Oranje-international vreest voor interlandloopbaan en stuurt aan op transfer

Maandag, 20 mei 2019 om

De euforie over het afgelopen seizoen van Eintracht Frankfurt is niet aan Jetro Willems besteed. De vleugelverdediger werd door trainer Adi Hütter voornamelijk gebruikt als invaller en dan ook nog eens op het middenveld. Een vertrek bij de nummer zeven van de Bundesliga lijkt aanstaande. “We zijn aan het rondkijken, naar oplossingen”, bevestigt Willems in gesprek met VTBL.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door voetballuhhhh)

Echt een type Drenthe. Even zijn geld ophalen maar weinig presteren op het veld. Zijn mentaliteit is bagger.

20 mei 2019 om 16:03

Drenthe heeft wel Real achter zn naam staan en zn eerste seizoen onder Bern Schuster was gewoon goed maakte veel minuten. Daarna inderdaad alleen maar domme keuzes gemaakt. Willems in zn dromen dat die een maagdelijke shirtje zal dragen.

20 mei 2019 om 16:03

Hij heeft anders zijn carrière prima stap voor stap opgebouwd. Dat hij nu niet veel aan spelen komt kan toch? Juist goed dat hij zegt dat hij elders weer aan voetballen wilt komen

20 mei 2019 om 16:35

Ja want Eintracht Frankfurt is idd niet een verstandige keus geweest om stap voor stap aan zijn carriere te werken.. dit is dus een jongen die niet puur voor het geld naar het buitenland is gegaan maar nog steeds zo wordt bestempeld. Zucht.

20 mei 2019 om 16:53

Hij maakt een ambitieuze stap, naar een prachtige club in de Bundesliga met fantastische fans. Dat hij geen basisplaats heeft weten te bemachtigen is jammer, maar ga geen mensen afkraken om hun ambitie dan.

20 mei 2019 om 17:17

Lachwekkend hoe je hem neerzet. Voor wat ik van hem zo beoordeel ik hem als een leuke gast, realistisch en een prima mentaliteit. Niet iedere voetbalcarrière verloopt even soepel. Prima linksback dit gewoon. Zoals ik elders al aangaf: succes hangt van zoveel zaken af. De trainer, in welk team je komt, hoe je aardt.. Het zijn net mensen.

20 mei 2019 om 19:24

Op basis waarvan is zijn mentaliteit bagger? Op basis waarvan gaat het hem alleen om geld ophalen? Jarenlang basisspeler van PSV, daarna naar een Duitse middenmoter (die nu dit jaar bovenverwachting presteert), geen uitzonderlijke escapades buiten het veld... Er zijn maar drie overeenkomsten tussen Drenthe en Willems: linksback, uit Rotterdam, en donker. Meer niet. Of had Klaassen ook een baggermentaliteit, omdat hij Everton na een jaar weer verliet? Was Siem de Jong een geldwolf, omdat hij Ajax verliet?

Vraag me af waar hij heen wilt dan. Bij welke club waar Willems in de basis zou staan, zou hij ook in aanmerking gaan komen voor het Nederlands Elftal? Psv, maar die heeft Angelino al...

20 mei 2019 om 16:12

Feyenoord?

20 mei 2019 om 16:21

Feyenoord gaat er zeker er op vooruit met Willems, denk alleen niet dat ze hem kunnen betalen, al zou Willems willen zakken in salaris, denk ik niet dat ze transfersom kunnen ophoesten momenteel.
overigens oog Willems ook niet helemaal fit

20 mei 2019 om 16:37

Waarom zou Feyenoord Willems nemen. Hij is zeker goed genoeg voor Feyenoord maar Feyenoord heeft niet veel geld en het elftal heeft op meerdere posities versterkingen nodig. Voor de linksback positie hebben ze ook nog Haps, Verdonk en Malacia.

20 mei 2019 om 17:01

Met Haps hebben we een geweldige (maar helaas wel bijzonder blessuregevoelige) linksback en erachter twee jongens uit de jeugd. Moest Feyenoord niet meer jeugdspelers gebruiken? En niet meer zo met het bord op schoot scouten?

Onze prioriteiten liggen absoluut centraal achterin.

Denk ook niet dat Willems oren heeft naar een terugkeer naar Nederland. Had altijd het idee dat hij juist naar het buitenland ging voor meer rust.

20 mei 2019 om 18:24

waarom word st. juste niet centraal gezet?? daar was hij toch voor gekocht? feyenoord zou toch beter doen hem centraal te zetten en dan te scouten voor een rechtsback. die jongen speelt al meer dan een jaar op een positie waar hij niet origineel speelt. denk dat st juste het centraal ook beter zou doen met zijn snelheid.

21 mei 2019 om 13:22

@ Mgmv

Feyenoord moet inderdaad meer jeugdspelers gebruiken, maar de meesten hier vergeten wel dat er een belangrijke voorwaarde voor is: De jeugdspeler moet gelijkwaardig of beter zijn (of in potentie zijn) dan een versterking die binnen budget past.

Haps is vaak geblesseerd, Malacia heeft potentie maar is ook al vaak door het ijs gezakt (zie laatste wedstrijd Ado bijvoorbeeld), Verdonk acht ik zeker nog niet rijp.

Als Willems dan binnen budget past, fit is en een directe versterking is, dan lijkt me dat een goede optie. Speler met restwaarde en heeft nogal wat assists gegeven ook in Duitsland.

De echte vraag is dus: Is Willems een directe versterking tov (de potentie van) Malacia?

Zou voor heel veel clubs met een aanvallende speelstijl goed passen, dat is wel echt een pré als je hem haalt. Hij is met name sterk met de bal goed op de helft van de tegenstander. Zou bij een middenmotor in Engeland/spanje erg goed uit de voeten kunnen denk ik.

20 mei 2019 om 17:21

Spanje lijkt mij inderdaad een prima plek voor hem. Hij is aanvallend sterk maar heeft ook wel een sterk fysiek, een combi die goed kan werken in Spanje!

Willems wordt vaak afgedaan als een prutser maar is gewoon een prima aanvallende back. Nog erg jong dus slechter wordt hij niet.
Zou alleen niet weten wat zijn volgende club gaat worden en natuurlijk waar

Zag laatst een interview van hem, volgens mij bij Andy in de auto. In zijn spraak en gedachtegang kwam over als een puber. Wel een verstandige en een aardige puber, maar wel nog steeds een puber. Ik zou hem niet met Drenthe vergelijken die was echt hopeloos, maar ook voor deze jongen is het waarschijnlijk te laat om mee te kunnen in de top als hij eindelijk echt volwassen is.

Wel jammer, want als we puur naar zijn talent kijken is dit is wel meest getalenteerde Nederlandse linksback die ik in de laatste 20 jaar heb gezien.

20 mei 2019 om 16:34

Ben benieuwd welk interview je hebt gezien. Bij Andy zie ik namelijk geen video’s van hem.

20 mei 2019 om 16:46

Weet niet zeker dat de interview was, maar Andy heeft wel een interview met hem. google maar even.

20 mei 2019 om 22:35

Dan heb je niet goed gekeken: https://youtu.be/_s8EzLAZaNY

20 mei 2019 om 17:31

Idd beetje gevalletje Elia en Drenthe, als die 30 is waarschijnlijk nog steeds niet volwassen.

20 mei 2019 om 17:34

Vraag me altijd af waarom mensen dit zeggen. Buiten een goede trap (voorzet) in de poten heeft Willems namenlijk helemaal niks van een goede moderne back.

Geen loopvermogen, geen kracht, geen gif, geen snelheid, kan niet dekken en heeft geen gevoel voor ruimte. Nooit gesnapt wat mensen nou in hem zien.

20 mei 2019 om 17:52

@freshzone ??
Hij heeft wel veel snelheid, gif en kracht en zelfs techniek. positioneel niet de beste, maar dat is een vaardigheid dat je kan leren. Daarom vond ik het een grote talent.

20 mei 2019 om 17:58

Ok nouja dan heb ik blijkbaar een andere defenitie van snelheid, gif en kracht. Ik vond het altijd lachwekkend als ik hem zag spelen op linksback en na een paar sprintjes waar die eruit werd gelopen zag happen naar adem.

Maargoed ieder zijn mening

Tan die Roma noemt als mogelijke club. Ik denk dat het voor Willems eerder een stapje terug wordt ipv vooruit, en dan gok ik toch dat het geen Roma wordt.

‘Ik wil die volgende stap maken?’ Van PSV naar Frankfurt is al nauwelijks een horizontale stap te noemen en zelfs daar komt ie niet uit de verf!

@freshzone ik vraag me af naar welke Willems je al die tijd heb gekeken, want naar je reactie is te zien dat je niet weet waarover je het hebt en weer zo een of andere persoon ben die puur op basis van het misgunnen en/of het niet mogen van iemand dat je niet eens kent reageert. Heel vaak doen mensen zoals jou ook op basis van wat de pers maar schrijft en heel vaak zonder het echte en/of fijne van de zaak te weten.

@ Cantonaeric als ik jou was dan zal ik die naam maar niet gebruiken. Jou reactie is voor de voetballer Cantona een belediging dat je zijn naam gebruikt om dergelijk onzin te schrijven. je hebt een mening over Willems, terwijl jij (ik weet het zeker) niet eens op een schoolplein heeft gevoetbald. Ik sluit me helemaal aan bij de reactie van de anderen die het hebben over hoe hij zijn carrière probeert op te bouwen. mensen zoals jij reageert puur op basis van het niet leuk vinden van iemand en niet op waarover het gaat. en ook de persoon niet eens kent. Jou reactie lijkt me meer van een eencellige. je hebt het over geld ophalen terwijl dat helemaal niet zo is. weet je uberhaupt wie Willems is, wat voor persoon hij is en hoe hij in/door het leven gaat? Mensen zoals jij reageren maar om mensen te schofferen en denken dan dat je beter bent dan de ander die je op die manier probeert neer te zetten.
Just go get a life en reageer op basis van wat je weet en kent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Eintracht Frankfurt

Stand
Actuele wedstrijden

180 fans
Verdediger, 25 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 oktober
Manchester United is bereid om aankomende zomer mee te werken aan een transfer van Paul Pogba naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren