Definitief besluit na CL-finale: ‘Terugkeer naar Nederland? Ik sluit niets uit’

Vrijdag, 31 mei 2019 om

Michel Vorm bereidt zich voor op de Champions League-finale tussen Tottenham Hotspur en Liverpool van zaterdag, maar de kans op speeltijd is zeer gering voor de 35-jarige doelman. De ervaren sluitpost moet Hugo Lloris al enige tijd voor zich dulden. Met een aflopende verbintenis bij the Spurs lijkt zijn toekomst dan ook buiten Noord-Londen te liggen.

“Mijn contract loopt af, dus ik wil na de finale mijn opties gaan bekijken. Daarna wil ik mijn keuze maken”, laat Vorm vrijdag weten in een reactie aan de NOS. “Ik wil sowieso door. Ik word in oktober 36, maar voel me nog goed en fris. We zullen het wel zien. Een terugkeer naar Nederland? Ik sluit niets uit.”

Vorm heeft er bijna vijf seizoenen als speler van Tottenham opzitten. Een vaste plaats onder de lat kwam er nooit voor de Nederlandse keeper, al zijn het geen verloren jaren geweest bij de Champions League-finalist. “Het is natuurlijk een heel lang proces geweest en het is niet zo dat ik hier net zit. Je bent wel echt onderdeel van de groep. Ik ken mijn rol en dat vertaalt zich ook in andere dingen dan alleen spelen of niet spelen.”

De oud-doelman van FC Utrecht speelt al sinds 2011 aan de andere kant van de Noordzee. Zijn eerste club in de Premier League was Swansea City, waarmee de routinier in 2013 de EFL Cup veroverde en aansluitend Europees voetbal speelde. Tottenham was onder de indruk van zijn prestaties in Wales en haalde Vorm een jaar later voor zeven miljoen euro naar Londen.


Poll

Denk jij dat Michel Vorm volgend seizoen in de Eredivisie speelt?


Gerelateerd

21 reacties (laatste reactie door magistra)

Iedere keer opnieuw denk ik dat het over Alderweireld of Vertonghen gaat, maar dan blijkt het toch weer over Vorm te gaan...

31 mei 2019 om 14:33

Als je nou even 2 seconden nadenkt dat besef je wel dat het absoluut nog niet om vertonghen of alderweireld gaat...

31 mei 2019 om 14:35

niet mer je eens, Alderweireld en Vertonghen worden al vaker in verband gebracht met een terugkeer naar NL. Vind het geen gekke gedachte.

31 mei 2019 om 14:49

Zeker als ze de CL winnen, kan ik me best voorstellen dat ze Ajax wel een mooie uitdaging vinden nog.

31 mei 2019 om 15:08

Gebruik gewoon de app. Dan zie je een foto van Vorm erbij staan.

Zou mooi zijn als hij terug naar Utrecht gaat. Het schijnt dat Utrecht ook Maher en Cerny wilt vastleggen. Dat kan best een leuke ploeg worden dan volgend seizoen. Zou leuk zijn als ze de groepsfase van de EL kunnen bereiken.

Lijkt me toch perfect voor fc Utrecht. Die Deense keeper heeft ze toch behoorlijk wat punten gekost dit seizoen. Jensen begon wel sterk maar is het al zo’n anderhalf jaar kwijt.

31 mei 2019 om 15:21

Anderhalf jaar kwijt? Ja hij heeft even in een dipje gezeten maar keept de laatste paar weken weer top.

En dan heb je liever een waarschijnlijk peperdure Vorm van 35 die al 5 jaar lang zelden tot niet heeft gekeept?

31 mei 2019 om 15:35

Ik zie ook liever Vorm terug naar huis komen Jensen heeft het goed gedaan in het begin daarna in een lange dip gezeten en vind hem nu nog steeds niet meer zo goed als het begin . Iets nieuws zal zowel voor Jensen als Utrecht goed zijn

31 mei 2019 om 16:54

Anderhalf jaar ja. Jensen is een clown die je punten kost. Playoffs van vorig jaar heeft hij eigenhandig verkloot. Laat veel ballen los en houdbare ballen door. En dat gebeurde ook in de tweede seizoenshelft van dit seizoen oa tegen Feyenoord en Ajax

Hij heeft 5 jaar nauwelijks gespeeld, vind je het gek dat hij zich nog jong en energiek voelt? De lichamelijk uitputting van seizoenenlang 60+ wedstrijden maakt Vorm nooit mee. Ik vind het persoonlijk een onbegrijpelijk keuze om als behoorlijke keeper liever tweede viool te spelen, al is het dan bij wat grotere club, echt topsporter onwaardig. Zelfde geldt voor Cillessen.

31 mei 2019 om 15:22

Ik snap het wel hoor. Trainen met betere spelers, meer geld verdienen. Als ik dezelfde kans zou krijgen zou ik het ook wel weten. Keepen in de Eredivisie kan hij nu ook nog.

31 mei 2019 om 15:37

Het is een keeper he, die loopt alles bij elkaar misschien 200m in een wedstrijd. Als je daar al moe van word

31 mei 2019 om 23:20

Alsof het lopen de meeste inspanning toont voor een keeper.. wat denk je van het duiken?

31 mei 2019 om 18:20

Geef ze eens ongelijk, ze krijgen miljoenen overgemaakt om op een bank voetbal te kijken en doordeweeks lekker te trainen. Ze zijn gewoon slim, Jasper ook nog in een prachtig land.

misschien wat voor Feyenoord. Vermeer is geen slechte keeper maar wel wisselvallig en die Bijlow vind ik drie keer niks

Uitstekende opvolger voor Jensen bij Utrecht. Kan nog 2/3 mee denk ik en eventueel daarna als reservekeeper/keeperstrainer fungeren. Echte clubjongen die je altijd moet terughalen.

Hmm misschien blijkt mijn onbetrouwbare bron niet zo onbetrouwbaar als ik dacht. Utrecht blijkt, zoals al eerder vermele, bezig te zijn de komst van Cerny, Babel en Vorm. Maher daarentegen lijkt naar Glasgow Rangers te vertrekken en dus niet naar Utrecht.

Vitesse misschien? Hehe..

Michel terug naar FC Utrecht, om de club te helpen in Europa? Zou wel een geweldige aankoop zijn!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Actuele wedstrijden

57 fans
Keeper, 35 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 23 juli
Barcelona wil Jean-Clair Todibo bij een andere club speeltijd laten opdoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren