‘PSV wil met jeugdinternationals een dubbelslag slaan bij degradant’

Woensdag, 12 juni 2019 om

PSV kijkt in Duitsland naar eventuele versterkingen. BILD weet woensdag te melden dat de Eindhovenaren verdediger Chris Gloster (foto) en aanvaller Sebastian Soto, uitkomend in het beloftenelftal van Hannover 96, in het vizier hebben. De Duitse krant meldt dat Hannover ontkent dat er een aanbod is gedaan vanuit Eindhoven inzake Gloster.

De Amerikaanse verdediger speelde tot dusver voornamelijk zijn wedstrijden in het reserve-elftal van Hannover 96, waar naar verluidt verlenging van het huidige contract niet tot de mogelijkheden behoort. Gloster gaat zijn laatste contractjaar in bij die Roten, dat door de degradatie uit de Bundesliga voor de nodige mutaties in de A-selectie staat.

De loopbaan van Gloster kreeg gestalte bij New York Red Bulls, dat hem in maart 2018 verkocht aan Hannover. De Duitsers boden hem een verbintenis aan na een geslaagde proefperiode op. De linksback uit de Verenigde Staten vertegenwoordigde zijn land in verschillende jeugdelftallen, maar wacht nog op zijn debuut in Team USA.

Soto ligt net als Gloster nog tot medio 2020 vast. De Duitse club wil graag verlengen met het talentvolle duo, maar vooralsnog is er geen akkoord bereikt. Borussia Dortmund zou net als de nummer twee van de Eredivisie belangstelling hebben voor de jeugdinternational van de VS. Ook enkele Franse clubs azen op de aanvaller, die vooral als spits fungeert.Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door bulkzooi)

Een speler uit een reserve elftal van een Duitse degradant waar die club niet mee door wil. Niet echt de omschrijving van een speler waar ze bij PSV direct enthousiast van worden lijkt me zo.

12 juni 2019 om 15:56

Ik zie dat het een linksback is. Dat zou dan wellicht een back up moeten worden voor Angelino lijkt me. Na vertrek van Behich hebben ze geen backup meer voor de linksback op Viergever na. Maar ik ben bang dat ze in Viergever nog steeds een geschikte basisspeler zien centraal in de verdediging.

12 juni 2019 om 16:08

Ik ben sowieso erg benieuwd wat de plannen van PSV zijn voor de verdediging in het nieuwe seizoen. Ze worden in verband gebracht met allerlei centrale verdedigers, willen ze er één of toch twee?
Ik zie in Viergever ook meer een linksback dan een centrale verdediger. Tijdens de Europese campagne met Ajax speelde hij zijn beste wedstrijden als linksback tegen oa Schalke. Hem nog een jaartje als centrale verdediger om een aankoop in te werken en na volgend seizoen (ik gok dat Angeliño dan wel vertrekt) zal hij dan toch mooi naar linksback kunnen verhuizen. Tenzij Jon de Jong het heel anders ziet natuurlijk.

12 juni 2019 om 16:17

Angelino vervang je ook niet zomaar...

12 juni 2019 om 16:19

Lees je de tekst uberhaupt? Daarin staat toch echt dat "de club graag wil verlengen met het talentvolle duo."

12 juni 2019 om 19:15

"de Amerikaanse verdediger speelde tot dusver voornamelijk zijn wedstrijden in het reserve-elftal van Hannover 96, waar naar verluidt verlenging van het huidige contract niet tot de mogelijkheden behoort'

12 juni 2019 om 20:24

"De Duitse club wil graag verlengen met het talentvolle duo, maar vooralsnog is er geen akkoord bereikt."

12 juni 2019 om 16:27

Dit lijkt me nogal overhaast conclusies trekken. PSV zal best nog wel een linksback kunnen halen omdat er momenteel geen wissel is op die positie en ook de linksback van jong PSV is volgens mij geen bijzonder talent. Die spits is wanneer je puur naar zijn statistieken kijkt op transfermarkt misschien best een leuk talent. Op 18 jarige leeftijd debuteren bij Hannover, 4 goals op het wk onder 20 en aardige statistieken bij de jeugd.

12 juni 2019 om 18:03

Nee de enige verdediger in de jeugd die ik het eerste echt zie halen (basisplek) is teze. Verder is het kwa verdedigende talenten echt niet veel

Een verlenging behoort dus naar verluid niet tot de mogelijkheden, maar de club wil wel graag verlengen met het talentvolle duo. Juist ja.

12 juni 2019 om 18:03

Moeilijk he Sjonny, de talenten willen niet verlengen, de club wel. Wanneer je goed leest is dat makkelijk te begrijpen.

13 juni 2019 om 02:07

Spelers willen niet verder gezien de omstandigheden. Er staat nog in de tekst dat er andere kapers (die hoger genoteerd staan) op de loer liggen. Geloof je het niet, check het via Google. En ook al wilde de club niet verder zegt dat nog niet zoveel; zie ter voorbeeld de exodus voormalige Ajax jeugd van Promes, Bergwijn enzovoorts. Een afscheid heeft niet altijd met kwaliteit te maken. Het valt me steeds meer op dat velen hier alle doelwitten van PSV en-/of Feyenoord naar beneden praten.

Wat moet ik mij voorstellen van het beloftenteam van hannover? Kan me nou niet voorstellen dst je dan direct een versterking voor PSV 1 bent.

Ken beide spelers niet vind de tekst ook vrij onduidelijk in de 2e stukje word gezeg dat contract verlenging niet tot de mogelijkheden behoord en in het laatste stukje staat dat hannover graag wil verlengen met het duo ?

Je kunt zien dat PSV in een lastig pakket zit. Er is geen geld voor versterkingen zonder dat men eerst spelers verkoopt. Dus wordt er gekeken bij talenten die voor weinig op te halen zijn, op zich niets mis mee maar dit is wel desastreus voor de Champions League ambities van Nederland. We moeten weer eens met twee ploegen deelnemen aan de finale pouls net als dit jaar om punten te vergaren. Hoop dan ook dat PSV zich wel weet te versterken. Bergwijn naar Ajax is volgens mij voor alle partijen een prima optie, het gat met Ajax wordt welliswaar iets groter maar PSV heeft dan wel geld voor versterkingen. Lozano ook verkopen betekent helemaal dat je kunt investeren en volgens mij heeft PSV altijd wel goede transfers gehad alhoewel nu wel Brands weg is die daar met name goed in was. Een miskoop als die argentijn van 11 Mio moet je ook niet hebben aangezien er ook nog 25 mio aan uitstaande leningen betaald moet worden. Maar toch 30mio voor Bergwijn en 30 voor Lozano spekt de kas toch aanzienlijk

12 juni 2019 om 16:17

bergwijn voor 30mil naar ajax, dat gaat nooit gebeuren. verder was psv toch al rond voor 50mil met Napoli voor lozano?

Zelf vind ik bergwijn beter dan lozano dus als PSV zijnde moeten ze gewoon gaan voor 90m+ voor beide spelers?

12 juni 2019 om 16:18

Dit zijn geen versterkingen voor het eerste efltal... Waarschijnlijk gewoon opvulling voor Jong PSV zoals Marlon Frey vorig jaar en hooguit back up bij het eerste elftal. Daarnaast gaan Bergwijn en Lozano nooit voor 30 miljoen vertrekken en is Bergwijn naar Ajax helemaal geen goede optie voor PSV zelf, want uit het buitenland is ook genoeg interesse en het is geen must om hem te verkopen. Ik vind het te vroeg om Romero een miskoop te noemen en hoe je bij 25 miljoen aan uitstaande leningen komt weet ik ook niet. Kortom, er staat heel veel onzin in jouw reactie.

12 juni 2019 om 16:56

Romero een miskoop noemen is verre van vroeg. We zijn inmiddels anderhalf seizoen verder en hij staat op de nominatie om verhuurd te worden. Dat is toch verre van een geslaagd avontuur. Magallan wordt bij Ajax nu al bestempeld als miskoop en die heeft toch echt meer minuten in het eerste gemaakt dan Romero. Verhuur is toch echt 9 van de 10 keer de laatste kans. Bij Feyenoord kun je dit nog anders zien, omdat die geen Jong team in de kkd hebben.

12 juni 2019 om 17:37

Omdat die meerdere keren zwaar geblesseerd is geraakt. Dar is volgens mij geen sprake van bij magallan

12 juni 2019 om 17:54

Wat een onzin stuk. Ten eerste zijn dit speculaties, en psv heeft een goede linksback. Dus dit zal wellicht een back up speler zijn, die helemaal niet in beeld is als basis speler.

12 juni 2019 om 18:01

Eerder voor de toekomst. Beide 18 jaar alsof ieder jong talent in de bl zn kans al krijgt

Das een rare conclusie Xajacfa ,zal niet ontkennen dat bij PSV bij lange na niet zo veel heeft te besteden als Ajax.
Maar kan het niet zo zijn dat PSV in hun ogen graag 2 talentvolle jonge spelers wil aantrekken?
Dit is voor de langere termijn dat doet elke club ,en er zal heus nog wel wat spelers worden gehaald die voor de basis in aanmerking gaan komen.

Ik word als PSV-fan echt doodziek van alle spelers die schijnbaar gaan komen. Nog geen enkele directe versterking genoemd zien worden naast Berghuis, waar ik ook niet echt weg van ben. Van Drongelen zou best een leuke versterking zijn maar die staat er niet direct, verder is het allemaal erg droevig. Ik ben heel benieuwd wat er uit de hoge hoed word getoverd wanneer de Lozano/bergwijn miljoenen binnen zijn, maar ik ben bang dat John de Jong gewoon (nog) niet de magie van Marcel Brands heeft.

12 juni 2019 om 16:40

Die Portugese Bruma zou anders echt wel een versterking zijn voor PSV, Jeffrey Bruma ook wel trouwens.

12 juni 2019 om 16:50

Klopt, maar daarvan bleek al vrij snel dat hij toch niet te betalen was jammer genoeg.

12 juni 2019 om 16:57

Momenteel misschien niet nee. Maar als Lozano bijvoorbeeld volgende week bij Napoli zit dan staat het er natuurlijk wel weer wat anders voor.

Lees alweer dat mensen denken dat dit opvulling is. Er wordt even voorbij gegaan dat deze 2 spelers pas 18 jaar zijn en jeugd internionals bij een talentvolle richting Amerikanen. Verwachten mensen dat ze 2 18 jarigen als veelal in een grote competitie als de bp laten spelen, terwijl ze tegen degradatie spelen? Niet echt het moment om te gaan proberen

Lijkt me dan een aankoop voor jong PSV en hopen dat ze zich goed ontwikkelen voor het eerste elftal.

Een linksback en aanvaller is exact wat Jong PSV nodig heeft gezien de doorstrooming uit U19. Schoonbrood heeft ook een contract getekent dus het jong elftal krijgt weer vorm met deze 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Toni Kroos wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Manchester United en de Engelsen krijgen in januari mogelijk hun zin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren