Alexander Isak maakt miljoenentransfer en vertrekt definitief uit Duitsland

Woensdag, 12 juni 2019 om

Real Sociedad neemt Alexander Isak definitief over van Borussia Dortmund, zo meldt de Spaanse club via de officiële kanalen. De negentienjarige aanvaller uit Zweden kwam eerder deze week zonder noemenswaardige problemen door de medische keuring en tekent tot medio 2024 bij de nummer negen uit LaLiga van afgelopen seizoen.

Sociedad maakt volgens Mundo Deportivo om en nabij de tien miljoen euro over naar BVB, waar Isak over een tot medio 2022 lopende verbintenis beschikte. Technisch directeur Roberto Olabe liet onlangs aan de Spaanse krant weten dat de Zweedse spits al enige tijd bovenaan zijn wensenlijstje stond. "Hij is een speler die we al langer volgen. Een jongen met veel potentie, met veel snelheid en een goed inzicht."

Dortmund nam Isak in januari 2017 voor een bedrag van ruim acht miljoen euro over van AIK Solna. Een definitieve doorbraak in het Signal Iduna Park bleef echter uit, waardoor Willem II de aanvaller in januari op huurbasis naar Tilburg kon halen. Bij de Tricolores groeide hij al snel uit tot een bepalende speler. Dertien doelpunten en zeven assists in zestien Eredivisie-wedstrijden na de winterstop zijn daar het bewijs van.

Willem II bereikte met Isak als aanvalsleider de finale van de TOTO KNVB Beker, waarin Ajax duidelijk te sterk bleek voor het elftal van trainer Adrie Koster (0-4). Het Scandinavische talent kwam dan wel niet tot scoren in de eindstrijd, maar zijn naam was evengoed gevestigd. Onder meer Real Madrid, Barcelona, Chelsea, AS Roma en Real Betis werden in verband gebracht met Isak, die nu dus definitief voor een langdurig verblijf in Sociedad kiest.


Poll

Een goede stap voor Alexander Isak?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door jeron)

Gemiste kans voor de top 2

12 juni 2019 om 15:15

Inderdaad, ik dacht dat Dortmund twintig zou vragen. Voor dit geld had zeker Ajax toe moeten slaan.

12 juni 2019 om 15:21

Ben ik niet helemaal mee eens. Ajax heeft uitgesproken vetrouwen te houden in Dolberg. Mocht hij ze vorm weer vinden, die we eindelijk weer is gezien hebben bij Denemarken, heeft Ajax gewoon een topper. Ik verwacht dat Brobbey volgend jaar ook zeker ze debuut zal maken. Bovenop hebben we nog Hunterlaar en zou het met Isak nogal druk worden voorin en zou dat links of rechts om kapitaalvernietiging zijn.

12 juni 2019 om 15:38

@ No.2. Dat van Brobbey verwacht ik niet. Traore en Danilo waren dit jaar de spitsen van Jong Ajax. Ik verwacht dat minimaal één van beide de vaste spits van Jong Ajax is of blijft. Brobbey is volgend jaar pas eerstejaars A-junior en zal gewoon in O19 starten en wellicht op de bank plaatsnemen bij Jong.

Na de winterstop zullen er, zoals te doen gebruikelijk bij Ajax de laatste jaren, wat mutaties zijn naar boven toe. Ik verwacht dat we Brobbey, Taylor, Salah-Eddine en Unuvar vaker bij Jong gaan zien.

Daarbij sluit ik me aan bij jouw verhaal over Dolberg. Met Huntelaar, Dolberg en eventueel Tadic heb je genoeg opties in de spits.

12 juni 2019 om 15:50

Verwacht niet dat Brobbey al minuten gaat maken in Ajax 1. Maar met hem, Traore, Dolberg en Huntelaar heb je genoeg (talentvolle) spitsen, waarbij Tadic ook nog eens enorm veel wedstrijden in de spits speelt. Dus niet echt nodig om 10M uit te geven aan iemand die veelal op bank zal zitten.

12 juni 2019 om 15:18

Ajax heeft echt lopen slapen. 10 miljoen maar voor de nieuwe Ibrahimovic. Ik baal hiervan. Dolberg hadden ze dan kunnen verkopen.

12 juni 2019 om 15:23

8 mln maar. Echt ongelooflijk dat Ajax hem niet heeft gehaald. Iedereen zo'n beetje op deze site dacht dat hij wel minstens 20 mln moest opleveren. Overmars ziet het nog steeds zitten in dolberg. Grote fout al zeg ik het zelf.

12 juni 2019 om 15:38

Dolberg heeft pas nog twee keer gescoord voor Denemarken. Ik ben het vertrouwen in hem niet kwijt. Het is echt niet zo dat hij opeens niet meer kan voetballen.

12 juni 2019 om 15:38

Specifiek voor dit soort opmerkingen hoop ik echt dat Willem 2 bij Ajax aanklopt om Troare een seizoen te mogen huren. Weet iedereen direct waarom Ajax totaal, maar dan ook totaal geen behoefte heeft aan Isak. Die jongen mag niet voor niets voor zo'n bedrag vertrekken bij Dortmund en Ajax heeft niet voor niets zoveel werk gestoken in het binnenhalen en vastleggen van Traore.

Dat die jongen voor zo'n bedrag weg mag bij Dortmund zou ook wel wat belletjes moeten laten rinkelen. Als er een club in Duitsland is met veel oog voor talent is het Dortmund wel......

12 juni 2019 om 15:46

Je hebt behalve Dolberg nog Huntelaar en Traore, ook gewoon een goed talent. Daarachter komen Brobbey en Hansen. Ik vind t best te verdedigen dat je niet nog een jonge spits haalt.

12 juni 2019 om 16:02

Gast, hij is 19 jaar en is in 16 wedstrijden bij Willem2 direct betrokken bij 20 doelpunten. Als je zo snel aanpast en zoveel scoort bij een team dat in de middenmoot speelt doe je het echt wel goed hoor.

12 juni 2019 om 16:43

@ninjakai, Ik hoop echt dat wij (willem II) Troare niet gaat huren van Ajax aankomend seizoen. Wij hij zal best een groot talent zijn maar als we gaan huren moet dat voor spelers zijn die direct het team meenemen op sleeptouw. Denk aan Tapia en aan Isak. Spelers als Troare en ook bijv. Palacios moeten we niet gaan huren maar aantrekken. Op dat niveau zijn er genoeg spelers in Europa te vinden. Dat is overigens ook wat Joris de media heeft gezegd. Alleen huren als ze van uitzonderlijk talent zijn zoals Isak en Tapia voor ons waren.

12 juni 2019 om 16:45

Iedereen loopt de zeiken op Dolberg hier jemig. Deed het deze interlandperiode gewoon goed bij Denenmarken. Buiten dat, Isak wordt alleen de nieuwe Ibrahimovic genoemd omdat hij ook Zweeds is. En daarbij, Ajax heeft naast Dolberg genoeg spitsen-opties: Huntelaar, Tadic, Traore, Brobbey, Sierhuis , Cassierra... Sommige hiervan zijn verhuurd maar snap heel goed dat Ajax niet 8 spitsen onder contract wil hebben staan. Ja Isak deed het leuk bij Willem 2 en 10 miljoen is niet veel maar snap volledig dat Ajax hier niet voor ging. Voor Feyenoord en de rest van de Eredivisie te duur maar voor PSV had het wel gekund.

12 juni 2019 om 19:31

Totaal andere type spits dan PSV gebruikt en nodig heeft in zijn tactiek. Bij ajax zou ie wel passen echter hebben zij er al genoeg rondlopen.

Tien miljoen euro valt eigenlijk behoorlijk mee. Overmars heeft zitten slapen?

12 juni 2019 om 15:13

Je kan niet iedereen halen. Met Huntelaar, Dolberg, Traore, Brobbey hebben ze genoeg spitsen lopen. Denk niet dat ze Dolberg gaan verhuren, dus de enige optie zou dan zijn om Isak te kopen en direct te verhuren. In dat geval had ie net zo goed bij Dortmund kunnen blijven. Heeft een goed (half) seizoen gedraaid bij Willem II, maar we moeten niet gaan doen alsof Ajax beter volgend jaar met hem als 1e/2e spits had kunnen spelen ipv Dolberg.

12 juni 2019 om 15:14

Optie is om dolberg te verkopen. Tuurlijk is het niet zo’n hoog bedrag wat je voor dolberg zou krijgen maar ja. Traore en brobby hebben totaal geen ervaring voor het eerste van Ajax.

12 juni 2019 om 15:19

Ik weet niet of je Dolberg hebt zien voetballen sinds zijn blessure, maar ergens houdt het natuurlijk een keer op. De spitspositie was dit jaar duidelijk het zorgenkindje aangezien Huntelaar in Europa niet meer meekomt en Dolberg niks toevoegt aan het spel, waardoor Tadic eigenlijk de enige fatsoenlijke optie was. Traore en Brobbey ja leuk, maar dat moet natuurlijk nog blijken of zij hun beloftes waar zullen maken en de stop naar het 1e voor bijvoorbeeld Brobbey niet te groot blijkt. Met Isak zou je een jonge spits binnenhalen voor een marktconform bedrag die zich al heeft laten zien in de Eredivisie en die gezien wordt als een van de grootste talenten op de velden op zijn positie. Nee, Ajax heeft hier zeker de boot gemist imo.

12 juni 2019 om 15:22

Met Isak haal je een spits binnen die minder heeft bewezen dan Dolberg qua potentie en waarvan nog maar moet blijken hoe goed hij echt is. Daarnaast heeft Ajax zo nog 4 andere grote talenten lopen voor de spitspositie dus ik ben het echt faliekant met je oneens @briiian. Ik heb er tevens het volste vertrouwen in dat we volgend jaar een herboren Dolberg zien. Die man heeft het meeste talent van alle jonge spitsen die bij Ajax lopen en ook meer dan Isak.

12 juni 2019 om 15:26

Je kan hem beter loodsen dan elk jaar weer zoveel kansen geven waarmee hij toch niks doet. Op Huntelaar en 2 jeugdspelers kun je niet bouwen vandaar dat een isak erg goede koop is voor maar 10 miljoen. Dolberg laat al jaren (intussen 2 jaar dacht ik?) al helemaal niks zien. Je bent geen liefdadigheidsclub, je moet alles doen om te winnen en dat lukt niet met een speler die 1 jaar goed gepresteerd heeft en daarna 2 jaar lang niks.

12 juni 2019 om 15:28

Allemaal leuk en aardig dat vertrouwen in Dolberg, maar dit roepen we inmiddels alweer ruim een jaar. Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook van Kasper genoten onder Bosz, maar misschien is Dolberg wel juist een speler die slecht onder een bepaalde soort trainer/tactiek kan functioneren? De afgelopen maanden deed hij me eigenlijk het meeste denken aan Fischer, die ook weergaloos was voor zijn blessure en daarna zelden meer een bal fatsoenlijk heeft geraakt.

12 juni 2019 om 15:41

'Ruim een jaar'. Hoevaak moet het nog voorkomen dat talenten een mindere periode hebben voordat mensen gaan inzien dat dit gewoon onderdeel van talentontwikkeling is? Daarnaast pikte hij ondanks mindere vorm nog steeds doelpuntjes mee waaronder enkele erg knappe. Ik snap niet waarom het geheugen van velen hier niet verder rijkt dan een half jaar tot een jaar. Maar goed dat deze mensen geen club leiden, zou veel talenten kosten. Zeker in Nederland.

12 juni 2019 om 15:58

Kijk even naar Dolberg zijn statistieken. Niet verkeerd voor een spits die een slecht seizoen heeft gedraaid. Kun je nagaan wat er gebeurt als ie zijn oude vorm hervindt.

12 juni 2019 om 15:13

Ajax heeft met Huntelaar, Dolberg, Traore en Brobbey van elke generatie al een goede spits lopen toch? Isak erbij zou een beetje onnodig zijn.

12 juni 2019 om 15:19

Dolberg een goede spits? kijk de herhaling van ajax- spurs maar eens terug, eerste keer dat die tegen een verdediger van niveau speelt en hij is absoluut kansloos

12 juni 2019 om 15:21

In de Europa league speelde hij anders wel goed 2 jaar geleden meen ik. Daarna een blessure gekregen en daar tot nu toe nog niet best uitgekomen inderdaad. Maar dat kan komend seizoen echt nog wel komen.

12 juni 2019 om 15:26

Dan moet hij dit inderdaad komend seizoen echt gaan doen zonder blessures en dergelijke, anders is hij bijna 23 jaar en heeft die nog geen enkel volledig seizoen echt goed gedraaid. Zijn eerste seizoen heeft die dan 16 doelpunten gemaakt, maar 7 daar van waren tegen degradanten...

12 juni 2019 om 15:40

@skede, inderdaad. Dan vergeet je in jouw opsomming nog Danilo (spits Jong Ajax) en het gegeven dat ook Tadic meer dan eens als spits heeft gespeeld. Isak is een goede speler, maar ik snap het waarom Ajax hem niet heeft gehaald.

12 juni 2019 om 15:57

Hij heeft onlangs nog twee doelpunten gescoord voor Denemarken. En ook dit seizoen doet hij het niet slecht.

12 juni 2019 om 16:18

Hier sla je de spijker op de kop Skede. Dolberg speelde 3 jaar geleden +-15 goede wedstrijden voor Ajax. Alleen daarna bitterweinig laten zien. natuurlijk is een blessure een goede reden in het begin. Alleen is het geen goede reden om te verklaren waarom hij geen inzet toont, weinig jaagt en er maar verloren bijloopt. Hij rent niet de ballen uit zn broek voor het team. Daarnaast mist hij ook grote kansen

12 juni 2019 om 16:52

Zelfs in het seizoen van de EL-finale liep Dolberg er precies hetzelfde bij. Zo is zijn uitstraling. Niets mis mee. En afgelopen seizoen heeft hij genoeg doelpunten gescoord terwijl hij weinig basisplaatsen had.

12 juni 2019 om 17:11

Ja, leuk al die doelpunten tegen mindere clubs. Maar als hij er moet staan en hij loopt er als een zoutzak bij, dan voegt hij weinig tot niets toe. Zie de wedstrijd tegen de Spurs.

Dolberg in vorm is zeker basiswaardig, maar vind dat mensen hem teveel krediet geven voor een heel matig seizoen dat hij heeft gedraaid.

12 juni 2019 om 20:50

@kyle66

Louter scorebordjournalistiek. Te vrede heeft ook veel doelpunten gemaakt..
Dolberg presteert al 2 jaar niet meer. 2 cruciale jaren voor zijn carriere. Dit is gewoon een gevalletje Andersen en Fischer.

12 juni 2019 om 20:05

Iedereen noemt Ajax, maar ik had het een top Feyenoord aankoop gevonden! Een speler die je koopt voor 10 miljoen en na 2 jaar spelen zeker 20 miljoen waard zou zijn. Over investeringen voor Feyenoord was dit een zekerheidje.

Zonde. Kan goed mee bij clubs die een maatje groter zijn dan Real Sociedad.

12 juni 2019 om 15:12

Met alle respect, maar deze gozer komt bij de AS Roma's en Sevilla's echt nog niet aan bod hoor. De hele middenmoot in Duitsland heeft ook geen interesse getoond dus dat zegt ook wel wat. Sociedad is een prima stabiele middenmoter en speelt in een absolute topcompetitie.

12 juni 2019 om 15:17

Helemaal mee eens maar ik heb het over grotere clubs in het algemeen, niet alleen in Spanje. Ik denk dat hij prima in Nederland, Belgie of Frankrijk bij een club kan spelen waar hij zich gegarandeerd in de EL of CL kan laten zien.

12 juni 2019 om 17:48

Ik schat Sociedad toch hoger in dan de duitse middenmoot eerlijk gezegd

Gemiste kans voor de Nederlandse clubs.
Met een beetje inspanning had deze speler een goede aanwinst geweest voor Feyenoord.

12 juni 2019 om 15:12

Hadden ze eerst Berghuis moeten verkopen, zoals eerder aangegeven kan Feyenoord pas aankopen doen als er spelers vertrekken.

12 juni 2019 om 15:22

Feyenoord heeft voor de spits toch Jorgensen nog lopen? Lijkt me dat Feyenoord eerder een middenvelder dient te halen die Clasie/vilhena daadwerkelijk kan vervangen en echt een leider wordt. Achterin, met name op de rechtsback (juste is geen RB) heb je alleen Nieuwkoop lopen die ik ook niet bijster goed vindt.

12 juni 2019 om 15:58

Het lijkt mij dat zolang Jorgensen bij Feyenoord blijft, de spitspositie geen prioriteit heeft bij Feyenoord.

Vind dat toch weinig geld wat Dortmund er voor vraagt. Ze hebben hem zelf voor 8,5 miljoen gehaald dus cashen doen ze ook niet. Durf toch te wedden dat een aantal ploegen boven de 20 miljoen hadden betaald voor hem.

12 juni 2019 om 15:12

Als die ploegen er geweest waren dan was dortmund heus niet akkoord gegaan met 10, lijkt me.

12 juni 2019 om 15:16

Hij wordt inderdaad wat gehyped, maar het is ook niet zo dat die geen potentie heeft. Ze hadden hem beter 1 jaar kunnen uitlenen aan een club als Hertha of Augsburg.

12 juni 2019 om 15:19

Ja dat ben ik met je eens. Maar het lijkt er dan toch op dat maar weinig clubs hem definitief voor een hoger bedrag wilden overnemen. 10 miljoen is een koopje maar blijkbaar had dortmund geen keus.

Toch wel vreemd dat Dortmund zo een groot talent laat vertrekken, en al helemaal voor dat bedrag. Was het niet een idee om die jongen komend seizoen nog een keer te verhuren aan dit keer een Bundesliga club!? Hoop niet dat ze spijt krijgen.

Heel eerlijk, is Isak zoveel beter dan Dolberg? Op de leeftijd van Isak presteerde Dolberg een stuk beter dan Isak dat nu doet. Ook gisteren bij Denemarken liet Dolberg zien met vertrouwen een hele goede spits te kunnen zijn. De jongen draait het slechtste jaar uit zijn carrière maar kan nog steeds prima statistieken weerleggen. Ik houd vertrouwen

12 juni 2019 om 15:18

Isak is zeker beter dan dolberg. Dat dolberg tegen een matig land scoort zegt niet zoveel. Hij heeft vaak genoeg vertrouwen gekregen alleen dat heeft ook niet geholpen.

12 juni 2019 om 15:51

Die Isak-hype is toch ook enigszins gebaseerd op 3 leuke balaannames en een aantal penalties. Prima speler, maar half jaartje leuk ballen bij Willem2 is nog geen garantie voor succes in de Nederlandse top of het buitenland

12 juni 2019 om 16:12

Hype is overdreven is een erg goede speler. Garantie heb je nooit, maar dat dolberg ooit zijn vorm herpakt heb je ook geen garantie van.

12 juni 2019 om 16:54

Klopt. Maar Dolberg heeft zijn talent laten zien tegen (veel) grotere clubs dan waartegen Willem II heeft gespeeld. Je weet dus wat hij kan.

12 juni 2019 om 17:51

En isak heeft zoveel gescoord bij bij een middenmoter/laagklasser (doorgaans). Dolberg in betere teams

2 miljoen winst op zo’n talent. Wat een slechte zaken doen ze hiermee in Dortmund zeg. Misschien hebben ze een terugkoopclausule of een doorverkooppercentage. Anders zou ik dit echt onbegrijpelijk vinden

Real Sociedad doet goede zaken deze week - 10 miljoen voor Isak is een uitstekende deal voor de Basken, niet alleen nauwelijks hoger dan de prijs die Dortmund voor hem betaalde, maar ook als je het vergelijkt met andere aanvallende talenten waar vaak veel meer voor wordt neergelegd in de huidige markt. Daarnaast heeft de club de zeer talentvolle Alex Remiro transfervrij van Athletic Club overgenomen. Remiro was de gedoodverfde opvolger van Kepa Arrizabalaga en werd jarenlang vrijwel dezelfde kwaliteiten toegedicht, maar hij eiste een dermate hoog salaris na Kepa's vertrek dat hij het hele seizoen op de tribune heeft gezeten en uiteindelijk nooit voor Athletic heeft gespeeld, en nu gratis de deur uitloopt. Wordt ongetwijfeld een leuke derby met Remiro aan de ene kant en Inigo Martinez aan de andere. Wellicht vertrekt Geronimo Rulli hierdoor wel. Tot slot heeft la Real voor 4.5 miljoen Modibo Sagnan van Lens overgenomen, een jonge verdediger waar ik eerlijk gezegd weinig van weet, maar aangezien Hector Moreno en Raul Navas beiden 31 zijn, is nieuwe aanwas van harte welkom.

12 juni 2019 om 16:38

En dan hebben ze Oyarzabal nog waar ik zelf heel erg gechameerd van ben. En Willian Jose is ook echt goeie aanvaller.
Selectie van Sociedad is echt wel goed, moet veel meer inzetten qua positie op de ranglijst.

Enige idee waar Rulli heen gaat dan? Lees nergens iets over interesse in hem.

12 juni 2019 om 17:43

Klopt, Oyarzabal is een echte klasbak, ben zelf ook benieuwd naar de ontwikkeling van Ander Barrenetxea! En voor zover ik weet zijn er geen concrete aanbiedingen voor Rulli, al wordt hij in Spaanse pers wel gelinkt aan met name Monaco en Newcastle United. Neem aan dat Remiro bepaalde toezeggingen heeft gekregen, het lijkt me niet dat hij de bank in Bilbao voor die in San Sebastian wil verruilen. Volgend jaar hoop ik inderdaad dat minstens 1 team uit Baskenland zich voor Europa kwalificeert, de selecties van la Real en Athletic Club zijn allebei veel te goed om alleen in de Liga te spelen

12 juni 2019 om 17:31

Zeker goede versterkingen. Isak valt wat mij betreft onder de eerdere stunt van het aantrekken van Januzaj. Die zag ook niemand aankomen. Daarnaast vind ik het prachtig dat Alex Ramiro overstapt naar Real Sociedad. Sagnan was vorig seizoen al gekocht en direct weer terug verhuurd aan Lens. Schijnt een Frans jeugd international te zijn, centrale verdediger. Kan er zelf ook weinig over vertellen. Maar Sociedad krijgt wel weer een lekker elftal zeg! Met Remiro op doel (dan zal Rulli wel vertrekken) en voor hem Aritz Elustondo, Diego Llorente (inmiddels Spaans international), Moreno/Navas en een nieuwe linksback als Theo Hernandez teruggaat naar Real (?). Middenveld met een topper als Illaramendi, Mikel Merino en Zubeldia en voorin Januzaj, Willian José en Oyarzabal (maakte van de week z'n eerste interlanddoelpunt voor het grote Spanje). Met Isak als backup en de talentvolle jeugd die doorstroomt ziet de toekomst er goed uit. Best een teampje wel!

De details van de afspraken zijn nog niet openbaar gemaakt maar het heeft er alle schijn van dat een optie in het contract is opgenomen, waarschijnlijk een terugkoop-optie. Binnen korte tijd zal daar vast meer bekend over gemaakt worden.

Dan denk ik.. Overmars heeft toch echt wel even gepolst bij Dortmund wat Isak moet kosten? Als hij dan 10 miljoen hoort dan was hij toch niet afgeschrikt? Gemiste kans van Ajax.

12 juni 2019 om 16:55

Zoals hierboven al meerdere malen is gezegd: Ajax heeft voldoende spitsen met Dolberg, Huntelaar, Tadic, Brobbey en Traore. Nog een spits erbij zou onzin zijn.

12 juni 2019 om 17:50

Isak hoger in dan hen allen. Buitenkansjes moet je niet laten liggen. Zonde!

12 juni 2019 om 18:00

Isak heeft alleen laten zien tegen clubs in Nederland. Tadic, Dolberg en Huntelaar hebben het laten zien op Europees niveau. Dat is een groot verschil.

12 juni 2019 om 18:52

Scorebordjournalistiek. Met jouw denkwijze kun je scouts inwisselen voor computers. Huntelaar is een goede supersub en een geweldige teamspeler, maar flink op leeftijd. Ik hoop dat Dolberg weer de oude wordt, maar hij heeft 2 jaar geen bal geraakt. Tadic heeft het fantastisch gedaan, maar is ook geen pure spits. Die jonge talenten zijn er nog lang niet. Isak was vers nieuw jong bloed, boordevol talent, met zeer succesvolle eredivisie-ervaring. Maar denk jij maar lekker kort door de bocht.

Net zoals met Virgil van Dijk de tweede potentiële topper die de Nederlandse topclubs laten schieten. Onbegrijpelijk dat niemand probeerde hem binnen te halen. Garant voor succes was zijn komst geweest.. Wakker worden Eredivisie clubs!

Jammer dat PSV niet voor Isak is gegaan. Nu die Argentijn is verhuurd. Had hem graag bij PSV zien spelen.

Hier hebben Ajax en PSV een gouden pareltje laten lopen

12 juni 2019 om 20:27

PSV ja, Ajax nee Ajax is voorzien, met Huntelaar dolberg en traore loopt er genoeg kwaliteit rond.

13 juni 2019 om 15:17

Huntelaar zeer zeker kwalitatief top!
Dolberg ben ik bij Ajax klaar mee.
Die jongen kan echt wel goed voetballen, maar bij Ajax komt het er niet uit.
Ik zou hem van d hand doen.
Traore zeker toekomstig goed, maar denk niet dat hij er direct staat.

Met Huntelaar in de spits, Traore en Isak achter de hand staat het goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Sociedad

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Sevilla355
5.Getafe339
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Mikel MerinoMiddenvelder202
Willian JoséAanvaller208
A. IsakAanvaller204
Mikel OyarzabalAanvaller207
PortuAanvaller195
M. ØdegaardMiddenvelder184
ZubeldíaMiddenvelder170
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Sociedad.

2 fans
Aanvaller, 20 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 25 januari
Barcelona gaat zich versterken met de talentvolle Braziliaanse rechtsback Yan Couto. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren