‘Bale verrast Real Madrid-directie met mededeling in persoonlijk gesprek’

Zaterdag, 8 juni 2019 om

Gareth Bale is in de zes jaar dat hij nu voor Real Madrid uitkomt nooit uitgegroeid tot de absolute sterspeler in het Santiago Bernabéu en de Welshman wordt al meerdere zomers op rij in verband gebracht met een vertrek. In de afgelopen maanden werd er opnieuw druk gespeculeerd over de toekomst van de aanvaller, maar volgens AS kunnen deze geruchten nu de ijskast in.

De Spaanse sportkrant weet zaterdagochtend namelijk te melden dat Bale niet van plan is om deze zomer bij de Koninklijke te vertrekken. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett zou de club dit eerder al hebben meegedeeld en Bale heeft, na een op zijn eigen verzoek aangegaan, persoonlijk gesprek met de directie nu ook medegedeeld dat de club niet in hoeft te gaan op eventuele aanbiedingen van andere clubs.

Deze mededeling zou tot een flinke verrassing hebben geleid op de burelen van de Spaanse grootmacht, die zich er langzaam bij zeker neer lijkt te leggen dat Bale ook volgend seizoen het wit van Real Madrid zal dragen. De aanvaller verdient momenteel zeventien miljoen euro op jaarbasis en het wordt een schier onmogelijke taak om een club te vinden die bereid is om dit salaris over te nemen. Bale heeft zijn club, waar hij nog tot medio 2022 vastligt, bovendien laten weten dat zijn familie inmiddels zo gewend is in Madrid dat hij niet wil verhuizen.

Real Madrid heeft met de komst met Eden Hazard, Luka Jovic en Rodrygo al flink geïnvesteerd in de aanval en hoopte Bale te kunnen verkopen om een deel van deze transferuitgaven terug te verdienen. De voormalige recordaankoop van de club, die vrijdag werd onttroond door Hazard, laat zich echter niet afschrikken door de komst van deze concurrenten en is zelfs bereid om genoegen te nemen met een kleinere rol in de selectie van trainer Zinédine Zidane.


Poll

Denk jij dat Gareth Bale volgend seizoen nog voor Real Madrid speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

93 reacties (laatste reactie door raulista)

Nou heb het gevoel dat Bale ook gewoon deze zomer gaat blijven. Misschien heel misschien kan hij een deel uitmaken van een geweldige aanval met Hazard en Benzema en bloeit hij helemaal op. Alleen Zidane ziet het echt niet in hem zitten.

8 juni 2019 om 12:14

Is Bale uberhaubt wel een seizoen blessure vrij geweest? Lijkt wel alsof hij elke seizoen minimaal de helft al mist door blessures. Dan snap ik wel dat hij blijft, lekker flink cashen tijdens het revalideren in het zonnige Madrid. Als Zidane zijnde kun je dan ook totaal niet op hem bouwen.

Mega irritant voor Real Madrid natuurlijk, maarja contract is contract

8 juni 2019 om 12:32

Precies Bellapartita. Gareth Bale wordt gewoon een Winston Bogarde 2.0, maar dan bij Real Madrid en ik geef hem geen ongelijk! Ik zou zelf ook niet van m'n monstersalaris afstappen als ik 29 jaar was en ook nog eens blessuregevoelig. Perez begaat gewoon feitelijk een mega blunder door Bale een monstercontract te geven toen Ronaldo vertrok. Perez had Bale vorig jaar gewoon van de hand moeten doen i.p.v. verlengen en een monstersalaris geven aan Bale.

8 juni 2019 om 13:08

Je verkondigt weer eens onzin Zermatt, Bale zijn contract is maar 1x verlengd en dat is na de Champions League winst in 2016. Ronaldo is in de zomer van 2018 verkocht, dus Bale zijn contract werd al verlengd voordat Ronaldo vertrok.

8 juni 2019 om 13:32

Dat salaris had hij al, ook toen Cristiano er nog speelde

8 juni 2019 om 14:27

@joshuak_

Ik lees het nu ook op transfermarkt.nl. Dan heb ik me vergist en zaten ze een halfjaar geleden bij Ziggo Sport te liegen hierover.

8 juni 2019 om 15:14

ook ik geef bale volkomen gelijk. betaal mn salaris maar uit, dan mag je me pesten wat je wil. zonde dat het zover heeft moeten komen, ik vond bale altijd een geslaagde opvolger van cr,7 vergeet niet dat bale al die jaren rechtsbuiten heeft moeten spelen, terwijl hij een linksbuiten is

8 juni 2019 om 12:15

Altijd starten met Hazard, Benzema & Bale in de aanval.

8 juni 2019 om 12:17

Nee Bale moet gewoon weg komt gewoon te kort genoeg kansen gehad...

8 juni 2019 om 12:24

Bale komt dus niet te kort wanneer je naar zijn statistieken kijkt. Ook brengt hij meer dan Isco, Asensio en Vazquez bij elkaar. Het enige nadeel is dat hij vaak geblesseerd is en niet goed ligt bij het publiek en de spelersgroep. Toch blijf ik het knap vinden (ondanks het salaris) dat hij niet voor de makkelijkste weg kiest. Wanneer je eigen supporters je uitfluiten voordat je uberhaubt een bal geraakt hebt, lijkt me vreselijk.

8 juni 2019 om 15:15

bale is een absolute topper en heeft dit rendement door op een verkeerde positie te spelen. hij is van nature een linksbuiten en dus de ideale opvolger van cr7. triest dat het zover heeft moeten komen

8 juni 2019 om 15:42

Jij wilt Bale weg maar Vazquez mag zeker blijven. Ik heb veel van jou opmerkingen gezien jij praat zoveel onzin. Hazard niet goed genoeg blabla. Ik heb liever een Bale op de bank dan een Vazquez. Liever een James erbij dan een marcos llorente

8 juni 2019 om 17:13

Eens behalve Benzema. Die is verschrikkelijk slecht. Real moet echt werk maken van het kopen van een degeijke spits

8 juni 2019 om 12:42

Haha, Bale verdient in een jaar net zo veel als de top transfers van Ajax kosten! Daar willen ze zo snel mogelijk van af!

Die mag lekker het hele seizoen gaan banken dan. Ook toentertijd al een belachelijk salaris voor die gek, 17 miljoen is zo bizar veel. Zelfs voor Bale in de Spurs vorm van toentertijd. Enige die ik nog enigszins interesse zie tonen zijn Manchester United en/of Chinese clubs. De rest van de kapitaalkrachtige clubs hebben al een betere winger en/of een groeibriljant die moet spelen.

8 juni 2019 om 12:14

Er is geen enkele club die zijn handen aan Bale gaat branden. Dan moet ManU moet wel heel erg wanhopig zijn. Dat ze in Manchester vooral hun voetbalverstand weer gaan laten gelden. Bale gaat zijn contract helemaal uitdienen en gelijk heeft ie.

8 juni 2019 om 13:29

Die gek is 8n potentie een van de besten bij Real. Jammer genoeg weet iemand hoe dat er een langere termijn uit te krijgen. En daarnaast 17 miljoen, gezin gesettled. Ik zou ook lekker doordeweeks trainen en ieder weekend vrij willen zijn.

8 juni 2019 om 18:11

"in potentie" ??

Hij is bijna 30? Aanvaller en moest het altijd hebben van zijn explosiviteit. Hij is al 3 jaar lang continue geblesseerd en daardoor geen zekerheid om een seizoen op te kunnen bouwen. Zeker, hij heeft zijn waarde gehad voor Real en regelmatig finales of andere potjes beslist. Maar voor die som geld + bijbehorend salaris gewoon veel te weinig.

Zullen we weer met een korreltje zout moeten nemen denk ik. Die wil echt niet nog een jaar op de bank plaatsnemen of wel door blessures of doordat Zizou niet meer voor hem zal kiezen. Ga gewoon lekker naar Man U, zou beter voor zijn carrière zijn. Een prima ruildeal met Pogba zou helemaal niet gek zijn.

8 juni 2019 om 12:16

Carrière interesseert Bale niet zolang hij geld op zijn rekening krijgt zal zijn carrière hem een worst wezen...

8 juni 2019 om 12:26

En geef hem eens ongelijk. Die jongen heeft waarschijnlijk al een jaar of drie totaal geen plezier meer in voetbal. Maar hij krijgt nu wel iedere maand een bizar bedrag op zijn rekening, kan lekker golfen en hij en zijn familie wonen perfect daar in Madrid. Het is misschien niet de meest sportieve keuze om daar te blijven en te banken, maar voor dat bedrag zou ik ook lekker met mijn voetjes omhoog in Spanje blijven.

8 juni 2019 om 12:34

Ik zie eerder Manutd de vraagprijs verlagen voor Pogba dan Bale te betrekken in een deal.

8 juni 2019 om 12:46

Waarom zou United nog geïnteresseerd zijn in Bale? Bale heeft United meerdere malen afgewezen. Op het moment dat United interesse toonde vroeg Real altijd een exorbitant bedrag, en dat terwijl ruimschoots bewezen was dat hij te blessuregevoelig was en niet naar behoren presteerde. Nu is hij ook nog eens bijna 30. Pogba is beter, heeft een lichaam als een tank en is een stuk jonger. Waarom zou United hier in godsnaam mee akkoord gaan? Zeker na het Alexis fiasco zie ik dit echt niet gebeuren. Perez en Bale zijn volledig verantwoordelijk voor deze situatie en mogen op de blaren zitten wat mij betreft.

8 juni 2019 om 14:19

Niet naar behoren presteerde? Niemand van utd zal zulke mooie stats hebben. Hij zal in 1 klap hun beste speler zijn. En ik zie bale graag bij madrid blijven eigenlijk! Fit not steeds van ongekend niveau. Samen met hazard jovic vini rodrygo big benz en bale heb je gewoon een top voorhoede. Bale gaaat voor de volgende cl titel volgend jaar met madrid haha

8 juni 2019 om 15:03

Het is een goede speler hoor, maar enorm blessure gevoelig en je kan niet ontkennen dat hij de verwachtingen bij Madrid niet heeft kunnen waarmaken.

Geef hem eens ongelijk!

Is ook gewoon niet normaal hoe real met hem is omgegeaan, ja hij is blessure gevoelig en heeft niet zijn beste vorm. Maar het is alsnog onbeschoft van real

8 juni 2019 om 18:13

Onbeschoft dat ze vorig jaar zijn (monster) contract nog eens hebben verlengd? Ik zie niet in hoe je dat onbeschoft kunt vinden?

Bale , de nieuwe Bogarde. Strikt gezien heeft hij het recht aan zijn zijde. Ik snap dit echter nooit , je voetbalplezier is toch ook belangrijk . En of je nou 7 of 17 miljoen verdient , op een gegeven moment maakt het toch niet meer uit

8 juni 2019 om 12:18

@pprins

hij kan ook gewoon lekker blijven cashen daar en voor het plezier ergens op een pleintje gaan voetballen met zijn vrienden. dat salaris wat hij bij Real verdiend leveren weinig spelers zomaar in

8 juni 2019 om 12:29

Haha ja dat kan. Ik zelf zou zeggen ik ga lekker bii een andere club spelen. Dan maar “slechts” 7 miljoen of zo. De man heeft zo onvoorstelbaar veel geld al , dat krijg je nooit of te Nimmer op, ook niet als je enorm ruim Leeft

8 juni 2019 om 12:36

@pprins

het ligt eraan wat je drijfveren zijn. tegen Ajax zag ik Bale over het veld lopen als een of andere primadonna die nergens zin in had. ik weet niet hoe veel liefde hij nog heeft voor het spelletje. op dit moment lijkt geld een grotere drijfveer voor hem.

dat kan ook door zijn blessureleed komen. niet iedereen heeft de mentale weerbaarheid van een Arjen Robben bv. elke keer weer een half jaar of jaar revalideren om na een paar maanden weer zwaar geblesseerd te zijn lijkt me niet echt motiverend werken

8 juni 2019 om 12:57

Geld is uiteraard een drijfveer maar op een gegeven moment zou het bij mij niet meer zo zijn. Als ik al zo veel geld had dat ik (met familie ) nooit of te nimmer zou kunnen uitgeven in de rest van mijn leven ...dan zou ik toch liever ergens naar toe gaan waar ik met plezier naar de trainingen en wedstrijden ga en alsnog het absurde salaris van een 5 miljoen opstrijk. Maar goed , dat ben ik. Kennelijk wilt meneer Bale liever 200 miljoen dan 150 miljoen op zijn bankrekening ...dat kan.

8 juni 2019 om 12:19

Bale heeft meer golfplezier. Hij gaat geen transfer maken maar gewoon een golfcarriere beginnen, want hij kan een aardig potje golfen.

8 juni 2019 om 12:48

@pprins

Mogen we hopen dat jij geen baantje hebt wat betreft financien?

Ik denk dat dat enorm veel uitmaakt, daar waar sporters ook enorm veel moeten afstaan aan de belastingen. Ik zou ook nooit een salaris van 17 inruilen voor dat van 7, het gat is te groot om dat op te geven.

8 juni 2019 om 13:00

Bale is zo rijk, dat kun je helemaal niet meer vergelijken met een baantje . In dit absurde geval ; ja mij zou het dan niet meer uit maken . 100 miljoen , 150 of 200 op je bankrekening ...ik zou dan, als je die extreme luxe positie hebt ; kiezen voor plezier in mijn werk en dan maar 150 i.p.v. 200 miljoen op mijn rekening

8 juni 2019 om 13:11

Dat zeg je nu tot dat je maandelijks dat grote bedrag op je rekening krijgt.

8 juni 2019 om 13:20

Ja wie weet. Zal helaas niet gebeuren. In mijn opinie bereik je een punt dat meer geen zak meer uit maakt en dat je gewoon kiest wat je gelukkig maakt. Maar Misschien Wil je dan inderdaad wel meer meer meer

8 juni 2019 om 20:10

@pprins, als ik je meer dan 1 duimpje had kunnen geven, had ik het gedaan. Eindelijk iemand die verder kijkt dan geld. Op een gegeven moment zou ik genoeg geld hebben en voor het sportieve vlak kiezen. Waarom zou je herinnerd willen worden als iemand die liever jaren op de bank zit om alleen maar geld op te strijken?

Zijn familie is inmiddels zo gewend in Madrid dat hij niet meer wilt verhuizen? Ik dacht dat Bale amper Spaans sprak? Groot gelijk dat die blijft zitten, als hij geld boven speeltijd verkiest. Dat is zijn goed recht. Voor de verandering wordt er nu is een club "gegijzeld" door een speler in plaats van vice versa.

8 juni 2019 om 12:21

Bale spreekt wel Spaans maar we zien hem niet zovaak een interview doen omdat hij daar totaal niet van houd. Dan ga je inderdaad in al die andere berichten geloof dat hij geen Spaans spreekt.

8 juni 2019 om 12:31

Toch is dat wel raar. Ik zie vaker dit soort reacties staan dus ik dacht maar, ik ga maar zelf eventjes op youtube een interview opzoeken in het Spaans van Bale. Als eerste resultaat kreeg ik een filmpje van 3 jaar geleden waarin hij Spaans spreekt. Het is zeker niet geweldig, maar ik kon zonder problemen alles begrijpen wat hij zei, dus dat sprookje dat hij geen Spaans kan is onzin, zeker nu we 3 jaar verder zijn.

8 juni 2019 om 12:42

Dat is precies wat ik met mijn reactie bedoel AMadrid1991. Mensen geloven teveel het nieuws en de roddels, ipv zich te verdiepen of het waar is of niet.

8 juni 2019 om 12:52

Dus hij is gewend om in een land te wonen waarvan hij een hekel heeft aan de taal. Daar wordt het voor mij niet geloofwaardiger van. Ben benieuwd of die nog steeds niet wilt verhuizen als hij in Londen of Manchester 20 miljoen kan gaan verdienen. Of zullen dan we wel het smoesje krijgen dat ze dichter bij de familie willen wonen. Jammer dat we daar nooit achter zullen komen.

Overigens was het oprecht een vraag of hij Spaans sprak, aangezien we het hem nooit horen doen. Laatste interview wat ik zo vlug kan vinden in het Spaans is inderdaad 3 jaar geleden. Veel interviews in het Spaans geeft hij dus niet. Dat werkt niet echt mee zullen we maar zeggen.

8 juni 2019 om 13:13

Hoe kom je erbij dat hij een hekel aan de taal heeft? Dat hij er geen energie in steekt om het steeds beter te kunnen betekend niet dat hij er een hekel aan heeft.

8 juni 2019 om 13:35

Net even gegoogled. In een recent interview met Marcelo (februari 2019) geeft Marcelo aan dat hij mondeling bij Bale niet verder komt dan hallo. De rest van de communicatie gaat non verbaal. Bale spreekt inderdaad wel Spaans, maar liever niet publiekelijk en blijkbaar liever ook niet tegen zijn collega's. Hij is ook wat verlegen als het om Spaans gaat. Verlegen zijn is een ding, consequent weigeren te communiceren met je collega's is een totaal ander ding.

Ik denk dat je hieruit wel kan opmaken dat hij een geweldige hekel heeft aan Spaans, anders ga je daar niet zo krampachtig over lopen doen. Het wel kunnen communiceren maar het gewoon weigeren te doen zie ik zelfs als semi werkweigering.

8 juni 2019 om 16:57

Amadrid1991,

Nee hoor, kijk maar naar een gefilmd gesprek van Fly Emirates in het vliegtuig tussen Bale en een aantal ploeggenoten (op het Real Madrid Youtube kanaal). Bale praat alleen Engels in de hoop dat iedereen hem begrijpt en Marcelo stelde ook vragen in het Engels aan hem.
Toen Modric hem iets simpels in het Spaans stelde, zei hij dat hij geen idee had wat er werd gezegd.

8 juni 2019 om 17:56

@amadrid1991

Klopt, hij spreekt Spaans. Er is ooit een artikel geweest van Marcelo die zei dat Bale slechts twee woorden Spaans kent, de rest in gebarentaal. Mensen zijn dat echt gaan beginnen geloven helaas, terwijl het gewoon een grap was.

Beckham heeft er ook jaren gespeeld, maar nooit werd hij bekritiseerd op dat vlak. Bale, die toch mooi drie cl bekers op zijn naam heeft staan, krijgt wel kritiek.

Ik vond het echt heerlijk hoe bale hier handelt!

8 juni 2019 om 12:36

het is een beetje oog om oog en tand om tand.
Aan de ene kant is het heerlijk.
Aan de andere kant, madrid kan denken. Bale wilt niet weg dus die volledige salaris moeten wij sowieso betalen. Ze kunnen hem gewoon op staande voet ontslaan en zijn volledig salaris in een keer betalen om hem een lesje te leren. Kan die ook niet meer mee trainen enzo.

Of misschien dat zidane hem naar het tweede elftal stuurt.
Hij doet zichzelf alleen maar pijn als voetballer om in madrid te blijven puur om madrid terug te pakken.

8 juni 2019 om 12:57

(aan de andere kant, madrid kan denken. Bale wilt niet weg dus die volledige salaris moeten wij sowieso betalen. Ze kunnen hem gewoon op staande voet ontslaan en zijn volledig salaris in een keer betalen om hem een lesje te leren. Kan die ook niet meer mee trainen enzo.}

Hoezo een lesje leren ? ze kunnen hem niet ontslaan op grond waarvan ? hij traint gewoon en doet zijn werk dat Madrid van hem af wil is niet zijn probleem maar een probleem voor Real die hem nog 3 jaar moet doorbetalen a 20 miljoen per jaar misschien trekken andere clubs hier lering uit om niet van die belachelijke salarissen te betalen ,

8 juni 2019 om 13:05

Hoezo een lesje leren? Hij krijgt dan 3 jaar salaris mee, is transfervrij en kan dus meer tekengeld vragen en een goed salaris.

8 juni 2019 om 13:22

Op staande voet ontslaan gaat dus niet. Dan zou Bale aan contractbreuk moeten doen ofzo, en dat doet hij niet. Wel kan Real zijn contract ontbinden, maar dan moeten ze wel resterende salaris betalen en loopt Bale gratis de deur uit.

8 juni 2019 om 13:26

@bf1994

het lijkt me dat Bale daar juist op uit is

8 juni 2019 om 15:51

@troy010
Als bale niet weg wilt gaan dan betaal je die 3 jaar salaris toch zoizo? en gaat hij alsnog transfervrij weg.

I

8 juni 2019 om 17:49

Maar dan leren ze hem toch geen lesje? Daar reageerde ik op.

Bale is niet geflopt in Madrid, hij heeft het uitstekend gedaan en een groot aandeel gehad in één van de meest succesvolle periodes uit de clubgeschiedenis van Real Madrid. Dat hij in de schaduw stond van Ronaldo en het prijskaartje van 100 miljoen euro maken het echter dat het lijkt dat Bale een grote flop is geweest. Dat is echter niet het geval. Als Bale zijn oude vorm weer enigszins weet te benaderen zou hij een complete aanval vormen met Benzema en Hazard. Ik denk dat Madrid nog een fysieke middenvelder nodig heeft en dus zou ik het toejuichen als Pogba of Ndombele komt. Een volgende opstelling zou dan zeker niet slecht zijn.

Courtois
Carvajal
Militao
Ramos
Mendy
Modric
Casemiro
Pogba
Bale
Benzema
Hazard

Aan 17m per jaar aan golftraining doen kan zelf Tiger Woods niet tippen

8 juni 2019 om 12:14

Bale lacht zich dood lekker chillen en Real Madrid daar heeft Bale volkomen schijt aan.

Eerst sprak hij nog amper Spaans en nu is zijn familie aan Madrid gewend? Ben benieuwd wat er gebeurt als hij ergens 20 miljoen per jaar zou kunnen verdienen, of hij dan nog steeds zo gehecht is aan Spanje. Bale moet het lekker zelf weten, maar heel lekker is deze situatie natuurlijk niet.

8 juni 2019 om 12:18

Gehecht aan het geld ja zolang hij kan golven en Real Madrid hem uitbetaald vind hij het wel prima...

8 juni 2019 om 12:49

Hij spreekt al jaren volledig Spaans. Voor iemand die uit UK komt is het zeker niet slecht. Kan het prima volgen. Denk dat Bale zo speler is die later uitkomt, dat hij voetbal helemaal niks vond, maar de voordelen wel leuk vondt.

8 juni 2019 om 14:36

Wil ook wel geloven dat hij Spaans spreekt, dit soort berichten zijn vaak van horen zeggen. Ik dacht dat Bale niet dronk en voor zijn sport leefde. Snap ook wel dat het geld aantrekkelijk is, maar je wil geen Bogarde worden. Bale heeft aardig wat in zijn mars en dit is niet hoe je herinnerd wil worden.

Volkomen logisch dat Bale niet wil vertrekken, dit is het laatste grote contract uit zijn carriã¨re dus waarom zou hij inleveren? Die gaat zolang zijn contract doorloopt gewoon genieten van Madrid met zijn gezin en lekker golfen, dat is zijn goed recht. Hopelijk trekt Real Madrid hier de les uit dat ze nooit zo'n hoog salaris moeten betalen aan een man van glas en halen ze op Sancho na voorlopig geen spelers uit de UK meer.

Ondanks zijn bepalende doelpunten in de Copa en CL is het toch jammer dat hij nooit de bepalende speler is geworden die hij zou moeten zijn bij Real. Toen Ronaldo wegging moest hij zich bewijzen en daarin is hij gefaald. Hopelijk kan Real hem nog lozen deze zomer.

Iets voor Atletico Madrid misschien?

Begrijpelijk natuurlijk hij gaat nergens anders 17 miljoen per jaar verdienen, nooit. Alhoewel heb ik het gevoel dat hij nooit echt op waarde wordt geschat bij Real Madrid. Hoe hij Champions League finale van vorig jaar met een omhaal op geweldige wijze besliste staat nog op mijn op mijn netvlies gegrift. Wellicht kunnen ze hem als nog een kans geven aankomend seizoen aangezien hij toch niet weg wilt. Zou wat zijn Bale die 17 miljoen euro per jaar verdient die loopt de ballen bij Real Madrid Castilla.

8 juni 2019 om 14:27

Inderdaad, en dan finale tegen Atletico Madrid toen, ook zeer belangrijk geweest met een doelpunt. Real Madrid fans zijn onwijs verwend, bijna tot aan walging toe. Oprecht, als Bale bij Bayern zou spelen dan zouden de fans hem oprecht dragen op hun armen. Als je inderdaad kijkt naar vorig jaar, dan is een speler toch sowieso voor eens en voor altijd een geweldenaar? Hij bezorgt ze doodleuk de derde Champions League hoogst persoonlijk..

8 juni 2019 om 15:37

Ach ja,welkom in Madrid wat verwacht je? Het is de zelfde club die Raul en Casillas twee ab-so-lute Real legendes zo schandalig door de achterdeur lieten vertrekken. Ook Barcelona is de afgelopen jaren een afschrijkelijke louche club geworden. Maar legendes zijn daar altijd door de voordeur vertrokken.

8 juni 2019 om 17:47

Bale ia geen legende en heeft nooit constant gepresteerd voor Real Madrid ook deert hem Real Madrid niet toont geen enkel liefde. Derde hoogpersoolijk hebben we aan Karius te danken ja....

8 juni 2019 om 19:38

Nee hoor aan Bale, hij schiet die bal uiteindelijk erin. Karius gooit hem niet in het doel, maar blundert dòòr Bale.. Bale presteerde gewoon, maar Real fans zijn achterbaks. Na een seizoen waarin het minder gaat iedereen gelijk uitfluiten, aanhang is zinloos..

Ik ben waarscheinlijk de enige, maar ik vind bale helemaal niet zo slecht, maar puur omdat hij niet het rendement van een Ronaldo heeft vinden ze hem niet goed genoeg, zijn omhaal in de finale cl vorig jaar laat zijn klasse gewoon zien, dit jaar word zijn jaar!

8 juni 2019 om 13:03

Het helpt niet als je de helft van de tijd geblesseerd bent en steeds weer in je ritme moet komen. Dat Bale goed kan voetballen, twijfel ik niet over.

Chapeau Bale, voor het blootleggen van de domheid van Fiorentino Perez. Real tekende met zijn volle verstand een waanzinnig contract, en wordt er nu door Bale aan gehouden. Dit soort situaties doen zich niet vaak voor, meestal is het andersom (rabiot). In het geval van Rabiot vinden clubs het wel kunnen om spelers tegen hun zin in vast te houden, dan moet dit wat Bale doet ook kunnen wat mij betreft. Speeltijd of niet, Bale staat volgend seizoen weer lekker op de golfbaan,

8 juni 2019 om 14:33

Ja heerlijk. Ik kan hier enorm van genieten. Het feit dat Zidane er zo op uit is hem weg te krijgen, maakt het alleen maar zoeter.

"Gareth Bale is in de zes jaar dat hij nu voor Real Madrid uitkomt nooit uitgegroeid tot de absolute sterspeler" Onzinnig statement. Zelfs zonder alle blessures en het bankwarmhouden was hij dat niet geweest. Hij zat al die tijd met een zekere Cristiano R. in de selectie, die kun je gewoon niet overtreffen.

Zou zijn familie de Spaanse taal inmiddels wel beheersen na zo’n zes jaar?

Aan de ene kant vind ik het wel weer een goed lesje voor Real Madrid . Megalomane transferbedragen en giga salarissen betalen wordt zo maar mooi afgestraft . Dit hoeft nog maar een paar keer meer te gebeuren en we zijn van dit soort praktijken af.

Ik heb ergens toch wel het gevoel dat Bale misschien zoiets heeft van, als real weer een slecht seizoen draait, zidane ontslagen wordt, gezien het feit dat real goed is in het ontslaan van trainers. En dat hij misschien dan toch een plekje kan veroveren onder een nieuwe trainer. Het salaris wat hij verdiend is zeker ook een reden om te blijven, maar in zijn hele loopbaan als voetballer heeft hij ook wel meer dan genoeg verdiend neem ik aan. Maar helaas zullen wij niet te weten komen wat zijn gedachtengang is om te blijven, met de kans dat hij amper tot niet zal gaan spelen volgend seizoen. Misschien als hij weg gaat bij Madrid dat hij zal aangeven wat hij zelf echt dacht op dit moment! Ben benieuwd naar volgend seizoen!!

Bale moet gewoon weg.als je als werkgever uw werknemer elke keer ziek ziet afmelden dan moet je als wetgever toch je conclusies trekken ? Zeker nog als hij het meeste verdiende plus dat hij niet gemotiveerd raakt omdat hij niet vaak in de basis staat wat terecht is gezien hij niet veel opbrengt de laatste maanden (jaren) ik geef Zidane en real gelijk.

Misschien opstellen als linksback, mits zijn ego dat toelaat.

Waarom is er altijd zoveel haat op Bale? Ik vind het een geweldenaar, ook vorig jaar bezorgde hij Real Madrid de Champions League, die fantastische omhaal. Menig club zou hem in zijn armen sluiten, behalve Real Madrid...

Tja, geef die gozer eens ongelijk. Bale heeft de CL vier keer gewonnen en heeft in het merendeel van die toernooien gewoon een belangrijk aandeel gehad. Met zo'n CV snap ik dat hij zijn sportieve ambities opzij zet en met alle liefde een jaartje gaat banken voor 17 miljoen per jaar

Hopen dat United er minimaal 80 miljoen voor wil geven, dan gaat hij heus wel. En Mbappé halen, volgend jaar aanval met: Mbappé. - Isco - Hazard Jovic Smullen hoor. Asensio, Brahim Diaz, Vinicius en Rodrygo erachter. Vázquez en Benzema ook verpatsen.

Voor dat geld zou ik ook lekker blijven. achterover leunen of met de tweede voetballen. Het zou me echt niet boeien. Goed onderhandeld destijds.

Dan zit er maar 1 ding op: verkopen aan Atleti aan een gereduceerde prijs van 45-50miljoen

9 juni 2019 om 01:26

Die gaan dat salaris ook niet betalen en alleen daarvoor blijft hij! Geweldenaar is het Madrid vermoorde zijn carrière hij sloopt de aspiraties heerlijk!

Eigen schuld, dikke bult Real Madrid. Lekker elke maand flink salaris betalen voor een speler die op de bank zit. Dat krijg je met het gevoerde beleid. Elke speler kosten wat het kost binnenhalen zodat andere clubs 'm niet kunnen kopen. Hoop dat ze dit jaar weer een klote jaar hebben. Misschien dat het (wan)beleid dan een keer aangepast gaat worden. Kan me niet voorstellen dat een andere club zoveel geld gaat betalen (transfer en salaris) voor een speler die zo vaak geblesseerd is als Bale.

Bale, du blanque Bogarde. En met privé jet op en neer naar Wales.

Denk dat Bale best naar Engeland wilt. Hem betrekken in een ruildeal met United of Spurs ofzo is ook goed voor de ontvangende partijen. Als Real Pogba/eriksen haalt, hebben ze echt een heerlijke selectie met dubbele bezetting op posities.

Courtois/lunin (gk), Mendy/marcelo (lb), Ramos/militao/varane (cv), Carvajal/odriozola (rb); Ndombele/kroos/casemiro/kovacic (cvm, cm); Hazard/vinicius (lw), Eriksen of Pogba/asensio (10), Rodrygo/brahim (rw), Jovic/benz (st)

Rodrygo/brahim Diaz zijn in ieder geval veel beter dan Vazquez en Bale op rechtsvoor. Kijken of ze het aan kunnen. Indien ze vooralsnog te licht bevonden worden, volgend jaar alles op alles zetten op Mbappã©.

Isco kan ook op 10, Eriksen en Pogba zijn imo overbodig. Denk dat Ndombele prioriteit nummer 1 is om Casemiro te vervangen. 4-2-3-1 formatie it is.

Heerlijk!!! Meesterlijk!!! Denk dat real meteen een flinke streep door wat transfer plannen kan halen!! Wat een baas is dit: hee jullie hebben mijn carrière gesloopt? Nu sloop ik ff jullie ambitie... duidelijk dat hij ze terug pakt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4241 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3423
3.Sevilla315
5.Getafe278
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller1411
L. JovićAanvaller91
T. CourtoisKeeper120
CarvajalVerdediger121
G. BaleAanvaller82
E. HazardAanvaller81
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

758 fans
Aanvaller, 30 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Real Madrid 8 2 1 1
2018/2019 Real Madrid 29 8 4 0
2017/2018 Real Madrid 26 16 5 0
2016/2017 Real Madrid 19 7 3 1
2015/2016 Real Madrid 23 19 2 0
Laatste voetbalnieuws

AS: Uitgefloten Bale krijgt gegarandeerde basisplaats na virale video

Het huwelijk tussen Real Madrid en Gareth Bale staat op knappen, maar volgens AS doet trainer Zinédine Zidane tegen Barcelona gegarandeerd een beroep op de aanvaller. De oefenmeester moet Eden Hazard,...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 9 december
AC Milan wil ver gaan om Jean-Clair Todibo in januari over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren