Update: ‘Van Geel bezocht wedstrijd Hannover en krijgt rode loper uitgerold’

Donderdag, 23 mei 2019 om

Martin van Geel vertrekt deze zomer als technisch directeur bij Feyenoord en de bestuurder lijkt niet te hoeven vrezen voor een gebrek aan belangstelling. Na Willem II zou ook Hannover 96 het namelijk hebben voorzien op de handtekening van Van Geel. Die Roten degradeerden dit seizoen uit de Bundesliga en zouden volgens Sky Deutschland onder leiding van de Nederlander weer snel terug willen keren op het hoogste niveau.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Welke club lijkt jou de beste keuze voor Martin van Geel?


Gerelateerd

21 reacties (laatste reactie door f-18/tacp)

Hannover is een prachtige club en een prachtige stad. Een club als 96, die niet naar behoren als presteert, lijkt me perfect voor Van Geel. Hij heeft immers een aantal jaar geleden Feyenoord wel weer op de rit geholpen.

22 mei 2019 om 17:39

Ik ben het wel met je eens. Tegelijkertijd moet je toch concluderen dat van Geel het na het kampioenschap in 2017-2018 niet al te best heeft gedaan. Met als gevolg dat er bijna geen waarde op het veld staat en de selectie er niet sterker op is geworden

22 mei 2019 om 21:33

Van Geel is de perfecte TD als er weinig middelen zijn en er 'creatief' met geld omgegaan moet worden. Zodra er geld is, moet hij eigenlijk weg gaan, te weinig scoutingkennis, te weinig talent kunnen herkennen.

23 mei 2019 om 07:49

@Kowalski, heeft natuurlijk ook deels te maken met het weg saneren van het gehele scoutingsapparaat bij Feyenoord. Deze kosten post is weg geveegd toen ze in een diep dal zaten. Van Geel moest buiten TD spelen dus ook scout zijn..

23 mei 2019 om 08:10

Of je bent nog nooit in Hannover geweest, of je bent niet veel gewend. Zeker geen prachtige stad. Meer 13 in een dozijn kan het niet zijn. Alleen het Neues Rathaus is wel aardig.

Haha twee clubs die strijden om Van Geel klinkt echt hilarisch.

Maar ff waren zou Willem II Van Geel willen aangezien ze Mathijssen hebben en Mathijssen niet van plan s te vertrekken

22 mei 2019 om 17:56

Omdat ze zoeken naar een Algemeen Directeur...

22 mei 2019 om 19:13

Oh wiist niet dat hij dat ook kon. Hopen voor Willem II dat dat beter gaat dan td bij Feyenoord

22 mei 2019 om 21:34

Jullie mogen van Geel dankbaar zijn, heeft jullie samen met Gudde weer doen ademen. Dat hij met geld op zak geen goede TD is, is inmiddels wel duidelijk, maar vind jouw stelling wel heel kort door de bocht.

22 mei 2019 om 22:46

@kowalski; ik krijg de notificatie dat je op mij reageert, maar gezien je tekst lijkt me dat je reageert op Lennart.
In mijn ogen heeft vgeel meer goed dan fout gedaan, 70/30 en ik ben hem dankbaar. Ik ben er van overtuigd dat de RvC met het huidige emotiemanagement Feyenoord in de problemen brengt en ze hadden vgeel niet op deze manier (korte termijn) de deur uit moeten werken.

23 mei 2019 om 07:58

@ijsmuts

bij mij is dat gevoel andersom en heeft hij meer slecht dan goed gedaan.

we hebben dan 1 grote prijs gepakt in die 8 jaar met het kampioenschap maar er zit nog steeds geen capabele scouting, we hebben geen Jong Feyenoord in de Jupiler League, we hebben een armoedige selectie staan die amper waarde vertegenwoordigd en er is nog steeds geen geld in kas tenzij je van mening bent dat je met 8 miljoen veel zoden aan de dijk gaat zetten

vooral zijn aankoopbeleid was een drama. Feyenoord heeft niet de middelen van Ajax en PSV hoor je dan vaak, maar zelfs een club als AZ heeft op bv aankopen als Jahanbaksch en Vincent Janssen bij elkaar 45 miljoen euro winst gemaakt en die gasten hebben AZ veel minder gekost als de aankopen die Van Geel heeft gedaan de afgelopen jaren en die niet echt veel meer geld zijn waard geworden.

wij hebben alleen veel geld verdiend op wat spelers uit de jeugdopleiding maar dat vind ik meer een verdienste van de mensen van Varkenoord die die gasten hebben opgeleid en Louis Van Gaal die veel van die gasten opstelde op het WK waardoor ze veel meer geld waard werden, dan van Van Geel

wat Van Geel wel goed heeft gedaan is het aanstellen van trainers Koeman en Gio die uitstekend hebben gepresteerd met geen groots materiaal. die credits verdiend hij wel imo. het saneren dan ook enigszins maar ja, hoe moeilijk is het om geen geld uit te geven als er sowieso al geen geld is?

23 mei 2019 om 08:43

@japie; jaja, Gio de credits voor de prijzen en vgeel de schuld van de dingen die niet goed gingen. Je punt is duidelijk Japie.
Misschien eens langs bij Eyewish? Kun je die blinde vlek eruit laten poetsen. Je anti-vGeelcampagne begint een beetje triest te worden.

23 mei 2019 om 10:59

@ijsmuts

ik vond wat Gio dit jaar heeft gepresteerd met deze armoedige selectie knapper qua selectie/prestatie verhouding, als wat hij heeft gepresteerd in het kampioensjaar dus dat heeft verder niks met prijzen te maken. de beker bv vind ik sowieso niet meer als een troostprijs die ik weinig prestigieus vind. de enige prijs die voor mij indrukwekkend was, was het kampioenschap

Gio bewaakt verder niet de lange termijn binnen de club dus hoe kan ik hem dan afrekenen op het falende aankoopbeleid? hij moet roeien met de riemen die Van Geel hem aanreikt, want die zet de selectie neer en die selectie was vooral de afgelopen 2 seizoenen uiterst armoedig. dat kwam omdat er de jaren daarvoor alleen maar spelers zijn gehaald zonder restwaarde en middelmaat uit de Eredivisie wat werd gehaald voor veel geld

23 mei 2019 om 12:20

Ik snap dat je een SEO-campagne aan het opzetten bent door telkens het keyword 'armoede' aan Feyenoord te willen koppelen. Volgens mij is de algemene consensus dat het niveau wat lager ligt dan tijdens het kampioensjaar, maar dat vooral de gebleven spelers allen (tijdens het bewind van Gio) vele malen minder presteren.
Overigens is vgeel afgerekend op het falende inkoopbeleid, echter zal hij nooit een speler halen wanneer de coach daar geen heil in ziet. Iets wat Gio meerdere keren heeft aangegeven tijdens interviews, het aankoopbeleid gaat in overleg.
Dat je het huidige meest zwakke seizoen van Gio knapper vind dan alle voorgaande is ronduit lachwekkend.

22 mei 2019 om 18:37

Ik denk dat Willem 2 graag een dubbele bezetting heeft, voor het geval dat mathijssen geblesseerd of geschorst is...

Wat gaat van Geel daar met zijn Nederlandse connecties bewerkstelligen dan? Gaat hij Clasie huren en transfervrij (ex)internationals benaderen?

Ik gun Van Geel het allerbeste, heeft het gewoon uitstekend gedaan. Samen met Gudde heeft hij Feyenoord er bovenop geholpen. Iedereen geeft hem de schuld van miskopen maar geef hem dan ook de credits voor Guidetti, Pelle, Kuyt, Jorgensen en Rvp, vijf spitsen die voltreffers bleken te zijn voor Feyenoord en waar de club weinig voor heeft betaald. Natuurlijk zijn er ook de miskopen geweest maar iedereen doet alsof Feyenoord in dezelfde vijver kon vissen als Ajax en PSV maar dat is helaas niet waar. Hannover 96 zou een mooie club zijn dus waarom niet.

23 mei 2019 om 07:52

@ramondiaz

AZ had die middelen ook niet maar hebben aan hun aankopen Vincent Janssen en Jahanbahaksch bv wel 45 miljoen verdiend. onder Van Geel heeft Feyenoord alleen aan wat jeugdspelers wat verdiend. ik vind dat we op een kampioenschap na onder Van Geel weinig zijn opgeschoten met Feyenoord

ik gun hem ook het allerbeste maar dat hij het uitstekend heeft gedaan daar ben ik het niet mee eens. 1 grote prijs gepakt in 8 jaar tijd met het landskampioenschap maar voor de rest zijn we er niet veel mee opgeschoten. er zit geen capabele scouting bij Feyenoord, we hebben geen Jong Feyenoord in de Jupiler League, er staat een armoedige selectie die amper waarde vertegenwoordigd en er is nog steeds geen geld in kas

23 mei 2019 om 11:43

Uitstekend gedaan? Hij heeft het gewoon redelijk tot prima gedaan tot aan het kampioenschap. Maar erna heeft hij er een potje van gemaakt. Kijk eens naar de huidige staat van mijn club;

1. Jeugdopleiding heeft vgeel laten verloederen (oa niet meedoen pyramide)
2. vgeel heeft nooit iets gedaan aan ons barslechte scoutingapparaat
3. vgeel heeft na kampioenschap 50mln aan spelers vergokt (hoezo geen geld?)

Nogmaals, tot aan het kampioenschap prima. Maar we zijn nu terug bij af. Hebben geen cent meer op de bankrekening staan en een selectie waar de armoede vanaf druipt. En kom niet aan met dat hij ons van het faillisement gered heeft,. Dat is toch echt de jeugdopleiding (fer, Wijnaldum, De Vrij, Clasie, etc) geweest, dezelfde jeugdopleiding die hij heeft laten verloederen. Hij heeft zijn steentje bijgedragen maar laten we niet overdrijven.

Wat moet vgeel eigenlijk bij een Hannover met zijn beperkte netwerk?

Wordt een open boekje dat die weer een heel blik Eredivisie gaat opentrekken daar. Over de grens krijgt de gemiddelde toerist nog meer voor elkaar dan Van Geel. De huur van Guidetti en de vondst van Jorgensen mogen natuurlijk op zijn conto, hij had geluk dat de zoon van Koeman Graziano Pelle op een mediterraans strand zag liggen en aan de miskoop van Sinistera hoeven we verder geen woorden vuil te maken. Maar voor de rest is het een aaneenschakeling van gratis of dure transfers van middelmaat uit de Eredivisie en het (terug)halen van usual suspects als Kuyt, Berghuis, Van Persie, Elia en Clasie. Het zou me oprecht niet verbazen als Van Geel Hannover de laatste twee met overtuiging in de maag gaat splitsen en ik zie hem Berghuis en wat spelers van AZ wel naar die club brengen, maar wat hij verder voor de Duitsers kan betekenen is me een raadsel. Het zou voor het eerst zijn dat Van Geel niet achteroverleunend de (aflopende) contractjes in de gaten kan houden en werkelijk met creativiteit aan de bak moet om een representatieve selectie op de been te brengen.

Eigenlijk doodzonde dat naam en faam zo bepalend zijn voor de rol van TD. Het is me echt een raadsel welke kwaliteiten Van Geel op de radar zet bij Hannover, zoals ik andersom totaal niet begrijp waarom Feyenoord vijf personen al tevergeefs heeft benaderd voor zijn opvolging en Ted van Leeuwen er niet een van is.

Los van wat ik van hem vind; moet hij lekker naar Duitsland gaan als hij die kans krijgt. Het is een leuke stad met dito club. Daarnaast zal hij in Nederland ook goed financieel geboerd hebben, maar in Duitsland praten we toch over andere bedragen. Wellicht verast hij vriend en vijand wel door het daar goed te doen. Na zoveel jaren in Nederland actief te zijn geweest met alle kritiek (terecht en onterecht) kan ik het mij voorstellen dat hij als persoon even klaar is met het Nederlandse voetbal. Een avontuur in het buitenland zal hem denk goed doen, aangezien hij toch wel heel wat over zich heen heeft gekregen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Hannover 96

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Schalke 0433-18
15.FC Augsburg32-20
17.Hannover 9621-40
Voor de complete stand: 1. Bundesliga

Technisch directeur
28 fans
58 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 17 juli
AC Milan lijkt naast de komst van Jean Michaël Seri te grijpen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren