‘Maxwell onderhandelt over uitgaande Ajax-transfer van 50 miljoen of meer’

Dinsdag, 14 mei 2019 om

David Neres is een van de spelers van Ajax die in verband wordt gebracht met een zomers vertrek en Paris Saint-Germain lijkt een van de gegadigden te zijn voor de dribbelaar. Het Braziliaanse UOL Esporte weet dinsdag namelijk te melden dat de Franse grootmacht de onderhandelingen met het kamp-Neres als ‘vergevorderd’ beschouwt.

PSG heeft de eerste gesprekken met de vertegenwoordigers van Neres al achter de rug en in de aankomende dagen zullen er nieuwe onderhandelingen worden gevoerd tussen beide kampen. De relatie tussen les Parisiens en de belangenbehartigers is uitstekend, aangezien Alex, Marquinhos en David Luiz in het verleden ook werden vertegenwoordigd door dezelfde zaakwaarnemers.

Neres zou in eerste instantie wat terughoudend zijn geweest, omdat hij vreest met Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani en Ángel Di María als concurrenten geen onbetwiste basisplaats te zullen veroveren. Laatstgenoemde lijkt echter ruimte te moeten maken als het inderdaad van een deal met Ajax komt en ook over Cavani gaan veel geruchten met betrekking tot een zomers vertrek uit de Franse hoofdstad. Technisch directeur Maxwell, in het verleden speler van zowel Ajax als PSG, voert momenteel de onderhandelingen over wat naar verwachting een transfer van vijftig miljoen euro of meer zal worden.

Ajax wees in januari al een bod van Guangzhou Evergrande van 45 miljoen euro af en de marktwaarde van Neres is door zijn debuut in de Braziliaanse nationale ploeg en de Champions League-prestaties van de Amsterdammers alleen maar verder gestegen. PSG verwacht overigens dat clubs als AC Milan, Everton en Atlético Madrid zich de komende tijd ook in de strijd kunnen gaan mengen, maar de Fransen lijken vooralsnog de beste papieren in handen te hebben.


Poll

Denk jij dat David Neres volgend seizoen nog voor Ajax speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door remcob)

Geweldig bedrag als dit klopt. De helft daarvan en je hebt Bergwijn binnen

14 mei 2019 om 18:55

En als PSV meer wil dan moet je voor odegaard gaan. Iets andere speler, maar Bergwijn moet je als Ajax zijnde niet voor meer dan 25m willen halen.

14 mei 2019 om 18:58

Haha we gaan toch niet doen alsof PSV blij moet zijn met 25 miljoen voor Bergwijn? Het zou juist andersom moeten zijn. Ajax moet blij zijn dat PSV überhaupt aan de onderhandelingstafel gaat zitten.

14 mei 2019 om 19:11

Er staat toch niet dat PSV blij moet zijn met 25 miljoen? Hij geeft aan dat hij niet vindt dat Ajax meer dan 25 miljoen moet betalen voor Bergwijn. Invalshoek is vanuit Ajax perspectief, wat PSV daarvan vindt of moet vinden wordt niet over gesproken.

14 mei 2019 om 20:08

Denk niet dat Psv Bergwijn zal verkopen aan Ajax. En terecht.

14 mei 2019 om 20:13

lol snelle voetballer maar geen techniek. 20 max

14 mei 2019 om 20:40

En als ze het al doen is dat alleen voor een gigantisch bedrag Maar dat gaat Ajax natuurlijk weer niet doen

14 mei 2019 om 20:40

En als ze het al doen is dat alleen voor een gigantisch bedrag Maar dat gaat Ajax natuurlijk weer niet doen

14 mei 2019 om 21:24

Hij insinueert dat PSV genoegen zou moeten nemen met 25 miljoen, want anders zou je niet zo een bod voorstellen en anders kijken we een deurtje verder naar Ödegaard. Het lijkt erop alsof PSV maar 25 miljoen moet nemen voor Bergwijn of anders gaat het niet door. Dat lijkt mij een verkeerde insteek voor deze eventuele transfer.

17 mei 2019 om 20:35

Hij zegt letterlijk dan heb je Bergwijn binnen. Denk het toch niet. Je kan eerder die hele transfersom meteen inleveren.

14 mei 2019 om 19:09

Ik blijf lachen om het feit dat PSG ten koste van alles een Ajax-speler probeert binnen te hengelen. Bij PSG komt Neres natuurlijk bij een redelijk Braziliaans gezelschap terecht, al weet ik niet of hij basis zal staan daar. Bovendien oogt Neres best wel als een ingetogen en bescheiden type, het is afwachten of dat past bij een team met allemaal uitgesproken vedettes. Maar een bedrag van 50+ miljoen is natuurlijk moeilijk te weigeren voor Ajax.

14 mei 2019 om 20:09

Ajax moet gewoon Neres nog 1 jaar houden.

14 mei 2019 om 19:50

Je bent wel heel erg naief als je gelooft dat je Bergwijn al hebt voor 25 miljoen euro. De grootheidswaanzin slaat er bij sommigen wel echt enorm in.

14 mei 2019 om 20:06

De smiley geeft aan dat het een grapje is. Niet zo happen! Ik vind Bergwijn ook meer waard

14 mei 2019 om 20:16

Ik zou niet weten waarom bergwijn meer waard zou zijn op dit moment. Heeft zich in de grote wedstrijden nog niet zo kunnen onderscheiden als bijvoorbeeld een Neres.

14 mei 2019 om 20:26

@sufridor

Het gaat niet eens zozeer om zijn waarde, maar om het feit dat Ajax diep in de buidel zal moeten tasten voor Bergwijn en zelfs dan weet ik niet of PSV uberhaupt aan de onderhandelingstafel gaat zitten...

14 mei 2019 om 20:44

Psv gaat de concurrentie niet voor een appel en een ei versterken

14 mei 2019 om 21:28

Nee tuurlijk, sinds 2018 heeft Bergwijn gescoord in de Kuip tegen Feyenoord in beide duels tegen Feyenoord, heeft hij gescoord in de kampioenswedstrijd tegen Ajax notabene. In de thuiswedstrijd dit seizoen die 3-0 eindigde was hij een van de beste en betrokken bij 2 van de 3 goals. Tegen Az scoorde hij ook nog eens. Genoeg topduels waarin hij zich heeft onderscheiden hoor.

14 mei 2019 om 21:58

Haha, tuurlijk. Ik denk dat van bommel en de jong m nog niet laten gaan bij een bod van 70milj

14 mei 2019 om 22:32

Dus voor Neres is 50 milj weinig maar voor 25 milj wel bergwijn willen halen, wat ben jij neerbuigend over PSV tov Ajax. Als Bergwijn bij Ajax zat en Neres bij PSV had je zeker hetzelfde verteld omdat het Ajax tgn PSV is en niet Neres vs Bergwijn volgens jou

Neres zou ook wel een miljoen of 60 nu waard zijn. Toch hoop ik nog op een jaartje ajax en dan een grote stap maken.

14 mei 2019 om 18:56

Iedere speler van Ajax is op dit moment zo'n beetje het dubbele waard van een jaar geleden. Zelfs al zou volgend seizoen succesvol zijn met het halen van de champions league en het kampioenschap, dan alsnog zijn die spelers minder waard geworden. Dit is gewoon het moment om te verkopen en voor de komende 10 jaar de kas te spekken.

14 mei 2019 om 19:01

Het zou nu het ideale moment zijn om Neres/De Ligt/Ziyech te verkopen maar er zijn ook nog een paar spelers die kunnen groeien tot de leiders van het team zoals Blind/Van De Beek/Tadic. Dit jaar zijn ze mega belangrijk geweest maar volgend jaar kunnen ze echt naar voren stappen en bijv die Marin en Pierie goed begeleiden.

14 mei 2019 om 20:15

Volgend jaar zal de waarde van de huidige basis echt niet verder toenemen. Bovendien zullen Huntelaar, Blind, Onana, Nico, Schöne en ik verwacht Tadic, Veltman, Maza en Dolman blijven. Kortom, genoeg spelers om de jeugd te begeleiden. Nu is het moment om Neres, De Ligt, Ziyech en vd Beek voor langere tijd vast te leggen of grof te cashen.

Ik zie hem liever niet vertrekken maar man wat een bedrag, voor 50 miljoen of meer moet Ajax hem echt verkopen. Voor veel minder valt er echt wel een goede vervanger te vinden.

14 mei 2019 om 18:55

Natuurlijk is er voor minder een goede vervanger te vinden, maar met die gedachte kunnen we op dit moment iedereen nu verkopen. We moeten ook spelers houden om volgend jaar niet te ver terug te vallen. Daarbij reken ik sowieso op Onana, Tagliafico, Blind, Mazraoui, Tadic en Schone van de basisspelers. Maar voor het mooie moeten van Neres, Van de Beek en Ziyech ook nog 2 spelers blijven. En anders alleen voor de hoofdprijs en 50 miljoen is dat niet. Afgelopen winter 45 miljoen afgewezen en daarna heeft hij zich nog veel meer bewezen en opgewerkt tot international bij Brazilië..... Gewoon weer minimaal 70 miljoen vragen en anders houden.

14 mei 2019 om 19:03

@De Toekomst Ik begrijp wat je bedoelt en als er 70 miljoen uit te onderhandelen valt is dat nog beter, maar ik denk gewoon niet dat het verstandig is om een aanbieding van 50 miljoen af te wijzen en het zelfde risico te lopen als met Dolberg. Voor 50 miljoen zou je in theorie 3 keer een nieuwe Neres kunnen kopen. Wat ik wil zeggen: 50 miljoen is gewoon heel veel geld.

14 mei 2019 om 19:06

Natuurlijk is 50 milkoen veel geld en ja, acht eraf kan het zo zijn dat je jezelf voor je kop slaat. Bij Neres kan dat ook, maar dat zie ik minder snel gebeuren. Neres heeft zich al over een langere periode laten zien en ook al bewezen na een mindere periode weer terug te kunnen komen op niveau.

14 mei 2019 om 20:20

Vergeet niet dat je volgend jaar echt niet meer hetzelfde gaat laten zien in de CL. De hype zorgt er nu voor dat spelers 20-25 milj meer opleveren dan waar ze normaal voor verkocht zouden worden. Neres is belangrijk maar zal nooit meer heel lang blijven. Als Ajax dan 20 milj minder krijgt voor 1 jaar langer blijven zeg ik Cachen!!!

14 mei 2019 om 20:31

Zeiden we een half jaar geleden niet dat een Nederlandse club nooit een halve finale CL zou kunnen halen? Nu zeggen we dat Neres nooit meer hetzelfde gaat laten zien in de CL.. sjonge jonge.

14 mei 2019 om 19:01

JA verkoop anders gewoon eventjes. Talentje hier op pikken en daar. liggen waarschijnlijk wel voor het oprapen.
Echt serieus.... Neres heeft het tot de Braziliaanse selectie geschopt en jij verkondigt hier dat er wel eventjes een goede vervanger uit de hoge hoed getoverd wordt.

Wanneer gaan mensen nou eens beseffen dat ajax Niet moet verkopen omdat ze al bakken met geld hebben maar dat ajax juist alles op alles moet zetten om hun selectie zoveel mogelijk te behouden! Er is geld zat voor opgewaardeerde contracten en spelers zoals Neres zullen daardoor alleen maar meer waard worden.

14 mei 2019 om 19:09

@jefe24 Natuurlijk is het goed als de huidige selectie zo veel mogelijk bij elkaar gehouden kan worden maar als je de komende tijd alleen maar geld uit gaat geven door contracten op te waarderen gaat het laatje uiteindelijk een keer leeg. Ik vind Neres goed maar niet onmisbaar zoals Tadic of Ziyech, voor minimaal 50 miljoen zou ik hem verkopen. Hoe dan ook, (gelukkig) ben ik niet in de positie om deze beslissingen te nemen. Ben benieuwd wat Overmars er mee gaat doen.

14 mei 2019 om 19:18

Neres is wel degelijk onmisbaar. Dat werd tegen Tottenham nog maar eens pijnlijk duidelijk. Hij is je enige aanvaller met diepgang. En buiten dat met een heerlijke actie in huis, overzicht en scorend vermogen. Spelers zoals hij is de reden dat ik uberhaubt voetbal kijk. Door contracten op te waarderen gaat het laatje helemaal niet leeg zolang je het verstandig doet.

Door je inkomsten van de CL. 100 miljoen, verkoop van Frenkie 86 Miljoen( al gaat daar nog wel een gedeelte van af.) En door de verkoop van waarschijnlijk de Iigt voor denk hetzelfde bedrdag haal al je zo ontzettend veel geld binnen dat als Ajax dit juist beseedt ze hier al jaren mee kunnen doen.

Nog meer spelers verkopen is dus totaal niet nodig. En er zit zoveel talent in deze selectie dat je de komende jaren sws nog flink geld hiermee gaat verdienen.

14 mei 2019 om 20:21

Jefe24, voor 50 miljoen kan Ajax in totaal Pavon (Argentijns international) Vargas (Argentijns internstional) en Alvarez (Mexicaans internstional) halen. Waarvan Pavon al een WK heeft gespeeld bijvoorbeeld en ook veel diepgang heeft. Een Vargas een echte dribbelaar is. En Alvarez als groot verdedigend talent word gezien. Door Neres te verkopen word je in de breedte van je selectie enorm veel sterker.

14 mei 2019 om 20:30

@D-Bergkamp. Waar doel je nou eigenlijk op? Want ik geef toch aan dat het totaal niet nodig is om Neres te verkopen omdat ajax het geld al heeft. Vervolgens ga je spelers zitten op noemen die je kan kopen als je Neres verkoopt. Je hoeft Neres niet te verkopen om deze aankopen te doen. Waarom zou je verkopen als je iets goed in huis hebt, financieel sterk staat en je door wilt bouwen tot een ploeg die structureel europees succes boekt.
Elke speler verkopen omdat er leuk bod op komt is onzinnig en slaat nergens op.

14 mei 2019 om 21:18

Jefe: Ik ben het met je eens dat je voldoende basis moet hebben, liever nog iets meer, om volgend jaar verder te kunnen bouwen. Neres is een leuke speler, maar niet onvervangbaar als Ziyech of de Ligt. Of zelfs vdbeek.

Ik ben het dan ook eens met D-Bergkamp dat je voor Neres drie spelers haalt die en in dit Ajax passen en elk op hun beurt mogelijk weer geld gaan opbrengen. Plus versterking op meerdere posities in het elftal.
Neres is zo'n speler waar je nu je slag mee moet slaan nu hij hot is en iedereen zijn mindere periodes vergeten lijkt te zijn. Kun je nu 10-20 mil meer voor krijgen.

Ben het wel weer eens met jou dat Ajax een beetje normaal met hun geld om moet gaan. Bergwijn? Moet Ajax helemaal niet aan beginnen, alleen al omdat hij van PSV is gaat Ajax gewoon veel teveel betalen. Denk dan ook dat dit hele gedoe een prank is van iemand richting PSV die nu helemaal stijf staan van het chagrijn.

14 mei 2019 om 21:46

Jefe24, je moet niet elke speler verkopen als er een leuk bod komt. Je moet gericht kijken wat je wilt verliezen. Dit jaar ben je F de Jong kwijt. Volgend jaar Onana en Tagliafico. Terwijl Neres, Vd Beek, Neres en Ziyech normaliter in dezelfde twee transferperiodes zullen vertrekken. Oftewel je moet kijken naar de vervangers die beschikbaar zijn en aan de hand daarvan kiezen of je een speler laat vertrekken. Pavon en Vargas zullen over een jaar niet meer beschikbaar zijn. Terwijl je beiden, samen met Odegaard, nu al kunt halen om Neres (en Ziyech) te vervangen. We kunnen dromen dat er geen spelers meer vertrekken maar dat is niet realistisch. Als je nu Neres verkoopt en daarmee Pavon, Vargas, Alvarez en Odegaard binnen haalt (met wat geld van Frenkie) dan heb je het vertrek van Neres, Ziyech en de Ligt al opgevangen. Kunnen ze allemaal alvast een jaar wennen en inpassen. Lange termijn visie !

15 mei 2019 om 11:11

@jefe, ik ben het hier toch niet helemaal met je eens. Je moet het in breder perspectief bekijken. Als Ajax zich met het geld voor Neres op 2 posities kan versterken, dan kun je misschien op die ene positie iets minder worden, maar als team wel beter. Komend seizoen is er namelijk 1 ding echt belangrijk, dat is kampioen worden. Dit omdat het jaar daarna de kampioen direct in stroomt in de groepsfase, want enorm veel geld garandeert.

Dus als je met de transfer van Neres idd Pavon, Vargas en Alvarez kunt halen, dan ga je op 1 positie iets achteruit, maar op 2 andere vooruit. Je hele team wordt dan alsnog sterker.

15 mei 2019 om 12:08

Ik snap jullie echt niet. Waarom blijven jullie hameren om Neres te verkopen. In m'n eerste reactie geef ik duidelijk aan waarom het niet nodig is en jullie blijven maar komen met dat het zowat noodzakelijk is... Ajax hoeft Neres niet te verkopen om deze aankopen te doen. Er is al meer dan zat geld. Het feit dat ze interesse tonen in Bergwijn geeft al aan dat Ajax een enorm budget heeft. Dus nogmaals als die aankopen die je noemt kan je ook halen zonder Neres te moeten verkopen. Dus je kan kwaliteit kopen en aanvullen op de kwaliteit die je al hebt. Buiten dat er komen ook nog eens talenten aan en ook daar moet je ruimte voor houden. Je zegt zelf al ajax moet kampioen worden. Dus jij wilt een speler verkopen waarvan je weet dat hij succesvol is bij ajax en een belangrijke rol vervult, verkopen voor een speler waarvan je nog niet weet of het wat wordt bij ajax.

Mooi Neres verkopen, Bergwijn binnen halen

50 miljoen wel weinig voor Neres, vind hem echt één van de beste van Ajax. Heeft diepgang een actie en scorend vermogen. Dat zie je nauwelijks nog. Doet me veel denken aan mezelf.

14 mei 2019 om 18:55

De bescheidenheid siert je😂

14 mei 2019 om 19:08

Haha ook van die kleine oogjes zeker ;}

14 mei 2019 om 21:55

Briljante reactie! 😂😂

15 mei 2019 om 02:29

Grapjas, mooi hoor

Oh wacht onderbouwing: leuk humorvol comment van je, laat mij wel grinniken

Verkeerde onderbouwing maar goed anyway, Neres zal zich best prima thuis voelen in Parijs.. Zoniet op veld dan erbuiten en mocht het gebeuren, alle succes!

Neres weg, Odegaard kopen. Wordt gezegd dat niet mogelijk is Odegaard te kopen maar blijf het hopen tegen beter weten. Of scout een nieuwe lalaaalalalalalalalalaaaa

50 miljoen is echt aan de lage kant, te weinig in mijn ogen. Gewoon weer gaan voor 70 miljoen als minimum. Het is een jonge, zeer getalenteerde international van een geweldig voetballand als Brazilië. Ook zijn prestaties in de Champions League waren imponerend. Voor 50 miljoen zou Neres echt een koopje zijn en dan zie ik hem dus liever nog een jaar blijven.

14 mei 2019 om 18:57

Normaliter vind ik je best realistisch...voor een Ajacied...😂 Maar ditmaal overdrijf je wel een (klein) beetje 😁

14 mei 2019 om 19:03

Waarom is dit niet realistisch? Een 16-jarige Braziliaanse speler zonder enige prestatie op topniveau kost 45 miljoen, dus een jonge international met prestaties in de Champions League mag echt wel 70 miljoen kosten. En nogmaals, anders houden. Dat laatste vele malen liever. Maar het slaat nergens op om in de winter 45 miljoen af te wijzen, terwijl hij toen wisselspeler was, en na zijn prestaties de afgelopen maanden ineens genoegen te nemen met "maar" 5 miljoen meer. Die stijging is natuurlijk veel en veel te weinig als je kijkt naar de verbetering van zijn sportieve prestaties op het allerhoogste niveau.

14 mei 2019 om 19:53

De reden dat de transfer niet doorging was niet het transfer bedrag, maar dat Lainez niet kwam. Anders was Neres nu speler in China geweest.

14 mei 2019 om 19:54

@De Toekomst

Het is maar wat de gek ervoor geeft en meestal zijn meerdere geruchten een aardige indicatie voor de uiteindelijke transfersom. Die geruchten vertellen eigenlijk het hele seizoen al dat hij zo'n 45-55 miljoen euro op gaat leveren.

Verder moeten we het ook niet overdrijven. Neres heeft het goed gedaan, maar om nou met 80 miljoen aan te komen zetten is wel heel erg overdreven. De bedragen waar men het nu over heeft, zijn marktconform en vrij realistisch. We hebben het hier niet over een Sterling die elke wedstrijd beslissend is.

14 mei 2019 om 20:26

Spelers vertegenwoordigen tijdens de winterstop nu eenmaal een hogere transferwaarde...

14 mei 2019 om 20:05

@detoekomst. Ik vind international, die zie ik veel voorbijkomen, nog een beetje een zwak argument. Heeft 1 interland gespeeld, een oefen wedstrijd tegen Panama. Zag dit bij youness ook altijd voorbij komen omdat ie met Duitsland c mee mocht naar de confed cup.

14 mei 2019 om 20:51

International met 1 cap achter zijn naam en omdat destijds Vinicius geblesseerd was.

Hoop toch dat hij bij Ajax blijft. Ziyech, Tadic en Neres zijn erg belangrijk in het voorbereiden en maken van goals! Het vervangen van Mazroui, de ligt, schone en de Jong is al lastig genoeg!

14 mei 2019 om 19:16

Mazraoui gaat niet weg toch?

14 mei 2019 om 19:29

Niet goed genoeg voor Ajax. Wisselspeler voor middenveld. Als hij zich blijft ontwikkelen over half jaar a jaar wellicht basisspeler op het middenveld. Maar als rb in elk geval niet goed genoeg. Dus als hij wordt verkocht voor een miljoen of 10 a 15 heb je als ajax een superdeal gemaakt.

14 mei 2019 om 19:41

Volkomen onzin dat Mazraoui niet goed genoeg is, nog een duidelijke misgunner. Aan de bal een van de meest zekere bij Ajax, veel gezegd bij dit elftal.

14 mei 2019 om 19:53

Ajaxcunian. Ben het 100% met je eens. Ik zie je voor de weetikveel hoeveelste keer Mazraoui verdedigen en ik ben het met je eens. Die jongen heeft zich echt fantastisch ontwikkeld dit seizoen, aan de bal ijzersterk en voetballend goed met name zijn eerste aannamen. Hopelijk komt hij op het middenveld uit de verf anders heeft hij in mijn ogen alsnog een streepje voor op Veltman op de rechtsback positie omdat hij aanvallend veel meer brengt.

Zou jammer zijn als hij weg gaat maar als het zo is halen we Begrwijn toch op....

14 mei 2019 om 22:06

Plus Lozano..hou je nog.wat geld over voor bijv keeper v Almere..

Pavon, kom er maar in !!

Je gaat Bergwijn toch niet voor 40 Mlj halen als je Pavon voor 20 kunt krijgen ???

14 mei 2019 om 19:00

Pavon staat al twee jaar stil in zijn ontwikkeling en is vooral gehyped op fora

14 mei 2019 om 19:17

1 jaar, was tot het WK gewoon top. Dit jaar gekwakkel met vorm en een blessure

16 mei 2019 om 02:20

@lucas
Pavon is gewoon niet goed genoeg.

14 mei 2019 om 19:16

Voor zo'n 40 miljoen kan Ajax Vargas, Anthony en Edson Alvarez halen. Lijkt mij een stuk verstandiger. Voeg daar nog Martinez (7,5 miljoen) en Odegaard (20 miljoen) aan toe en Ajax heeft zijn selectie zo goed als klaar voor volgend seizoen:

Onana
Mazraoui E.Alvarez Martinez Tagliafico
Odegaard Blind Vd.Beek
Vargas Tadic Anthony

Varela
Veltman Schuurs Magallan Sinkgraven
Gravenbergh Schone Marin
Labyad Huntelaar Cerny

Goede speler! In de champions league verzekerd van een basisplaats maar in de Eredivisie niet. Als je dan toch geen onbetwiste basisspeler bent ( wat hij eigenlijk wel zou moeten zijn) lijkt me een vertrek de beste optie! Beter salaris en standaard kampioen worden in Frankrijk lijkt me ook wel ok, hopelijk bereikt Paris ook een keer de halve finale van de CL.

14 mei 2019 om 19:10

Kreeg uiteindelijk wel gewoon een basisplaats in de Eredivisie. Alleen de laatste wedstrijden wat meer rust en dat is achteraf gezien wel begrijpelijk. Zo een heel seizoen veel wedstrijden eiste wellicht op het verkeerde moment zijn tol, voordat de wedstrijd tegen de Spurs zou beginnen.

14 mei 2019 om 19:24

Oja rust, vreemd dat Neres allee rust kreeg. Van de Beek Ziyech en Tadic speelde gewoon van het begin. Maar rust klinkt idd beter dan gepasseerd worden voor middelmaat!

14 mei 2019 om 19:32

Gezien hij niet mee kon doen de laatste wedstrijd in de cl. was hem rust geven de juiste zet. Zat blijkbaar al tegen een blessure aan.

14 mei 2019 om 19:33

Ik bedoel dan ook rond de winterstop. Sinds die periode heeft hij gewoon een basisplaats weten te verkrijgen. Weet dus niet waarom je zover terug gaat naar het begin van het seizoen.

Kun je niet weigeren. Wellicht nog 55 vragen.

14 mei 2019 om 19:09

Dat zeiden ze afgelopen winter ook over het bod van 45 miljoen... En als ik het goed heb heeft Overmars daarover gezegd dat het bod eigenlijk nog hoger was, maar dat weet ik niet zeker.. Hoe dan ook, Ajax kon dat afwijzen toen hij wisselspeler was. Dan kan Ajax een bod van 55 miljoen, na alle inkomsten de afgelopen maanden, nu ook afwijzen voor een bepalende speler.

14 mei 2019 om 20:54

Ajax wees dat bod af omdat Lainez niet kwam. Als Lainez was gekomen had ik Neres zien vertrekken.

Wat een rijtje kansloze nep clubs worden in verband gebracht met onze David... als PSg met een fooi van 50 miljoen voor een Braziliaans international komt (als je naar zn concurrenten daar kijkt denk je:wat moeten ze met hem) kunnen ze hem op hun buik schrijven en blijft hij gewoon! Alleen atletico zou ik een mooie club vinden voor hem AC en Everton is een rechtstreekse degradatie ten opzichte van Ajax!

14 mei 2019 om 19:11

Ik zie atletico niet als mooie club voor Neres. Misschien voor de sfeer leuk, maar qua voetbal zou ik als Neres zijnde wel een andere bestemming voor ogen hebben.

14 mei 2019 om 19:18

Heb je wel gelijk in superNico betreffende atletico maar moet ik dan denken aan Arsenal? Of Dortmund? Sevilla?

14 mei 2019 om 19:32

Het is de vraag of het voetbal volgend seizoen nog hetzelfde is als dit jaar. De fans zijn langzaam klaar aan het raken met het betonvoetbal, aangezien het spelersmateriaal uitstekend is voor aanvallend voetbal.

14 mei 2019 om 19:34

Sevilla zou ik wel een mooie ploeg vinden voor hem, maar volgens mij zijn die al voorzien.

14 mei 2019 om 19:36

Oh. Dat zou zeker mooi zijn. Atletico was wel bezig om wat meer voetbal in de ploeg te krijgen met spelers als Lemar en Gelson Martins. Als Neres erbij komt en ze eventueel nog meer aankopen doen, zou dat wel mogelijkheden bieden tot meer aanvallend voetbal.

14 mei 2019 om 19:37

Precies! Hopelijk stellen we een aanvallend ingestelde coach aan.

14 mei 2019 om 19:30

Lemar - Griezmann - Neres zou wel een heerlijke aanval zijn zeg!

Kunnen ze Bergwijn niet halen? kost iets minder, kunnen wij Neres nog een jaartje behouden en volgens sommigen is Bergwijn toch beter dan Neres... mooie win-win lijkt me

Ja PSG heeft behoefte aan nog een aanvaller. Zeker nu de trainer met steen en been klaagt over te korten op het middenveld en verdediging. Logisch dus.

14 mei 2019 om 20:59

Tekorten in de verdediging? Daarom stelt Tuchel er ook 6 op en speelt Alves als winger.

PSG heeft wel degelijk behoefte aan een aanvaller.

De meesten slaan hier zoals gewoonlijk weer door met hun bedragen. 50 miljoen is natuurlijk een prachtig bedrag voor Neres.

14 mei 2019 om 19:34

Maar in deze op hol geslagen transfermarkt kan Ajax ook gewoon 80 miljoen vragen. Voor Frenkie wordt al 86 miljoen betaald en dat is nog maar een middenvelder. Neres is een aanvaller en was zeer belangrijk voor Ajax in de CL en in de eredivisie. Bovendien speelt hij nu voor de selecao. En heeft Ajax het geld niet nodig want Ajax verkoopt De Ligt, Ziyech en Frenkie al en mogelijk ook Vd.Beek en Dolberg. Dan kan Ajax beter Neres behouden ipv voor 50 miljoen meer gaan.

14 mei 2019 om 20:04

Vragen is wat anders dan wat hij moet opleveren. Ajax mag vragen wat ze willen. Maar dat de markt op hol is geslagen betekent niet dat er in een keer voor iedere speler te veel betaald wordt. De vergelijking met Frenkie snap ik dan ook niet helemaal. Dat is, evenals de Ligt een uniek talent. Voor een speler als Neres zijn er veel meer alternatieven.

14 mei 2019 om 20:38

ALS dat al zo is kan Ajax alsnog 80 miljoen voor hem vragen want Ajax wilt hem niet kwijt en heeft/kriigt al geld genoeg binnen. Dan is alleen een exorbitant hoog bedrag nog interessant om Neres voor te verkopen. En dan moet je wel denken aan 70/80 miljoen. Zo niet blijft hij nog lekker een jaartje bij Ajax.

Ik zou deze jongen graag bij Atletico willen zien. Lemar - Griezmann - Neres is op papier een uitstekende aanval. Het middenveld bestaande uit Saul - Rodri - Koke zouden ook voor genoeg aanvoer moeten kunnen zorgen. Al helemaal als we Telles en Sidibe hoog laten opkomen vanaf de zijkanten. Hopelijk stellen we een trainer aan die aanvallend wilt voetballen zoals bijvoorbeeld Tuchel. Krijg dan wel weer zin in volgend seizoen!

Direct doen. Zo bijzonder is hij niet. Goed bedrag, dag!

14 mei 2019 om 19:54

Zo bijzonder is hij niet? Heb je de CL campagne gekeken?

14 mei 2019 om 23:58

Jawel. Hadden net training en mijn teamgenoten kwamen ook met allerlei statistieken. Die zijn indrukwekkend. Alleen vind ik hem niet bijzonder. Kan me niet bekoren. Vandaar. Kennelijk geen type speler waar ik warm of koud van wordt.

Normalitair is Neres nu zo’n 40 a 45 miljoen waard, maar er is al een bod van 43 miljoen geweigerd (Guangzhu Evergrande); De prestaties die dit seizoen zijn geleverd (goal en de acties tegen Real, de goal in de thuiswedstrijd tegen Juventus), lijkt mij 60 a 65 miljoen nu toch wel realistischer. In het verleden hebben er veel Brazilianen bij PSG gevoetbald, maar vind ik dit geen club voor Neres (dan eerder een Liverpool, city of Juventus).

14 mei 2019 om 20:11

Ja tuurlik min 65 miljoen...wat zeg ik, 165...hou toch op man

14 mei 2019 om 20:18

Hoeveel vind jij Neres dan waard als ik vragen mag? 40 a 45 miljoen? heeft nog gewoon een 3-jarig contract, is international van Brazilië en na morgen precies 100 wedstrijden voor het eerste van Ajax gespeeld (en is naast doelgericht ook nog eens snel).

14 mei 2019 om 20:53

Wat ie waard is is niet van belang want de markt zal t bepalen. Maar kom op, neres is een leuke voetballer en voegt bij ajax absoluut regelmatig iets toe. Maar hij is bij lange na niet bepalend. Totaal niet van t kaliber de Jong, de ligt, tadic en ziyech. Die spelers zijn absoluut bepalend geweest het hele seizoen. Ik denk dat n bergwijn net zo bepalend zou kunnen zijn. Is een Nederlands international maar evengoed niet stabiel een heel seizoen. Zou neres dan 60 waard zijn en bergwijn maar 30??

14 mei 2019 om 20:57

International omdat Vinicius en Neymar geblesseerd waren ja. Moet nog maar zien of hij tot de vaste selectie gaat behoren met al die concurrentie voorin bij Brazilië.

14 mei 2019 om 21:01

Een bedrag van 43 m is al geweigerd door Ajax, dat betrof toen een Chinese club.

14 mei 2019 om 21:05

En iedereen weet dat Chinese clubs maar gewoon wat bieden... Dat bod werd geweigerd omdat Lainez destijds niet kwam, Neres had er immers wel oren na.

14 mei 2019 om 21:10

Brazilië heeft gewoon een goed elftal met een uitgebalanceerd elftal, en ik vind het hoe dan ook knap dat hij bij de selectie zit (Bank en soms spelen). Hij heeft misschien nog niet zijn potential gehaald, want hij is nog relatief jong, maar we kunnen niet ontkennen dat hij toch al aardig goed speelt. Is trouwens in het begin door best wel wat mensen bekritiseerd en soms zelfs spottend over gedaan. Ik zie Neres persoonlijk liever eerst bij een club spelen die net onder de top zit (watford, Leipzig, wolverhampton, Sevilla, Valencia ofzo).

14 mei 2019 om 21:17

Hij heeft 1 periode bij de selectie gezeten (2 wedstrijden) waarvan er 1 gespeeld en dat was 27 minuten in een oefeninterland.

14 mei 2019 om 21:24

Dat klopt allemaal, kan ik ook moeilijk ontkennen; Vind alleen dat hij iets verfrissends heeft en dat hij in potentie toch wel een interessante speler is voor clubs uit de top 20.

En waar gaat hij spelen pff, lijkt me sportief gezien geen goeie stap voor hem. Neymar, Mbappe en Dimaria tsja alsof hij die gaat wegspelen.

14 mei 2019 om 22:04

Choupo moting en Diaby hebben bij elkaar zo'n 3000 minuten gemaakt. Die minuten kan Neres prima overnemen.

Voor zo'n bedrag zal Ajax moeten verkopen. Kijkend naar Liverpool, dat Coutinho verkocht, maar hier wel van Dijk en Becker voor terug kocht. Hierdoor in mijn ogen toch weer sterker geworden.
Zorgen dat het geraamte blijft staan: Onana, Nico, Blind, veldman, Mazraoui, van Beek of Ziyech en Tadic, met daaromheen enkele jeugdspelers en aankopen met een toegevoegde waarde.
Kristensen verkopen en Dolberg verhuren en dan hopen dat één van de reeds gekochte spelers een meerwaarde voor het elftal zal blijken in de toekomst.

Geen probleem lijkt me. Ajax had opvolger al in beeld toch? Paar Argentijnse opties en een Braziliaan die ook in Brazilië opvolger van Neres is? Weet t niet precies meer. Enfin, talent genoeg. Zolang er maar een speler met diepgang komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Rennes377
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
Á. Di MaríaMiddenvelder206
Pablo SarabiaMiddenvelder162
M. VerrattiMiddenvelder150
K. MbappéAanvaller1513
K. NavasKeeper160
I. GueyeMiddenvelder141
MarquinhosVerdediger161
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

56 fans
Aanvaller, 22 jaar

In de wandelgangen

Maandag 27 januari
Everton en Internazionale naderen een akkoord over Matias Vecino. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren