‘Manchester United kijkt bij Ajax naar mogelijke opvolger De Gea’

Dinsdag, 11 juni 2019 om

Mocht David De Gea Manchester United deze zomer verlaten, dan komt André Onana in beeld als mogelijke opvolger, zo weet The Independent dinsdag te melden. De Spaanse doelman, die voor zijn laatste contractjaar op Old Trafford staat, prijkt volgens verschillende Engelse media op de lijstjes van Real Madrid en Paris Saint-Germain. De sluitpost van Ajax maakte op zijn beurt afgelopen seizoen veel indruk met zijn optredens in de Champions League, waarin de Amsterdammers tot de halve finale reikten.

Onana, met een geschatte transferwaarde van vijftig miljoen euro, is volgens de Engelse krant de belangrijkste kandidaat om de plaats van De Gea in te nemen. Jan Oblak werd maandag door ESPN in verband gebracht met een transfer richting Manchester United. De 26-jarige sluitpost is ontevreden over de uittocht van spelers bij Atlético Madrid, maar volgens The Independent lijkt een overgang naar the Mancunians niet erg waarschijnlijk. Andere posities krijgen de voorkeur wat betreft transferactiviteiten.

Oblak verlengde onlangs zijn verbintenis bij Atlético tot medio 2023. In die nieuwe overeenkomst is een afkoopclausule van 120 miljoen euro opgenomen, wat geïnteresseerde clubs kan afschrikken. Manchester United heeft tevens als nadeel dat het volgend seizoen niet in de Champions League uitkomt. Jasper Cillessen is naar verluidt ook in beeld bij de twintigvoudig kampioen van Engeland, al lijkt Benfica nog steeds de beste papieren te hebben voor de reservedoelman van Barcelona.

Onana ligt bij Ajax nog vast tot medio 2022. De doelman uit Kameroen, in voorbereiding op de Afrika Cup, speelt sinds 2015 bij de kampioen uit Amsterdam. Afgelopen seizoen had hij een belangrijk aandeel in het veroveren van de landstitel en TOTO KNVB Beker. Ook zijn prestaties in het miljardenbal tegen onder meer Real Madrid en Juventus sprongen in het oog, waardoor zijn naam steeds vaker valt bij topclubs uit buitenlandse competities.

Transferprofiel - Donny van de Beek
Meer video's

Poll

Zou jij Manchester United een goede club vinden voor André Onana?


Gerelateerd

64 reacties (laatste reactie door arsenallz)

Met alle respect maar aub niet zeg. Ik vind Onana een prima keeper maar toch niet voor het niveau van United. Dan ga je toch echt ver achteruit in niveau.

11 juni 2019 om 12:44

Waarom niet? Was belangrijk op de momenten waar het toe deed (champions League campagne). Zou me niet kunnen bedenken waar je het anders nog kunt bewijzen zonder transfer.

11 juni 2019 om 12:47

"het niveau van United"? Want dat is zo'n denderend niveau de laatste jaren? Ik denk dat Ajax dit seizoen een tweeluik met Manchester United overtuigend had gewonnen.. En als je niet naar de resultaten maar puur naar het gespeelde voetbal kijkt, dan zou ik al helemaal niet weten welk hoog niveau United haalt. Zit nou niet echt een idee achter hun spel, ontzettend saai ook om naar te kijken.

Dat je met de wisseling Onana ipv de Gea wat kwaliteit inlevert klopt inderdaad, maar Onana is nog jong en gaat zeker ver komen... Daarnaast was de Gea de laatste maanden nou ook niet meer zo betrouwbaar..

11 juni 2019 om 13:50

Nou, nou, nou.

In de zomer van 2017 hebben wij nog een belangrijke ene finale verloren van United. Met een van de beste Ajax teams van deze eeuw.

Het niveau in de PL ligt gewoon ontzettend hoog dit seizoen, Liverpool en Tottenham in de CL finale, Chelsea en Arsenal in de EL finale, Liverpool en City een recordaantal punten in de PL en de nummers 4, 5 en 6 Chelsea, Arsenal en United hebben gewoon zoveel wedstrijden gewonnen maar dipjes gehad en zijn nog steeds met moeite boven hun concurrent geëindigd.

11 juni 2019 om 14:00

Ajax van afgelopen seizoen was echt wel een stuk beter dan die van 2 seizoenen daarvoor.

11 juni 2019 om 14:47

Inderdaad er zit een erg groot verschil in beide teams, Tadic, Blind, Tagliafico en De Jong speelde niet bij Ajax of in de basis toen en dat waren wel de belangrijkste steunpilaren dit seizoen

11 juni 2019 om 12:50

En jij vindt Mu lekker spelen. Je hoort mij niet zeggen dat Mu geen top club is maar ik vindt het niveau wat ze al jaren spelen dramatisch. Niet het niveau voor Onana daar degradeer jij hem wel sterk in want hij is beter dan dat

11 juni 2019 om 12:52

Waar zie je mij dat zeggen? United speelt al jaren drama en dat ze af en toe juist zo hoog eindigden kwam puur door de Gea. Ga me nou aub niet vertellen dat Onana hem wel ff opvolgt. Sommige Ajacieden zijn echt de realiteit kwijt.

11 juni 2019 om 12:56

Ben absoluut niet de realiteit kwijt maar jij hebt het over het niveau van Mu. Welk niveau? Tis toch drama voetbal al jaren en daar zou Onana gewoon bij kunnen horen

11 juni 2019 om 13:32

Is het mogelijk dat je ons uitlegt waarom Onana, toch redelijk uitblinkend in wedstrijden met Bayern, Real Madrid, Juventus en Tottenham Hotspur, zo ver onder het niveau van een Engelse subtopper, die Europa League speelt, zit? Mocht je dit met meerdere goeie argumenten kunnen bekrachtigen dan ben ik de eerste om toe te geven dat ik de realiteit kwijt ben..

Maar hoe ik het nu zie is Onana een keeper die vaak uitblinkt, Ajax geregeld op de been heeft gehouden zowel nationaal als internationaal, en zo nu en dan een paar eigenaardige acties heeft gehad. Is inderdaad nog niet op het individuele niveau van de Gea (die echter ook enkele blunders heeft gehad), maar heeft dit jaar in een team gespeeld dat van een hoger niveau is dan United, en op een hoger niveau (halve finale CL) heeft gespeeld dan United. Waarom zou hij dan zo enorm misstaan bij United?

Hoor graag welke dingen ik over het hoofd zie!

11 juni 2019 om 13:52

United is echt alles behalve een Engelse subtopper. Dit zeggen is puur provoceren. Sinds OLe aan het roer staat heeft united maar 8 punten minder gehaald dan Liverpool. Bovendien, sinds De Gea bij United zit heeft United op City na de meeste punten gehaald van de top 6. Daarnaast heeft united in 2019 in ieder geval niet verloren van de Spurs... Waarom ik vind dat onana geen goede opvolger is van de Gea? - onana is in de lucht minder sterk - geen ervaring in top competitie - niet altijd even geconcentreerd. - de Gea maakt de laatste tijd wel wat meer foutjes maar redt gemiddeld zo’n 10 punten per jaar. Onana maakt ook blunders tegen Heracles bijvoorbeeld. - onana heeft een aantal goede CL wedstrijden gespeeld maar zat wel in de flow met zijn team. Ik zou onana graag willen beoordelen op meerdere seizoenen in de CL.

11 juni 2019 om 14:36

Lekker makkelijk om te zeggen dat ze in 2019 niet van Spurs hebben verloren omdat ze 1 wedstrijdje met 1 - 0 hebben gewonnen. We weten allebei waarom je niet hebt gezegd "afgelopen seizoen".

Verder vind ik het moeilijk om te geloven dat United "maar" 8 punten minder hebben behaald dan Liverpool onder Solskjaer aangezien Liverpool in de competitie maar 1 keer verloren hebben en onder Solskjaer nog een negatieve record gevestigd werd.

United heeft in de laatste 12 wedstrijden er 2 gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 8 verloren..

United is natuurlijk wel een Engelse topclub daar ben ik het mee eens, maar ze zijn geen titelkandidaat. Ze hebben 33 punten minder behaald dan City! Wat de krachtsverhoudingen mijn inziens goed weergeven.

I

11 juni 2019 om 14:55

Excuses, ik bedoelde het zeer zeker niet provocerend. Maar als ik de laatste 6 seizoenen neem, is United geen enkele keer kampioen geworden, maar 2 keer binnen de top 4 geëindigd en heeft het nimmer een echte rol van betekenis in de CL gespeeld. Dit zijn toch cijfers van een subtopper, en zeker niet United-waardig?

Ik ben het zeker met je eens dat de Gea verder is dan Onana, maar ga je argumenten toch even weerleggen. In de lucht minder sterk; eens, maar Onana is in de lucht ook zeker bovengemiddeld, heeft op de fouten uit tegen Benfica (bij de 1-0) thuis tegen PSV (bij de 1-1) eigenlijk altijd geheerst in de lucht, en hierdoor de angel uit het voorzetten-voetbal van veel tegenstanders gehaald..

Ervaring in topcompetitie vind ik nutteloos, dan zou Frenkie ook niet naar Barca kunnen en hadden spelers als Suarez, Wijnaldum, Eriksen, Sanchez, Vertonghen en Alderweireld etc in het verleden ook niet kunnen schitteren in grote competities. Onana schittert bovendien al meerdere seizoenen Europees..

Het niveau van tegenstanders maakt je ook meer geconcentreerd. Zie wederom de Europese betrouwbaarheid van Onana.

Onana pakt ook zeker punten.

Denk dat jij als United supporter Onana een kans moet geven en dat Onana dan niet zou teleurstellen.. Daarnaast, wat is het alternatief?? 120 miljoen betalen voor Oblak? Cillessen, Keylor Navas? Ben je daar dan echt van overtuigd?

Denk daarnaast dat de discussie verder niet erg zinvol is, Onana blijft als het goed is nog een seizoen bij Ajax

11 juni 2019 om 18:57

@soccerteam

mee eens. Blind was niet goed genoeg voor United maar wel voor Ajax wat al genoeg zegt. na de incidentele stunt in de CL lijken veel Ajax supporters het spoor bijster en die denken nu dat Ajax net zo groot is als een Real Madrid of een Liverpool ofzo

11 juni 2019 om 19:47

Hoor je zelf wat je zegt? Maar 8 punten minder dan liverpool sinds ole het overnam. Trek de lijn over een heel seizoen en je hebt minimaal 25 minder. Het gaat eigenlijk per jaar minder met united. Eigenlijk al sinds fergi is vertrokken.

11 juni 2019 om 20:27

Dat zeggen volgens mij niet zo veel mensen hier...wat wel duidelijk is, is dat Manu van dit moment geen Europese top meer is. Er is helemaal niemand die hen bv. Dit seizoen ook maar als outsider voor de CL overwinning zou inschalen.

Neemt niet weg dat gezien over alle competities Manu natuurlijk nog steeds wel een stap vooruit is tov Ajax (al denk ik wel dat Ajax dit seizoen vrij eenvoudig van Manu zou hebben gewonnen)

11 juni 2019 om 13:12

Arrogante en onrealistische uitspraak Soccer team. De enige die in niveau achteruit zou gaan is Onana zelf.

11 juni 2019 om 13:23

Dus jij gaat even zeggen dat de grootste en succesvolste club van Engeland een stap achteruit is? Dat noem ik arrogantie. Kom nou niet met het argument ‘Ajax speelt CL’. Dat zegt helemaal niks. Rode ster speelt ook CL en dat is ook geen stap omhoog. Leuk dat Ajax de halve finale heeft bereikt. Dat hebben afgelopen jaren AS Roma en Monaco ook bereikt.

11 juni 2019 om 13:37

Arsenal890 hou toch eens op met leunen op prestaties in het verleden. Je ziet toch zelf ook dat het voetbal de laatste jaren bij Manchester United waardeloos is, net zo goed als de prestaties in de PL en in Europa? Een stap voor of achteruit beoordeel je op basis van de voetballende kwaliteiten die er momenteel zijn, niet die er 10 jaar terug waren.

11 juni 2019 om 13:49

Vorig jaar is united nog 2de geworden en jaar daarvoor EL gewonnen? Is real Madrid dan ook ‘een stap achteruit’ omdat ze nu in een dipje zitten?

11 juni 2019 om 14:25

Nee maar jij baseert dat het geen stap achteruit is omdat het de succesvolste club van Engeland is. Dat slaat dus helemaal nergens op. Als ze dus 16e waren geëindigd drie jaar lang achter elkaar was het volgens jou nog steeds geen stap achteruit enkel omdat het de succesvolste club is. En moet ik het nou bijzonder vinden dat ze één maal 2e zijn geworden de laatste jaren en een Europa League hebben gepakt? Vanaf 2013/2014 zijn ze een keer 2e, 4e en 5e geëindigd, 2x 6e en een keer 7e geworden. Vind je het dan gek dat er gesteld wordt dat Manchester United in een dipje zit en Real Madrid niet, aangezien zij de laatste 6 jaar 4x de CL hebben gepakt?

11 juni 2019 om 14:51

Jij zegt dat je moet kijken op dit moment. Dus jij vind ‘op dit moment’ dat real ook een stap omlaag is? Ik vind dat je het niet op 1 moment kan noemen. Elke ploeg heeft een dipje, bij de ene ploeg duurt het een aantal jaar wat langer. United is in alles een stap vooruit. Fans, beter team, groot stadium, veel hoger niveau en ga zo maar door.

11 juni 2019 om 15:02

Jij baseert nu dat ik eigenlijk zeg dat elke ploeg die in een dipje zit een stap omlaag is, dat is toch heel raar? Dat heb ik ook nergens gezegd. Ik heb gezegd dat jouw redenatie dat je moet kijken naar hoe succesvol een club is (waarbij je dus ook kijkt naar prestaties uit de jaren 70, 80, en 90) toch geen redenen kunnen zijn om te bepalen als speler of je nu naar die club wil gaan?
En nee, je kan het inderdaad niet op één moment noemen. Daarom stel ik ook dat Man U de laatste 6 jaar één maal 2e is geworden en verder 4e, 5e, 6e en 7e, en dat Real de laatste 6 jaar 4 maal de CL heeft gewonnen.

11 juni 2019 om 13:16

Mee eens. Onana is leuk voor Ajax maar hogerop gaat hij het niet redden met zijn rare fratsen in het doel. Man Utd hoort voor een betere keeper te gaan.

11 juni 2019 om 13:27

Het niveau van United is Europa League

11 juni 2019 om 13:31

Te vroeg op enter. Niveau Europa League en afstaken in de titelstrijd rond kerst. Daarbij is Onana een uitstekende doelman met zijn beste jaren nog voor zich. Kan samen met United meegroeien richting de absolute top. Daar zijn ze voorlopig een stuk van verwijderd op sportief niveau.

11 juni 2019 om 13:28

Zo gek is dat toch niet? Ik vind Onana in zijn leeftijdcategorie toch wel zeker bij de beste 3/4 keepers van de wereld horen. Daarbij wil een keeper van het niveau de Gea denk ik niet naar Man Utd. Kan jij betere opties noemen voor United die haalbaar zijn?

11 juni 2019 om 13:32

Tja, bijna elke keeper is een achteruitgang als je hem moet vergelijken met De Gea. Het is ook moeilijk om een directe vervanger voor hem te vinden. Ik meende te lezen dat ze ook met Oblak bezig waren en dat zou een zeer goede vervanger zijn.

Maar met Onana heb je wel een zeer getalenteerde keeper waarvan ik denk dat hij het niveau heeft voor de Premier League. Hij liet het immers ook zien in de Champions League en Europa League.

11 juni 2019 om 14:35

De Gea is ook niet geschikt voor het niveau van MU. Hij hoort bij de absolute top: Barça, Real, City, Liverpool en B munchen. Kortom MU is niet de top. Is maar een subtoppertje (tegenwoordig, en dat zal zo blijven komende jaren) dus Onana is uitermate geschikt, al is het een stap zijwaarts.

Ik vind zo belachelijk om een top2 keeper te laten gaan terwijl je weet dat ze vervanger het nooit beter dan hem gaat doen. United heeft het geld niet nodig en ze moeten een team bouwen, zelfde geld voor pogba en rashford. Je moet een teambouwen met deze spelers want je hebt ook een lindelof in de verdediging en die is ook niet zo slecht toch. Behoud je topspelers en haal spelers op die voor elke centimeter willen strijden maar je moet onthouden dat je niet met 11 werkers kan spelen want wel leuk tegen topploegen maar ploegen die zich ingraven kan het tegen je gaan werken.

11 juni 2019 om 12:42

Als hij niet bij wil tekenen, zullen ze wel moeten. Niets belachelijks aan, behalve dat jij je huiswerk wederom niet gedaan hebt en zomaar wat roept. Daarnaast is Oblak imo geen mindere keeper dan De Gea. Laat al jaren in Spanje zien waarom hij de minste tegengoals krijgt over het algemeen. Ongemotiveerde De Gea out, gemotiveerde Oblak in. Dat is geen achteruitgang

11 juni 2019 om 20:30

Reden zou zijn dat zijn contract volgend jaar afloopt en het maar de vraag is of men hem kan overtuigen bij te tekenen (of men moet hem buitensporig meer gaan betalen...)

Dit zou natuurlijk een interessante stap voor Onana kunnen zijn, aan de andere kant speelt United geen CL, moet het nog maar blijken hoe het nieuwe team dat er moet komen er uit gaat zien en heeft Onana een nieuw contract getekend bij Ajax met de belofte nog minimaal een jaar te blijven.

Ik gok ook dat United voor Oblak zal gaan als eerste keus, die heeft zich toch echt bewezen als absolute topkeeper. Ik vraag me verder wel sterk af waarom Oblak dan naar United zou willen, op dit moment lijkt het sportief bijna een stap terug, maar het is natuurlijk wel een nieuwe uitdaging in een nieuwe competitie.

11 juni 2019 om 15:16

Maar vooralsnog speelt ook Ajax geen Champions League. Zij moeten die voorrondes ook eerst nog overleven. Voor een doelman als Onana is Manchester United altijd erg interessant.

Onzin Onana krijgt moeilijk een verblijfsvergunning. Heeft pas verlengd om daarna te stap te kunnen maken. En ik zie onddanks alle geruchten De Gea niet vertrekken. Alle topclubs zijn voorzien. Oblak voor De Gea plus een som lijkt me. Aangezien Oblak ontevreden is.

11 juni 2019 om 12:48

United is altijd een stap omhoog. 1 van de grootste clubs ter wereld en de grootste en succesvolste club in Engeland is echt wel een stap omhoog dan Ajax. Hou alsjeblieft op met die onzin.

11 juni 2019 om 12:53

arsenal890 Klopt in zekere zin wat je zegt maar het voetbal wat ze al jaren spelen behoren ze zeker niet tot 1 vr grootste en succesvolste clubs ter wereld

11 juni 2019 om 13:11

Kwa voetbal heb je helemaal gelijk in. Maar dan blijft het nog steeds de succesvolste club en de grootste in de PL. Ook in Europa blijft het een grote club.

11 juni 2019 om 13:53

Klopt wel qua club niet qua voetbal

11 juni 2019 om 20:34

Begint onderhand veel gelijkenissen te vertonen met een Milan..helemgrote club natuurlijk maar als je er naartoe gaat accepteer je dat je jarenlang niet voor de echte prijzen gaat spelen..

11 juni 2019 om 13:46

Verblijfsvergunning?
Werkvergunning bedoel je denk ik?
Waarom zou die geen werkvergunning krijgen?

Ik ga ervan uit dat ze er alles aan doen om De Gea te behouden. Ik zie hem liever niet vertrekken. Zowel dan moet je vol gaam voor Oblak.

United kan toch mooi een deal doen met Real door Courtois erin te betrekken?

11 juni 2019 om 12:44

Ja, want daar staat Man Utd om te popelen natuurlijk.. Wilde weg uit Engeland omdat hij terug wilde naar Madrid. Nu is hij terug in Madrid en lijkt hij het wel welletjes te vinden, want goed spelen doet hij niet. Als je De Gea inruilt voor iemand, moet het of Oblak of Donnarumma zijn.

11 juni 2019 om 13:03

Want Courtois wil nu alweer weg bij Real Madrid, net nu hij definitief een basisplaats krijgt?

12 juni 2019 om 09:49

Ik neem aan dat als Real De Gea haalt, dat niet voor de bank zal zijn, ja. Of denk jij van wel?

12 juni 2019 om 16:02

Real gaat de Gea niet eens halen, daar geloof ik niks van.

Voor 50mE mogen ze m zeker op komen halen. Goede keeper, maar voor zo’n bedrag....Cilissen terughalen en de helft in je zak steken.

Sorry hoor maar ik snap niet wat clubs als ManUtd in Onana zien. Deze man heeft werkelijk katachtige reddingen maar heeft ook o zo grote blunders, geen betrouwbare sluitpost voor het niveau in Engeland. Hier gaat ManUtd zeker op achteruit.

Onana kan naar betere clubs. United was voor Ferguson 10x niets en is na Ferguson ook 10 keer niets. SAF kon met jongens als Wes Brown, John O'shea en Darren Fletcher gewoon de CL winnen... De enige reden dat United in verval is, is door zijn pensioen. Ze mogen zoveel miljoenen besteden, die gaan er niet meer bovenop komen.

11 juni 2019 om 13:25

Dan ben ik benieuwd welke clubs jij denkt dat onana heen kan met zijn rare acties?

11 juni 2019 om 13:40

Napoli, Dortmund, Atletico als Oblak echt wil vertrekken naar United en Juve (ben niet kapot van Szczesny).

11 juni 2019 om 13:51

Napoli heeft ospina, dortmund zou kunnen. Atletico wil echt wel een keeper van niveau en juve heeft een prima keeper. Omdat jij niet kapot bent van Szczesny gaan ze niet opeens een nieuwe keeper halen. En als ze een nieuwe keeper gaan halen gaan ze niet eentje kopen die slechter is dan Szczesny.

11 juni 2019 om 15:22

Szczesny is beter en betrouwbaarder dan Onana. Onana is een goede lijnkeeper met atletische reflexen, maar z'n uittrappen zijn niet goed en het is altijd billen-knijpen als hij de bal aangespeeld krijgt of uit moet komen bij hoekschoppen en/of voorzetten.

Grappig dat ajaxieden naar steeds blijven roepen dat United een stap achteruit is, een puinhoop is en geen CL spelen. Sorry maar internationaal gezien is United nog steeds populairder en groter dan ajax, EN ajax moet eerst ook maar even de voorrondes overleven om in de CL te spelen, gezien het talent en beste spelers weggaan zal dat tegen stuge Oostblok ploegen nog wel eens knap lastig kunnen worden
Over Onana, aub niet, betaal liever iets meer voor een echte keeper, sorry maar dankzij Onana's belachelijke tijdrekken en slechte afspelen lag ajax er met nog6 sec te gaan er alsnog uit,

11 juni 2019 om 14:59

En united verloor dankzij De Gea's geblunder uitzicht op de top 4 en werd het door een matig Barca kansloos afgestraft.

11 juni 2019 om 15:25

En in de afgelopen jaren was De Gea veruit de belangrijkste factor voor het spelen van Champions League-voetbal en het winnen van prijzen. In de voorgaande jaren hebben zijn uitzonderlijke prestaties heel veel ellende verbloemd bij Manchester United.

11 juni 2019 om 15:43

Afgelopen jaren tellen niet in het voetbal. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd/seizoen. De Gea was ondermaats. Hij steekt het mislopen van de CL finale op Onana, terwijl zijn eigen doelman wekelijks flaterde. lol.

En weer Fake nieuws..... kranten weten echt van gekkigheid niet wat ze moeten schrijven he!! Jeezzussss! Alsof alle droeftoeters na een goed seizoen gelijk naar de top kunnen. Ondanks paar jaar geen kampioen blijft dit ultieme top en geen plek voor deze C klasse spelers

Onana is natuurlijk een goede en atletische doelman, maar hij maakt te veel blunders en wil soms te veel met een bal. Voor een club als Manchester United vind ik hem niet goed genoeg over een langere periode.

Onana is zo'n doelman waar je toch altijd je hart vasthoud als hij de bal krijgt of als hij uitkomt bij een voorzet of corner. Dat soort doelmannen slagen zelden bij grote clubs als Manchester United.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Actuele wedstrijden

53 fans
Keeper, 23 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 33 0 3 0
2017/2018 Ajax 33 0 3 0
2016/2017 Ajax 32 0 2 0
2015/2016 Ajax 0 0 0 0
2014/2015 Ajax 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Onana neemt gelouterd viertal als voorbeeld: ‘Keepers van topniveau’

André Onana had afgelopen seizoen een groot aandeel in het succes van Ajax, dat de landstitel en TOTO KNVB Beker veroverde. Daarnaast reikte het elftal van Erik ten Hag tot de...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 19 juni
Martin van Geel, de inmiddels vertrokken technisch directeur van Feyenoord, heeft met Tonny Vilhena afspraken gemaakt over de hoogte van zijn transfersom. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren