Mbappé reageert met gevatte tweet op ‘fake news’ over eisenpakket

Woensdag, 12 juni 2019 om

Kylian Mbappé werd de afgelopen tijd in Franse en Spaanse media meer dan eens in verband gebracht met een vertrek bij Paris Saint-Germain. Het Twitter-account TransferChecker publiceerde dinsdagmiddag de eisen die de twintigjarige aanvaller zou hebben gesteld voor een langer verblijf bij les Parisiens. Met een gevatte tweet verwijst Mbappé dit gerucht naar het rijk der fabelen.

TransferChecker schrijft dat Mbappé bij de clubleiding van PSG geëist zou hebben dat hij volgend seizoen in de spits moet spelen, dat hij alle strafschoppen moet nemen als hij op het veld staat en dat hij een groter percentage van zijn portretrechten wenst te ontvangen. “Mbappé wist wat hij deed toen hij zei dat zijn toekomst buiten Parijs zou kunnen liggen”, zo valt er te lezen op het Twitter-account, dat door een kleine honderdduizend mensen gevolgd wordt.

Bij de uitreiking van de Speler van het Jaar-trofee hintte Mbappé naar een vertrek bij PSG, door te stellen dat hij op een ‘kruispunt’ stond. “Dat was power play. Hij weet hoe graag ze hem willen houden. Nu kan hij alles eisen wat hij wil en als ze hem dat niet geven, zal hij vertrekken”, stelt TransferChecker. Mbappé kan zich niet bepaald vinden in deze berichtgeving en besloot na afloop van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Andorra en Frankrijk (0-4) te reageren.

“Sorry, jullie zijn iets vergeten. Kylian Mbappé wil voortaan als doelman spelen. FAKE NEWS”, reageert de jonge aanvaller gevat. Mbappé heeft bij PSG nog een contract tot medio 2023 en zijn naam wordt voornamelijk gelinkt aan Real Madrid. TransferChecker kan het niet laten om te reageren op de Fransman. “Heb een veilige vlucht naar Madrid, mate. Het is mooi daar in deze tijd van het jaar.”


Poll

Zie jij Kylian Mbappé komende zomer vertrekken bij Paris Saint-Germain?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door arnavut1)

Daar zit je dan zo rood als een tomaat omdat er nieuws uitgebracht moet worden, maar jij denkt even wel wat te kunnen verzinnen zodat je maandelijks wat op je rekening gestort krijgt. Heerlijk gedaan door Kylian.

12 juni 2019 om 10:43

Inderdaad dit. Vind het wel dat hij asap weg moet daar en in een competitie moet gaan spelen met meer uitdaging zoals in Spanje of Engeland. Die franse competitie is een lachertje en PSG was afgelopen seizoen al in februari kampioen. Echte liefhebbers die op wereldniveau bij de beste clubs kunnen presteren kiezen niet voor de Franse competitie tenzij Lyon, Marseille en Monaco een beetje aansluiting vinden maar dat betwijfel ik.

12 juni 2019 om 11:02

Zo rood als een tomaat van opwinding omdat een enorme influencer op jouw berichtje van een nietszeggende voetbalwebsite reageert neem ik aan dan? Deze voetbalsite en dit nieuwsbericht heeft ineens zoveel meer aandacht gekregen omdat mbappe zelf reageert. Puik uitgelokt van desbetreffende schrijver.

12 juni 2019 om 11:07

Ik wou net zeggen. Dit is de droom van iedere roddeljournalist. Daarom zet ik ook altijd sarcastische reacties onder Tweets van Trump, in de hoop dat ie me ooit een keer een antwoord geeft.

Helaas.

Mbappe. Zie deze gast wel echt als de toekomstige Ballo d'or winnen (al hecht ik daar geen waarde aan). Ik zou het wel fijn vinden als hij naar een team als Real zou gaan imo zou hij daar perfect in passen. (let op geen real fan).

Had dan ook gelijk eronder gezet dat je bij PSG blijft, haha. Nee maar. Tuurlijk. Er gaat nu heel veel door het hoofd van Mbappe. Bedoel, kerel wordt elkedag gelinkt met Real, maar probeer hem maar is weg te krijgen bij PSG. Kerel heeft een mega contract daar en het wordt te moeilijk om hem daar weg te krijgen. Ik twijfel er niet aan dat Mbappe in de toekomst het Real shirt gaat dragen, maar wanneer? Dat zal de tijd leren. Ik zelf denk dat het komend zomer niet gaat gebeuren. Aan de andere kant denk ik. Wil je ook geen uitdaging? Het is leuk iedere keer kampioen worden met PSG in Maart, maar dat gaat toch ook vervelen? Maar goed, we zullen zien.

Over het algemeen zijn de (sport) media/kranten etc een beetje onzin aan het verkopen en brengen ze dit nou niet bepaald met een knipoog, maar dit soort stukjes zijn toch altijd wel leuk, verfrissend en met een duidelijke knipoog. Beetje uitdagen/uitlokken en er dan luchtig op reageren. Hopelijk gaat Mbappe ooit naar zijn droomclub (Real Madrid), want in de Franse competitie vind ik persoonlijk dat je je maar mondjesmaat kunt ontwikkelen, motiveren en heb je nou niet bepaald een uitdaging.

Ik hoop dat deze man ooit bij United komt voetballen. De club kan er weer boven op komen met hem er bij en nog 2 gewenste versterkingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Actuele wedstrijden

68 fans
Aanvaller, 20 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Paris Saint-Germain 4 1 0 0
2018/2019 Paris Saint-Germain 29 33 5 1
2017/2018 Paris Saint-Germain 27 13 2 0
2017/2018 AS Monaco 1 0 0 0
2016/2017 Monaco II 2 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Real heeft geduld en mikt op nieuw ‘Hazard- en Courtois-scenario’’

Real Madrid werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met de komst van Neymar, maar een ploeggenoot van de Braziliaan bij Paris Saint-Germain lijkt als de echte droomaanwinst te gelden. Kylian...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 17 oktober
Saúl Ñíguez is opnieuw op het verlanglijstje van Manchester United verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren