‘Beul van Hirving Lozano’ kan zich voorlopig niet vertonen in Mexico

Maandag, 29 april 2019 om 21:37Dominic Mostert

Freek Heerkens wenst Hirving Lozano een spoedig herstel toe. De verdediger van Willem II blesseerde de aanvaller van PSV op donderdag en maandag werd duidelijk dat Lozano dit seizoen niet meer in actie zal komen. Bij Peptalk benadrukt Heerkens dat hij Lozano niet expres blesseerde. "Er was geen sprake van intentie."

"De bal was net te kort. Ik probeerde er voorlangs te glijden. Lozano stond met zijn volle gewicht op het rechterbeen. Dat is eigenlijk het lelijke van deze tackle", blikt Heerkens terug. Na de wedstrijd zocht hij de kleedkamer van PSV op, om Lozano duidelijk te maken dat er geen intentie in het spel was. "Vandaag heb ik gelezen dat zijn seizoen voorbij is. Dat klinkt heel ernstig, maar het zijn nog maar twee wedstrijden."

"Ik heb contact gezocht via assistent-trainer Reinier Robbemond van PSV (vorig jaar trainer van Willem ll, red.) en aangegeven dat ik hem een spoedig herstel wens", voegt Heerkens daaraan toe. Ondertussen uiten voetbalfans vanuit Mexico hun frustratie op Twitter richting de Willem II'er. "Ze zullen het een zware rode kaart vinden, maar ik kan het helaas niet meer veranderen."

"Of ik mijn naam heb ingetikt op Twitter? Dat heb ik niet gedaan, maar ik heb wel berichten voorbij zien komen die vrienden of bekenden hebben doorgestuurd", aldus de 29-jarige mandekker. Tafelgenoot John van den Brom, de trainer van AZ, spreekt van een ongelukkige tackle. "Als dat met dit soort spelers gebeurt, dan krijg je deze reactie van supporters."Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door robby)

Gewoon gezellig met robben op vakantie gaan naar Mexico.

29 april 2019 om 22:26

"No era penal!"

Krijg je dat de hele vakantie te horen..

30 april 2019 om 07:02

Haha, zoals die ene kerel die twee jaar lang dit elke dag had getweet.

Een vriend van mij die vaak reist zegt dat het lokale volk vaak met plezier beginnen over het Nederlandse voetbal en hun spelers wanneer ze hem vragen waar hij vandaan komt. Dat gebeurde dus ook toen hij een jaartje terug naar Mexico ging, alleen was de gastvrijheid ver weg toen hij zei dat hij uit Nederland kwam. Het zit blijkbaar nog steeds erg diep bij de Mexicanen. Ze zullen ons nu waarschijnlijk ook al haten omdat Guti nooit speelt.

29 april 2019 om 22:06

Zal dat niet puur toeval zijn. Ik heb zelf Mexicaanse vrienden omdat ik daar zelf 3 keer geweest ben. Robben is daar niet heel populair inderdaad, (al is hij ook niet staatsvijand nummer 1). Maar de Eredivisie wordt daar uitgezonden en tuurlijk heb je Barca en Real maar daarna zal PSV misschien wel de populairste club zijn. Ook hebben ze daar veel bewondering voor Ajax nu ze het zo goed doen.

29 april 2019 om 22:12

Dat valt best mee, vanuit eigen ervaring. Ben er laatst nog geweest en over voetbal of andere zaken praten met Mexicanen gaat prima. Vind het één van de vriendelijkste mensen (buiten de toeristische plekken om dan).

30 april 2019 om 01:03

Broodje Aap-verhaal dit, ik zat vorig jaar zelf ook in Mexico en ze zijn Robben inderdaad nog niet vergeten maar dat ze daardoor meteen de gastvrijheid over boord gooiden heb ik nergens meegemaakt

Lachen, die Mexicanen zijn ongeveer de grootste swalbe koningen van de wereld en die hadden toen een hoop ophef over Robben. 10 swalbes tegen9ver 1 zo een overtreding terwijl hij het nog niet eens expres deed. Daar in dat land hebben ze wel iets anders te doen dan zich hier over druk te maken. 5000 moorden per jaar drug gerelateerd bijvoorbeeld. Over andere zaken nog maar te zwijgen. N8gmaals vervelend dat lozano er de laatste twee wedstrijden niet bij kan zijn.

Jammer dat er niet aan Freek gevraagd of ie zich hier druk om maakt. Freek kennende zal ie hier smakelijk om lachen, die maakt zich alleen druk van Lozano denkt en in de kleedkamer was al duidelijk dat Lozano dit ook als ongelukkig ziet. Mooi ook dat VD Brom en ook de andere aan tafel aangaven dat dit soort dingen gebeuren en dat Freek hiervoor terecht geen kaart heeft ontvangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Willem II

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. KöhnVerdediger90
U. JenssenVerdediger90
D. SaddikiMiddenvelder91
G. SağlamMiddenvelder91
M. KöhlertAanvaller92
C. NunnelyAanvaller93
M. SvenssonAanvaller91
Voor de complete selectie: Clubpagina Willem II.

2 fans
Verdediger, 32 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren