Gedegradeerde verdediger kan naar Sparta; ook buitenland is een optie

Donderdag, 13 juni 2019 om

Jurgen Mattheij overweegt zijn carrière voort te zetten bij Sparta Rotterdam. De verdediger, die transfervrij vertrekt bij het gedegradeerde Excelsior, is in gesprek met de promovendus, maar heeft ook opties in het buitenland.

De 26-jarige Mattheij weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "De deal met Sparta is nog niet rond", laat de centrumverdediger weten aan RTV Rijnmond. Mattheij heeft ook gesprekken gehad met geïnteresseerde clubs uit het buitenland, maar heeft geen uitgesproken voorkeur. "Het gaat erom waar ik het beste gevoel bij heb, of dat nu een Nederlandse of buitenlandse club is."

Mattheij speelde de afgelopen zes seizoenen in de hoofdmacht van Excelsior. De centrumverdediger scoorde afgelopen seizoen 3 keer in 31 competitieduels, maar kon niet voorkomen dat de Kralingers ten koste van RKC Waalwijk uit de Eredivisie vlogen. In de jeugd speelde Mattheij overigens ook voor Sparta.Gerelateerd

10 reacties (laatste reactie door jeron)

Zou lekker naar het buitenland gaan ipv alle thuiswedstrijden (en paar uitwedstrijden) op zo'n plasticveld spelen.

13 juni 2019 om 14:07

Dat heeft hij de laatste 6 jaar ook gedaan, blijkbaar had ie er geen problemen mee.

Ik vind dit echt een waardeloze en blinde voetballer. Schopt zo ongeveer op alles met een hartslag. Geen idee wat Sparta hier mee wilt.

13 juni 2019 om 14:27

Denk dat je dat vooral baseert op een paar domme rode kaarten die hij in de loop der jaren heeft gepakt. Hij moest wel eens aan de noodrem trekken vanwege z'n gebrek aan snelheid, maar dat is iets anders dan 'schoppen naar alles wat beweegt'. Vind hem vooral de laatste twee seizoenen sterk spelen. Kiest slimmer positie en wint z'n duels gewoon. Kan prima meekomen in het rechterrijtje van de Eredivisie.

13 juni 2019 om 14:33

Ze hoeven niet eens te bewegen, alleen een hartslag te hebben haha... maar nee inderdaad, hij pakt echt te veel onnodige rode kaarten, en dan is hij ook nog vaak gespaard ook met zijn lompe acties. Denk eigenlijk niet alleen dat het gebrek aan snelheid is, maar ook aan inzicht. Ook afgelopen seizoen nog. Vind het echt een zwaar matige speler.

Jurgen gele kaart Mattheij
Deze speler pakt zoveel onnodige kaarten dat hij nooit een zekerheid achterin is!

Ik snap Sparta echt niet dat zij ineens massaal overgaan tot het halen van middelmatige aankopen.
Duw je jeugd door en investeer daar meer in.
En haal met het geld liever 2 gerichte versterkingen dan 6 net niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 17 juli
AC Milan lijkt naast de komst van Jean Michaël Seri te grijpen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren