Padt reageert: ‘Mooier om over mij te schrijven dan over ideale schoonzoon’

Donderdag, 23 mei 2019 om

Sergio Padt kwam eerder dit seizoen in opspraak toen hij het aan de stok had gekregen met een conducteur en de doelman van FC Groningen is donderdag opnieuw onderwerp van gesprek. Na de verloren wedstrijd tegen Vitesse van dinsdagavond zou het op de terugweg in de spelersbus tot een aanvaring tussen Padt en Iliass Bel Hassani zijn gekomen. De sluitpost laat nu in een reactie echter weten dat er niet zoveel aan de hand was.

“Ik denk dat er weinig van waar is. Iedere keer is er wel iets op het veld. Ik sta ook weleens te schreeuwen naar spelers als ik niet tevreden ben over bepaalde dingen. Zo moet je met elkaar omgaan”, reageert hij tegenover FOX Sports op de berichtgeving van De Telegraaf over het incident in de spelersbus. “Soms zijn er discussies. Het is bij een discussie gebleven en that’s it.”

Volgens de doelman wordt zijn botsing met Bel Hassani bewust opgeblazen: “Ik heb de afgelopen tijd heftigere dingen gezien op de training. Daar is niets over geschreven.” Het verbaast hem echter niet dat juist hij onderwerp van gesprek is na het eerdere incident in de trein: “Het is mooier om over mij iets te zeggen dan over de ideale schoonzoon die nooit iets fout doet. Als er weer wat staat over mij denken ze dat er heel wat aan de hand is, maar dat is niet het geval.”

Padt zou volgens de geruchten ook bij de clubleiding van de Trots van het Noorden om het ontslag van trainer Danny Buijs hebben gevraagd, maar kan zich hier eveneens niet in vinden: “Dat is allemaal mooi om te vertellen, maar als het twee andere spelers waren was ik ervan overtuigd dat er niets over was geschreven. Omdat het Sergio Padt is, is het leuk om over te schrijven, denk ik.”

'Ludovit Reis en ik maakten elkaar beter op de trainingen'
Meer video's


Gerelateerd

16 reacties (laatste reactie door vernon)

Hoe dan ook zal er een kern van waarheid in zitten. Er is vanuit de spelersbus sowieso gelekt en ik kan me voorstellen dat dat van mond tot mond wat groter wordt dan het daadwerkelijk is geweest. Als er onenigheid is onderling dan kan men dat maar beter naar mekaar uitspreken. Padt is voor FC Groningen een geweldige keeper, maar heeft misschien wel nodig dat hij hier en daar gewezen wordt op fout gedrag. Hopelijk leert hij ervan en blijft hij onze doelman.

24 mei 2019 om 02:08

Feit dat hij de laatste alinea niet ontkent en zegt 'als het iemand anders was geweest was er niks geschreven'onzin, want ontslag vragen van trainer is altijd interessant + idioot), is er idd een grote kern van waarheid. Padt is een leuke keeper, misschien kan ie nog een aardig stapje maken in het buitenland obv een nieuwe start, maar een topspeler zal het nooit worden

Ruzie, zwartrijden en mishandeling volgens mij is het helemaal niet leuk om daar over te schrijven Sergio. Mischien ook beter voor jezelf als het over je beroepskwaliteiten gaat. #fijne avond

23 mei 2019 om 22:00

Tuurlijk is dat wel leuker om over te schrijven. Sensatie, clicks. Jij en ik lezen het nu al en velen volgen na ons. Er is denk ik een grote kern van waarheid, waarom zijn er geen andere spelers die in de media dit ontkrachten? Waarschijnlijk omdat ze achter Bel Hassani staan en nu een media verbod hebben opgelegd. Als de zaken anders waren, zou er geen media verbod zijn.

23 mei 2019 om 22:36

Alsof spelers niks beters te doen hebben, volges mij hebben ze vakantie. Alsof ze dan behoefte hebben om de media te gaan bellen.

23 mei 2019 om 22:42

De media belt hun wel..

23 mei 2019 om 22:06

Laten we vooral de dingen uit het verleden erbij pakken ja. We hoeven Padt niet zwart te maken omdat ene mislukte voetballer Bel Hassani iets in de media roept.

24 mei 2019 om 11:01

@champmanus

Dat was ook een heel treurige actie van Padt. En ook in dit artikel is hij weer vooral met zichzelf bezig. Heeft gewoon nog een hoop te leren.

Maar het inhoudelijke punt dat hij hier maakt is wel terecht. Tussen teamgenoten hoort het af en toe te knetteren. Dat is alleen maar goed. Als dat niet gebeurt heb je als topsporter in een team echt een probleem. Mij zegt dit nieuwe 'incident' dus echt helemaal niks. En dat er over geschreven wordt komt wel degelijk over als sensatiezoekerij.

24 mei 2019 om 12:42

Dus jij denkt dat de media er met pijn in het hart over schrijft ofzo? Natuurlijk vinden ze dat geweldig. De media kunnen je maken en breken en dat doen ze beide met veel plezier.

Hij ontkent in deze tekst overigens niet dat hij om het ontslag van Danny Buijs heeft gevraagd.

23 mei 2019 om 22:18

Idd

23 mei 2019 om 22:27

In de winterstop deed ik dat ook. Onderaan als Groningen, manmanman

23 mei 2019 om 23:32

Op de site van fcgfans geeft hij echter wel aan dit niet gezegd te hebben: https://www.fcgfans.nl/nieuws/hoofdnieuws/230911/padt-reageert-op-incident-bij-een-discussie-gebleven-thats-it

Bizar dat mensen de riooljournalistiek van de Telegraaf zo serieus nemen.

Die Bel Hassani is ook een mislukking geworden. Eerst gezeik en niets laten zien bij AZ en nu weer bij Groningen waar hij ook helemaal niets heeft laten zien behalve een grote mond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Groningen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Willem II44-14
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. PadtDoelman360
S. MemiševićVerdediger355
M. te WierikVerdediger350
T. HandwerkerVerdediger330
D. ZeefuikVerdediger321
R. DoanMiddenvelder325
L. ReisMiddenvelder311
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Groningen.

18 fans
Keeper, 29 jaar

In de wandelgangen

Maandag 17 juni
Thomas Müller heeft een aanbieding uit China gekregen en kan jaarlijks 25 miljoen euro gaan verdienen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren