‘Suárez is niet meer onaantastbaar en mag net als viertal vertrekken’

Maandag, 27 mei 2019 om

Het seizoen van Barcelona eindigde zaterdag in mineur. Waar de Catalanen eerder in de Champions League al een 3-0 voorsprong tegen Liverpool weggaven door in Engeland met 4-0 onderuit te gaan, bleek zaterdag Valencia in de finale van de Copa del Rey te sterk voor Barcelona (1-2). Naast trainer Ernesto Valverde twijfelt de clubleiding ook over de toekomst van enkele routiniers.

In verschillende 'crisisvergaderingen' hebben de spelers aangegeven dat Valverde de tegenvallende prestaties niet valt aan te rekenen, zo claimt Sport maandag. De leiding zou nog in gesprek gaan met Valverde over de te varen koers met Barcelona. Naast de trainer liggen ook enkele spelers onder een vergrootglas bij de top van Barcelona, zo klinkt het.

Men plaatst twijfels over de toekomst van Luis Suárez, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Ivan Rakitic en Sergio Busquets bij Barcelona. Suárez besloot bijvoorbeeld een operatie te ondergaan, waardoor hij de bekerfinale miste. "De slechte verstandhouding tussen het bestuur en Suárez betekent nu dat de spits op de lijst van mogelijke uitgaande transfers staat", zo klinkt het.

"Suárez en het bestuur hebben wel vaker met elkaar overhoop gelegen. Zijn goede relatie met Lionel Messi zorgt er vaak voor dat hij als 'onaantastbaar' wordt beschouwd, maar ook door zijn slechte optredens tegen Liverpool in de Champions League kan hij het kind van de rekening worden.” Naast Suárez zou Barcelona ook twijfelen over Umtiti, Alba, Rakitic en Busquets.

Umtiti negeerde in het begin van het seizoen het advies van Barcelona om een operatie te ondergaan en heeft nu nog steeds fysiek ongemak. Zodoende staat Barcelona open voor een transfer van de Fransman. Daarnaast hebben Alba, Rakitic en Busquets volgens de clubleiding een 'slecht seizoen' met erbarmelijke duels achter de rug. Sommigen in de top van Barcelona wil een of meerdere van deze spelers verkopen, ook om de salariskosten te drukken.Gerelateerd

85 reacties (laatste reactie door bellapartita)
27 mei 2019 om 15:01

Suarez is in Uruguay opgeleid om dat te doen. In zuid Amerika pakken je teamgenoten je aan als je niet een penalty probeert te forceren als dat kan. En wat voor jou bijten is is voor de ander knuffelen met je tanden, het is maar hoe je het ziet.

27 mei 2019 om 15:03

Hoop dan oprecht dat Stam zijn schoenen tijdelijk weer aantrekt gedurende de Klassiekers. Dan piept meneer wel anders na de duels.. Gezien de dingen die Stam deed in een benefietwedstrijd, is hij het nog niet verleerd.

27 mei 2019 om 15:08

Ik heb nog nooit zo veel onzin gelezen in zo een korte reactie. Dat je zijn lachwekkende aanstellerij nog verdedigt, tot daar aan toe, maar knuffelen met je tanden?

27 mei 2019 om 15:08

Is het zo droevig gesteld in Rotterdam dat Stam momenteel al een vooruitgang is?! Sowieso wel opmerkelijk dat je het gedrag van Suarez afkeurt maar een doodschop uitdelen prima vind.

27 mei 2019 om 15:02

Laat m lekker naar China gaan man die onruststoker... was in de tijd dat ie hier speelde al niet meer dan heibel en gezeik met m. Nooit kampioen met hem geworden en dat kwam vooral door hem. Als Ajax heb je echt niks aan deze man te danken en je zult ook niks aan m hebben. Nadat ie vertrok werd Ajax 4x achter elkaar kampioen en dat zonder de "topscoorder"

27 mei 2019 om 15:10

Jij bent zeker voor Feyenoord. Suarez is de enige speler die bij Ronaldo en Messi in de buurt komt qua goals. Tegen de graafschap kan hij alleen al 8 goals maken en 8 assist geven. En dat Ajax niks won kwam niet door Suarez, speelde overal waar de trainer hem neerzette en droeg het team van Martin Jol in zijn eentje. Zonder Suarez was dat team helemaal niks.

27 mei 2019 om 15:25

Ik herinner me nog dat Arsenal hem wou hebben en met hem 1pond er boven op als symbool. Ze hadden gewoon het bedrag moeten neer leggen toen de tijd want het is en blijft een topper.

28 mei 2019 om 14:57

Grapjas, als hij nu bij FC grashoppers speelde en faalde bij Liverpool kon ik jouw bericht nog begrijpen, maar kom op man. Topscoorder in de PL en daarna gouden schoen gewonnen bij Barcelona. Eigenlijk moet ik hier ook niet serieus op in gaan.

28 mei 2019 om 20:59

Waarom zet je niet meteen Pele in de spits? Die tijd waar je het over hebt is allang voorbij! Dat je deze Suárez vergelijkt met de man die transfer naar Barça maakte daar zou ik niet op in moeten gaan.

27 mei 2019 om 15:19

Of samen met Robben naar Groningen. Dan zit het stadion gelijk het hele seizoen vol en strijden ze voor de Europa League. Maar denk dat Ajax en Groningen Skiezo geen kans maken.

27 mei 2019 om 15:00

Onzin natuurlijk. Je hebt geen twijfels over de op leeftijd rakende Alba wanneer je net zijn contract met zoveel jaar verlengd hebt.. Gast verdient een vermogen en ligt nog jaren vast terwijl hij nog een kort contract over had een paar maanden geleden. Hilarisch ook dat er nu naar allemaal spelers gewezen word die allemaal een flinke staat van dienst hebben. Misschien toch eens naar de faalhaas kijken die zijn spelers tegen de filosofie in verdedigend voetbal laat spelen. Dit bestuur is een belediging naar alles waar Barcelona voor stond.

Suarez komt simpelweg tekort voor Barcelona en moet verkocht worden aan een club in China.

27 mei 2019 om 15:09

Of aan Ajax, als onderdeel van de deal met de Ligt. Ik zie hem graag komen.

27 mei 2019 om 15:19

Dit roep ik al sinds de geruchten rond barca en de Ligt en de eerdere geruchten dat barca een vervanger voor Suarez wilde zoeken. Vam mij mag hij ook absoluut terug komen. Goede technische vervanger voor Ziyech op de rechter flank en Tadic op de linker. Kunnen ze mooi afhankelijk van de tegenstander wisselen met de spits positie. Dan met Odegaard er achter op het middenveld of als buitenspeler als de ander spits staat.

27 mei 2019 om 15:21

Het is een geweldige speler natuurlijk, maar past hij in een team dat is opgebouwd op de bereidheid van iedereen om zijn eigen ego te overstijgen? Ik betwijfel het.

27 mei 2019 om 15:34

Jordi Alba en Umitit zou ik inderdaad wegdoen. Alba van Bayern voor huidige Alba En De Ligt voor Umtiti. Case closed! Rakitic, Suarez en Busqets kunnen nog een meerwaarde in de selectie hebben.

27 mei 2019 om 15:11

Hoezo China? Hij kan nog prima mee bij een subtopclub.

27 mei 2019 om 15:18

Suarez is nog steeds één van de beste spitsen ter wereld. Het probleem ligt ook niet bij spelers als Umtiti, Busquets, Rakitic en Suarez, maar bij de nutteloze aankopen als Vidal, Murillo en Boateng. Ook hebben ze teveel betaald voor Dembele en lijkt de andere topaankoop totaal niet te renderen in Spanje. Maicom, Alena en Semedo krijgen daar bovenop te weinig minuten en vertrouwen van de trainer. Daarnaast snap ik werkelijkwaar niets van het wisselbeleid van Valverde, die in mijn ogen veel te weinig uit deze selectie haalt.

27 mei 2019 om 15:29

Vidal nutteloos? Heeft echt wel aangetoond van toegevoegde waarde te zijn.
Dembele is helaas veel geblesseerd geweest , maar als die speelt speelt ie goed.is al een aantal keer belangrijk geweest voor Barca. De enige na Messi die iets kon creeren als het niet liep.
Ik hoop dat je Coutinho bedoeld ipv Dembele?

27 mei 2019 om 15:36

Murillo en Boateng spelen toch nauwelijks? Die kan je toch onmogelijk de schuld geven van die twee verloren wedstrijden.

27 mei 2019 om 17:29

Ben van mening dat suarez bijna klaar is bij barca. Als nummer 9 van barca maar 1x scoren in de champions league is ver beneden maat.

27 mei 2019 om 17:42

Nee hoor. Dembele is goed, maar rendeert veel te weinig voor een speler van 147! miljoen. Evenals ze nu teveel betaald hebben voor Frenkie. Voor dat geld hadden ze beter Grimaldo, de Ligt of Sané kunnen halen. Aangezien ze met Alena en Artur al 2 potentiele top middenvelders in huis hebben. Busquets is pas 30 en kan met zijn manier van spelen nog makkelijk 4 jaar mee.

Ter Stegen
Semedo
Umtiti
de Ligt
Grimaldo
Alena
Busquets
Artur
Dembele
Messi
Sane
27 mei 2019 om 15:24

Zeker bang dat hij naar Ajax komt haha

27 mei 2019 om 18:13

Ik zou Raketic en Andre Gomes en Rafinha verkopen. Valverde out. Coutinho zou ik nog een kans geven. Umtiti, Busquets en Suárez zou ik houden. Ik zou de Ligt kopen en Rodri van Atletico Madrid. Vidal ook weg Sane zie ik graag komen. Malcolm ook weg. Misschien Felix kopen

27 mei 2019 om 18:29

Niet goed genoeg??? Ik hoop dat het sarcastisch is... In 33 competitiewedstrijden scoort hij 21x en geeft 6 assists?

Haha dit gerucht kan ook de vuilbak in. Dat Rakitic en Busquets een erbarmelijk seizoen achter de rug hebben, kan ik geloven. Maar Alba speelde juist ijzersterk dit seizoen en was enkel tegen Liverpool op Anfield zwak. Daar was iedereen zwak....

Umtiti verkopen gaat een grote fout zijn heb ik het gevoel.

27 mei 2019 om 15:02

Bovendien heeft Alba pas net een dikke contractverlenging getekend waar ik al mijn twijfels bij plaatste. Die gaat dus nergens heen.

27 mei 2019 om 15:18

Umtiti laten gaan zal een domme fout zijn. Hij en de Ligt moeten het centrum van de verdediging zijn van barca. Die jongen heeft in zijn eerste 2 seizoenen laten zien een van de beste ter wereld te zijn

27 mei 2019 om 15:44

Dit is het nou net, je kan een top seizoen hebben, met overmacht kampioen worden, op halve kracht door de CL knockout fase wandelen en dan toch net die ene Copa finale en CL return waar t om ging ineens schlemielig onderuit gaan, en je seizoen is van een topseizoen naar een nachtmerrie veranderd.

27 mei 2019 om 15:49

@hangover96

Dan kan je heel de selectie gelijk verkopen.

27 mei 2019 om 15:50

Vond alba na de winterstop niet zo sterk vooral op anfield en laatst tegen valencia in de bekerfinale deed pijn aan me ogen

Hahahaha wordt meer een meer een roddel wereld, de voetbal wereld. Umtiti, Suarez, alba en alle andere genoemde namen zouden bij elke topclub in de basis staan. Barca heeft gewoon nog steeds de competitie gewonnen en met iets meer geluk in de finale van de champions league gestaan. Wat zijn we nu allemaal aan het zeiken? Mensen zijn echt barkie.

27 mei 2019 om 15:04

Ze hadden aan geluk anders geen gebrek in de eerste wedstrijd. 3-0 was zwaaar geflatteerd. Over 2 wedstrijden was Liverpool overduidelijk de betere en dan heb je het als Barcelona dus niet goed gedaan over die 2 wedstrijden. Geen schande overigens aangezien Liverpool ook een fantastisch team heeft, alleen de speelwijze van Barcelona was beschamend.

27 mei 2019 om 15:12

Ik denk serieus dat mensen zoals jij de wedstrijden via teletekst volgen. Suarez en Rakitic bij alle topclubs in de basis?Er zijn minimaal 4 clubs waar ze betere spelers hebben rondlopen op die posities. Misschien is handbal een betere sport voor je want van voetbal begrijp je er helaas niks van af.

27 mei 2019 om 16:06

@Bergwijn oke specialist noem jij anders die 4 clubs en spelers die zoveel beter zijn dan Suarez en Rakitic. Geloof mij als verdediger tegenover Suarez staan is een echte hel maar dat moet ik aan u als expert niet uitleggen natuurlijk

27 mei 2019 om 17:50

Bayern heeft mischien een betere spits met Lewandowski, maar Rakitic is beter dan de middenvelders die daar rondlopen. Modric is beter dan Rakitic, maar Benzema legt het dan weer af tegen Suarez. Juventus heeft met Ronaldo natuurlijk een betere (verkapte) spits, maar ook daar is geen enkele middenvelder beter dan Rakitic. Psg met Cavani en Verratti vind ik een twijfel geval. Het enige voordeel is dat Verratti dan wat jonger is. City is in mijn ogen de enige club die op die 2 posities beter is met Aguero en de Bruyne. Dus hoe Bergwijn aan 4 clubs komt is mij ook een raadsel.

Ze hebben Alba zijn contract nog maar verlengd. Dus ik heb mijn twijfels bij dit bericht. Als ze werkelijk zo ontevreden zijn over zijn seizoen, wat me sterk zou lijken, hadden ze hem een maand of 2 geleden natuurlijk geen monstercontract voor 5 jaar aangeboden.

Busquets ja, die man moeten ze misschien wel gewoon eens verkopen.

"Slechte optredens tegen Liverpool" Ik geef toe, de 2e wedstrijd was hij dramatisch, maar de 1e wedstrijd heeft hij gewoon prima gespeeld. Verder kan ik zeker begrijpen waarom jij door velen gehaat wordt, maar ik zou hem als Ajacied nog altijd enorm graag terug zien komen. Hij is een beetje als Luuk de Jong, geliefd in Eindhoven, maar gehaat buiten Eindhoven. (alleen dan in Amsterdam)

27 mei 2019 om 15:13

@peerwers

hij heeft meer onnodig op de grond liggen rollen tegen Liverpool dan dat hij daadwerkelijk heeft gevoetbald

27 mei 2019 om 17:34

Ben ik met je eens. En ongelooflijk veel balverlies door slechte aannames

Suarez wordt natuurlijk ook wel oud, begint minder te presteren en is sowieso een lastpak. Maar toch zie ik niet zo snel een speler die hem kan vervangen.

Ik hoop dat Arsenal voor Umtiti gaat. Ik vind dat echt een hele goede verdediger en bovendien nog erg jong.

Busquets en Alba zie ik niet vertrekken eigenlijk.

Blij om dit te lezen, Alba heeft ze tijd gehad. Wordt nu tijd voor een ander. Overigens wil ik Rakitic nog wel langer zien in het Camp Nou

27 mei 2019 om 15:20

Ben het niet helemaal eens dat Alba zijn tijd bij Barcelona over is. Vond hem juist één van de weinigen echt goed een groot deel van het seizoen. De feeling die hij het Messi had in veel aanvallen is toch iets unieke wat niet veel tandems hebben. Eventueel Grimaldo of Gaya als opvolger halen, mocht Alba onverhoopt weggaan.

Suarez wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Ondanks zijn 'dramaqueen acts' is het toch een waardevolle speler. Dit seizoen slechts één goal in CL, maar vaak staat hij er wel. Barcelona doet er wel slim aan om vast naar een opvolger te kijken, ook al liggen deze niet voor het oprapen. Spitsen als Firmino en Joao Felix kosten ook geen pakje boter, dus dat zal nog een flinke klus worden. Desondanks denk ik dat ze onder een nieuwe trainer weer hoge ogen zullen gooien volgend seizoen.

27 mei 2019 om 15:25

Denk dat een andere trainer op het moment idd het belangrijkste is voor Barcelona. Ik zie een type als Marcos Alonso graag komen. Aanvallend sterk maar staat verdedigend ook zijn mannetje

27 mei 2019 om 15:37

Denk eerder andersom. Alba kan nog veel toevoegen bij Barca en speelde ook geen slecht seizoen. Rakitic was in de 2de seizoenshelft echt dramatisch. Ongelofelijk veel balverlies en verkeerde keuzes. Busquets hoeft ook nog niet weg maar speelde ook een slecht seizoen. Op termijn zal Frenkie zijn rol kunnen overnemen verwacht ik. Suarez kan nog zeker wel 1 jaar mee maar vooral op het hoogste niveau (de CL) laat die het al jaren afweten..

27 mei 2019 om 15:49

Ik schat Arthur hoger in als Frenkie..

27 mei 2019 om 16:14

Op termijn. Overigens speelt Arthur toch in een iets aanvallendere rol? Ze kunnen ook samen op het middenveld.

Nou Marc, sla je slag. Jullie willen Mathijs? Dat is goed, dan willen wij Suarez terug hebben, betalen jullie 60 miljoen voor Mathijs

Suarez zou volgens mij graag terugwillen! Dan heb je echt een topspits in je selectie.

Heel mooi nieuws voor Barcelona fans, denk dat dit ze heel goed zou doen. Zou vooral Suarez en Raktic verkopen Busquets en Alba zou ik gewoon houden. Het belangrijkst is nog atlijd Valverde ontslaan, dat is het grootste probleem. Wat Barcelona dan nodig heeft is een aanvaller (griezmann, Sane of Jovic) een linksback voor achter Jordi Alba (jeugdspeler) en een centrale verdediger (De Ligt). De verhalen gaan ook dat het bestuur van Barcelona heel graag Griezmann wilt, maar de selectie liever Neymar ziet terugkeren. Hij zou ook dolgraag terug willen keren. Rentree van Neymar zou echt geweldig zijn mocht dat mogelijk zijn, was de gedroomde opvolger van Messi. Maar betwijfel het gezien hoe is vertrokken, droom voor volgend seizoen zou zijn.

Ter Stegen, Alba, De Ligt, Pique, Semedo; Busi, Artur, Fdj, Neymar, Messi en Dembele.

27 mei 2019 om 17:39

Neymar zou een verlossing zijn. Alleen dit is geen fifa vriend. En PSG gaat echt niet aan barca verkopen.

27 mei 2019 om 18:13

Denk dat Neymar ontzettend spijt heeft van zijn overstap naar Psg. Hij mist zijn maatje Messi bij Barcelona hebben ze aangegeven. Als Barcelona Coutinho, Rakitic en Umtiti verkoopt zie ik Barcelona nog wel een erg groot bedrag neerlegeen om Ney te verleiden om te verkassen. Maar goed ontsnap maar eens uit die gevangenis daar in Parijs met Nasser.

27 mei 2019 om 19:34

messi en neymar zijn de ultieme duo.
En samen met suareez voor 1 seizoen onaantastbar.

Het was bizar hoe goed die drie elkaar konden vinden.

Kom maar terug naar Ajax geweldenaar! Samen met Alderweireld, Vertonghen, Fosu Mensah en Babel.
De Ligt in de verkoop betrekken. 50 miljoen plus Suarez en Alena 2 seizoenen huren voor De Ligt.
Geweldige selectie krijgt Ajax dan die zelfs beter kan zijn dan dit seizoen!!!:

Onana
F.Mensah Alderweireld Vertonghen Tagliafico
Vd.Beek Blind Alena
Neres Suarez Tadic

Varela
Mazraoui Veltman Martinez Sinkgraven
Odegaard Schone Marin
Vargas Babel Pavon

27 mei 2019 om 15:39

Sorry hoor maar wordt je af en toe niet een beetje moe van jezelf. Jij typt altijd de meeste idiote reacties op Voetbalzone. Zal wel verwijderd worden maar moet echt ff gezegd worden. Onder elk bericht waar Ajax mee te maken heeft of mee te maken zou kunnen hebben reageer je de meest domme dingen.

27 mei 2019 om 16:26

Ik zie Suarez gewoon graag terugkomen naar Ajax samen met nog wat meer ex ajacieden. Is dat verboden dan?

27 mei 2019 om 16:33

Zeker niet verboden en bedoel er ook voor de rest ook niks mee alleen zulke reacties met van die onrealistische opstellingen typ je meerdere keren in de week. De Ligt voor Suarez, Alena (2 jaar) en 50 miljoen is toch gewoon een onzinnige en onrealistische reactie. Vertonghen en Alderweireld terug, Babel, Vargas, Mensah en Odegaard ook nog. Snap je zelf toch ook wel dat het niet gaat gebeuren?

27 mei 2019 om 17:55

Ik zie Suarez ook het liefst nog terug komen.
Daarnaast zou ik het als volgt neerzetten, dan worden ze met 2 vingers in de neus kampioen.

Cilissen
Trabelsi
Stam
de Ligt
Maxwell
Frenkie
Erikssen
Ziyech
Litmanen
Suarez
Ibrahimovic
27 mei 2019 om 19:59

Je opstelling kost minstens 120 miljoen er bij (zonder marin nog). Daarnaast kom je op ongeveer 30 miljoen per jaar aan salaris extra, de begroting van ajax is ca. 90 miljoen (gebaseerd op structurele inkomsten, geen transferinkomsten) buiten dat ajax geen 1/3 van hun begroting aan salaris gaat/kan betalen en niet al hun inkomsten gelijk weggooien, zie ik sws niet al die spelers komen. Waarom zou Odegaard op de bank gaan zitten, waarom zou mazraoui blijven als hij naar napoli kan, wanneer ajax fosu mensah voor minstens 15 mil van united haalt. Ga zo maar door.

27 mei 2019 om 20:00

Plus, waarom zou een club als ajax alena huren die alleen maar oa gravenbergh in de weg staat. Dat is contra-beleid. Plus wat heeft Alena nou laten zien?

Nou Freeza jij heb een hoge pet op van Alba maar annaliseer maar eens deze vele wedstrijden dat hij bij tegen doelpunten op.links er niet stond of heel vaak werd uitgespeeld Nee deze speler kan je missen hoogst 3a 4 assist per seizoen te weinig weg wezen met deze dwerg

Jullie nemen die onzin van een Spaanse krant over. Die zijn echt niet serieus te nemen. Jullie dus ook niet

Hoewel het natuurlijk belachelijk blijft dat een club die kampioen wordt én de halve finale Champions League haalt onder vuur ligt, is duidelijk dat Barcelona over the hill is en moet verversen. Ik vind met name het middenveld Busquets, Vidal en Raketic erg lelijk en denk – anders dan Koeman – dat het ook niet lang meer duurt voordat Piqué over de houdbaarheidsdatum eens is. Logisch dat Barcelona graag Frenkie de Jong en Mathijs de Ligt vastlegt om aan een nieuwe hegemonie in Europa te bouwen. Alleen vervelend voor ze dat meer topclubs hun terugkeer naar de top willen vormgeven. Real Madrid schreeuwt om vernieuwing, Manchester United wil zich naar boven worstelen, Juventus en Bayern zoeken verse krachten…

Overigens zou ik het heel echt des Overmars vinden om toe te slaan met een lijntje richting Suárez. Niet de minste vervanger van Ziyech... Suárez, Tadic en Pavon in je voorhoede is smullen geblazen denk ik. En Suarez heeft altijd gezegd dat hij graag nog eens terugkeert naar Ajax.

27 mei 2019 om 17:12

Helemaal met je eens. Ajax toonde bij uitstek aan dat die clubs die je noemt allemaal "te oud" zijn geworden, daar waar Ajax ze met een uitgebalanceerd elftal wist te bestrijden.

Suarez terug naar Ajax zou legendarisch zijn. Normaal gesproken zou hij onhaalbaar zijn op zijn 32e, maar hij heeft Ajax natuurlijk ook gezien in de CL dit jaar en dat deed weinig/niet onder voor Barcelona. Misschien dat hij kansen ziet, ondanks het vertrek van De Jong, om zo'n huzarenstukje te herhalen. Zou prachtig zijn.

Jordi Alba ook op het lijstje? Nee, als je ziet hoe tandem Messi-Alba de ballen er samen in fietsen kan je hem toch beter behouden. Van Suarez snap ik het, Rakitic ook. Bij Umtiti heb ik het vermoeden dat hij zelf ook best een volgende stap wilt maken naar een andere club. En Sergio is vooral dit seizoen regelmatig door de mand gevallen. De slijtage lijkt ook bij hem steeds meer zichtbaar. Steeds eenvoudige inspeelpasses inleveren. Te veel kappen en draaien, daarrmee te lang aan de bal en daardoor steeds vaker de bal verloren. Erg zonde, maar om hem direct van de hand te doen is niet geloofwaardig. Lang leve sensatienieuws!

27 mei 2019 om 17:15

Alba begint heel veel van zijn snelheid te verliezen. En is soms echt een los projectiel, vergeet vaak zijn verdedigende taken en wordt er ook niet jonger op. Na je 30 ben je als back aan vervanging toe helaas.

Busquets is helemaal op, wordt met de week slomer en slomer. Rakitic heeft ook zijn beste tijd gehad bij Barca en mag vertrekken.

Wat ik niet begrijp is hoe een speler als Umtiti zo ondergewaardeerd wordt door de staff. Wat een verdediger, echt gemaakt om bij Barca achterin te spelen. Die blessure is zijn schuld maar kom op, daar kan toch wat aan gedaan worden zeker? Dat kan geen reden zijn om een andere verdediger te halen.

Vind het moeilijk om te gelove dat alba en umtiti genoemd worden. Alba speelde toch redelijk goed, hij had een domper in liverpool. En umtiti lang geblesseerd. En dat word dus weer valverde volgend jaar. Jammer.

Eerste gedachte die in mijn hoofd rondspookt als ik hoor dat Suarez mag vertrekken is dat hij kan terugkeren naar Ajax. Zou echt geweldig zijn. Echter is dit natuurlijk niet realistisch.

Pff Busquets!?? Is toch wel denk ik de beste verdedigende mis die ik ook gezien heb!
Kan niet voorstellen dat van hem af willen.
Alba is over het algemeen toch ook nog gewoon een meerwaarde..?

27 mei 2019 om 21:34

Als je vasthoud aan Valverde snap ik wel dat je Busquets laat vertrekken. Heeft toch twee mindere seizoenen erop zitten en lijkt niet super te renderen in dit systeem. Al kunnen we dat voor de meeste spelers wel zeggen.

Ben het overigens met je eens dat hij zo grandioos goed is. Bovendien zou ik vasthouden aan Barca DNA en dan liever Vidal of Rakitic laten gaan. Onder Guardiola zou Busquets volgend seizoen weer domineren met Arthur en Frenkie naast hem.

Nou Ajax maak een deal met Barca om de Ligt en haal Suárez terug dan hebben we meteen een topspits erbij. Misschien kan je Umtiti ook wel erbij doen als hij het ziet zitten om zichzelf te verbeteren BIJ Ajax en daarna weer een stap omhoog te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4891 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8754
4.Valencia6116
5.Getafe5913
Voor de complete stand: LaLiga

3668 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Megatransfer Neymar op losse schroeven door eis van 35 miljoen’

Barcelona overweegt Neymar deze zomer los te weken bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht staat open voor een transfer, terwijl de Braziliaanse aanvaller zelf naar verluidt dolgraag zou willen terugkeren naar...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 15 juli
Real Madrid wil Andriy Lunin wederom verhuren, met Real Betis als een serieuze kandidaat om hem tijdelijk over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren