Kik Pierie waarschuwt: ‘Dan had ik net zo goed bij Heerenveen kunnen blijven’

Zaterdag, 20 april 2019 om

Kik Pierie gaat er alles aan doen om volgend seizoen basiskracht van Ajax te worden. De verdediger, die voor minimaal vier miljoen euro van sc Heerenveen overkomt, vreest niet dat hij veroordeeld zal zijn tot wedstrijden bij Jong Ajax. Perr Schuurs maakte vorig jaar zomer de overstap van Fortuna Sittard naar Amsterdam en speelde sindsdien slechts één Eredivisie-duel. Hij maakt zijn minuten vooral in de Keuken Kampioen Divisie, bij Jong Ajax.

Pierie is niet bang dat hem hetzelfde te wachten staat als Schuurs. “Natuurlijk wil ik bij Ajax gaan spelen, anders zou ik die kant niet op gaan. Bij een grote club zijn er geen garanties, maar ik ga gewoon voor mijn kans daar en dan zullen we wel zien hoe het loopt”, vertelde Pierie na de nederlaag tegen Heracles Almelo (2-1), in gesprek met de NOS.

Pierie is bij Heerenveen al twee jaar verzekerd van een basisplaats en heeft dan ook al meer dan zestig duels in de hoofdmacht in de benen. “Ik zou niet de stap maken als ik het hele seizoen in Jong Ajax moet gaan spelen”, benadrukte Pierie. “Dan had ik net zo goed bij Heerenveen kunnen blijven. Ik ga naar Ajax om de concurrentiestrijd aan te gaan. Er staat al een heel goed team, maar ik ga proberen mijn plekje te veroveren.”

Pierie is de tweede versterking voor komend seizoen bij Ajax. Eerder werd bekend dat middenvelder Razvan Marin overkomt van Standard Luik. De gedeeld koploper van de Eredivisie betaalt 12,5 miljoen euro voor de Roemeen. Ajax is naar verluidt al enige tijd met FC Emmen akkoord over de negentienjarige doelman Kjell Scherpen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door scepticus38)

Prima instelling. Vechten voor je kans.

20 april 2019 om 11:23

Dat gedeelte over vechten voor zn kans is idd mooi, maar de quote over jong ajax is wat minder fraai. Ik acht de kans enorm groot dat hij daar de komende jaren door gaat brengen. Ajax wil geen champions league spelen met Pierie in de basis en op de bank gaat hij ook niet beter worden. Ik snap de stap van ajax om pierie te halen maar ik snap de stap van pierie naar ajax niet. Als hij speelminuten wil maken is dat niveau echt te hoog gegrepen imo.

20 april 2019 om 13:50

Laten we de voorbereiding nu maar gewoon afwachten en dan gaan we bet daarna vanzelf wel zien joh. Sommige spelers maken enorme stappen en andere kunnen niet met de druk omgaan. En wat hij zegt over jong Ajax snap ik wel. Die jongen heeft al ruim 60 eredivisiewedstrijden in de benen. Dan ben je de KKD echt wel ontgroeid. Dat kan net als bij Sanchez voor heel even, maar ook niet meer dan dat.

Als hij voetbalt zo als gister dan gaat dat hem niet lukken.

20 april 2019 om 09:32

Ach, zo kan je ook wedstrijden aanhalen van Ajax talenten die hele slechte potten speelde dit seizoen. (ED)

Je gaat sowieso geen de Ligt terugvinden, dat weet je van tevoren. Ik vind het prima dat hij voor zijn kans gaat, maar er zijn er meer teleurgesteld (waar is bv Labyad?).

20 april 2019 om 09:35

Labyad bakt er niks van. Gewoon 7 miljoen weggegooid met zijn komst. Noa Lang is nu al beter.

20 april 2019 om 09:48

Het was maar (een niet willekeurig gekozen) voorbeeld. Als je ambities hoog zijn, is de te tolereren foutenmarge laag. Ik ben heel benieuwd hoe dat met hem gaat volgend jaar.

20 april 2019 om 11:30

Labyad is duidelijk tegengevallen en voor dat bedrag eigenlijk een miskoop. Niets aan te doen, die zitten er ook tussen. Hopelijk herpakt hij zich.

20 april 2019 om 11:38

Ik heb de komst van Labyad nooit helemaal begrepen. Elders heeft Labyad het ook niet waar kunnen maken en bij FC Utrecht had hij een paar leuke wedstrijden. Niet iedere aankoop kan een schot in de roos zijn. Verlies accepteren en door selecteren.

20 april 2019 om 09:52

@njfromvol

Quote: "je gaat sowieso geen de Ligt terugvinden, dat weet je van tevoren. Ik vind het prima dat hij voor zijn kans gaat, maar er zijn er meer teleurgesteld (waar is bv Labyad?)".

Labyad heeft Zyech en Tadic voor zich, die komt gewoon te weinig aan spelen toe om zich in het team te vechten. Om te kunnen uitblinken is wedstrijdritme van cruciaal belang en dat heeft hij gewoon te weinig. Labyad heeft gewoon de pech dat hij door de nieuwe regels niet voor Jong Ajax mag uitkomen. Schuurs mag dat bijvoorbeeld wel en die maakt de laatste maanden een duidelijke progressie door. Ik heb Labyad nog lang niet afgeschreven. Er gaan genoeg spelers vertrekken waardoor zijn kansen om een basisplaats af te dwingen, zullen toenemen.

20 april 2019 om 11:01

"ik heb Labyad nog lang niet afgeschreven. Er gaan genoeg spelers vertrekken waardoor zijn kansen om een basisplaats af te dwingen, zullen toenemen."

Leuk bedacht, maar het meest logische is dat voor die vertrekkende spelers (jij noemt Tadic en Ziyech als concurrenten) gewoon weer nieuwe spelers worden gehaald die directe versterkingen zijn. Spelers die tussen de 12 en 20 miljoen gaan kosten. En wat denk jij dat er gebeurt, dat die spelers dan vervolgens op de bank gaan belanden? Niet erg waarschijnlijk.

Dus Labyad zal gewoon vooral speler 12, 13 of 14 zijn. Overigens kan hij ook nog op de plek van Van de Beek spelen, als aanvallende middenvelder. Maar ook als Van de Beek zou vertrekken, wordt daar een nieuwe speler voor gekocht. En ik denk dus niet dat de kansen voor Labyad 'toe gaan nemen'.

20 april 2019 om 14:50

Voor Labyad geld wat voor elke Ajacied geld: de beste speelt en zolang jij dat niet bent moet je er alles aan doen om dat wel te worden. Ajax 1 is geen vriendenteam waarbij de afspraak is gemaakt dat iedereen speeltijd krijgt.

Ik ben het met je eens dat het lastig gaat worden, Ajax zal inderdaad zoeken voor directe vervanging van vertrekkende spelers. Dus dan zou er al sprake van moeten zijn dat de aankoop in kwestie tegenvalt of geblesseerd raakt. Het is soms ook een kwestie van een beetje geluk hebben. Kijk naar Mazzraoui die het geluk had dat Keizer vertrok en met Ten Hag een trainer kwam die het in hem zag zitten terwijl spelers als Orejuela en Kristensen niet bepaald indruk hebben gemaakt. Vervolgens raakte aanvoerder Veltman zwaar geblesseerd. Dat geluk moet je soms ook maar net hebben. Natuurlijk moet je het dan wel direct staan en het waar maken, daarvoor verdiend zo'n speler natuurlijk alle lof.

Labyad hoeft nog niet afgeschreven te worden, maar het is inderdaad aannemelijk dat hij voorlopig een speler voor de breedte is en niet voor de basis.

21 april 2019 om 12:10

@constant kante

Quote: "leuk bedacht, maar het meest logische is dat voor die vertrekkende spelers (jij noemt Tadic en Ziyech als concurrenten) gewoon weer nieuwe spelers worden gehaald die directe versterkingen zijn. Spelers die tussen de 12 en 20 miljoen gaan kosten. En wat denk jij dat er gebeurt, dat die spelers dan vervolgens op de bank gaan belanden? Niet erg waarschijnlijk'.

Als het zo zou gaan als jij suggereert, en Ajax het plan zou hebben om de geldkraan wijd open te zetten, had de club natuurlijk nooit Piri en Scherpen aangetrokken. Het is duidelijk dat Ajax niet de transfermarkt iop gaat om een vervanger voor Zyech te halen als die weg gaat. Dat Zyech is gebleven, had zelfs de grootste optimist niet verwacht en is dus niets meer dan een positieve meevaller. Labyad is oorspronkelijk al als vervanger voor Zyech gehaald en die zal zijn kansen dus normaal gesproken gaan krijgen. Overmars heeft mijn gelijk ook min of meer bevestigd en uitgesproken dat er komende zomer hooguit 1 speler uit de categorie Tadic bijkomt en dat je hem niet moet vastpinnen als die niet komt. Er gaan spelers weg en de gaten die vertrekkende spelers achter laten zullen moeten worden opgevuld. En Labyad zal alle kans krijgen om in een van die vacatures te voorzien, er is natuurlijk niet voor niets 7 miljoen voor hem op tafel gelegd. Hij heeft het voordeel dat hij nu een jaar bij Ajax speelt en weet hoe de raderen draaien in de club. Het is aan hem om de kansen die hij krijgt te benutten. Datzelfde geldt voor Dailey Sinkgraven. De spelers die met Ajax in verband worden gebracht, zijn vooral verdedigers en aanvallers. Het is dan ook de verwachting dat voor die linies zal worden ingekocht. Een van de weinige middenvelders die wordt genoemd, is Odegaard, maar aangezien als aan hem inderdaad een prijskaartje wordt gehangen van 20 miljoen, gaat ook die niet komen. De spelers die Ajax eventueel nog gaat halen, zullen normaal gesproken uit het buitenland komen en het is eerder regel dan uitzondering dat die de nodige tijd nodig hebben om zich aan te passen en er niet meteen staan. Ik schat de kansen voor Labyad daarom hoger in dan de meeste anderen, maar we zullen over een paar maanden vanzelf zien hoe het balletje daadwerkelijk gaat rollen. Misschien ontpopt Sinkgraven zich in de voorbereiding wel als een revelatie en de kans is ook heel groot dat Gravenbergh definitief naar de A-selectie wordt overgeheveld.

Dit is wat een club sterker maakt, knokken voor je plek

Met zo'n instelling gaat deze jongen van een koude kermis thuis komen. Misschien dat hij over twee of drie jaar goed genoeg is voor de basis van Ajax1, maar volgend seizoen zeker nog niet. Die gaat zijn vrijdagavonden gewoon slijten op de toekomst.

20 april 2019 om 09:46

@davilla7

Quote: "met zo'n instelling gaat deze jongen van een koude kermis thuis komen. Misschien dat hij over twee of drie jaar goed genoeg is voor de basis van Ajax1, maar volgend seizoen zeker nog niet. Die gaat zijn vrijdagavonden gewoon slijten op de toekomst".

Met jouw instelling dat het bij voorbaat in al een verloren zaak is, gaat hij het sowieso niet redden.

20 april 2019 om 09:56

Dat mag je vinden, maar een beetje realisme kan soms geen kwaad. Als Perr Schuurs dat had gehad, was hij nu een stuk verder in zijn ontwikkeling en had hij een volledig Eredivisieseizoen bij Fortuna in de benen. Ik vind Pierie best een leuk talent, maar op basis van de wedstrijden die ik van hem gezien heb, kan ik mij niet voorstellen dat hij volgend seizoen al aan kan haken bij het hoge niveau van Ajax1.

20 april 2019 om 10:59

@davilla7

Quote: "dat mag je vinden, maar een beetje realisme kan soms geen kwaad".

Iemand afschrijven terwijl de inkt van zijn contract nog niet eens is opgedroogd, heeft niets met realisme te maken. Ik kan me ook niet voorstellen waarom je dat nodig acht, terwijl je daarmee ook kunt wachten tot hij de kans heeft gekregen om jouw woorden te logenstraffen en ook daadwerkelijk heeft gefaald. Hij is pas 18 jaar en op die leeftijd speelde Donny van der Beek nog in de A junioren, terwijl Kik al bijna 70 eredivisiewedstrijden achter zijn naam heeft. En met hem is toch ook alles redelijk goed gekomen.

20 april 2019 om 11:08

Scepticus

"hij is pas 18 jaar en op die leeftijd speelde Donny van der Beek nog in de A junioren, terwijl Kik al bijna 70 eredivisiewedstrijden achter zijn naam heeft. En met hem is toch ook alles redelijk goed gekomen."

Snap niet goed wat jouw argument hier is. Donny van de Beek heeft toch niet eerst 60 eredivisiewedstrijden gespeeld om daarna een jaartje of twee in de A1 en jong Ajax te gaan ballen? Dat is nou exact hét verschil met Kik Pierie! Die heeft dus wel al 60 duels eredivisie achter zijn naam! Dus wat Davilla aanhaalt, dat hij waarschijnlijk niet goed genoeg is om nu al aan te haken bij het niveau van Ajax1, is helemaal geen raar verhaal. En waarom zou de overstap naar Ajax voor hem dan zo'n goed idee zijn precies? Want je hebt wel een punt, waarom zou je een speler al afschrijven die nog geen minuut getraind heeft bij Ajax, maar ben eens heel erg eerlijk? Hoe groot schat jij de kans in dat Pierie direct basisspeler wordt?

Oftewel, sinds wanneer is stilstand vooruitgang?

En ook nog even wat anders. De kans dat De Ligt gaat vertrekken in de zomer is best groot, toch? Denk jij dat Ajax Pierie en Schuurs ziet als de opvolgers van De Ligt voor komend seizoen, of denk jij dat het realistisch is dat Ajax gewoon een topverdediger haalt die direct inzetbaar is voor de basis? Om het hoge niveau van dit seizoen voort te zetten?

20 april 2019 om 11:16

@ Davilla7

Op basis van wat jij hebt gezien, en jij bent scout bij Ajax?

Klaarblijkelijk is de technische leiding van Ajax meer overtuigd dan jij. Daarbij is het verschil tussen Pierie en Schuurs wel flink.
Schuurs 1 jaar in de basis bij een ploeg die promoveert naar de Eredivisie.
Pirie 2 jaar in de basis bij een solide middenmoter in de Eredivisie

Daarbij is het een gegeven dat als je met betere spelers omringt wordt je zelf ook beter gaat presteren. Immers met betere spelers is het makkelijker om je eigen zwakheden te camoufleren.
Bij Heerenveen en Schuurs bij Fortuna hadden/hebben ze spelers om zich heen die niet de kwaliteiten hebben om uberhaupt maar aan Ajax te mogen denken, zonder iets af te doen aan hun kwaliteiten.
Zowel Schuurs Als Pierie hebben die kwaliteiten wel.

Ik zie Pierie volgend seizoen gewoon basis spelen bij Ajax.

Ben eerder benieuwd wie de opvolgers van de andere vertrokken spelers gaat zijn.

En Ajax heeft veel geld verdiend met deze CL jaargang, echter gaat het er ook flink uit, aangezien er best flinke bonussen betaald zullen worden aan spelers vanwege juist die prestaties.
Ook qua transfersommen kan Ajax niet zomaar 20 miljoen voor elke speler neerleggen aangezien er dan ook nog een flink salaris betaald zal moeten worden, en dan eet je dat opgebouwde vermogen in rap tempo weer op. Immers hoge transfersom en flink salaris gaat het zeer rap.
Dus Ajax zal nog immer gewoon een verstandig financieel beleid moeten voeren.

20 april 2019 om 11:39

@scepticus38, ik schrijf hem helemaal niet af. Op de lange termijn kan het best een goede aanwinst zijn. Ik geloof alleen niet dat hij dat volgend seizoen al is. 70 Eredivsiewedstrijden achter je naam hebben op 18-jarige leeftijd is knap, maar dat is verder toch geen reden om aan te nemen dat hij volgend seizoen direct in de basis staat bij Ajax?

@the Ref, hoe denk jij dan dat het centrale verdedigingsduo van Ajax er volgend seizoen uitziet? Blind en Pierie zijn in ieder geval totaal niet complementair aan elkaar. Ten eerste zijn het beide linkspoten, en ten tweede hebben ze allebei dezelfde tekortkomingen (fysiek en in de lucht kwetsbaar). Naast Blind moet je in mijn ogen een fysieke verdediger als De Ligt of Magallan zetten, dan heb je een erg goed centrum. Ik neem aan dat Ajax dit ook van plan is. Ik ga er niet vanuit dat Blind volgend seizoen als back of als middenvelder opgesteld gaat worden, aangezien hij het nu uitstekend doet als centrale verdediger. Ik schat de kans dat Pierie een basisplaats krijgt zodoende erg klein in.

20 april 2019 om 14:24

Hahahaha een heel Eredivisie seizoen in de benen zegt ie nog wel met droge ogen. KKD was toentertijd zijn niveau en dat niveau is beduidend lager dan de Eredivisie. Ik heb meer vertrouwen in Kik dan Perr.

20 april 2019 om 14:52

Perr was vorig seizoen captain van Fortuna. Als hij was gebleven, was hij dit seizoen echt wel basisspeler geweest. Dus ja, dat zeg ik inderdaad met droge ogen.

20 april 2019 om 15:23

pierie kan zich max 1 seizoen met geen basisplek in de ed veroorloven, daarna moet je gewoon weg als speler om je te ontwikkelen. 1 jaar niet spelen is funest, tenzij het je om het salaris gaat.

21 april 2019 om 12:38

@constant kante

Quote: " Hoe groot schat jij de kans in dat Pierie direct basisspeler wordt?"

Laat ik die vraag eens beantwoorden door naar je eigen club te wijzen. Hoeveel Psv' ers zouden er aan het begin van het seizoen rekening mee hebben gehouden dat Pablo Rosario dit seizoen een vaste basisplaats zou veroveren en zelfs zijn eerste interland zou spelen. En hoeveel Ajacieden zouden er van te voren rekening mee hebben gehouden dat Joel Veldman zich na zijn blessure zonder enig wedstrijdritme zo moeiteloos zou aanpassen aan het niveau van het huidige elftal en hoeveel mensen zouden er van te voren rekening mee hebben gehouden dat Dailey Sinkgraven in de wedstrijd tegen Juve, ook zonder enig wedstrijdritme, zo moeiteloos overeind zou blijven? Als dat allemaal mogelijk is, waarom zou Kik Pirie met 70 eredivisiewedstrijden achter zijn naam, er niet in kunnen slagen om een basisplaats te veroveren bij Ajax en hetzelfde geldt voor Per Schuurs?. En waarom zou hij perse meteen een basisplaats moeten veroveren? Dat is natuurlijk helemaal geen must als hij maar voldoende aan spelen toekomt. Zo goed als iedere speler die de overstap maakt van een Provincieclub naar een topclub, heeft de tijd nodig om zich aan het hogere niveau aan te passen, of hij die stap nu op zijn 18e maakt of op zijn 25e. Als Ajax een topverdediger zou halen, moet die uit het buitenland komen, in NL loopt die niet rond. En 80 tot 90 procent van de buitenlanders die naar Ajax komen hebben tot een jaar nodig om te acclimatiseren. Dus maakt dat voor de kansen van Kik Pirie niet zoveel verschil uit als jij suggereert.

21 april 2019 om 12:47

@davilla7

Quote: "70 Eredivsiewedstrijden achter je naam hebben op 18-jarige leeftijd is knap, maar dat is verder toch geen reden om aan te nemen dat hij volgend seizoen direct in de basis staat bij Ajax?"

Dat doe ik ook niet. Het omgekeerde is waar, jij sluit in je reactie zo goed als uit dat het hem niet zal lukken. En daar is natuurlijk ook geen enkele aanleiding toe, aangezien zijn contract nog niet eens is in gegaan. Ik begrijp ook niet waarom dat nodig is. Geef iemand eerst een eerlijke kans voordat je hem afschrijft.

Miskoop, ze hadden beter Te Wierik kunnnen halen.

20 april 2019 om 09:51

Die jongen heeft nog geen seconde voor Ajax gespeeld en je schrijft hem al af.. Doe toch eens normaal en geef die jongen een eerlijke kans.

20 april 2019 om 09:51

Te Wierik is 8 jaar ouder. Pieirie is nu wellicht iets minder, maar die heeft wel potentie om een stuk beter dan Te Wierik te worden.

Goede instelling, maar ik denk wel wat naïef. Gister in het stadion gezien dat hij echt op meerdere punten nog wel wat tekort schiet. Neemt natuurlijk niet weg dat dit soort spelers niet ik de KKD horen te spelen. Maar dat vond ik van een Schuurs ook al.

20 april 2019 om 11:01

@voetbalfreak92

Quote: "goede instelling, maar ik denk wel wat naïef. Gister in het stadion gezien dat hij echt op meerdere punten nog wel wat tekort schiet".

Wat verwacht jij dan van een jongen van 18? En denk je ook niet dat hij juist voor Ajax heeft gekozen om de dingen waar hij niet goed in is te kunnen verbeteren?

Waar hier de waarschuwende werking vanuit gaat is me niet helemaal duidelijk?

20 april 2019 om 11:31

Hmm tsja, hij waarschuwt de Nederlandse voetbalwereld nog veel van hem gaat zien? Of dat ze hem niet moeten onderschatten? Sowieso ongelukkig gekozen woord.

20 april 2019 om 15:30

moeilijk afweging altijd als je jong en niet verzekerd bent van een basisplek bij je toekomstige werkgever, waar kies je voor en hoe lang kies je voor die situatie? vechten voor je basisplek enzo is allemaal leuk en aardig, maar als je niet basis staat dan moet je weg, denk ik dan. tenzij je veel geld verdient als wisselspeler en dat je doelstelling is

Tegenwoordig word er veel gescout op souplesse en atletisch vermogen. Dat heeft Pierie absoluut. Hij zal gehaald zijn met de gedachten gang, 60 wedstrijden ervaring en goed verdedigen kunnen wij hem bij Ajax leren. Bijvoorbeeld een Dave Bulthuis zal nooit een goede verdediger worden, want die is veel te lomp. Jong, al ruime ervaring voor zijn leeftijd, atletisch vermogen en 'loopt gemakkelijk', ik snap wel dat Ajax met hem aan de slag wil.

Jammer voor Pierie, maar ik zie in hem geen toekomstige Ajax eerste elftalspeler. Is niet erg dat je als Ajax dit soort spelers haalt, want 4 miljoen is voor Ajax tegenwoordig wisselgeld. Maar van dit soort spelers haalt waarschijnlijk 1 op de 10 de eerste elftal selectie. En wordt veelal eerder geruisloos afgevoerd naar b.v, Heerenveen;-). Want in alle nodige elementaire basiskwaliteiten komt Pierie te kort voor een basisplek in Ajax 1. En zeg maar tegen Overmars dat dat ook voor Scherpen geldt. Maar blijkbaar is Ajax verzot op keepers die geen bal klem kunnen pakken, want Kotarski van Jong Ajax laat per wedstrijd dat onding ook telkens tussen zijn handen glippen. Heeft al veel tegendoelpunten gekost; zelfde geldt voor Scherpen. Jammer dat de scouting zo veel missers schiet....

Ik snap ajax ook niet hoor in dit geval. Jonge spelers halen met potentie om ze vervolgens bij jong te droppen met elke week andere samenstellingen.. Zo'n schuurs had die knul verhuurd aan Fortuna en dan had ie al 30 eredivie wedstrijden in de benen... Zelfde geld voor die scherpen straks verhuur hem aan Zwolle ofzo dan heb je over 3 of 4 jaar eenn stabiele doelman of hij valt door de mand.. Maar van jong ajax en beetje trainen word je echt niet beter..

Ik zie het niet ind deze jongen , maar wellicht ziet Ajax dingen die ik noet zie. Vind zelf schuurs dan nog beter. Ajax moet wel oppassen dat het niet de Feyenoord-fout gaat maken : relatief veel betalen voor eredivisie spelers die bij hun club al aan het plafond Zitten.’ Dacht dat de regel bij Ajax was dat er liever 1 echt goede speler word gekocht die echte wat toevoegt op zijn positie dan 3 middelmatige die niet beter zijn dan eigen jeugd. 4 miljoen lijkt niet veel voor Ajax maar met salaris en alles spreek je toch gauw over een miljoen of 7 in eennpaar jaar en een paar van dat soort tikt toch aan.

20 april 2019 om 11:49

(Ik zie het niet in deze jongen ) daarom heb je er ook geen verstand lijkt mij want ik neem aan dat de scouts het beter inschatten als wij en die geven niet zo maar 4 miljoen uit aan een speler Ajax is geen liefdadigheid instelling . Hij en Schuurs zijn gekocht voor de toekomst en zijn nog zeer jong en zo zullen er meerder jonge spelers binnengehaald worden het zou mij niet verbazen dat ze ook nog Lammers halen want ook dat is een optie imo.

20 april 2019 om 11:54

Mwa vaak zie ik wel of een speler het gaat redden of niet in de top en eerlijk gezegd heb ik vaak gelijk. Maar wellicht zie ik hier inderdaad iets niet wat de scouts wel zien , maar eerlijk gezegd denk ik van niet . Maar we gaan het zien .

20 april 2019 om 14:24

De scouts dragen ook spelers aan die uiteindelijk mislukken; dat argument vind niet zo sterk en slaat bij voorbaat elke discussie dood

Dit ventje gaat rechtstreeks naar de bank zonde zonde had gewoon moeten blijven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

5 fans
Verdediger, 19 jaar

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Mauro Icardi is nog altijd in beeld bij Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren