Mikky Kiemeney: ‘Voor ik met Shakira afspreek, ga ik eerst op dansles’

Vrijdag, 24 mei 2019 om

Mikky Kiemeney mag zich voor de tweede keer op rij ‘WAG van het Jaar’ noemen. De vriendin van Frenkie de Jong keek woensdagavond in The Butcher Social Club in Amsterdam samen met Voetbalzone-verslaggever Justus Dingemanse terug op een bijzonder jaar, waarin haar populariteit enorm gegroeid is. De trotse nummer 16 in de FHM 500 heeft inmiddels ruim driehonderdduizend volgers op Instagram. “Het is snel aan het groeien. Door al die volgers kun je hele leuke dingen meemaken en er misschien zelfs wel je werk van maken”, vertelt ze in onderstaande video.

Het wordt een drukke en spannende zomer voor het koppel, want bij een transfer naar Barcelona komt veel kijken. De Jong en zijn vriendin verbleven de afgelopen dagen in Spanje. Reden van het bezoek? Het vinden van een huis. “We hebben een huisje gevonden, dus dat maakt het wel wat minder spannend. Maar ik moet zeggen dat ik het wel spannend vind”, vertelt Mikky, die het niet alleen druk heeft met de verhuizing. “Eind volgende maand lanceer ik een kledinglijn, dat is superleuk. Daar zijn we nu heel druk mee bezig.”

Ter voorbereiding op de veelbesproken transfer van Ajax naar Barcelona volgt het stel Spaanse les. “We hebben nu ongeveer tien lessen gehad, Frenk gaat wel iets sneller dan ik, maar dat gaat hartstikke goed”, zo laat ze weten. Waar De Jong al wel wat contact heeft met een aantal spelers van Barcelona, moet Mikky zich nog voorstellen aan de spelersvrouwen. “Ik moet eerst even op dansles en dan pas met Shakira (vriendin van Gerard Piqué, red.) afspreken", aldus de mooiste spelersvrouw van 2019.

De hele lijst bekijken? Het nieuwe FHM 500 magazine koop je hier!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.


Gerelateerd

58 reacties (laatste reactie door branquinho)

Verdulleme, ik zou ook wel een dansje met Shakira willen doen!
Zonder dollen verder, wordt natuurlijk hartstikke gaaf voor die 2, hopelijk gaan ze het in Barcelona naar hun zin hebben en hebben ze een mooi huis gevonden!

Aardige meid. Past prima bij frenkie

23 mei 2019 om 10:42

Zeker een aardige meid. Toch mogen voetbalvrouwen iets minder in de belangstelling staan. Ze zijn toch de vrouw van he.

23 mei 2019 om 15:44

Gozer, hoezo zouden vrouwen minder in de belangstellingen mogen staan, waarom zo disrespectfull. Laat iedereen de belangstelling krijgen ongeacht man of vrouw man.

23 mei 2019 om 16:13

Begrijpend lezen blijkt toch nog vaak moeilijk te zijn.. Mannschaft zegt hier niks verkeerds. Heeft niks met man/vrouw en/of respect te maken, ze zijn gewoon de vrouw of vriendin van een profvoetballer en zouden anders vaak niet eens bekendheid hebben. Je hebt natuurlijk ook vrouwen als Shakira, die had het zonder Piqué ook allemaal wel voor elkaar, maar zo zijn er bij de WAGs niet veel.

23 mei 2019 om 18:26

Ousous, zelden zo'n domme reactie gezien. Mannschaft zegt het omdat ze de vrouw van is, niet omdat ze een vrouw is. Net zoals de man van Angela Merkel minder in de spotlight staat als Angela zelf. Ben het helemaal met mannschaft eens, Mikky pakt veel teveel de spotlight. Verschrikkelijk ook hoe ze telkens zegt: jaaa WIJ hebbem de transfer naar Barcelona gemaakt. Nee Mikky, dat was Frenkie, niet jullie samen.

23 mei 2019 om 11:04

Wat ik fijn vind is als deze vrouwen zelf ook een baan oid hebben. Dus niet alleen maar thuis zitten en leven van het geld van de man. Als ze kinderen hebben is dat anders, maar zonder kinderen vind ik dat wel raar.

23 mei 2019 om 15:41

Social Media is tegenwoordig ook een baan, "influencer" zijn.

23 mei 2019 om 18:27

Influencers verdienen anders verdomd weinig, in tegenstelling tot wat je zou denken.

24 mei 2019 om 11:14

@Bayernn, afhankelijk van hoe groot je influence is en wat je ermee doet. Mikky begint haar eigen kledinglijn ermee bijvoorbeeld. Sommige promoten producten etc.

Die lijkt ook alles te doen om de nieuwe social media ster te worden

23 mei 2019 om 10:34

Ze moet toch wat. Verhuist met haar man mee naar een ander land, je kijkt dan altijd waar je kansen op werk liggen. Zou het bijna gek vinden als ze het niet overweegt.

23 mei 2019 om 11:05

Ik vind het juist beter dat ze proberen om zelf iets te gaan doen, in plaats van thuis zitten en geld uitgeven.

23 mei 2019 om 11:08

Wat een onzin. Ze heeft haar sport opgegeven voor Frenkie (hockey). Voetbalzone houdt deze verkiezingen en hierdoor hypen ze haar een beetje, maar dat is ook niet zo gek toch. Zie wat voor gigantische hype er om Frenkie heerst. Barcelonasupporters verwelkomen nog niet niet de achterneef van Frenkie z'n tante. Dan is zo'n naaste vriendin - overigens een hele normale meid - in de aandacht toch ook niet zo gek? En ja, misschien proberen ze daar een beetje gebruik van te maken voor de lange termijn maar deze twee zijn ook simpelweg een verademing ten opzichte van andere voetballers en de vrouwen daarvan, naast dat deze Micky er gewoon hartstikke leuk uitziet, zeker ook naast Frenkie. Jullie doen net of ze het allemaal zelf opzoekt. Net als voetballers veroordelen als in 'minder praten, harder werrekuh' wanneer ze simpelweg een vraag beantwoorden. En als ze dan doorlopen zonder antwoord te geven zijn ze weer arrogant. Welkom in Nederland. Het land van afgunst.

23 mei 2019 om 18:57

Inderdaad ze zoekt het ook echt op via haar Instagram, en zo knap is ze niet eens. Ze zal vast heel down to earth zijn maar voor mij is ze gewoon een standaard hockeymeisje waar ik niet warm van zou worden.

23 mei 2019 om 23:03

Zij is een standaard hockeymeisje bij jullie? Morgen verhuis ik naar Nederland.

24 mei 2019 om 06:57

Bon jovi heeerlijke deze reactie. Maar het eens met branquinho. Vind mikky nou niet de mooiste dame hoor. Standaard Nederlands meisje waar je wel 10 van tegen komt als je even rondje in de stad doet

24 mei 2019 om 13:35

Ja, laten we met z'n allen even een vleeskeuring gaan doen. Ik denk dat @branquinho blij mag zijn met een meid als Mikky. Hetgeen deze meid interessant maakt is juist het down to earth zijn, in die veel te gekke en rare voetbalwereld met al die nog veel meer mediageile voetbalvrouwen. Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant he.

24 mei 2019 om 18:00

Zij is ook een hele mediageile voetbalvrouw, kijk maar zelf op haar Instagram. Maakt steeds gebruik van de situatie waar ze nu in zit.

Weet iedereen al dat Mickey de vriendin van Frenkie is? Hartstikke leuke meid hoor, maar ik word langzamerhand wel een beetje moe van die hype rond dit meisje. Ik zie haar vaker op beeld dan Frenkie. Wij zijn verliefd op Frenkie, niet op Mickey

23 mei 2019 om 11:00

Voetbal zone is sponsor van de voetbalvrouwen verkiezing en heeft geprobeerd Mickey te hypen. Dat is gelukt, ze is verkozen. Daarom krijgen wij al die onzin artikelen over ons heen.

23 mei 2019 om 11:12

Spreek voor jezelf!

23 mei 2019 om 11:56

Ik ben verliefd op Mickey, niet op Frenkie.

23 mei 2019 om 12:03

Dan lees je het toch niet.

23 mei 2019 om 16:24

@cordonblue praat voor jezelf.. ik ben verliefd op haar en niet op dr vriendje

23 mei 2019 om 17:51

Ik op Mickey hoor.

23 mei 2019 om 22:52

vind ik nou ook.
het top punt voor mij was toen zij haar over de transfer van mathijs de ligt gingen vragen?

Sorry hoor niet verkeerd bedoeld naar haar. Maar wie is er nou hierin geinterreseerd op een voetbalsite?

Heb sowieso de hype rondom de vrouwen van voetballers nooit begrepen, Ik geef eerlijk gezegd niks om voetballers behalve om het feit dat ze zo goed kunne voetballen.
Verder heb ik er weinig mee.

En dan dit......
Kan aan mij liggen hoor.

24 mei 2019 om 11:44

Jij bent verliefd op Frenkie, niet wij

Toch wel tenenkrommend dat zij zelfs vragen krijgt over de toekomst van Matthijs de Ligt. Heeft het netjes van zich af weten te praten, maar wel tikkeltje triest van de journalist.

23 mei 2019 om 14:16

Justus Dingemans is toch amper een journalist te noemen man. Heb vaker WAG interviewtjes van hem gezien, en vind het vooral heel "whack". Staat ie dan met z'n geile bakkes een meisje dood te staren. Bah.

Word ook erg moe van dit meisje. Volgens mij is ze hartstikke aardig en leuk maar je bent de vriendin van, hou je eens lekker op de achtergrond op basis waarvan zou zij voor de camera moeten. Frenkie zijn oom en tante zie je toch ook niet voor de camera.

23 mei 2019 om 14:18

De oom en tante zullen ook wel iets minder knap voor het oog zijn. Djt meisje kan er vrij weinig aan doen dat het grote gedeelte van het voetbal publiek uit seksueel gefrustreerde mannen bestaat. Cameramannen die de camera's richten op sexy vrouwen ipv voetbal, reporters die vrouwen per se moeten interviewen etc.

23 mei 2019 om 14:24

Je kan er voor kiezen wat je er mee doet, je bent niet verplicht voor al die camera's te gaan staan. Ooit de vriendin van Arjen Robben voor een camera gezien? Nou ik niet.

23 mei 2019 om 15:22

Dat kan, net zoals jij kan kiezen om niet naar dit meisje en artikel te kijken. Misschien wilt ze zichzelf wel lanceren in de mediawereld, of een goed modellencontract binnenslepen waardoor ze alle aandacht optimaal gebruikt. Wie ben jij dan om te zeggen dat een vrouw haar roem niet in mag zetten om hogerop te komen? Dit meisje is begin 20, actief op social media, goed uiterlijk en staat mede door haar vriend in de belangstelling. Tja zo werkt de wereld nu eenmaal, maar of je dat dit meisje kwalijk kunt nemen.. De media vindt het gewoon een leuk topic om uit te melken. Met robben noem je dan ook net de enige international waar je de wederhelft amper van ziet, maar Yolanthe en Naomi van As zijn bijvoorbeeld altijd pompeus in beeld. Arjen Robben moest zo nodig z'n kind mee het veld opnemen tijdens het WK voetbal.

24 mei 2019 om 00:10

Voorbeelden die nergens op slaan gezien Yolanthe en Naomi al bekend waren voor hun relatie. Als zij voor een camera gaat staan dan mag ik daar ook een mening over hebben ook als dir negatief is. Ik zeg daarnaast ook totaal niet dat ze niet voor de camera mag komen maar alleen dat ik er erg moe van word omdat ik niet in zie op welke wijze zij interessant is.

Totaal niet verkeerd bedoeld naar haar.
Maar wie is er eerlijkk gezegd hierin geinterreseerd?

Het kan mij echt worst wezen wat zij te vertellen heeft.
Was ze niet de vriendin van frenkie de jong zou niemand hier van haar bestaan af weten?

Zag ze eruit als een afgelikte boterham dan keek niemand naar haar om. Oppervlakkig gedoe allemaal dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

126 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
2016/2017 Ajax 4 1 0 0
2016/2017 Jong Ajax 31 6 2 0
2015/2016 Willem II 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Kees Jansma verrast: ‘Ik weet niet precies waarom hij is mislukt bij Feyenoord’

Kees Jansma vraagt zich af waarom Renato Tapia nooit is doorgebroken bij Feyenoord. De 23-jarige middenvelder is een belangrijke kracht bij de nationale ploeg van Peru, maar kan in Rotterdam niet...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 17 juni
Thomas Müller heeft een aanbieding uit China gekregen en kan jaarlijks 25 miljoen euro gaan verdienen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren