‘Sergio Ramos vraagt in emotioneel gesprek om contractontbinding’

Maandag, 27 mei 2019 om

Sergio Ramos werd vorige week voor het eerst voorzichtig in verband gebracht met een vertrek bij Real Madrid en maandagmiddag duiken er in Spanje nieuwe geruchten op over de aanvoerder van de Koninklijke. Volgens het programma El Chiringuito de Jugones van La Sexta heeft de centrale verdediger aan voorzitter Florentino Pérez gevraagd of hij de club transfervrij kan verlaten.

Ramos zou een zeer lucratieve aanbieding uit China op zak hebben en de 33-jarige stopper is naar verluidt ook wel toe aan een nieuw avontuur. De 163-voudig international van Spanje is al sinds 2005 actief in het Santiago Bernabéu en won in dienst van Real Madrid, met onder meer vier landstitels, viermaal de Champions League en tweemaal de Copa del Rey, zo’n beetje alles wat er te winnen valt.

Ramos heeft volgens de berichtgeving maandag tijdens een hoog oplaaiende discussie met Pérez gevraagd of zijn tot medio 2021 doorlopende contract ontbonden kan worden, zodat hij transfervrij de overstap kan maken naar het Verre Oosten. De preses zou hier vooralsnog echter afwijzend op hebben gereageerd: “Je mag niet vertrekken! Real Madrid kan zijn aanvoerder niet zomaar aan iemand cadeau doen!”

In Spanje gaan er al langer geruchten over de steeds moeizamer wordende verstandhouding tussen de twee. Ramos en Pérez hebben het naar verluidt eerder dit seizoen in de kleedkamer al eens met elkaar aan de stok gehad na de Champions League-uitschakeling door Ajax en kunnen sindsdien niet echt meer met elkaar door één deur. Een aantal Engelse topclubs zou de situatie in het Santiago Bernabéu overigens eveneens nauwlettend in de gaten houden.


Poll

Denk jij dat Sergio Ramos volgend seizoen nog voor Real Madrid speelt?


Gerelateerd

67 reacties (laatste reactie door -the maestro-)

Citaten hier in de stuk zijn te grappig imo.

27 mei 2019 om 16:24

Idd onzin. Ramos heeft pas geleden post op instagram geplaatst. Met real madrid zit in me bloed en op me huid. Letterlijk en figuurlijk. Die gaat nergens heen. Legende

27 mei 2019 om 17:09

Je kan real madrid ook verlaten en nog steeds zoiets posten toch? Ik neeem aan dat raul en casillias bijvoorbeeld nog steeds een pure madrid hart hebben. Desondanks dat ze weg zijn.

27 mei 2019 om 17:42

Bf1994 en ik hebben al een gesprek in een ander gesprek gehad. Hij kwam toen met bovenstaand commentaar op mijn reactie. En nu doet die grapjas het zelf! Zonder enige schaamte, hahahaha ....Maar wel een mooie reactie van jou NickFourgiver

27 mei 2019 om 18:14

Bf1994 verschil is die moesten weg omdat ze ouder werden. Ramos willen ze behouden.

27 mei 2019 om 18:31

Okan leuk geprobeerd.
Maar moet ik je weer klaren in een discussie?

Raul en casilias hebben meerdere keren aangegeven dat ze nog steeds madridstas zijn.

Dus niet zoals jij ga ik niet op gebakken lucht af.

Dus vertel mij maar waar ik speculeer want het is zeker dat raul en casillias madristas zijn.
Aangezien beide heren na hun periode aan hebben gegeve dat ze fan zijn van de club en er nog van houde.

27 mei 2019 om 18:32

@mbappe klopt. Zie niet waarom ramos weg zou moeten gaan

28 mei 2019 om 02:53

Wat er boven vermeld is, klopt wel degelijk! Dit waren letterlijk de woorden van Perez op de spaanse Radio! Ik ben niet veelal eens met Perez, maar in dit geval ben ik volledig met hem eens, welke club gaat in godsnaam zijn kapitein gratis laten verkassen naar China? Ja, hij heeft een leuke aanbieding gehad, dit wordt ook bevestigd door de President op de Radio. Maar dat wil niet zeggen, dat hij gratis Real Madrid mag verlaten.

Tsja geruchten en weer. Het enige wat ik kan bedenken is dat Ramos een beter contract wil of zich zorgen maakt hoe voormalige vedettes vertrokken zijn zoals Iker, Ronaldo en Pepe (wat zeker beter aangepakt moet worden door Perez) en hijzelf ook alweer 33 jaar is. Voor de rest is het een en al onzin, dat lijkt me duidelijk. Na de Europese finales zal de ene aankoop na de andere gepresenteerd worden.

27 mei 2019 om 16:18

Ja en nee. Ik kan begrijpen dat je, nadat je letterlijk alles gewonnen hebt wat er te winnen valt, een nieuwe uitdaging wil. Want er is niets wat Ramos in clubverband niet heeft gewonnen met Real, en met Spanje heeft hij volgens mij ook alles gewonnen wat er te winnen valt.

27 mei 2019 om 16:40

als het hem om die uitdaging gaat, dan gaat ie natuurlijk niet naar China.
Dan zou ie naar Engeland, bayern of juve of zo gaan.

27 mei 2019 om 19:44

Nou ja, de Chinese landstitel en de AFC Champions League heeft hij nog niet gewonnen.

Het zou me niks verbazen als dit de volgende gigant is die Real op schandalige manier via de achterdeur laat vertrekken.

27 mei 2019 om 16:44

Inderdaad, dat t een keer gebeurt kan gebeuren maar structureel zegt dit wel wat over het zinkende schip dat Real heet en dat AC Milan op deze manier wel heel hard achterna gaat

27 mei 2019 om 16:56

Hahahaha als je echt denkt dat Real ooit het niveau van het huidige AC Milan zal halen, kan ik je niets anders noemen dan een hater.. Aan de hand aan al je reacties waarbij er wat goeds te verliezen valt voor Real is dat wel heel erg duidelijk nu.. La sexta was btw ook degene die Luuk de Jong aan Madrid linkte. Ronduit belachelijk..

27 mei 2019 om 17:11

Je bent echt blind als je denkt dat madrid een zinkend schip. Ze gaan gewoon nieuwe sterren halen hoor. Perez laat het echht niet toe dat madeid zoals ac milan word

27 mei 2019 om 17:57

Lester/ Hou eens op met die zogenaamde achterdeur van je. Ramos is al een held van de club, en hij mag staan en gaan waar hij wil, hij heeft de club immers alles al gegeven. Volgens mij is er discussie tussen Perez en Ramos over een mogelijke transfersom. Ramos kwijtraken is al pijnlijk genoeg, en een directe vervanger kan ik zo ff niet opnoemen. Maar dat ie dan ook nog gratis weg wil kan Perez toch niet accepteren. Waarschijnlijk komt dat Ramos wel goed uit omdat zo een Chinese club hem dan kan betalen. Dit is ook helaas het gevolg van zo een dramatisch seizoen, terwijl je als 3-voudig CL winnaar aan het seizoen begon. Nu willen er spelers weg en willen sommige liever blijven terwijl Perez ze weer weg wil. Hoe dan ook snap ik Perez zijn kant helemaal in deze zaak. Ramos is ook een jaartje ouder aan het worden en vind het misschien welletjes voor de absolute top van Real Madrid, maar ik kan het me haast niet voorstellen, want hij kan elk Spaanse record op zijn naam zetten nog, dus waarom nu al de handdoek in de ring gooien? Ik zei het al eerder en ik ga het nog een keer zeggen : deze zomerse transferperiode wordt om te smullen! Hala Madrid

27 mei 2019 om 18:14

Ik vind het vertrekken door de achterdeur hier meer slaan op de manier waarop Perez en Ramos nu met elkaar om lijken te gaan dan met wat Ramos allemaal gepresteerd heeft bij Madrid. Wat dat aangaat hoort Ramos bij de grootste Madrid spelers ooit. Geen discussie mogelijk, behalve of ie top 5 of top 10 is.
Het is wel heel jammer dat Perez dit soort spelers niet het afscheid lijkt te gunnen dat ze verdienen. Dat zag je bij Casillas, dat was zo bij Ronaldo. Ze lijken niet weg te willen maar gezien het beleid zien ze of geen andere optie of worden ze bij het grofvuil gezet. Dat vind ik niet bij Real passen.

Ja geloof het zelf. Hou dit soort dingen in de wandelgangen aub.

Wanneer komt z’n docu uit? Erg benieuwd haha!

Ik geloof er niet veel van maar mocht dit echt waar zijn owjee owjee

Ja ja, hoop theater en opeens het bericht dat zijn contract voor eenn jaar is verlengd met meer salaris.

27 mei 2019 om 17:12

Weet je niet. Dachten we allemaal bij ronaldo ook afgelopen jaar

27 mei 2019 om 17:18

Logisch, want bij Ronaldo zagen we dat elk half jaar weer. Een vertrek moest er dan ook een keer van komen.

Haha wat een berichtgeving laatste tijd, dit is toch niet serieus te nemen? Alsof Ramos dit zou doen??

Real Madrid een clublegendes... Name a better hatestory

27 mei 2019 om 16:33

Oh oh meester!

Icardi en Inter? Arsenal en Cole? Barca en Ramos? Bridge en Terry? Pep en Mourinho? Wenger en Mourinho? Raiola en Mourinho? Pogba en Mourinho? Casillas en Mourinho? Ramos en Mourinho? De voetbalwereld en Mourinho?

27 mei 2019 om 18:24

Wat wil je met Perez die als een dictator regeert en door hem is Real Madrid kille club die legendes geen goede warme afscheid geeft.

27 mei 2019 om 18:48

Wat dat betreft past Perez goed bij de club, gezien het feit dat de 'fans' hun eigen sterspelers graag richting de uitgang fluiten (zie Ronaldo en Bale). Komt ook nog bij dat een groot deel van de Madrid fans zonder problemen, net als Ronaldo, een transfer naar Juventus maakte.

En ik ben nog niet klaar.

Real Madrid fans zijn de beste in het afzeiken van hun eigen bestuur, evenals Zidane toen het allemaal even wat minder ging in de competitie, die jullie 4 Cl's hebben bezorgt in 5 jaar (doe jij ook nu). Nee, het komt zeker niet alleen door Perez dat jullie een vreselijke nare en kille club zijn. En dan nog te beginnen over het feit dat idioten als Ramos en Pepe jullie 'magische' shirt hebben mogen dragen. Ook zijn jullie de eerste club die is begonnen met betalen van bizare transfersommen en nu komen zeiken dat clubs als City en PSG het voetbal verpesten.

Heeft Real slechts 4 landstitels in 14 jaar?

On: ondanks zijn vaak smerige spel en het feit dat ik helemaal niks met Real of spaans voetbal heb vind ik hem wel echt een beest van een verdediger, vooral in zijn toptijd. Hadden wij maar zulke spelers.

27 mei 2019 om 16:20

Ja. Real 4, Valencia 1, Atletico 1 en Barcelona 10 sinds het seizoen 03/04.

Dan moet de Ligt maar gewoon naar Real gaan. Vind het beter bij hem passen dan Barca en hij dan gelijk een basisplaats als Ramos vertrekt

Natuurlijk niet waar. Wil gewoon meer centjes bij z'n verlenging. Mocht het wel waar zijn, alles op alles zetten om De Ligt binnen te hengelen. En anders Koulibaly.

27 mei 2019 om 16:19

Ja want elke club zit enkel maar te dromen over De Ligt “ de onklopbare”

27 mei 2019 om 16:27

Als je als club niet het verlangen hebt om De Ligt binnen te halen zit er iets goed fout hoor.

27 mei 2019 om 16:28

Als je als club zijnde een beetje verstand van voetbal hebt wel ja. Grootste verdedigende talent wat er is.

27 mei 2019 om 16:51

Hahahaha “jouw” cluppie doet anders behoooorlijk veel moeite om het grootste verdedigend talent op de wereld binnen te hengelen...

27 mei 2019 om 17:29

@ Ajax-61 Als het van mij zou afhangen zou ik allang de onderhandelingen hebben gestaakt. Hoe kun je op die leeftijd al zo’n geldwolf zijn? Ga dan lekker naar Manchester united als enkel geld telt. Alsof 17 of 12 miljoen zo’n verschil uitmaakt, je hebt nog tijd zat om later veel geld te verdienen

27 mei 2019 om 18:13

Wie zegt dat al die geruchten over zijn eisen waar zijn? Lijkt me dat de komkommertijd weer is aangebroken, en er tot aan zijn handtekening nog dagelijks zulke berichten zullen opduiken..

27 mei 2019 om 18:17

Hoe weet jij dat nou weer. Misschien breekt hij zijn been of blijkt hij Goldenboy ten spijt gewoon niet goed genoeg. Ken je Pato?

27 mei 2019 om 19:35

@Wedge21 Ik weet niet of jij Pato kent maar de Pato die ik ken is meer dan 150 miljoen euro waard. Zeker geen sukkeltje

En op welke manier is deze bron, waarvan ik me niet kan herinneren of ik er ooit van gehoord heb, betrouwbaar?

27 mei 2019 om 17:25

Die zelfde bron heeft Luuk de jong aan real gelinkt dus niet heel betrouwbaar lijkt mij

Nou moet ik eens even goed nadenken, maar er staat mij iets "vaags" bij dat ik dit eerder heb gelezen... Wat zou dat toch zijn...?

Ik weiger dit te geloven en Jugones is nou niet de meest betrouwbare bron in tegenstelling tot Marca, die doorgaans goed geïnformeerd is. Ik zie Ramos niet naar China vertrekken en al helemaal niet transfervrij. Deze geruchten komen elke zomer weer opduiken en het is alles behalve realistisch. Als ik naar zijn laatste social media berichten kijk die onder andere over de club gaan, kan ik daar niet uithalen dat hij aast op een vertrek. Ik denk dat hij eerder aast op een beter contract. Nee, Ramos is de laatste die deze zomer gaat vertrekken.

27 mei 2019 om 16:52

Artikelen van Jugones of Don Balon tot hoofdartikel maken is ook niet heel slim, dit tast natuurlijk ook de geloofwaardigheid van VZ aan, als je het dan met alle geweld wil plaatsen, doe het dan in de wandelgangen

We hebben wel eens vaker voorbij zien komen dat een speler de boel aanwakkert om een salarisverhoging af te dwingen. Maar dat een soap deze wending gaat krijgen ken ik nog niet. Stiekem toch wel benieuwd wat er daadwerkelijk aan de hand is en hoe dit gaat aflopen. Na Casillas ook Sergio Ramos via de achterdeur naar buiten? Hoop het niet voor hem.

Toch een slimme jongen die Ramos, als matige en smerige voetballer alles gewonnen wat er te winnen valt en als hij het gevoel heeft dat Real de komende jaren het lastig gaat krijgen dan wil die snel weg.

Sergio Ramos wil vertrekken uit Santiago Benhetbeu. Alsof hij zn zakken nog niet voldoende gevuld heeft.. jammer van zo’n grootheid

Lekker joh, een langlopend contract tekenen en dan wel tijdenlang een daarbij horend hoger salaris vangen, maar als puntje bij paaltje komt wel transfervrij weg willen terwijl je contract nog twee jaar door loopt. Als dit bericht op waarheid berust is het wel een erg slappe zak.

Zou ik echt heel erg vinden, mijn favoriete Real speler en onze onbetwiste Capitan. Hopen dat dit slechts bij geruchten blijft

Hoop dat dit niet waar is.1 van de beste verdedigers allertijden.real kan deze spijkerharde verdediger nog zeker 2 jaar goed gebruiken.

Lijkt me heerlijk om deze arrogante kwal en vieze voetballer niet meer op de Europese velden te hoeven zien, maar het zal wel een onzin bericht zijn.

27 mei 2019 om 18:08

Deze arorogante kwal heeft meer prijzen gepakt dan waar jou cluppie van kan drome😉

27 mei 2019 om 18:34

Dat is natuurlijk niet waar... Meneer Ramos dacht dat het wel handig was om tegen 'mijn cluppie' een extra gele kaart te pakken, waardoor hij er in Madrid niet bij was en 'mijn cluppie' Madrid vermorzelde . Frank Lampard was ooit een van m'n favoriete spelers, maar een echte binding met Chelsea heb ik niet.

27 mei 2019 om 20:32

O jeee ajax heeft een keer gewonnen van real.real heeft ajax zovaak kapot gemaakt😂

Het ene jaar Ronaldo weg het andere jaar Ramos...... Wie vertrekt er nog meer? Isco, Navas, Bale, Llorente, Diaz en nog een paar drijgen ook te vertrekken. Isco en Navas zijn gewoon vervangen door spelers die niet zo veel beter zijn. Isco moet sws basis spelen en ik zou James ook een kans geven. Wel beter dat Modric en Kroos verlengd hebben want anders zou dit team het nog slechter doen.

Nou ik dacht eerst dat dit flauwekul was maar Perez heeft nu bevestigd dat Ramos inderdaad een transferverzoek heeft ingediend. Nou die gaat dus ook weg.

Wat er boven vermeld is, klopt wel degelijk! Dit waren letterlijk de woorden van Perez op de spaanse Radio! Ik ben niet veelal eens met Perez, maar in dit geval ben ik volledig met hem eens, welke club gaat in godsnaam zijn kapitein gratis laten verkassen naar China? Ja, hij heeft een leuke aanbieding gehad, dit wordt ook bevestigd door de President op de Radio. Maar dat wil niet zeggen, dat hij gratis Real Madrid mag verlaten.

Voor iedereen die zit te janken over geruchten, het is bevestigd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4235 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller3621
G. BaleAanvaller298
T. CourtoisDoelman270
Vinícius JúniorAanvaller182
Daniel CarvajalVerdediger241
M. DíazAanvaller133
NachoVerdediger200
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

811 fans
Verdediger, 33 jaar

In de wandelgangen

Maandag 17 juni
Barcelona en Valencia onderhandelen momenteel over een transfer van Jasper Cillessen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren