Swansea City hakt forse knopen door over aanvoerder Fer en flop Narsingh

Zaterdag, 18 mei 2019 om 11:20Dominic Mostert • Laatste update: 12:51

Leroy Fer, Luciano Narsingh en Wilfried Bony zijn gratis op te pikken. De aflopende contracten van het drietal van Swansea City worden niet verlengd, zo maakt de club uit de Championship bekend. Hetzelfde geldt voor verdediger Martin Olsson en buitenspeler Wayne Routledge. Swansea kondigt verder aan dat Mike van der Hoorn en Erwin Mulder wel deel blijven uitmaken van de selectie.

Fer speelde sinds februari 2016 voor Swansea, nadat hij aanvankelijk op huurbasis overkwam van Queens Park Rangers. In de zomer van datzelfde jaar werd de overstap permanent. In augustus vorig jaar werd Fer zelfs benoemd tot aanvoerder door trainer Graham Potter, maar nu is de club van mening beter af te zijn zonder de middenvelder. In totaal noteerde Fer 101 wedstrijden voor Swansea, waarin hij 10 keer scoorde.

Narsingh maakte twee doelpunten in veertig optredens, nadat hij in januari 2017 overkwam van PSV. Afgelopen seizoen kwam de buitenspeler slechts tot twee invalbeurten in de competitie. Hij werd een aanzienlijk deel van het seizoen geveld door blessureleed, maar behoorde ook daarna meestal niet tot de wedstrijdselectie. Bony, die verdeeld over twee periodes tot 38 goals kwam in 96 duels, werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan het Qatarese Al-Arabi.

Swansea, dat afgelopen seizoen als tiende eindigde in de Championship na de degradatie uit de Premier League, heeft nu nog maar drie spelers met een verleden in de Eredivisie. Van der Hoorn droeg bij afwezigheid van Fer vaak de aanvoerdersband en maakt indruk in Wales. Mulder stond dit seizoen 25 keer onder de lat, maar verloor de concurrentiestrijd uiteindelijk van voormalig sc Heerenveen-doelman Kristoffer Nordfeldt en raakte in het slot van de jaargang geblesseerd.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door arsenallz)

Ik heb Bony niet gevolgd de afgelopen tijd, maar als Nicolai wil vertrekken kan hij een optie zijn? Over 2 a 3jaar moet Bannis er dan klaar voor zijn om het over te nemen.

18 mei 2019 om 11:51

Zal financieel niet haalbaar zijn maar zou wel echt een geweldige spits voor Feyenoord zijn

18 mei 2019 om 12:00

Transfervrij, dat valt mee. Dan is het maar net hoeveel water Bony bij de wijn wil doen.

18 mei 2019 om 12:16

Misschien vind hij het ook wel leuk om weer eens Europa in te gaan... Dus wellicht is het een mogelijkheid

18 mei 2019 om 12:25

Bony is niet haalbaar voor feyenoord alleen al qua salaris daarbij denk ik dat hij liever gaat cashen in turkije of midden oosten en anders in een grotere competitie terecht komt.

18 mei 2019 om 12:45

Bony staat voor een slordige 120.000 pond op de loonlijst bij Swansea. Per week wel te verstaan. Fer is aanzienlijk goedkoper. Die vang ''slechts'' 29.000 pond per week.

Bony vangt dus 136 duizend euro per week. Dat komt op een slordige 7 miljoen euro per jaar.

bony dus in de verste verte niet haalbaar voor Feyenoord.

18 mei 2019 om 12:10

Laatste 5 seizoenen 11 goals in 68 wedstrijden... maar in de tijd van Swansea en Vitesse zou het voor Feyenoord een absolute topper zijn. Laatste jaren niet erg veel gespeeld.

18 mei 2019 om 12:42

Bony zal financieel niet haalbaar zijn ondanks dat hij transfervrij is. Kan mij nog herinneren dat hij in zijn periode bij Vitesse en de eerste periode bij Swansea City regelmatig aangaf dat hij naar een club wilt die veel salaris betaald en hij heeft ook regelmatig aangegeven dat hij puur voor het geld voetbalt. Dus lijkt mij dan niet dat Bony naar Feyenoord zal vertrekken.

18 mei 2019 om 14:29

Bony zat het afgelopen seizoen in de zandbak oliedollars te tellen, dus ik zou me van zijn vorm en ritme niet teveel voorstellen.

Maar wie weet heeft hij er nog zin in om er nog een paar jaar vol voor te gaan. Ik zou het wel leuk vinden om hem weer in de Eredivisie te zien, dus waarom niet bij Feyenoord? Hij moet dan wel wat loon inleveren; ik kan niet inschatten hoe hij daarover denkt.

Ik zou me overigens van Bannis niet teveel voorstellen, zeker niet op die korte termijn die jij stelt. Ik vind Bannis om het EK onder 17 niet echt denderend. Hij blinkt momenteel niet uit tegen zijn leeftijdsgenoten en de stap van junioren naar de senioren is enorm. Zo denk ik dat bv Brian Brobbey Ajax 1 ook niet gaat halen.

Overigens denk ik dat Narsingh een haalbaardere kaart is. Die is totaal geflopt en de vraag naar hem zal lager zijn dan die naar Bony of Fer. Ik denk dat Narsingh met zijn snelheid echt een meerwaarde kan zijn voor Feyenoord.

18 mei 2019 om 14:37

Het EK onder 17 is ook niet echt een graadmeter hé.. Het kan zijn dat Bannis daar niet lekker draait maar dat wilt niet zeggen dat hij is afgeschreven voor Feyenoord. Ik kan me Achahbar nog herinneren die de sterren van de hemel speelde en we kennen allemaal zijn verhaal. Daar hoor je niks meer van. Ik vind het altijd lastig om een oordeel te vellen of een talent het gaat maken of niet, het is in ieder geval te hopen dat hij minuten mag maken in het eerste, dat geldt overigens voor alle veelbelovende talenten van Eredivisie clubs.

18 mei 2019 om 15:32

Bwa ik weet niet of bony nog echt wil voetballeb, volgens mij is zijn volgende halte een club met een riante salaris.

Ik hoop niet dat Fer weer naar Feyenoord komt. Volgens mij altijd een voetballer met potentie geweest maar van wat ik er van gezien heb kwam het er nooit echt uit, overtuigde niet ofzo.

18 mei 2019 om 11:53

Hoe hij in zijn laatste jaren in de PL speelde zou hij met zijn fysieke kwaliteiten zeker een aanwinst zijn voor Feyenoord. Maar ik heb hem sinds de laatste keer dat hij degradeerde niet meer gevolgd en ik denk niet dat Feyenoord zijn salaris kan betalen als ze hem transfervrij oppikken.

Allemaal terughalen naar de Eredivisie, kunnen hier nog jaren mee waarschijnlijk. Narshingh terug naar Heerenveen, Fer naar Feyenoord.

18 mei 2019 om 11:55

Fer is niet nodig bij Feyenoord. Ayoub, Tapia, Toornstra, Burger, Geertruida en El Bouchataoui kunnen allemaal op de 2 controlerende posities spelen. Daarnaast lijkt Feyenoord in te zetten op Maher.

Bij een vertrek van Ayoub of Tapia een verhuur van 2 van de 3 talenten, zou hij een optie kunnen zijn.

18 mei 2019 om 12:05

Mag ik vragen of je een bron hebt voor het gerucht over Maher. Ik zou het zelf enorm toejuichen, maar heb dit nog niet eerder gezien, wat natuurlijk kan komen omdat ik niet elk voetbalnieuws lees.

18 mei 2019 om 12:15

AZ fanpage heeft het op zijn website.

18 mei 2019 om 12:15

Als je "maher Feyenoord" intikt ga je heel wat berichten voorbij zien komen. Hoe geloofwaardig ze zijn? Geen idee, maar het lijkt wel een dingetje te worden.

18 mei 2019 om 12:45

Ayoub, Fer, Maher lijkt toch een lekker middenveld. Tapia weg en Toornstra als ideale 12de man voor alle positives op het middenveld en aanval, voor de rest jeugd erachter. Ik zeg doen!

18 mei 2019 om 13:13

Ja... dat is Voetbalzone tegenwoordig he, ik zit al dagen te wachten tot een bericht van Feyenoord eens wordt gepost, bijvoorbeeld over de interesse in Maher. Dit heeft niks met afgunst te maken maar ze kunnen het hier bijna alleen nog maar over Ajax hebben. Natuurlijk alle lof voor die club en het succes maar het slaat echt door. Wat boeit mij het nou dat Ajax een tripje naar Barcelona maakt om het succes te vieren, of wat de spelersvrouwen op Instagram posten. Om nog maar te zwijgen over het aantal geruchten, die normaliter thuishoren 'in de wandelgangen' maar nu ineens niet meer... en ga zo maar door!!! Afijn om het toch nog on topic te houden, Leroy Fer moet je als Feyenoord zijnde sowieso halen. Feyenoord levert in op ervaring met het vertrek van Van Persie. Leroy Fer is een kind van de club en ondanks dat hij de destijds gevoelige overstap had gemaakt naar FC Twente denk ik dat de supporters hem echt wel met open armen zullen ontvangen. Hij heeft niet veel gespeeld en is lang geblesseerd geweest maar als hij het niveau kan aantikken van zijn laatste Feyenoord periode dan heb je zo’n verschrikkelijk goede voetballer. Ik zie het wel zitten een middenveld met Kokcu, Fer en Maher!

Feyenoord, grijp je kans... Fer die je gratis kan oppikken moet je altijd doen. Brengt kracht en lengte op dat middenveld.

Narsingh zou anders ook niet slecht zijn in de breedte. Bony overigens ook een interessante piste, afhankelijk wat met Jorgensen gebeurd. Alleen is er de vraag hoe goed die laatste nog is.

18 mei 2019 om 13:01

Waarom zou je als Feyenoord zijnde een speler willen, die in 1 seizoen maar tot 2 invalbeurten komt in de championsship en ook nog eens veelvuldig geblesseerd is?

18 mei 2019 om 16:34

Juist die lengte is zo belangrijk, alle middenvelders van Feyenoord zijn te klein

Ik vind Bony wel een ander type dan Nicolai. Prima spits en zeker in de tijd bij Vitesse leuk om naar te kijken, maar vraag me af of die qua salaris wel te betalen is. Of hij moet inmiddels denken dat ie wel redelijk binnen is en vooral z'n carriere nieuw leven in wil blazen. na Vitesse was het ook niet altijd rooskleurig.

Fer heeft overigens nog best wat wedstrijden gespeeld. Zulke slechte statistieken heeft ie niet. Komt misschien wel bij een middenmoter in de PL terecht.

18 mei 2019 om 12:48

Fer was ook gewoon aanvoerder en speelde ook veel toen ze nog in de PL speelden. Gewoon een aanwinst voor Feyenoord - net als Bony denk ik. Narsingh zou ons ook wat meer opties geven op de zijkanten, namelijk diepte, Larsson en Berghuis zijn meer technisch. Ik zou ze alledrie wel willen, maar ja, MONEY

Feyenoord , Pay attention!

18 mei 2019 om 12:19

Ja inderdaad dat lijkt me nou echt een ABC tje. In ieder geval voor Fer. Daarna Bony en nou ja Narsinhg leuk voor er bij

Ik zou als ik Feyenoord was zeker proberen deze jongens te halen. Narsingh kan prima als backup voor Berghuis. Fer brengt kracht en loopvermogen op het middenveld En als Bony de vorm van Vitesse weer terug vindt dan is het meteen de beste spits van de eredivisie

18 mei 2019 om 12:33

Met deze 3 en een goede cv, is feyenoord toch niet zo kansloos als afgelopen seizoen! Kunnen ze in ieder geval tot na de winterstop mee doen

18 mei 2019 om 12:49

Die goeie CV is wel echt echt noodzaak. Jan Scharie en Botje kon echt alleen met twee super backs zoals Kongolo en Karsdorp

18 mei 2019 om 13:16

Fer en ook Bony zijn wat mij betreft van harte welkom. Of Bony bereid is om zoveel in te leveren, ik betwijfel het. Ik denk dat hij sowieso de clubs wel voor het uitzoeken heeft. Maar wij kunnen ervaring goed gebruiken en met het vertrek van RVP is een extra spits (die het Jorgensen lastig kan maken, mits hij blijft) meer dan welkom. Overigens hoop ik ook nog steeds op Janmaat.

Zou Fer graag bij PSV zien. Gratis versterking en ik zie hem eenvoudig een basisplaats veroveren.

18 mei 2019 om 15:07

Niet het type wat PSV nodig heeft. Rosario is op dit moment verder op zijn positie. Staat alleen maar jongens als Sadilek en Dante in de weg als wisselspeler

18 mei 2019 om 15:39

Juist wel het type dat PSV nodig heeft. Een fysieke loper kan PSV heel goed gebruiken.

18 mei 2019 om 16:20

Dan heb ik liever dat PSV Vanaken van Brugge daadwerkelijk haald. Fer is een loper, maar heel creatief is die jongen ook niet....

Ongelooflijk dat hierboven iedereen hier met Feyenoord aan komt zetten. Fer en Narsingh zijn beide gewoon geflopt in het buitenland en lopen tegen de 30 en Bony was al gaan cashen in de zandbak. We hebben net een seizoen tegen Clasie en Martina aangekeken, en die hielden het tenminste nog vol in de Premier League! Feyenoord moet spelers halen waar groeipotentie in zit, met Berghuis, Toornstra, Botteghin en Vermeer is er genoeg ervaring aanwezig. En als ze dan zo nodig uit de Championship spelers willen halen, haal een Engels talent. Als deze zich ontwikkeld, zal met de homegrown-regel daar zomaar het 10-voudige voor worden geboden als wat je er nu voor betaald. Misschien van een ander niveau maar zie een Sancho, Dortmund betaalde 7,5 miljoen hè? De hype wordt wel gevoed vanuit de Engelse pers, en we hebben het nu al over bedragen van over de 100 miljoen. Overal word er met jaloezie gesproken over de inkomsten in Engeland, en dat de Premier League veruit de rijkste competitie ter wereld is maar geen enkel talent de kans krijgt. Springt daar nou niemand op in?

18 mei 2019 om 12:49

Narsingh geflopt? Ja. Fer geflopt? Zeker niet. Is niet voor niets wanneer zijn ploeg degradeerde, telkens weer gekocht door een ploeg uit de Pl.

Clasie hield het niet vol in de PL. Als je vind dat Clasie het heeft volgehouden, heeft Fer het 10x zo goed gedaan lol.

Verder eens dat Feyenoord niet direct aan Fer moet denken en eerder aan spelers met groeipotentieel.

18 mei 2019 om 14:34

3x gedegradeerd terwijl hij in Nederland werd bestempeld als een betere Fellaini. Veel geblesseerd geweest op cruciale momenten, maar hij heeft z’n niveau gevonden hoor. Middenmoot Championship. Clasie had überhaupt nooit voor Engeland moeten kiezen vanwege z’n fysiek, kon daardoor niets extra’s brengen en logisch dat ze betere spelers haalden met Höjbjerg van Bayern en Lemina van Juve, maar viel daarvoor bij Southampton nooit uit de toon met bovendien een 6e en 8e plaats.

18 mei 2019 om 14:47

@angelo77

Haha Fer niet geflopt noemen. 3x gedegradeerd in totaal met allemaal clubs waarvan je op voorhand weet dat degradatie realistisch is. In het Championship ook geen poot aan de grond gekregen. Wat moet je gezien het talent wat aan Fer is toegeschreven bij jou dan presteren om het predicaat geflopt wel te krijgen? Natuurlijk kun je een keer degraderen (Is Wijnaldum ook overkomen), maar als je dan echt goed bent komt er wel een mooie club en niet zoals bij Fer de volgende degradant.

18 mei 2019 om 12:51

Ik zit net in drie reacties hun komst toe te juichen, maar je hebt helemaal gelijk man. Over de top spelers halen hebben we in het verleden genoeg gedaan. Jong en fris is wat we nodig hebben. Ik slik al mn andere reacties in. Ook je engelse talenten idee is best goed

18 mei 2019 om 13:19

Berghuis was ook geflopt in het buitenland toch? Fer is nog geen half jaar geleden 29 geworden, die kan nog wel een tijdje mee. Waarom zou je de kans laten schieten om zo’n speler transfervrij op te pikken? Zeker voor een club als Feyenoord...

18 mei 2019 om 15:05

Haha, kom op! Berghuis ga je vergelijken met Fer? Daar wil je echt een serieuze discussie over aan? Kwam in een team terecht waar ze helemaal niet met buitenspelers speelden. Een blunder van jewelste van zijn zaakwaarnemer. Heeft welgeteld 317 minuten de kans gekregen, en dan reken ik de 94 minuten in de 2 bekerwedstrijden ook nog mee. Dat jaar kun je haast wegstrepen in zijn carrière, maar gaf nog zelfs 2 assists, puur op kwaliteit. Maar even serieus, met Kökcu, Burger, Ayoub, Tapia, El Bouchataoui, Wehrmann en Toornstra (ik verwacht dat Vilhena wel vertrekt) heb je in wezen al meer dan genoeg (talentvolle) middenvelders, en alleen de buitenkansjes zou Feyenoord in mijn ogen ruimte voor moeten maken. Misschien dat Maher dit is, maar Fer zeker niet.

18 mei 2019 om 15:19

Ik vergelijk Berghuis niet met Fer. Ik geef alleen aan dat hij was geflopt in het buitenland. Of Watford nou wel of niet met buitenspelers speelt, bij geen enkele club had Berghuis iets te zoeken in Engeland.. Leroy Fer daar in tegen had de clubs voor het uitkiezen. Ja hij degradeerde bijna alleen maar, maar dat doe je niet alleen he en dat is ook niet alleen hem aan te rekenen. Er stonden echter wel elk jaar weer clubs voor hem in de rij. Ben je dan geflopt? Ik weet het niet. Volgens jou in ieder geval wel. Hij kan gewoon nog van waarde zijn voor Feyenoord hoor, de Eredivisie is geen spectaculair hoog niveau...

18 mei 2019 om 16:39

Luuk de jong is ook geflopt, Vincent Janssen ook en Jahanbaks flopt nu. Allemaal welkom in de eredivisie deze floppers

Narsingh is een hele beperkte en matige speler.
Bony en Fer zullen zo wel een nieuwe club hebben, misschien voor Feyenoord een optie als ze een deel salaris willen inleveren. Vooral Bony zou een aanwinst zijn

Ik zou Fer niet terug halen, mede vanwege zijn blessure. Volgens mij heeft hij sinds 29 januari maar 6 minuten gespeeld en raakte toen weer geblesseerd. Ik zou dan eerder proberen Maher te halen. Zo focus je ook meer op het voetballende aspect, wat Stam graag wil. Met Maher op de plek van Clasie heb je zoveel meer voetballend vermogen op het middenveld. Zet Kokcu erbij dan is het voetballend helemaal geweldig met Toornstra voor de ervaring en scorend vermogen.

Bijlow
Janmaat?
?
?
Haps
Maher
Toornstra
Kokcu
Berghuis
Jorgensen
Larsson
18 mei 2019 om 14:15

Het is inderdaad een risico.. Maar een transfervrije speler is wel een gokje waard, vind je niet?
Er moet inderdaad veel meer voetbal op het middenveld komen en een speler als Maher brengt dat weldegelijk. Ik zou zijn komst in ieder geval zeker toejuichen. Met Toornstra in het elftal ben ik wel een beetje klaar, ik gun hem eerlijk gezegd ook wel een mooi avontuur in het buitenland.

Stel Fer komt niet. En Feyenoord verkoopt Vilhena (+- 10 mil), Toornstra (+- 6 mi), Ayoub of Tapia (+- 4/5 mil). Dan hebben ze wel wat te besteden. Er was natuurlijk ook interesse voor St. Juste, waar Feyenoord een fors bedrag voor had kunnen krijgen. Mocht hij vertrekken dan heb je met Geertruida al een opvolger in huis. Je zou het geld prima kunnen investeren in de volgende spelers: van Drongelen (6 mil) of Martins Indi, Ritsu Doan (8 mil), Janmaat (3 mil) en je haalt Maher transfervrij. Dan heb je in ieder geval veel meer voetbal in het elftal. Mensen zullen wellicht denken/zeggen van ja leuk en aardig, maar dat is een te licht middenveld.. Feyenoord is het afgelopen seizoen vaker afgetroefd door clubs met een nog lichter middenveld. Feyenoord is over het algemeen altijd de club die het vaakst de bal heeft (uitzonderingen daar gelaten), met technische spelers op de flanken (zowel aanval als verdediging) en spelers met overzicht en een goede pass, kan het zomaar weer eens een leuk, attractief seizoen worden.

Vermeer
Janmaat
St. Juste
v. Drongelen
Haps
Doan
Maher
Kokcu
Berghuis
Jorgensen
Larsson
18 mei 2019 om 14:27

Betwijfel of Van Drongelen haalbaar is, ik denk het niet. Volgens mij houdt hij zich prima staande bij Hsv. Doan zou inderdaad fantastisch zijn maar opnieuw betwijfel ik of hij wel haalbaar is anders gelijk doen inderdaad. We zijn het in ieder geval eens dat Feyenoord meer naar het voetballende aspect moet kijken. Ben overigens benieuwd hoe El Bouchataoui zal presteren in de voorbereiding. Hij heeft zich dit seizoen prima ontwikkeld. Als linkercentrale verdediger moeten we denk ik rekening gaan houden met Hendriks. Ik vind 'm een groter talent dan Geertruida en Lewis.

18 mei 2019 om 14:33

Van Drongelen speelt alles bij HSV. Maar de kans is groot dat ze nog een jaar in de 2e Bundesliga actief zullen zijn. Ik kan me voorstellen dat hij daar weinig trek in heeft. Ben er ook bang voor hoor dat hij onhaalbaar is, daarom Martins Indi als alternatief, die mag weg.. Ik vind Achraf ook echt een goede speler! Zou mooi zijn als die jongens aankomend seizoen de nodige speelminuten gaan maken in het eerste. Er kloppen aardig wat talenten aan de deur, hopen dat Stam ze niet links laat liggen. Gio had er natuurlijk een handje van om talent te negeren of nauwelijks minuten te geven. Ik vind het ook compleet logisch dat Geertruida, Feyenoord in de wachtkamer heeft gezet. Als jij als veelbelovend talent ziet dat je genegeerd wordt en iemand als Cuco Martina, een zaadspeler eerste klas, zoveel minuten mag maken, dan zou ik ook gek worden.

18 mei 2019 om 14:58

Vind de bedragen die je noemt nogal onrealistisch. 6 miljoen voor Toornstra ontvangen en Janmaat voor 3 miljoen kopen?

18 mei 2019 om 15:10

Ja dat kan en dat blijft ook koffiedik kijken. Waarom ik op 3 mil uitkom is omdat Janmaat nauwelijks heeft gespeeld bij Watford dit seizoen. Tel daarbij op dat hij hierna nog maar een jaar onder contract staat en ook vandaag heeft aangegeven dat hij het liefst terug wilt naar Feyenoord. Ik denk niet Watford het heel erg zou vinden als ze Janmaat kunnen lozen. Je wilt ook geen ongelukkige speler op de bank hebben zitten. Zeker weten doe je dat natuurlijk nooit. Toornstra komt wel aan spelen toe, heeft nog een tweejarig contract en heeft zijn waarde voor de club al bewezen. Hij is wat dat betreft een belangrijke speler voor Feyenoord. Over het algemeen betaal je daar gewoon meer voor, dan voor een speler die nauwelijks speelt. Plus een verdediger is altijd minder waard dan een middenvelder of aanvaller hé.

Wel leuk dat die van der Hoorn het, zo te lezen, goed doet bij Swansea. Zou hij misschien een goede vervanger zijn voor een Schwaab bij PSV? Als je bij een middenmoter in Engeland goed mee kan komen moet dat bij PSV ook het geval zijn lijkt mij?

18 mei 2019 om 16:53

middenmoter championship

Leroy Fer zou voor Feyenoord echt een goeie zijn. Zie hem dan liefst als centrale verdediger. Transfervrij is toch waar Fey het van moet hebben deze zomer...

Ik lach me dood als Feyenoord nu aan komt zetten met Fer. Dat zou zo typerend zijn voor het beleid van de club. Dan haal je weer een speler die het niet heeft gered in Engeland. Bijna altijd geblesseerd en heeft geen restwaarde.

Ik zie sommige mensen hier ook nog enthousiast op reageren, maar dit moet je toch helemaal niet willen? Regel een paar nieuwe scouts en verleg je horizon als club. PSV doet dat soms, maar met name Ajax doet dat heel sterk. Niet iedereen hoeft perse extreem duur te zijn. De ene keer dat Feyenoord naar het Zuid Amerikaanse continent gingen kwamen ze uit bij Sinisterra die ook niks heeft laten zien. Bizar dat het beleid na al die jaren niet is aangepast. Als je ziet welke spelers onder contract hebben gestaan bij Feyenoord springen de tranen je soms in de ogen.

Feyenoord is helaas mijlenver verwijdert van Ajax en Psv.

Ajax sla je slag! Fantastische aanvulling! Kan gewoon in de basis!!

Nou gratis en voor niks op te halen FC Twente, aangezien jullie 12 nieuwelingen moeten hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Swansea City

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
C. RobertsVerdediger414
J. LoweAanvaller4112
M. GrimesMiddenvelder402
A. AyewAanvaller4015
J. FultonMiddenvelder353
K. SmithMiddenvelder320
F. WoodmanKeeper400
Voor de complete selectie: Clubpagina Swansea City.

75 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Feyenoord 21 0 2 0
2019/2020 Feyenoord 23 2 4 0
2018/2019 Swansea City 25 1 4 0
2017/2018 Swansea City 20 1 5 0
2016/2017 Swansea City 34 6 9 0
Laatste voetbalnieuws

Uitvallen Bijlow grote smet op overwinning Feyenoord in Utrecht

Feyenoord heeft zondagmiddag wederom een overwinning geboekt in de Eredivisie. Ondanks een stroeve start, dankzij een ongelukkig eigen doelpunt van Leroy Fer, werd in De Galgenwaard met 1-2 gewonnen van FC...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 14 april
Lisandro Martínez is op de radar verschenen bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren