Van Crombrugge verraste Van der Sar en Overmars: ‘Dat horen ze niet vaak’

Maandag, 3 juni 2019 om 18:14Dominic Mostert

Ajax dacht Hendrik Van Crombrugge twee jaar geleden aan de haak te hebben geslagen, maar de transfer ketste op het laatste moment af. De doelman koos ervoor om toch KAS Eupen trouw te blijven en vertelt aan Het Nieuwsblad dat hij daar geen spijt van heeft. Wel zorgde hij voor verbazing bij directeurs Edwin van der Sar en Marc Overmars.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Maakte Hendrik Van Crombrugge in 2017 de juiste keuze, denk je?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

13 reacties (laatste reactie door chanfan)

Ook wel een keer mooi om te horen en goed van hem dat hij speeltijd bij een mindere club belangrijker vindt dan 2de keeper bij een grotere club met een beter salaris. Zo ontwikkelt hij zich ook goed en zit hij bij de nationale ploeg.

3 juni 2019 om 19:10

Zou mooier zijn geweest als hij niet na een rondleiding en mondeling akkoord bij Eupen was gebleven. Had wat langer na moeten denken dan had ie geen akkoord hoeven geven. Maar hij is nog tevreden dus prima.

3 juni 2019 om 20:35

Als het niet goed voelt gewoon niet doen. Al komt dat gevoel tijdens het tekenen.

Hij heeft misschien geen spijt dat ie niet naar ajax is gegaan toen maar wel dat hij nog nu bij Eupen speelt denk ik. Had verwacht dat een grote belgische of andere club hem het volgende jaar wel ging komen halen. Dat is nu niet gebeurd en ik heb wel het gevoel dat het hem ergens dwars zit als ik interviews lees van hem. Kan zeker beter dan Eupen en leuk dat ie opgeroepen is.

3 juni 2019 om 21:58

Ik vond hem in dat interview ook vrij zuur overkomen. Heb me dan toch niet vergist want ik dacht dat het misschien aan mij lag. Blijkbaar steekt het ergens wel dat er nog geen topclub hem is komen halen. Hopelijk voor hem lukt het deze zomer wel.

3 juni 2019 om 22:04

Nee komt idd zo over, snap hem wel want hij kan op z'n minst wel bij een KAA Gent ofzo terecht vind ik. En als je dan ziet wat Ajax dit seizoen bereikt heeft ookal zit je op de bank... denk toch dat je dat wel wil meemaken.

Deze jongen toont karakter. Kunnen veel voetballers nog wat van leren. Ik schat Onana ook wel wat hoger in dan deze keeper.

Heel mooi om te horen zulke verhalen. Goed om te zien dat er nog jongens zijn die met hun hart kiezen (nee, dat is geen verwijt naar de broodspelers, iedereen bepaalt dat voor zichzelf)!

3 juni 2019 om 19:48

Mwaaa vind het toch wel een beetje raar. Zeg dan direct nee geen interesse in 2e keeper. Scheelt een hoop mensen werk. Zowel bij Eupen als bij Ajax. Zou als TD sterk twijfelen aan deze jongen. Het is echt niet zo dat Overmars hem pas na de rondleiding en het vele onderhandelen gaat vertellen wat het plan is. Dan zit je toch redelijk ver richting afrondende fase. Zijn genoeg spelers die gewoon nee zeggen. Dat is geen enkel probleem. Helemaal als ze willen spelen in plaats van reserve zijn. Maar dit riekt meer naar niet eruit komen tijdens onderhandelingen om er vervolgens van te maken ik wil geen 2e keeper zijn.

3 juni 2019 om 20:03

Je kan je bedenken toch? Het lijkt me niet dat hij direct wist dat hij nee ging zeggen, maar dat hij halverwege het proces dacht: Wil ik dit wel?

3 juni 2019 om 21:11

Precies, een beetje zoals het scenario van Wesley Verhoek een jaar of 8(?) geleden. Die had al praktisch getekend bij een club in Engeland, of zelfs al getekend, en zag er toch nog vanaf. Als het later niet goed voelt, dan kan dat toch gewoon.

3 juni 2019 om 21:30

Hij ging echt niet alleen voor een rondleiding naar het Ajax-stadion. Hij twijfelde, was toch nieuwsgierig en uiteindelijk hebben ze hem niet kunnen overtuigen. Dat is part of the game.

3 juni 2019 om 22:33

Zit jij erover in of dat het veel mensen werk scheelt of niet? Dat is van Crombrugge zijn zaak niet. Er springen wel meer deals af op het laatste moment. Zolang er niets is getekend is de Van Crombrugge Ajax helemaal niets verschuldigd.

Waarom zou hij direkt nee moeten zeggen? Hij kan toch gewoon eerst gaan kijken?

Ik werd tijdens een jobinterview eens uitgenodigd. Nog voor het interview begon ben ik weggegaan. Gewoon omdat ik er een slecht voorgevoel bij had en misschien had het ook een beetje te maken met de ontvangst. Wel ik ben blij dat ik er nog niet eens aan ben begonnnen. Ik heb nu een job met betere voorwaarden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Eupen

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. N’DriAanvaller311
S. PrevljakAanvaller309
J. NgoyAanvaller244
A. NurudeenKeeper200
R. HimmelmannKeeper140
Jordi AmatVerdediger270
A. BeckVerdediger311
Voor de complete selectie: Clubpagina Eupen.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Eupen.

0 fans
Keeper, 29 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 juni
FC Groningen is niet van plan om Jörgen Strand Larsen zomaar van de hand te doen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren