‘Ajax vraagt minimaal veertig miljoen van geïnteresseerd Real’

Donderdag, 23 mei 2019 om

Zinédine Zidane wil de selectie van Real Madrid grondig renoveren deze zomer en kijkt in de Eredivisie naar eventuele versterkingen. Hakim Ziyech wordt donderdag door OK Diario in verband gebracht met de Koninklijke. Het Spaanse medium vermeldt er gelijk bij dat Ajax minstens veertig miljoen euro wenst te ontvangen voor de middenvelder.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Hakim Ziyech naar Real Madrid vertrekken?


Gerelateerd

117 reacties (laatste reactie door kelsb01)

Die is weg, een schijntje voor Real en kunnen dus makkelijk kijken of het wat is of niet, weinig risico.

23 mei 2019 om 15:57

Wat moet real nou met Ziyech?

23 mei 2019 om 16:01

Real is gewoon beter dan Vasquez, Asensio, Vinicius al hebben de laatste 2 meer potentie. Hij en Hazard op de vleugels gaat zoveel ballie en creativiteit brengen, om te smullen!

23 mei 2019 om 16:01

Opstellen in plaats van Diaz of het lachertje Lucas mighty Vazquez?

23 mei 2019 om 16:03

Sja, als je Lucas Vazquez een heel jaar ziet staan prutsen daar, dan is Ziyech een verademing vergeleken met hem! En ook Bale zal waarschijnlijk vertrekken, dan is er best behoefte aan iemand op de rechtsbuiten denk ik. Desalniettemin denk ik dat ze wel op een typische Galactico mikken i.p.v. op Ziyech maar jij stelt het wel heel neerbuigend. Ziyech is gewoon beter dan degene die nu vaak RB staat dusja.

23 mei 2019 om 16:06

Kom op, Ziyech is een goede speler maar we hebben het over de succesvolste club van de wereld. Asensio en Vinicius zijn echt wel beter dan Ziyech hoor.

23 mei 2019 om 16:08

Dat hebben die twee inderdaad laten zien tegen Ajax...

23 mei 2019 om 16:10

Ziyech is een galactico. Is een van de beste Marokkaanse ooit aan het worden. Dat zijn gewilde shirtjes. Zeker voor de breedte niets mis mee. 40 miljoen kun je de gok wagen. Sterker nog als ze Odegaard gebruiken kunnen ze wel eens voldoende hebben aan 25 miljoen.

23 mei 2019 om 16:10

Voor Real Madrid zou hij een geweldige roulatiespeler zijn. Iemand net achter de basis die op alle posities achter de spits uit de voeten kan. Werkt hard, heeft scorend vermogen en bezit enorm veel creativiteit. Voor Real zou zo'n speler voor 40 miljoen een uitstekende investering zijn, wellicht dat het geweldig uitpakt en hij iedereen verrast. Bij hem blijft het lastig inschatten wat nou echt zijn plafond is namelijk.

23 mei 2019 om 16:19

Inderdaad, dit bericht hoort in de wandelgangen. Met Isco, Asensio, Modric, Brahim die toch als de creatievelingen worden gezien met spelinzicht ga je niet kijken naar Ziyech. Met alle respect. Als hij zou komen, zou hij slechts de plek van Vazquez in nemen en die is normaal een bankspeler.

23 mei 2019 om 16:20

Ja Django, Vinicius liep Mazrouai te scheuren op de flanken en ook Asensio was gewoon trefzeker na ongeveer 10 minuten op het veld te zijn. Ziyech zou banken bij Real Madrid dat ziet iedereen.

23 mei 2019 om 16:22

Ondanks dat ik Ziyech enorm goed vind, denk ik niet dat hij het gaat redden bij Real. Daarvoor is hij simpelweg te slordig. Daarbij is het niveau wat Real Madrid nastreeft ongelofelijk hoog. Je hebt het hier over een club die Van der Vaart, Sneijder, Robben, Ozil, Higuain en nog meer heeft weggestuurd.

23 mei 2019 om 16:22

Real moet natuurlijk Ziyech zijn

23 mei 2019 om 16:24

Ziyech moet je absoluut niet voor de breedte gebruiken. Het is er niet de persoon naar om op de bank te zetten en te knokken voor minuten. Ziyech presteert door minuten te maken en vertrouwen te krijgen. Je zag wat er van komt toen Hervé Renard geen duidelijkheid gaf, of het publiek van Ajax hem negatief benaderde. Dan komt Ziyech in een negatieve spiraal en laat hij zich snel kennen.

Neemt niet weg dat ik Ziyech zelfs basis zie staan bij dit Real. Kunnen ze goed gebruiken, iemand in de aanval zonder oogkleppen. Zidane zal zich enigszins herkennen in Ziyech. En een dubbeldeal met Odengaard maakt de onderhandeling vrij gemakkelijk voor beide partijen.

Van mij mag Ziyech ook Ozil komen vervangen trouwens. Kan hij Laca en Aubu diepsturen met zijn passjes

23 mei 2019 om 16:43

@gunnero

Ajax en Marokko is natuurlijk wel een ander verhaal dan Real Madrid. Bij Ajax en Marokko was hij altijd een van de betere spelers, waardoor hij een soort van in zijn trots was aangetast omdat hij niet het volledige vertrouwen krijgt. Bij Real zal hij zelf ook wel beseffen dat hij niet gratis een basisplek zal krijgen.

Ziyech bij Arsenal zou ik zelf de perfecte match vinden. Als Özil weggaat heeft hij weinig concurrentie en verwacht ik dat hij zich zo in de basis voetbalt. Past goed in de energieke speelwijze van Arsenal en zou inderdaad perfect Laca en Auba van steekballen kunnen voorzien.

23 mei 2019 om 16:48

(arsenal890)
Je bedoelt toch real dat met 1-4 klop kreeg en 19 punten achter barcelona eindigde ? zo goed is real niet meer hoor en ze kunnen wel weer gaan kopen maar de echte toppers die ze willen hebben zitten bij PSG en lopen in de PL en die willen niet of de club laten ze niet gaan en zo gek is het niet hoor als ze Ziyech willen hebben want die is gewoon echt goed en zou zeker niet misstaan bij real , en als jij vind dat Asensio en Vinicius beter zijn dan Ziyech dan hebben die dat aardig verborgen gehouden afgelopen seizoen .

23 mei 2019 om 16:49

Precies wat ik zeg....kijken of het wat is...voor dat bedrag kunnen ze een gokje wagen. Heb je zoveel vrienden voor zo'n onnozele opmerking dat je zoveel duimpjes krijgt?

Wat hij zal missen is straks aandacht alleen, als Nederlander die voetbalt in het buitenland maar zichzelf buitenspel heeft gezet zal hij bij vertrek gaan merken dat hij meer Nl' er is dan Marokkaan.

23 mei 2019 om 16:55

Vergelijk een 18-jarige Ziyech met een 18-jarige Vinicius en je ziet het verschil. Asensio is alles behalve in vorm maar heeft natuurlijk veel meer potentie dan Ziyech. Real moet niet voor Ziyech gaan. Een club als Arsenal zou veel beter zijn!

23 mei 2019 om 16:55

Sloep01
Zo goed is real niet meer? 1 seizoen wil niet zeggen dat ze slecht zijn. Je hebt het over de grootste, succesvolste en beste club van de wereld. Ziyech zou daar alleen maar van kunnen dromen net als iedereen op dit forum. Asensio en Vinicius zijn ook gewoon beter. Als jij vind dat Ziyech beter is om hij goed is in de ‘eredivisie’ moet jij vinden. Dus omdat Ajax 1 keer met 1-4 wint is real slechts? Kijk even na de namen die allemaal van real wonnen in Madrid met 0-3. Dan zie je dat het niet zo ‘speciaal’ is.

23 mei 2019 om 17:20

Maar lag dat echt aan de kwaliteiten van die spelers?

23 mei 2019 om 18:03

Ik snap niet dat mensen Asensio beter vinden dan Ziyech op dit moment. Ja Asensio heeft al periodes gehad waarin die uitstekend was, maar is veel te inconsistent. Meestal speelt hij 3-4 goede matchen en dan moet je er weer niet teveel op rekenen voor de 15 matchen erna. Ziyech laat het zien op een lager niveau tot nu toe, maar heeft wel al getoond dat hij zijn beste niveau bijna over een heel seizoen kan vasthouden. Als ik op dit moment moet kiezen dan weet ik het wel.

Vinicius is nog zeer jong maar heeft er net een prima seizoen opzitten en met meer regelmaat dan Asensio ondanks zijn jongere leeftijd, dus hem zie ik op vrij korte termijn zowel Asensio als Ziyech overstijgen.

23 mei 2019 om 18:06

Dat hebben ze dan goed verborgen weten te houden in de wedstrijden tegen Ajax......

Ziyech is een veel betere en completere speler dan die 2, maar ieder zijn mening natuurlijk.

23 mei 2019 om 18:19

@arsenal890

Asensio en Vinicius beter dan Ziyech? Hoe kan het dan dat Ajax Real uitgeschakeld heeft in de CL?

23 mei 2019 om 18:33

Dat is wel een hele domme redenering.. Ajax heeft een seizoen boven een ieders verwachting gedraaid en hebben niet alleen Real verslagen.. Ze hebben tegen Bayern punten gehaald en hebben Juve en Tottenham ook verslagen.. Kunnen we nu dus zeggen dat Ajax betere spelers heeft dan deze ploegen?

23 mei 2019 om 18:43

Hey speedy, leg mij eens uit hoezo Ajax er 22 jaar over deed om zo ver te komen en 14 jaar over deed om de groepsfase van de cl te halen? Als we toch zulke rare redeneringen geven? Prestaties van Ajax in Europa waren heel goed maar je weet ook heel goed dat dit eenmalig was, ofja dat hoop ik dan voor je.

23 mei 2019 om 19:03

@Speedy, ja en Wijnaldum is de goat natuurlijk aangezien hij Messi ff alle hoeken van Anfield liet zien.

Denk dat je beter clean kunt blijven, misschien dat je dan nog iets zinnigs kan zeggen.

24 mei 2019 om 01:48

Te scheuren zegt ie hahaha het enige wat vinicius scheurde was zijn hamstring....

24 mei 2019 om 02:17

Real heeft ook spelers nodig die hard kunnen werken en tegelijkertijd geweldige passes kunnen afleveren ipv alleen maar scoren. Als hij zijn CL niveau + (vooral) werkethiek kan vasthouden zie ik niet in waarom hij er niet zou kunnen slagen op het middeneld/als buitenspeler

23 mei 2019 om 15:58

Wordt zi Affelly bij Barcelona.
Ik ben erg bang zoor Ziyech.

Na paar wedstrijden slecht spelen...word je verbanen naar de bank..en vervolgens word je gepest om te vertrekken zo dat je geen salaris krijgt.

Ik zou beter naar een andere sub team gaan.

23 mei 2019 om 16:03

Ziyech is een gevaarlijke speler met veel dreiging. Ik snap wel waarom je daar bang voor bent.

23 mei 2019 om 16:04

"Na paar wedstrijden slecht spelen...word je verbanen naar de bank" Het meest hartnekkige fabeltje dat er is. Vazquez heeft nog nooit een goede pot gespeeld en hij staat al heel het jaar in de basis, ra ra hoe kan dat?

23 mei 2019 om 16:15


@Sjonny
ahaha denk je echt dat ik bang ben voor Ziyech. Dan heb je totaal geen verstand van voetbal.
Als je zei Hazard dan geloofde ik jou maar Ziyech nee dank je. Lig niet eens wakker van. Ik hoop juist van harte dat hij naar Real gaat.

23 mei 2019 om 16:18

Was er dit jaar een concurrent voor Vazquez, Hele Real Madrid was drama. Denk je dat Vazquez volgende meer gaat Spelen met Hazard erbij? Dan volg je Real Madrid niet.

23 mei 2019 om 16:24

Hazard is volgens mij nog steeds linksbuiten en Vasquez rechtsbuiten? Zie het verband nog niet helemaal. Asensio is het hele seizoen al uit vorm en Bale speelt überhaupt niet. Was dus eerder een gebrek aan beter dat Vasquez speelde.

23 mei 2019 om 16:27

Affelay ging heel lekker bij Barca tot z'n blessure

23 mei 2019 om 16:53

@Lucas, dat viel wel mee. Hij speelde meestal als reserve en werd vaak laat in de wedstrijd ingebracht. Dus zo goed deed hij het niet.

23 mei 2019 om 17:44

Sorry! Met alle respect voor Affelay maar Ziyech is toch wel zowel mentaal als technisch verder dan dat Affelay toen was. Voornamelijk zijn unieke passing en overzicht kwaliteiten maakt Ziyech zeker een paar klasses beter dan Affelay.

23 mei 2019 om 18:00

Sinds wanneer heeft Ziyech unieke passing? Passes die te hard over de zijlijn gaan? Als je het hebt over unieke passes denk ik aan spelers als KDB en eriksen enz.

23 mei 2019 om 18:09

Ik weet niet wat jij tegen Ziyech hebt, maar je hebt Ziyech duidelijk weinig zien spelen dit jaat want hij legt ze zo van 60 meter op je stropdas.

Dat hij de meest assists heeft zegt ook al genoeg, maar ook daarmee zal je het niet eens zijn

23 mei 2019 om 18:29

Ik neem aan dat je sarcastisch bent!? Ziyech zijn passes zijn van een Iniestiaans niveau. Hij geeft passes die de meeste top middenvelders in Europa niet geven.

23 mei 2019 om 18:42

Van iniesta zijn niveau? Wat?! Je moet echt niet overdrijven hoor. De meeste assists in de eredivisie ja. Sinds wanneer zijn de statistieken in de eredivisie veel waard? Zoals ik al zei is Ziyech een prima speler maar echt niet zo goed voor het niveau real Madrid. Ik heb Ajax vaak genoeg gezien om mijn mening te kunnen vormen dat er erg veel belangrijke passes in de counter niet goed zijn.

23 mei 2019 om 18:42

Ziyech heeft dit seizoen bewezen over een goede mentaliteit te beschikken!Daar heb ik affelay nooit op kunnen betrappen.

23 mei 2019 om 19:08

@Sander klopt niet helemaal. Vazquez speelt waardeloos maar werd gewoon nog opgesteld vanwege Solari omdat hij al van jongs af aan in de jeugd heeft zien rondlopen. Dan ligt de gunfactor ook hoger. Zidane komt bam gelijk op de bank voor Isco.

24 mei 2019 om 01:51

Jij bent er zeker ook zo een die vondt dat hij het bij ajax niet ging redden en twente zijn plafond was? Of dat van de beek makkelijk real aankan?

24 mei 2019 om 01:51

Jij bent er zeker ook zo een die vondt dat hij het bij ajax niet ging redden en twente zijn plafond was? Of dat van de beek makkelijk real aankan?

24 mei 2019 om 01:51

Jij bent er zeker ook zo een die vondt dat hij het bij ajax niet ging redden en twente zijn plafond was? Of dat van de beek makkelijk real aankan?

23 mei 2019 om 16:00

Ajax heeft Real uitgeschakeld dit jaar, dus kan me niet indenken dat hij Ajax in zou willen ruilen voor een clubje als Real. Nee zonder gekheid, wanneer Isco al geen onbetwiste basisspeler is, dan vraag ik me af of dit een juiste keuze zal zijn.

23 mei 2019 om 16:25

Isco weigert energie voor het team in de wedstrijd, Ziyech rent zich de pestpleuris. Dat is het verschil tussen die twee.

23 mei 2019 om 17:29

Wanneer Vazquez vaak basisspeler is geweest dit seizoen dan weet ik zeker dat Ziyech het zal redden daar. Maar zelf denk ik dat Real zich kan focussen op andere spelers.

23 mei 2019 om 17:55

Weinig Isico

40?? 60 zou je bedoelen denk ik gekke.

23 mei 2019 om 15:56

Ze hebben afspraken met Ziyech dat ze niet het onderste uit de kan halen dacht ik.

23 mei 2019 om 15:58

60 miljoen zou echt niemand betalen.

23 mei 2019 om 15:59

Als onderdeel van de deal die vorige zomer gemaakt is met Ziyech was de afspraak dat Ajax hem voor een redelijke prijs zou laten gaan.

ON: Wat ga ik deze man missen.

23 mei 2019 om 16:33

Meestal krijgen speler (Ziyech) en zaakwaarnemer ook 5 tot 10 procent van de opbrengt. Als Ajax zegt voor 40 miljoen laten we je gaan, maar we proberen er nog wat extra's uit te halen dan denk ik niet dat Ziyech en zijn zaakwaarnemer dat heel erg vinden aangezien ze zelf dan misschien ook wel 5 ton extra krijgen.

23 mei 2019 om 16:00

Bij Ziyech zal Ajax minder hard de onderhandelingen ingaan als bij andere spelers. Ik denk dat Marc dat ook afgelopen zomer met Ziyech en zijn zaakwaarnemer heeft besproken. Ik denk dat +/- 40 miljoen wel aardig zal kloppen.

23 mei 2019 om 16:04

Ziyech is ouder dan de meeste andere spelers van Ajax waarover zulke bedragen de ronde doen (Vd Beek, De Ligt, Neres). 40 miljoen voor Ziyech zou een prima deal zijn. Als je voor de helft van dat bedrag Odegaard op kunt halen ben je echt spekkoper.

Ödegaard + 30 miljoen lijkt me redelijk.

23 mei 2019 om 15:57

Inderdaad, mocht Real geïnteresseerd zijn zou ik hoe dan ook Odegaard in omgekeerde richting willen zien. Odegaard + 20 miljoen of hoger.

23 mei 2019 om 16:07

20 miljoen + Odegaard zou ook een fantastische deal. Ajax heeft geld zat en Ziyech zou sowieso vertrekken, dus zou het geweldig zijn als je zijn opvolger gelijk in de deal kan betrekken.

23 mei 2019 om 18:18

Wil Ajax odegaard alleen maar huren?

Had Ziyech geen clausule in zijn contract dat hij in een bepaalde periode voor 25 miljoen weg mocht?

23 mei 2019 om 16:05

Ajax werkt niet met zulke clausules. Wel is er een mondelinge afspraak gemaakt dat Ajax zich niet hard opstelt wanneer er een mooie club komt voor Hakim. Denk dat 40 miljoen daarom een mooie prijs is voor alle partijen. Al zou ik liever Odegaard in de deal betrekken.

23 mei 2019 om 16:05

Als Pasen en Pinksteren op een dag valt. Ik ga er sowieso niet vanuit, zeker nadat hij vorig jaar zijn contract opwaardeerde, niet voor een 'habbekrats' op te halen valt.

En het grappige is dat er in de Engelse media word gezegd dat hij een clausule heeft van 25 miljoen.

23 mei 2019 om 16:00

Mark Netto die toestaat dat er een clausule van 25miljoen in een contract wordt gezet, dat gelooft toch niemand.

23 mei 2019 om 16:53

Terug lezend in de tijd is dat wel het bedrag dat genoemd is in de media nadat hij bijtekende. Maar wat zal het Ziyech uitmaken....als het een struikelblok vormt voor de andere partij dan is het wel een probleem, dat lijkt me nu niet aan de orde.

23 mei 2019 om 17:00

Pond en geen euro in euro is het rond de 30M. In de loop van het seizoen leek het der meer dat hij voor zoveel is op te halen. Maar niemand wist dat het zo snel ging met hem. Leek bijna op de messi van ajax .

23 mei 2019 om 17:32

Als dat zo was, hadden clubs die nu allang betaald en had Ziyech al kunnen kiezen.

De combinatie van zijn drive en techniek is denk ik best zeldzaam en denk dat hij juist daarom past bij het Real van Zidane. Nog niet eerder aan deze club gedacht voor Ziyech maar waarom niet! Geen moordende concurrentie op rechtsbuiten in ieder geval.

Het is een geweldig land en een mooie club maar acht Ziyech niet goed genoeg voor Real Madrid! De concurrentie is extreem en ik vind Ziyech meer een leider in een elftal dan een zoveelste wiel aan het wagen.

23 mei 2019 om 16:22

Onzin Hij is nu ook geen leider

23 mei 2019 om 16:30

Qua spel absoluut wel! Hij eist veel op en is bepalend zoals hij ook was bij Twente en Heerenveen. Dit zou bij Real heel anders zijn met modric en kroos.

Een soort ruildeal met Ødegaard zou natuurlijk wel mooi zijn..! Geen idee of Real daar oren naar heeft.

Als Madrid fan vind ik dit helemaal geweldig, als Ajax fan minder, maar wel trots. Ziyech is wel een speler die met het niveau meegaat. Zet je hem bij de absolute wereldtop, dan weet ik zeker dat hij zich naar dat niveau kan tillen. Vind hem een beetje een Di Maria in het bewegen, dribbelen en passen. Alleen vind ik Di Maria meer snelheid hebben en Ziyech meer visie.

Real Madrid is te riskant voor een gevoelsmens als Ziyech. Met de Galacticos die straks komen weet je ook niet of hij daar aan spelen toekomt. Ik denk eerder aan clubs als Arsenal of Spurs, denk dat hij zich daar beter kan manifesteren en direct ook van waarde kan zijn.

23 mei 2019 om 16:23

Welke Galacticos gaan komen dan?

23 mei 2019 om 17:30

Hazard, Eriksen

23 mei 2019 om 17:47

Bale en Isco gaan weg en Asensio misschien ook. Dan Kan Ziyech er zeker nog wel bij denk ik. Hazard en Ziyech op de flanken en Eriksen in het midden zou een een geweldige middenveld zijn dat elke verdediging aan gorten zou spelen.

Dat gaat Real niet doen denk ik. 40 miljoen is te veel voor iemand waarvan het twijfelachtig is of hij wereldtop wordt.

Alhoewel ik het erg jammer zou vinden, gun ik hem het van harte. Heel verstandig zijn stappen gemaakt. Niet bij de eerste, beste kans Ajax verlaten voor zomaar een club. Ondanks alle kritiek zich bewezen in Europa. Ik gun hem een club als Real Madrid. Zonder zijn slimme stappen betwijfel ik of hij daar terecht zou zijn gekomen.

Maar stiekem hoop ik dat Ajax hem een megasalaris geeft en hem overtuigt nog 1 laatste extra jaar te blijven samen met De Ligt. En nog 1x een gooi te doen om close to dit seizoen te komen. Alhoewel dat ook nog steeds erg moeilijk gaat worden.

23 mei 2019 om 17:35

Ziyech is inderdaad ontzettend slim geweest met betrekking tot het plannen van z'n carriere. Stapsgewijs elk seizoen een niveautje hoger gaan spelen. Echter weet ik niet of dit een slimme stap zou zijn en ik betwijfel overigens ook dat Real Madrid uberhaupt concreet wordt.

Ik snap echt niet waarom Barca niet in de markt is voor Ziyech. Hij werkt keihard, speelt met lef en bravoure en hoeft niet zoveel te kosten. Dan kan je gewoon je verlies nemen op Coutinho en hem verkopen, Rakitic naar de uitgang zwaaien en een leuk middenveld opstellen met Ziyech-FDJ-Arthur. Anders kan je Ziyech ook als flankspeler gebruiken, waardoor Messi weer als valse 9 kan spelen: Dembele-Messi-Ziyech.

23 mei 2019 om 16:14

Ik vind Ziyech erg goed, maar ik vind niet dat hij de handelingssnelheid heeft die Barça heeft. Misschien een ideale 12e man. Maar niet voor 40 mln.

Ik ben groot fan, maar Real Madrid lijkt me wel heel ambitieus.

Ok dario.... gaan we dit soort nonsens een eigen artikel geven? Ik weet dat het Ajax betreft maar dit neemt belachelijke proporties aan 😅

40 miljoen plus Odegaard!

Zou een mooie transfer zijn voor Ziyech. Als ajax slim is nemen ze Odegaard mee in de onderhandelingen. 35miljoen + Odegaard

Ziyech ruilen voor Odegaard + 20 miljoen, prima deal voor alle partijen lijkt me!

Gaan Jongen!!! heb begin van het seizoen een weddenschap met een aantal mensen gesloten dat ik 50 euro zou krijgen als Ziyech naar een top 10 team in europa zou gaan. Ik dacht dan aan een Spurs of een Liverpool maar als die naar Real gaat dan kan ik me centen zeker tellen. Heerlijk dit!!

Wat is er eigenlijk gebeurt met al die mensen die het helemaal niet zagen zitten in Ziyech ?

23 mei 2019 om 16:21

Die reageren alleen in de poll..

23 mei 2019 om 16:49

Alhoewel Ziyech voor mij de beste en meest sympathieke aanvaller op de Nederlandse velden is, betwijfel ik echt dat hij naar Real gaat, het staat in de Dairo, ongeveer het op 1 na grootste onzin krantje van Spanje, hiermee vergeleken is the Sun een kwaliteitskrant. Maar ik zou het echt geweldig vinden als hij naar Spanje komt, welke club maakt míj niet zo heel veel uit.

23 mei 2019 om 16:52

*Diario

KIJK die poll dan. Afgunstige volk. Van de Beek dan maar na real?

Hoop dat Juventus slim is en misschien ook even naar hem informeert. Fantastische speler

€30miljoen + Odegaard zou m.i. het uitgangspunt voor Overmars moeten zijn. Dan is iedereen blij... Ziyech, Odegaard, Ajax en Real

Hmm, ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Ziyech is een erg goede speler, leest het spel goed en heeft de creativiteit. Zijn balverlies daarentegen is een dingetje, bij Real wordt dat niet meer dan een aantal wedstrijden geaccepteerd. 40 miljoen is voor Real een schijntje, als ik naar de bezetting van right winger kijk is er amper concurrentie. Vasquez speelt al tijden als een natte krant, Asensio uit vorm (ook al komt hij wel beter uit de verf op rechts). Met Hazard op komst kan Vinicius ook op rechts gaan spelen en dan is Real ook nog in de markt voor MBappe die vanaf rechts kan komen. Mocht Zidane gaan rouleren met de posities van spelers (ondanks de weinige concurrentie) dan weet ik niet of er wel plek is voor Ziyech. We gaan het zien, maar ik denk dat eerder dat hij naar een Arsenal vertrekt.

23 mei 2019 om 17:07

Ziyech hoort niet op de bank thuis. Dat zou ongelooflijk zonde zijn. Speeltijd bij Real is niet gegarandeerd op het moment aangezien er de nodige Galactico’s naar Madrid komen. Bij een Arsenal of Tottenham (mocht Eriksen vertrekken) staat hij sowieso basis.

Ziyech = dimaria+özil

23 mei 2019 om 16:56

Odegear plus 15 miljoen

Maak even een deal voor 25 miljoen + Odegaard heeft Real zijn versterking en Ajax meteen zijn vervanger plus een som geld.

23 mei 2019 om 17:24

Ik hoop dat ik ongelijk krijg maar daar trapt Real Madrid denk ik nooit in. Ik zou het ook wel een beetje koehandel vinden. Als zo'n uitruil er toch komt denk ik dat Real hooguit 10 miljoen bijlegt omdat Ziyech zich dit seizoen heeft bewezen, na stormen van kritiek van zijn eigen publiek overigens. Maar ook Ødegaard kan op korte termijn nog veel beter worden en is behoorlijk wat jonger dan Ziyech.

Als Real Madrid echt concreet word zou ik als ik hem was daarna toe gaan. De club gaat stevig door selecteren/verjongen, en Zidane lijkt mij wel het type trainer die hem op waarde weet te schatten; en hem die eerlijke kans ook echt wel zal geven. Mocht hij daar niet of gedeeltelijk slagen dan kan hij altijd nog naar een andere mooie club.

Barcelona en Real Madrid zijn toch clubs met een status aparte, al wil ik daar Manchester United ook nog wel toerekenen als ze ooit de boel weer op de rails krijgen. Buiten de sportieve en financiã£â«le vooruitgang zou het mij ook machtig mooi lijken als voetballer om onder een levende voetbal legende zoals Zidane te mogen spelen. Ik hoop dat Real Madrid echt voor hem concreet word, want zo'n mooi avontuur gun ik hem van harte.

Zoals anderen ook al aangaven hoop ik (al ga ik daar wel vanuit) dat Overmars een poging zal doen om Odegaard in deal te betrekken. Voor Ajax haar aantrekkingskracht is het heel goed wanneer spelers vanuit Ajax weer dit soort stappen maken. Wat dat betreft hoop ik echt dat de Jong en eigenlijk elke andere Ajacied die ons deze zomer gaat verlaten bij hun vervolgstap zullen slagen.

Mocht Real hem daadwerkelijk willen vastleggen dan moet Ajax Odegaard proberen in de deal te betrekken. 25 miljoen plus Odegaard zou ik acceptabel vinden.

Ziyech heeft een fantastische ontwikkelen doorgemaakt deze afgelopen twee seizoenen. Ik zie hem met vooral zijn inzicht en passes zeker Real dat extra geven wat ze missen. Ik denk dat Benzema het fantastisch zou vinden om meerdere keren in een wedstrijd alleen voor de keeper gezet te worden.
Ik zou zeggen Odegaard en een miljoentje of 30 en we schudden de hand.

Denk niet dat Hakim naar Real gaat, daar is hij veel te slim voor en een te grote liefhebber. Hij weet ook wel dat de kans groot is dat hij daar op de bank belandt. Zou Arsenal mooi vinden voor hem, of misschien Leverkusen, terug bij Bosz. Die spelen CL en Bosz wilt altijd aanvallend spelen. Hebben ook net Brandt verkocht, dus er is een plekje vrij. Spurs lijkt me ook mooi voor Ziyech, als die Eriksen aan Madrid verkopen.

Je kunt eerder de Telegraaf een betrouwbaar medium noemen, dan OK Diario. Dit is voer voor de wandelgangen.
Degene die bij de redactie iedere keer met deze "bron" aan komt kakken, is niet goed wijs.

Real Madrid waar blijven de aankopen die er meteen staan? Ziyech heeft werkelijk iedereen in Nederland verbaasd met zijn spel en vooral zijn arbeid die hij voor het team overheeft, de afgelopen seizoenen was het vooral vedette gedrag + veel doelpunten en assists maar Ziyech bij Real Madrid zie ik nog niet tot een succes. Probeer het liever eerst bij een Sevilla, Valencia, Betis en vanuit daar verder want Real heeft Top kwaliteit nodig. Eriksen, Hazard, de Ligt, Havertz. Wie nog meer?

Neres moet volgens velen hier 80 miljoen opbrengen. Dan zou ik Ziyech ook niet voor onder de 70 laten gaan.... Ziyech heeft een nog 3x zo goed seizoen gehad en dat begon al met het WK

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4236 fans
Stand
Actuele wedstrijden

236 fans
Middenvelder, 26 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
2016/2017 FC Twente 4 2 1 0
2015/2016 FC Twente 33 17 6 0
Laatste voetbalnieuws

Erik ten Hag verheugd met aanwinst: ‘Hij draagt daar zeker aan bij’

Quincy Promes heeft zich aangesloten bij Ajax. De 27-jarige aanvaller komt over van Sevilla en heeft voor vijf jaar getekend in de Johan Cruijff ArenA. Erik ten Hag, die Promes nog...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 27 juni
Juventus wil Nicolo Zaniolo en Lorenzo Pellegrini overnemen van AS Roma. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren