‘Gedecideerd Ajax is nog altijd boos over behandeling van Hakim Ziyech’

Dinsdag, 4 juni 2019 om

Sky Italia bracht dinsdagmiddag naar buiten dat AS Roma tevergeefs bij Ajax heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Erik ten Hag en die lezing wordt bevestigd door De Telegraaf. I Giallorossi klopten in de Johan Cruijff ArenA aan om te informeren naar de mogelijkheden om de trainer over te nemen, maar kregen meteen een ‘nee’ te horen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Hakim Ziyech deze zomer wel gaat vertrekken bij Ajax?


Gerelateerd

57 reacties (laatste reactie door clarkkent2)

Hakim verdient een top transfer! Heeft zich afgelopen seizoen ontwikkeld tot een completere speler

4 juni 2019 om 15:16

Helemaal mee eens, hij gaat ook weg. Duidelijk toe aan een volgende stap, Spanje zou een mooi land voor hem zijn, ik denk zelfs ideaal.

4 juni 2019 om 15:52

Denk dat er verrassend veel spelers, waaronder Ziyech, nog een jaar gaan blijven en gaan proberen alsnog de CL te winnen. Als je de finale van zaterdag zag, had Ajax die gewoon echt kunnen winnen...

4 juni 2019 om 17:19

Je snapt dat je komend seizoen niet gelijk in de finale van de Champions League mag beginnen he?

6 juni 2019 om 11:47

@giannini: toffe gedachte man. Helaas geloof ik er niks van. ten eerste is dit HET moment om je status te verzilveren en ik denk dt zelfs een Donnie en neres etc dit gaan proberen. Puur omdat ze normaal naar niveau roma/valencia kunnen en nu naar de echte top.
Ten tweede vind ik dat het voorbeeld dan door de Ligt gegeven had moeten worden.... Kan bij Ajax ook 2 miljoen per jaar krijgen. Is aanvoerder. Die gast is 19. Op je 21e kun je ook nog 15 jaar buitenland pakken, wat is zijn haast? Uitgeleerd? Onzin

OT: Ziyech heeft zich op allerhoogste niveau bewezen, was tot het eind degene met het hoogste niveau. Die moet dit nu verzilveren en naar de absolute top gaan. Ik hoop Bayern of Atletico. Allebei clubs die wel wat creativiteit kunnen gebruiken. (in atletico meer in een rol zoals in zn laatste jaar Twente)

4 juni 2019 om 22:09

Heb je volkomen gelijk in wat een voetballer zeg..

Betrek hem maar in een deal met Odegaard van Real Madrid. Ideale vervanger. 25 miljoen voor Ziyech plus Odegaard. Ook nog een doorverkooppercentage bedingen van 10%.

4 juni 2019 om 14:39

20miljoen + Odegaard voor Ziyech met een terugkoopoptie van 40/50m zie ik als realistischer op Odegaard..

4 juni 2019 om 14:40

Denk je dat ze gek zijn bij Real? 25 miljoen plus Odegaard die ook zo’n 20 mln zal moeten kosten en ook nog doorverkoop percentage. Op beide spelers voor beide clubs dan toch of niet? Ziyech vind ik te kort komen voor Real. Heeft daar niks te zoeken. Moet gewoon naar een Dortmund of een Valencia. Dat is meer zijn niveau.

4 juni 2019 om 14:44

Dan klopt het toch gewoon? Ziyech moet 45 miljoen kosten door zijn uitmuntende optredens in de CL. En Ajax wilt nog een extra bedrag voor hem ontvangen als hij doorverkocht wordt.
Nou als Brahim Diaz bij Real kan spelen moet Ziyech dat ook kunnen.
Real zal waarschijnlijk ook een doorverkooppercentage willen als ze hem definitief verkopen. Of wie weet willen ze een eerste terugkoopoptie.

4 juni 2019 om 14:56

Brahim diaz is gewoon een jonge speler met veel potentie. Ziyech speelt (bijna) op zijn best. En dan speelt die nog steeds in de eredivisie. Ziyech op zijn best is gewoon niet goed genoeg voor real. Dat geeft ook niet want real is de absolute top.

4 juni 2019 om 15:13

Niet goed genoeg voor Real? Bij een club uit de eredivisie weet Ziyech al de halve finale CL te bereiken en op een haar na de finale CL. Laat staan als hij met alleen maar topspelers gaat spelen.

4 juni 2019 om 15:17

Dit is geen spelcomputer Dominique. Ziyech komt wel degelijk tekort voor de absolute top, daar doet een halve finale cl niets aan af. Of denk jij dat de hele selectie van ajax bij real in de basis zou staan omdat ze halve finale cl hebben bereikt

4 juni 2019 om 15:18

Klopt maar bij Ajax draait het spel om hem en krijgt hij ook alle ruimte en vrijheid om zijn acties te maken. Bij Real ligt het tempo hoger en moet Ziyech direct presteren. Als hij daar een paar wedstrijden achter elkaar vaak overschiet dan is het publiek snel klaar met hem. Neem een Bale als voorbeeld.

4 juni 2019 om 17:32

Ja want Bale zijn carriere bij Real is op die manier geeindigt. Heeft gewoon sinds 2013 meer dan 150 wedstrijden gespeelt...

4 juni 2019 om 16:28

Ziyech gaat niet naar Real, dat is wel 90% zeker. Zijn geruchten verzonnen door de media.

Tja ze zullen zich bij Roma wel achter de oren krabben, Pastore vs. Ziyech, daarin hebben ze gefaald.

4 juni 2019 om 14:43

Geen speld tussen te krijgen. Ik schreeuwde dit al in September, wat hebben wij gefaald met Monchi en dan te bedenken dat deze man bekend stond om zijn geweldige aankopen.

4 juni 2019 om 14:51

Dat is natuurlijk ook wel makkelijk te stellen achteraf. Ik denk dat vrijwel iedereen weet dat Pastore een van de meest talentvolle voetballers is, alleen is het er helaas nog niet uitgekomen. Ik denk dat Monchi niet succesvol was omdat Roma niet op eenzelfde manier georganiseerd zal zijn als Sevilla. Bij Sevilla zullen er logischerwijs allemaal spelers rondlopen die in Monchi's filosofie passen. Bij Roma staat natuurlijk een heel ander soort selectie.

4 juni 2019 om 15:21

Monchi is 1 van de beste td's in Europa. Dat heeft hij ook bij roma bewezen. Doordat hij pastore heeft gehaald, wat logisch was omdat javier ervaring had in de serie a, betekent niet dat monchi er niks van kan

4 juni 2019 om 16:42

Wat heeft die bij Roma bewezen dan?

4 juni 2019 om 21:12

Pastore kan inderdaad goed voetballen, maar is een mooiweer voetballer die niet een staat is om een team ooit op sleeptouw te nemen.
Het heerlijke is dat er nog steeds mensen zijn die het niet zien zitten in Hakim, en elke keer bewijst hij hun ongelijk.
Begrijp me niet verkeerd, ik vind een highlight filmpje van Pastore echt wel lekker, maar als je een constante factor had willen hebben had je beter aan Hakim kunnen beginnen.

4 juni 2019 om 14:57

Ja die zullen zichzelf nog wel eens achter de Pastore krabben.

4 juni 2019 om 17:58

Dat is achteraf natuurlijk makkelijk praten. Voor dit seizoen waren er maar weinig mensen die Ziyech aantoonbaar beter vonden dan Pastore. Nu ineens lijkt het allemaal heel logisch. Sterker nog; tot de wedstrijden tegen Juventus kreeg Ziyech zelfs kritiek dat hij te onzichtbaar was in de Champions League. Hoe snel kan de publieke opinie z'n mening wel niet 180 graden draaien...

Moet Hakim ook niet meer willen. Hij kan veel beter krijgen. Las ook dat hij aangaf dat Arsenal en Barcelona zijn droomclubs zijn, dus lijkt Arsenal wel een mooie optie voor hem. Bayern München zou ook een mooie stap zijn voor hem net als Juventus dat een gebrek aan creativiteit heeft. Al betwijfel ik of de Serie a hem goed zal doen, maar goed de tijd zal het leren.

Ik hoop voor Ajax dat ze Ziyech nog een jaar weten te houden, al gun ik hem wel een mooie transfer

Uitstekend. Zodra een club zich op zo'n manier onfatsoenlijk gedragen heeft, dan moet je principeel zijn en ze een keiharde "nee" verkopen zodra ze weer bij je aan komen kloppen. Zouden meer clubs moeten doen, wellicht dat zo'n AS Roma dan wel twee keer nadenkt voordat ze weer zo'n geintje flikken.

4 juni 2019 om 15:04

Wat is onfatsoenlijk? Roma bood een bedrag en Ajax wilde meer, Roma staakte de strijd.

4 juni 2019 om 15:12

Het is fatsoenlijk om daarna te laten weten dat de transfer niet door gaat. Staat toch vrij duidelijk in de tekst? Met Ziyech al rond zijn en dan na een tegenbod van de verkopende club niks meer laten horen.

5 juni 2019 om 10:15

grappig, dat gebeurt in 80% van de gevallen. Doet Ajax nooit zaken met andere clubs? In Nederland is dat te doen gebruikelijk, maar in Italie gebeurt dit nooit...dat kun je weten, dus hoef je ook niet zo te reageren.

Ik denk dat dit achteraf gezien een zegen is geweest voor Ziyech. Dit seizoen was hij beter dan vorig jaar en heeft zich in de champions league mooi geprofileerd.

4 juni 2019 om 16:07

Exact. Hij heeft zijn stempel gedrukt op een zeer succesvol seizoen van Ajax en kon hierbij bovendien uitstekende cijfers weerleggen. Ik ben echt benieuwd wat Ozil gaat doen bij Arsenal. Als hij daar vertrekt, dan zou Ziyech toch een uitstekende spelmaker voor Arsenal kunnen worden. Zeker als ze 3-5-2 willen spelen zou hij daar als vrije nummer 10 Lacazette & Auba continue weg kunnen steken.

Kijk ik nu verbaast met gefronste wenkbrauwen, neen! Jaren geleden probeerde die zelfde club Ajax te belazeren door valse bankgaranties te faxen ivm de eventuele aankoop van Civu.

4 juni 2019 om 17:53

Denk je echt dat Ajax met dit soort onzin bij de Telegraaf en Telesport komt? Alsof het Ajax iets kan interesseren hoe de onderhandelingen tussen Ziyech en AS Roma verlopen. Ze waren allang blij dat AS Roma afhaakte en Ziyech nog een seizoen bleef.

Ze hebben toen gewoon misbruik van Ziyech gemaakt zodat ze aan de andere kant goedgelovige Kluivertje konden wegsnaaien. Daar heeft Roma toch even twee katten in de zak gekocht; 18 miljoen voor Diva Kluivert die, laten we eerlijk zijn, nog geen potten heeft kunnen breken en je relatie met Ajax, de grootste sensatie aan jonge talentvolle voetballers van Europa, verpest. Roma is trouwens sowieso niet langer een stap hogerop. Ajacieden zijn alleen voor de top en daar valt Roma helaas niet onder.

Ajax kan beter ziyech proberen nog een paar jaar te behouden.
Met tadic erbij word ajax weer kampioen

4 juni 2019 om 17:29

En in de CL ook gewoon opnieuw een prima kans op succes.

5 juni 2019 om 12:47

Daar sta ik helemaal achter.

Boos? Ik weet niet of ze boos zijn.. Ze hebben ten slotte hun beste speler kunnen behouden. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat dan die club nu niet serieus nemen. En daar geef ik ze gelijk in, Je moet eigenlijk heel Italie niet serieus nemen. Vage gasten.

Ach, alsof het ze kan schelen hoe een club omgaat met een speler in zo'n situatie. Ze waren allang blij dat Ziyech nog een seizoen bleef. Dit soort verhalen worden er altijd bij gehaald en het lijkt me sterk dat een club als Ajax met zo'n kinderachtig statement naar buiten komt richting de Telegraaf en Telesport. Ik denk persoonlijk dat het meer te maken heeft met het feit dat Ajax Ten Hag niet kwijt wil en Ziyech inmiddels hoger mikt dan AS Roma.

We mogen blij zijn dat het zo is verlopen en Roma eigenlijk bedanken dat ze niet meer reageerde. Ziyech heeft zich nu bij Ajax uitstekend kunnen ontwikkelen en zich in de kijker kunnen spelen bij groter clubs dan Roma

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

243 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 0 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

Ziyech en Onana scoren bonuspunten: ‘Ze hebben me zelf gebeld’

Hakim Ziyech en André Onana zijn eerder dan gepland teruggekeerd bij Ajax. Het tweetal mocht nog even genieten van extra vakantiedagen vanwege hun deelname aan de Afrika Cup, maar de middenvelder...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 23 juli
Valentin Rongier is in beeld om de opvolger te worden van Nabil Fékir bij Olympique Lyon. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren