Cristiano Ronaldo verbaast ‘in het holst van de nacht’ met berichtje

Woensdag, 22 mei 2019 om

Medhi Benatia verkaste afgelopen winter van Juventus naar Al Duhail. De verdediger heeft in Turijn zodoende een halfjaar samengespeeld met Cristiano Ronaldo, die afgelopen zomer overkwam van Real Madrid. De Marokkaans international vertelt in gesprek met Yahoo Sports dat hij nog nooit zo'n trainingsbeest als Ronaldo had gezien.

“Cristiano is uniek. Hij heeft zijn leven opgedragen aan het voetbal. Echt alles wat hij doet, staat in het teken om een zo goed mogelijke speler te worden én te blijven. Voetbal is topprioriteit. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen zoals hij en ik denk niet dat er ooit iemand zal zijn zoals Cri”, zegt de routinier, die stelt dat Ronaldo veel eist van zichzelf.

"Ongelofelijk. Die intensiteit ook. Dit had ik nog nooit gezien. Een man met een missie”, aldus Benatia, die zijn mening onderbouwt met een anekdote. “Het was eind december en we speelden bij Atalanta in Bergamo. Massimiliano Allegri had Ronaldo wat rust gegeven en hij speelde slechts twintig minuten. We stapten na de wedstrijd de bus in. Hij zat voorin, ik achterin."

“Opeens krijg ik een berichtje van Cri. 'Wat ik na de busreis ga doen?' De wedstrijd was afgelopen, het was donker buiten. 'Ik ga naar huis om bij mijn gezin te zijn. Waarom?', antwoordde ik. Hij stuurde terug: 'Ik ga naar de gymzaal. Wat cardio doen en spieren.' In het holst van de nacht is hij anderhalf uur lang gaan sporten. Daarom is Ronaldo nu eenmaal Ronaldo.”Gerelateerd

37 reacties (laatste reactie door r0mario de sou)

Ik begin vaak te denken dat er iets van narcisme schuilt bij Ronaldo, vooral als je kijkt naar zijn trekjes op het veld en zijn opmerkingen. Hij verdient wel alle respect voor zijn obsessiviteit met de sport, want sporten in de nacht is iets wat ik zelden hoor, laat staan dat hij ook altijd 1/2 uur voor en na de training op het trainingsveld staat.

22 mei 2019 om 17:04

Daar zijn hier en daar inderdaad wel wat aanwijzingen voor.

Het is moeilijker om in de top te blijven dan om de top te bereiken. CR doet er alles aan om top te blijven en dat maakt hem ook de persoon, voetballer en atleet die hij is. Qua talent misschien iets minder dan Messi, maar zijn arbeidsethos compenseert dat ruimschoots en zijn prijzenkast is toch wel iets om respect voor te hebben. Een voorbeeld voor velen die het vak niet serieus genoeg nemen en te weinig uit hun gegeven talent halen.

Oke. Dus hij wou eigenlijk gwn laten zien dat hij een topsporter is?

22 mei 2019 om 12:46

Ik neem aan dat hij Benatia wou meevragen om mee te gaan.

Ik zou het wel prachtig vinden als ie 2 jaar na z'n pensioen met een dikke pens en een biertje ergens in het stadion naar een wedstrijd staat te kijken. Een mens moet toch ook van het leven kunnen genieten om mentaal gezond te blijven...

22 mei 2019 om 12:36

Haha, maar je kan toch ook op een gezonde manier van het leven genieten. Ik zie Ronaldo nog steeds afgetrained voor me als hij is gestopt met profvoetbal

22 mei 2019 om 12:38

Hij drinkt niet, dus dat zal nooit gaan gebeuren. Hij zal ongetwijfeld gaan genieten op andere manieren.

22 mei 2019 om 12:54

In zijn documentaire genoot hij anders van een goed glas rode wijn.

22 mei 2019 om 13:30

Dat was bessensap, hij heeft ooit gezworen om niet te drinken omdat hij niet zoals zijn vader wilde eindigen

22 mei 2019 om 13:25

Dat lijkt me meer iets voor een Neymar.

Ronaldo, gedreven en gepassioneerd als hij is, zal op zijn 45ste nog fitter zijn dan de meeste twintigers - denk ik althans.

22 mei 2019 om 14:45

Ik zie dat eerder gebeuren met messi. ik maak er altijd geintjes lol.
Het is grappig dat je dat zegt, kan mij herinneren dat iemand vroeg aan Mike Tyson waarom hij zo dik was geworden na zijn carrière en hij zei ik heb de helft van mij leven van 4 uur ochtend tot 20uur in de avond getraind, na mijn carrière was ik er klaar mee.

Midden in de nacht naar de gym kan je doen als je overdags of s'avonds geen tijd hebt om te sporten vanwege werk ofzo, maar deze man gaat midden in de nacht nog naar de gym nadat hij 90 minuten intensief heeft gesport. Ga lekker slapen ofzo, want je lichaam heeft op dat moment eerder rust nodig dan nog een workout. Volgende dag kun je rustig naar de gym spieren kweken, uitlopen or whatever. Hij krijgt veel complimenten omdat hij zo voor zijn sport leeft en zijn werklust en discipline vallen tot een bepaald punt zeker te prijzen, maar je kunt ook overdrijven.hij leeft niet voor zijn sport, hij is verslaafd eraan. Daar heeft het in ieder geval veel weg van.
Messi leeft ook voor zijn sport, maar doet dat veel meer vanuit een bepaalde rust. Hij doet zijn best en traint hard, maar tegelijkertijd heb je bij hem niet het idee dat hij dat doet, omdat hij wat wil bewijzen. Hij hoeft zich niet constant te bewijzen, omdat hij niet in competitie is met anderen. Hij weet wat hij kan en wat anderen denken,zeggen en verwachten boeit hem eigenlijk niet zoveel Hij geniet gewoon van het spelletje en de rest komt min of meer vanzelf. Desondanks begrijp ik dat Ronaldo een inspiratie is voor velen, omdat hij laat zien dat je door hard te werken de top kan behalen en dat niveau kan blijven vasthouden tot het einde van je carriã¨re. Er zijn tenslotte niet veel die hem dat kunnen nadoen. Messi laat alleen zien dat ook op een andere manier kan.

22 mei 2019 om 14:11

"deze man gaat midden in de nacht nog naar de gym nadat hij 90 minuten intensief heeft gesport"

In het artikel staat toch duidelijk dat Ronaldo rust had gekregen en maar 20min meedeed in die wedstrijd. Misschien had ie gerekend op 90min en daardoor nu wat onrust in zijn lijf.

Ik denk ook dat Ronaldo beter weet wat zijn lichaam nodig heeft, na jaren van intense discipline, dan wij allemaal met een zak chips vanaf de bank..

22 mei 2019 om 14:35

oh okay tnx voor de aanvulling.. Heb daar overheen gelezen. Daardoor komt het verhaal wel in een ander perspectief ja.. Hij kon dan alle overtollige energie en frustratie omdat hij op de bank begon nog even kwijt in de gym.

Ja daar dwingt hij respect mee af, je kan niets aanmerken op zijn arbeidsethos. Het is een narcistische eikel en een engerd die slecht is geweest voor zijn vriendinnen en misschien zelfs schuldig zal blijken aan verkrachting (rechtszaak loopt nog geloof ik), en het is ook een weergaloze voetballer die ongelooflijk hard werkt en het altijd laat zien. Maar goed, misschien werkt hij wel zo hard omdat hij liever dan wie dan ook in de picture staat, en misschien is dat ook wel omdat hij een narcistische eikel is.
Ik laat er geen traan om als hij er mee stopt, en heb erg genoten van de beelden toen hij met Juventus in Turijn werd weggespeeld door Ajax en uit frustratie nog een kaart pakte in de slotminuten, en ik was niet de enige.

22 mei 2019 om 14:12

Wat fijn dat je daarvan genoten hebt en ook fijn dat je zegt dat anderen dat ook hebben genoten . Wat fijn ook dat je hem n narcistische eikel vindt ,want natuurlijk bevindt jij je in Ronaldo s vriendenkring . Ook fijn dat je weet hoe hij zijn vriendinnen behandeld . Wat jammer dat ik jou niet ken ,vindt jou n fijn persoon .

22 mei 2019 om 14:48

Haha, je hoeft die man niet persoonlijk te kennen om te zien dat het een narcistische eikel is hoor, het druipt er gewoon aan alle kanten vanaf. En ja, verschillende van zijn exen zijn in het nieuws geweest en hebben gesteld dat hij hen geintimideerd en aangerand heeft, er loopt nu een rechtszaak tegen hem. Het is geen rocket science hoor.

22 mei 2019 om 14:52

Nog even een update: hij is tweemaal van verkrachting beschuldigd. De eerste keer ging het om twee vrouwen die hem beschuldigden maar de rechtszaak een paar dagen lieten vallen. De tweede keer is gebleken dat hij de dame in kwestie zwijggeld heeft betaald. Misschien is dat de eerste keer dus ook wel gebeurd.
Der Spiegel in Duitsland heeft er uitgebreid over bericht, onder andere.

22 mei 2019 om 18:31

Misschien beste Hoog heeft t met zijn bekendheid te maken maar gelukkig ben jij ook nog rechter in functie dat is er fijn . Pschychiater en rechter ineen wat n veelzijdigheid en ook nog inde rocketscience zitten . Buiten dat alles wat in de kranten is ook 100 % waarheid .

22 mei 2019 om 14:47

Helaas is je mening gebaseerd op wat de media je doet geloven. Toegegeven, ik ben zelf ook geen van van Cr7. Vind hem persoonlijk overkomen als een ontzettende arrogante gladjakker. Maar ik ken dhr Ronaldo niet persoonlijk. Ik heb nooit een 1op1 gesprek met dhr. Ronaldo gehad en zal mij dus weerhouden van een stellige mening te vormen. Er zijn namelijk ook genoeg initiatieven waar CR7 zich voor inzet die te prijzen zijn.

Dat hele media circus rondom de verkrachting etc. De uitspraak van de rechter zal daar duidelijkheid over scheppen. In de tussentijd geen mening over. Ik was er niet bij, geen first-hand informatie. Alleen een verhaal over een meisje die een hoop te winnen heeft met het verhaal. En dan nog een ex-vriendin die ook een uitgelezen kans zag om haar wraak uit te oefenen. Maar wie weet is het waar. Judge-will-tell

In plaats daarvan mogen we dhr. Ronaldo wel bekritiseren op waar wij hem voor kennen. Namelijk voetbal. Daarin is het een feit dat hij een absolute topspeler is. Vind hem geen fijne speler maar dat is een persoonlijke mening. Feit is wel dat elke club in de wereld blij zou zijn met hem in de punt.

22 mei 2019 om 15:00

Jep, op zijn voetbalkwaliteiten valt weinig aan te merken, dat hoef je ook niet te herhalen, heb ik aan het begin al gezegd. Ik heb het er over dat hij een narcistische eikel is, en dat is hij ook. Ik weet niet waarom jij het over een 'media-circus' hebt, maar Der Spiegel bedrijft gewoon goede onderzoeksjournalistiek en heeft uitgebreid bewijs van het feit dat Ronaldo de dame in kwestie zwijggeld heeft betaald. Het is juist verbazingwekkend dat er zo weinig aandacht aan is besteed in de media. Als het om een acteur zou gaan bijvoorbeeld, of een artiest, dan was het een veel groter schandaal geworden. Het lijkt eerder alsof het voetbal een beetje ontzien wordt wat dat betreft. Verder zou het de moeite lonen als jij eerst leest wat er over bekend is, voordat je mij verwijt dat ik mijn mening baseer op 'wat de media mij doet geloven'. Wat een slap verhaal, ik hoef 'dhr' Ronaldo niet persoonlijk te kennen of onder de indruk te zijn van zijn filantropische activiteiten voordat ik kan zeggen dat hij een mateloze narcist is die vrouwen heeft aangerand.

22 mei 2019 om 15:04

PS ik denk dat ik hier geen link kan posten, maar als je even googled op 'der Spiegel Cristiano Ronaldo' kom je uit bij een duidelijk artikel erover van eind vorig jaar. Die rechtszaak loopt nu nog steeds. Het is wel iets meer leeswerk dan het gemiddelde artikel op Voetbalzone, dus ik hoop dat het niet teveel moeite voor je is!

22 mei 2019 om 15:11

Nog een laatste update: de reden dat Juventus dit jaar niet in de VS verschijnt voor een lucratief toernooi, is dat ze bang zijn dat Ronaldo dan gearresteerd wordt (het onderzoek loopt en de verkrachting zou in Las Vegas hebben plaatsgevonden)

22 mei 2019 om 15:18

Je gooit in 3 verschillende posts 'narcistische eikel'. We weten nu wel wat je van hem vindt kerel.

22 mei 2019 om 18:30

Als er niet zulke onzinnige reacties waren gekomen had ik het bij de eerste post kunnen laten he. Blijkbaar vinden mensen het heel erg dat zo'n fantastische voetballer ook een onwijze narcistische eikel kan zijn.

22 mei 2019 om 18:33

Ja en de Telegraaf AD daar stast net als der Spiegel alleen de waarheid in

22 mei 2019 om 18:33

Haha de beste man heeft waarschijnlijk narcistische eikel opgezocht

22 mei 2019 om 18:51

Het zou kunnen zijn dat het n narcistische eikel maar beste Hoog daar weet jij en ik geen donder vanaf . Zoals jij negatieve dungen over CR7 laat zien kan ik n veelvoud aan goede dingen dingen over CR7 aantonen . Wat ik wel in jouw posts zie is n bepaalde jaloezie. Ach vrees niet daar hebben meer mannen last van bij Ronaldi

22 mei 2019 om 19:12

Geen idee wat het ad of de telegraaf er mee te maken hebben, de documenten zijn in handen van der Spiegel, gaat het nou eens lezen, dan kan je zelf oordelen.

22 mei 2019 om 19:51

Man hou toch eens op met je der Spiegel . Maar goed dat jij niet in de rechtelijke macht zit zeg . Het is echt n tikje triest hoe jij oordeelt .

Begin langzamerhand moe te worden van dit soort berichten over Ronaldo. Het gaat tegenwoordig meer over de leefstijl van Ronaldo dan zijn prestaties op het veld. Meneer traint zo hard, doneert een miljoen hier en opent een hotel daar. Het kan me allemaal geen worst schelen. Ik heb liever een slecht trainende speler die top speelt dan een trainingsbeest die matig speelt.

23 mei 2019 om 01:02

Ohja was Cristiano speet zo matig...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1045 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus9040
2.Napoli7938
3.Atalanta6931
5.AC Milan6819
Voor de complete stand: Serie A
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Juventus.

3808 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
2014/2015 Real Madrid 35 48 5 1

In de wandelgangen

Woensdag 26 juni
Bayern München wil Ozan Kabak wegkapen voor de neus van AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren