‘PSV zet hoog in en richt pijlen op aanvoerder van Jong Brazilië’

Donderdag, 13 juni 2019 om 00:20Yanick Vos • Laatste update: 08:17

In de zoektocht naar een vervanger van Daniel Schwaab is PSV uitgekomen bij Torino. Volgens het Eindhovens Dagblad zetten de Eindhovenaren hoog in en heeft technisch manager John de Jong de pijlen gericht op Lyanco Vojnovic. De 22-jarige mandekker mag zich aanvoerder van Jong Brazilië noemen en ligt tot medio 2022 vast bij Torino.

Lyanco, 1.87 meter lang, wordt in de Serie A gezien als een talentvolle en fysiek sterke verdediger. Het afgelopen seizoen kwam hij in de tweede seizoenshelft op huurbasis uit voor Bologna. In 13 competitieduels kwam hij tot 1.122 speelminuten, waarin hij 1 keer trefzeker was. Bologna deed naar verluidt een poging om hem definitief in te lijven, maar daar wilde Torino niet aan meewerken. Volgens het regionale dagblad moet Lyanco de opvolger worden van Schwaab. De Duitse verdediger heeft het Philips Stadion transfervrij verlaten. Een nieuwe club heeft de routinier nog niet gevonden.

Het is de vraag of Torino bereid is om mee te werken aan een vertrek van Lyanco naar Eindhoven. Bovendien is het onduidelijk of de Braziliaanse jeugdinternational een overstap naar de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen ziet zitten. Lyanco, die Servische roots heeft, werd opgeleid bij Botafogo en São Paulo, alvorens hij in de zomer van 2017 voor circa zeven miljoen euro door Torino werd aangetrokken.

Lyanco neemt momenteel met Jong Brazilië deel aan het jeugdtoernooi in Toulon. Zaterdag wacht de finale tegen Japan. De waarde van de centrumverdediger wordt door Transfermarkt geschat op acht miljoen euro. Met een langlopend contract op zak, lijkt PSV een hoger bedrag op tafel te moeten leggen om hem los te weken.Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door nick_10)

Goed bezig PSV! Klinkt als een aanvulling op de Eredivisie top, ben zeer benieuwd!

13 juni 2019 om 01:05

Eerst Lozano verkopen denk ik.

Ken deze jongen niet, maar ik ben wel blij dat we weer in deze regionen scouten. Geen idee of dit haalbaar is. Misschien iemand die deze jongen beter kent?

Ken deze jongen niet maar als hij als verdediger vaste kracht is bij een Serie-A club, dan heb ik er wel vertrouwen in. Italie is toch namelijl het land van verdedigers. Het bedrag wat Torino vraagt moet geen probleem zijn voor PSV, helemaal niet als Bergwijn en Lozano voor veel geld de transfer naar een topcompetitie gaan maken.

13 juni 2019 om 00:44

Kan best wel eens een pittig bedrag blijken, ligt nog 3 jaar vast, speelt een goed toernooi nu en heeft 2 jaar geleden al iets van 7 miljoen gekost. Denk dat je best kan gaan denken aan 10+ miljoen in dit geval.

13 juni 2019 om 02:17

@Andres13

Mitchel Dijks is bij dat zelfde Bologna ook een vaste kracht...

13 juni 2019 om 04:35

Hahaha priceless ;-)

13 juni 2019 om 09:27

Om eerlijk te zijn is Mitchell Dijks best een redelijke back als je niet te verfijnd voetbal wil spelen. Heeft bij elke andere club dan Ajax toch gewoon een mooie tijd gehad en is overal eigenlijk populair.

Torino gaat hem nooit weg doen voor 8 miljoen. Zie PSV ook niet hoge bedragen betalen eerlijk gezegd. Altijd proberen natuurlijk, Maar zie het niet gebeuren

13 juni 2019 om 01:03

Waarom niet? PSV heeft flink wat geld verdient met de CL. Daarnaast worden Bergwijn en Lozano voor grote bedragen verkocht. Als hij 12 miljoen moet kosten dan zie ik het wel gebeuren.

13 juni 2019 om 01:16

Denk dat die bedoeld, omdat PSV nooit 5 miljoen voor een verdediger geeft. Laat staan 15 miljoen voor 1tje. Anders begrijp ik t niet. Aangezien PSV gewoon geld heeft..

13 juni 2019 om 02:12

Torino hoeft niet te verkopen, Dus die gaan waarschijnlijk een bedrag vragen wat PSV niet snel voor 1 speler neerlegt.

13 juni 2019 om 02:23

"denk dat die bedoeld, omdat PSV nooit 5 miljoen voor een verdediger geeft."

Afgelopen seizoen:
Dumfries gekocht voor 5.5 miljoen.
Angelino gekocht voor 5 miljoen.

13 juni 2019 om 07:44

Staat toch in het artikel dat PSV waarschijnlijk meer moet gaan bieden? Waarom zou dat overigens niet haalbaar zijn. PSV heeft meer geld dan het de indruk wekt, wat een strategische keuze is natuurlijk. Het wil er bij mij niet in dat die 40 miljoen CL-opbrengsten verdampt zijn aan salarissen en jeudgcontractjes. En als PSV nu nóg voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor haar verdediging en weigert eens echt te investeren is het wel erg hardleers.

13 juni 2019 om 01:51

Van Torino naar PSV geen stap omhoog? In welke wereld leef jij? PSV regelmatig CL, Torino nooit komend seizoen EL. Bij PSV spelen om kampioenschappen bij Torino in de middenmoot. Ik stel niet dat het 3 stappen omhoog is maar jij maakt het wel heel bont. In worst case scenario is het nog een stap opzij. Je vergeet dat Nederlands opleidingsland is, so'n jongen ziet ook wat Neres via NL bereikt heeft. Je komt sneller in de spotlights, waar hij bij Torino no eerst een stap naar de Italiaanse top dient te zetten om in die spotlights te raken. Je doet net alsof PSV geen 8 en hoger aankopen doen. Zie Guti en Romero bijvoorbeeld, de verwachting is dat zowel Lozano als Bergwijn vertrekken daarbij de CL inkomsten boven op het normale budget. PSV dient iedere linie te versterken met een speler die er meteen staat en het wordt gegarandeerd weer een leuke twee strijd met Ajax komend seizoen.

13 juni 2019 om 02:14

Torino is een sterk team hoor vergis je niet, Vind het al apart dat ze het überhaupt proberen maar goed, Torino hoeft niet te verkopen vandaar dat het lastig word

13 juni 2019 om 07:22

Haha, hier kan ik slechts om gniffelen. Aldus Savano, de neutrale supporter. Die gisteren er alles aan deed om uit te leggen waarom Sevilla een stap omhoog is ten opzichte van Ajax, het kampioenschap verhaal bij Ajax naar het rijk der fabelen verwees, haalt dat zelfde argument bij PSV nu aan als pluspunt. Ja, toch. Niet dan.

13 juni 2019 om 08:32

Sevilla is ook een stap omhoog ten opzichte van Ajax... Sevilla is een club die regelmatig Europese prijzen pakt en ieder jaar minimaal EL speelt, af en toe zelfs CL. Ze komen standaard ver in Europese toernooien en spelen ook gewoon mee in de Spaanse (sub)top. Daarnaast verdienen ze bij Sevilla over het algemeen ook meer dan bij Ajax.

Bij Torino is het natuurlijk een compleet andere situatie. Ze spelen weliswaar ook in een sterke competitie, die in mijn ogen wel minder is dan de Spaanse, maar zij spelen vaak geen Europees voetbal en af en toe EL. Wanneer ze EL spelen is het ook zeker geen garantie dat ze ver komen in het toernooi.

Dus ik ben het compleet met Savano eens dat de stap van Torino naar PSV een (kleine) stap omhoog is en dat de stap van Ajax naar Sevilla eveneens een (kleine) stap omhoog is.

13 juni 2019 om 08:45

@Kerzoep,

Leuk, maar je hebt klaarblijkelijk de discussie gisteren gemist. Onder anderen spelen om het kampioenschap, spelen in de top van een land tegenover de subtop, sneller in de spotlights komen. Dat werd gisteren bij Promes als gekscherend en lachwekkend afgedaan, een dag later wordt dat bij de concurrent als pluspunten aangedragen. Dat vind ik op zijn minst merkwaardig.

Afgelopen 3 jaar haalde Sevilla overigens maximaal de 8ste finale EL. Tsja, dat kan bij Ajax / PSV ook wel. Sevilla is de nummer 6 van Spanje, Torino de 7 van Italië. Al speelt Torino zodoende geen Europees volgend seizoen. Maar als je Sevilla een stap omhoog vindt, geldt dat voor Torino ivm PSV net zo goed. Ik vind het overigens bij beide clubs niet, maar dat terzijde.

13 juni 2019 om 08:49

DR. Mario. Leuk dat je de laatste drie jaar erbij pakt, want als je de laatste zes jaar erbij had gepakt hadden ze drie keer de EL gewonnen.

13 juni 2019 om 08:56

@DR.Mario op je pikkie getrapt? Van Ajax naar Sevilla is een stap omhoog. Gadsamme, 1 topseizoen zegt nog weinig, zet wat structureler neer en kom dan terug. Sevilla zou fluitend kampioen worden in NL, ja ook ten aanzien van Ajax en PSV (zie hier neutrale supporter). Sevilla bokst op tegen die 2 uit Madrid en Barca met nog een aantal gevaarlijk outsiders. Je weet wel LaLiga en Europees hebben ze een trackrecord waar je van watertandt. Sommige mensen leven echt in de waan dat hun cluppie het epicentrum van het wereldwijde voetbal is. Word wakker knul, tuurlijk is de wereld onder de indruk van de prestaties van Ajax dit seizoen maar doe nou niet alsof er een nieuwe orde/hiërarchie ontstaan is. Want onderaan de streep bleek een gehandicapt Tottenham de overhand te hebben op CL gebied. Zo hard zijn de feiten ook ... ga hier niet selectief eruit pikken wat jouw mening kracht bij zet. Als je niet ziet dat van Torino naar PSV vooruitgang is en van Sevilla (die NIET van je af wil) naar Ajax achteruitgang, dan heeft het weinig nut om dit verder te bespreken. Wat armoedig dat je het meteen weer op de man wil spelen en andermans mening belachelijk wilt maken. Welk verhaal naar her rijk der fabelen? Waar zei ik dat Ajax niet om de titel speelt? Hoe lomp is zo'n uitspraak? Gast, hou op je maakt jezelf belachelijk. Je moet niet gniffelen maar verder kijken dan je neus lang is (no pun intented).

13 juni 2019 om 09:07

@ DR.Mario _ aanvullend _ Ene Wöber was ook meteen pleitte richting Sevilla en lees voor de lol terug wat de reacties waren in het VZ archief. Het grootste gedeelte van Ajacieden zelf. Promes gebruikt de Ajax interesse om zijn onvrede over zijn op back spelen kracht bij te zetten. Er komt een nieuwe trainer en de club wilt niet van hem af, goede positie om met harde hand op tafel te slaan a la Lakeman bij DWDD. Je leeft in een waan dat iedere speler zich maar los wil rukken van zijn eigen club om maar naar Ajax te kunnen. Er spelen zoveel factoren mee, die jij totaal maar dan ook totaal niet mee weegt.

13 juni 2019 om 09:07

@Kerzoep,

Ik kijk bij zulke teams graag wat korter. Sinds die tijd ging de technisch directeur naar Roma en de trainer naar Arsenal, dat vertrek liep redelijk gelijk met een hele rits spelers. Subtoppers beoordeel ik om die reden liever op de kortere termijn. Het afgelopen seizoen werd kansloos verloren van het almachtige Slavia Praag, wat er vervolgens kinderlijk eenvoudig afging tegen Chelsea.

@Savano,

Je leest klaarblijkelijk mijn reacties in Ajax-topics niet. Want als er een niet gelooft in de ajax hype die is onstaan, ben ik het wel. Prachtig seizoen, maar voor een Nederlandse club niet structureel vol te houden. Schuif mij dus gewoon woorden in de mond.

Als je Torino, nummer 7 Italië, een achteruitgang vindt tav PSV, geldt andersom bij Ajax tav Sevilla, nummer 6 Spanje ook. Mag je anders over denken, dat vind ik oprecht. Zie er weinig verschil tussen. Je roeptoeterde overigens nergens dat Ajax niet meestreed om de titel. Ik haalde aan dat Ajax dat voor heeft op Sevilla, spelen om de titel. Waarna onder andere jij dat beschimpte. Als je dat dan een dag later als pluspunt aanhaalt, verbaast mij dat. Sevilla gaat immers ook echt nooit kampioen worden.

13 juni 2019 om 09:07

@Kerzoep,

Ik kijk bij zulke teams graag wat korter. Sinds die tijd ging de technisch directeur naar Roma en de trainer naar Arsenal, dat vertrek liep redelijk gelijk met een hele rits spelers. Subtoppers beoordeel ik om die reden liever op de kortere termijn.

@Savano,

Je leest klaarblijkelijk mijn reacties in Ajax-topics niet. Want als er een niet gelooft in de ajax hype die is onstaan, ben ik het wel. Prachtig seizoen, maar voor een Nederlandse club niet structureel vol te houden. Schuif mij dus gewoon woorden in de mond.

Als je Torino, nummer 7 Italië, een achteruitgang vindt tav PSV, geldt andersom bij Ajax tav Sevilla, nummer 6 Spanje ook. Mag je anders over denken, dat vind ik oprecht. Zie er weinig verschil tussen. Je roeptoeterde overigens nergens dat Ajax niet meestreed om de titel. Ik haalde aan dat Ajax dat voor heeft op Sevilla, spelen om de titel. Waarna onder andere jij dat beschimpte. Als je dat dan een dag later als pluspunt aanhaalt, verbaast mij dat. Sevilla gaat immers ook echt nooit kampioen worden.

13 juni 2019 om 09:11

Je hoeft niet boos te worden omdat Mario jou terecht wijst op je onnodige provocaties van gisteren. Torino is vergelijkbaar qua niveau met Psv dus lijkt me niet dat hij naar Psv komt. Sowieso is Nederland nou niet echt het land waar je heen wil en met die lelijke plastic velden.

13 juni 2019 om 09:52

@DR.Mario Dat is algemene kennis dat Ajax en PSV voor de titel spelen, sjezus gast moest dat per se erbij voor jou. Ga jij nou echt mierenneuken om dat? Ajax is nota bene kampioen geworden. Jij kijkt puur naar de eindstand om je onzin kracht bij te zetten. Laat me je helpen met wat realiteit: 1) LaLiga > Seria A, Sevilla Europees > Torino, selectie Sevilla sterker dan Torino ... budget/begroting groter dan Torino, in alles is Sevilla groter dan Torino. Ik ga het omdraaien. In wat is Torino groter of gelijk aan Torino aangezien JIJ deze vergelijkbaar vindt gezien de eindstand. Jij bent echt je gelijknaan het forceren. In plaats van het grotere plaatje te zien. Iedere beetje voetbalkenner weet dat Torino en Sevilla vergelijken krom is. Sevilla speelt niet om de titel nee, maar kan zo een EL winnen. Torino ook? Sevilla met Mochi kan zo van een 5 miljoen aankoop een 40 miljoen verkoop maken, Torino ook? Het zijn twee totaal verschillende clubs, in prestaties en qua beleid. Je bent bezig je gelijk te forceren en schieuwt het niet om appels met frambozen te vergelijken. Spelen voor de titel in Nederland en bij Sevilla (!!!) spelen tegen de Barca's, Madrids van de wereld. Waar het in Italie enkel Juve is die de klok slaat bovendien ben je in Sevilla op Europees gebied sterk met geregeld CL (waar je ook overwintert). Moet ik dat allemaal uitspellen voor je? Jij kan daar alleen spelen om de titel tegenover zetten of denk je dat Ajax elk jaar zo'n CL seizoen gaat draaien. Al komt Promes nu, weet hij nog niet watvoor Ajax hij treft aangezien een stuk 5 BASISspelers weggaan. Bij PSV speelt men ook om de titel maar voor een Torino is dat veel verder weg dan voor een Sevilla, Europees overwinteren ook, CL spelen ook, in de spotlights geraken ook in correlatie met PSV of een Ajax jij zin. Van Torino naar Ajax zou geen stap omhoog zijn volgens jou, voor een jeugdinternational? Zie je ik noem Ajax ook *zucht* ... ik nam Neres nog als voorbeeld wat wil je nog meer? Via Ajax goed spelen en nu volop international ... waarom denk je omdat hij dit Europees heeft kunnen laten zien. Voorrondes CL, groepsfase etc. ... voor jou herhaal ik: Bij AJAX EN PSV speelt men ok de titel, zo goed?En @Vaporeon ... De dokter weet het ook niet altijd beter. Zie al die medische missers in het nieuws ... Altijd een 2nd opinion doen!

13 juni 2019 om 09:53

PSV is zeker een stap omhoog, speel bijna elk jaar EL/CL en is een ontwikkelingsland waar je sneller in de spotlights komt dan bij Torino

13 juni 2019 om 11:27

Savano,

Je leest niet goed. En haalt er vervolgens allemaal irrelevante zaken bij. Ik zeg nergens dat jij het hebt gehad over de kampioenkansen van Ajax, ik zeg dat jij het een irrelevant onderwerp vond toen ik dat als een positief punt aanhaalde dat Ajax voor had op Sevilla. Een dag later is het ineens wel relevant wanneer het betrekking heeft op Torino en PSV. Over uitkristaliseren gesproken. Daarnaast speel je in Italië ook tegen, tradionele, grootmachten als Milan, inter en Napoli. Laten we nou niet doen of LiLiga zoveel groter is dan de Serie A.

13 juni 2019 om 11:54

Begrijp ik nou goed dat jij Sevilla geen stap omhoog vindt ten opzichte van Ajax?
Omdat Ajax kampioen om de zoveel tijd eens kampioen wordt in de eredivisie en nu eens een keer in de halve finale van de cl hebben gestaan? is dat je reden?
Hahaha, het word steeds mooier met de Ajacieden. Het is naar het bolletje gestegen na een goed jaar. Ze hebben fantastisch gepresteerd afgelopen seizoen maar kom op zeg even realistisch blijven. Van heel vorig seizoen wil ook maar niks zeggen dat het volgend jaar ook zo gaat worden.
Dit is precies de arrogantie waar heel NL een hekel aan heeft. Het is eindelijk weer keer goed gegaan en we zijn de best van Europa.
Sevilla pakt Europese prijzen speelt mee in de top van Spanje, bijna altijd goede wedstrijden met tegenstand, salarissen zijn groter en meer aanzien al is het alleen al omdat je in la liga speelt.
Overigens is de La liga zeker een grotere competitie dan de Serie A.
En Sevilla ja is zeker een grotere club dan Torino met alle respect. Torino speelt nooit om de Europese prijzen, speelt nooit CL, eindigt altijd middenmoot Serie A. Toevallig hebben ze dit jaar een redelijk jaar achter de rug. Ze hebben zelfs dit eeuw nog Serie B gespeeld. Hun laatste prijs dateert van 1993 en dat was de beker van Italiã«. Niet dat de kampioenschap in de Eredivisie nou zo geweldig veel voorstelt maar nog altijd meer dan de kut beker in Italiã« en je komt gewoon simpel weg sneller in beeld van een eventuele selectie voor de nationale ploeg. Neem is voorbeeld Atalanta, we zeggen met zijn alle; Waarom wordt de Roon geselecteerd?? Spelers van PSV of Ajax worden sneller geselecteerd. De Vergelijk Torino aub niet met Sevilla.

13 juni 2019 om 14:08

Laat gaan Nick_10 ... sommige gasten forceren hun gelijk om hun cluppie omhoog te praten. Hij is pissig omdat ik zei dat voor de titel spelen in Nederland niet bepaald significant is voor een Sevilla speler (doelend op Promes). Daar haal je 'm niet mee over. Maar een speler van Torino kijkt hier anders tegenaan aangezien die never nooit in aanmerking komt voor een titel en die club met moeite Europees haalt, laat staan daarin overwinterd. Zo'n speler kun je sneller paaien met landstitels en gegarandeerde deelname aan Europees voetbal waar hij vervolgens sneller wordt opgemerkt a la Neres. Begrijpend lezen blijft een uitdaging voor sommigen. Vervolgens haalt ie de eindstanden van Sevilla en Torino erbij om zijn kromme redenatie te rechtvaardigen. Met zijn logica zou Atalanta (vierde Serie A) ook min of meer gelijkwaardig zijn aan Real (derde LaLiga). Lachwekkend!!!! :D

13 juni 2019 om 18:13

Tsja, als we de mening van een ander als lachwekkend gaan beoordelen zijn wij snel klaar. Ik vind Sevilla en Torino op sportief gebied geen vooruitgang ten opzicht van de Nederlandse top. Op financieel en cultureel gebied uiteraard wel. Jij mag dat arrogant, lachwekkend of wat dan ook noemen, daar ging het in mijn eerste reactie logischerwijs niet om. Jij vond het bij Ajax tov Sevilla geen valide punt en haalt het vervolgens bij PSV wel aan als punt. Dat vind ik op mijn beurt dan weer lachwekkend. Maar goed, laten we het houden op een andere mening. Ik zie niet zo snel in waarom je van Ajax of PSV naar Sevilla zou gaan. Afgezien van een tussenstop voor een Nederlands talent. Jij klaarblijkelijk wel. Dat kan.

13 juni 2019 om 19:54

Ja, omdat het voor een Sevilla speler minder impact heeft, die zien geregeld zilverwerk in de beker of via de EL. De Nederlandse titel wordt minder waarde aan gehecht, nog los van het feit dat Sevilla stabiele Spaanse subtop is. Een speler van Torino heeft minder nou vrijwel geeen uitzicht op enog zilverwerk. Die vallen dus nog wel te paaien met landstitels en deelname aan CL. Voor een Sevilla heeft dit geen meerwaarde, jemig is dat zo moeilijk te vatten? Dã¡ã¡rom is het bij Sevilla irrelevant om te benoemen maar bij een onlangs gepromoveerde Torino wel. Als je dat niet kunt zien, wordt het heel lastig. Dat Ajax en Psv de dienst uitmaken in NL spreekt toch voor zich. Sterker nog ik haalde Neres aan als voorbeeld waarom zo'n stap beter is voor een speler bij een lager genoteerde club in een hoger aangeschreven competitie. Sevilla > Torino op alle facetten. Word toch wakker! Waarom tekenen Sevilla spelers dan niet bij de massa bij een Ajax of Psv?

13 juni 2019 om 07:33

Volgens mij staat hij onder contract bij Torino , maar heeft er vorig seizoen niet voor gespeeld.

Ik ken hem niet, maar als aanvoerder en vaste waarde in jong Brazilië zal deze jongen echt wel wat in huis hebben.
Heeft ook redelijk lengte. Iets dat ik mis bij de verdedigers die Ajax de laatste tijd haalt en of scout

Ik lees in dit artikel dat Schwaab weg is. Heb dat bericht helemaal gemist. Wat is de reden hiervan? Was toch een gewaardeerde kracht bij PSV dacht ik?

13 juni 2019 om 06:39

Ik begreep dat hij met zijn gezin terug wilde naar Duitsland.

13 juni 2019 om 07:21

En zijn contract liep af geloof ik waardoor daar ruimte voor was

Hehe eindelijk richt psv zich op een verdediger. Nog 1 erbij svp, dan kunnen we ook afscheid nemen van Weggever.

13 juni 2019 om 07:24

Houden als backup voor de linksback positie

13 juni 2019 om 09:14

Zo is Nicky nu al afgeschreven? Wat waren ze blij in Eindhoven dat ze een speler van Ajax hadden gestrikt. Tja hij had niet voor niks de bijnaam Weggever bij Ajax. Zo te zien dus nu ook al bij Psv. Lachuhh..

13 juni 2019 om 09:20

"wat waren ze bij in Eindhoven..." Je doet nu voorkomen alsof iedereen er trots op was omdat we een spelertje van Ajax hadden aangetrokken. Dat valt wel mee hoor. Heb nergens reacties gelezen dat het helemaal fantastisch was. Iedereen heeft Viergever zien spelen. Gewoon middelmaat.

13 juni 2019 om 10:15

Precies dit. Niet veel positieve geluiden gehoord. Leuke speler voor FCU ofzo, maar niet voor de NLse top.

Eindelijk een bericht over een CV. Meer dan hard nodig. Ken hem verder niet maarcals ik het zo lees, zal het wel een aanwinst zijn voor de PSV en de ED.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper190
O. BoscagliVerdediger193
Y. VertessenAanvaller186
E. ZahaviAanvaller134
V. MüllerKeeper00
Y. MvogoKeeper10
A. van LareKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren