Botteghin baalt: ‘Het is een mooie club met mooie supporters’

Donderdag, 25 april 2019 om

Eric Botteghin denkt niet dat NAC Breda nog te redden is. De ploeg van Ruud Brood staat aan de rand van de afgrond na de 0-4 nederlaag tegen Feyenoord van woensdagavond; als Excelsior donderdag wint bij ADO Den Haag, is degradatie een feit voor NAC. Botteghin speelde tussen 2011 en 2013 voor NAC en vindt het jammer dat zijn oude club lijkt af te dalen naar de Keuken Kampioen Divisie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou je de degradatie van NAC Breda jammer vinden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door bender)

Dat kwam gisteren tijdens het live meepraten ook met regelmaat aan de orde. Een stad waarin voetbal leeft, enthousiaste supporters, echt gras (!). Voor de club en de supporters echt zonde dat deze club gaat degraderen (wat een visionair die Botteghin ().
Qua voetbal was het echter helemaal niets. Gisteren oversteeg NAC de kwaliteiten van een middenmoter in de KKD niet. Ze hebben dus -qua voetbal- niets te zoeken in de ED.

25 april 2019 om 08:23

Maar in welke stad leeft voetbal niet..?

25 april 2019 om 09:57

In Assen, in Almere... er zijn echt wel steden die niets met voetbal hebben en ook geen club hebben om financieel te ondersteunen.

25 april 2019 om 17:44

In heel Zeeland niet, Apeldoorn...

25 april 2019 om 08:24

En dan durft Botteghin te zeggen dat het komt omdat ze zonder vertrouwen spelen. Nee Eric, het gros van deze spelers is brandhout en heeft de mentaliteit van een ontbindend kadaver.

25 april 2019 om 08:33

Oh, waar zegt hij dat dan? " De Braziliaan voorspelt dat NAC inderdaad gaat degraderen. "ja, dat gaat gebeuren. Helaas, ik vind het jammer." Het spel van NAC tegen Feyenoord had al veel weg van dat van een degradant. "je merkt aan alles dat ze geen vertrouwen hebben." "

Ik lees dat hij voorspelt dat ze gaan degraderen en dat hij het gisteren al zag aan de manier van spelen, zonder vertrouwen. Iets dat mij gisteren ook al opviel trouwens, een team dat weet dat de strijd al gestreden is. Nergens lees ik dat het spelen zonder vertrouwen de reden is van degraderen.

25 april 2019 om 09:04

Baardgrasmus, hij geeft aan dat ze gister zonder zelfvertrouwen leken te spelen. Vanuit zijn en jouw oogpunt snap ik die constatering, maar ik zie het wekelijks en die gasten spelen al het grootste deel van het seizoen zo. Dat heeft niks met vertrouwen te maken, maar met mentaliteit.

25 april 2019 om 09:10

Maar jij schrijft "en dan durft Botteghin te zeggen dat het komt omdat ze zonder vertrouwen spelen. " Dat suggereert dat Botteghin een causaal verband legt, maar dat doet hij helemaal niet.

25 april 2019 om 09:40

Hij zegt dat ze zonder vertrouwen leken te spelen en dat het daarom zo abominabel was. Hij legt dus een casuaal verband tussen degradant zijn en met vertrouwen spelen. Dat is niet zo, de spelers zijn van nature gewoon abominabel. Degradant ja of nee staat daar los van.

Allemaal leuk de mooie praatjes over NAC, maar het beleid is gewoon slecht en nog meer dan dat. De club verdient geen eredivisie en dat is gewoon de keiharde waarheid.

Toch mooi gesproken door deze man. Ik snap die gigantische gun factor voor Emmen ook niet zo. Liever de graafschap met echt gras dan Emmen met een plastic veld. Emmen wilt wachten tot 20/21 wanneer er geld uit de pot vrij komt, nou dan zien we jullie dan wel weer terug in de eredivisie.

NAC degraderen is ook gewoon eeuwig zonde. Weer een grasmat die verdwijnt uit de eredivisie en het is maar afwachten wat je er voor terug krijgt.

25 april 2019 om 08:51

Het is toch al duidelijk wat je terug krijgt en dat is Twente met een groot stadion en echt gras.

25 april 2019 om 09:08

Maar er kunnen nog meer KKD clubs met kunstgras terugkeren als ze de nacompetitie toevallig goed spelen. Hoop dat De Graafschap er ook in blijft met het oog daarop.

Buiten de ondergrond ook gewoon jammer dat een club met de aanhang van NAC de ED verlaat komend jaar. Clubs als NAC geven de ED kleur. Jammer.

NAC heeft in mijn ogen de beste supporters om sfeer te maken. Jammer dat het avondje nac er komend seizoen niet meer is, maar dit voetbal was ook echt niet om aan te zien. Zonde van zo een club met een mooie geschiedenis, maar heeft vaker in de eerste divisie gezeten. Het beleid moet daar echt veranderen, hoop is dat zo een club uiteindelijk niet ten onder gaat.

25 april 2019 om 11:51

KKD is veel Op vrijdag avond Toch. Genoeg avondjes NAC dus! Succes daar.

De enige schuldige aan de NAC-malaise is Pierre Van Hooijdonk. Die heeft dit hopeloze elftal samengesteld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse242
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller158
L. SinisterraAanvaller152
C. ToureAanvaller00
J. BijlowKeeper00
Elber EvoraKeeper00
N. MarsmanKeeper20
K. VermeerKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

47 fans
Verdediger, 32 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 11 december
Liverpool is een van de zes clubs die de ontwikkelingen rond Neymar in de gaten houdt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren