen en kan jaarlijks 25 miljoen euro gaan verdienen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren