Donderdag, 13 Juni 2019

Zaakwaarnemers Van de Beek spreken met topclub

AC Milan is bezig om het middenveld te renoveren en belangrijk onderdeel daarvan moet Stefano Sensi vormen. De middenvelder van Sasuola moet twintig miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen kosten. (Sky Italia)
Manchester United gaat een allerlaatste poging ondernemen om Antoine Griezmann uit handen van Barcelona te houden. The Red Devils bereiden een bod van 107 miljoen euro voor op de aanvaller van Atlético Madrid. (The Sun)
/
Tottenham Hotspur heeft contact gehad met de belangenbehartigers van Donny van de Beek. De middenvelder van Ajax wordt na een goed seizoen gevolgd door diverse Europese topclubs. (The Guardian)
De begeerde João Félix staat open voor een transfer naar Atlético Madrid. Benfica laat de aanvallende middenvelder alleen gaan als zijn afkoopclausule van 120 miljoen euro geactiveerd wordt. (AS)
Gianluigi Buffon is geïnteresseerd om te praten met FC Porto. De Portugese topclub is op zoek naar een vervanger voor Iker Casillas, die vanwege medische problemen gestopt is. (O Jogo)
Nicolò Zaniolo heeft zich met zijn optredens namens AS Roma in de kijker gespeeld van Juventus. De aanvallende middenvelder wordt ook nadrukkelijk in de gaten gehouden door Tottenham Hotspur. (La Gazzetta dello Sport)Poll

Is Tottenham Hotspur de juiste club voor Donny van de Beek


45 reacties (laatste reactie door joekaa)

Hm. Ik vind Spurs 'm toch net niet voor Donny. Met Ajax toonde hij grote delen van de tweeluik aan waarom. Er zit niet zoveel voetbal in. Zie hem dan liever nog een jaartje blijven als fundament voor nog een mooi jaar. Helemaal gezien De Jong en zeer waarschijnlijk Ziyech en De Ligt al gaan.

13 juni 2019 om 00:37

Overigens zal direct het transferrecord bedrag van Sanchez worden gebroken. Twee duurste binnenkomende transfers beide van Ajax.. Toch komisch.

13 juni 2019 om 00:49

Weet je wat nog komischer is, dat sanchez nog niet eens vaste waarde is .

13 juni 2019 om 00:59

Mwa. Valt wel mee. 23 van de 30 voor hem mogelijke wedstrijden in de PL gespeeld. 1x ingevallen, 6x bank en dat heeft ook nog een blessure oorzaak. CL ook gewoon vrijwel alles gespeeld.

13 juni 2019 om 00:54

Ja inderdaad Spurs is te slecht voor Donny en Donny te goed voor Spurs hahahaha

13 juni 2019 om 01:00

Zeg ik niet. Ik zou Donny bij een beter voetballende ploeg liever zien. Bij voorkeur AJAX ja. Logisch wel toch?

13 juni 2019 om 01:09

Uhm. Dat zegt hij letterlijk nergens. Hij zegt dat er niet genoeg voetbal in die ploeg zit, waarmee hij bedoelt dat volgens hem de Spurs voor Donny gewoon niet de juiste ploeg is.

13 juni 2019 om 01:19

@myvision

tegen de Spurs was Ajax niet perse de beter voetballende ploeg. de wedstrijden gingen volledig gelijk op. de eerste helft was steeds voor Ajax en de tweede helft was steeds voor de Spurs

13 juni 2019 om 01:22

Eens Krekel. Alleen de manier waarop verschilde wel degelijk. Ajax kwam beide tweede helften teveel mee in de duels. Als ze goed waren blijven voetballen was er niks aan de hand geweest.

13 juni 2019 om 11:26

Wat zijn beter voetballende ploegen dan Spurs? Hoeveel beter voetballende ploegen dan Spurs zijn er in Europa? Dan zijn er dus amper clubs waar de grote Donny zou kunnen spelen? Zelfs in de vreselijke CL finale was Spurs voor het grootste deel van de wedstrijd de beter voetballende ploeg. Maar een middelmatige speler als Donny van de Beek is te goed om te passen bij Spurs? Hou je kromme logica dan alsjeblieft voor jezelf. Ook wat de kwaliteiten van Donny betreft. Donny is een aardige jongen maar wordt door mensen zoals jij omhoog gepraat met allemaal nep argumenten. Ik doe daar gewoon niet aan mee.

13 juni 2019 om 01:13

Misschien dat ze dat bij de Spurs ook hebben geconstateerd en daarom voor meer voetbal op het middenveld willen zorgen door van de Beek en N’dombele te halen.

13 juni 2019 om 01:18

Ja, dat kan en dat halen ze zo ook zeker in huis! Het is ook vooral mijn ijdele hoop dat dit mooie Ajax team nog enigszins in tact blijft.

13 juni 2019 om 11:17

Maar tegelijkertijd lijkt Eriksen weg te gaan, dus dan valt er juist weer veel voetbal weg.

13 juni 2019 om 11:20

Een middenveld met Winks, Alli, N’dombele en Van de Beek heeft in mijn optiek genoeg voetbal erin.

13 juni 2019 om 01:16

@myvision

er zit niet zoveel voetbal in? heb je spelers als Lucas Moura en Alli wel zien voetballen in de tweede wedstrijd. die legden een paar hele mooie acties op de mat en Ajax is in beide wedstrijden in de tweede helft niet meer onder de druk uitgekomen. de Spurs kunnen echt wel voetballen hoor

13 juni 2019 om 01:20

Individueel zekerrr. Ik heb ze alleen niet het totaal voetbal zien spelen als dat Ajax zelf deed en waarin Donny zeer belangrijk was. Overigens kwam Ajax bij Spurs nog wel onder de druk vandaan waar ze meerdere kansen op de 0-2 hadden moeten benutten. Blijft een frustratie van me

13 juni 2019 om 07:56

@myvision

bij de Spurs is het wat opportunistischer allemaal idd maar ik vind ze geen slecht voetbal spelen. natuurlijk was het tegen City niet goed en ook in de finale niet maar tegen deze teams kwamen ze gewoon kwalitatief tekort maar dat kwam denk ik ook doordat Kane er heel lang uit lag. tegen een Dortmund bv speelden de Spurs gewoon heel goed en ook in de competitie tegen teams als Chelsea speelden ze gewoon aanvallend voetbal en gingen ze uit van eigen kracht

als Ajax net zo koeltjes was gebleven in de 16 als de Spurs hadden ze idd de finale kunnen halen maar Ajax was slordig in de afronding. eeuwig zonde want zo een finale halen gaat wel weer even duren verwacht ik, als die kans uberhaupt weer gaat komen de komende 20 jaar

Zal hoop ik nog een jaartje wachten met het oog op het EK, want als hij nu naar Spurs gaat en veel gaat banken zal hij wellicht niet mee gaan....mocht Oranje zich kwalificeren natuurlijkðÿ˜‰

Blah blah Spurs wil m echt niet. Zijn bezig met Ndombele die 3 klassen beter is dan Donny. Ik lees Real wil m, Barca, Manu, Inter, Psg, Spurs allemaal nep. Sorry, maar Donny is alleen voor ons Nederlanders groot maar als je eerlijk naar zijn kwaliteiten kijkt mag hij de veters van Promes, Propper en Bergwijn niet eens strikken. Zelfs een Vilhena is eerder internationale kwaliteit. Donny is niveau Eredivisie en kan bij Ajax mee vanwege het talent om m heen. Het talent om hem heen maakt hem beter, daar profiteert ie van maar hij maakt zelf niemand beter omdat hij niet goed genoeg is. Ook het team is niet sterker met hem erbij. Ajax heeft veel betere spelers voor de 10 positie.

13 juni 2019 om 01:01

Och och. Ga alsjeblieft de CL nog even terugkijken en kappen met provoceren.

13 juni 2019 om 11:36

Ik provoceer niet maar doe gewoon niet mee met het omhoog praten van een gewone voetballer die op veel belangrijke onderdelen gewoon middelmaat is. Dat jij die jongen omhoog probeert te praten moet jij weten maar als ik een onderbouwde andere mening heb ben ik volgens jou aan het provoceren. Bijzonder. En kijkend naar de CL zie ik inderdaad een speler die profiteert van het talent om hem heen maar zelf de absolute onderkant is van het team als het om internationale kwaliteit gaat. In rangorde van kwaliteit (als je er vanuit gaat hoe (on)vervangbaar een speler is) is het team van Ajax als volgt:

1. Frenky
2. Mathijs
3. Ziyech
4. Tadic
5. Neres
6. Onana
7. Tagliafico
8. Blind
9. Mazraoui
10. Dolberg
11. Huntelaar
12. Donny
Op de positie van Donny zijn er veel betere spelers denkbaar en dat weet elke club. Donny gaat nooit naar een buitenlandse topclub en kiest er niet zelf voor om bij Ajax te blijven. Het is gewoon uit nood geboren. En als hij blijft gaat hij de ontwikkeling van veel grotere talenten bij Ajax blokkeren. Dit is gewoon hoe het is ondanks jouw fantasieverhalen over de grote Donny.

13 juni 2019 om 03:55

Als ik dit zo lees, vraag ik mij af of jij Donny v/d Beek wel heb zien spelen dit jaar?

13 juni 2019 om 06:40

Uiteindelijk gaat het om het team. Je hoeft niet de beste speller te halen , je moet een speller halen die goed in je team past zodat het team in het geheel beter wordt

13 juni 2019 om 06:43

Eindelijk iemand die verstand heeft van voetbal. Hij kan wel goed aanvaller, maar nederlanders hype hem zomaar, die man kan geen enkel top club aan

13 juni 2019 om 06:53

Even buiten of Spurs wel of niet geïnteresseerd is, wat heeft Ndombele met Van de Beek te maken? Zijn toch compleet andere middenvelders of ben ik nou gek?

13 juni 2019 om 07:14

Ndombele is ook wel een redelijke box-to-box speler, eigenlijk ligt daar de kracht van Donny ook. Zou ook niet zeggen dat hij onbetwist naar een topclub kon gaan, als hij nu zou gaan heeft hij alleen "revelatie van het seizoen" onder zijn riem, dan kom je niet echt als iemand binnen.

Als hij een jaar spelbepaler is geweest bij Ajax, een EK gespeeld heeft en basisspeler in Oranje is geworden dan kan hij die stap maken. Nu zou hij wellicht een Arsenal of Everton sterker maken.

13 juni 2019 om 07:46

Donny is de volgende grote transfer...... volgend jaar!! En dan hoop ik oprecht naar een club met voetballende visie!

13 juni 2019 om 07:45

Holland8

"blah blah Spurs wil m echt niet. Zijn bezig met Ndombele die 3 klassen beter is dan Donny. Ik lees Real wil m, Barca, Manu, Inter, Psg, Spurs allemaal nep. Sorry, maar Donny is alleen voor ons Nederlanders groot maar als je eerlijk naar zijn kwaliteiten kijkt mag hij de veters van Promes, Propper en Bergwijn niet eens strikken. Zelfs een Vilhena is eerder internationale kwaliteit. Donny is niveau Eredivisie en kan bij Ajax mee vanwege het talent om m heen. Het talent om hem heen maakt hem beter, daar profiteert ie van maar hij maakt zelf niemand beter omdat hij niet goed genoeg is. Ook het team is niet sterker met hem erbij. Ajax heeft veel betere spelers voor de 10 positie"

Ton ik je reactie las, moest ik meteen denken aan een film met Peter Sellers, genaamd "de Muis die Brulde". Als ik afga op je reactie, ben jij namelijk de vlees geworden brullende muis. Dat je je reactie begint met "blah blah" getuigt bovendien van een chronisch gebrek aan zelfkennis omdat je eigen reactie niet meer is dan een aaneenschakeling van inhoudsloze blah blah uitspraken, zonder dat je zelfs maar in staat bent om met iets op de proppen te komen dat op een argument lijkt. Hopelijk voor jou heb je wel verstand van roeien.

13 juni 2019 om 11:43

@scepticus38 Waarom maak je het persoonlijk? Ik reageer op het zoveelste artikel over zogenaamde interesse in een voetballer waarvan, als je eerlijk bent, kunt zien dat hij geen internationale kwaliteit is. Ik probeer aan te geven dat het totaal ongeloofwaardig is dat Donny van de Beek serieus in verband wordt gebracht met Real Madrid, Barcelona, Manu, Inter, Juventus, PSG etc. Inmiddels is wel gebleken dat het allemaal fantasieverhalen zijn en op het volgende fantasieverhaal reageer ik dan met blah blah in de hoop dat VZ zich met serieuzere journalistiek gaat bezighouden. Het lijkt hier op VZ soms wel de Donny promotie show.

13 juni 2019 om 08:06

Elke dag is weer een nieuwe topclub geïnteresseerd. De hype rond deze matige speler neemt psychische vormen aan. Tottenham heeft Delle Ali en Eriksen voor de positie van aanvallende middenvelder, die zijn niet 1maar zeker 3 klasses beter.

Wordt een gevalletje Siem de Jong/ Klaassen. in Nederland op handen gedragen, in het buitenland en in oranje bakken ze er niks van!

Hoop dat hij een mooie carriere krijgt. Maar om aan elke topclub te linken of in een zin te noemen met Pogba gaat mij echt te ver!

13 juni 2019 om 09:18

Je bedoelt de Alli die tegen Ajax 2x en afgelopen week tegen Nederland geen poot aan de grond kreeg? De Alli die alle hoeken van het veld te zien kreeg van Frenkie, met je 3 klasse. Tuurlijk zijn Alli en Eriksen toppers, maar vd Beek is een heel ander type. Die heeft veel meer voetballende vermogen dan een Alli. Eriksen gaat weg, dus mocht het doorgaan(dat Donny naar Spurs gaat) en de verhalen omtrent Ndomele ook, dan kan je heel makkelijk met een middenveld spelen Ndomele-Alli-vd Beek. Daarnaast, cd Beek was in de tweeluik trgen Spurs , 2x beste man van t veld. Nirt Frenkie, niet Zyech, vd Beek was abnormaal goed. Ik zou zeggen , ga eens kijken op hashtag vd Beek op Twitter. Dan zie je fans, vooral Spurs, Liverpool en Inter , maar ook Barca, Juve en Bayern die hem heeeeel graag bij hun club wilt hebben. Vd Beek vergelijken met een Klaassen, totaal andere voetballers.

13 juni 2019 om 09:31

Je bedoelt de Alli die tegen Ajax

Ja die bedoel ik. Meer voetballend vermogen? vd Beek speelt verstoppertje en wilt de bal alleen in 16 krijgen om hem vervolgens in te tikken.

Is prima dat je vd Beek 2 x de beste man van het veld vond. Wellicht vond je dat de afgelopen interlands ook? F de Jong en Zyech zijn abnormaal goed daarom zullen ze ook vertrekken.

Fijn voor jou dat de abnormaal goede vd Beek volgend gewoon nog bij Ajax speelt. Zonder Zyech en F de Jong zal je zien dat hij eigenlijk helemaal niet bijzonder is en ook geen spelers om hem heen beter maakt.

# vd Beek op twittter: ik heb geen behoefte om reacties van fanboys te lezen, dat doe ik hier al genoeg.

Maar hey, blijf hem vooral abnormaal goed vinden! Vraag me af wat je dan van Zyech of bv David Sliva of Mahrez vind?

13 juni 2019 om 09:49

Selecaooo

"elke dag is weer een nieuwe topclub geïnteresseerd. De hype rond deze matige speler neemt psychische vormen aan. Tottenham heeft Delle Ali en Eriksen voor de positie van aanvallende middenvelder, die zijn niet 1maar zeker 3 klasses beter. Wordt een gevalletje Siem de Jong/ Klaassen. in Nederland op handen gedragen, in het buitenland en in oranje bakken ze er niks van!".

Volgens mij heb je vooral zelf mentale problemen. Of Donny van der Beek moet je persoonlijk iets hebben aangedaan. Waarom is dat omlaag trappen nodig?. Prima dat je Delle Alli en Eriksen beter vind, maar dat kun je ook gewoon zeggen zonder Donny van der Beek af te schilderen als een tweederangsvoetballer. Bovendien vergelijk je ook nog eens voetballers met elkaar die meer van elkaar verschillen dan dat er overeenkomsten zijn. En dat is dus sowieso al appels met peren vergelijken. Donny van der Beek gaat straks ongetwijfeld jouw denigrerende woorden logestraffen en bij een mooie club terecht komen en een mooie carriere krijgen. Dat jij dat om wat voor reden dan ook kennelijk niet kan verdragen, doet daar niets aan af.

13 juni 2019 om 10:02

mentale problemen?

Ben je een fucking herlderziende of bezit bovennatuurlijke gaves?

Bovendien vergelijk je ook nog eens voetballers met elkaar die meer van elkaar verschillen dan dat er overeenkomsten zijn? --- Zijn als ik me niet vergis alle drie aanvallende middenvelders.

Waarom zou ik hem geen mooie carriere gunnen? Omdat ik hem geen wereldtop vind maar 85 van de leden hier wel. Moet ik dan als een schaap m n mening laten vallen en de kudde volgen?
Ik gun Lex immers, Davey Klaassen, Guus Til (dit is het rijtje waar hij thuishoort) en al die andere hardwerkende lopers zonder techniek de mooiste carriere die ze maar kunnen krijgen

13 juni 2019 om 10:20

Speelt verstoppertje, jij snapt er echt niet veel van. Je kan een mening hebben , maar moet wel gegrond zijn. Naar waarschijnlijk hebben ze er in England, of Nederland geen verstand van. Alle aanvallen gingen via vd Beek, was overal in betrokken, al was het als 3e man of als gatentrekker. Ik ben inderdaad een heel grote fan van vd Beek, net zoals ik dat ben van Frenkie de Jong, of Mathijs de Ligt, maar ook van Zyech. Ik ben zoals jij dat denkt, geen Ajaxied, maar een echte Vitessenaar. Maar daarom kan ik wel genieten van deze man. Hij stond er op de momenten dat het moest, laat anderen beter voetballen, maar vergat ook de bal aan Neres te geven. Zulke dingen moet hij nog leren, maar dat hij gewoon een heel goede middenvelder is/wordt kan je niet ontkennen, dat zien de clubs ook. Vind Davis Silva 1 van de betere middenvelders van de wereld, Mahrez wordt overschat. Heeft nog niet veel laten zien bij City, zit ook terecht op de bank.

13 juni 2019 om 10:24

Vd Beek geen techniek haha, vergelijkingen met Til, Klaassen, Immers. Nogmaals, ik weet dat je het gaat doen ook, zoek op YouTube het filmpje met vd Beek en Nouri bij touzani. Gewoon ff doen ok.

13 juni 2019 om 12:01

ik denk helemaal niet dat je ajaxied bent. Denk gewoon dat je wel van voetbal houdt maar er weinig van snapt!

Met verstoppertje bedoel ik dat hij zich bijna nooit aanbiedt op het middenveld als F de Jong of Shone de bal kwijt moet. Frappant want hij heeft zulke "intelligente looplijnen", speelt als aanvallende middenvelder maar is bijna nooit op het middenveld te vinden.

ik heb Touzani gezien, wat is je punt?

In NL zien het idd wel vaker niet goed getuige het feit dat Klaassen tot beste speler van de eredivisie is uitgeroepen!

vd Beek debuteerde eerder dan Nouri in het eerste. Was vd Beek toendertijd dan ook beter volgens jou?

Blijf vooral genieten van "wonderboy" Donny.

Mahrez overschat? hij zit op de bank omdat zijn concurrenten Sane, Bernardo Silva en Sterling zijn. Stuk voor stuk vele malen beter dan de speler waar jij zo n grote fan van bent!

Er is alleen nog interlandvoetbal en dus is de komkommertijd weer aangebroken en het grote speculeren weer begonnen. Dit is natuurlijk gewoon een broodje-aap-verhaal omdat Ajax heeft laten doorschemeren er alles aan te zullen doen om te voorkomen dat de derde Nederlandse international de club gaat verlaten en de identiteit van de club in gevaar komt. Dat de zaakwaarnemer van Donny met de Spurs zou hebben gesproken, is onzin omdat daarvoor de toestemming van Ajax nodig is en Ajax die toestemming natuurlijk niet gaat geven als men er zoveel aan gelegen is om hem te behouden. Bovendien is het zo dat een club die toestemming doorgaans pas geeft als er een bod ligt dat in de buurt komt van de prijs die men in gedachten heeft. Omdat Ajax Donny niet kwijt wil, mag je aannemen dat er een bedrag op tafel moet komen dat in de buurt van de transfersom van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt en dat gaat die gierige clubeigenaar van Spurs in ieder geval nooit betalen. De kans dat Donny naar de Spurs gaat, acht ik daarom nihil.

Ik heb het al vaker gezegd. Tottenham gaat spoedig in een gat vallen. Ze hebben nu een prachtig elftal staan, maar ze betalen daar geen salarissen die ze elders in de top wel betalen. Wanneer de eerste sterkhouder vertrekt verwacht ik dat er meerdere volgen en dan is het hek van de dam.

Hoeveel zou donny moeten kosten?
Als die een transfer gaat maken, hoop ik toch echt dat hij naar Bayern gaat (als ze geïnteresseerd zijn ) denk dat die echt perfect in de speel filosofie van hun zal passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 25 november
Romelu Lukaku wordt door Real Madrid gezien als de toekomstige opvolger van Karim Benzema. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren