ADO meldt massale uittocht en praat met viertal over toekomstplannen

Maandag, 27 mei 2019 om

ADO Den Haag neemt definitief afscheid van zeven spelers die in het bezit zijn van een aflopend (huur)contract, zo meldt de Eredivisionist maandagmiddag via de officiële kanalen. Met een aantal andere spelers zijn de gesprekken over een langere samenwerking nog gaande, zo meldt de nummer negen van de Eredivisie.

Trevor David, Melvyn Lorenzen, Chovanie Amatkarijo, Samuel Chromek en Timon Fikkert zullen volgend seizoen niet meer voor ADO spelen, omdat hun aflopende verbintenis niet verlengd wordt. Daarnaast lopen de huurperiodes van Ricardo Kishna (Lazio) en Giovanni Troupée (FC Utrecht) af, waardoor het duo in principe ook vertrekt.

Mike Havekotte, Erik Falkenburg, John Goossens en Sheraldo Becker bezitten ook over een aflopend contract bij ADO, maar over hun eventuele toekomst bij de club wordt op dit moment nog gesproken. 'ADO Den Haag bedankt alle vertrekkende spelers voor de samenwerking en wenst ze uiteraard veel succes voor de toekomst', zo besluit men op de clubsite.Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door azaanstreek67)

Trevor David en Ricardo Kishna hebben veel pech gehad met blessures, Giovanni Troupée viel over het algemeen niet (negatief en positief) op, en de rest was gewoon te slecht. Hopen dat er wat versterkingen bijkomen. Een club als ADO komt op sommige posities in de problemen als er basisspelers uitvallen. Hopelijk kan er meer concurrentie komen.

Trevor David en Melvin Lorenzen zouden perfect bij Fortuna passen

Flikkert zou ik puur vanwege de naam toch wel houden.

AZ had in het verleden interesse in Troupee, hoop dat ze hem alsnog halen als backup voor Svensson en vervanger van van Rhijn.

27 mei 2019 om 15:08

Dat wil je niet hij heeft in het begin van zijn carrière 5 leuke wedstrijden gespeeld en zei Derksen alweer dat dat de toekomstige rechtsback van het NL elftal zou gaan. Maar die gozer kan er echt helemaal niks van zeg 😂

27 mei 2019 om 16:29

Helemaal mee eens. Was de zwakke schakel bij ADO. Juist na zijn blessure heeft ADO de stijgende lijn onhoog ingezet met Malone op zijn plek

Wat een wanbeleid joh kishna 2 jaar betaald om bij ado te kunnen herstellen en dan laat je m nu de deur uit gaan neem hem dan definitief over. Troupe snapte ik zoiezo geen reet van waarom huur je een reserve rechtsback van Utrecht wist je van te voren al dat dat niks zou worden. Lorenzen had ik liever zien blijven inplaats van hooi. Volgens mij is Becker ook transfervrij en dan de volgende vraag wie komt er volgend seizoen bij wie word volgend seizoen onze technisch directeur..

27 mei 2019 om 16:12

Het staat niet in het stuk maar Den Haag wil wel degelijk Kishna behouden. En andersom wil Kishna bij Den Haag blijven, om zich weer in de kijker te spelen. Kwestie van tijd eer dat ook rond is.

27 mei 2019 om 16:47

Maar op het officiële instagram account van ado staat dat die definitief weg gaat. Ik weet ook niet of het slim is om met hem door te gaan, de keren dat die mee deed zag je wel dat die veel beter is dan de rest. Maar hoelang gaat het duren voor hij ooit weer kan voetballen.

27 mei 2019 om 21:01

Hoe erg kan je jezelf tegenspreken?? 😅 Wanbeleid om hem te huren (na medische adviezen dachten ze hem nl. zeker 2e seizoenshelft te kunnen gebruiken) Maar ze moeten hem wel overnemen?????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Donderdag 22 augustus
Schalke 04 lijkt de beste papieren te hebben om Juan Miranda op tijdelijke basis over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren