Strootman staat voor transfer: ‘Aan de Eredivisie heb ik nog niet gedacht’

Zondag, 2 juni 2019 om

Het is aannemelijk dat de wegen van Kevin Strootman en Olympique Marseille komende zomer alweer gaan scheiden. De 29-jarige middenvelder bevestigt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat hij te horen heeft gekregen dat hij mag uitkijken naar een andere club. Strootman speelt sinds afgelopen zomer in Frankrijk en heeft nog een contract tot medio 2023.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Kevin Strootman komende zomer al terugkeren in de Eredivisie?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties (laatste reactie door sander79)

Heb deze transfer vorig jaar al totaal niet begrepen. Wat een bedrag voor een voetballer die zijn piek in een ver verleden had.

2 juni 2019 om 16:11

Probleem voor Strootman is dat Roma een periode had dat ze enorm goed presteerden, maar dat lag niet aan Strootman. Iedereen heeft het over die blessure, maar Strootman was gewoon nooit materiaal voor de top.

2 juni 2019 om 16:17

Het is makkelijk om zulke dingen te zeggen. Maar je komt met totaal geen onderbouwing. Strootman presteerde prima. Was onomstreden en werd veelal geprezen. Weet nog dat iedereen vurig hoopte dat hij het WK 2014 zou halen als onze beste middenvelder.

2 juni 2019 om 18:39

Precies dit. Erg gemakkelijk roepen en scoren @AcMilan73. Was rijp voor de top, voor z'n blessure. Met alle interesse van dien en de vurige hoop in Nederland dat hij fit zou geraken. Echter, vele opportunistische hoofden werken als een zeef en vergeten dat soort dingen maar al te graag om iemand die even niet geweldig presteert als de slechtste speler allertijden weg te zetten.

2 juni 2019 om 18:51

De slechtste speler allertijden nog wel. Dat is totaal niet wat ik bedoel. Strootman is nog steeds een prima middenvelder maar is niet beter dan 4 jaar geleden, en niet alleen op fysiek gebied. Hij heeft zich gewoon totaal niet ontwikkeld.

Ik denk niet dat er veel interesse in hem is aangezien hij best weinig meerwaarde heeft en snel achteruit gaat

2 juni 2019 om 15:31

En met zijn salaris blijven niet veel clubs over waar hij zou kunnen spelen. Zie hem wel al naar Amerika gaan.

Zo jammer dat deze man zijn zware knieblessure nooit te boven is gekomen. Was bij PSV en eerste jaar Roma een top CVM. Nu heeft hij de draaicirkel van een olietanker en geen explosiviteit meer. Zonde.

Het is makkelijk en populair hier om hem de grond in te trappen, maar ik ben van mening dat Strootman vooral enorm veel pech heeft gehad in zijn carrière met blessures. Ik vond hem voor zijn eerste blessure echt een geweldenaar die hard op weg leek naar de top. Die tweede blessure is hem helaas teveel geworden, ongelooflijk zonde.

2 juni 2019 om 15:32

Het is niet populair om hem de grond in te trappen, ik denk dat iedereen het doodzonde vindt dat Strootman door blessures zijn niveau niet meer haalt

En ik hoop echt dat het hem gaat lukken nog een aardig niveau te bereiken, maar het ziet er niet naar uit, helaas

Ik hoop echt dat hij net als van Nistelrooy zich er overheen weet te knokken, maar ik vrees het ergste

Weggejaagd bij Roma, weggejaagd bij Marseille. Na zijn blessure kan die er totaal niets meer van. Hij zou het misschien weer bij een Utrecht kunnen proberen maar ik denk niet dat dit nog iets wordt. Die komt nooit meer in de buurt van zijn niveau van voorheen.

2 juni 2019 om 14:43

Denk niet dat utrecht dat kan betalen en dat strootman dat niet wil. Hij zal al snel 15 miljoen kosten denk ik aangezien marseille hem voor veel geld heeft gekocht. Ook zn loon zal niet bij utrecht in de buurt komen van wat ze willen betalen. Maar dromen mag . Denk ook echt dat hij nog veel te goed is daarvoor en hij is niet zo slecht als mensen hem hier afzetten. Bij psv of ajax kan die nog uitstekend mee. Hoewel ook daar het loon te hoog voor is denk ik. Die gaat denk ik naar een middenmoter in engeland of duitsland. Kan die prima mee denk ik

2 juni 2019 om 14:44

Weggejaagd dat niet speelde gewoon basis bij roma en Marseille. Hij is nog steeds van waarde voor top clubs van Nederland

Het is jammer en spijtig dat een goede voetballer met een groot perspectief zo wordt teruggeworpen door een blessure

Strootman is geen schim meer van de voetballer die hij voor zijn blessure was

Ik heb net even gechecked, hij staat nog steeds in de selectie van Oranje

Aan de ene kant een compliment aan Ronald Koeman dat hij zo loyaal is aan zijn spelers uit het verleden, aan de andere kant volslagen belachelijk

Ik ben bang dat Strootman moet blijven zitten voor dat salaris, dat gaat hij nergens meer krijgen

Een carriere die als een nachtkaars uit gaat... Laat ik het alsjeblieft mis hebben, maar daar lijkt het wel op

Aflopende zaak net hem. Laten we hem in ieder geval niet meer selecteren voor NL elftal!!!

Paar jaar goed gevoetbald, na zijn blessure niet meer een jongen die het elftal op sleeptouw neemt. Er zijn genoeg transfervrije spelers met minimaal het niveau van Strootman voor andere middenmoters te halen uit Europese top 5 competities. Zie hem liever niet terugkeren naar NL i.v.m. wat hij verwacht en wat hij nog moet kosten..

Ik lees net op een van de PSV-sites dat hij bedankt heeft voor een terugkeer naar Eindhoven....Dit snap ik ook weer wel. Zou je kunnen zien als falen. Maar ik kan daarentegen geen betere stap voor hem bedenken om weer de weg omhoog te vinden. Voor PSV is dit wel ervaring die ze nodig hebben, maar geen zekerheid....

Gelukkig maar.
Strootman maakt het middenveld van PSV echt niet beter.
Carriere van Strootman is eigenlijk al tijdje voorbij.

Waarschijnlijk gaat het nooit gebeuren, maar een middenveld met Strootman, Fer en Kokcu zou ik best graag zien bij Feyenoord. Verdediging: janmaat - St Juste - Martins Indi - Malacia Aanval Narsingh - Jorgensen - Idrissi/Elia Denk dat je dan een redelijk elftal hebt volgend jaar en mee kan strijden om de 2e plek, wellicht als je weer zo'n jaar iedereen in vorm hebt toch nog mee strijden om de 1e plek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Olympique Marseille

Stand
Actuele wedstrijden

357 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 17 augustus
Kingsley Coman wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden vanuit Engeland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren