Kans gloort voor Barcelona door ‘divorcio total’ tussen Neymar en PSG

Dinsdag, 11 juni 2019 om

Neymar wil vertrekken bij Paris Saint-Germain, zo weet Sport dinsdag te melden. De aanvaller wordt al een tijdje in verband gebracht met een terugkeer naar LaLiga, waar vooral Barcelona zou azen op een hereniging met de Braziliaan. Volgens de Catalaanse sportkrant is een hernieuwde samenwerking dichterbij gekomen.

Bij PSG is intern al bekend dat Neymar zou willen vertrekken. Volgens Sport is de breuk tussen de dribbelaar en PSG niet meer te lijmen. Men spreekt van een 'divorcio total'. In mei heeft Neymar al kenbaar gemaakt de Franse topclub achter zich te willen laten en nu zou PSG ook rekening houden met een transfer. Vorig jaar zomer wilde Neymar ook verkassen, maar toen wilde PSG niet meewerken.

Nu zijn de omstandigheden echter anders, zo klinkt het. Trainer Thomas Tuchel wil bouwen aan een nieuw team en wil louter gemotiveerde spelers tot zijn beschikking hebben. De oefenmeester heeft geen zin in mokkende sterspelers en wil een negatieve sfeer voorkomen. Een transfer is zodoende bespreekbaar inzake Neymar, die teleurgesteld is in de afgelopen twee seizoenen.

De Braziliaan kwam in de zomer van 2017 over van Barcelona om met PSG hoge ogen te gooien in de Champions League. De Franse grootmacht stelde echter twee keer teleur, terwijl ook Neymar tegenviel, mede door blessureleed. Neymar besloot in 2017 Barcelona achter zich te laten, maar zou nu weer opteren voor een terugkeer. Een transfer naar het Camp Nou ligt echter gecompliceerd, aldus Sport.

Barcelona en PSG kunnen niet goed met elkaar overweg na de veelbesproken transfer van Neymar naar de Franse hoofdstad. Desalniettemin gaat de Catalaanse topclub in de komende periode toenadering zoeken. Dat PSG interesse heeft in Philippe Coutinho kan een transfer bespoedigen. Mogelijk wordt de aanvallende middenvelder betrokken bij een deal inzake Neymar.


Poll

Verwacht jij dat Neymar ooit terugkeert naar Barcelona?


Gerelateerd

84 reacties (laatste reactie door sirius)

Hij is veel te blessuregevoelig geworden bij Psg. Nee, bedankt. Dan liever een jeugdspeler doorschuiven. Abel Ruiz deed het vorig seizoen in de laatste wedstrijden verdienstelijk in zijn invalbeurten, ook als flankspeler. Hem een kans geven!

11 juni 2019 om 10:08

Liever een jeugdspeler dan neymar hahahahaahah echt totaal niet serieus te nemen dit. Neymar is een van de beste spelers ter wereld en dan wil jij liever een jeugdspeler doorschuiven🤣🤣 je kon goed zien tegen liverpool dat barcelona neymar nodig heeft want wanneer messi geen zin heeft en constant aan het lopen en sjokken is stond neymar altijd op.

11 juni 2019 om 10:20

Dat wandelen van messi doet hij al 10 jaar...
Dat doet hij om zijn energie te sparen en scherp te blijven op de belangerijke momenten in de wedstrijd.

Ook dat mensen beginnen roepen dat hij zijn hoofd laat hangen wanneer het minder gaat, dat doe hij ook wanneer hij met zijn ploeg aan het winnen is, dat is gewoon de manier hoe hij zich gedraagt.

Maar wanneer hij de verdedigende muur niet kan doorbreken, is het allemaal weer te wijten aan zijn gebrek aan leiderschap en aan zijn wandelen, wat dus allemaal pure onzin is.

11 juni 2019 om 10:25

FC Ramires

wat is het verschil tussen 200 miljoen euro over de toonbank smijten en 3-0/4-0 verliezen in de CL of uitgeschakeld te worden door vast te houden aan de eigen filosofie en jeugdspelers kansen te geven. Dat is waar ik naartoe wil gaan. Barca wacht een moeilijke periode. Liefst de wederopbouw met jeugd, want de afgelopen jaren hebben we gezien dat die miljoenentransfers niet werken.

Ben trouwens een voorstander van een vertrek van Messi. Zijn invloed binnen de club is te groot en hij is een opgever. Dankbaar voor wat hij aan de club heeft gegeven, maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik ben een Barca fan, geen Messi fan. Niemand is groter dan de club.

11 juni 2019 om 10:26

Als het tegen zit gaat hij zijn hoofd laten hangen dat doe hij niet als ze winnen. Hij geeft het gewoon als eerste op.

11 juni 2019 om 10:35

Messi is geen leider. Trouwens pure onzin dat je zegt dat hij wandelt over het veld om zijn energie te sparen. Hij benadeelt zijn ploeg hiermee. Voetbal is een teamsport, alle elf moeten ervoor gaan. Als hij geen zin heeft, kan hij net zo goed op de bank zitten, want hij is echt waardeloos wanneer hij niet in de match zit. Als hij dan ten minste nog zou vechten voor het team, kan hij nog van waarde zijn.

11 juni 2019 om 10:50

Het wandelen van Messi is wel degelijk deel van zijn speelstijl en dat heeft niets met motivatie te maken. Er zijn trouwens tal van voorbeelden dat Messi tot bijna aan de eigen zestien mee terug verdedigd.
Messi hoeft niet veel te lopen. Hij moet het spel bepalen en belangrijk zijn in de aanvallende zone van de waarheid. Het wandelen zorgt ervoor dat tegenstanders op een gegeven moment de concentratie verliezen omdat ze het gemakkelijk opnemen. Omdat ze denken dat hij al wandelend geen ruimte kan creëren.
Dat hij zijn hoofd laat hangen is gewoon de uitstraling die Messi heeft. Hij is een bescheiden speler die ook niet de capaciteiten bezit om een leider te zijn op motiverend vlak. Hij kan een leider zijn door zijn team op sleeptouw te nemen, maar hij kan niet zijn elftal dusdanig motiveren om er hun leven voor te geven. En dat komt door zijn eerder lakse uitstraling. De uitstraling alsof hij in zijn tuin aan het voetballen is met een pilsje in de hand.

11 juni 2019 om 10:08

Met alle respect, maar 'verdienstelijk' spelen is iets heel anders dan het niveau halen dat van een Barça-vleugelspeler verwacht wordt. Laat staan het niveau van Neymar halen. Wat betreft zijn blessures: hij werd ook bijzonder hard aangepakt in de Ligue 1, waar bij de degradatieploegen een aantal echte houthakkers rondlopen, die geen genade hebben met iemand die ze alsof het niets is even te kijk zet. In La Liga is het voetbal een stuk stijlvoller en verzorgder, en dat respecteren de verdedigers ook meer.

11 juni 2019 om 10:26

Lester

wat is het verschil tussen 200 miljoen euro over de toonbank smijten en 3-0/4-0 verliezen in de CL of uitgeschakeld te worden door vast te houden aan de eigen filosofie en jeugdspelers kansen te geven. Dat is waar ik naartoe wil gaan. Barca wacht een moeilijke periode. Liefst de wederopbouw met jeugd, want de afgelopen jaren hebben we gezien dat die miljoenentransfers niet werken.

11 juni 2019 om 10:50

Ik snap wat je bedoelt. Maar toch is het gokken. Je weet niet zeker of de aanstormende talenten een hoog genoeg niveau kunnen halen. Daarbij konden Messi, Iniesta, Xavi, Busi en Pique leunen op een legendarische eerdere generatie, die van Ronaldinho en zijn kompanen. Deze spelers zullen moeten leren van Semedo, een blessuregevoelige, inconsistente, mentaal zwakke Dembele, een geflopte Coutinho, een Suarez over de top, Vidal, Rakitic en 3en nog groeiende Lenglet. Goede spelers, maar geen van allen is momenteel van het niveau dat de aankomende talenten eventueel zullen moeten kopiëren.

11 juni 2019 om 16:30

@wagwan

Je beschrijft twee scenarios waarin Barca allebei verliest. Alsof er geen uitweg mogelijk is en Barcelona geen andere keuze heeft dan het hoofd te buigen.

Het punt is natuurlijk dat Barcelona spelers wil halen waarmee je juist wel weer die laatste stap zet. Dat je 150 miljoen uitgeeft aan een speler die WEL presteert, in plaats van niet presteert. Dat is natuurlijk best mogelijk, niet alle grote transfers mislukken.

Ben het verder wel eens dat ze moeten saneren. Niet door geen grote spelers meer te halen, maar wel door de balans tussen jong/eigen jeugd en oud/duur te verbeteren. Dan mag je best een keer een minder jaar hebben, dat ben ik ook met je eens. Maar ophouden met topspelers kopen gaat te ver.

11 juni 2019 om 10:15

Ben jij nou serieus? Jij wilt een speler die een wedstrijd op Zijn kop kan zetten niet hebben? Maar liever een jeugd speler die niks anders gaat doen dan alleen maar messi opzoeken............

11 juni 2019 om 10:27

bf1994

Ten eerste, niet vergeten dat Messi ooit ook een jeugdspeler was.

Ten tweede, wat is het verschil tussen 200 miljoen euro over de toonbank smijten en 3-0/4-0 verliezen in de CL of uitgeschakeld te worden door vast te houden aan de eigen filosofie en jeugdspelers kansen te geven. Dat is waar ik naartoe wil gaan. Barca wacht een moeilijke periode. Liefst de wederopbouw met jeugd, want de afgelopen jaren hebben we gezien dat die miljoenentransfers niet werken.

11 juni 2019 om 10:32

@wagwan

Messi was dan ook niet zomaar een jeugdspeler, het was een giga-talent. Abel Ruiz breekt zelfs geen potten in de Secunda Division. Laat staan dat ie volgend jaar kansen moet krijgen!!!

11 juni 2019 om 10:37

Pedro was ook een laatbloeier, uiteindelijk uitgegroeid tot een grote speler in onze geschiedenis.

11 juni 2019 om 10:51

@wagman,

Messi was inderdaad ooit ook een jeugdspeler. Een jeugdspeler die op zijn negentiende al een hattrick maakte tegen Real Madrid. Iets met appelen en peren dus. Een Abel Ruiz bijvoorbeeld zal nooit dat niveau halen. En dat is geen schande.

11 juni 2019 om 11:09

Wagwan

geen een van de huidige jeugdspelers vertoond het talent dat messi of neymar had.
de keuze is simpel.
Als barca neymar kan halen gaan ze dat zeker doen.

En pedro heeft het geweldig gedaan. Maar is never nooit in zijn leven in de buurt van neymar gekomen

In de rel met de Braziliaanse vrouw die hij verkracht zou hebben meldde de vrouw ook nog hoe hij aan de drugs zou zitten. Dat zou mij als club nogal verontrusten. Ik ben bang dat Neymar net zoals Ronaldinho snel opgebrand zal zijn. Ik zou het niet doen als ik Barcelona was.

11 juni 2019 om 10:09

Wat een BS die gasten worden constant getest. "Die vrouw" is echt de meest onbetrouwbare bron die er bestaat om je verhaal op te baseren

11 juni 2019 om 10:23

Als dit soort verhalen naar buiten komt is een speler sowieso niet 100% met zijn vak bezig. In die zin is het niet relevant of de vrouw de waarheid vertelt of niet. Zie jij een speler als VVD in een dergelijke situatie terecht komen?

11 juni 2019 om 10:43

VVD misschien niet, maar modelprof Ronaldo bv. weer wel. En ik denk dat we allemaal wel kunnen zeggen dat Ronaldo 100% met zijn sport bezig is.

11 juni 2019 om 17:58

Al zou Neymar komen dan moet Valverde weg

11 juni 2019 om 10:11

En hoe weet je of dit waar is? Tegenwoordig gebeurt het wel opeens heel erg vaak dat een vrouw plotseling verkracht word. 99% van de keren was het een valse claim. Neymar is innocent until proven guilty. Alles wat die vrouw zegt is met een korrelzout te nemen tot die tijd vind ik.

11 juni 2019 om 10:19

Nou van die 99% klopts niks. Het overgrootte deel dat zegt verkracht te worden is ookn echt verkracht. Het verhaal van deze vrouw is wel Moeilijk te geloven, aangezien zij hem stiekem aan het filmen was en zij begon met vechten.

11 juni 2019 om 10:53

Ik hoor graag waar jij die 99 % vandaan haalt. Opmerkingen als die van jou zorgen er voor dat vrouwen bang worden om aangifte te doen omdat ze misschien niet geloofd worden. Had jij hetzelfde gereageerd als het om een onbekende junk zou gaan?

11 juni 2019 om 14:45

@Kyle66

Maar vrouwen hebben wel de macht dat ze iemand zijn leven/carrière kunnen verwoesten door te roepen dat ze verkracht zijn geweest , terwijl er niks van bewijs is.

Zelf als Neymar onschuldig zou verklaard worden zal hij altijd die naam krijgen van verkrachter.

11 juni 2019 om 16:37

Als je als vrouw weet dat je bent verkracht, dan heb je geen bewijs nodig. Dan vertel je gewoon wat er gebeurd is. En ja, natuurlijk komen valse aangiftes voor. Dat is heel erg. Maar die 99 slaat echt helemaal nergens op. En daarnaast zijn er ook ongelooflijk veel vrouwen die verkracht zijn en die helemaal geen aangifte doen.

Punt voor ons als publiek is vooral: wij weten het gewoon niet zeker. Niet over Ronaldo, niet over Neymar, over niemand. Want we waren er niet bij, en we moeten het doen met roddels en achterklap. Daarom moeten wij er niet over oordelen.

De politie en de rechter, die hebben bewijs nodig. Dat zouden we gewoon aan de professionals over moeten laten. Het is echt verschrikkelijk wat er allemaal geroepen wordt over zowel de voetballers ("verkrachters!!" als de vrouwen ("liegende golddiggers!" zonder dat wij ook maar enig idee hebben wat waar is, en wat gelogen is.

11 juni 2019 om 18:25

@arsenalfanehv

Maar het is eigenlijk niet eens heel relevant. Als profclub en zeker als Europese topclub wil je geen spelers die zichzelf in de positie manoeuvreren waarin je in dit soort situaties terecht kunt komen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een voetballer vals beschuldigd word, maar Neymar was in deze natuurlijk wel ontzettend naief. Hij liet haar nota bene overvliegen van Brazilie naar Parijs.

Natuurlijk is hij "innocent until proven guilty" en ik denk persoonlijk dat de vrouw in kwestie het hele verhaal uit haar duim zuigt, maar dat doet niets af aan het feit dat Neymar in dit geval nou niet bepaald voorzichtig is geweest. Als club wil je dit soort negatieve publiciteit niet.

11 juni 2019 om 10:12

Dezelfde vrouw die hem ongezien filmde terwijl zij hem sloeg? Kom op laten we niet doordraaien. Elke half blinde ziet toch dat die vrouw gewoon spelletjes aan het spelen is met de media. En Neymar is nog steeds echt een fantastische voetballer, maar heeft gewoon ontzettend veel pech gehad met blessures de afgelopen 2 jaar. Als Barcelona zijnde zou ik hem beter gister dan morgen strikken.

11 juni 2019 om 10:23

Als dat waar is, dan ga ik ervanuit dat Neymar binnenkort tegen de lamp loopt .

Met welk geld word zijn transfersom en salaris betaald. Zowel het transferbudget als het salarishuis zit in de problemen. Ze hebben al te weinig geld voor De Ligt. Neymar zal niet komen en die heeft Barca ook niet nodig omdat ze al 3 topaanvallers hebben.

11 juni 2019 om 10:09

Staat er toch? Coutinho verkopen

11 juni 2019 om 10:20

Daar vang je nooit genoeg voor. Neymar kostte PSG nog meer dan 200 miljoen. Dus als je 100 krijgt voor Coutinho ben je er nog lang niet. Laat staan dat Neymar meer salaris gaat vragen dan Coutinho.

11 juni 2019 om 10:29

Ja precies wat La Decima zegt. Je kunt geen 85 mil betalen voor De Ligt en zijn salariseisen zouden te hoog zijn. Met welk geld ga je de komst van Ney financieren? Coutinho gaat absoluut niet de volledige kosten Neymar dekken. Vooral na zijn dramatische seizoen, gaat Barca zeker nog 180 á 200 mil erboven moeten gooien. En dan heb ik het nog niet eens over salaris. Neymar gaat echt niet geld inleveren, dus dat zorgt al voor de nodige complicaties. Nee, Barca zal genoegen moeten nemen met Griezmann en De Ligt zal verkassen naar PSG of Juve.

11 juni 2019 om 11:43

nou er is dus geen geld voor de ligt en zijn salariseisen omdat ze at geld voor Neymar willen gebruiken.

11 juni 2019 om 10:27

Toevallig boekhouder van Barca. Lijkt wel of je de cijfers heel goed kent, lol. Onzin!

11 juni 2019 om 10:33

In het boekhoudverslag "European Elites" van big four accountancy bureau KPMG zie he dat FC Barcelona's salariskosten 81% van dr total expenses zijn en minsten 10% boven elke andere ploeg zit. Daarnaast is het vaak naar voren gekomen dat Barca problemen heeft met het salarishuis. Verder verdient Neymar een topsalaris bij PSG. Nee ik ben niet de boekhouder van Barcelona, echter heb ik wel interesse in financiele gegevens, waardoor ik er iets vanaf weet.

11 juni 2019 om 10:43

@wagwan

Dingen als onzin bestempelen terwijl je duidelijk nergens van af weet. Het is algemeen bekend dat Barcelona onwijs veel salaris betaalt, dus het is ook niet gek wat La Decima zegt. Ik vraag me ook af hoe Barcelona Neymar gaat betalen. Ik zie het alleen gebeuren als ze Coutinho, Dembélé en Rakitic weg doen bijvoorbeeld, maar dan kan je nooit De Ligt halen en is je selectie wel erg smal.

Verder moet je je afvragen of je hem wel wilt als Barcelona fan. Is toch op een vervelende manier weggegaan.

11 juni 2019 om 10:49

Heb het hierboven al aangegeven, van mij hoeft Neymar niet te komen. De kaart van de jeugd moet weer getrokken worden, al gaat dat op de korte termijn ten koste van prijzen.

11 juni 2019 om 11:41

@wagwan
wat vind je van dembele en coutinho?
Ik vind eerlijk gezegd echt dat dembele komend seizoen moet laten zien dat hij gegroeid is en een belangrijke speler voor het elftal worden.

Want stel neymar komt niet.
Dan is dembele onze beste links buiten.

Coutinho vind ik een niettes verhaal. Zou hem zo verkopen om of de ligt te halen of neymar

11 juni 2019 om 13:15

bf1994

Dembele sowieso behouden. Als hij blessurevrij blijft en Valverde rustiger met hem omspringt (dus niet geforceerd laten spelen wanneer die pas terug is van blessure) gaat die echt knallen. Coutinho wil ik graag op het middenveld zien. Bij Brazilië speelt die als middenvelder met een snelle buitenspeler als Neres (equivalent van Dembele bij Brazilië) de pannen van het dak. Doet daar ook de nodige verdedigende meters en heeft een aantal intercepties achter zijn naam staan de afgelopen twee wedstrijden. Middenveld met Coutinho-FDJ-Arthur komt het meest in de buurt bij Iniesta-Busquets-Xavi.

11 juni 2019 om 14:04

En Busquets geen basis?? 🤣🤣🤣

11 juni 2019 om 14:18

Moet maar vechten voor zijn plek in de basis ipv keer op keer door nonchalance steken te laten vallen en het team in moelijkheden brengen. Frenkie op zijn plek is een droom. Busquets wordt binnen een maand 31. Tijd voor de nieuwe generatie!

11 juni 2019 om 11:52

Ik denk dat ze Coutinho en Dembele (was een favoriet van Tuchel) richting PSG gaan sturen. Dan wordt het een erg interessante deal voor Psg. 2 jonge toppers en af van je vervelende superster. waarschijnlijk zal het in salaris wel hetzelfde verhaal zijn.

Snap alleen niet waaorm Barca dit zou doen aangezien ze vooral een spits nodig hebben. Verder is Neymar echt een naar mannetje en zou ik liever dan en mbappe halen dan een neymar.

PSG krijgt trouwens zo wel echt een top team zeg met coutinho op 10 en dembele op het veld breed te houden. Zou lekker draxler/di maria etc lozen en eventueel nog wat jonge spelers halen.

DDG
Meunier
Marquinhos
Kimpembe
Kurzuwa
Verrati
Coutinho
Nbombele
Mbappe
Cavani
Dembele

Neymar is alles wat Barcelona mist. Sinds Suarez is afgetakeld is de Messi-dependencia van Barcelona echt niet normaal. Nu weet Messi vaak Barcelona te redden, maar het gebrek aan diepgang en snelheid voorin brak Barcelona zowel in Rome als Liverpool op. Met Neymar wordt Messi enigszins verlost van zijn druk, en heeft Barcelona weer een speler die de diepte zoekt. In tegenstelling tot Dembele koppelt Neymar zijn diepgang niet alleen aan pure snelheir maar ook aan lichtvoetigheid en techniek. Het zou voor volgend jaar een mooie opstelling zijn: Ter Stegen, Roberto, Pique, De Ligt, Jordi Alba, De Jong, Arthur, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar.

11 juni 2019 om 10:09

En hoe realistisch is het dat Busquets en Umtiti op de bank zitten?

11 juni 2019 om 10:11

Busquets niet, maar Umtiti zou zomaar kunnen. Hij is een zeer solide verdediger, maar is gewoon te vaak geblesseerd. Jammer, want hij had anders echt een top 5-verdediger in de wereld kunnen worden.

11 juni 2019 om 10:18

Als je de ligt ziet bij Nederland dan haalt umtiti echt wel die basisplek.

11 juni 2019 om 10:52

Als hij niet geblesseerd is natuurlijk. En dat is hij simpelweg te veel.

11 juni 2019 om 11:40

Rakitic weg. En als Ney komt dan moet Coutinho sowieso blijven. Dan maar Dembele weg. Je kan dan dan zelfs Messi op de plek van Suarez zetten als die rust nodig heeft.

Als PSG zou ik het doen hoor. hij is toch altijd 'geblesseerd'. Coutinho + dembele voor in de ruil vrage zonder geld.

11 juni 2019 om 10:12

Coutinho én Dembele? Dan hebben ze ter vervanging nóg een nieuwe vleugelspeler nodig, en elke club vraagt extra geld wanneer Barça voor een speler aanklopt. Nee, dat is gewoon geen goed idee.

Enige speler die afwezigheid van Messi voor een gedeelte kan opvangen. Dembele heeft potentie maar hij moet alles op een rijtje krijgen.

Neymar zag dat Frenkie ondanks zijn sms'jes niet naar PSG ging, dus dan maar zelf naar Barca.

Betere poll: zou je als Barcelona kiezen voor: Neymar of Griezman?

11 juni 2019 om 18:30

Dat zou een no-brainer moeten zijn. Neymar is in alles een betere speler dan Griezmann.

Hij is op een rat achtige manier wegggegaan bij barca. Alleen er is nog steeda geen betere links buiten dan neymar. En de selectie van barca is nog steeds vriendjes met hem dus als PSG meewerkt kunnen zij er werk van maken

Neymar jr. heeft echt 2 van zijn topjaren verspild in Parijs!

Barcelona moet hem ook helemaal niet terug willen halen. Heeft de club op een domme manier verlaten en dan moet je het hoofdstuk gewoon afsluiten. Beter geven ze een jongere speler de kans!

Ruilen voor Coutinho!

11 juni 2019 om 12:58

Met 150 miljoen erbij zeker.

Ik hoor jeugdspeler en ik denk gelijk aan Dembele 🙄. Neymar en Coutinho willen samen spelen. De vraag is dan alleen wat Neymar dan moet kosten want 220 is hij met zijn blessureleed sowieso niet meer waard. Mede omdat je nu ook al 2 jaar minder profijt van m kan hebben . En dan kan PSG nog Griezmann halen als ze wat spelers verkopen. Er zal bij Barcelona wat boekkundig gepuzzeld moeten worden, maar dat ga je dan wel terugverdienen volgend jaar.

Gewoon inwisselen met Coutinho. Leg er wat geld bij en klaar is die deal. Ik zie zoveel reacties hier over talent dit en talent dat. Laat dit voor iedereen ff duidelijk zijn. Ga geen talenten van nu vergelijken met de tijd dat Messi nog talent was. Zelfs een blinde kan opmerken dat het gewoon vergelijken is met appels en peren. Alsjeblieft doen jullie dat niet!!! Geen enkele speler is in mijn ogen nu een echte versterking dan Neymar. Laatstaan die talentjes die jullie de kans willen geven. Bij Barca moet je er direct staan. Er is weinig ruimte voor foutjes. Zolang een talent niet een van die basiskrachten eruit kan werken, ben je ook geen supertalent. Maar gewoon een talent die het niveau van Barca niet zal halen. In mijn ogen is Sergi Roberto ook gewoon maar een talentje die zwaar geluk heeft gehad. Totaal geen uitzonderlijk talent die jongen. De enigste talent die in mijn ogen mee kon met het niveau van Barca hebben ze verkocht. Thiago!!!! Maar dat zegt al genoeg over de heren die het daar te zeggen hebben bij Barca.

11 juni 2019 om 18:38

"zolang een talent niet een van die basiskrachten eruit kan werken, ben je ook geen supertalent. Maar gewoon een talent die het niveau van Barca niet zal halen."

Wat een onzin. De reden dat ze talenten genoemd worden, is omdat ze nog jong zijn en nog stappen zullen maken. Elk talent moet ergens beginnen. Iniesta speelde ook niet direct de pannen van het dak en heeft zich ook in de basis moeten knokken.

"gewoon inwisselen met Coutinho. Leg er wat geld bij en klaar is die deal. Ik zie zoveel reacties hier over talent dit en talent dat. Laat dit voor iedereen ff duidelijk zijn. Ga geen talenten van nu vergelijken met de tijd dat Messi nog talent was. Zelfs een blinde kan opmerken dat het gewoon vergelijken is met appels en peren."

Wie zegt dat PSG in de markt is voor Coutinho? Bovendien is Neymar veel duurder dan Coutinho. Zoveel duurder zelfs dat je er misschien wel 100 miljoen euro bij zou moeten leggen. Dan heb je het nog niet eens over het enorme salaris, het tekengeld, de bonussen en commissie(s). Het lijkt me sterk dat ze dat momenteel kunnen betalen.

Bovendien lijk je te vergeten dat PSG een harde onderhandelaar is als het hun spelers betreft. Ook heeft Neymar nog een 3-jarig contract. Dan kan Neymar wel willen vertrekken, maar uiteindelijk bepaalt PSG nog steeds wat er gaat gebeuren.

12 juni 2019 om 16:04

Geloof me bij Iniesta zagen de meeste al dat die een goeie zou worden. Heb jij dat bij een van al die talenten gezien de laatste tijd. Krijgen ze geen kans dan??? Ze krijgen genoe kansen. En een talent bij Barca is sowieso nog beter dan een talent van Utrecht bijvoorbeeld. Die moet zich kunnen onderscheiden daar. Anders kan je iedere talent een kans daar geven. Dat moet jij zelfs inzien dat dat niet gaat. Ik zeg ook niet dat PSG in de markt is voor Couthino. Maar als beide geinteresseerd zijn in een van hun spelers, kan dit een constructie zijn waar beide content mee kunnen zijn.

12 juni 2019 om 17:11

En waar wil Barcelona dat geld vandaan halen? Ze kunnen financieel niet eens concurreren voor De Ligt. Verder zijn er genoeg spelers in de jeugdopleiding van Barcelona die niet eens goed genoeg zijn voor de Keuken Kampioen Divisie. Je weet nooit hoe iemand zich gaat ontwikkelen. Kijk bijvoorbeeld naar Virgil van Dijk.

Neymar mag nog zo goed zijn en een versterking zijn voor dit Barca.

Maar ik vind het wel een beetje gebrek aan ruggengraat bij Barca moest die terugkeren.
Eerst forceerde die een transfer naar PSG omdat hij niet in de schaduw wou staan van Messi wat nu weer zal gebeuren , zal die dan in de toekomst terug Barca willen verlaten ?

Binnenskamers bij Barca zouden ze Griezmann niet meer willen omdat die vorig seizoen voor Atleti koos , maar Neymar mag dan wel terugkomen terwijl die zo graag voor PSG wou spelen...

11 juni 2019 om 18:41

Uiteindelijk blijven het allemaal geruchten en is het absoluut niet zeker dat dit de beweegredenen zijn voor het niet of wel aantrekken van een speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4887 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AspiazuUnknown
Jordi AlbaVerdediger362
M. ter StegenDoelman350
PiquéVerdediger354
Sergio BusquetsMiddenvelder350
Philippe CoutinhoMiddenvelder345
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Lille OSC7535
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
J. DraxlerMiddenvelder313
K. MbappéAanvaller2933
M. VerrattiMiddenvelder260
M. DiabyAanvaller252
C. NkunkuMiddenvelder223
Dani AlvesVerdediger231
MarquinhosVerdediger303
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

1274 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Paris Saint-Germain 17 15 2 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
2014/2015 Barcelona 33 22 6 0
Laatste voetbalnieuws

Neymar zit nog dieper in de problemen en staat voor volgend conflict

Neymar zit volgens diverse Braziliaanse media met een nieuw probleem opgescheept. De aanvaller van Paris Saint-Germain, die momenteel verwikkeld is in een verkrachtingszaak, zou miljoenen euro's verschuldigd zijn aan de Braziliaanse...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 18 juni
Benfica gaat een slag slaan bij Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren