‘Feyenoord volgt ontwikkelingen bij PSV rondom Steven Bergwijn’

Woensdag, 15 mei 2019 om

Feyenoord is niet bijster gelukkig met de interesse van Ajax in Steven Bergwijn, zo insinueert De Telegraaf. Volgens de woensdageditie van het dagblad volgt de club uit Rotterdam ‘met argusogen’ de ontwikkelingen op transfergebied bij Ajax en PSV inzake de 21-jarige Oranje-international, mede op basis van het verleden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Steven Berghuis een transfer naar PSV zal maken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door panerai)

Zal PSV er wel op vooruit gaan natuurlijk. Van wijn naar huis.

15 mei 2019 om 07:38

Mag wel flink wat water bij want Berghuis vind ik echt niet best

15 mei 2019 om 09:20

Vind je? Ik vind hem voor de Nederlandse competitie een goede buitenspeler. Is heel beslissend voor Feyenoord, enigszins een voorspelbaar maar zeer effectief.

15 mei 2019 om 13:39

Voor de eredivisie en met een spits als De Jong/lammers zou hij het prima doen. Maar internationaal kan je echt niet aankomen met Berhuis... ik zou er heel verdrietig van worden als PSV bij Feyenoord aanklopt deze zomer. Onze scouting kan veel beter dan Berghuis!

15 mei 2019 om 08:28

Ik blijf liever aan de wijn dan dat ik naar huis ga. Laat berghuis maar komen idd, fantastische speler.

15 mei 2019 om 08:44

Alsjeblieft niet, ik vind verhuis echt te wisselvallig.

15 mei 2019 om 15:14

Berghuis is ook al 27

Telegraaf wilt ook bij elke club onrust veroorzaken. Ik weet zeker dat PSV geen 15 miljoen of meer wilt betalen voor Berghuis dus Feyenoord hoeft zich zeker geen zorgen te maken dat hij vertrekt naar PSV.

15 mei 2019 om 06:41

PSV zal überhaupt geen interesse hebben in berghuis. We hebben Gakpo al die mateloos populair is bij de fans dus daar is geen dure aankoop voor nodig die ook nog is op leeftijd is.

15 mei 2019 om 08:25

Een excuus richting de telegraaf? Voor het vermelden dat er geen weg meer terug is voor bergwijn? Dat hij al zo goed als speler van Ajax is? Nou bij deze; sorry telegraaf; ik zal nooit een lezer zijn van jullie flutkrant. Ajax mag wat mij betreft inderdaad enkel subtoppers aantrekken. Als club beleid voeren om je beste spelers te verkopen aan de concurrent lijkt me niet de bedoeling. Zowel sportief als richting de achterban

15 mei 2019 om 09:29

Je wilt Lozano en Bergwijn vervangen door alleen Gakpo? Lijkt me dat er minstens één directe versterking bij zal moeten komen op de vleugel dan.

15 mei 2019 om 10:24

Excuus? Hahaha begrijpend lezen is blijkbaar lastig voor je. De telegraaf claimt toch dat Berwijn naar Ajax wil? Wie heeft dat bevestigd dan? Bergwijn zelf niet in iedergeval en zijn zaakwaarnemer evenmin. Die laatste houd alleen alle deuren open maar sluit een transfer naar het buitenland ook niet uit. Knap dat je uit alle berichten van de aflopen dagen die conclusie hebt getrokken.

15 mei 2019 om 14:21

Magistra, ik denk dat je met een concurrentie tussen Gakpo en Malen op de linksvoor positie een prima bezetting hebt voor volgend seizoen. Aboukhlal is daarnaast een rechtsbuiten die volgend seizoen gok ik standaard met de A selectie zal mee trainen. Dan heb je inderdaad nog een leuke (linksbenige) vleugelspeler nodig.

Ik hoop nog steeds op Robben. Zodat Gakpo en Malen rustig een jaartje meer speeltijd kunnen krijgen. Verder zijn er 2/3 jongens die op het lijstje bij PSV staan. Een 17 jarige vleugelspeler van Benfica, Dennis Man van steaua boekarest en Jose Marcias van Chivas.

Ik ben het met je eens dat er wel iets meer bij PSV verwacht mag worden. Maar ik ga er wel van uit dat Malen of Gakpo volgend jaar vanaf het begin zijn kans gaat pakken

15 mei 2019 om 16:02

Greekhero

Begrijpend lezen blijft ondanks mijn heldere uitleg lastig voor je. Wat ik onder onzin schaar en blijf scharen zijn die bewoordingen van de Telegraaf die ik citeer, die zijn tot nu toe feitelijk onjuist gebleken want niemand bevestigd dat.

Dat Ajax interesse in Bergwijn zou hebben heb ik nooit ontkent. Dat Bergwijn naar Ajax gaat blijf ik onzin vinden want dat gaat niet gebeuren gezien de houding van Psv.

15 mei 2019 om 06:41

Berghuis gaat ook nooit en te nimmer voor 15 miljoen weg, niet een heel erg lang contract, geen vaste international, Europees helemaal niks laten zien, in het buitenland al een keer mislukt, geen heel denderend jaar achter de rug, snap niet waar mensen sommige bedragen vandaan halen, het zou mij namelijk erg verbazen als hij meer als 10 opleveren, wat al veel geld is voor een bijna 28 jarige

15 mei 2019 om 10:14

Transfermarkt.nl schat zijn waarde al rond de 12 miljoen en die schattingen zijn vrijwel altijd wat aan de conservatieve kant. Meer dan 30 goals in 2 seizoen, meer dan 20 assists en dit seizoen de meeste kansen gecreëerd in de ED bij een ploeg die niet lekker draaide. 15 miljoen is die zeker waard.

Mocht dit doorgaan, dan is dit toch niet zo gek slecht voor het Nederlandse voetbal?

Ajax heeft geld.
Ajax betaald een te hoge prijs voor Bergwijn.
PSV heeft geld.
PSV Betaald een te hoge prijs voor Berghuis.
Alle clubs gelukkig.

Met het geld hebben ze de mogeiljkheid om vervangers te halen. En zelfs 2 of 3 vervangers.
Ik acht de kans op een transfer niet zo groot, maar ik achtte de komst van Tadic en Blind ook niet serieus voor mogelijk.

15 mei 2019 om 07:52

Ik denk niet dat dit de beste manier is. In dit opzicht maak je de concurrentie alleen naar zwakker, en dus ook de competitie want uiteindelijk gaan de spelers toch naar het buitenland. Op deze manier wordt ajax dus de bayern munchen van duitsland. 1 groot verschil, de conputitie us vele male groter dan die van ons. Om de competitie sterker te maken en meer aanzien te krijgen in europa een bepaaalde percentage van alle transfergelden naar het buitenland in een pot wordt gedaan en einde van het jaar verdeeld word over alle clubs in de eredivisie. Op deze manier wordt niet alleen te topclubs rijker maar ook de andere clubs waardoor ze dus betere spelers en neer loon kunnen contracteren.

15 mei 2019 om 09:45

Sorry, maar waarom zou een ploeg bij een succesvolle transfer geld moeten doneren aan de andere clubs? Want dat is eigenlijk wat je voorstelt.

En ik ben het er niet mee eens dat je de concurrent persee zwakker maakt met het aankopen van hun sterspelers. Het ligt eraan hoe die concurrent vervolgens met het geld omgaat. Stel, ze kopen 3 Lozano's van de transferinkosmten van Bergwijn, dan worden ze eigenlijk alleen maar sterker van de verkoop van Bergwijn.

15 mei 2019 om 12:45

"sorry, maar waarom zou een ploeg bij een succesvolle transfer geld moeten doneren aan de andere clubs? Want dat is eigenlijk wat je voorstelt. "

Uhm.. Dat is juist wat je zelf voorstelt.

15 mei 2019 om 15:12

Het gaat erom dat je de nl competitie sterker maakt. Ajax en psv zijn beide gebaat aan een sterker deelnemersveld. Binneblandse transfers zoals nu met bergwijn wordt gespeculeerd gaan er waarschijnlijk niet komen of zal eens in de 10 jaa voorkomen. Op de manier die jij aangeeft zak een soort van domino-effect zijn. Ajax koopt can psv, psv koopt van feyenoord, feyenoord koopt van AZ etc etc. Ajax verkoopt bergwijn voor tietallen miljoenen meer san de aankoop ervan. De verschillen in onze nl competitie gaan dus verder uit elkaar liggen en wordt er dus zwakker op want de concurrerende clubs moorden elkaar uit.

15 mei 2019 om 08:45

Precies wat ik dacht Davy, ben dan zelf voor PSV en snap de gevoelens wel over concurrentie versterken. Maar als uiteindelijk de miljoenen in de NL competititie blijven worden we er allemaal sterker van.

Enig probleem wat ik heb is dat je een precedent schept waarbij je ook het risico loopt op mogelijke arbitrage zaken in de toekomst. Daar moet je van af. Contract is contract en wil de club niet dan heb je pech. Ik wil geen Groningen toestanden van enkele jaren geleden

Dat moet PSV nooit doen. Een leuke speler hoor, maar Feyenoord zal tevens een speciale PSV prijs maken. Daarbovenop 27 jaar, dan is er over 3 jaar weinig restwaarde. Verder heb je met Malen en Gakpo voldoende mogelijkheden

De Telegraaf is lekker bezig met onrust zaaien. Beide transfers gaan niet plaatsvinden.

Wat heef berghuis bij feyenoord gebracht.

15 mei 2019 om 07:27

Was gewoon belangrijk in het behalen van de titel hoor. Voor Eredivisiebegrippen een uitstekende speler.

15 mei 2019 om 11:50

Inderdaad iets aan, in het kampioensjaar had Feyenoord er iets. Maar ik vind het gewoon een normale speler. Een twaalf in een dozijn speler. Die goede wedstrijden afwisselt met slechte wedstrijden.

15 mei 2019 om 07:34

120 wedstrijden - 43 goals, 36 assists. 1 landstitel, 2 bekers en 2 JC cups.
2017-2018 + 2018-2019: topscorder Feyenoord

Vergezocht dit. Bergwijn zal hoe dan ook vertrekken en PSV zal dus hoe dan ook een vervanger zoeken, ongeacht of Bergwijn naar Ajax of naar het buitenland gaat. Als PSV Berghuis op het oog heeft, ziet Feyenoord Gerbrands en de Jong vanzelf wel verschijnen. Daar heeft Ajax niets mee te maken, dit kan ook zomaar gebeuren als Bergwijn naar Inter zou gaan. Voorlopig is het echter allemaal nergens op gebaseerd. Ik denk dat Feyenoord zich drukker moet maken om het feit dat er nog steeds geen td is gevonden. Dat zal transferonderhandelingen in de zomer een stuk moeilijker maken.

15 mei 2019 om 10:09

@hijniet!
"daar heeft Ajax niets mee te maken, dit kan ook zomaar gebeuren als Bergwijn naar Inter zou gaan."

Bedankt! Dat vergeten heel veel mensen die niet een bepaald warm gevoel koesteren tegenover Ajax.

" Ik denk dat Feyenoord zich drukker moet maken om het feit dat er nog steeds geen td is gevonden. Dat zal transferonderhandelingen in de zomer een stuk moeilijker maken."

Het duurt inderdaad een beetje lang voordat Feyenoord een TD heeft en aangezien er toch wat moet gebeuren qua versterkingen.

Laten we deze vage roddels gewoon zoveel mogelijk proberen te negeren. Zo lang het aandacht krijgt en dus krantjes verkoopt zullen Driessen en zijn bende rioolratten dit soort rommel de wereld in blijven slingeren.

Joh Berwijn gaat helemaal niet naar PSV en mocht dat toch gebeuren minimaal voor 35 miljoen dan kan Feyenoord ook een mooi bedrag krijgen voor Berghuis. De vraag is natuurlijk wel zit PSV wel te wachten op Berghuis en wil Berghuis het niet lever nog een keer proberen in een topcompetitie. Berghuis heeft de eredivisie inmiddels ook wel gezien denk ik....

Vraag me af hoe de selectie van Feyenoord volgend seizoen eruit ziet. Lijkt wel erop dat Feyenoord steeds acher op Ajax en PSV raakt. Wellicht met strijd en vechtlust onder Stam kan Feyenoord nog in de top 2 eindigen.

15 mei 2019 om 10:23

Dergelijke voorspellingen zijn allemaal veel te voorbarig.

Buiten het feit dat Bergwijn niet naar Ajax gaat en Berghuis niet naar Psv, moet je dat als PSV niet willen. Het is natuurlijk een uitstekende speler van Feyenoord, maar hij geeft toch ook regelmatig niet thuis. Heeft ook maniertjes die imo vaker naar buiten zullen komen als hij niet direct bij de beste 3 spelers hoort in een elftal.

"... zo insinueert De Telegraaf."
Hier kan je stoppen met lezen. De Prive is niks bij deze roddelkrant, ongelooflijk.

Een rechtspoot verkopen en een linkspoot er voor terug halen. Heel logisch ja Telegraaf

PSV heeft Malen en Gakpo en daarnaast nog een aantal talenten. Wat moeten die met Berghuis?

Dan zou PSV wel heel veel water bij de wijn doen. Kan me niet voorstellen dat ze er dan op vooruitgaan ten opzichte van de talenten die ze nu al in huis hebben.

Als PSV voor een 20 miljoen Berghuis wilt halen is dat helemaal prima, dan boeken wij dat geld over naar Zagreb voor Dani Olmo

Feyenoord loopt zoals altijd achter de feiten aan. Nog geen technisch directeur...Die gad er verdomme al moeten zijn. Het hele transfercircus draait al en feyenoord mekkert over berghuis... Pak gewoon door

PSV zal de selectie grondig moeten veranderen. Hendrix en Perreiro verkopen. Propper of van Ginkel proberen te halen en een aanvaller zoals Lens. Dan dient er ook nog een ervaren voetballende verdediger aangetrokken te worden ipv Schwaab, Viergever mag ook weg en gewoon de kans geven aan Obispo!

erg hypocriet dat psv , wel zelf Ginny Wijnaldum weghalen bij Feyenoord, en nu Ajax Bergwijn bij hun wil weghalen zijn Ajax ineens niets ontziende schurken, psv kijk eens lekker in de spiegel en wat jullie zelf ook zo vaak hebben gedaan

15 mei 2019 om 12:46

Alsof PSV moet doen wat PSV heeft gedaan. Daarbij was het gat destijds tussen Feyenoord en PSV wel iets groter dan het Ajax en PSV van nu.

15 mei 2019 om 12:52

precies, dat maakt psv dus nog slechter,bij een club die het al zo moeilijk heeft de beste speler wegkapen

15 mei 2019 om 13:12

Feyenoord had toen het geld nodig.
PSV nu niet.
Wel een nuance verschil.

PSV wil bergen kunnen verzetten. Berghuis vind ik wel een goede speler, Stukje ouder maar wel goedkoper en niet eens echt een slechtere speler. Al moet ik toegeven dat ik beide spelers niet heel veel zie spelen

Ik zit nou niet bepaald te wachten op een 27 jarige (bijna 28) Berghuis.
Restwaarde nul. En zoveel laat ie nou niet zien bij Feyenoord.

Snap de angst niet. Feyenoord zal op zijn beurt ook een prijs voor Berghuis vragen die hoger ligt dan zijn marktwaarde. Los daarvan kan ik me niet voorstellen dat PSV Berghuis wil halen. Ten eerste omdat Berghuis op zijn bijna 28e niet alleen weinig winstperspectief bij verkoop biedt. Daarnaast is hij op die leeftijd sportief erg wisselvallig en mentaal zwak (bijna de hele selectie van Feyenoord kotst Berghuis uit om zijn capsones). En ten derde heeft PSV met Malen en Gakpo twee alternatieven voorhanden, waarvan eerstgenoemde nu al betere gemiddelden overlegt dan Berghuis!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse242
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller158
L. SinisterraAanvaller152
C. ToureAanvaller00
J. BijlowKeeper00
Elber EvoraKeeper00
N. MarsmanKeeper20
K. VermeerKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

248 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Liverpool 15 2 0 0
2018/2019 Liverpool 35 3 3 0
2017/2018 Liverpool 33 1 1 0
2016/2017 Liverpool 36 6 2 0
2015/2016 Newcastle United 38 11 1 0
Laatste voetbalnieuws

Liverpool en Napoli vieren feest; Salah scoort uit onmogelijke hoek

Liverpool en Napoli hebben zich dinsdagavond in Groep E voor de achtste finales van de Champions League geplaatst. Het team van Jürgen Klopp mocht absoluut niet verliezen van Red Bull Salzburg,...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 12 december
Manchester United lijkt de meeste interesse te tonen in Kai Havertz. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren