Van de Beek heeft concurrentie van Tielemans: ‘Ik zou voor hem kiezen’

Vrijdag, 24 mei 2019 om

Tottenham Hotspur moet er alles aan doen om Donny van de Beek los te weken bij Ajax, zo vindt Darren Anderton. De oud-speler van de Londense club vreest dat the Spurs het zullen moeten afleggen tegen kapitaalkrachtigere concurrenten, als er geen haast wordt gemaakt met het binnenhalen van Van de Beek.

Naast de middenvelder van Ajax wordt ook Youri Tielemans in verband gebracht met Tottenham. “Maar ik zou absoluut voor Van de Beek kiezen”, aldus Anderton tegen Sportingbet. “Tielemans heeft een goed half jaar bij Leicester City (dat hem huurde van AS Monaco, red.) gehad, maar Van de Beek is van de buitencategorie. Hij speelde geweldig tegen Tottenham in de Champions League en zou een prachtige aanwinst zijn.”

Anderton is er niet zeker van dat Tottenham genoeg te bieden heeft om spelers als Van de Beek aan te trekken. “Hoe je het ook wendt of keert: de beste spelers willen ook de beste salarissen en the Spurs betalen niet wat Manchester United, Manchester City, Liverpool en Chelsea kunnen”, zegt Anderton, die dertig keer uitkwam voor het Engelse nationale elftal.

De oud-voetballer vreest verder dat Tottenham sterspeler Christian Eriksen gaat kwijtraken. “Zodra clubs als Real Madrid en Barcelona zich in de strijd gaan mengen, is het moeilijk voor Tottenham om met hen te concurreren”, stelt Anderton. “Elke speler wil op een bepaald moment in zijn carrière bij een club van dat niveau spelen. Aan de andere kant is Eriksen een loyale speler, dus misschien blijft hij wel, maar dat is verre van een formaliteit.”

Van de Beek: 'Wilde 34e titel bij Ajax halen'
Meer video's

Poll

Wie heeft jouw voorkeur?


Gerelateerd

81 reacties (laatste reactie door sirius)

Tielemans stond bekend als toptalent van de absolute buitencategorie. Gek dat hij nu wordt vergeleken met een speler als van de Beek. En zelfs onder hem wordt geplaatst. Is dit enkel de "hype" rondom vrijwel alle ajacieden of is deze mening daadwerkelijk op feiten gebaseerd?

24 mei 2019 om 18:27

Ontwikkeling. Waar die van Tielemans tegenvalt, heeft van de Beek reuzenstappen gezet

24 mei 2019 om 18:49

@lighttownpe

Van De Beek moet ook nog maar even laten zien dat hij niet boven zichzelf uitsteeg tegen Juventus en Tottenham. Buiten die wedstrijden heeft Van De Beek namelijk niets laten zien wat daarbij in de buurt kwam.

24 mei 2019 om 19:01

Zet je oranje en Ajax bril even af. Tielemans is al een absolute leider geweest bij Anderlecht. Oke Monaco was minder, maar een 21 jarige kan niet alleen zo'n dramateam leiden. Maar wat hij bij Leicester doet is absoluut fantastisch. Van de beek is misschien goed in CL maar voor de rest is zijn niveau eredivisie. Terwel Tielemans al op een veel hoger niveau zit.

24 mei 2019 om 19:02

Van de Beek kan geloof ik dat niveau ook wel aan, maar Tottenham is juist 1 van de weinige clubs in Europa die dat type speler niet nodig heeft, omdat ze zelf precies al zo'n zelfde speler in de selectie hebben.

24 mei 2019 om 19:20

Waar die van Tielemans tegenvalt ... laat van de Beek het eerst maar eens week na week doen in een topcompetitie alvorens het weer hosannah is.

Tielemans had pech dat Monaco gewoon in mekaar zakte toen hij daar aankwam. Bij de Rode Duivels en Leicester laat hij wel zien waarom hij een toptalent is.

24 mei 2019 om 19:26

Hoe kan je dat nu nog zeggen over van de Beek? Ik denk dat hij zeker na de CL campagne het voordeel van de twijfel heeft verdiend. Zeg niet dat hij nu al die stap heeft verdiend, maar als hij bij Ajax blijft zie ik hem weer presteren in de CL.

24 mei 2019 om 19:32

Ajax bril? Als je Engels kan mag je lighttown voor me vertalen

24 mei 2019 om 21:43

Ontwikkeling val tegen bij Tielemans? kun je dat even uitleggen?
Tielemans heeft bij Leicester laten zien een geweldige speler te kunnen zijn.
Neemt niet weg dat ik van Beek een goede speler vind, maar Tielemans vind ik in Potentie veel beter dan een van Beek.

24 mei 2019 om 21:55

Haha, light town is volgens mij toch wel een Psv man. Maar men gaat er blind van uit, als er een speler wordt uitgelicht met allerlei complimenten. Dat het een Ajacied moet zijn, prachtig om te zien als ze vervolgens dat dekseltje op hun neusje krijgen.. 😅

24 mei 2019 om 22:10

Van beek is misschien goed in CL, maar de rest is eredivisie niveau. Hoe kan je “goed zijn in cl”, maar verder eredivisie niveau hebben? Als je dat zo stelt, dan zou je toch kunnen zeggen dat hij zich aanpast aan het niveau van waar die speelt? Aangezien hij enkel cl en eredivisie speelt. Op basis van wat kan jij concluderen dat tielemans wel spurs niveau heeft en van de beek dat niet zou kunnen

24 mei 2019 om 18:29

Ik weet niet of je Tielemans de afgelopen jaren daadwerkelijk hebt zien spelen, maar als er iemand overhyped was, dan was hij het wel. Die jongen valt me echt behoorlijk tegen en is echt nog niet van de zelfde categorie als van de Beek.

24 mei 2019 om 20:10

Hahahahaha!! Echt de meest belachelijke opmerking ever!! Tielemans niet dezelfde categorie als Donny v/d Beek?? Zet je Ajax/oranje bril eens af man! Donny v/d Beek mag de veters van Tielemans nog geen eens strikken. Donny v/d Beek is gewoon een Klaassen 2.0. Klaassen vond iedereen ook een geweldig talent en speelt nu gewoon bij een middenmotertje in Bundesliga. Donny v/d Beek steeg ver boven zichzelf uit en moet het vooral hebben van z'n passie en drive. Donny v/d Beek is hooguit niveau Andre Gomes en niet meer dan dat. Ajacieden moeten echt eens kappen met het steeds zo hoog in hun bol hebben en hypen van hun eigen spelers. Het zegt genoeg dat jouw reactie belachelijk veel likes heeft. Alleen maar vanwege de subjectiviteit hier op voetbalzone.

24 mei 2019 om 20:48

Gelukkig ben jij wel objectief, met je hij mag zijn veters niet eens strikken, verloopt heeft v/d Beek al in de finale van EL en halve finale van CL gestaan, waar hij ook nog eens beslissend geweest is. Wat heeft Hoe iemand al gewonnen waar hij ook nog eens beslissend is geweest. En gelukkig is Leicester wel de top van Engeland. En wellicht steeg Donny wel boven zichzelf uit, maar dat is volgens jou niet het geval bij Die iemand. Man man.......

24 mei 2019 om 20:50

Kom op man. Donny doet het erg goed en heeft enorme stappen gemaakt. Tielemans begon extreem goed, maar heeft daarna niet zulke grote stappen gemaakt. Dat je roept dat Donny zijn veters niet mag strikken is werkelijk lachwekkend. Je doet net of hij van het niveau Messi is.

24 mei 2019 om 23:41

@zermatt_person

Wat een zielige reactie toch weer van jou.. Alsof Tielemans meer heeft bewezen dan van de Beek. Voor alsnog is Tielemans door het ijs gezakt in Monaco, en steeg Donny boven zichzelf uit in de CL. Guardiola zou een speler als Donny geweldig vinden, zoveel diepgang. Ik zeg niet dat Tielemans slecht is, maar wat jij insinueert is gewoon echt ver gezocht.

25 mei 2019 om 15:49

Ik denk dat mensen niet in de gaten hebben hoe belangrijk hij is met zijn loopacties, dat zie je niet terug in samenvattingen maar vd beek is juist de speler waardoor Tadic, ziyech en neres beter tot hun recht komen

25 mei 2019 om 17:37

@patrickvissers

Dat kun je beter omdraaien. Spelers als Tadic, Ziyech, De Jong en Neres laten spelers als Van De Beek die het van loopvermogen en inzicht moeten hebben beter renderen. Je hebt namelijk niets aan Van De Beek als de ballen niet achter de defensie komen.

24 mei 2019 om 18:31

Zeker waar kan me nog herinneren dat hij een aantal jaar geleden op football manager heel hoog werd aangeschreven. Ik heb bij Monaco weinig van hem gehoord dus ik vermoedt dat hij wat heeft stilgestaan in z'n ontwikkeling. Donny ontwikkeld zich juist geweldig nu en heeft internationaal ook wel wat meer laten zien dan Tielemans afgelopen jaren dus ik vindt het niet zo gek dat Donny hoger wordt geplaats nu.

24 mei 2019 om 18:36

Net als Freddy Adu?

24 mei 2019 om 18:50

'Een speler als Van de Beek'. Benieuwd wat je hiermee bedoelt want Van de Beek geldt al jaren als één van de grootste talenten van de alom geroemde Ajax opleiding. Dat het niet het type speler is wat mensen het liefst zien zegt weinig over z'n talent en kwaliteiten, die gewoon van de buitencategorie zijn. Technisch ook zo onwijs veel beter dan velen doen geloven.

24 mei 2019 om 19:25

Van de Beek stond anders ook bekend als een talent van de buitencategorie.. in ieder geval binnen Ajax.. er werd jarenlang rijkhalsend uitgekeken naar hem en hij won ook de prijs voor grootste talent al jaren terug..

24 mei 2019 om 22:20

Op basis van wat moet tielemans nog steeds als buitencategorie gezien worden dan? Want als iedereen dat vond, dan zouden alle topclubs toch achter hem aanzitten? Vd beek is enorm gegroeid en tielemans zit bij lange na nog niet op het niveau wat 3 jaar geleden van hem werd verwacht. Dat je ze nu vergelijkt heeft toch niets te maken met de verwachting die er rond deze jongens was in 2015. Op basis van welke feiten zou je tielemans nu hoger moeten inschatten de vd beek? Tielemans en vd beek zijn ook helemaal niet te vergelijken. Tielemans is veel meer een opbouwer die het spel verdeelt. Vd beek is een loper die aanvallend en verdedigend aanwezig.

Gewoon salaris verdubbelen voor de komende 3 seizoenen en bij Ajax houden. Zelfde geldt voor Ziyech en Neres. Ajax kan hiermee een geweldige slag slaan en het kost een habbekrats met al de poen die binnenkomt.

24 mei 2019 om 18:39

Tja Ajax kan 5 miljoen per jaar gaan betalen, maar het blijft natuurlijk de Nederlandse competitie maar. Wil je je als speler zo goed mogelijk ontwikkelen dan lijkt me dat in een sterkere competitie een veel leukere uitdaging. De kans dat dat mislukt is altijd aanwezig.

Wat is dat toch met dat hypen van alle Ajacieden? Het zijn prima spelers maar niet opeens de absolute wereldtop. Van de Beek zat in de 1ste seizoenshelft nog erg veel op de bank. Van de Beek laat het zien in een paar wedstrijdjes op niveau en Tielemans in de beste competitie.

24 mei 2019 om 18:46

Je begon goed, maar met de laatste zin ben ik het totaal niet eens. Van De Beek liet het namelijk in de Champions League ook wel een paar keer zien. Ook niet bepaald een lager niveau. Integendeel zelfs, terwijl ook Tielemans lang niet altijd thuis geeft.

24 mei 2019 om 23:54

@sirius

\hoezo begon hij goed? En hoezo worden de Ajacieden gehyped? Hebben die gewoon niet een geweldig jaar achter de rug? Als er een Ajacied is die ik het juist gun is het Donny. Heeft zich dit seizoen weer terug in de basis geknokt, nooit zijn mondje open getrokken. Ik vond persoonlijk Donny ook een van de beste in de hele CL campagne bij Ajax, en gelukkig realiseerde de analisten zich dat ook voordat ze eruit geknikkerd waren. Het ging eerst alleen over Frenkie en De Ligt.

Het is ook nooit goed...

25 mei 2019 om 17:33

Natuurlijk hebben ze een geweldig jaar achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat elke speler nu ineens een Europese topspeler is? Ik baseer m'n mening toch liever over een langere periode en niet over drie wedstrijden.

Verder heb je ook gewoon ongelijk, want Van De Beek was ontevreden aan het begin van het seizoen (eerste drie maanden) en trok z'n mond wel degelijk los. Z'n zaakwaarnemer vond het ook nodig de media op te zoeken.

24 mei 2019 om 19:33

Wat is dat toch met jou met dat afbranden van ajacieden? Ik lees al weken lang onder elk Ajax gerelateerd bericht jou negatieve reacties, misschien dat je er niet tegen kunt dat Ajax dit seizoen succesvol was maar reageer dan gewoon niet!

Nou zeg, een speler beoordelen op 1 of 2 wedstrijden is nou ook niet bepaald een goede graadmeter. Begrijp me niet verkeerd, Van De Beek is echt geen slechte speler, maar ik heb wel het idee dat sommigen hem beoordelen op drie wedstrijden in de Champions League. Hem een speler van de buitencategorie noemen is dan ook wel erg overdreven. Dat moet namelijk nog maar blijken.

24 mei 2019 om 19:45

ligt er ook een beetje aan wat je buitencategorie noemt. Vaak verschilt dat enorm onder de mensen waardoor je al snel langs elkaar heen brult. Dat Van de Beek nooit de gouden bal zal winnen kan iedereen wel zien, toch is hij wel een erg complete middenvelder geworden die nu dus ook nog eens beslissend is geweest in veel belangrijke wedstrijden. Mensen roepen makkelijk elkaar na dat Donny alleen in de CL een paar goede wedstrijden heeft gespeeld, echter zijn een heleboel van zijn doelpunten in de Eredivisie openingstreffers of gelijkmakers geweest. Juist in een seizoen waar PSV zo belachelijk veel punten behaalde en Ajax niets kon laten liggen was Donny enorm belangrijk voor het binnenhalen van de punten. Nu De Ligt, Ziyech én Frenkie vertrekken lijkt het me verstandig dat Donny nog één seizoen blijft om te bewijzen dat hij wel degelijk enorm goed is.

24 mei 2019 om 20:08

In dat geval kunnen we Luuk de Jong dan ook maar beter in de buitencategorie scharen. Mensen praten elkaar namelijk ook net zo hard na dat Donny van de Beek nu ineens een geweldige speler is. Ik ben nog steeds van mening dat het allemaal reuze meevalt.

Verder baseer ik m'n mening sowieso niet op wat anderen van hem zijn, maar op wat ik van hem zie. Ik kan best stellen dat ik dit seizoen zo rond de 30 wedstrijden heb gezien exclusief een aantal samenvattingen.

Ik vind de impact van Van De Beek over een heel seizoen helemaal niet zo bijzonder en ik heb toch aardig wat wedstrijden gezien. Sterker nog, tot Real Madrid had hij samen met Schone helemaal geen meerwaarde en ook tegen Real Madrid was het niet buitengewoon goed.

24 mei 2019 om 20:44

Luuk de Jong deed het inderdaad fantastisch in Europa. Bovendien gaf ik meerdere voorbeelden van wat van de Beek een goede en complete middenvelder maakt.

Scoorde in de CL uit tegen zowel Juve als de Spurs. Gaf een assist thuis tegen Bayern en uit tegen Real Madrid. Scoorde nationaal 2 keer in de kwartfinale tegen Heerenveen en 1 keer in de halve finale tegen Feyenoord. Dan ben je gewoon beslissend geweest in de grote wedstrijden lijkt me.

Enige reden dat Donny wat op de achtergrond blijft is omdat Ziyech en Tadic nóg betere stats kunnen overleggen en spelers als De Ligt en Frenkie zo ontzettend goed zijn. Het is geen schande dat je pas na die klasbakken aan de beurt bent.

24 mei 2019 om 19:57

Ik vind de championsleague wel een prima graadmeter. Het laat zien hoe spelers er voor staan wanneer ze tegen de beste tegenstanders komen te staan. Vd beek viel geen enkele keer door de mand en was vaak een van de betere aan Ajax zijde. Als je het kunt laten zien tegen de topploegen dan kun je hèt ook tegen de kleinere.

24 mei 2019 om 20:05

Wel met de nuance dat hij in welgeteld drie wedstrijden echt goed was en in slechts 1 van die drie wedstrijd de beste speler aan de kant van Ajax was. Ik vind die drie Champions League wedstrijden geen goede graadmeter. In veel gevallen voegde hij namelijk helemaal niet zoveel toe, maar dat lijkt iedereen na die wedstrijden vergeten te zijn.

24 mei 2019 om 21:07

Dat is jou mening dat hij niet zo veel toevoegd. Ik vond hem persoonlijk in veel wedstrijden beregoed. En zeg nu zelf. Voor het eerst echt op dat niveau op doe positie. En het dan gelijk zo goed doen. Het is geen ervaren speler die al jaren mee gaat en alles heeft gezien. Deze snotneus komt net kijken. En dan veelal zo je stempel drukken. Petje af wat mij persoonlijk.

25 mei 2019 om 17:45

@elninoo

Maar ik zeg ook nergens dat het niet knap is. Sterker nog, ik heb hem ook nooit een slechte speler genoemd. Ik zeg alleen dat die jongen nu op een te groot voetstuk geplaatst word en dan kan het eigenlijk alleen maar gaan tegenvallen.

Ik vind Van De Beek namelijk wel degelijk een talent, maar ik zie er geen toekomstig topspeler in en ik ben van mening dat sentiment momenteel veel meespeelt als men zo'n jongen moet beoordelen.

24 mei 2019 om 20:25

Volledig mee eens, goede speler die nog beter gaat worden maar Tielemans is echt verder en speelde echt heel goed in de EPL en is ondanks zijn lange ervaring in club en landsverband nog erg jong. Hem wil ik zien komen.

24 mei 2019 om 20:32

Met wie gaat Spurs zich eigenlijk versterken komende zomer en wie worden mogelijk de vervangers van Eriksen en Alderweireld? En wie hoop je eigenlijk dat komen gaat bij Spurs, buiten Tielemans? Ik ben wel benieuwd naar je mening.

24 mei 2019 om 20:43

Ik had het niet over Tielemans, want ook hij heeft problemen met z'n ontwikkeling gekend en ook bij Tielemans is het nog afwachten of hij het structureel kan laten zien. Verder zijn het ook twee hele verschillende spelers die eigenlijk niet te vergelijken zijn. Tielemans moet het vooral hebben van z'n natuurlijk talent, terwijl Van De Beek het moet hebben van inzicht en loopvermogen.

Ik heb die Tielemans gezien in de wedstrijd tegen Nederland, maar was die me een partij slecht zeg. Echter dat kan een fase zijn. Hij zal het wel goed hebben gedaan in de Premier League als Spurs hem ook wil hebben. Heb hem niet meer gevolgd.

Ajax moet zoveel mogelijk spelers behouden, maar ik vind per linie, De Ligt, Frenkie en Ziyech onvervangbaar. De eerste twee zijn al vrijwel weg. Ik zou alles in het werk stellen (salaris, tekengeld, aanvoerderschap etc) om Ziyech te behouden. Als Beek niet te houden is, dan denk ik dat zijn verkoop niet te schadelijk hoeft te zijn. Ik denk dat Marin op zijn plek kan of anders Odegaard als die nog te halen is. Om voldoende middenvelders te houden zou ik eens kijken naar spelers als Bruno Guimaraes en dergelijke.

24 mei 2019 om 20:45

Ik denk dat De Ligt nog makkelijker te behouden is dan Ziyech en zelfs dat lijkt me al een onmogelijke opgave.

Tja, Spurs zit wat dat betreft in eenzelfde schuitje als Ajax alleen spelen zelf in een wat meer aansprekende competitie. Vele clubs zien dit en weten dat dit waarschijnlijk komende tijd eenmalig is, dus worden de beste spelers opgepikt.

24 mei 2019 om 18:58

En staan wel in de champions league finale 😂 Sorry die moest ff...

24 mei 2019 om 19:16

Tja, haha.

24 mei 2019 om 19:35

Haha maar dat zegt ook niet alles, Dortmund stond bv ook niet zo lang geleden in de finale en zijn er sindsdien niet meer bij in de buurt gekomen.

Meneer Anderson heeft er wel kijk op, maar Ajax laat Donny deze zomer nog niet gaan. Frenkie, Ziyech en de Ligt, daar zal het bij blijven.

Twee andere types wat mij betreft. Tielemans is sterker aan de bal en is meer een spelverdeler. Van de Beek is sterker in zijn looplijnen zonder bal, aanvallend positiespel en scorend vermogen. Tielemans is dan ook eerder een 8 terwijl Van de Beek toch eerder op 10 speelt en zwerft rond de spits.

Hopelijk zal Ajax proberen om spelers als Vd Beek en Neres langer te behouden, toch de twee belangrijkste spelers van Ajax in de CL. Ik vindt Vd Beek een klasse beter dan Tielemans die nog niet echt heeft laten zien top te zijn. Vd Beek heeft zich bewijzen tegen de topclubs en ook nog verder in zijn ontwikkelijk dan Tielemans.

24 mei 2019 om 20:19

Ik vind het een beetje apart om te zeggen dat Tielemans nog niet echt heeft laten zien top te zijn.... Hij heeft het afgelopen half jaar wel degelijk laten zijn, en in zijn tijd bij Belgiã« ook! Monaco was inderdaad minder, maar dat was het hele elftal niet hij alleen..

En wat heeft van de beek precies bewezen dan? Hij heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, ook mede dankzij de spelers om hem heen. Real Madrid is in mijn ogen een topclub, maar wat zij dit seizoen hebben laten zien noem ik verre van top.

Vergis je niet, ik ben Ajax fan sinds ik weet wat voetbal is. En van de beek heeft echt nog wel wat te bewijzen in de voetbalwereld!!!

Ik vind Tielemans een stuk beter dan Van de Beek, die hype mag wel even ophouden. Beiden kunnen nog beter worden gezien ze jong zijn maar Tielemans heeft echt laten zien ook makkelijk in de Premier League te kunnen spelen. Een type speler die veel loopt en aanvallende runs maakt vanaf het middenveld die hebben we al in Alli. Ik zie graag Tielemans, Zanniolo/Gomes en nog een middenvelder/aanvaller komen. Het middenveld moet echt versterkt worden. Ook kunnen er heel wat spelers weg.

24 mei 2019 om 20:36

Nieuwe backs en een 2e spits zou ook wel goed zijn voor Spurs. Spurs is momenteel te afhankelijk van Kane. Als Tierney, Wan-Bissaka en Rondon nog komen + de namen die jij noemt, zie ik Spurs wel als titelkandidaat komend seizoen.

24 mei 2019 om 23:47

Over de backs is iedereen het eens bij tottenham ook een vervanger voor Aldenweireld en een backup spits moeten gehaald worden. Dit was vooral gefocust op het middenveld. In de zomer zal er een flinke som uitgegeven moeten worden al wil je Pochettino behouden en aansluiting vinden bij liverpool en city. Want titelkandidaat gaat nog te ver denk ik. Jullie staan te ver voor op de rest. De namen die je noemt zijn wel goed maar Wan-Bissaka gaat te duur worden. Voor de rest zijn namen als Maddison, Jota, Doherty, Chillwell erg interessant voor wat wij zoeken. Maar dat gaat niet makkelijk worden.

Het zijn gewoon 2 verschillende types middenvelder waarvan er die in de categorie Tielemans schaarser zijn. Tielemans is meer een spelmaker, balletje bij hem inleveren en de anderen moeten verdedigend wat extra kilometers lopen om hem volledig zijn ding te kunnen laten doen. Eerder het type De Bruyne.

24 mei 2019 om 21:49

Noem je nou Tielemans een type de Bruyne? Ik vind het totaal andere spelers. Tielemans staat verder terug op het middenveld.

Wat een logica. Tielemans heeft maar een half seizoen gespeeld, Donny leuk tegen Spurs dus daarom haal je Donny. Totaal andere spelers, met het vermoedelijke vertrek van Eriksen zou ik daarom voor Donny gaan.

Sommige doen hier ook alsof van de beek er niks van kan. Uitblinker tegen Real, Juve en Spurs. Ja dan kan je wel een balletje trappen. Nog een jaar sterspeler bij Ajax worden en dan pas weggaan, nu nog te vroeg.

Spurs, Dortmund of Napoli zou prima zijn voor hem, alleen pas volgend jaar.

Deze spelers zijn beide in ontwikkeling.Je kan nog steeds niet zeggen wie beter wordt.totaal verschillende spelers ook.

Van der beek blijft waar hij is punt. En dat heeft te maken met de komende transfer balans van Ajax als de jong,de ligt,zyech en neres bij elkaar voor 220 miljoen verkocht worden haalt Ajax voor max 60 a 70 miljoen spelers terug dat betekent een positieve belasting balans van 150 miljoen als Donny daar bij komt moeten we nog meer aan de staat afstaan en dat drukt de winst enorm dus dit gaat niet gebeuren! Daarbij wordt het nieuwe Ajax van volgend jaar om hem gebouwd dus mr Levi Dream on!!

Van de Beek is een fantastische voetballer. Laat iedereen hem onderschatten, dan is de kans groter dat hij nog een jaar blijft,

Hij is geen buitencategorie speler maar een teamplayer. Als Ajax een beoordeling gesprek met hem aangaan weet ik zeker dat ze het gaan hebben over terug zakken met je man mee.. En als Donnie dat beheerd dan zal hij echt een topspeler worden beter dan klaasen.. Een box too box player dat moet zijn standaard worden want hij kan het belopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Actuele wedstrijden

67 fans
Middenvelder, 22 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 20 juni
Ajax blijft onverminderd geïnteresseerd in Quincy Promes, die bij Sevilla in een aanvallende rol niet onomstreden is. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren