‘Kingsley Ehizibue op weg naar Bundesliga na naderend akkoord’

Woensdag, 22 mei 2019 om

Kingsley Ehizibue heeft zijn laatste wedstrijd voor PEC Zwolle gespeeld. De 23-jarige rechtsback is op weg naar de Bundesliga nu PEC Zwolle tot een akkoord nadert met 1. FC Köln, zo schrijft de Stentor woensdag. De speler moet het zelf nog wel eens raken over zijn persoonlijke voorwaarden. Mocht de transfer rondkomen, dan heeft hij alsnog zijn gewenste transfer te pakken. Een halfjaar geleden weigerde Ehizibue op het laatste moment een overstap naar Genoa.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

13 reacties (laatste reactie door klich)

Had toch niet misstaan in de subtop in NL.

22 mei 2019 om 08:10

Zeker waar. Maar waar speel je nou liever? In de Bundesliga wekelijks voor 50.000 man bij een grote club of in de subtop van de eredivisie waar het salaris vermoedelijk ook nog een stuk lager is.

22 mei 2019 om 10:31

Daarbij weet je ook niet of er een Nederlandse club zich gemeld heeft voor hem, laat staan één waarbij hij ook een goed gevoel heeft. Prachtige stap voor hem, kan in de Bundesliga ook nog eens zijn type voetbal spelen waarschijnlijk.

Goede verdediger die ook nog reglmatig scoort. Heeft ook nog eens mijn profcoach gered .

Prachtig voor deze jongen. Gun hem het aller beste. Dat hij des tijds zijn hart heeft gevolgd ongeacht de verleiding vind ik werkelijk waar prachtig. Hoop dat hij de pannen van het dak speelt in Duitsland.

Een mooie en bovenal verdiende overstap voor die jongen. In de winterstop nog bijna vertrokken naar Italië en door diverse redenen toch besloten lekker te blijven ballen bij Pec. Nu misschien een nog wel mooiere transfer gemaakt. Gaat de Bundesliga in bij Koln wat een uitstekende ploeg is en speelt in een fanatiek land. Een stuk betere omstandigheden dan in Italië, behalve misschien het weer..

Wens hem veel succes en hopelijk blijven ze erin.

Prima dat deze jongen vertrekt.
Door alle niet PEC-supporters wordt hij hoog ingeschat, de PEC-supporters vinden dit meer dan prima. Laat verdedigend erg veel steken vallen, heeft absolute oogkleppen op en we hebben hem in een heel seizoen welgeteld op 5 goede voorzetten kunnen betrappen (90% schiet hij tegen een verdediger op).

Wel altijd hard blijven werken, wellicht had hij in NL nog één kleine stap (utrecht, Vitesse) kunnen maken maar daar lijkt zijn plafond wel te liggen.

Ik maak me wel meer en meer zorgen over de voortgang van PEC richting het volgende seizoen.

22 mei 2019 om 09:21

Heb dat idee idd ook. Wellicht als je de samenvattingen kijkt dat hij wel overkomt als een goede speler, maar ik vind het wel mee vallen. Al gun ik hem de stap van harte natuurlijk.

22 mei 2019 om 11:15

Ik ben het nog steeds niet met veel van mijn medesupporters eens. King is gewoon een prima moderne back. Kan de volledige flank 90 minuten lang bestrijken en dwingt tegenstanders tot het pakken van kaarten of zichzelf helemaal stuklopen. Laat af en toe verdedigend een steekje vallen, en doet vaak te weinig met de ruimte die hij aanvallend krijgt. Maar als hij al die dingen perfect kon was hij al lang uit de jeugd van PEC weggeplukt door Ajax. Zie hem nog veel stappen maken, ik hoop dat Köln voor hem de juiste club is.

Het ga je goed King!

Off: Kan er iemand een compilatie maken van commentatoren die Ehizibue op alle mogelijke manieren uitspreken?

Hele sympathieke jongen die Kingsley. Hij heeft het goed gedaan in Zwolle en is toe aan een stapje hogerop. Hoop dat ie het redt. Is nog genoeg te leren voor hem, bv (aanvallend) koppen, met zijn lengte...

Had hem graag bij Feyenoord gezien...met de trainer mee (vorig seizoen eigenlijk al)

Ben benieuwd wat het bedrag is wat Köln betaald. Geld is hard nodig in Zwolle. Prima dat Kingsley weggaat en goed bedrag aan overhoudt. Zeker niet onvervangbaar. Maakt veel fouten bij Pec. De laatste wedstrijden gingen wat beter, maar het is niet echt veel soeps. Het ga je goed King!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

1. FC Köln

Actuele wedstrijden

4 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 27 juni
Juventus wil Nicolo Zaniolo en Lorenzo Pellegrini overnemen van AS Roma. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren