Driessen onthult: ‘Van Bommel staat op de lijst met Wenger en Pochettino’

Maandag, 20 mei 2019 om

In de Duitse media werd de naam van Mark van Bommel de afgelopen tijd meer dan eens genoemd bij Bayern München. Der Rekordmeister zou van plan zijn om na dit seizoen niet verder te gaan met de huidige trainer Niko Kovac. Valentijn Driessen, journalist van De Telegraaf, onthult in Veronica Inside dat Van Bommel inderdaad op het lijstje bij Bayern staat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Mark van Bommel komende zomer al naar Bayern München vertrekken?


Gerelateerd

23 reacties (laatste reactie door isimic)

In Wengers geval: Cant beat em? Join em.

20 mei 2019 om 21:23

In Ten Hags geval zou dat ook zijn.

Als Driessen het zegt, zou er nog wel een vierde kandidaat zijn trouwens.

Ik ben erg benieuwd na de Bundesliga volgend seizoen. Of Bayern uberhaupt ten machte is om Sane te halen. Dortmund gaat waarschijnlijk met Hazard, Schulz en Brandt (helaas voor mijn club) een hele grote slag slaan die ik niet verwacht had. Voor 3 spelers minder uitgegeven dan Bayern voor Hernandez. Verder ben ik benieuwd wat Leipzig gaat doen, Wolf komt erbij van Salzburg. Leverkusen heeft Demirbay gecontracterd. Ik persoonlijk hoop dat Bayern verder gaat met Kovac, aangezien ik dit geen topper vind. Ze moeten heel veel spelers gaan vervangen binnen nu en 2 jaar. Hopelijk kan een andere club zijn slag slaan. Dortmund moet in mijn optiek alleen nog een topkeeper halen. Onana zal perfect zijn.

20 mei 2019 om 21:56

Heel veel valt ook wel mee. Ze moeten nog een vervanger gaan zoeken voor Martinez, Neuer, Robben en Ribery. Als ze daadwerkelijk Sane halen zitten ze goed op de vleugels.

20 mei 2019 om 22:00

Middenveld met Sanches, Tolisso, Goretzka, Thiago en misschien James staat anders ook prima. Als Bayern zijnde zou ik alleen nog Sané of Hudson-Odoi halen en dan is het wel goed. Ze schijnen al de opvolger Neuer in huis te hebben.

20 mei 2019 om 22:03

Wat dacht je van Muller, Boateng en Rafinha? Zijn in totaal toch al 7 spelers. Bovendien is Lewandowski ook de jongste niet meer. Ik moet het allemaal nog maar zien.

20 mei 2019 om 22:07

Alleen Thiago is daarvan absolute wereldtop. James zal niet blijven, wat ik onbegrijpelijk vind. Tolisso is erg blessuregevoelig heeft natuurlijk wel potentie. Sanches en Bayern is een ongelukkig huwelijk. Goretzka heeft natuurlijk erg veel potentie. Maar ik vind het middenveld van Bayern niet niet zo sterk meer als paar jaar terug met Thiago, Alonso, Schweinsteiger, Muller, Martinez en Kroos.

Ik weet niet of Sane haalbaar is voor Bayern. Als hij vertrekt zal ook de Spaanse top en clubs als PSG interesse tonen. Voor minder dan 100 miljoen wordt hij sowieso niet verkocht. Hudson-Odoi komt net kijken. Met alleen Gnabry en Coman gaat Bayern het niet redden hoor. Bovendien hebben ze een back-up voor Lewandowski nodig. Achterin met Pavard en Hernandez 2 nieuwe aankopen gedaan waar ik ook me twijfels bij heb.

20 mei 2019 om 22:18

Tolisso erg blesuregevoellig? Heeft zijn eerste jaar veel gespeeld , 2de jaar ongelukkig een knie blesure opgelopen.. dit noem ik niet blesuregevoellig. Met kimmich sule pavard hernandez alaba thiago tolisso coman gnabry goretzka ( davies arp, moeten het nog tonen) heb je spelers die lang meekunnen+ komen nog nieuwe

20 mei 2019 om 22:20

Werner zal zeker komen, perfecte Bu lewa, men moet zich geen zorgen maken. Sané is zeker haalbaar, real gaat hazard halen, barca griezmann & sané zijn mama wil dat hij terugkomt naar Duitsland, is de reden dat hij niet verlengd. Bayern zal er staan

21 mei 2019 om 08:27

@elphenomeno.

Kom eens met een lijstje met alle blessures van de blessuregevoelige Tolisso.

20 mei 2019 om 22:31

Zou voor Dortmund echt super zijn als die drie komen ook voor de Bundesliga ook want normaliter gaan die spelers (Brandt, hazard en Schulz) naar het buitenland.

Van mij mag hij vertrekken

Wenger lijkt mij gezien zijn voetbal opvattingen, ervaring en het feit dat hij niet onder contract staat elders de meest logische keuze. Van Bommel moet nog een aantal jaar bij PSV blijven, heeft een aantal tactische slechte beslissingen gemaakt dit seizoen en daar kom je als lieveling bij de club PSV nog wel mee weg maar bij Bayern niet.

Ik stopte met lezen toen ik zag valtentijn driessen dat ze die man nog een platform geven. Nog nooit met nieuws gekomen wat ook echt zo bleek te zijn. Vraag me af hoe of hij gewoon thuis willekeurige namen en clubs door elkaar mixt en er een verhaal van maakt.

20 mei 2019 om 22:19

Ik word nog vermoeider van elke keer deze reactie over Valentijn dan zijn "nieuws" zelf. We weten het nu wel. Valentijn praat te veel, Neymar duikt te veel, Ramos is een klootzak, koopclubs zijn niet leuk... We weten het wel

21 mei 2019 om 11:09

@Nusto

Je hoeft comments niet te lezen hoor. Dat scheelt je weer wat vermoeidheid. Ik sluit me geheel aan bij de terechte vraagstelling van 14Barca. Ga daar ‘ns inhoudelijk op in, i.p.v. te kreunen van vermoeienis. Hoe waarheidsgetrouw is de ‘onthulling’ van Driessen nou in werkelijkheid?

Valentijn staat bekend om zijn chronische neiging tot duimzuigerij, hoe hij constant het platform krijgt om zijn sprookjes, stokerij en ‘onthullingen’ te verkondigen, is lachwekkend en tegelijkertijd treurig. Dat mag best met regelmaat worden benadrukt na weer een gerucht dat door Valentijn Driessen ongefundeerd de ether in wordt geslingerd.

Wat mij betreft mag de frequentie aan Valentijn boulevard- en Fabeltjeskrant onthullingen afnemen. Tenzij de beste man met adequate en concrete nieuwtjes komt. ‘t Is niet dat ik er vermoeid door raak of zo, maar het heeft zeker wel een hoge irritatiegraad en overwegend non-nieuwswaardigheid,

Maar goed, ik hoop dat je niet oververmoeider geraakt door mijn reactie en zou je willen aanraden: zoek vanavond eens vroeg je bed op, dan ben je morgen weer fit.

En vermijdt in het vervolg comments over Valentijn, Neymar, Ramos en koopclubs ter nodige zelfbescherming.
Vermoeidheid is a bitch.

20 mei 2019 om 23:00

Dan ben je wel heel snel gestopt met lezen aangezien Driessen letterlijk het eerste woord van de titel is.. Maar dan even een vraag aan jou, kan jij dan bewijzen dat die 3 namen niet op een lijstje van Bayern staan? Want ja hij heeft vaak domme opmerkingen, maar ik denk toch dat hij er toch wel dichterop zit dan jij..

21 mei 2019 om 07:22

Haha het is dus gewoon wél waar

21 mei 2019 om 10:52

@Tomido

De naam van Valentijn Driessen staat pas in de inleiding in de derde regel. In de kop staat slechts Driessen. Dat kan ook Leo of elke willekeurig Driessen zijn geweest..

Verder lijkt me het niet nodig, dat 14Barca het tegendeel van Valentijn’s beweringen hoeft te bewijzen. Driessen komt slecht met het nietszeggende: “wat ik heb begrepen”. Een loze opmerking zonder bronvermelding. ‘Driessen onhult’ een boulevardgerucht.

Van wie heeft hij dat begrepen? Heeft hij het wel goed begrepen? Het is een conclusie getrokken op basis vaniets dat hij verkeerd heeft begrepen. Was hetgeen dat hij hoorde niet slechts een gerucht waar hij ruchtbaarheid aan geeft? Begreep degene van wie hij het heeft begrepen het zelf wel goed?Het heeft allemaal meer weg van een aanname.

Ik vind de suggestieve argumenten van Valentijn ook totaal geen bewijs van waarheidsgetrouwheid. Dat hij er ‘dichter op’ zou zitten, dan 14Barca vind ik ook weinig overtuigend. Überhaupt zit hij niet dicht op München.

Deze opmerking van Valentijn Driessen kan zoals zo vaak beter in de vergaarbak van de wandelgangen. Om erven uitgebreid artikel van te composteren is bladvulling voor de site.

Fijn dat onze brave Valentijn het gerucht zo ‘heeft begrepen’, maar verder is het totaal nietszeggend en vooralsnog zonder concrete nieuwswaarde.

Tja lijstjes stellen ook niets voor. Iedere club heeft back up lijstjes voor het geval dat. Bayern zal toch ook voor ervaring willen gaan lijkt mij.

Apart dat
Problemen met 2 spelers die vertrekken de reden zou zijn. Ik kan me best voorstellen dat ze ongelukkig zijn met de prestaties nu, maar dat als reden aangeven lijkt me onzin.

Ik zou als Bayern (nog) zeker niet voor Van Bommel gaan. Hij heeft een prima eerste seizoen gehad bij PSV maar hij is nog erg onervaren in het trainersvak. Ik zou lekker voor een ervaren man als Wenger of een bewezen toptrainer als Pochettino gaan. Met Kovac ervaren ze nu wat er mis kan gaan met een onervaren trainer. Dat willen ze niet dus dan zou het raar zijn als ze voor Van Bommel gaan. Dan had je beter Kovac kunnen houden.

Nogal een verschil in statuur met Poch en Wenger vs Van Bommel. Van Bommel lijkt me toch vooral erg vergelijkbaar met Kovac en dus geen stap vooruit. In elk geval niet op dit moment, er kan wel een topcoach in Mark huizen maar hij moet eerst idd maar eens die vlieguren maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Actuele wedstrijden

271 fans
Coach, 42 jaar
SeizoenClub
2018- PSV
2017-2018 PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München

In de wandelgangen

Donderdag 20 juni
Martin Ödegaard heeft Atalanta nul op het rekest gegeven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren