PSV komt razendsnelle tegentreffer te boven en eindigt met zege

Woensdag, 15 mei 2019 om

PSV is het seizoen in de Eredivisie woensdagavond geëindigd met een overwinning. De ploeg van trainer Mark van Bommel won op eigen veld met 3-1 van Heracles Almelo en besluit de voetbaljaargang zo met een tweede plaats. PSV verzamelde in 34 competitiewedstrijden 83 punten, 3 punten minder dan landskampioen Ajax. Luuk de Jong kwam niet tot scoren en moet de topscorerstitel nu delen met Dusan Tadic, die namens Ajax tweemaal scoorde tegen De Graafschap.

PSV wist na afgelopen zondag al dat het voor een hels karwei zou staan en de opgave voor de Eindhovenaren werd er na 24 seconden voetballen tegen Heracles niet eenvoudiger op. Silvester van der Water wist Joey Konings knap vrij te spelen in het strafschopgebied van PSV, waarna de aanvaller met een laag schot voor de verrassende 0-1 tekende. De vroege achterstand betekende een hard gelag voor de ploeg van Van Bommel, die met Erick Gutiérrez, Gastón Pereiro, Donyell Malen, Steven Bergwijn en Luuk de Jong liefst vijf aanvallend ingestelde spelers het veld had opgestuurd.

Ondanks de aanwezigheid van het vijftal had PSV in het eerste halfuur moeite om tot uitgespeelde kansen te komen. De formatie van Van Bommel speelde ongeïnspireerd, maar wist in minuut 32 toch langszij te komen. De opgestoomde Angeliño had vanaf de linkerflank een harde voorzet in huis, waarna Wout Droste de bal zeer ongelukkig in eigen doel werkte: 1-1. Pereiro leek PSV kort erna op voorsprong te schieten, maar doelman Michael Brouwer wist de afstandspoging van de Uruguayaan uiteindelijk ternauwernood uit de hoek te duiken.

PSV ging zo met een teleurstellende tussenstand rusten, maar de ploeg liet zich daar aanvankelijk niet door demotiveren. De Eindhovenaren begonnen namelijk prima aan het tweede bedrijf en wisten al snel de 2-1 aan te tekenen. Een hoekschop van Malen werd door Daniel Schwaab verlengd tot aan de tweede paal, waarna Pablo Rosario het leder teruglegde op Nick Viergever. Die was voor Droste gekropen en wist Brouwer uiteindelijk van dichtbij te kloppen.

Rond het uur had PSV zijn voordelige marge verder kunnen uitbreiden, maar De Jong kopte uit kansrijke positie op Brouwer. PSV ontwikkelde zo voor even druk richting het doel van Heracles, maar de Eindhovense storm ging weer betrekkelijk snel liggen, waardoor de wedstrijd langzaam doodbloedde. De eindstand werd in de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd bepaald door Malen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door cabinessence)

Best een saaie pot. PSV oogde ongeïnspireerd zoals wel vaker na de winter. Malen speelde een goede wedstrijd, Bergwijn niet gezien. Verder niet teveel woorden aan vuil maken.

15 mei 2019 om 21:45

als je 14 goals deficit hebt, dan motiveert dat ook niet echt. je weet van tevoren dat je om niks speelt.

15 mei 2019 om 22:02

Ik snap dat ze vandaag niet echt motivatie hadden. Het is alleen niet een probleem van alleen de laatste drie wedstrijden, maar van de laatste 15.

3 punten achter op de halve finalist van de cl. Geen prijzen maar we mogen niet klagen. Ongeslagen thuis. 100% uitverkochte uitwedstrijden. Gedeelde topscoorder. Bijna 100 goals gemaakt.

15 mei 2019 om 21:29

PSV 2018/19:
• 83 punten (was de afgelopen twee seizoenen genoeg geweest voor de titel)
• 26 goals tegen (minste van de Eredivisie dit seizoen)
• Beste nummer twee sinds 2009/2010

Maar als je geen kampioen bent, dan komt er geen positief woord aan te pas..

15 mei 2019 om 21:45

Yep en dat met een beginnende coach, een verdedigend centrum dat de hele tweede seizoenshelft schutterde, flankspelers die beide een half seizoen uit vorm waren en zonder vast middenveld. Heel veel talenten die mochten ruiken/doorbraken.
Zoet, De Jong, Angeliño, en Dumfries hebben een constant seizoen gedraait, hoop dat die vier in ieder geval blijven.

15 mei 2019 om 22:12

Misschien komt het omdat de 35 punten uit de 2e seizoenshelft een beetje magertjes zijn, het spel niet om over naar huis te schrijven was en Ajax er uiteindelijk ook maar 40 pakte. Terwijl men in de winter nog dacht aan twee ploegen in de 90 punten, wat ook gemoeten had gezien het krachtsverschil in de Eredivisie.

Overigens heeft die 2e plek nog enorme gevolgen voor Psv, nu het de league kant van de voorronde CL in moet. Helemaal als Galatasaray geen kampioen wordt in Turkije, want dan is PSV zelfs in de 2e voorronde niet geplaatst en wordt het Basel/olympiakos/gala en anders Istanbul/victoria Pilzen/lask Linz. Als PSV Linz niet loot, dan heeft PSV al een hele dobber aan de 2e voorronde en er volgens er daarna nog 2, waar de Fransen, Russen en Portugezen instromen voor in totaal slechts 2 tickets.

16 mei 2019 om 08:27

@est-1913:

Nog een feitje: PSV pakte thuis 49 punten en dat is een evenaring van het clubrecord uit 1985-1986.

Vooral cijfermatig had PSV inderdaad gewoon een prima seizoen. Maar Ajax was eenvoudigweg nog beter.

15 mei 2019 om 21:35

Ja doeiiii! Van mijn part hoeft Van Bommels hoofd niet op een spies door de straten hoor, maar kom op zeg! Dit zijn toch excuses? Wat zegt ongeslagen thuis als Ajax dat ook doet? Ik vind het veelzeggender dat PSV sinds de kerst maar drie uitwedstrijden won! En de productie van de aanvallers maakt niet goed dat het middenveld niets productiefs voortbrengt. 100 goals gemaakt? Ajax maakte er 120!

15 mei 2019 om 21:47

We kunnen wel gaan zeiken op alles en niets, of we kunnen eerlijk zijn en beseffen dat dit Ajax gewoon te goed was dit jaar. Geen schande.
Het blijven kijken naar onszelf, in plaats van de concurrenten is iets wat PSV is.
Seizoen is voorbij, we hebben geen prijzen, maar we hebben wel genoeg aanknopingspunten.

15 mei 2019 om 21:54

'voor topsport gelden geen excuses. Het is goed of het is slecht.' Bordje op de werkkamer van Toon Gerbrands.

Dat we tweede worden is geen schande, maar je vorige post neigde wel naar tevredenheid en dat kun je toch moeilijk constateren. Naar mijn smaak moeten we de basis verbeteren om het vele talent dat we hebben tot wasdom te laten komen. Een leegloop zou ik daarom toejuichen, zodat er nieuwe en betere spelers gehaald kunnen worden waar spelers als Gakpo, Malen, Romero en Rosario zich aan op kunnen trekken.

15 mei 2019 om 22:03

Niet klagen? Jullie stonden 8 punten voor nu 3 punten achter dan is er toch echt wat misgegaan in de tweede seizoenshelft.

15 mei 2019 om 22:49

Ik denk ook dat niemand die PSV-supporter is zal zeggen dat de 2e seizoenshelft goed was hoor.

Daarbij was de eerste seizoenshelft ook wel extreem goed van de PSV kant. Misschien kunnen we wel concluderen dat het een seizoen van twee uiterste was bij Psv.

En dan kun je uiteindelijk gewoon toegeven als PSV supporter zijnde dat we niet ontevreden hoeven(!) te zijn. Ajax was gewoon beter dit jaar.
Volgend jaar wordt hopelijk een constanter jaar.

15 mei 2019 om 22:16

Je zegt het zelf gelukkig al. "geen prijzen". En daar draait het om. Je kunt alles vergoeilijken, maar daar doe ik niet aan mee. De eerste pak hem beet 10 wedstrijden waren spectaculair, maar daarna zette het verval al in. Eerst een paar keer goed weggekomen (AZ thuis), echter het voetbal werd per wedstrijd slechter. Excuses zijn er niet. Je hebt het volkomen laten liggen door notabene eigen toedoen. Dat je dan verliest van de halvefinalist CL (ook met dank aan van Bommel) zou er niet eens meer toe moeten doen.

Seizoen eindigt geheel in stijl, met Pereiro en Guti die gewisseld worden en Rosario die mag blijven staan. Ik ben een beetje klaar met een aantal spelers en met de keuzes van Van Bommel. Desalniettemin is 83 punten zeer respectabel en hebben sommige spelers dit seizoen echt een hoog niveau gehaald, met name Luuk de Jong en Angelino waren ontzettend constant, echt twee uithangborden voor de club die voorop gaan in de strijd. Tot slot was het afscheid van Santiago Arias nog een spaarzaam hoogpuntje van de avond, wat mis ik onze Colombiaanse strijder op de rechterflank.

15 mei 2019 om 21:47

83 punten is gewoon goed, en vaak zul je kampioen worden met dit aantal. psv heeft pech dat ajax ook ontketend is, zoals liverpool ook pech heeft.

15 mei 2019 om 22:26

Pech bestaat niet. Je kunt het op twee manieren zien
1. Ajax was beter.
2. Jij (PSV) was slechter.

Ik ga voor optie 2. Daar moet je van leren om het volgend seizoen beter te doen, zodat de concurrent dan mag kiezen tussen de beide opties.

16 mei 2019 om 01:10

Het is lood om oud ijzer, als er 1 de beste is dan is de rest slechter. En dan kun je praten dat jezelf slechter was, maar was je voor je eigen maatstaven dan ook echt slecht? Ik denk dat je toch niet met droge ogen kan beweren dat je naar eigen maatstaven slecht was. Dit PSV vond ik sterker dan het elftal vorig seizoen wat wel kampioen werd. PSV is na Ajax uit 2009/2010 de beste nummer 2 van de Eredivisie ooit. Je koopt er inderaad niets voor, maar soms is goed gewoon niet goed genoeg.

Het hele verhaal over het volgend seizoen nog beter doen is ook volkomen onzin. Ik durf je nu al op een briefje te geven, PSV gaat volgend seizoen niet presteren wat dit Ajax heeft laten zien. Dat gaat Ajax zelf trouwens ook niet, want dit seizoen valt in de categorie uitzonderlijk. Het kan op losse onderdelen misschien wel verbeterd worden, Ajax was zeker in de Eredivisie niet 100 procent afgelopen seizoen. Maar qua totaal plaatje is het zeer onwaarschijnlijk om volgend jaar iets vergelijkbaars te verwachten van welke club dan ook.

Wat is PSV toch afgezakt na de winterstop. Vraag me af of dit door onervarenheid komt van Van Bommel. Er zat totaal geen passie, geen beleving, geen creativiteit in dit elftal. Vraag me af hoe hoe PSV komend seizoen eruit ziet. Hoop op een andere type spits volgend seizoen die meerdere systemen kan spelen en waar eindelijk een nummer 10 uit de verf komt. John de Jong heeft een grote uitdaging om een kampioenselftal neer te zetten voor volgend seizoen.

15 mei 2019 om 21:35

Geen creatieve middenvelder. Guti rendeerde niet. Op zn minst had je een va ginkel nodig om duels te breken.

15 mei 2019 om 21:42

Ik heb me na de winterstop mateloos geërgerd aan van Bommel. Eigenlijk met alles. Wissels, opstellingen, Uitspraken in de media.......
De Jong heeft zeer veel werk te doen. Er zal afscheid moeten worden genomen van meerdere spelers. Dan denk ik aan de Jong, Lozano en/of Bergwijn, Pereiro, Hendrix, Zoet. Al zullen denk ik niet al deze spelers vertrekken in 1 zomer. Twee goede Cv's en twee creatieve klasbakken op het middenveld zijn het belangrijkst. Dan Unnerstall in de goal. Vraag is alleen of je moet gokken op Romero/lammers. Duidelijk is wel dat je het voetbal over een andere boeg moet gooien. Met de punt naar achteren en meer combinatie-voetbal.

15 mei 2019 om 21:47

Ik snap niet echt waarom de Jong weg moet van zovelen. Met gemak de beste speler van het seizoen aan onze kant en de enig die ook in de dramatische tweede seizoenshelft zijn niveau enigszins gehaald heeft. Scoort, kan een assist leveren, verdedigd mee, goed in de lucht. Vind maar een goede vervanger waar niet direct je hele budget aan op is. Romero is een enorme gok, nog niks laten zien en zeer blessuregevoelig. Lammers voelt aan als een leuke backup/rotatie-optie, maar te licht voor de basis (vooralsnog).

15 mei 2019 om 22:00

@buitenspelgoal
Tuurlijk was de Jong dit en vorig seizoen belangrijk voor Psv. Hij heeft ook zijn stinkende best gedaan. Waarvoor hulde. Maar daar gaat het niet om. Met de Jong in de spits is het voetbal veel te voorspelbaar geworden. Andere spelers komen in het huidige systeem (wat je eigenlijk verplicht bent te spelen met hem) niet tot hun volle wasdom. Combineren met de Jong is vragen om mislukking. Het is een pur sang afmaker. En dan alleen met het hoofd. Prima voor de Eredivisie, maar Europees kom je er niet verder mee.

Niet om alles nu met ajax te vergelijken, maar die club heeft met en winnen en goed combinatievoetbal de waarde van zijn spelers omhoog gestuwd. Ook PSV heeft wel eens succes gehad internationaal, maar dat was vooral door een enorme teamprestatie. Ook knap natuurlijk, maar je krijgt de beleidsbepalers in Europa er niet mee op de banken. Dus ja, winnen komt voorop, echter het voetbal moet aantrekkelijker. PSV is te snel tevreden als het alles alleen maar wint. De ware ambitie moet in Europa liggen. In Nederland doe je toch wel mee om de titel.

15 mei 2019 om 22:03

Luuk moet het hebben van assisten en creëert nauwelijks zelf kansen. Dit betekent dat de ballen te snel en hoog in de strafschop wordt gepompt. De Jong zou je goed als breekijzer kunnen gebruiken. Zoals iedereen het weet, is Luuk matig met de bal aan de voet. Hoe vaak springt de bal niet van zijn voet tot ergenis van de andere spelers diende bal terug verwacht.

15 mei 2019 om 22:06

Mee eens. Ajax heeft met aantrekkelijk voetbal zowel nationaal als internationaal laten zien. Bovendien hebben ze 8 punten achterstand omgebogen naar 3 punten voorsprong en 2 prijzen gepakt. PSV heeft naast de pot gepost dit seizoen

Kampioen word je tegen de kleintjes. Duel in emmen was een kantelpunt. Niettemin heb ik spelers zien ontwikkelen en ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Malen, gakbo en andere jonge honden gaan iets heel moois neerzetten. Psv moet als hoofddoel een ervaren middenvelder te halen. Wat mij betreft mogen bergwijn, lozano, pereiro zsm vertrekken. Waarheen maakt me niet uit, mits de juiste bedragen worden gelegd.

Gefaalt seizoen. Enigste pluspunt van dit jaar is het talent wat doorgebroken is, Angelino, Gakpo, Malen en Sadilek. Hopelijk kan PSV hier volgend jaar mee verder met (hopelijk) 2 nieuwe centrale verdedigers en een extra aanvallende middenvelder. Malen moet de man worden voor volgend seizoen en hopelijk worden Lozano en Bergwijn verkocht want die hebben na de winterstop toch echt wel gefaalt met z'n tweeen. Ook van Bommel heeft een zwakke indruk achter gelaten na dit seizoen, zwak tactiek en erg zwakke wissels. Je moet gewoon sterk aan de wedstrijd beginnen en de 80e minuut met 3-0 voorstaan, niet in de 80e minuut met 0-2 achterstaan en het weer recht zien te breien, dan ben je niet topclub waardig voor mij.

Schwaab, Viergever, Sainsbury, Hendrix, de Jong, Bergwijn en Lozano verkopen en weer bouwen aan een nieuw seizoen. Hopelijk komt het volgend jaar wel goed!

15 mei 2019 om 21:42

De Jong verkopen? Waarom zou je? Die is zo ontzettend belangrijk geweest, heeft misschien wel zijn beste seizoen gedraaid en kan nog wat jaren mee. Dan moet je ook weer een goede spits kopen. Op Romero gokken is een slecht plan met zijn blessures en het feit dat ie in het eerst nog niks heeft laten zien. Lammers is leuk als rotatie/backup, maar of dat nou echt een PSV-waardige basisspeler is vraag ik mij af. Bergwijn mag ook wel bijven, heeft gewoon een prima seizoen gedraait. Hem afbranden op de tweede seizoenshelft is een zwaktebod, gezien nagenoeg geen enkele spelers naar kunnen heeft gepresteerd, wellicht op De Jong na.

15 mei 2019 om 22:25

De Jong staat wel de ontwikkeling van Romero en Lammers in de weg en ik zie Malen liever in de spits staan. Tuurlijk is hij ontzettend belangrijk geweest maar nu is hij nog geld waard, volgend jaar misschien niet meer. Romero kun je inderdaad niet op gokken. Lammers kun je ook niet op gokken en zelf ben ik niet helemaal weg van Lammers, hij moet nog veel leren. Bergwijn was natuurlijk goed dit seizoen maar het lijkt net alsof Malen nu al verder is dan Bergwijn, weet niet waar Bergwijn met z'n gedachte zit maar de laatste tijd spelet hij gewoon als een natte krant, als er een goed bod komt zou ik hem weg doen als ik PSV was.

16 mei 2019 om 08:13

"de Jong staat wel de ontwikkeling van Romero en Lammers in de weg en ik zie Malen liever in de spits staan."

Een spits die 28 goals maakt mag van mij best in de weg staan van spelers die nog niet aantoonbaar beter zijn.

16 mei 2019 om 08:12

"gefaalt seizoen."

Voor een club van het kaliber van PSV is elk seizoen zonder prijzen natuurlijk een mislukt seizoen. Maar ik vind de negativiteit wel behoorlijk kortzichtig. Vorig seizoen werd PSV met aan het einde van de rit 83 punten en een doelsaldo van plus 48 al in de 31e speelronde kampioen en was het feest. Nu eindigt PSV met betere cijfers, wederom 83 punten en een doelsaldo van plus 72, als tweede onder een gewoon heel erg goed Ajax en ineens deugt er helemaal niets meer...

16 mei 2019 om 09:04

Ik had ergens gelezen dat PSV met 18 punten (of iets minder) verschil voor had kunnen staan als ze de tweede seizoenshelft evenveel hadden gepresteerd als de eerste. Natuurlijk was dat misschien iets teveel van het goede, maar om dan met 3 punten achterstand te eindigen is wel een heel groot verschil. PSV was de tweede seizoenshelft geen moment een kampioenswaardige club en dat zit veel supporters dwars. Dan kunnen we statistieken erbij pakken maar dat verandert niks. Het was gewoon slecht en dit kwam mede door van Bommel zijn eigenwijsheid. Guti lijkt nu al het vertrouwen kwijt te zijn. Terwijl hij zo goed begon. Hij besloot nota bene om Sadilek boven hem te verkiezen toen Rosario en Hendrix het lieten liggen. Wat een dwaas ben je dan... Pereiro had ook gewoon in de basis moeten blijven staan, hoe onzichtbaar hij soms ook kan zijn. De hele groepsdynamiek was weg. En daar balen wel als fans gewoon van.

Wat een historisch slechte tweede seizoenshelft was dit zeg. Geen wedstrijd gewonnen die te boek stond als lastig (vitesse, Heerenveen en Utrecht uit, Ajax van 1-1 tegen 10 man naar 3-1 verliezen, Feyenoord thuis niet verslaan etc.) en dan nog dom puntenverlies bij Emmen. Wat dat betreft hadden we 'm niet verdiend. Van Bommel heeft te veel lopen aankloten op het middenveld en er was gewoon te weinig creativiteit. Er zal echt weer het een en ander geinvesteerd moeten worden. Persoonlijk hoop ik op Koopmeiners voor in de defensie om mee te beginnen. Een creatieve middenvelder is ook een must. Ihattaren is er nog niet klaar voor.

15 mei 2019 om 21:42

Ihatarren is er zeker klaar voor die jongen heeft een punt gave techniek wat geen enkele speler in de selectie heeft. Ene Afellay was ook net 17/18 toen hij in het elftal kwam samen op het middenveld met Bommel en Vogel. Daarnaast vind ik hem fysiek verder dan Afellay toen.

15 mei 2019 om 21:45

Dat alleen is niet genoeg. Hij wordt omver gelopen alsof hij er niet staat. Bij druk verzuipt hij. Logisch, hij is nog jong en in de groei, maar als basisspeler is hij er gewoon nog niet, ongeacht hoeveel talent er van af druipt.

Hoop echt dat Lozano vertrekt, Malen is echt toe aan een basisplaats. Geweldige aanvaller, droom zelf van een aanval met Bergwijn, Lammers/Romero en Malen. Daarachter weer een middennveld met Ihatarren, Guti en wellicht een aankoop. Misschien iets wat jong middenveld en aanval maar kwaliteit druipt er zeker vanaf.

15 mei 2019 om 22:09

Het feit dat Van Bommel Luuk naar het middenveld had gehaald in een paar wedstrijden en Maken in de spits had gezet, zegt al genoeg dat Van Bommel niet tevreden was. Met Malen heb je meer voetbal voorin. Kennelijk heeft vAn Bommel gekeken naar Depay in het Nederlandse elftal. Daar speelt Koeman ook met een snelle en behendige spits.

15 mei 2019 om 22:19

Precies hoop dan ook dat Luuk de Jong een ander avontuur aangaat. Maar ben bang dat we die houten klaas volgend seizoen weer in Eindhoven zien.

15 mei 2019 om 22:33

Je komt er niet vanaf, net zoals Zoet... middelmaat en kost ontzettend veel salaris.

Vandaag treuren, morgen puin ruimen en van daar een nieuw huis bouwen. Ik hoop dat - om zowel financieel danwel sportieve redenen - dat PSV erin slaagt snel een aantal spelers weet te verkopen. Zoet en De Jong zijn gewoon klaar bij Psv. Ze hebben de leeftijd en status om nog een keer het buitenland op te zoeken, wat PSV de ruimte geeft in een Unnerstal een betere keeper te installeren en Romero en Lammers de concurrentiestrijd voorin te laten uitvechten. Lozano en Bergwijn snel verkopen om financiële slagkracht te verzekeren. Met Pereiro krijgt PSV geen beter huwelijk meer en ook van Hendrix gaat PSV niet meer lol hebben dan nu, zeker niet nu de club in Rosario en Sadilek betere, maar even saaie controleurs in huis heeft. Ten slotte, het meest belangrijk zal het centrum vervangen moeten worden. Viergever reservist maken en Schwaab uitzwaaien en heel gauw twee internationals halen die wel aan de eisen voldoen.

Talent heeft PSV intussen genoeg. Angelino en Dumfries hebben hun waarde bewezen, ondanks een wisselvallig seizoen vertrouw ik ook op de ontwikkeling van Rosario en met Gakpo, Aboukhlal en in het bijzonder Malen mag PSV het nodige verwachten op de vleugels. Als club zou ik van Van Bommel eisen dat hij wat maakt van Gutiérrez en Mauro, want het is een schande hoe de coach kapitaalvernietiging in de hand werkt. Verder heeft hij in Ihattaren en Piroe ook nog jong talent achter de hand.

Ajax heeft dit seizoen gewoon een geweldig elftal, zo eerlijk moet ik zijn als PSV supporter. Niet slecht als je daarbij goed in het spoor kan blijven maar de manier waarop was in de tweede helft van de competitie wat betreft PSV niet om aan te gluren. Het wordt een interessante zomer in Amsterdam en Eindhoven met alle aankomende mutaties in de elftallen..

Hoest eigenlijk met Thomas?

15 mei 2019 om 22:37

Is op de weg terug, maar dat is niet het categorie speler dat je volgend seizoen kampioen gaat maken. Dit soort aankopen moet PSV juist mee ophouden. Ik had gehoopt dat men na Ramselaar e.d. wel geleerd had van deze "middelmaat" aankopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller53
N. MaduekeAanvaller52
D. MalenAanvaller53
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper50
E. ZahaviAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren