Sky Italia: PSG troeft Barcelona en Juventus af in strijd om De Ligt

Woensdag, 12 juni 2019 om

Matthijs de Ligt is hard op weg naar Paris Saint-Germain, zo weet Sky Italia dinsdagavond te melden. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio is zaakwaarnemer Mino Raiola in verregaande onderhandelingen met PSG en wordt de deal naar verwachting binnen enkele dagen afgerond. Met de transfer zou een bedrag van tachtig miljoen euro gemoeid zijn.

Ajax houdt vast aan een hoge transfersom, waardoor Barcelona en Juventus, de andere geïnteresseerde partijen, eerst spelers moeten verkopen alvorens zij een bod zouden kunnen uitbrengen op de Oranje-international. Manchester United had ook interesse, maar de aanvoerder van Ajax zou geen trek hebben gehad in een verhuizing naar Old Trafford.

De aanstaande transfer van De Ligt naar PSG lijkt samen te gaan met de terugkeer van Leonardo als technisch directeur in Parijs. De Braziliaan neemt in het Parc des Princes het takenpakket van Antero Henrique over en heeft al lange tijd een uitstekende relatie met Raiola, die weer zaken kan doen sinds zijn schorsing is opgeheven. Leonardo zorgde eerder al voor de komst van Zlatan Ibrahimovic en Maxwell naar Paris Saint-Germain.

Volgens Di Marzio is De Ligt niet de enige speler die voor een zomerse overstap naar Parijs staat. Wanneer Leonardo officieel is aangesteld, zal hij bij zijn oude werkgever AC Milan aankloppen voor de twintigjarige Gianluigi Donnarumma. PSG is op zoek naar een nieuwe doelman en de talentvolle sluitpost staat hoog op het lijstje van de aanstaande technisch directeur van de Franse grootmacht.Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door rockett)

Zucht.. hoop het niet

12 juni 2019 om 02:33

Waarom niet? Onderbouw dat eens ... waarom is PSG geen verbetering voor hem? Men doet alsof alleen Barca talenten kan ontwikkelen. Ondertussen is er geen drol doorgebroken daar sinds Sergi Roberto. Barca is OOK een ordinaire koopclub, word toch eens wakker. PSG speelt ook dominant en op balbezit a la Ajax, met vleugels a la Ajax, sterkere fysieke weerstand daar en een mooi haalbaar doel in CL winnen. Daar is hij de nieuwe leider in de verdediging waar hij bij Barca slechts onderdeel zal zijn van zonder speelgarantie. Hij zegt het nota bene zelf misschien is het nu niet het moment om naar Barca te gaan. Hij is 19 (!!!) naar Barca kan altijd nog. Wat is toch die Barca geilheid toch? Wat is die haast? Spelen met Neymar en Mbappe is ook niet verkeerd ... zeker als Barca niet all out voor je ziet gaan, met een houding van 'die wilt toch wel komen!'. Men moet eens verder kijken dan het merk Barca, ze kopen ook maar raak!

12 juni 2019 om 05:08

Ja eens met dat barca geilheid. Ongelooflijk. Die club is door en door verrot geworden de laatste jaren. Men denkt daar alles te kunnen flikken omdat zij Barca zijn. Voorzitter die waanideen heeft. Jr leest altijd wel wat over Barca, Messi, de voorzitter etc. Tuurlijk zal niet alles waar zijn. Maar waar rook is, is vuur. Al is t maar de helft waar van wat er is geschreven, dan zijn ze voor mij al vies en verrot.

12 juni 2019 om 05:15

Ach, zo raar is dit niet van DRL80. Vind jij nou echt dat de Ligt nu een grote stap zet vergeleken met afgelopen seizoen? De Franse competitie is heus beter dan de Nederlandse maar hij (zover de berichten de laatste tijd klopte) kan naar betere competities dan bij deze opgekochte club. Hij zou het daar best prima doen, maar de Ligt lijkt volgens het overtal aan mensen toch over genoeg kwaliteiten te beschikken om iets mooiers te vinden en die mening deel ik ook. Hij kan qua opties in de top spelen waar PSG wel onderdeel van is maar zéér zeker niet het plafond. En volgens mij wil Madrid gaan voor Mbappe dus daar kan je er ook niet zo zeker over zijn dat de Ligt samen komt te spelen met hem. Hij kan simpelweg beter krijgen en vandaar de reactie, en trouwens ‘Barca geilheid’ is echt te grappig vergeleken met de ‘oliezakken geld’ van PSG. Komop joh vergelijk die clubs(op basis van de afgelopen 15 jaar) aub niet in die zin want Barcelona heeft zeker veel meer aanzien dan PSG.

12 juni 2019 om 05:40

Maar als niemand aan de vraagprijs van Ajax kan voldoen en je wil die stap maken, zijn je mogelijkheden wel beperkt.

12 juni 2019 om 06:35

Oke ik heb een gevoel. Tijd geleden ziyech ivm gebracht met roma maar kluiveert maakt de overstap. Nu ligt ivm psg gebracht. Ik verwacht die overstap niet maar ik denk dat ziyech onderweg is naar PSG. Mark my words.

12 juni 2019 om 06:36

Heel simpel Savano, er is nauwelijks tegenstand in de competitie en het enige dat echt een uitdaging vormt is het winnen van de CL. Dat jij een afkeer hebt tegen Barca is wel duidelijk, maar daar gaat het niet eens om.

12 juni 2019 om 07:31

Ik ga niet zeggen waar hij naartoe moet, maar PSG is nou niet echt een club met veel uitdaging. Die worden met twee vingers in de neus kampioen in de Ligue 1, en hebben eigenlijk enkel in de CL serieuze tegenstand. PSG is een stap vooruit, dat is waar, maar als hij naar Italia of Engeland gaat heb je clubs die minstens drie stappen vooruit zijn, en daar heeft hij veel meer weerstand. En hoe meer weerstand, des te meer je kan leren.

12 juni 2019 om 07:45

Met jou theorie gaat idd de Ligt naar PSG, omdat de Jong al daarheen zou gaan maar uiteindelijk koos voor Barca.

12 juni 2019 om 07:55

Omdat het geen spannende competitie is. Met weinig tot geen uitdaging. Waar ze zowat bijna altijd kampioen zullen worden de komende jaren. En de beker. Het enige wat een uitdaging zal zijn. Is de CL. Maar daarvoor zou je ook bij Ajax kunnen blijven. Niemand zegt hier iets over Barcelona. Dat jij jet er weer bij haalt. Zegt meer over jou afgunst naar die club. Ik zie de Ligt liever bij een Engelse club spelen. Daar waar hij beter tot zn recht komt. Een spannendere competitie. Betere tegenstanders. Waar je bijna wekelijks op top niveau moet presteren. Zelfs tegen de kleintjes. Daar zit meer uitdaging in dan bij PSG en die Franse competitie. Daarbij kan Neymar zomaar naar Barca gaan. En mss dat Mpabppe ook eens een keer verhuist. Dan blijft er weinig over he 😉

12 juni 2019 om 08:02

@Savano, je zegt dat De Ligt nog maar 19 is en altijd nog naar Barca kan. Ik heb juist het idee dat wanneer je als speler voor PSG kiest, je daar nooit meer weg komt. Tenzij je dramatisch presteert, maar dan wil Barca je ook niet meer hebben. Ga maar na, er wordt veel geld voor je betaald (meer dan andere clubs kunnen of willen neerleggen) en ook het salaris ligt veruit hoger dan iedere club wil of kan betalen. Als De Ligt zich blijft ontwikkelen zoals hij nu doet, dan zal het heel moeilijk worden om bij PSG weg te komen, die club hoeft namelijk niet te verkopen. Ik denk ook dat Neymar en Mbappé daar niet weg zullen komen. Dan lijkt me ook nog relevant dat je 0,0 gaat leren in Frankrijk; je speelt in een competitie die ok is maar veel minder dan Engeland, Spanje, Duitsland en zelfs Italië en daarbij ook nog eens in een team dat zo overpowered is ten opzichte van de rest. Daar is toch helemaal geen hol aan? Dat is de reden dat Neymar en Mbappé weg willen. Met andere woorden, in mijn ogen is dit de slechtste optie die De Ligt heeft. Dan zie ik hem nog liever overstappen naar City

12 juni 2019 om 08:54

@savano en ridirkulous het gaat om de competitie waar de meeste mensen mee zitten niet zozeer de club, zag hem veel liever in de spaanse of engelse competitie enige uitdaging bij psg is de CL winnen...

12 juni 2019 om 11:17

Daarentegen word barca toch ook verdacht vaak kampioen de laatste 10 jaar en vaak nog met redelijk gemak.

12 juni 2019 om 15:23

Op een gegeven moment is jouw contract gewoon afgelopen en kun je dus tekenen waar je wilt.. Wanneer Matthijs en contract voor 5 jaar tekent, is hij alsnog pas 24 jaar wanneer hij de overstap kan maken naar een andere club.

Als PSG De Ligt en Donnarumma haalt dan hebben ze in 3/4 linies van het veld het grootste talent van de desbetreffende positie in de ploeg (in hun leeftijdcategorie). Met Neymar er dan nog bij en toppers als Marquinhos, Kimpembe, Cavani, Verratti en Thiago Silva heb je dan toch wel echt een heel goed team staan. Het wordt wel eens tijd dan om in de CL echt hoge ogen te gaan gooien. Ik zou het verder wel jammer vinden van de Ligt als hij besluit naar PSG te gaan, maar als hij dat wilt moet hij dat lekker doen. Snap het op zich ook wel.

12 juni 2019 om 00:57

Ze hebben zonder se ligt ook al een wereldteam, maar toch presteren ze Europees niet. Snap noet waarom ze het met de ligt Europees beter zullen doen. Is hij 10 klasse beter dan thiago Silva?

12 juni 2019 om 05:12

Deel ook gewoon pech. Tegen barca paar seizoenen terug is gewoon onzin. Kapotttt veel beslissingen in t nadeel van PSG. Dit seizoen mazzelde man utd keihard. Had eigenlijk helemaal geen bal te vertellen. Mazzel goals. Kwestie van tijd voordat psg met de CL winst ervandoor gaat.

12 juni 2019 om 07:32

Want PSG is het enige team met topspelers? Ik denk dat City het eerder gaat winnen dan Psg. PSG heeft vanaf pakweg half maart enkel nog de CL waar het ergens om gaat, dat is niet echt goed voor je vorm.

12 juni 2019 om 08:19

Waar zeg ik dat?? Ik zeg kwestie van tijd toch.. Kan volgend jaar, kan over 2 jaar. Maar er komt een tijd dat ze t winnen. Omdat zij ook een van de topfavorieten zijn. Ja samen met city en nog wat anderen. Ik heb nergens gezegd dat ze nu ieder jaar de CL gaan winnen.

12 juni 2019 om 01:58

Dit seizoen moesten psg, man city en juventus strijden voor de CL volgens vele journalisten en analisten maar juve en city werden in de kwartfinale uitgeschakeld en psg zelfs al in de 1/8 finale.

Het is wel de transferexpert die ook de transfer van Ronaldo naar juve als eerst wist te melden en er gelijk in had. Zo ook meerdere transfers waarin hij als eerste zeker weet dat het gebeurt en er ook gelijk in krijgt. De kans is dus groot dat het echt gebeurt. Dan maakt de ligt dus van alle keuzes de slechtste. Dat is mijn mening.

12 juni 2019 om 01:13

Als PSG de enige ploeg was die zijn salariseisen op tafel wilde leggen is de keuze snel gemaakt. Contract tekenen voor 5 jaar, 15 miljoen per jaar, als je 24 bent 75 miljoen in je bank en je kunt nog naar elke club die je wilt. Zo een onlogische keuze is het niet. Misschien was PSG ook de enige topclub die hem een garantie kon geven voor een basisplaats.

12 juni 2019 om 01:18

We kunnen toxh wel zien dat het bij psg van binnenuit slecht bestuurd wordt. Heel wat problemen en die eigenaar kan nog wel voor de nodige problemen zorgen. De ligt kon beter naar een uitdagender competitie met een rustig bestuur zonder chaos en waarbij hij ook gwn goed betaald krijgt en speelt. Dat zal zeker niet alleen psg zijn

12 juni 2019 om 05:43

@Rombom, als je het artikel gelezen had, zou je weten dat PSG de enige is die aan de vraagprijs van Ajax kan voldoen. Je wijst nu wel keihard naar de Ligt en salarissen, maar Ajax vraagt 80 miljoen, dus blijft er nog maar 1 optie over voor de Ligt.

12 juni 2019 om 06:15

Nee staat er niet. De andere clubs kunnen er ook aan voldoen echter moet ze wel eerst een speler verkopen. Het is niet alsof Barcelona geen 80 miljoen af kan tikken, het moet wel alleen kloppen met de in en uitgaves. De ligt kan net zo goed wachten totdat Barcelona umtiti heeft verkocht als hij zo graag naar Barcelona zou willen zoals de meeste Voetbalzone gebruikers blijven beweren.

12 juni 2019 om 06:24

Dan moet je de gok nemen dat een speler goed verkocht wordt en mis je misschien de voorbereiding. Kom je toch anders binnen.

12 juni 2019 om 07:34

Bayern kan 70 miljoen op tafel leggen voor Hernandez, dan kunnen clubs als Real, United, City en Juve echt wel 80 miljoen neerleggen voor De Ligt.

12 juni 2019 om 07:57

Maar wie zegt dat het om salariseisen gaat dan. In Barcelona is het uitzicht op speeltijd niet groot (Pique etc.) Zelfde geld voor Madrid en bij Man U speel je geen CL en kom je in een rotte club binnen. Juve is ook een optie schijnbaar. Maar ook daar kunnen ze waarschijnlijk niets garanderen/de vraagprijs niet ophoesten.. Dan is het toch wél een stap vooruit en een stuk logischer allemaal

12 juni 2019 om 01:39

Omdat Di Marzio het met Ronaldo bij het juiste eind had betekent het nog niet dat alles wat hij zegt als waarheid aangenomen kan worden. Daarnaast, ieder jaar zijn er zoveel mensen die riepen dat Ronaldo overal en nergens heen zou gaan. Was Di Marzio ook niet degene die schreef dat Guardiola naar Juventus zou gaan?

12 juni 2019 om 03:40

Hij schreef niet dat het al zeker was. Hij zei alleen dat het erop leek dat hij op weg was naar juve. Dat is een andere bericht beving dan hier over de ligt wordt gegeven dat het binnen enkele dagen rond is en bekend wordt gemaakt. Di Mario heeft niet alleen Ronaldos transfer goed voorspeld maar ook vele anderen zoals hazard naar real en toen matuidi naar juve en de transfer van naingollan naar inter. Hij zit er bij 7 van de 10 gevallen goed bij. Dus wat ik zeg de kans is groot ( niet 100 procent!!) Dat het ook echt gebeurt

12 juni 2019 om 07:36

Di Marzio is wel een man met een reputatie, die heeft heel vaak dingen bij het rechte eind en heeft bij heel veel mensen lijntjes uitliggen voor informatie. Qua betrouwbaarheid is hij iets minder geworden, maar nog steeds heeft hij in 9 van de 10 gevallen gewoon gelijk.

Geld regeert in het hedendaagse voetbal..zonde.. je zit toch niet te wachten op potjes tegen caen of guinamp ( of hoe je het ook mag schrijven )

Raiola in onderhandeling? Die man is toch geschorst?

12 juni 2019 om 01:23

Schorsing is alweer opgeheven volgens mij in hoger beroep

12 juni 2019 om 01:28

Raiola was in hoger beroep gegaan en dat was succesvol, de schorsing is opgeheven.

Mooi team voor de Ligt, een stapje omhoog een mooi salaris en een leuke aanvallende speelstijl samen met topspelers spelen om zichzelf verder te ontwikkelen. Competitie een stapje hoger dan de Eredivisie dus dit is een prima stap voor hem.

12 juni 2019 om 01:08

Ik snap ook niet waar iedereen het over heeft, die jongen is 19. 5 jaar bij Parijs spelen en wellicht de champions league winnen (en zo een legende worden voor psg) en dan is hij 24. Hij kan dan zeker nog jarenlang bij iedere topclub naar keuze spelen.

Is er wel iets wat Raiola niet mag doen nu hij 'geschorst' is? Kan iemand het me uitleggen?

12 juni 2019 om 02:09

Hij is in hoger beroep gegaan en zijn schorsing is opgeheven.

Ik snap deze keuze echt niet. In Italië bij Juventus speel je nog samen met Ronaldo en heb je nog enige vorm van concurrentie met Napoli en de clubs uit Milaan, in Frankrijk speel je 38 wedstrijden tegen geen enkele topclub. Je maakt de stap dan puur voor het geld en de hoop op CL-succes. Denk wel dat hij een gruwelijk koppel vormt met Kimpembe. Maar zou hem liever zien aan de zijde van Laporte bij City, als nieuwe ster van Barcelona of als opvolger van de oude garde bij Juventus.

12 juni 2019 om 01:24

Kimpembe is in potentie wel veel beter dan Laporte. Samen zijn ze de beste talenten vd wereld op die positie. Psg is op deze manier echt bezig om een wereldelftal te bouwen

12 juni 2019 om 05:08

Ze kopen precies hetzelfde hoe ik elk jaar FIFA carrière modus speelde haha. Pak een redelijk laaggeklasseerd team in een fatsoenlijke competitie, geef ze een oneindige hoeveelheid geld, koop dan de grootste talenten op de wereld en kijken hoe goed ze wel niet worden. Maar als PSG ook nog donnaruma koopt hebben ze zo een ongelooflijk getalenteerd team. Stel je voor dat ze ook nog frenkie hadden kunnen binnenhengelen. Gewoon in een team mbappe, donnaruma, frenkie, de ligt en kimpembe.

Zucht, ik snap deze keuze van de ligt echt niet. Daarnaadt denk ik dat psg hem ook niet per se nodig had daar ze kimpembe, marquinhos, kehrer en Thiago Silva al hebben.

Mocht dit bericht waar zijn gun ik het de Ligt van harte. Dit bewijst maar weer dat hij gewoon niet als een blind schaap de menigte volgt. Alsof Barca de enige club is op aarde waar je naar toe moet. Kijk eens verder dan je neus lang is man. Zoals ik ook al aangaf bij een andere bericht over de Ligt gisteren, sommige barca boys moeten gewoon niet janken dat hun (ajax) idool nog niet gelijk naar Barca wilt/ gaat. Die kerel is pas 19. Over 5 jaar kan hij alsnog bij Barca spelen en dan is die NOG een betere verdediger dan hij nu is. Wat is het probleem nou? Hij geeft het ook zelf aan dat die ooit daar wilt spelen. Jullie doen dan alsof die binnen 4a5 jaar dood gaat ofzo, jezus.

Als hij naar PSG gaat speelt hij 1. gegarandeerd CL. 2. Hij speelt met toppers in de team die ook potentie heeft om de CL te winnen voor de 1e keer. 3. Die potentie kan nog flink groeien door al dat geld dat daar in de omloop zit. 4. Hij kan uitgroeien tot belangrijk persoon in het team en zn naam nog onsterfelijker maken. En 5, hij verdient tering veel geld.

Ja daartegenover staat wel dat hij in de Ligue 1 speelt. Een competitie die ze met 2 vingers in de neus winnen. So what, als hij naar Juventus ging, was dit hetzelfde verhaal.

Voor z'n keuze kan je ook gewoon respect voor hebben dat hij kiest voor z'n eigen legacy en z'n keuze niet baseert op een 'ik wil met Ronaldo of Messi spelen'. Waarschijn wilt hij zichtzelf nog meer ontplooien als voetballer in het wereldje wat ik erg kan beamen.

Mocht die toch voor Barca gaan, nog steeds een prima keuze. Dan moet die wel een paar spelers uit spelen/ voor zich dulden.

12 juni 2019 om 07:41

Die argumenten voor PSG gaan ook op voor Juve of City, en ook voor Bayern, Dortmund, Liverpool, Real en Barcelona.

12 juni 2019 om 07:55

Je kan het ook omdraaien. Hij kiest nu voor het salaris ipv de kans om zichzelf te onderscheiden en het "winnen" van andere verdedigers voor een plek. Dan pas wordt je een grote en maak jij jezelf onsterfelijk.

12 juni 2019 om 12:58

Ja dat is een manier op hoe je het inderdaad ook kan benaderen, wat voornamelijk vaak wordt gedaan door pessimisten. Echter uit de interviews van de Ligt geef ik hem de voordeel van de twijfel en zie ik hem als een optimistische en realistisch gozer.

Zien ze bij PSG dan echt niet dat juist het grote probleem op het middenveld ligt? De reden dat ze telkens vroeg uitgeschakeld zijn is doordat ze telkens de slag op het middenveld verliezen. Ondertussen worden er telkens verdedigers en aanvallers uit armoede op het middenveld gezet, en nog steeds halen ze maar geen grote topper op het middenveld. Ze hebben dan wel Paredes in de winter gehaald maar die kan het niveau gewoon niet aan. Een type Ziyech zou niet misstaan.

12 juni 2019 om 02:01

@payleep Ze zijn aan het onderhandelen met Napoli voor middenvelder Allan hij moet de derde aanwinst zijn na De Ligt en Herrera (komt transfervrij van Man Utd) Het is officieel na Copa Amerika. Weigl van Dortmund is ook nog steeds een optie voor de CDM positie Tuchel is zeer gecharmeerd van hem.

12 juni 2019 om 02:02

@payleep Ze zijn aan het onderhandelen met Napoli voor middenvelder Allan hij moet de derde aanwinst zijn na De Ligt en Herrera (komt transfervrij van Man Utd) Het is officieel na Copa Amerika. Weigl van Dortmund is ook nog steeds een optie voor de CDM positie Tuchel is zeer gecharmeerd van hem.

12 juni 2019 om 02:28

Allan, Herrera en Weigl (speelt trouwens op de CV positie momenteel) zijn goede spelers maar zullen je geen CL bezorgen. Qua niveau zitten zij allen momenteel op de goede plek. Jammer, zeker aangezien je Lo Celso recent hebt laten gaan.

Jammer, denk dat hij veel meer progressie zal boeken bij Barca of Juventus in tegenstelling tot Psg. Zullen wel meer kunnen betalen, want buiten dat zie ik geen voordelen ten opzichte van de eerder genoemde clubs. PSG kan niet eens een halve finale CL bereiken met alle geïnvesteerde miljoenen, laat dat eens tot je doorzinken.

12 juni 2019 om 05:46

PSG is de enige die aan de vraagprijs van Ajax kan voldoen. Dus Juve en Barca zijn buitenspel gezet door Ajax. Blijft voor Mathijs PSG over.

Hahaa sommige mensen haten Barcelona zo erg xD. Als hij de keuze maakt om naar PSG te gaan dan kiest hij gewoon voor het geld punt. Net zoals Neymar en al die andere Braziliaanse spelers en etc, durf dat ook gewoon te zeggen man. Leuk dat je met Neymar en Mbappe gaat spelen, maar vergeet niet dat die 2 al klaar zijn met PSG en zo snel mogelijk weg willen! Als je met hun de CL al niet kan pakken laat staan Wnr ze allebei weg zijn dan kan je dat al helemaal vergeten

12 juni 2019 om 08:03

@CelsinhoDa Silva De meeste mensen zoals jij zijn gewoon Barca likkers als De Ligt naar PSG gaat is het geen schande er zijn genoeg positieve redenen om daar naar toe gaan. Jullie doen alsof hij naar China gaat. De wereld draait niet om Barcelona. Toen De Jong dichtbij een transfer naar PSG was en uiteindelijk voor Barcelona koos omdat ze zijn salaris verdubbelden (PSG bood 8 miljoen) (Barcelona 16 miljoen) Toen ging hij niet voor geld natuurlijk hé? Jullie zijn echt zwaar hypocriet. Wanneer heeft Neymar gezegd dat hij weg wilt? Is allemaal gelul van de Spaanse media die bitter zijn dat Neymar Spanje heeft verlaten voor PSG en Mbappe zijn speech was om druk te zetten op de club om voor grote spelers als de Ligt en etc te gaan. Die gaat nog lang niet naar Madrid. Juventus, PSG, Man City, Liverpool zijn allemaal prima clubs om voor te spelen. Overigens denk ik nog steeds dat De Ligt naar Barca gaat om met zijn vriend Frenkie te spelen.

Juve, City of Real...Anders niet doen

12 juni 2019 om 09:09

Real is nooit concreet geworden voor Matthijs. Hebben nog geen eens een bod uitgebracht. Ik denk dat ze het geld liever in een Pogba/MBappe (?) investeren aangezien we Militao ook al hebben. Had hem graag in Madrid gezien maar ook Varane speel je niet zomaar uit de basis.. ik denk dat hij bij PSG een grotere kans heeft op een basisplaats dan in Madrid.

Dit zou wel echt de slechtst mogelijke stap zijn. Niet dat PSG zo slecht is maar dat zijn Liverpool, Barcelona of wie dan ook ook niet. Het probleem bij PSG is dat er maar 1 topclub in die competitie is. Een totaal gebrek aan weerstand dus. Daar wordt je ook niet echt veel beter van. Ik had liever Engeland of Spanje gehad. Maarja, wie ben ik...

Is niet eens zo gek hoor, zo kan hij rustig wennen aan iets hoger niveau in Frankrijk. Laten we eerlijk zijn hij maakt nog echt regelmatig foutjes. In engeland wordt je door de media afgebrand dan die gaan iedere fout 10 x uitvergroten. Zie bijvoorbeeld een lovren hij liverpool. De ligt is een toptalent maar heeft ook nog veel te leren. In frankrijk is de tegenstander minder dan in engeland en zal hij minder in spotlights staan. Niet slecht voor zijn carriere

De Ligt kiest voor het geld. Dat was feitelijk al geweten toen die met Raiola in zee ging. Trek de stekker eruit Bartomeu. Barca moet geen spelers halen die je maanden aan het lijntje houden. En De Ligt op 19 meer loon geven dan Pique einde carriere is vragen om problemen

Ik dacht dat de Ligt een verstandige jongen was maar ook hij laat zich leiden door Raiola. Zonde als hij naar psg zou gaan. Totaal geen uitdaging in competitie verband en Europees komen ze structureel te kort.

12 juni 2019 om 11:54

Ach ja van samen spelen met Mbappe en Neymar zal De Ligt ook niet minder van worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.RC Lens102
8.Angers9-2
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
P. KimpembeVerdediger50
Ander HerreraMiddenvelder50
Pablo SarabiaMiddenvelder50
Á. Di MaríaMiddenvelder41
J. DraxlerMiddenvelder41
I. GueyeMiddenvelder40
M. VerrattiMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

145 fans
Verdediger, 21 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 0 0 0 0
2019/2020 Juventus 29 4 5 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
Laatste voetbalnieuws

Van der Sar vergelijkt Ajax met Harvard: ‘Daarna wil je ook naar Merrill Lynch’

Donny van de Beek maakte eerder deze maand voor minimaal 39 en maximaal 44 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. Het is de zoveelste speler die de Amsterdammers...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 27 september
Sheffield United wil vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van de begeerde Rhian Brewster. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren