Frenkie de Jong: ‘Speelronde 34, we doen het voor onze vriend’

Woensdag, 15 mei 2019 om

Ajax kan woensdagavond op bezoek bij De Graafschap de landstitel in de Eredivisie definitief veiligstellen. De Amsterdammers gaan de laatste speelronde van het seizoen in met een voorsprong van drie punten op achtervolger PSV en een superieur doelsaldo (+84 tegenover +70), en lijken het kampioenschap zodoende zelfs bij een nederlaag niet meer mis te kunnen lopen. Het aanstaande landskampioen lijkt bij Ajax voor een groot deel in het teken te staan van Abdelhak Nouri.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door veldkampj)

Mooi, de 34e voor Nouri.. Blijft altijd heftig als zijn naam gescandeerd wordt..

Prachtig om te lezen dat zoveel ajacieden deze (aankomende) titel opdragen aan Appie! Hij is overduidelijk niet vergeten en zal voor altijd in de harten van ajacieden zitten. Kom op boys!

Zal een beladen avond worden voor deze jongens.... hoop dat ze nog 1 keer iets mooi kunnen laten zien.

Mooi dat spelers als Frenkie en Donny die toch in de jeugd met Nouri hebben samengespeeld nu de kans hebben om in de 34e wedstrijd officieel de 34e titel binnen kunnen halen voor de eeuwige nummer 34. Zo ontzettend jammer dat hij er zelf niet bij kan zijn, was altijd een genot om naar te kijken. Maar nu wordt de titel dan in ieder geval aan hem opgedragen.

Had het natuurlijk mooier gevonden als dat vorig jaar al lukte onder zijn oude jeugdtrainer, zo mocht het helaas niet zijn. Maar iig lukt het voor Frenkie en Donny vertrekken naar nieuwe clubs.

Ook wel prettig dat het nu al "binnen" is. Dat haalt wel een stukje druk er vanaf.

15 mei 2019 om 12:36

Ik wil echt geen spelbreker zijn, maar Frenkie heeft niet in de jeugd met Nouri gespeeld, alleen een anderhalf jaar bij Jong Ajax. Al met al inderdaad prachtig dat ze de titel opdragen aan Nouri. Ik ben benieuwd hoe ze hem zullen eren.

15 mei 2019 om 12:50

Jong Ajax hoort ook bij de jeugdopleiding. En hebben ze niet ook bij oranje samen gespeeld?

15 mei 2019 om 13:03

Technisch gezien niet, want het is een belofteteam (2e elftal senioren in profcompetitie) maar dat doet er verder niet veel toe. In de jeugdteams van Oranje heeft hij ook wel met Appie gespeeld inderdaad, net als in Jong en op de trainingen ofcourse!

15 mei 2019 om 13:23

@Xyzz Jong Ajax hoort naar mijn mening niet bij de jeugdopleiding. Het is gewoon een belofteteam. Met Oranje heb je inderdaad wel een punt, dat was ik even vergeten.

15 mei 2019 om 15:02

Bij ajax wordt het 2e elftal op dit moment als verlengstuk van de jeugdopleiding gezien. Gezien de gemiddelde leeftijd van de spelers klopt dit ook volledig.

Aanrader om het interview met de Van de Beek te lezen over Nouri op telegraaf.nl. Kippenvel over m'n hele lichaam. Vanavond nog één keer gas geven en de titel binnenhalen voor Appie.

15 mei 2019 om 12:49

Zo, ik heb dat net even zitten lezen en zit hier met tranen in mijn ogen. Mooi geschreven stuk en geeft de emotie perfect weer. Bedankt voor de tip.

Blijft eeuwig zonde! Krijg altijd een brok in mijn keel als ik weer eens video's terugkijk. Wat zou het mooi zijn als hij ooit nog bijkomt om een wedstrijdje te kijken. Helaas beloofd de realiteit weinig goeds.

Mooi om te lezen. De kleine 34 wordt nooit vergeten.

Blijft verschrikkelijk, maar we moeten helaas verder.

De spelers moeten maar allemaal een shirt onder het Ajaxshirt aantrekken met daarop Nouri en het cijfer 34.

Heerlijk dat op deze wijze onze Nouri in ere wordt gehouden, had eigenlijk nog mooier geweest als de vader van Nouri samen met Sonny Silooy de schaal had uitgereikt aan Ajax..

Het is een bijzonder kampioenschap dit. Alles rondom Nouri en nummer 34. Doelsaldo op dit moment van 14 en in mijn geval draag ik hem op aan een vriend die ik onlangs verloren ben aan dat bekende scheldwoord. Hij zou dit jaar 34 geworden zijn en op deze dag in 2011 hadden we samen een seizoenkaart bij Ajax en vierden we de 3e ster..

15 mei 2019 om 14:55

Sterkte vanavond voor jou! Je zal aan je vriend denken wanneer de 34e schaal omhoog wordt gehouden.

15 mei 2019 om 15:42

Thanks! Zeer zeker! Daags na zijn overlijden werd Ajax zeer pijnlijk uitgeschakeld door Tottenham, alsof het zo moest zijn, maar deze titel is voor hem.

Eerst had je nr 14, en nu nr 34 erbij beide iconische getallen die specifiek het Ajax verhaal symboliseren.

15 mei 2019 om 13:26

Het Ajax verhaal? Ik wil Nouri absoluut niets tekort doen, het was een superfijn ventje en het is verschrikkelijk wat er gebeurd is. Maar Ajax verhaal?

15 mei 2019 om 13:37

Ja. Hoe een club samen kwam voor een van hun eigen. Alles eromheen heeft het een Ajax verhaal gemaakt, niet perse de prestaties van Nouri in Ajax 1.

Gaat een van de meeste emotionele landstitels ooit worden dit. Echt de laatste keer deze ploeg, 34 voor Appie, voor Johan. Wat een jaar is dit geweest. Vanavond afsluiting hiervan iig. Wat een team, wat een club blijft dit.

Man wat word ik heir altijd stil en emotioneel van, pluk gewoon een traantje weg, die Appie toch... samen gedebuteerd met Matta en Frenkie en hij scoorde ook nog, goh wat kan die goed voetballen.
Deze is voor jou Appie!

Ik vind de verering en symboliek voor Nouri persoonlijk toch wel een klein beetje overdreven. Misschien word ik daarmee weggezet als zuurpruim, maar van mij hoeft het niet zo nodig. Zelfde geldt bijvoorbeeld voor de verering van Messi. Ik hou er niet zo van.

15 mei 2019 om 13:39

Maar toch even hier komen melden he. Bij een emotionele speech op een uitvaart ook even aangeven dat de overledene ook weer niet zo geweldig was.

15 mei 2019 om 13:46

Nee hoor, dat zie je verkeerd. Omdat ik een andere mening heb, mag ik die niet ventileren? Ik zeg ook helemaal niets negatiefs over Nouri, letterlijk niets! Ik vind het alleen niet zo nodig om alles wat met 34 te maken heeft te linken aan Nouri. Schandalig dat je mijn woorden verdraaid.

15 mei 2019 om 13:56

Dat mag jij ook gewoon vinden, maar je hoeft je gedachten niet altijd uit te spreken toch? Gun degenen die hier wel de behoefte aan hebben gewoon even de ruimte om deze jongen te eren. Ik zeg overigens nergens dat je je mening niet mag ventileren hoor, maar soms is stilte meer gepast naar mijn bescheiden mening.

15 mei 2019 om 13:59

@diegelbereds: Jouw opmerking vind ik prima gepast. Bij supporters en media heb ik hetzelfde gevoel. We begrijp ik dat het voor de jongens die veel met hem opgetrokken zijn en bij die ingrijpende gebeurtenis getuige waren een item blijft. Hetzelfde geldt voor zijn dierbaren. Vanuit het oogpunt van die laatstgenoemde begrijp ik ook dat het keer op keer fijn is dat die jongen niet snel vergeten wordt.

15 mei 2019 om 14:01

Misschien heb je gelijk Nelson. Laten we vooropstellen dat het triest is wat Nouri is overkomen en dat, vanuit menselijk oogpunt, woorden hiervoor tekort schieten

15 mei 2019 om 14:14

Volgens mij zegt DieGelbeReds toch niks verkeerd? Zegt niks negatiefs over de persoon Nouri alleen dat die er nu wel een beetje klaar mee is. En ik moet toegeven, aangezien jij nu zelf met het voorbeeld van een uitvaart komt, is de uitvaart nu al bijna 2 jaar bezig is. In die 2 jaar komt het maandelijks wel weer eens voorbij en hier in de reacties wekelijks. Dus kan mij voorstellen dat er mensen nu wel een beetje klaar mee zijn dat telkens bij het getal 34 Nouri weer genoemd moet worden. Het is klote wat er is gebeurd en zoiets gun je echt niemand, maar het is gebeurd en de wereld draait gewoon door. Iedereen mag natuurlijk zeggen wat die vindt en mag elke dag Nouri eren en benoemen maar wordt niet boos als er mensen zijn die daar anders over denken.

15 mei 2019 om 14:30

Dank voor je reactie. Ik had het niet treffender kunnen verwoorden. En helemaal met je eens, het is enorm klote wat Nouri is overkomen.

15 mei 2019 om 14:54

@tubes You sir, Made my day🤣

15 mei 2019 om 13:50

Wat is je punt @diegelbereds? Je kunt ook stellen dat jij te weinig empathie hebt om te begrijpen hoe de oud teamgenoten van Appie zich zouden voelen.

15 mei 2019 om 13:54

Er is inderdaad een moment waarop ik persoonlijk denk: genoeg is genoeg. Het gaat zo ontzettend vaak over Nouri dat ik er inderdaad wel een beetje klaar mee ben. Dat geluid mag ik best laten horen en afgaande op de duimpjes sta ik daar niet alleen in. Let wel, vanuit Ajax perspectief snap ik het helemaal, ik ga alleen zelf niet mee in de verering

15 mei 2019 om 14:12

Als je andermans perceptie over zoiets emotioneel wel begrijpt. Wat is dan je motivatie om zoiets te zeggen? Dat is t zelfde als je bij een begrafenis een weduwe condoleert en meteen er achteraan zegt : "ja sorry maar ik had helemaal niks met de symboliek in je speech.". Onnodig dus.

15 mei 2019 om 14:29

Hij geeft toch aan wat z'n motivatie is of niet? Hij legt het uit en je vraagt er gewoon weer naar?
"dat is t zelfde als je bij een begrafenis een weduwe condoleert en meteen er achteraan zegt : "ja sorry maar ik had helemaal niks met de symboliek in je speech.""

Ja, want jullie zijn de weduwe van Nouri. Daarbij geef je zelf aan 'bij de begrafenis' wat suggereert dat je het over een paar dagen later hebt, niet een paar jaar later.

15 mei 2019 om 14:31

Dank voor je verweer, volkomen eens met je reactie. Waarom begravenissen en uitvaarten er steeds bij worden gehaald snap ik ook oprecht niet.

15 mei 2019 om 13:54

Ik snap wel wat je zegt over dat mensen overdrijven over de symboliek van het nummer 34, maar het heeft toch wel wat. Zoals donny vanochtend in het interview met de telegraaf ook al zei had appie nummer 34 gekozen omdat hij ervoor wilde zorgen dat ze nummer 34 zouden binnenslepen. Heel veel mensen in deze selectie zijn goede vrienden van hem en halen die titel die hij wilde binnenhalen voor hem binnen. Dus ik snap dat je de symboliek een beetje vergezocht vindt, maar ik persoonlijk vind het juist heel erg mooi

15 mei 2019 om 13:58

Dank voor je respectvolle reactie. Ik zeg: geniet van de momenten, het zal vanavond, morgen en de komende dagen ongetwijfeld nog genoeg over de symboliek en over Nouri gaan.

15 mei 2019 om 13:56

Klopt. Je bent een zuurpruim.

15 mei 2019 om 14:00

Die mening mag jij zeker hebben. Ik denk alleen dat het voor ‘buitenstaanders’ lastig is om Nouri te waarderen voor alles wat ie was. Kind van de club, geweldige persoonlijkheid, lijm tussen verschillende culturen en bovenal ook een geweldige voetballer. Het verdriet zit bij iedereen nog steeds zo diep, dat elke kans wordt aangegrepen om te laten blijken hoe geweldig persoon Appie is/was en hoe ontzettend ie gemist wordt.

15 mei 2019 om 14:05

Daar heb je gelijk in. Persoonlijk denk ik wel een beetje dat het in de media uitvergroot wordt omdat het een Ajacied betreft. Voor de rest ben ik het eens met je woorden

15 mei 2019 om 14:59

Ik denk niet dat het wordt uitvergroot omdat het een Ajacied is, maar omdat de symboliek gewoon tot de verbeelding spreekt.
Uiteindelijk is het ook het 34e kampioenschap en heeft Nouri juist daarom dat nummer gekozen.

Verder is het een ieder vrij om er wat van te vinden, zolang dat maar op een respectvolle manier gebeurd.

#34

15 mei 2019 om 14:04

Wat een ongelooflijk bekrompen reactie. Ze hebben iets verschrikkelijks meegemaakt en met Nouri gaat het nog steeds heel slecht. Gun die jongens toch hun verwerkingsproces.

15 mei 2019 om 14:08

Dank voor je reactie Bert. Ik gun iedereen zijn of haar verwerkingsproces. Dat neemt niet weg dat ik de massale aandacht in de media hiervoor wat overdreven vindt. Geniet van de mooie Ajax momenten de komende dagen.

15 mei 2019 om 14:05

Ik begrijp jouw punt heel goed. Als buitenstaander kan het nogal overdreven overkomen. Maar je moet niet vergeten dat zowat de hele selectie van Ajax met Nouri gespeeld heeft. Het probleem hierin is dat elke speler hier zijn zegje over doet, via social media of via een interview. En dan wordt er per speler een nieuw artikel over geplaatst.

Dit is een beetje hetzelfde als rondom de transfer van Frenkie de Jong, of rondom de geruchten van de interesse van Ajax in Bergwijn. De coach, de speler zelf, zijn teamgenoten en allemaal andere mensen hebben er wat over te zeggen, en elke keer wordt er weer een artikel geplaatst.

15 mei 2019 om 14:06

Je hebt gelijk Gerard. Ajax is hot en heeft de meeste supporters, dus dergelijke verhalen doen het natuurlijk ook goed. In andere reacties geef ik ook aan dat het triest is wat er is gebeurd met Nouri. Dus verder niets dan respect van mijn kant

15 mei 2019 om 14:07

Ik begrijp je wel, zonder afbreuk te doen aan de persoon of het drama te bagatelliseren. Er wordt ook wel een beetje gezocht naar symboliek, alsof het een teken is dat het aantal landstitels nu gelijk staat aan het rugnummer van Nouri. Zo is het natuurlijk niet, Nouri koos dat nummer met voorbedachte raden omdat hij voor de 34e titel wilde gaan. Maar goed, als veel mensen die zogenaamde symboliek wel mooi vinden, wie zijn wij dan om daar tegenin te gaan?

15 mei 2019 om 14:09

Bedankt voor je reactie. Ik doe ook absoluut geen afbreuk aan de persoon Nouri. Het is diep triest wat hem overkomen is, laten we het daar over eens zijn

15 mei 2019 om 15:01

Natuurlijk koos hij dat nummer, maar door wat er met Nouri is gebeurd is het juist symboliek geworden en geen gezochte symboliek, als je dat niet snapt ......

#34

15 mei 2019 om 14:21

Met alle respect natuurlijk, maar vind dit een redelijke misplaatste reactie. Er ligt een medespeler/vriend van alle Ajax-spelers al bijna 2 jaar in kunstmatige coma. Bij het bijna halen van het kampioenschap geven aantal spelers aan dit kampioenschap voor hem is en jij noemt het 'overdreven'. Feit is dat dit met name komt door het uitvergroten van elke uitspraak door de media. Vanuit de spelers gezien volkomen logisch dat zij dit aan hem opdragen in mijn ogen.

15 mei 2019 om 14:25

Magistra, ik ben het met je eens. Het komt vooral door de media. Wellicht had ik het anders moeten verwoorden, want ik denk dat we behoorlijk op één lijn zitten

15 mei 2019 om 14:21

Die gelbe, ik deel je mening geheel. Dit soort verhalen en berichten horen op een ajax forum naar mijn mening, en niet op een publiekelijke ( terugkerend) algemene informatieve website. Want is het nou de bedoeling dat we vanaf heden elk jaar, om elke week berichten van Nouri gaan lezen? Wij , als Utr supporters hebben bijna exact hetzelfde meegemaakt, dan met David Di Tomasso. Echter worden berichten (gelukkig ook) binnen fcu forums en kringen behouden. Neemt niet weg dat wat er is gebeurd absoluut betreur!

15 mei 2019 om 14:58

waarom zou je dat binnen fcu kringen houden? het is toch logisch dat dit kampioensjaar wordt gelinked aan het nummer 34 van nouri..met de geschiedenis van vooral d.van de beek en nouri. en nu ajax in de 34e speelronde het 34e kampioensjaar kan vieren is dat helemaal niet zo raar. voetbal en emotie, symboliek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. voetballers zijn ook voorbeeld / publieke figuren dus daar ontkom je niet aan.
totaal geen problemen mee...

15 mei 2019 om 14:41

Als ajacied snap ik je reactie en iedereen mag zijn mening hebben en deze ventileren. Je doet dit zelfs op een heel beschaafde manier. Chapeau Voor mij vind ik het wel leuk om te lezen hoe mensen hier mee om gaan tijdens het aankomend kampioenschap maar dat is omdat het mijn club is.

15 mei 2019 om 14:52

Het gaat toch om het artikel! Voetbal is (ook) veel emotie...jongens die dag en nacht met elkaar optrekken en meer bij elkaar zijn dan het gemiddelde gezinsleven. Wat heeft het voor zin om dit zo te 'ventileren'. Heeft niets met verering of wat dan ook te maken. En ja het hele leven bestaat uit symboliek, aanhangend aan gebeurtenissen, clubliefde en ga zo maar door.
Dus als je het niet zo nodig vindt..dat kan, maar het gaat gelukkig ook niet om jou! De verering van clubsymboliek op je profielfoto kan je dan ook weglaten..wat is het verschil?

15 mei 2019 om 15:05

Vanuit de media vind ik het ook overdreven, maar van de spelers en de club uit niet. Het gaat hier wel om een zeer geliefd persoon binnen de club. Voor buitenstaanders is 2 jaar misschien lang, maar bij een ieder die Nouri/Ajax een warm hart toedraagt zit het nog altijd vers op het netvlies.

15 mei 2019 om 15:10

Ik ben het helemaal met je eens Moraat. Het komt denk ik vooral aan de media dat ik me enigszins stoor aan al deze artikelen. Ik snap de insiders (spelers etc.) heel goed. Het is en blijft verschrikkelijk wat Nouri is overkomen

15 mei 2019 om 15:18

@diegelbereds, niemand zegt dat je je mening niet mag ventileren. Dit artikel gaat in de kern over hoe Frenkie de Jong zijn rouwproces doormaakt. Wat veel mensen zich hier dan afvragen is waarom je het nodig zou vinden om aan te geven dat je iemands verwerkingsproces (of beter: het verwerkingsproces van velen) wel een beetje veel van het goede vindt. Die motivatie blijkt namelijk nog nergens uit.

Stel je deze scene even in real life voor. Ik verlies een teamgenoot en anderhalf jaar later na een seizoen vol van (persoonlijke) successen draait het voor mij grotendeels om wat er met die teamgenoot is gebeurd. Dan kom jij even zeggen wat jij daarvan vindt en vraag ik jou waarom je mijn verwerkingsproces overdreven vindt. Dat is dan toch een beetje ongepast of vind je dat zelf niet?

Als je vervolgens verwijst naar het aantal duimpjes en iedereen persoonlijk bedankt die jouw mening blijkbaar deelt dan voelt dat wat raar aan zoals je misschien zal begrijpen.

15 mei 2019 om 15:53

CoMokum, bedankt voor je mooie reactie. Ik denk dat twee zaken door elkaar lopen. Namelijk enerzijds het verwerkingsproces en anderzijds de media-aandacht. Eigenlijk was mijn reactie meer gericht op de enorme media-aandacht. Uiteraard heeft iedereen recht op zijn verwerkingsproces. Dus als dat verkeerd is overgekomen, excuus daarvoor.

Verder, de verwijzing naar het aantal duimpjes heb ik gebruikt omdat het laat zien dat blijkbaar meer mensen de enorme media-aandacht wat overdreven vinden. Verder reageer ik op vrijwel iedereen, of die persoon het nou met me eens is of niet

Geniet van de mooie Ajax-momenten!

15 mei 2019 om 15:33

Vind het erg jammer dat mensen het altijd maar 'overdreven' en onnodig vinden om even stil te staan bij deze gebeurtenis. Hoor vaak de zin 'er gaan elke dag mensen dood dat boeit ons toch ook niet'. Als je niet kan in zien wat het verschil is qua context, ben je gewoon een erg domme tokkie vind ik zelf. We hebben het ook niet over het vreemde kapsel van je buurman, maar wel van een bekend persoon. Dit werkt nou eenmaal zo met mensen die bekend zijn en bovendien is het gewoon goed dat er aandacht aan zulke ongevallen wordt besteed. Ik begrijp niet wat voor last je hier van hebt, tenzij je een extreem schuimbekkende ajax hater bent. Het zal wel in de typisch Nederlandse misgunnerij cultuur zitten. #Doeslief.

15 mei 2019 om 16:34

Alleen zit Messi nog lekker te ballen en is Nouri een kasplantje die aan de vooravond stond van een prachtige carriere. Dus dat zijn appels met peren vergelijken.

Stel je toch eens voor, een middenveld met Appie, Frenkie en Nouri. Hoeveel voetbal wil je hebben. Die spelen dan toch iedere tegenstander helemaal stuk. Misschien fysiek te beperkt, maar dan moet je als tegenstander eerst in de duels zien te komen tegen deze gasten.

15 mei 2019 om 14:08

Neem aan dat je Donny, Frenkie en Appie bedoelde?

Stel je toch eens voor, een middenveld met Appie, Frenkie en Nouri. Hoeveel voetbal wil je hebben. Die spelen dan toch iedere tegenstander helemaal stuk. Misschien fysiek te beperkt, maar dan moet je als tegenstander eerst in de duels zien te komen tegen deze gasten.

15 mei 2019 om 13:52

Appie en Nouri zijn een en dezelfde persoon.

15 mei 2019 om 14:28

Stomme fout inderdaad. Ik bedoelde natuurlijk Donny.

15 mei 2019 om 14:24

Ik vraag me af of hij in dit Ajax in de basis had gestaan hoor. Had je dan het talent van Ziyech gewisseld of de ervaring en traptechniek van Schone (die menig wedstrijd heeft beslist).

15 mei 2019 om 15:45

Denk ten eerste dat Tadic dan nooit was gehaald, omdat Appie de beoogde opvolger voor Ziyech was. Dan had je prima deze drie op het middenveld kunnen hebben (zij speelden de hele Jupiler league aan gort) en Ziyech dan op rechtsbuiten. Dan mis je wel de diepgang van Donny omdat hij meer controlerend moet spelen naast Frenkie. We zullen het nooit weten.

Naast fantastische voetballers kijken Frenkie en Donny me bovenal fijne kerels, mensen zoals iedereen ze in zijn of haar vriendengroep wil hebben. Mooi dat ze hun maatje eer hebben aangedaan.

Is het ongepast van mij om hier te vragen hoe het met Appie is? Is er recentelijk nog een update gegeven?

15 mei 2019 om 14:24

Het is nooit onaangepast om dit soort vragen te stellen. Hij bevind zich nog steeds in een kunstmatige coma. Heeft vrijwel ook geen hersenactiviteiten meer , wat betekent dat hij, helaas, er bijna vrijwel 'dood' bij ligt.

15 mei 2019 om 14:54

Hij reageert wel op contact met VD Beek..en kan dan een kleine lach geven..dus contact maken kan op minimale wijze wel...(heb ik gelezen in een interview met Donny)

Aanrader om het fimpje op youtube van Appie, Donny en Touzani te kijken. Grappig en emotioneel tegelijk.

Wat een gelul frenkie. Je doet het voor het geld en eer niet voor abdelhak N. Wat een onzin weer enkel alleen om een goud voetje te halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. TadićAanvaller167
L. TraoreAanvaller20
D. KotarskiKeeper00
A. OnanaKeeper160
K. ScherpenKeeper00
Bruno VarelaKeeper00
N. TagliaficoVerdediger153
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

180 fans
Middenvelder, 22 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Barcelona 15 1 1 0
2018/2019 Ajax 31 3 0 0
2017/2018 Ajax 22 0 2 0
2016/2017 Ajax 4 1 0 0
2016/2017 Jong Ajax 31 6 2 0

In de wandelgangen

Maandag 9 december
Barcelona en Internazionale nemen op korte termijn plaats aan de onderhandelingstafel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren