‘Barça kijkt naar alternatieven na geruchten over akkoord Griezmann’

Zondag, 9 juni 2019 om

Antoine Griezmann kondigde onlangs aan deze zomer bij Atlético Madrid te vertrekken en de verwachting was dat Barcelona de club zou zijn die de transferclausule van 120 miljoen euro in zijn contract zou lichten. Enkele weken later is echter nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van de wereldkampioen ligt en inmiddels zijn er meer kapers op de kust verschenen.

Sport meldt zondag namelijk dat ook Paris Saint-Germain nadrukkelijk geïnteresseerd is in de komst van de Fransman. De aanvaller zou zelfs al om de tafel hebben gezeten met voorzitter Nasser Al-Khelaïfi, waarbij een akkoord is bereikt over een dienstverband in het Parc des Princes. Griezmann moet volgens de Spaanse sportkrant de opvolger worden van Edinson Cavani, die na zes jaar voor een vertrek uit Parijs lijkt te staan.

Als Griezmann inderdaad naar Parijs trekt als vervanger van Cavani kunnen de twee aanvallers overigens de omgekeerde weg bewandelen. Atlético is ook nadrukkelijk op zoek naar versterkingen voorin en naast de namen van bijvoorbeeld Paulo Dybala en Mauro Icardi wordt ook die van de 32-jarige Uruguayaan genoemd. Cavani was tot nu toe actief in de Serie A en de Ligue 1 en zou in de nadagen van zijn loopbaan dus ook LaLiga aan dit lijstje toe kunnen voegen.

Het nieuws over de interesse van PSG is ook in Barcelona aangekomen en de club twijfelt nu of het de jacht op Griezmann voort moet zetten. De berichten over de eventuele komst van de Fransman worden zowel in de kleedkamer als onder de achterban koeltjes ontvangen en de Catalanen zien een investering van 120 miljoen in een speler die mogelijk niet welkom is in de selectie eigenlijk niet zitten. Als alternatieven zijn de namen van Rodrigo Moreno van Valencia en Manchester United-aanvaller Marcus Rashford opgeschreven, terwijl het terughalen van Neymar ook nog altijd wordt gezien als een optie.


Poll

Wat lijkt jou de beste keuze voor Antoine Griezmann?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door anibankai)

Griezmann zie ik inderdaad eerder bij PSG eindigen dan bij Barca. Een echte fransoos die weer naar zijn thuisland kan gaan. Zou wel dodelijk zijn met het oog op het franse nationale elftal als Mbappe en Griez samen komen te spelen.

9 juni 2019 om 11:52

Aan de andere kant zal de Franse Competitie er hoogstwaarschijnlijk niet voor zorgen dat deze spelers zich nog verder ontwikkelen... het is niet voor niets dat PSG het al jaren niet lukt om de CL te winnen.

De Franse competitie is het minst sterkst van de vijf (engeland, Duitsland, Spanje en Italiã«).

9 juni 2019 om 11:59

Griezman is al bijna 30, dus wat voor ontwikkeling heb jij precies in gedachten?

9 juni 2019 om 12:11

Bijna 30 lol hij is net 28 geworden. Stokoud zeg hij kan beter stoppen met voetballen en zich een rollator aanschaffen... Sommige spelers pieken al op hun 25ste en sommigen kunnen zich op hun 28ste nog flink ontwikkelen. Daar speelt de trainer ook een grote rol in.

9 juni 2019 om 12:17

Ik vind het ten eerste altijd typisch dat men altijd ontwikkeling koppelt aan een leeftijd.... Ronaldo gezien?? In Italiã« zijn er ook genoeg spelers op oudere leeftijd nog beter geworden. Ja het gaat minder snel, maar nee dat wilt niet zeggen dat je jezelf niet meer ontwikkelt...

Even los van dit... een sterke competitie houd je ook scherp en gemotiveerd om tot het uiterste te gaan... mindere competities maken je lui en zullen je laten aanpassen tot het niveau van de competitie.

9 juni 2019 om 12:42

Je vindt het typisch? Tuurlijk zijn er uitzonderingen maar over het geheel gezien pieken de meeste spelers tussen de 27-30. Dat is bijna altijd het geval, op keepers na wellicht. Nogmaals, er zijn uitzonderingen, maar het is logisch dat 'iedereen' dat zegt, aangezien het in 99% van de gevallen gewoon klopt.

9 juni 2019 om 15:35

Waarom proberen ze geen Sané te halen...

9 juni 2019 om 12:11

Griezmann is Baskisch, dus een echte Fransoos zou ik hem niet noemen.

9 juni 2019 om 12:17

Griezman is toch niet baskisch? Speelde bij Sociedad in de jeugd maar voor zo ver ik weet heeft hij geen Spaans bloed.

9 juni 2019 om 12:25

Z’n moeder is een Portugese. Z’n vader is, dacht ik, wel een Fransman.

9 juni 2019 om 12:45

Jawel hij is baskisch, zo'n achternaam zegt al genoeg he
Baskenland is een regio die grotendeels in Spanje ligt maar een klein deel in het zuid westen van Frankrijk hoort ook bij Baskenland

9 juni 2019 om 13:00

@davido-89

Allemaal leuk en aardig maar dat heeft helemaal niks te maken met Griezmann. Zijn vader is van Duitse komaf, dus het is helemaal geen Baskische naam, het is een Duitse naam. Zijn grootouders van zijn moeder's kant komen uit Portugal, maar zijn moeder is in Frankrijk geboren.

Over het Baskisch gedeelte van Frankrijk, helemaal waar. Laat het nu net zo zijn dat Griezmann daar niet geboren of opgegroeid is. Hij is geboren en getogen ten noorden van Lyon, totaal geen Baskisch grondgebied.

Dus nee Griezmann is geen Bask. Heeft verder ook totaal geen Baskische familiebanden, de enige reden dat hij voor Bilbao uit zou kunnen komen is omdat hij in de jeugd voor Sociedad heeft gespeeld.

9 juni 2019 om 13:58

@Baloog, Oh ja, zijn vader is een Duitser inderdaad. Ik kan me dit nog vaag herinneren toen er hier en elders een discussie ontstond over het Franse elftal. Het werd een veredeld ‘Afrikaans’ elftal genoemd en dat Griezmann de enige ‘echte’ Fransman zou zijn. Hij lijkt misschien wel op een ‘echte’ Fransoos, maar kennelijk liggen zijn roots dus ook elders 😂😂.

9 juni 2019 om 21:02

Vandaar dus de de achternaam die welliswaar duitse lijkt

9 juni 2019 om 12:30

En wat gebeurd er met Neymar. Ik zie Griezman niet echt een aanspeepunt of een killer om in de spits te spelen met drie aanvallers.

9 juni 2019 om 13:16

Neymar op links, heeft toch regelmatig de neiging om naar het centrum te duiken. Griezmann vals in de spits en Mbappe op rechts. Alle 3 beweeglijk en kunnen voor elkaar ruimte trekken door loopacties te maken.

9 juni 2019 om 13:47

Griezmann heeft nog nooit in de Ligue 1 gespeeld.

9 juni 2019 om 15:15

Waar hoor je mij zeggen dat hij daar gespeeld heeft?

Goedzo, niet voor griezmann gaan! Vorig seizoen had hij ze kans maar toen wou hij lekker een docu maken waarom hij niet wou gaan. Gewoon lekker voor een gomez of een rodrigo gaan want meeste sterren slagen op de 1 of andere manier niet bij Barça. Als psg hem echt gaat halen zal ik het wel een beetje jammer vinden want dan moet mbappe weer naar de vleugel en we hebben dit seizoen al gezien als hij spits speelt is hij dodelijk. Of misschien gaat griezmann op 10 spelen dat zal ook geen gek idee zijn want hij kan fantastisch zijn verdedigende taken uitvoeren.

9 juni 2019 om 11:47

Ik hoop ook dat Griezmann lekker weg blijft maar ik heb het gevoel dat hij toch komt hoor. In ieder geval gaat dit bestuur weer te veel geld uitgeven aan een zogenaamde ster om het publiek te sussen

9 juni 2019 om 11:51

De enige manier om het publiek de sussen is als je valverde de laan uitstuurd want ik betwijfel of je het publiek kan sussen met griezmann.

9 juni 2019 om 14:10

Griezmann is zo'n rare jongen, die docu, interview na het WK waarin hij over basketbal begon, toen hij zich had geschminkt (hoe out of the world ben je dan anno vandaag de dag).

Ik zou het prachtig vinden dat Barca hem niet haalt en dat de geruchten kloppen dat de spelers van Barca hem ook gewoonweg niet willen.

Ik zie hem enkel bij Psg/chelsea/united belanden en Chelsea zal waarschijnlijk al niet kunnen door hun transferverbod. Blijf het apart vinden dat hij weg wilt bij Atletico, bijna alles klopt daar.

Dit begint ook een aardige soap te worden. Eerst zegt de president van Atleti dat hij nog niets heeft gehoord van andere clubs, dan is de kleedkamer van Barcelona het niet eens met de komst van Antoine wat ook terecht is. Die hele documentaire is in het verkeerde keelgat geschoten. Ik denk dat hij eerder bij PSG terecht komt dan bij Barcelona. Als ze een vervangende optie willen zou ik het toch proberen bij Neymar, al wordt dat heel lastig. Rashford bij Barcelona.. dat zie ik niet gebeuren.

9 juni 2019 om 16:29

Of je wacht nog een seizoen om te kijken of Mbappe dan weg wil (mochten ze weer geen cl winnen en die kans is in Europa groter dan m wel winnen) en nu de Ligt halen. En er gaan wat grootverdieners wegvallen bij Barca de komende jaren dus dan kun je ze allebei wel een mooi aanbod doen. Of voor Sane gaan. Zelfs voor 90 miljoen is dat een acceptabel bedrag dat ze wel met verkopen bij elkaar krijgen.

9 juni 2019 om 20:06

MBappe naar Barcelona zou mijn grootste nachtmerrie zijn. Die moet lekker richting Madrid komen imo 🤪

Ik begin het toch somber in te zien. Eerst werden Icardi en Dybala genoemd als versterkingen en nu wordt opeens Cavani het vaakst genoemd. En ook voor de linksback positie hoor ik steeds vaker Marcos Alonso in plaats van Grimaldo en Telles. Ik mag toch hopen dat er goed geïnvesteerd wordt want geld is er genoeg na het vertrek van Griezmann en waarschijnlijk ook Costa.

9 juni 2019 om 12:59

Van alle mogelijke versterkingen zou ik juist Cavani het liefst halen. Is al wel op leeftijd, maar echt een beest. Daarnaast zit er “een goede kop op” als je ziet hoe rustig hij zich al jaren houdt in Parijs waar soms echt gekke dingen gebeuren.

9 juni 2019 om 15:36

Is inderdaad een voorbeeld prof.

Barca moet echt stoppen met het halen van B spelers. Zowel Rashford , Griezman en rodrigo zouden niks toevoegen. Laten we eerst beginnen met spelers als Rakitic, Couthino , Gomes en Dennis te verkopen. Neymar zou de gedroomde aanvaller zijn maar dan hoop ik wel dat barca dan met neymar-messi-dembele speelt. Suarez kan ook niet meer. Het middenveld met Frenkie Arthur en Busquets. Heb je gewoon spelers die aanvallend denken en heb je veel meer diepgang op de flanken. Het enige probleem is dst je Valverde hebt maarja ik hoop (tegen beter weten in) dat hij dan eindelijk gaat beseffen dat ie saai voetbal laat spelen

9 juni 2019 om 12:24

Griezman een B-speler? 😂 Daar gaat je geloofwaardigheid. Nota bene aanvoerder van de wereldkampioen.

9 juni 2019 om 12:30

Ja leuk maar dat is een speler die je niet nodig hebt. Barca heeft een echte 9 nodig of een echte Linksbuiten.

9 juni 2019 om 13:48

Lloris is de aanvoerder.

9 juni 2019 om 16:34

B speler voor Barca zou wel een correcte uitspraak zijn. Ik ben ook van mening dat hij bij Barca niet veel kan toevoegen wat andere spelers ook zouden kunnen als Valverde anders zou spelen. Coutinho kan ook op 10 spelen en Griezmann heeft minder strijdlust dan Suarez, wel meer techniek. Aanvoerder bij Frankrijk zegt mij niet zoveel, want zijn aandeel op het WK was niet de boventoon en zijn afgelopen seizoen al helemaal niet spraakmakend.

9 juni 2019 om 12:47

Ik denk dat Sane nog de beste optie is voor Barca, hij is een stuk goedkoper als neymar

Het zou ergens wel leuk zijn om meer Franse wereldsterren bij een Franse club te zien, PSG kan bv proberen om Neymar, Cavani en Draxler te vervangen door Ousmane Dembele, Griezmann en Pogba - maar goed dat zijn van die FIFA transfer ideeen.

9 juni 2019 om 16:39

Maar het klinkt helemaal niet onrealistisch. Alleen het Neymar verhaal is een obstakeltje, maar de rest klinkt logisch. Alleen alles rondom Neymar neigt me toch te zeggen dat ze zich daar beter niet aan kunnen branden. Hij kon alles worden bij Barca en had toen het geduld niet, nu zijn er 2 jaar gloriejaren vergooid en zijn blessures en commotie maken een nieuwe investering minder interessant. Mbappe naar Barca zou echt de megamove zijn van dit decenium. Zowel richting Real als PSG en een lekkere sneer naar Neymar.

Misschien moet PSG eens verder kijken dan elke keer een superaanvaller te halen wanneer ze uitgeschakeld raken in de CL. Misschien tijd om andere linies te versterken met zo n supervedette.

9 juni 2019 om 16:03

PSG komt er wel hoor, twee keer achter elkaar op zeer dubieuze wijze uitgeschakeld in de CL, eerst met die zogenaamde “remontada” en daarna tegen Man Utd door een belachelijke strafschop, als ze Griezmann kunnen halen moeten ze dat gelijk doen. Lees hier sowieso belachelijke reacties als B speler en dat soort rare typeringen, deze speler is misschien geen Messi of Ronaldo maar wel een 100% topvoetballer, iedereen let ook teveel op de dingen naast het veld maar in het veld is hij altijd qua spel en gedrag een voorbeeld en schuwt het harde werken niet waar andere toppers vaak niet veel doen als ze de bal niet hebben.

9 juni 2019 om 16:56

Mijn punt is meer dat PSG elke zomer weer een super aanvaller haalt terwijl die positie volgens mij best bezet is daar. Het lijkt alsof ze jaloers zijn geworden op MSN en BBC en daarom ook zoiets willen. Maar volgens mij is de aanval het probleem gewoon niet. Spendeer het geld in de verdediging, haal een topkeeper, versterk je zwakke posities.

9 juni 2019 om 17:09

Ja tis eigenlijk wel zonde dat dit PSG er telkens zo lullig uit vliegt, het is nl zo’n ontzettend sterke ploeg die eigenlijk niet eens zo heel veel extra nodig heeft - in normale vorm zijn ze nu al vergelijkbaar aan een Barca, Bayern of City in vorm.

9 juni 2019 om 18:30

@La~Decima Daar heb je gelijk in maar PSG is ook serieus bezig met Koulibaly van Napoli en met het vertrek van Buffon zullen ze zeker nog een keeper aantrekken.

9 juni 2019 om 21:25

@Hangover96 Ben het helemaal met je eens, ik vond het alleen wel een fout dat ze Buffon in de CL basis hadden staan, daar was het beste al een jaar of 2 van af. De rechtsback positie is ook niet sterk bezet maar voor de rest gewoon een ijzersterk team. Tegen Utd speelden ze zowel uit als thuis heel sterk maar thuis hadden ze gewoon niet de fout moeten maken om mooi te spelen maar gewoon die wedstrijd slim uitspelen, het helpt ook niet dat Neymar zo weinig speelt iedere tweede seizoenshelft, ik zou proberen Neymar te lozen en Sane ervoor terug te halen, zouden ze zelfs winst op kunnen maken.

Haal. Gewoon. Sane.

Ik snap alle geruchten niet. Sane is (voor zover ik weet) op te halen voor 100 miljoen. Jonger en goedkoper. Hij heeft bij City laten zien perfect te passen bij Barca. Dan heb je, met een paar verkopen, genoeg ruimte in het budget om De Ligt nog op te halen bij Ajax en ben je vroeg klaar voor deze zomer. Je kan dan met dit elftal aan de slag afhankelijk van de wedstrijd. Suarez zou ik van tijd tot tijd laten spelen, maar niet zo vaak als vroeger en minder in topwedstrijden. Hij kan een goede mentor zijn voor Ruiz. Dan heb je ook met je sterkste aanvalstrio een grappige afkorting: Smd.

Ter Stegen
Roberto/Se
Pique/De Lig
Umtiti/DeLig
Alba/Cucurel
Rakitic/DeJo
Busquets/DeJ
Arthur/Puig
Dembele
Messi/Ruiz
Sané
9 juni 2019 om 11:59

Sane gaat never nooit voor 100 miljoen weg. Zou voor City idioot zijn om dit te doen. 150 is marktconform, en City hoeft niet te verkopen. Dat een Bayern niet meer dan 100m wil betalen, betekent niet dat Sane voor 100m op te halen is. Wellicht 100m plus Alaba. Dan is het pas interessant voor City.

9 juni 2019 om 12:18

Volgens de geruchten die ik heb gelezen wil Bayern juist 80m betalen en wil City 100 miljoen zien. Daarbij, als het klopt wat je zegt, valt er vast wel te onderhandelen naar 120 met variabelen. Zelfs als ze dat vragen, is het een betere optie dan Griezmann. Sane is jonger en wilt minder in de spotlights staan dan Griezmann; die indruk heb ik van hem.

9 juni 2019 om 12:40

Ik ben het met jou eens dat Sane een veel betere optie is voor Barca. Maar voor minder dan 150miljoen zou het idioot zijn om Sane te verkopen.

9 juni 2019 om 12:54

Leuk om te zien dat je hier nog actief bent diegopeledona. Zou Griezmann passen in het huidige Barcelona denk je? Betwijfel het, betwijfel ook of de wisselwerking met Messi zal gaan werken daar heeft Coutinho nu ook moeite mee zie je, loopt hem constant in de weg. Denk nog steeds dat Ney de beste kandidaat zou zijn.

9 juni 2019 om 13:06

@El-Guaje
Dankjewel, ook leuk om jou weer te spreken.

Eerlijk gezegd, denk ik niet dat Griezmann een succes wordt. Onder andere vanwege de redenen die je geeft, maar ook omdat Barca naar mijn mening met teveel spelers gaat spelen die lengte missen. Je kunt niet met De Jong, Arthur, Messi, Griezemann en Alba spelen. Dan wordt iedere corner gewoon gevaarlijk.

Als ik zou moeten kiezen tussen Neymar en Sane, dan had ik voor Sane gekozen. Hij is bijna altijd fit, en heeft echt veel kwaliteiten. Bovendien is hij goedkoper en heeft hij minder fratsen naast het veld.

9 juni 2019 om 16:42

Je kan ook nog Coutinho in de strijd gooien. Die komt wel uit de voeten bij City en dan is er ook minder gedrang in de aanval, want hij kan een linie terug spelen. Iedereen happy.

9 juni 2019 om 18:32

Iedereen maakt zich druk om die spotlights maar Griezmann komt nooit negatief on het nieuws en op het veld werkt hij hard en doet hij geen rare dingen dus wat is dan het grote probleem?

Barca heeft behoefte aan een snelle rechtsbenige linksbuiten zodat coutinho op 10 kan spelen. Een type neymar. Maar zoveel zijn er daar niet van rashford of martial zouden perfect zijn maar waarschijnlijk zijn die al onhaalbaar. Ik denk dat barca uitkomt bij richarlisson.

9 juni 2019 om 12:15

Richarlison is linksbenig als het goed is.

9 juni 2019 om 14:12

Nope rechts

9 juni 2019 om 13:07

@martijnovic Jadon Sancho of Leroy Sané

9 juni 2019 om 14:13

Sane is links niet ideaal met alba achter je. Sancho zou perfect zijn

9 juni 2019 om 18:42

@martijnovic Waarom? Werkte perfect met Neymar en die is zelfs sneller denk ik. Sane heeft naar mijn mening meer diepgang en diepgang is precies wat Barca op dit moment mist. Enige die dat nu doet is Dembele.

Neymar, Neymar, Neymar, Neymar graag!!!!! We missen Ney op de linkerflank van Barcelona, ook de enige in mijn ogen naast Mbappe die een waardige opvolger voor Messi is. Als ik het moet geloven worden Rakitic (miljoentje of 50?) en Coutinho (90 miljoen) verkocht, wat ruimte zou moeten maken in het budget om Neymar terug te halen. Laat B aanvallers als Lacazette, Cavani en Rashford maar bij hun clubs, Neymar hebben we nodig die Caravajal in de Clasicos regelmatig doldraaide.

Mats; Semedo, De Ligt, Pique, Alba; Busquets, Artur, Fdj; Neymar, Messi en Dembele.

Is toch van te smullen? Vol voetballend vermogen maar dat die clown Valverde wel worden ontslagen met zijn beton voetbal.

9 juni 2019 om 12:41

Helemaal met je eens vriend! Ook dat is mijm droom elftal. Lekker veel diepgang snelheid en voetballend vermogen. Zie ons met dat elftal iedereen kapot spelen. Alleen die saaie valverde zou weer een 442 van maken ot iets. Valverde moet dus hoe dsn ook weg. En graag neymar terug.

9 juni 2019 om 13:03

Nee dankjewel, ik hoef Neymar niet bij Barca, die jongen heeft geen klasse, het is een verwende engerd en een eikel. Ik heb veel liever Sané of Sancho. Die zijn echt niet veel minder dan Neymar maar wel 6 a 7 jaar jonger en heerlijke spelers die mooi bij Barca zouden passsen. Net als Joao Felix trouwens. Wat moet je met Griezmann of Neymar, dat snap ik echt niet.

Zou PSG ook een Franse identiteit geven. Griezmann en Pogba bij PSG zou prachtig zijn, franse topclub met franse topspelers

9 juni 2019 om 12:59

Ja en elk jaar met 20 punten voorsprong kampioen. Booooooooring..

9 juni 2019 om 13:52

En wie zijn er in Duitsland, Spanje en Italië het vaakst kampioen de afgelopen jaren???

9 juni 2019 om 14:07

In Spanje is het veel spannender. Ja, Italie en Duitsland zijn ook best booooring...
Ik zou als topspeler dan ook lekker naar Engeland of Spanje gaan, doen de meesten ook he. En in Italie en Duitsland is de tegenstand tenminste beter, in Frankrijk is het niveau echt laag buiten PSG en nog een enkele club als Lyon.

Je kan beter voor Sané of Sancho gaan in mijn ogen, of Joao Felix. Griezmann is op leeftijd net als Messi en Suarez. Of Mbappé. Neymar zou ik lekker in Parijs laten, naar mannetje.

9 juni 2019 om 16:49

Ik ben het 99% met je posts eens. Alleen Neymar, Griezmann en bv ook Hazard zijn niet de leeftijdscategorie van Messi en Suarez. Je kunt ze zeker kopen, maar je voorstel om een nog jonger talent binnen te halen heeft ook mijn voorkeur. Iemand die nu meedraait en daarna het voortouw kan en durft te nemen. Ze mogen bij Barca ook best wel eens een gok doen met minder gerenommeerde namen die een iets lagere vraagprijs hebben. Soms pakt dat goed uit zoals Arthur en Umtiti. Qua behoefte in het spel hebben ze ook echt iemand als Neymar of Sane nodig en dan zou de filosofie van Barca idd al moeten wijzen naar Sane.

Waarom gaat Barca niet voor Felix? Samen met de Jong, Puig en evt de Ligt heb je mooie as voor de toekomst? Ben je over 2 jaar klaar voor periode zonder Messi..

Zie Griezmann eigenlijk het liefst bij United. Daar kan hij uitgroeien tot de absolute sterspeler, in tegenstelling tot bij PSG (Mbappe, Neymar) en bij Barcelona (Messi), en krijgt hij het meeste spelltijd. Ook kan hij bij United met zijn goede vriend Pogba spelen.

9 juni 2019 om 16:53

Ik weet het niet met United. Ik zie daar niemand meer boven zichzelf uitstijgen. Heel veel minder grote namen voor de volle mep gekocht en geen 1 die daar ook beter uit de verf kwam. Rashford is wellicht het best ontwikkeld, maar spelers als Pogba, Mata, Sanchez, Lukaku. Dat zijn niet echt de namen waar je afgelopen periodes aan dacht bij wereldspelers. De Gea daarentegen wel.

9 juni 2019 om 20:01

Nee daar heb je ook weer gelijk in maar denk wel dat United het de komende periode beter zal doen als er wat meer geïnvesteerd wordt in spelers als Griezmann

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4896 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Eibar0-1
15.Barcelona0-1
16.Getafe0-1
17.Leganés0-1
Voor de complete stand: LaLiga

183 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Barcelona 1 0 0 0
2018/2019 Atlético Madrid 37 15 5 0
2017/2018 Atlético Madrid 32 19 7 1
2016/2017 Atlético Madrid 36 16 3 0
2015/2016 Atlético Madrid 38 22 5 0
Laatste voetbalnieuws

Antoine Griezmann reageert op Twitter: ‘Euh, hoe weten jullie dat’

Antoine Griezmann heeft woensdagavond via sociale media gereageerd op een bericht van RMC Sport. Volgens de Franse radiozender zou de aanvaller van Barcelona in de privésfeer hebben laten weten dat hij...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Schalke 04 lijkt de beste papieren te hebben om Juan Miranda op tijdelijke basis over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren