Ajax haalt ‘betere en slimmere versie van Tagliafico’: ‘En heel goedkoop’

Maandag, 20 mei 2019 om

Defensa y Justicia maakte vrijdagavond al melding van de overstap van Lisandro Martínez naar Ajax en de verdediger wordt maandag in Amsterdam verwacht. De Telegraaf weet te melden dat de 21-jarige linksback na de afronding van de medische keuring een vierjarig contract gaat tekenen bij zijn nieuwe club, inclusief een optie voor nog een seizoen. Met de komst van de enkelvoudig Argentijns international zal zeven miljoen euro gemoeid zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Lisandro Martínez een goede aankoop zal zijn voor Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door migi)

De geluiden over Martinez zijn bijzonder lovend. Dat is mooi en het is goed om te weten dat deze positie goed dubbel bezet is. 7 miljoen voor een neo international is een mooi bedrag, daarom blij met de komst van Martinez.

20 mei 2019 om 07:04

Mooi nieuws! Hebben we LB dubbel bezet! Nu centraal nog een beer naar Blind.

Een betere en (vooral) slimmere versie. Leuk voor Tagliafico om te horen.

20 mei 2019 om 07:33

Hij schijnt juist een CB te zijn die ook op de linksback uit de voeten kan. Fruhler wordt online tegengesproken.

20 mei 2019 om 08:51

Vind het vooral vreemd dat hij zegt dat Martinez 'wel eens' centraal speelt terwijl hij slechts handje vol wedstrijden linksback stond en vrijwel alles centraal afgelopen jaar.

20 mei 2019 om 09:05

Sterker nog: Hij heeft bijna net zoveel op RB gespeeld als op LB (3 om 5), en ongeveer 50 op CB. Wel in een systeem met drie centrale verdedigers, maar nog steeds meer een CB dan een LB.

Ik heb al vaker voorbij zien komen dat deze jongen een betere of completere versie zou zijn van Tagliafico. Ik hoop dat de zogenoemde kenners hun woorden zorgvuldig hebben gewogen, want Tagliafico is tot nu toe belangrijk geweest voor Ajax en mocht Martinez, om wat voor reden dan ook, tegenvallen dan heb je de poppen aan het dansen.

20 mei 2019 om 09:48

Ja dit legt de druk wel gelijk bij Martinez neer. Daar zal ie mee om moeten kunnen gaan.

Prima aankoop maar vraag me nu af hoe dit wordt gezien. Gaat hij eerst een jaar in jong Ajax spelen of af en toe op de bank en pas speelt als Nico weg is of gaat hij centraal spelen maar dan ook als de Ligt weg is en zo ja je wilt ook weer niet 2 links poten centraal achterin

20 mei 2019 om 07:48

Misschien als het bevalt Blind een plekje naar voren

20 mei 2019 om 08:00

Ja dat is de enige optie maar dan speelt hij dus met donny en Marin op het middenveld. Hou je wel schone eiting over

20 mei 2019 om 08:30

Ik las serieus schone Eiting. Al weet ik zelf ook niet hoe ik die vliegende puntjes op de o zet.

20 mei 2019 om 09:07

DR.Mario bedoel daarmee dat het middenveld aardig bezet is. Hebt ook nog Ekkekenkamp en wie ben ik.nig meer vergeten

20 mei 2019 om 09:17

Eens hoor. Verder kunnen Gravenberch en Mazraoui er ook nog spelen.

20 mei 2019 om 09:57

En iedereen lijkt Labyad vergeten te zijn.

20 mei 2019 om 10:05

Die mag wat mij betreft weg LucasAndersen. Heeft een leuke goal gemaakt dit seizoen, daar blijft het wel bij eigenlijk.

20 mei 2019 om 10:14

@lucas,

Niemand is Labyad vergeten, het is meer dat Labyad beter kan gaan uit kijken naar een andere ploeg. Op het laatste was hij zelfs niet meer een van de eerste invallers. Niet op het middenveld en niet in de aanval. Dan is je rol uitgespeeld. Sinkgraven heeft nog meer perspectief.

20 mei 2019 om 15:58

Shift " is een trema

20 mei 2019 om 10:06

Hij zal waarschijnlijk in het eerste seizoen een soort Wöber zijn, dus eerste back-up voor zowel LB als Lcv. Het seizoen daarop staat hij klaar om Nico te vervangen.

Niet bedoeld als provocatie, serieuze reactie..

Ajax mag van mij kopen wat ze willen. Groot gelijk. Ze hebben nou eenmaal geld in overvloed en dat moet rollen.

Wat ik echter wel een beetje hypocriet vind: jarenlang regende het bij werkelijk elk bericht over een speler die met PSV in verband gebracht werd dezelfde reacties: "koopclub!". "kopen, kopen, kopen!". "De jeugd krijgt daar geen een kans!".

Intussen heeft Ajax met Onana, Varela, Lamprou, Kotarski, Kristensen, Magallan, Schuurs, Tagliafico, Sinkgraven, Labyad, Schone, De Jong, Ziyech, Neres, Huntelaar, Tadic, Bande en Dolberg al aardig wat gehaalde spelers in de A-selectie. Daar komen nu sowieso Marin, Pierie, Scherpen en Martinez bij en ongetwijfeld nog wel een aantal meer.

En ik lees alleen maar juichreacties als er weer een speler bijkomt. Geen enkele kritische noot. Is het nu ineens niet erg meer om een koopclub te zijn dan?

En intussen vraag ik me vooral af of Ajax echt niet meer in staat is om zelf spelers als Pierie en Scherpen op te leiden?

20 mei 2019 om 08:06

Die mensen hoor je nu niet meer nee. Dat zijn waarschijnlijk ook de fans die de uitslagen op teletekst zien

20 mei 2019 om 08:20

Elke club koopt spelers en is daarmee een koopclub als je het zo wil bekijken. Je vergeet de namen van De Ligt, Blind, Veltman, Mazraoui, van de Beek, Eiting, de Wit, Gravenberch, Ekkelenkamp, Lang er tegenover te zetten als eigen jeugd. Verder was Schöne transfervrij en begint hij dadelijk aan zijn 8e seizoen. Onana, Kotarski, Schuurs, De Jong, Pierie en Scherpen zijn op relatief jonge leeftijd gehaald en hebben daarmee volgens de UEFA-norm de laatste fase van hun opleiding bij Ajax. Dan zijn er nog twee reservekeepers (waarvan 1 gehuurd), blijft over 9 spelers die in principe gekocht zijn voor directe versterking.

20 mei 2019 om 08:26

Het is nooit erg als je een koopclub bent. Dat heb je nou eenmaal nodig om af en toe te winnen. Maar fans van andere clubs moeten ergens op kunnen zeiken. Toen was PSV de "koopclub", nu is Ajax de "koopclub". Je wilt alles een beetje nuanceren voor jezelf. "Als wij zoveel hadden gekocht dan waren wij ook wel kampioen geweest". Iets in de trend

20 mei 2019 om 10:14

Wat in mijn ogen wel een verschil is, is dat in die periode de grote talenten (bv. Memphis en Locadia) wel klaarstonden maar (nog) niet de speeltijd kregen die ze verdienden. Dat is nu bij Ajax wel anders. De lichting die nu in Jong speelt zie ik niet de stap maken. Die daarachter wel, maar die zijn weer niet iets te jong. Daarom is het niet gek dat ze nu dat gat moeten overbruggen met aankopen om niet ineens een grote stap terug te maken qua niveau.

20 mei 2019 om 08:27

Ik heb van dichtbij gehoord dat sinds Johan Cruijff er niet meer is, de kwaliteit van de jeugdopleiding niet meer op het niveau is als dat hij was. Vooral instelling en mentaliteit lijkt veranderd te zijn en ik kan mij dat eerlijk gezegd goed.voorstellen. Het is ontzettend lastig om topvoetballer te worden, ongeveer 2% van de jeugdopleiding breekt echt door in het eerste team bij Ajax. Talent en mentaliteit is hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

20 mei 2019 om 10:18

Ik ben inderdaad wel erg benieuwd naar de komende jaren. De Ligt, Vd Beek, Kluivert, Nouri en Mazraoui waren eigenlijk de spelers die de opleiding hebben doorlopen van Jonk en consorten. Vanaf nu kunnen we gaan zien of het vertrek van de Cruijff adepten tot een droogte gaat leiden.

20 mei 2019 om 10:33

siepie,

Je had ook kunnen zeggen dat de door jou genoemde spelers de volledige doorlooptijd van het nieuwe opleiden hadden doorlopen.

Wat " Itsdoubtless" zegt is ook waar, van Oranje O17 waren er 8 Ajax jeugdspelers bij die Europees kampioen zijn geworden, het grootste talent is zonder twijfel Unuvar.

Dat wordt over maximaal 2 seizoenen de volgende hele grote voetballer uit de jeugd, maar ook Gravenberch zal een vaste waarde worden.

20 mei 2019 om 10:49

Potentie is er absoluut en met de naam van Ajax is het ook mogelijk om de meest talentvolle jongens te halen. (Salah-Edinne van dat -17 team kwam bv van AZ) Maar wat ik bedoelde was dat het nu interessant wordt om te zien hoe die potentie de komende jaren wordt omgezet in basismateriaal voor Ajax. Want nu komen wellicht de belangrijkste jaren van de opleiding eraan. En daarin is dan de hand van de huidige opleiding te zien.

20 mei 2019 om 08:28

Te simpel. Je vergeet erbij te vermeldden dat de verdediging bestaat uit drie zelf opgeleide spelers: Blind, De Ligt en Mazraoui /Veltman, zelfs vier dus. Het middenveld bestaat uit twee spelers die samen 1 euro hebben gekost en een jeugdspeler. Een keeper die voor een appel en een ei is gekomen in de jeugd. Blijft alleen de voorhoede over als dik betaald. En dan heb ik jongens als Gravenberch, Ekkelenkamp, De Wit, Cerny en Kotarski nog niet eens benoemd. Ja, ajax koopt. Maar wordt ook leeggeroofd van de grotere talenten.

20 mei 2019 om 10:21

Dit was inderdaad het moment waarop Redan en Dilrosun de stap richting een basisplaats hadden moeten maken.

Blijft toch zonde, zeker als je ziet dat we het bij oranje nog met een Babel, Promes, Weghorst en De Jong moeten doen. Wat dat betreft ben ik wel blij dat een Bergwijn bij PSV stappen heeft gemaakt. Aanvallend zijn we nu wel heel erg afhankelijk van de ingevingen van Memphis.

20 mei 2019 om 08:30

Ajax koopt dan wel zoveel, maar dat is niet reeël. Je moet kijken naar de basisopstelling en invalbeurten. Wie en hoeveel Ajax ook koopt, de de fundering blijft zelf opgeleide spelers, aangevuld met aankopen. Het is niet dat al die spelers die jij net opnoemde allemaal in één basisopstelling zijn. Op het moment speelt Ajax toch ook met Blind, Veltman, Mazroui, De Ligt, De Jong, vd Beek, vorig jaar Kluivert erbij. Pech met Nouri. Die er aankomen en al minuten hebben gemaakt: Ekkelenkamp, Gravenberch, Dani De Wit, Traoré, Carel Eiting. Dus de fundering is altijd met zelf opgeleide spelers.

20 mei 2019 om 10:24

Ik snap wel dat waarom je Traoré erbij zet, maar zie je Pienaar, Enoh en Serero dan ook als zelfopgeleid?

20 mei 2019 om 08:48

Je moet ook wel overgaan tot aankopen wanneer kwalitatief goede jeugdspelers, die jarenlang worden gezien als de kanshebbers voor een plek in het eerste van Ajax, opteren voor een transfer naar het buitenland. Bakker was bijvoorbeeld een goede optie als 2e linksback voor dit seizoen, maar hij geeft de voorkeur aan een transfer naar PSG. Dit gat kan je dus niet opvangen met jeugd, dus vandaar dat een aankoop als Martinez nodig is. Een ander voorbeeld is dat Ajax in de voorhoede goede spelers had lopen in de jeugd met Redan en Malen, maar zij kozen voor uitdaging/meer geld in Engeland. Dat zijn spelers die eruit steken in de jeugdopleiding en nu waarschijnlijk in het eerste zouden spelen. Om dat te compenseren moet je dus kopen: jong scouten, zoals met Traore nu is gebeurd, of een ervaren rot erbij, zoals Huntelaar.

20 mei 2019 om 09:00

Nog even ter verduidelijking: ik vraag me dus hooguit af of Ajax spelers van het kaliber Pierie en Scherpen niet meer zelf op kan leiden, maar verder lever ik helemaal geen kritiek op de club.

Mijn kritiek is vooral gericht op de supporters die jarenlang kritisch waren op "koopclub" Psv, maar die nu staan te juichen bij elke nieuwe aankoop van Ajax.

En ja, ik begrijp heus wel dat Ajax ook nog steeds genoeg zelf opgeleide spelers heeft, maar hoe je het ook went of keert: die krijgen straks concurrentie van meer dan 20 gehaalde spelers.

20 mei 2019 om 09:03

Dan nog, er staat gewoon flink wat eigen jeugd in de basiselftal en in het eerste team. Je kan niet meedoen in Europa met een hele selectie uit eigen jeugd. Ajax heeft nu het geld om gokjes te maken, dat maakt Ajax ook zeker een koopclub maar niet tot de mate van Engelse clubs en wellicht PSV een aantal jaar geleden (als daar praktisch geen eigen jeugd meedeed).

20 mei 2019 om 09:13

Ik vind het niet eens zo'n slecht beleid wanneer je als Ajax zijnde eens een mindere lichting hebt je je focust op jonge, grote talenten van de andere clubs in het land. Slagen ze heb je voor een prima bedrag een waardevolle speler binnen gehaald, slagen ze niet dan verkoop je de speler voor minimaal verlies weer door. De lichting die nu in Jong Ajax speelt is afgezien van een aantal grote talenten niet goed genoeg, dan kun je ze de kans geven of je blik verruimen. Ben blij dat Ajax dat eindelijk door heeft. Niet goed genoeg - - > verder kijken.

20 mei 2019 om 10:52

Dat heb ik ook! Anders kan je zometeen echt een enorm gat weer hebben qua kwaliteit in selectie. En PSV mag van mij gerust kopen. Als dat het niveau van de competitie omhoog brengt... dikke prima!

20 mei 2019 om 14:10

Dat is raar dat je dat afvraagt van De Ligt is nog geen jaar ouder dan Pierie. Het antwoord is dus dat Ajax dat wel kan, en nog beter. Want De Ligt is al veel verder dan Pierie.

20 mei 2019 om 14:35

@myvision:

Maar als Ajax veel beter op kan leiden dan Pierie, waarom hebben ze hem dan gekocht?

20 mei 2019 om 09:58

Wat zit je nou te provoceren gap? Zonder grap , ben ik het helemaal.mee eens. Als je het geld hebt rollen zou iedereen dat doen. Toch heb ik bij sommige aankopen zo mijn vraagtekens en ben ik af en toe bang dat ze t ongecontroleerd iedereen binnen halen. Maar ik ga er vanuit dat Marc weet wat hij doet en niet te enthousiast zomaar wat talenten binnenharkt. Om terug te komen op dat koopclub gedoe , daar ben ik het ook helemaal met je mee eens. Alleen zie je dat het per generatie enorm verschilt hoeveel potientiele toptalenten er doorstromen. Je ziet dat ook bij Barça dat er de afgelopen 10 jaar slechts een paar talenten doorstromen naar het eerste Uiteindelijk moet een club wel gaan kopen en kan het niet altijd rekenen op de eigen fundering. Daar heb ik geen rekening gehouden met het verhaaltje "vertrouwen in eigen jeugd". Toevallig heeft Ajax nu met Mazraoui, Eiting, De Ligt,(Frenkie durf ik niet er tussen te zetten maar doe het wel), Donny en met nog aankomende Ünuvar en Brobbey. Maar hoe goed het er ook uitziet, Ajax zal niet gek zijn en het zekere voor het onzekere nemen.

20 mei 2019 om 10:01

Ik vind het niet erg als er gekocht wordt, zolang dit niet ten koste gaat van echt talentvolle jeugd. Op dit moment loopt er weinig bijzonders in Jong wat klaar is voor het eerste dus dan zijn aankopen noodzakelijk. Ekkelenkamp en Lang zijn redelijke voetballers die vast kansjes zullen gaan krijgen maar verder is het allemaal heel doorsnee (botland, de Wit) of te jong (gravenberch). Als de talentvolle U17 lichting straks klaarstaat en er wordt ten koste van jongens als Gravenberch, Unuvar en Hansen nog steeds gekocht, dan zal je mij horen klagen.

Tegelijk zie je bij PSV nu dat er een erg goeie lichting klaar staat met jongens als Malen, Gakpo, Ittaharen en Rosario en dat er dus minder gekocht hoeft te worden.

20 mei 2019 om 10:30

@cabinessence

Die mensen hoor je niet meer, omdat daar geen enkele reden voor is. Ajax heeft geen linksback in de jeugd lopen die eventueel klaar is voor het eerste (geen eens misschien). De enige optie die er was (bakker) vertrekt naar een andere club. Dan moet je halen.

Zelfde geldt voor verdedigers, die zijn er niet alles met enige potentie in de generatie voor de Ligt/kluivert is zo goed als vertrokken. Hierdoor schoof eigenlijk alles door en heb je nu een gat. Dat moet opgevuld worden.

Vleugelspelers, loopt ook niets rond, dan moet je halen. Waar het gesputter echt begint is bij middenvelders. Zijn er veel, lopen ook nog een paar aardige talenten tussen. Hebben we dan nog echt middenvelders nodig???

Keepers zelfde verhaal. Scherpen werd niet alleen bekritiseerd om zijn uitspraken en kwaliteit. Nee in de jeugd loopt ook veelbelovend talent rond (kotarski, el Maach), kunnen die niet beter doorgeschoven worden, Varela houden als 2e keeper en de rest wegdoen.

De fatsoenlijke kritiek op PSV (laten we ff het schreeuwen om het schreeuwen buiten beschouwing). Was met name het halen als er ook een veelbelovend talent is. Lammers heeft echt nauwelijks een fatsoenlijke kans gehad, terwijl die jongen echt wel kan voetballen. Dat laat hij nu bij Heerenveen al helemaal zien. Obispo het mega talent (volgens sommige en groter talent dan de Ligt), heeft wat, 2 wedstrijden in PSV 1 erop zitten, terwijl de verdedigers die PSV haalt nou ook niet belachelijk goed zijn.

Onder van Bommel zie je talenten wat vaker en wat meer de kans krijgen, maar het was echt heel sporadisch.

Dus iets meer focussen op wanneer er jeugdreacties zijn en wanneer er kritische tegengeluiden zijn. Let maar eens op wat het geluid wordt als Ajax nog een centrumspits wil halen, dan zijn de reacties vermoedelijk niet mals en gaat er massaal gewezen worden naar Dolberg, maar ook Traore. Of nog een creatieve middenvelder. Dan zal de opmerking, maar hoe zit het dan met het perspectief Noa en Gravenberch ook veelvuldig voorbij komen.

Wat betreft je vraag, spelers van het niveau dat Pierie en Scherpen nu hebben, kan Ajax uitstekend opleiden. Zelfs beter. Ajax verwacht echter dat er veel meer potentie ligt achter dat niveau en dat ze dat weten te bereiken met de juiste begeleiding, terwijl de spelers die Ajax had.heeft die dat niveau hebben dat niveau juist al behaald hebben met de juiste begeleiding.

20 mei 2019 om 10:31

Er word inderdaad veel geld uitgegeven en de verschillen tussen de “koopclubs” en Ajax word op deze manier tenietgedaan. Wel zie ik nog altijd perspectief voor de jeugd vaak word er gekocht uit noodzaak. Want ook de talenten van Ajax worden vroeg weggeplukt. Kijk Malen die onze beoogde nieuwe eerste spits zou worden dan was Dolberg nooit gehaald en zo kan ik nog tal van voorbeelden aanhalen met spelers als Bakker,Dilrosun,TFM,Redan,Lopez en Castillio. Stuk voor stuk spelers met perspectief die werden geacht ooit sterkhouders in het eerste te worden zoals Van De Beek en De Ligt. En het zijn nooit de minste die weggaan nee het zijn de toptalenten dus daar moet je wel wat terugvoor halen.

20 mei 2019 om 15:59

Toen hadden Ajacieden iets nodig om te verklaren dat ze voorbij gestreefd werden. Nu is dat weer andersom. Zo zijn voetbalfans nou eenmaal.

En dan keihard falen... als we de berichten mogen geloven trekt ajax de ene naar de andere (toekomstige) toppers aan. De waarheid ligt stuk gevoeliger; waar Neres en Tiaglifico schot in de roos waren, zijn Magallan en die Oreljue (ofz) 3e klassers. Hou je gewoon in en zeg dat het een leuke speler is. Meer niet. Want dat zal het vast ook zijn

20 mei 2019 om 08:29

Dit vind ik echt te simpel. Heeft iemand die Magallan überhaupt vaker dan 3 volledige potten zien spelen? Ene Zlatan werd ook na een half seizoen afgeschreven. Kon er niets van, die halfbakken Zweed.

20 mei 2019 om 08:31

Mee eens. Tot nu toe staat er meer niet dan wel. Die spits en rechtsback zijn nooit wat geworden. Magallan moet er komend jaar staan. Ik ben benieuwd. Maar een Neres en Tiaglifico maken wel alles goed voor die twee. Als Neres weg gaat, dan betaald zijn transfersom voor alle andere zuid Amerikanen die zijn gekomen

20 mei 2019 om 10:02

Volgens mij heeft Sanchez daar al voor betaald.

20 mei 2019 om 10:39

Magallan is een derde klasser omdat??? Die derde klasser viel anders gewoon in tegen Juventus, je weet wel de enige topploeg uit Italië en greep goed en hard in. Verdedigde goed, goede tackels geen gekke dingen. Nee afbranden op de wedstrijd tegen Feyenoord.

Nee de waarheid ligt nog veel gevoeliger dan wat jij schetst. We terug naar het verleden, toen 8 miljoen de max was om veel grote miskopen te vinden van Overmars. De afgelopen 3 seizoenen was het veelal raak en weinig mis. Niet alleen Neres en Tagliafico, maar ook Sanchez, Ziyech, Blind, Tadic en Huntelaar. Met mispeer Kristenssen en vermoedelijk Labyad. Magallan wil ik wel afwachten tot volgend seizoen voordat daar een oordeel over te vellen is en Wober is 50/50 zeer bruikbaar geweest, goede wedstrijden gespeeld, maar nog niet overtuigend de beste op zijn positie. Met de komt van Blind verdween zijn perspectief.

Maar hey, je moet je ergens aan vasthouden toch..

Lijkt mij een prima aankoop en slim op tijd. Maar we kunnen nu al zeggen dat Johan Derksen hem helemaal niks vind. “Een back moet kunnen verdedigen”, “leuk al die aanvallende waarde maar een back moet als eerst goed kunnen verdedigen en zijn man uitschakelen”. Man wat verkracht die man de waarde van een hedendaagse back. Willems was niks, Mazraoui is niks en zo kunnen we nog doorgaan.

20 mei 2019 om 10:03

En vd Gijp vind hem sowieso klote omdat ie kleiner dan 1.80 is. "daar moet je gewoon een zwarte slager neerzetten" zegt ie dan.

Stijl terzijde, Tagliafico heeft zich op niveau bewezen. Bij die nieuwkomer weet je het nog niet. Dus doe Tagliafico niet tekort met bepaalde theorieën, maar goed dat er alvast naar de toekomst wordt gekeken.

Kan iemand mij vertellen of deze nieuwe kerel nu wel of geen linksback is? Ik hoorde juist dat hij een slimme linker centrale verdediger is en alles behalve een back. Wat is het juiste verhaal?

20 mei 2019 om 10:49

Hij is met name een (linker) centrale verdediger. Speelde afgelopen jaargang bij Defensa y Justicia 27 duels, waarvan 23 als CV en 4 als linksback. Hij is wel aan de kleine kant voor een centrumverdediger, wellicht dat Ajax daarom overweegt om hem op de flank te posteren. Maar even afwachten waar ie daadwerkelijk komt te staan!

Ajax moet boilesen terughalen. Ik volg kopenhagen en daar doet hij het meer dan uitstekend.

20 mei 2019 om 11:08

Nee, gewoon nee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
4.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller167
L. TraoréAanvaller20
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper160
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger153
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

42 fans
Verdediger, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Ajax 15 3 5 0
2018/2019 Ajax 29 2 4 0
2017/2018 Ajax 15 1 5 1
2017/2018 Independiente 9 0 0 0
2016/2017 Independiente 29 0 6 0
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag heeft goed en slecht nieuws en hint naar winteraankopen Ajax

Erik ten Hag heeft ernstige twijfels over het meespelen van Quincy Promes zondag tegen AZ. De aanvaller, die vanwege een spierblessure de duels met Willem II (0-2) en Valencia (0-1) al...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 15 december
Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid wil in januari verrassen met het binnenhalen van Phil Foden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren