‘Die Ajacieden hebben ook nog niets laten zien en kosten 80 à 90 miljoen’

Maandag, 10 juni 2019 om

Manchester United is op zoek naar een nieuwe rechtsback en the Red Devils zijn zeer geïnteresseerd in Aaron Wan-Bissaka van Crystal Palace. Een eerste bod uit Manchester van 45 miljoen euro is naar verluidt echter al afgewezen en the Eagles zouden een prijskaartje van om en nabij de 73 miljoen euro om de nek van de 21-jarige verdediger hebben gehangen.

Voormalig Arsenal-middenvelder Ray Parlour kan zich niet voorstellen dat Wan-Bissaka daadwerkelijk voor een dergelijk bedrag van club gaat wisselen: “Het is gestoord, echt gestoord. Ik vind hem echt goed, ik denk dat hij een uitstekende speler is en ik heb hem al een aantal keer aan het werk gezien. Hij verdedigt goed en hij kan aanvallend ook wat laten zien, maar 73 miljoen is gestoord”, is Parlour duidelijk bij talkSPORT.

Wat de Engelsman betreft, past de prijs die genoemd wordt voor Wan-Bissaka echter wel in de huidige ontwikkelingen in de voetballerij. Als voorbeeld wijst hij naar Ajax, dat Frenkie de Jong al voor maximaal 86 miljoen verkocht aan Barcelona en eenzelfde bedrag in gedachten lijkt te hebben voor Matthijs de Ligt: “Kijk naar die Ajax-talenten, ze zijn nog maar jong.”

“Ze hebben eigenlijk nog niet echt iets laten zien. Ze hebben alleen laten zien dat ze goed kunnen spelen in een Ajax-shirt en ze hebben het ook goed gedaan in de Champions League, maar zij moeten ook 80 à 90 miljoen kosten”, sluit hij af. Als Manchester United er inderdaad in slaagt om Wan-Bissaka over te nemen wordt hij de tweede aanwinst voor het aankomend seizoen. De club van trainer Ole Gunnar Solskjaer verzekerde zich vorige week voor zeventien miljoen euro van de komst van Swansea City-aanvaller Daniel James.


Poll

Ben jij het eens met Ray Parlour?


Gerelateerd

72 reacties (laatste reactie door janneman 63)

'ze hebben zich alleen nog maar laten zien in de Champions League'. Haha, wauw.

10 juni 2019 om 16:34

Ondanks dit, is dat het natuurlijk wel zo dat de bedragen die betaald worden echt helemaal nergens meer over gaan. Het is maar net wat een gek ervoor geeft. Maar als je Neres, Donny Vd Beek en Ziyech voor 40 miljoen per stuk kunt verkopen, moet je dat natuurlijk direct doen!

10 juni 2019 om 16:37

Tja. Marktwerking. Ruud Gullit kostte net zoveel als Miralem Sulejmani. Blijkbaar halen clubs het er ook weer uit, dan is het toch prima.

10 juni 2019 om 16:37

vind ik ook, waardes stijgen en dalen per dag lijkt het wel. beter cash je nu flink, de meeste spelers zijn toch vervangbaar en het geld kan je goed gebruiken als nederlandse club zijnde

parlour praat natuurlijk onzin, wan-kenobi vergelijken met de ligt en de jong

10 juni 2019 om 16:42

Volgens mij ken je deze speler helemaal en praat Parlour dus per definitie onzin volgens jou.

10 juni 2019 om 16:46

denk eerder dat jij de ligt en de jong niet kent en daarom parlour verdedigt, daarnaast schat ik de kans erg hoog in dat je in 1 of andere vorm liefhebber bent van arsenal, waardoor het allemaal nog ongeloofwaardiger wordt

10 juni 2019 om 16:57

Welke voetballiefhebber (uit Nederland) kent Obi Wan Kenobi nou niet?! De force is met hem. Grootste talent op de rechtsachter sinds Cafu. Die kent iedereen (hier) natuurlijk veel beter dan M de Ligt en F de Jong. Hoezo kosten die zoveel geld dan? Nee joh, een speler van CP is zoveel waard maar toch niet als ze van Ajax komen? Althans, ik denk dat ze bij Ajax spelen/speelden? Ken ze verder niet.

10 juni 2019 om 16:58

@Guandriks: schitteren in de CL tegen de top van Europa is echt wat anders dan bungelen in de PL of championship. Daarnaast zijn de prijzen bij Ajax zo krankzinnig, omdat Ajax totaal niet hoeft te verkopen. Die hebben een bankrekening waar zelfs menig PL-clubs jaloers op zijn (op de echte top in Engeland na natuurlijk). Wat veel mensen ook vergeten, is dat bedragen uit tv-gelden etc ook krankzinnig stijgen en daardoor de slagkracht van elke club omhoog gaat.

10 juni 2019 om 17:08

Schitteren in de CL is natuurlijk fantastisch, maar wekelijks laten zien een van de betere/beste te zijn bij Crystal Palace, waarbij je eigenlijk 12 wedstrijden per jaar een tegenstander treft vergelijkbaar aan CL niveau en dan ook nog clubs als Everton, Wolves (doen het toch erg goed) hebt, is imo niet minder knap. Iedere week op veel hoger niveau spelen en dan ook nog eens 6 topploegen in een competitie hebben (ja, niet allen zijn even goed, maar dat is logisch).. Dan is het logisch dat zo’n jongen qua prijs in dezelfde categorie als De Ligt en De Jong wordt geschat. Zeker als je beseft dat er op rechtsback niet heel veel grote talenten zijn.

10 juni 2019 om 17:11

Haha, Ajax een bankrekening waar zelfs menig PL-clubs jaloers op zijn. Jij weet duidelijk niet hoeveel geld alle PL clubs verdienen... Bij Ajax is dit besrag wat zij hebben ontvangen, eenmalig (voorlopig) bij PL clubs is dit jaarlijks, minimaal 150 miljoen. Ik heb toch echt liever jaarlijks 150 miljoen, dan 1 keer 350 miljoen.

10 juni 2019 om 17:31

Troy, die Engelse clubs begroten daar op. Ajax doet dat niet. Dan houd je dus aan het einde van de rit geld over. Dat is anders dan hoe jij het schetst.

10 juni 2019 om 17:38

"blijkbaar halen clubs het er ook weer uit, dan is het toch prima."

Is dat zo? Of zal de boel een keer instorten? Daar hoop ik eigenlijk op, en dat we dan weer terug naar 'normaal' gaan.

10 juni 2019 om 17:45

@troy10

Hij heeft het over de bankrekening en niet over wat een PL club aan televisie inkomsten krijgt. De meeste mensen snappen wel dat dat 2 verschillende dingen zijn maar blijkbaar is dat toch niet voor iedereen duidelijk.

10 juni 2019 om 18:27

De boel gaat niet instorten. De onderliggende waarde wordt bepaald door de commerciele waarde, cl, tv geld, deze zullen eerst minder moeten worden. Dit gebeurd pas wanneer grote multinationals het niet waard vinden zulke bedragen te betalen, dit zal echter pas gebeuren als de populariteit van voetbal flink afneemt.

10 juni 2019 om 19:55

@sjonnyvdbeek, tussen beide transfers zijn we van munteenheid gewisseld. Gullit ging in guldens en Sulejmani kwam in Euro's. Niet hetzelfde bedrag maar ongeveer 2,2x zoveel.

10 juni 2019 om 16:36

@sjonny lol dat staat er niet eens

10 juni 2019 om 16:51

Naja spelers van Ajax hebben de wereld laten zien wat voetballen betekent, bovendien spelen sommige zelfs nog de finale Nation League. Dat zijn in mijn ogen wel de sterkste toernooien van dit seizoen.

10 juni 2019 om 17:28

En wat hebben ze gewonnen.

10 juni 2019 om 17:34

De harten van de voetballiefhebbers!

10 juni 2019 om 17:40

Nations League een sterk toernooi? T is als vervanging van vriendschappelijke wedstrijden en er staat helemaal niks op het spel. Er is ook echt niemand die super trots zou zijn om die 'prijs' te halen

10 juni 2019 om 18:44

Tja, dat deden ze twee jaar terug ook in de EL en toen was Klassen een van de uitblinkers en bij Everton totaal geflopt... nu bij een middenmoter in Duitsland begint hij zijn draai te vinden... die paar goede wedstrijden op top niveau is geen garantie op succes....

10 juni 2019 om 18:44

Ze hebben respect gewonnen van alle voetballers, Frenkie de Jong, De Ligt en Donny van de Beek. Die hebben allemaal een rooskleurige toekomst voor hun. Allemaal grote clubs waar zij het voor het uitkiezen hebben. Bovendien zijn ze nog allemaal erg jong en kunnen met gemak indien er geen gekke dingen gebeuren en goed blijven ontwikkelen. Nog minstens 8 tot 10 jaar aan de wereldtop blijven.

10 juni 2019 om 19:32

Dan kan Neres ook beter bij Ajax blijven, toch? Ik hoop sowieso dat ie blijft overigens, geweldige speler.

10 juni 2019 om 17:03

Buiten dit fantastische CL jaar om; wat hebben ze nou precies laten zien? In de Eredivisie hebben ze gedomineerd, maar dat mag ook wel met zo’n selectie. Ze hebben aangetoond klaar te zijn voor de volgende stap doordat ze zo fantastisch spelen op het hoogste niveau, maar bij een topclub komen er weer andere dingen kijken dan bij Ajax. Meer wedstrijden, vooral meer tegenstand, andere druk, etc.. Nou geloof ik wel dat ze het gaan halen allebei, maar ze zijn beide geen garantie voor prestaties nog. Ik snap Parlour wel waarom hij 80 miljoen dan veel te veel vind. Echter is dit gewoon simpele marktwerking, want tegenwoordig kosten wereldtoppers 150+ miljoen, dus gaan de grote talenten ook voor 60-80 miljoen. De meeste van de oude garde begrijpen dit echter niet lijkt het wel of beter gezegd: ze willen het niet begrijpen.

10 juni 2019 om 17:27

"Meer wedstrijden, meer tegenstand, andere druk." Volgens mij staat een De Ligt gewoon al op 60 wedstrijden met de CL, beker, Eredivisie en interlands dit seizoen, dus daar zal het niet aan gaan liggen. Misschien overall meer weerstand maar De Ligt heeft dit seizoen oa Ronaldo, Lewandowski, Benzema, Kane, Rashford, Son, Sane, Mbappe en Griezmann moeten verdedigen. Veel meer weerstand dan dat gaat er niet komen denk ik. Andere druk komt er misschien, maar bij Ajax MOET je ook "gewoon" kampioen worden en presteren. Het is niet dat je bij Ajax jaarlijks kan aanklooien zoals bij PSG of Juventus waar je na 15 wedstrijden al 10 punten los staat van de nummer 2. In de Eredivisie moet je gewoon elke wedstrijd winnen.

10 juni 2019 om 19:34

Dan is die rechtsachter zo’n bedrag dus ook niet waard? Gewoon even voor de duidelijkheid. Bedragen gaan sowieso nergens over en ik hoop dat het zorgt dat de bovenste laag van de voetbalpyramide (PL en alle clubs met fout geld) instort zodat er weer een gelijkwaardig speelveld komt.

10 juni 2019 om 17:51

Toch anders dan wekelijks op dat niveau presteren...

10 juni 2019 om 20:38

Welk niveau?

10 juni 2019 om 18:51

alleen paar wedstrijden idd in de Cl
Zoveel stelt dat niet voor en sommige speelde nou niet elke CL wedstrijd zo fantastisch..
Omdat het Ajax is moet het gelijk weer top en zijn en overpriced zoals zo vaak.

Goed om horen dat er nog mensen zijn die dat in de realiteit kunnen plaatsen.

10 juni 2019 om 20:39

Haha ga je nu beweren dat een dergelijke uitspraak van een Engelsman over een speler uit de BPL totaal realistisch is?

Misschien hebben zij de halve finale van de CL gehaald en strijd jij tegen degradatie. Hij is goed maar geen 70M waard, ik zal max 40 bieden als ze weigeren. 50M weigerde ze al dus ik zal doorschakelen naar munieur(waarschijnlijk fout geschreven) want hij is tussen de 18M en 22M op te halen en dan kan dalot met alle rust achter hem zich ontwikkelen.

10 juni 2019 om 16:52

Tadic streed elk jaar tegen degradatie en viel niet eens op. Hij kan ook mee op het niveau CL. Snap je nu wat hij bedoelt? Het ligt ook aan de spelers om je heen, 70 miljoen blijft natuurlijk te veel voor deze speler.. (overigens speelt Crystal Palace niet voor degradatie..

10 juni 2019 om 17:00

Helemaal niet elk jaar, alleen de laatste 2. Daarvoor was Southampton een tijd middenmoot en Tadic één van hun betere spelers. Maar wel eens verder met je. Durf te wedden dat er tientallen spelers in absolute topteams niet op zouden vallen in mindere teams.

10 juni 2019 om 19:17

Nee klopt, inderdaad niet elk jaar maar je begrijpt waar ik naartoe wil!

10 juni 2019 om 17:21

Zuidenaar zo bedoelde hij het volgens mij ook alleen worden zijn woorden hier in Nederland in de verkeerde context geplaatst.

In Engeland vatten ze zijn woorden op dat Wan-Bissaka niet even veel als de spelers van Ajax zou moeten opleveren aangezien zij veel meer hebben gepresteerd ondanks dat ze ook jong zijn.

Zucht. Je bent een beetje een knuppeltje mr Parlour.

Hoeveel jonkies hebben meer ervaring dan De Ligt op internationaal niveau? I'll rest my case good sir.

10 juni 2019 om 19:25

En zelfs dat is onzin; uiteindelijk bepalen de Engelse clubs hoe ver er moet worden gegaan voor toptalenten. Dus Engelsen die jammeren over prijzen.. HA HA HA

Aangevallen ajax fans incoming.. nee even serieus sws zijn alle bedragen nu gestoord maarja waarom zouden de nederlandse clubs niet mee gaan in die waanzin. Frenkie en Mathijs hadden 5 jaar terug max 30 mil gekost. Maarja wat doe je er aan. We klagen met zn alle maar misschien moeten we het gewoon accepteren

10 juni 2019 om 17:39

Wat is gestoord? Er is gewoon veel.meer geld beschikbaar. Tv gelden, cl geld, rijke eigenaren. Er is gewoon meer geld beschikbaar. Het zou gestoord zijn als de prijs daarna weer zakt maar dat doet hij niet. Mensen vinden het gestoord omdat z3 blijven vasthouden aan de oude bedragen. Misschien werd er eerst wel te weinig betaald

Messi is ook wel overhyped, heeft alleen maar laten zien goed te spelen in een Barca-shirt en heeft het ok gedaan in de CL.

10 juni 2019 om 16:38

voor het eerst praat je op niveau, patroo, ik denk dat we van jou nog een hele goede analist kunnen maken

10 juni 2019 om 16:50

@bochherief We kunnen jou goed gebruiken als een analist!

10 juni 2019 om 16:39

Die ene ronaldo is al helemaal overhyped heeft ook maar een paar CL's en 5 ballon d'ors gewonnen terwijl hij 100M kost.

10 juni 2019 om 16:50

je kan niet overhypen.

het is hypen of overwaarderen

Hahhaa Ray ik snap dat je boos bent dat je clubje niks pakt. Ik zou wat beter scouten. Snap dat het frustrerend is dat je financieel niet mee kan strijden om de echte toppers. Je laten zien zien in de CL en NL. Is niet genoeg?! Boekte je het afgelopen maar een Easyjetje (scheelt weer wat op de begroting) en ging kijken bij Ajax-Ado of Nac. Wellicht dat ze het in die potjes wel laten zien. Groetjes.

10 juni 2019 om 17:14

Heeft niks met Arsenal frustratie te maken en alles met het feit dat Ray een simpele koekwaus is die maar wat op TV lult. En dat al jaren. Als analist echt een nitwit gebleken.

Dit krijg je dus als er eenmaal bedragen van +150 miljoen voor spelers zijn betaald. De prijs van voetballers is al gebaseerd op gebakken lucht, en dan gaan ze natuurlijk de prijs van andere spelers gebruiken om de eigen prijs te bepalen.

We hebben al veel belachelijke transfersommen gezien, maar 70 miljoen voor een back van Crystal Palace, dan ben je ook volledig de realiteit kwijt.

Als je zegt dat ze niks hebben laten zien, maar vervolgens zegt dat ze het wel hebben laten zien in de CL haal je ook grandioos je eigen argument onderuit. De CL is het allerhoogste niveau, die spelers hebben topwedstrijden gespeeld tegen de absolute wereldtop.

Ai ai ai, nu gaan we het hier krijgen. Als er iets is waar Ajax niet tegen kunnen is het wel niet meegaan in de hype. Maar daarnaast hebben de Ajax spelers toch fantastische dingen laten zien in de CL. Natuurlijk moet het inderdaad nog blijken bij grote spelers zoals De Jong en De Ligt dat ze ook een heel seizoen bij een topcompetitie kunnen meedraaien. Maar de CL en interlands zijn toch al veel grote lessen waar ze uit leren, ze zijn inderdaad nog niet perfect maar je ziet toch wel het potentieel zoals De Jong tegen Engeland. Maar een heel seizoen PL is inderdaad veel meer en zwaarder dan een seizoen eredivisie.

Klopt helemaal. Alleen als je in de Premier League speelt ben je tegenwoordig goed en heb je bewezen. Alle competities daarbuiten zoals de Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse daar kunnen ze niet eens voetballen. Het is toch ongelofelijk soms.

10 juni 2019 om 19:55

Knap als je dat opmaakt uit dit item. Nu is het vrij algemeen bekend dat jij op zijn zachtst gezegd geen fan van de PL bent. Maar met dit soort reacties leg je het er wel heel erg bovenop. Je legt hier iemand woorden in zijn mond. Aangezien dit totaal niet is wat bij gezegd heeft.

Sensatie titel weer boven het artikel. Is een groot verschil tussen ‘hebben nog niks laten zien’ en ‘ze hebben eigenlijk nog niet echt iets laten zien’. On-topic: natuurlijk onzin wat hij hier zegt. Ze hebben zich in de CL wel degelijk iets laten zien. Daarnaast de dubbel gepakt en velen al meerdere interlands gespeeld.

Parlour heeft dit seizoen de wedstrijden in de CL overgeslagen, vermoed ik. Terwijl bijna heel Europa lyrisch is over het spel en bepaalde spelers van Ajax, verkondigt Parlour doodleuk dat ze nog niks hebben laten zien. Je begint als speler niet met 10 goede seizoenen maar 1 voor 1. Dit seizoen is F. de Jong doorgebroken, wordt De Ligt steeds beter, is Ziyech bepalend, van de Beek aankomend talent, en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen. Maar blijkbaar vindt Parlour dat niet voldoende voor een miljoenentransfer. Over 1 ding zijn we het wel eens met elkaar: de bedragen die tegenwoordig voor (jonge) spelers betaald worden zijn absurd. Zoiets heet geloof ik marktwerking. Helaas heeft de commercie de sport ingehaald, maar dat wordt mede gestimuleerd door Uefa en Fifa. En voor een eerlijke sport ben je dan kansloos;-)).

De 2 die voor dat bedrag weg gaan, komen al vele maanden in het nieuws als absolute toppers. Deze potentie stralen ze ook uit en laten bij het over grote deel van hun wedstrijden ook zien. Tegen minderen maar ook tegen de beste. Daarnaast praten we over verdedigers. De prijs van verdedigers ligt altijd al iets lager dan aanvallers. 80 miljoen is een beetje het zelfde als 120+ miljoen voor aanvallers en middenvelders.

Dacht dat Man U al gek was met 45 miljoen. Ze willen nog meer... Dit komt vooral door de binnenlandse transfer. De rest van de club buiten Engeland zullen niet eens over 35 miljoen gaan.

Dat de prijzen gestoord zijn, dat is duidelijk. Maar we moeten wel snappen waarom de clubs zoveel willen betalen. Het gaat echt om schaarse spelers, vandaag de dag heb je er toch weinig van. Kijk maar hoe Uniek Frenkie wel niet is. Je hebt er gewoon weinig van nu. Vroeger was dat wel anders. En als je dan wereldtalenten hebt zoals Frenkie, de Ligt, Felix tja dan kan je verwachten dat daar om gevochten gaat worden. Wat betreft deze Parlour die is gewend dat de PL zo gehyped wordt in alles en is nu verbaasd.

10 juni 2019 om 19:26

Daarom... En hetzelfde zagen we bij Mbappe, Sanches, Maritial... Zeker de laatste 2 hadden nog minder laten zien volgens mij... Of die 2 16-jarigen die naar Real Madrid gingen voor 45 miljoen... De Ligt en De Jong zijn zeer jong en namen een halve finalist Champions League en Oranje op sleeptouw bij wijze van spreken. Dat zegt wel wat.

Op welk podium anders dan bij het Nederlands efltal en Ajaxanders moeten laten zien dat ze dit bedrag waard waren? Bovendien ... als presteren in de CL en het interland voetbal je niet overtuigd dan is schijnbaar louter in de Premier League presteren wat bepaald of je iets laat zien. Daar ben ik het dan weer niet mee eens.

De bedragen moeten ook steeds hoger en absurder worden vanuit Ajax en PSV perspectief. Hoe ga je anders aanhaken terwijl er clubs zijn die jaarlijks tientallen miljoenen kunnen uitgeven? Dan zul je mee moeten.

Die talenten van Ajax hebben het natuurlijk wel laten zien. Maar het blijven slechts een beperkt aantal wedstrijden, dus ik snap het punt van Parlour. Zo'n Bissaka laat zich het hele seizoen zien tegen gelijkwaardige of betere teams.

Finale EL, daarna was het stil door het drama Nouri maar hebben zich herpakt met de halve CL en de dubbel te pakken. Zijn niet veel clubs die dat navertellen.?

Haha die Parlour snapt het niet helemaal. Is toch lachwekkend dit soort uitspraken. Volgt hij wel voetbal tegenwoordig?

En wat vindt Parlour van die belachelijke tv gelden in Engeland? Daar hoor je hem jammer genoeg niet over.......ze zijn toch volledig de weg kwijt in Engeland?

10 juni 2019 om 19:58

Wat is daar belachelijk aan? Verreweg de meest bekeken competitie ter wereld en daardoor ook veel tv geld. Dat geld wordt tevens vele malen eerlijker verdeeld dan in Nederland. Iets waar we nog eens een voorbeeld aan kunnen nemen.

De tijd dat Engelse clubs koopjes uit Nederland konden halen is hopelijk voorgoed voorbij. Buiten Real en PSG zijn met name Engelse clubs zijn de oorzaak van hoge transfer bedragen.

Die Parlour kon in zijn tijd niet meer dan wat domme rode kaarten pakken, dus neem hem vooral niet te serieus.

Ray Parlour, vous parlez beaucoup du Bullshit. Merde Nee, de ajax spelers die zich heel het jaar kapot hebben gespeeld, zowel op nationaal als internationaal podium (Champ. League) Zijn het niet waard. Maar een obi wan kenobi ofzo iets,, daar wordt 76miljoen voor geweigerd? Wat heeft hij bewezen? Hoe je met degradatievoetbal moet omgaan? Als Frenkie Mathijs en Donny in Engeland speelden dan was 100miljoen per voet niet genoeg geweest.. Mister Parlour

Mbappe had ook een heel goed seizoen voor Monaco,

als je goed bent dan ben je goed, en dit is de markt

wie neemt Parlour nou serieus?

De Champions League, alleen maar her sterkste internationale clubtoernooi ter wereld. Natuurlijk mr. Parlour, dat begrijpen wij mr. Parlour, maar nu is het tijd voor uw medicijnen mr. Parlour.

Wel een beetje flauwe reacties hier en daar. Je moet een beetje begrijpend lezen en dan begrijp je toch wel wat de man wil zeggen.

Spelers die 1 goed seizoen draaien kosten al zo 70 miljoen plus en dat vindt Parlour absurd. En ergens is dat natuurlijk ook zo. Dat hij de jongens van Ajax noemt is niet zo gek aangezien het momenteel de meest in het oog springende voorbeelden zijn.

En heeft hij daarin nou echt volledig ongelijk? Vorig seizoen speelden die jongens in het Ajax dat zich niet voor een Europees hoofdtoernooi wisten te plaatsen. Dit seizoen presteren ze Europees uitzonderlijk.

Kijk je naar Frenkie de Jong, dan werd zijn transfer in januari al beklonken. Toen was Ajax louter door in de groep en was er nog totaal geen sprake van prestaties dieper in de CL. Hij had toen pas 4 officiële interlands gespeeld. In feite had hij destijds toch ook gewoon nog relatief weinig laten zien. Wat hij liet zien was zeker indrukwekkend, maar de sample size was nog klein.

Met Wan-Bissaka praat je ook over een verdediger die het net een seizoen mag laten zien in de PL, die bij een middenmoter leuk opvalt en die verder geen noemenswaardige internationale ervaring heeft. Was ook geen speler die de Engelse vertegenwoordigende jeugdelftallen doorlopen heeft. Pas na zijn pl debuut mocht hij eens bij de u20 opdraven.

Interessante speler, maar is hij door aardig presteren bij Crystal Palace al zoveel waard? Het is in mijn ogen niet onterecht dat dit betwijfeld wordt.

Hij heeft ergens wel gelijk. Buiten Ajax hebben ze nog niks laten zien, laten we hopen dat ze dit wel gaan doen. Anders wordt het het zelfde als de andere Nederlandse spelers die het wel in de eredivisie lieten zien, maar daar buiten niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Actuele wedstrijden

Engeland
0 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 17 juli
AC Milan lijkt naast de komst van Jean Michaël Seri te grijpen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren