Woensdag, 12 Juni 2019

Transfer Kevin Strootman hangt af van directeur

Cagliari gaat Atalanta en Bologna aftroeven in de strijd om Grégoire Defrel van AS Roma. De club uit Sardinië is bereid om Leonardo Pavoletti de omgekeerde weg te laten bewandelen voor de Franse spits, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan Sampdoria. (Il Tempo)
De zoon van Cristiano Ronaldo, Cristiano junior, kan in de voetsporen van zijn vader treden. Sporting Portugal wil hem graag in de jeugdopleiding opnemen en heeft reeds contact opgenomen met Ronaldo en diens moeder Dolores Aveiro. (Correo da Manha)
/
Kevin Strootman wordt genoemd bij AC Milan, dat ervaring zoekt voor het middenveld. De eventuele komst van de middenvelder van Olympique Marseille hangt echter af van de wensen van Frederic Massara, de beoogde nieuwe technisch directeur in het San Siro. (Radio Rossonera)
Bij Chelsea wil men toch geen afscheid nemen van Maurizio Sarri. The Blues gaan op het allerlaatste moment een poging ondernemen om de oefenmeester te weerhouden van een vertrek naar Juventus. (The Sun)
Na één seizoen komt er mogelijk alweer een einde aan het verblijf van Lucas Torreira in Engeland. AC Milan hoopt de Uruguayaanse middenvelder van Arsenal terug naar Italië te kunnen halen. (Daily Mirror)
David De Gea staat ervoor open om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract bij Manchester United. De Spaanse doelman en the Red Devils zijn nog altijd in gesprek over een langer verblijf. (Daily Telegraph)
14 reacties (laatste reactie door adeb)

Alle serieuze kranten melden dat Sarri zal vertrekken & the sun komt met ander nieuws...

12 juni 2019 om 15:27

als je jezelf onderscheidt, dan val je op. Negatieve aandacht is ook aandacht

12 juni 2019 om 16:36

Ik schrok al, toen zag ik de bron en was alles weer goed

Ik denk dat Sarri het gewoon goed heeft gedaan. Ik denk dat er volgend jaar gewoon weer een stabiel team staat dat voor de 3e plaats kan gaan ondanks dat Hazard weg gaat.

12 juni 2019 om 15:27

Denk ik niet, chelsea zonder Hazard is dag een nacht verschil...ze gaan hem niet kunnen vervangen maar moeten opnieuw bouwen. Blijft de ban= halen nooit de top 4, mogen ze kopen kunnen ze de top 4 halen maar vergeet niet Hazard is de messi van Chelsea

12 juni 2019 om 15:35

Van de 8 wedstrijden dat Hazard er dit seizoen niet bij was, wist Chelsea er 6 te winnen, 1 gelijk en 1 verloren. Die verliespartij was tegen City die ze waarschijnlijk ook met Hazard wel verloren hadden....

12 juni 2019 om 15:39

Hazard heeft meer dan 50% aandeel gehad van alle doelpunten. Hazard is the king van Chelsea, zonder hem vind ik ze een pak zwakker.. dit kan je toch niet ontkennen? Hij zorgt voor alle gevaar voorin. 1 van de beste flanken ter wereld is Hazard, dit gaan ze daar voelen 100%

12 juni 2019 om 16:00

Ik ben het met je eens dat ze zwakker ogen zonder Hazard. Maar in alle competities is Hazard direct betrokken geweest bij 38 doelpunten. Chelsea heeft er 112 gemaakt. Dat is lang geen 50%

12 juni 2019 om 16:06

Alle competities? Bv Eden heeft in de EL ook niet altijd gestart. Zag het vorige week op sky en daar zeiden ze boven de 50%. Op transfermarkt enkel PL heeft ie a49% aandeel gehad dus bijna bij de helft betrokken, is gewoon the king van Chelsea

12 juni 2019 om 16:37

Het lijkt alsof Sarri het goed heeft gedaan, maar de 3e plaats is meer te danken aan het falen van Spurs, Arsenal en ManU dan aan Sarri/Chelsea zelf.

Torreira naar AC Milan, noooooo geen enkel kans heeft Milan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Donderdag 12 december
Manchester United lijkt de meeste interesse te tonen in Kai Havertz. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren