‘Matthijs de Ligt twijfelt en staat open voor andere aanbiedingen’

Woensdag, 15 mei 2019 om

De overstap van Matthijs de Ligt naar Barcelona leek niet zo lang geleden nog slechts een kwestie van tijd, maar volgens Mundo Deportivo is er de afgelopen weken wat onduidelijkheid ontstaan. De Spaanse sportkrant meldt woensdagmiddag dat de aanvoerder van Ajax niet meer zo dicht bij een transfer naar het Camp Nou zou zijn als een maand geleden en dat hij zelfs weer aanbiedingen van andere clubs in overweging heeft genomen.

Het kamp-De Ligt heeft naar verluidt afgelopen vrijdag met voorzitter Josep Maria Bartomeu, algemeen directeur Pep Segura en technisch directeur Eric Abidal om de tafel gezeten om te luisteren wat Barcelona de jonge stopper precies te bieden heeft. De Ligt komt als hij inderdaad naar Catalonië verhuist in dezelfde salarisschaal terecht als Frenkie de Jong en is daarmee akkoord. Op de commissie voor zaakwaarnemer Mino Raiola na zijn er op dat gebied dan ook geen plooien meer om glad te strijken.

De Ligt zou echter nu weer zijn twijfels hebben over zijn sportieve perspectief bij de Spaanse landskampioen. Ondanks garanties van Barcelona dat hij meteen vanaf het begin een belangrijke schakel in de selectie zal worden, is hij er niet van helemaal van overtuigd dat hij meteen een basisplaats zal veroveren. De Catalanen hebben met Gerard Piqué, Samuel Umtiti en Clément Lenglet immers al drie centrale verdedigers onder contract staan die dit seizoen een goede indruk achterlaten.

Een overgang naar Barcelona hoort nog steeds bij de opties, maar De Ligt gaat volgens de geruchten uit Spanje na afloop van het seizoen wel weer met Raiola om de tafel zitten om de opties door te nemen. Real Madrid en Liverpool worden niet gezien als potentiële nieuwe bestemmingen voor de verdediger, maar Bayern München, Paris Saint-Germain, Juventus en, mogelijk, Manchester City wel. Raiola zou er bovendien wel wat in zien om op een andere aanbieding in te gaan, aangezien hij daar een hogere commissie aan over zou kunnen houden.


Poll

Denk jij dat Matthijs de Ligt volgend seizoen voor Barcelona speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door leeuw087)

Hopen dat Liverpool nog komt.

15 mei 2019 om 15:59

Idd, veel beter dan Matip en Lovren. Heerlijk voor het Nederlands elftal ook.

15 mei 2019 om 16:00

Ook daar is het niet zeker dat hij altijd basis zal staan gezien zij zelf al een groot talent hebben met joe gomez. De enige topclub die hem een 100% basisplaats kan aanbieden is man united.

15 mei 2019 om 16:04

Het is naar mijn weten altijd zo geweest dat ze geen garanties kunnen bieden (Messi/Ronaldo categorie daargelaten). Echter is de kans groter bij Liverpool dan bij Barca. Joe Gomez is veel geblesseerd geweest en blijkt ook wel aardig gevoelig te zijn voor kleine tikjes. Fantastisch stadion, supporters en een hele mooie competitie.

15 mei 2019 om 16:06

Bij Atleti komt hij anders ook wel aan de bak hoor😊

15 mei 2019 om 16:10

Ik zou het oprecht vet vinden als hij bij Atletico zou tekenen

15 mei 2019 om 16:24

Die Joe Gomez hoor ik er wel meer over, maar heeft na zijn blessure absoluut niet weten te overtuigen. Iemand die een groot deel van de duels van de CL-houder en de topfavorieten wint, die wel.

15 mei 2019 om 16:31

Hij is ook pas net weer fit na een lange blessure..

15 mei 2019 om 16:49

wie wil de ligt nou bij atletico zien dat is toch saai gek

15 mei 2019 om 16:28

Cupra360,

Er staat in de tekst dat Real Madrid en Liverpool kansloos zijn.

Bayern, PSG en Juve zijn in mijn optiek ook prima clubs voor hem, vind sowieso dat Barca te weinig wil betalen als hij minder opbrengt dan Frenkie.

15 mei 2019 om 17:27

Er staat helemaal niet dat Liverpool en Real Madrid kansloos zijn, er staat dat deze clubs niet gezien worden (door deze krant dus) als potentiële nieuwe bestemmingen. Dat is heel wat anders, namelijk de verwachting van deze krant ten opzichte van de mening van De Ligt. Ik heb de Ligt nergens zien zeggen dat hij een van deze clubs uitsluit.

15 mei 2019 om 18:39

oxxis,

Als je het letterlijk neemt heb je gelijk, verwacht eerlijk gezegd dat Barca wel een pre heeft omdat Frenkie daar is aangekocht.

15 mei 2019 om 16:37

Denk dat ze daaro hopen op een toekomstige tandem met Virgil en Gomez, die heel goed was centraal hoor zijn blessure. Denk dat de daarop gaan rusten

15 mei 2019 om 17:37

Er wordt toch gemeld dat Liverpool samen met Real niet als potentiele optie wordt gezien!

Gewoon lekker een jaartje blijven Matthijs! Kun je net als de Jong altijd nog rond de winterstop een contract tekenen voor na het volgende seizoen.

15 mei 2019 om 16:41

Die kans acht ik nihil, er gaat nog een hoop over hem geschreven worden ben ik bang. Het volgende artikel zal wel zijn: Matthijs is toch overtuigd van Barcelona, aldus een slecht geïnformeerde krant. In mijn optiek moet ie lekker naar Juve gaan, grote kans op een basisplek en een goede mix aan ervaren verdedigers én aanvallers samen met talent. Daarbij weet je op voorhand al dat je een titel mag gaan vieren.

Je zou maar 19 jaar oud zijn en alle topclubs staan voor je in de rij. Even nadenken wat ik deed op mijn 19e..

15 mei 2019 om 16:09

Zakken voor m'n eindexamen. Wat een verschil haha.

De Ligt is natuurlijk wel een once in a generation type of talent. Logisch dat de hele wereld hem wil.

15 mei 2019 om 17:42

Nou wil ik het niet nog erger maken, maar 10 euro per uur < 10 miljoen per jaar ezclusief bonussen natuurlijk 🤣

15 mei 2019 om 16:09

Haha ben vandaag 19 geworden.. ben gestopt met opleiding en werk een beetje, wat een verschil met Matthijs

15 mei 2019 om 16:12

Gefeliciteerd!

15 mei 2019 om 16:13

Gefeliciteerd kerel, jaartje werken en dan lekker terug naar school veel beter.😉

15 mei 2019 om 16:22

Gefeliciteerd man. Volgend jaar gewoon wel weer naar school!

15 mei 2019 om 17:29

We weten allemaal hoe dat afloopt.....

15 mei 2019 om 17:36

@fcbuurman
Ik dacht precies hetzelfde.

15 mei 2019 om 17:46

Haha, gefeliciteerd! Probeer er nu een beetje achter te komen wat je interessant vind en misschien haal je Matthijs nog in! Frenkie heeft ook ‘talent van het jaar’ pas op zijn 22e binnengehaald! 😉

15 mei 2019 om 17:32

Chronisch ziek zijn en met de hakken over de sloot mijn VWO halen. Maar goed, mijn diploma halen voelde als het winnen van de CL, iets wat Matthijs nog niet gedaan heeft, dus wie is hier de echte winnaar? (sarcasme alert )

Hij moet naar Liverpool gaan, samen met Virgil centraal staan. Is ook nog eens goed voor Oranje, raken ze beter op elkaar ingespeeld. En bij Liverpool is de kans groter dat hij er meteen in staat, want ik beschouw hem beter dan De Jan Lovren en Joel Mario.

15 mei 2019 om 16:09

Maar daar hebben Joe Gomez die even oud en vrijwel even goed is, en daarnaast ook nog eens Engels is. Gomez - Van Dijk stond ook heel sterk en ik denk dat Mathijs niet op de derde viool wilt spelen.

15 mei 2019 om 16:28

Ik zie hem ook graag komen naar Liverpool. Gomez is even goed alleen nu al heel vaak geblesseerd.

15 mei 2019 om 16:32

Ik denk dat, mocht de Ligt naar Liverpool gaan, hij Gomez er wel uitspeelt. Ik verwacht alleen dat Liverpool door Gomez geen directe behoefte heeft aan de Ligt en dat hij daarom niet die kant op zal gaan. Is Gomez trouwens niet ook "al" 21?

Barcelona moet hem gewoon een basisplek garanderen. Deze jongen moet je niet mislopen. Kan samen spelen met Pique/ Umtiti of Lenglet.

15 mei 2019 om 16:02

Pique is de vaste nummer 1 en lenglet heeft de strijd gewonnen met umtiti en de ligt kan bij elke club in de basis. Denk je zelf dat de ligt dan achter een dertigjarige gaat staan in de pikorde.

15 mei 2019 om 16:11

Ik denk dat Umititi gaat vertekken en dat De Ligt gaat komen. Pique - De Ligt zullen dan gewoonlijk spelen en Lenglet als 3e verdediger.

15 mei 2019 om 16:32

Ik denk dat Umtiti volgend seizoen gewoon weer in de basis staat ten koste van Lenglet.

15 mei 2019 om 17:58

Lenglet speelt echt heel sterk. Umtiti heeft vlak voor zijn blessure een paar keer een steekje laten liggen hoor. Het zou me echt niet verbazen als Lenglet erin blijft komend seizoen!

En wat betreft De Ligt. Als Barca slim is geven ze aan dat Pique binnen een jaar volledig door deze jongen voorbij wordt gestreefd. Kan hij mooi 1 seizoen van Pique leren en om-en-om spelen om het volgend jaar definitief over te nemen.

Snap echter wel dat hij twijfelt. Bij Bayern, City én PSG zijn wat verdedigende problemen dit seizoen en speel je je 99% zeker in de basis. Juve heeft twee jongens van dik over de 30 dus speel je je ook zo in de basis... Dat is bij Barca echt een stuk minder vanzelfsprekend op dit moment

Blijf dan nog lekker een jaar bij ajax.

Hopelijk gaat hij naar psg gaat dan kan hij meteen de aanvoerdersband eisen. Bij Juventus zis naast chiellinie geen echte concurrentie maar dat valt af als mino geen zaken mag doen in italie. Misschien munchen naast sule in de hard van de verdediging want hummels is ook op leeftijd en boateng gaat zeer waarschijnlijk weg aankomende seizoen. Maar hey Barça fans wil nog iets zeggen "dat is pech, droomverdediger weg".

15 mei 2019 om 16:20

Juventus zal het denk ik moet worden, aangezien het een dodelijk saaie competitie is en het is team is aan het verouderen. Bayern München heeft al Pavard en Lucas gehaald en zullen dus niet nog een verdediger gaan halen. Liverpool zou kunnen, alleen hebben ze met Joe Gomez een vergelijkbare speler en hij is daarnaast ook nog eens Engels. Barça zit met Pique, Umtiti en Lenglet al wel aardig goed in de verdedigers, maar indien een van de 3 vertrekt zou het goed kunnen dat hij daarheen gaat. Real Madrid heeft met Varane en Militao al twee grote defensieve talenten en Ramos is natuurlijk onbetwist. Manchester City zou kunnen, alleen denk ik dat Mathijs voorkeur geeft aan een club met historie en trots. Manchester United is een zinkend schip en Mathhijs is slim genoeg om te zien dat je daar niet in moet stappen. Chelsea heeft een transferverbod. Paris Saint-Germain heeft al Silva, Kehrer, Marquinhos en Kimpembe en ook daar geldt voor dat ze een saaie competie hebben en daarnaast ook niet echt een club met een grote historie. Atleti zou kunnen aangezien ze goed een verdediger kunnen gebruiken en ook een echte volksclub zijn met een eigen verhaal. Met de enorme inkomsten van Griezmann, Lucas en mogelijk Costa zou het prima moeten kunnen.

15 mei 2019 om 16:31

Ik zeg de ligt kom maar naar Arsenal! Meteen vaste basisspeler en hopelijk ook in de CL spelend.

15 mei 2019 om 17:06

zou mooi zijn inderdaad. Leuke uitdaging ook!

Als het heel gek gaat lopen dan blijft De Ligt nog een jaar. En ja, als je je dan een extra Ajax-jaar kan permitteren is het toch wel dit jaar. Ik zie ze nl het niveau best vasthouden als nog paar sterkhouders blijven. Gezien de huidige teamgeest en visie van de trainer (waar het team ook achter staat) zie ik het nog best gebeuren

15 mei 2019 om 16:10

Als dat toch eens zou gebeuren. Dat De Ligt nog een jaartje bij Ajax blijft. Ik zou door het dolle heen zijn!

Zou blij zijn als er een keer een handtekening staat, dan zijn we ook van dit soort "nieuwtjes" af elke dag. Denk nog steeds dat ie voor Barcelona kiest, mede omdat zijn maatje daar ook gaat ballen en die daar de komende 10 jaar in de basis kunnen staan.

15 mei 2019 om 16:25

Ik begrijp vooral niet wat dit soort 'nieuwtjes' pontificaal op de voorpagina doet. Voor dit soort dingen heeft vz toch de rubriek 'de wandelgangen'?

Zo'n verstandige jongen en dan zo'n waardeloze zaakwaarnemer hebben. Die combinatie snap ik nog steeds niet. Een zaakwaarnemer die misschien met maximale voor je er uit sleept (vooral voor zichzelf) maar die altijd zorgt voor onrust. Met een fatsoenlijke zaakwaarnemer had hij nu al bij Barca gezeten. Dan heeft de zaakwaarnemer van Frenkie toch beter werk geleverd.

15 mei 2019 om 16:04

Dit is toch de ligt zijn eigen keuze? Hij twijfelt he

15 mei 2019 om 16:06

@filip: Hoe betrouwbaar is dit bericht? Lijkt mij dat dit een broodje aap is. De Ligt laat zijn toekomst echt niet afhangen van de wensen van zijn zaakwaarnemer. Als de dingen die vaak over Raiola geroepen worden waar zouden zijn, lijkt het me sterk dat de grote sterren, die echt niet afhankelijk zijn van Raiola, toch hem trouw blijven. Dan doet hij toch iets goed.

Het beste is als hij gewoon naar Barcelona gaat. Als je goed genoeg bent dan speelt hij zich gewoon in de basis. En ik denk dat hij daar zeker goed genoeg voor is!

Ik zie eigenlijk alleen City en Liverpool als reëele alternatieven. Die hebben in principe de financiele middelen, en Liverpool heeft nog wat extra aantrekkingskracht met de Nederlanders.

Juve lijkt me sterk, die zie ik niet zo snel een dergelijk bedrag neerleggen. PSG kan het financieel wel bolwerken, maar het is natuurlijk zeer de vraag of De Ligt naar de Lique 1 wilt.

Waarom Bayern genoemd wordt begrijp ik niet echt, die hebben met Pavard en Lucas al fors geïnvesteerd in de achterhoede.

Ik denk dat het gewoon Barcelona wordt, met misschien een verrassing vanuit Engeland.

15 mei 2019 om 16:02

United.

15 mei 2019 om 16:22

United is een al jaren lang een visieloze club en Mathhijs is slim genoeg om niet in dat zinkende boot te stappen.

15 mei 2019 om 16:12

Waarom real niet? Die hebben ook de middelen en volgens de geruchten is Varane toe aan een nieuwe uitdaging.

15 mei 2019 om 16:37

Moet Varane zijn contract verlengen? Want dan snap ik die berichten over een nieuwe uitdaging heel goed, gebruikelijk trucje in Spanje.

Denk nog steeds dat ie naar Barcelona gaat, al hoop ik op Liverpool. Misschien is het wel handig om binnenkort knopen door te hakken want dat geeft hem ook rust in z'n hoofd

Ik denk dat hij alsnog voor Barcelona gaat tekenen, maar ik vind hem ook wel goed passen in de Premier League met zijn fysiek en kracht. Nog steeds hoop ik elke dag dat hij voor Real kiest, maar die optie is dus afgevallen dus het is hopen tegen beter weten in. Erg zonde, Real had meteen moeten aankloppen. Kansen verkeken helaas. Maar naar wie hij ook vertrekt: hij gaat een zeer mooie toekomst tegemoet en de club die hem binnen weet te halen.. die hebben een absolute topper in huis.

Lekker naar Liverpool met van Dijk en Wijnaldum.

Tja al die Spaanse kranten. Melden allemaal al 5 maanden hetzelfde Nu is dit even wat nieuws, maar heel geloofwaardig acht ik het niet meer.

Dit gerucht werd meteen de kop ingetrapt door Oriol Domenech, een betrouwbare journalist. Sowieso moet Mundo Deportivo met een zak zout genomen worden. Volgens Oriol heeft De Ligt geen twijfel en gaat ie gewoon naar Barça als Barça wil.

Bayern of Juve zouden super goed passen bij De Ligt. Eerstgenoemde is een club met vrij stabiele leiding en een voetballende opvatting net als Ajax en Juve is het walhalla van verdedigen. Echter gaat het op sportief gebied bij beiden teams wat minder, net als bij Barca overigens. Het is eigenlijk pas sinds dit seizoen dat er in eens veel topclubs het lastig hebben, Bayern, Real, PSG. Het wordt nog spannend waar deze topper naartoe gaat, garantie heb je nooit...

Gewoon nog even bij Ajax blijven en aankijken hoe het met Pique gaat. Dan kan hij alsnog van de winter of volgende zomer richting Nou Camp.

"de Catalanen hebben met Gerard Piqué, Samuel Umtiti en Clément Lenglet immers al drie centrale verdedigers onder contract staan die dit seizoen een goede indruk achterlaten."

Is dit uit Mundo of van jullie zelf VZ? Ik ben zelf, en volgens mij ben ik niet de enige, namelijk helemaal niet zo onder de indruk van de centrumverdedigers van Barca dit seizoen. Umtiti is meer geblesseerd dan dat hij speelt en schijnt overigens te vertrekken. Lenglet vind ik zelf (nog) geen goede verdediger, zowel met de bal als zonder. Tegen Liverpool zag hij er slecht uit bij alle tegengoals - toegegeven dat heel Barca er heel slecht uit zag bij goal nr. 4. Piqúe is de enige echt goede verdediger die Barca nu heeft, met name met bal natuurlijk. Zonder bal maakt hij soms (nog steeds) de raarste fouten.

Kortom: ik ben niet overtuigd van het huidige centrum, en ik denk dat De Ligt dat ook niet is. Dit verhaal lijkt me eerder een poging van Raiola om zijn eigen voorwaarden te verbeteren, of simpelweg onzin van Mundo.

Blijf lekker nog een jaartje of 2 en kom dan Ramos opvolgen!

ik zou hem wel bij City of Liverpool willen zien, leuke aanvallende ploegen waar je graag naar kijkt. als De Ligt onder Valverde speelt kijk ik later de samenvattingen wel terug want naar dat voetbal ga ik echt niet 90 minuten zitten kijken

Lijkt me toch heerlijk dat je als 19-jarige voetballer werkelijk naar álle clubs kan gaan.. Het is gewoon een kwestie van uitkiezen.

Heeft Rialo niet een wereldwijde transferban opgelegd gekregen voor 3 maanden!? Dat zou dan toch betekenen dat hij zijn spelers niet zou mogen transfereren of heb k dat mis? Het zou prachtig zijn als Mathijs nog een seizoen bij ons blijft ballen maar ik acht die kans nihil.

15 mei 2019 om 16:35

Rialo mag niet betrokken zijn bij transfers, zijn cliënten uiteraard mogen gewoon betrokken zijn bij transfers.

Die Raiola is alleen maar op eigen belang uit. Hoe kan je nu naar zo'n man luisteren als je weet dat hij twijfels bij je zaait omdat zn commissie niet hoog genoeg is ...

Ik zou als ik De Ligt was direct afscheid nemen van Raiola en er een nemen die niet eerst aan zichzelf denkt maar aan de voetballer zelf. Ook nog een jaar bij Ajax is niet verkeerd voor hem , iedere week 90 minuten met zekerheid en wss CL. Bij geen enkele topclub sta je gelijk in de basis

Zou er ook nog eens over nadenken. Vind niet dat alledrie zo goed zijn, en hij zeker zou spelen maar vind Barca niet zo bij hem passen. Bayern gaat het bedrag dat Ajax wilt niet overmaken, PSG heeft een saaie competitie, net zoals Italie waar je je met Juve ook moet afvragen of dat geen aflopende zaak is. Ronadlo draait ook nog maar een paar jaar mee en je zag nu al dat het niet veel voorstelt. Vind eigenlijk City het beste bij hem passen. Daar heb je met Guardiola een coach die wilt spelen zoals Ajax, je hebt een mooie competitie en een club die heel erg graag de CL wilt winnen.

15 mei 2019 om 16:24

@piranha

City lijkt me ook een goede club voor De Ligt want ze spelen leuk voetbal maar garanties heb je nooit. je weet niet hoe lang zo een Guardiola daar nog zit. als hij volgend jaar weer niet voorbij de kwartfinale CL komt zit de kans er dik in dat hij vervangen gaat worden. dan moet je altijd maar afwachten wie de nieuwe coach gaat worden en wat de voetbalfilosofie gaat worden. al verwacht ik dat De Ligt zo goed is dat hij onder elke coach wel aan spelen toekomt

15 mei 2019 om 17:59

Mee eens. Al ben ik Barça fan en zie ik hem graag komen. Bij City Kompany opvolgen. Die is er ook al elf jaar kapitein. Kan Matthijs het mooi van hem overnemen. Perfecte leermeester samen met Pep

15 mei 2019 om 18:46

Ik zou de ligt heel graag bij Arsenal willen zien. Zijn weer bezig om op te bouwen en hij zou daar een fantastisch onderdeel van kunnen zijn, plus hij heeft zekerheid op een basisplek. En ook zij spelen aanvallend voetbal.

Zou toch mooi zijn als Real nog stiekem aan de haal gaat met De Ligt. Ik denk ook dat hij daar meer kans maakt om (vaak) aan spelen toe te komen. Afijn, we zien wel hoe het loopt. Begint weer een aardig lange soap te worden zo. Het belangrijkste is dat we straks weer jongens bij de absolute top en subtop hebben rondlopen. Jappie ergens naartoe waar je wekelijks aan spelen toekomt. Bergwijn en Van de Beek die wellicht een mooie stap maken. De Ligt (?), De Jong (Barcelona), Van Dijk (Liverpool), Wijnaldum (Liverpool).

Ik hoop op een Nederlands getint Liverpool volgend seizoen. Echter, Liverpool heeft de ligt niet nodig. Matip doet het gewoon prima en een fitte Joe Gomez wil je ook niet laten banken. Liverpool heeft behoefte aan een back-up vleugelverdediger en aanvaller (als sturridge vertrekt). Naar mijn inziens zou city de beste keus zijn. Guardiola als trainer, kans op prijzen en gegarandeerd een basisplaats (de ligt is imo beter dan stones, otamendi en laporte). Moet City wel eerst een verdediger verkopen.

"raiola zou er bovendien wel wat in zien om op een andere aanbieding in te gaan, aangezien hij daar een hogere commissie aan over zou kunnen houden"... Rupsje Nooitgenoeg...

Alleen al daarom zou De Ligt nog n jaartje bij Ajax moeten blijven...

Ik denk ook niet dat Barcelona de ideale club is voor De Ligt op dit moment.. hij doet er denk ik verstandig aan te verkassen naar Bayern

Manchester City lijkt me wel een goede optie voor hem. Die kunnen versterkingen in de verdediging goed gebruiken en hij krijgt te maken met een hongerige ploeg die de CL wilt winnen. Ook het type voetbal dat ze spelen is vergelijkbaar met Ajax.

De Ligt komt, als hij naar Barcelona zou gaan, in dezelfde salarisschaal als De Jong.

Wacht even... Hebben ze bij Barcelona een CAO om te voorkomen dat spelers schandalig slecht betaald worden? :D

Kom op Thijsje, die eens gek en blijf nog een jaartje!! Contract upgrade'tje van Ome Mark, voor jou en Ziyech!...... Zo ik weer ff uit de zo'n...

@VZ die laatste zin is pure stemmingmakerij en stigmatiseren. Raiola haalt het onderste uit de kan voor zijn spelers en daarna voor zichzelf. Als hij zo louche is, hoe kan hij na jaren werk nog steeds zo'n volle stal hebben? Men redeneert zo kortzichtig op hem alsof de clubs waarmee hij onderhandelt heilig zijn ... schei toch uit. Als hij in zijn contract met De Ligt zo'n commissie heeft staan, wie zijn wij dan om daar over te oordelen. Je kunt ook zeggen 'voor wat hoort wat'. Lijkt me overigens niet dat deze afspraak alleen bij Barca geldt. Bovendien kiest Mathijs toch echt zelf waar hij heen gaat, het enige wat Mino doet is opties voorschotelen maar Mathijs bepaalt.

Je moet toch gewoon een deal met Barca maken verkoop de Ligt voor hetzelfde bedrag als Frenkie alleen blijft hij nog een jaar bij Ajax en gaat hij na het seizoen 2019/2020 naar Barca. Zo heef tBarca zijn topvervanger van Piqué binnen voor volgend jaar en Ajax houdt zijn topverdediger nog een jaartje binnenboord.

15 mei 2019 om 17:06

Is het dan zo zeker dat Piqué in 2020 stopt? Los van het voordeel voor Ajax zie ik het nut niet om een jaar te wachten. Als hij nu al gaat kan hij al wennen en ook de 3e en 4e CV zullen genoeg speeltijd krijgen met het volle schema van Barcelona.

Ik zou het tof vinden als zo’n speler als De Ligt naar clubs als Arsenal of Spurs zou gaan om daarmee de absolute top aan te vallen. Dan kun je echt iets gaan betekenen ipv van in de trein van de gearriveerde top te stappen. Stinkend rijk wordt je toch wel.

15 mei 2019 om 17:08

1 zwaluw maakt geen zomer, je moet dan een heel nieuw team bouwen en dat doe je niet in 1 jaar.

Persoonlijk uit financieel en sportief oogpunt zou ik voor Bayern Muenchen kiezen omdat ze bezig zijn met herstructurering. Liverpool daarentegen is ook een heel mee sprookje wat werkelijkheid kan worden. Seria A en Ligue 1 hebben daarnaast minder aanzien dan de Buli en PL.

Is al rond joh. Denk je dat clubs hun slag al niet geslagen hebben. Heeft ergens al getekend. Gauw umtiti en Vermaelen verkopen nu.

Raiola zou wel wat zien in een andere club omdat HIJ er meer aan overhoudt? Die vieze, asociale, gluiperige geldwolf hoort te doen wat voor De Ligt het beste is, niet meer, niet minder. De licentie van dit smerige stuk vreten zou voorgoed moeten worden ingenomen. Om kotsmisselijk van te worden.

ik zie hem het liefst bij Juventus Liverpool of Bayern

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller167
L. TraoréAanvaller20
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper160
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger153
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

130 fans
Verdediger, 20 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 12 1 2 0
2018/2019 Ajax 33 3 1 0
2017/2018 Ajax 33 3 8 0
2016/2017 Ajax 11 2 0 0
2016/2017 Jong Ajax 17 1 3 0

In de wandelgangen

Vrijdag 13 december
Gianluca Scamacca heeft de interesse gewekt van Juventus, AC Milan, Napoli en Benfica. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren