Kraay jr. herhaalt: ‘We mogen toch concluderen dat dit een grove fout is?’

Maandag, 10 juni 2019 om

Na afloop van de met 1-0 verloren finale van de Nations League tegen Portugal liet Jasper Cillessen zich kritisch uit over de benadering van de Nederlandse media. De sluitpost van Oranje liet weten een ‘beetje moe’ te worden van de kritiek op zijn functioneren. Hans Kraay jr. en Ronald de Boer herhalen bij FOX Sports nog eens hun kritiek op Cillessen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het hiermee eens?


Gerelateerd

12 reacties (laatste reactie door rudeboy65)

Ik begrijp best dat er kritiek is op Cillesen, en ik begrijp ook dat Cillesen in de verdediging schiet. Maar dat is toch niet waar je op verliest? Zo'n schot kan er gewoon in. Maar het hele spel van Oranje... Ik vond het er heel slecht uitzien, leek wel of ze er met de handrem op speelden, veel te voorzichtig of bijna angstig. Uiteindelijk probeerden ze pas wat toen ze achter stonden. Misschien zijn we te verwend na de goede optredens van Ajax dit seizoen, maar het voetbal van Oranje zag er niet uit. En die 3 golden boys van Ajax moet je altijd opstellen, dat zijn de toekomstige sterkhouders (De Ligt, Frenkie en vd Beek). En Dumfries hoort echt niet thuis in de basis!

10 juni 2019 om 10:40

Het versxhil tussen een goede keeper en een slechte keeper is duidelijk geworden bij Liverpool en City. Dat is wel degelijk waarop je wint en verliest. De kritiek op cillesen is meer dan terecht en het wordt tijd hem niet meer op te roepen. Laat hem naar een andere club gaan en wekelijks spelen, dan praten we verder of we hem wel of niet oproepen

Dit optreden van Cillesen geeft eens te meer aan waarom hij bij Barcelona op de bank zit. Maar meneer vind zichzelf geweldig en vond ook dat hij bij Barcelona in de basis moet staan.met die gedachte is hij toen tenminste wel gegaan. Hij is niet beter dan Zoet en kan absoluut niet tegen kritiek. Dat is een slechte eigenschap van hem waar ie bij Ajax ook al last van had.verder was het hele elftal op een enkeling na gewoon ruk gisteren.nederland wint zelden van Portugal en wint op één keer na ook nooit een finale. De echte winnaars mentaliteit ontbreekt altijd. En nu niet roepen dat het een elftal in opbouw is want dat is het probleem niet. Vorige goede lichtingen konden het ook niet.

10 juni 2019 om 12:25

Haha niet beter dan Zoet. Die blinkt echt niet uit in goede reddingen. Prima keeper voor PSV maar niet meer dan dat.

10 juni 2019 om 13:29

Ik ben ook niet zo gecharmeerd van Cilissen en houdt iedere keer mijn hart vast bij elke uittrap van hem na een terugspeelbal. Ook die rare kopbal op het einde gisteren bij die ingooi van hem sloeg nergens op. Alleen de uittrappen van Zoet zijn nog slechter en Vermeer mist te vaak hoge ballen vanaf de zijkant. Conclusie is dat we gewoon niet beter hebben op dit moment en Cilissen dus de minst slechte is. Benieuwd welke club bereid is om zoveel geld voor hem neer te leggen.

Tuurlijk zag Cillesen er niet lekker uit bij die goal, maar ik hoor niemand over het feit dat de beste man vrij mocht uithalen omdat de Jong even vergat met zijn man mee te lopen.

Fouten maken is gewoon nog steeds menselijk. Echter vind ik dat je het boetekleed gewoon aan kan/mag trekken als je daadwerkelijk een fout maakt. Ik hoor de Jong zeggen dat hij beter had moeten spelen. Dat maakt je mijns inzien een groot sporter. Niet het gedrag van Cillessen. Het ligt één of andere manier nooit aan hem.

Als ik Cillessen was zou ik lekker bedanken voor het Nederlands elftal. Hij zal hier nooit de waardering krijgen die hij bij Barca bijvoorbeeld wel krijgt.

10 juni 2019 om 13:31

Welke waardering krijgt hij bij barca dan? Hij mag per seizoen een paar potjes in de beker spelen en voor de rest mag hij de bank warm houden daar. Lekkere waardering

Die bal was houdbaar maar ik vind het ook weer geen blunder. En sowieso moeten we niet doen alsof we door een fout van Cillessen verloren hebben want dat is niet zo. Het hele elftal was slap en Cillessen was zelfs een van de betere. Heeft los van de goal genoeg reddingen verricht.

10 juni 2019 om 14:10

Het was niet een blunder in de categorie "terugspeelbal door de benen laten rollen" maar op het hoogste niveau hoort een keeper deze bal tegen te houden. Het had Cillessen gesierd als hij zijn fout had toe gegeven in plaats van geforceerd ontkennen dat hij een fout heeft gemaakt. Verder heeft hij goed gekeept maar keepers worden nou eenmaal meer dan andere spelers beoordeeld op hun fouten... Nederland mist een top keeper en een top centrumspits......

Ben nooit een fan van Cilissen geweest. Rare kwast en niet zo goed als iedereen je wil doen geloven.
Maar Oranje heeft niet alleen verloren door zijn slappe ingrijpen.

Ik geneerde mij ook voor (ex)PSV-ers als Memphis en Dumfries. Wat een gepruts.
Wat mij betreft was Bergwijn vrij aardig, Blind goed, van Dijk voldoende en de rest genant matig.
Ik had ook graag gezien dat Prã¶pper was ingevallen, zo’n speler kijk ik graag naar, maar ik denkniet dat hij de rest aan de praat zou hebben gekregen.

Zonde om een finale te verliezen. Echt zonde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2208 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa

284 fans
Keeper, 30 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 3 0 0 0
2017/2018 Barcelona 1 0 0 0
2016/2017 Barcelona 1 0 0 0
2016/2017 Ajax 2 0 0 0
2015/2016 Ajax 33 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Transfer Jasper Cillessen naar Valencia ‘een duur grapje’: ‘Ik was verbaasd’

Jasper Cillessen hoopt bij Valencia weer wekelijks in actie te komen. De dertigjarige doelman kon bij Barcelona alleen steevast op speelminuten rekenen in de Copa del Rey vanwege de aanwezigheid van...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 17 juli
Bayern München is al tot een persoonlijk akkoord gekomen met Marc Roca. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren