Ödegaard glimlacht om vraag over Ajax en wijst naar speelmogelijkheden

Dinsdag, 11 juni 2019 om

Martin Ödegaard weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De middenvelder van Real Madrid wordt in verband gebracht met verscheidene clubs, waaronder Ajax. De twintigjarige Noor moet in gesprek met VG glimlachen als hem wordt gevraagd of de Amsterdamse club mogelijk zijn nieuwe bestemming zal worden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Verwacht jij dat Martin Ödegaard naar Ajax gaat verkassen?


Gerelateerd

13 reacties (laatste reactie door ajaxnl!)

Zou een goede aanwinst zijn voor Ajax en tevens opvolger van Ziyech!

Is helemaal niet te vergelijken met Ziyech. Wat mij betreft geven ze Ziyech een salarisverhoging en proberen ze hem te behouden. Indien Ziyech wil winnen en hij begint te jagen op het veld, dan durft geen speler niet mee te doen en zie je ze allemaal extra lopen en druk zetten. Odegaard vergelijk ik met Dolberg: mooie spelers, een prachtige techniek, kunnen beslissend zijn maar ze missen een stukje drive. Overigens zie ik liever dat Ajax zich bezighoudt met een grote (langer dan 1 meter 90) sterke centrale verdediger. Odegaard heeft wat mij betreft geen prioriteit. Haal Dodi Lukebakio maar op of nog beter Traore terug. Beiden zijn aanzienlijk beter dan Odegaard.

11 juni 2019 om 10:45

Uit Dodi Lukebakio haal ik Jodi Lukoki, de eerste heb ik nooit van gehoord. Tevens is Lukoki echt een grap van mij. Traore zou ik niet eens een heel slecht idee vinden. Ziyech heeft vorig jaar een forse verhoging ontvangen bij het blijven. Ziyech wil toch ook graag weg. Zie buiten Odegaard niet een andere speler die hetzelfde zou kunnen brengen als Ziyech, is een natuurlijke opvolger voor hem

11 juni 2019 om 10:51

Google die jongen dan eerst, want lukebakio speelt gewoon bij Fortuna Düsseldorf. Denk overigens niet dat dit een versterking is, heb dan liever een andere naam

11 juni 2019 om 12:40

Blijft nogsteeds raar om te beweren dat hij 'aanzienlijk beter' is dan Odegaard, afgelopen seizoen niet naar Odegaard gekeken? Heeft meerdere malen punten gepakt voor Vitesse.

11 juni 2019 om 10:46

Die omschrijving van Ødegaard en Dolberg paste eerder ook enigszins bij Ziyech. Laatstgenoemde is ouder, verder en meer ervaren. Spelers willen zich nog wel eens ontwikkelen, zeg maar.

11 juni 2019 om 13:00

Traore gaat sowieso niet komen, speelt nu bij Lyon en kan ook een transfer maken naar Engeland..

11 juni 2019 om 13:09

Ajax heeft genoeg verdedigers en zelfs als Mathijs de Ligt weggaat, dan hoef je niets te halen. Ze hebben Magallan, Pierie en Schuurs en die nieuwe Argentijn kan er blijkbaar ook. De enige mogelijkheid is als Daley Blind doorschuift naar het middenveld, maar ook daar is het gezond druk.
Ajax hoeft geen steraankopen te doen, behalve voorin.

11 juni 2019 om 14:22

We hebben nog wel behoefte aan 1 goeie verdediger vind ik. Alle deze verdedigers zijn vrij klein behalve Schuurs, maar ik verwacht niet dat hij basisspeler gaat worden. Magallan is nog iets groter dan de rest maar het houdt niet over. Je ziet hoe belangrijk De Ligt is met zijn kopballen zowel aanvallend als verdedigend gezien.

Het is voor mij nog steeds onduidelijk of Real ook bereid is hem te verkopen ipv te verhuren, alleen dan lijkt het me een wenselijke optie voor Ajax!

Je zou zeggen dat wanneer Ajax hem polst of hij interesse heeft, dat Overmars bij hem langs gaat. Aangezien Ödegaard zelf naar Amsterdam is gekomen om te praten lijkt het me logisch dat de interesse wederzijds is. Dus als het nu nog een paar weken duurt zullen ze wel wachten tot 1 juli en het kort daarna bekend maken, al dan niet samenvallend met een uitgaande transfer van Ziyech.

Daar wordt je ook zo moe van die spelers die zo vaag over hun toekomst doen.
Zeg toch gewoon een keer dat je heel graag naar een bepaalde club zou willen gaan!

Niettemin lijkt salaris nog steeds een probleempje? Tenzij Real stuk doorbetaalt. Anders moet Ajax hele salarishuis overhoop halen. Kans bestaat ook dat andere gegadigden wel hele salaris kunnen ophoesten. Ik denk niet dat t er van komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Vrijdag 19 juli
Benfica heeft Carlos Vinicius voor zeventien miljoen euro van Napoli overgenomen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren