Wim Kieft: ‘Hij rent als een idioot het veld in, dat is niet mijn ding’

Zaterdag, 20 april 2019 om

Liverpool plaatste zich afgelopen week ten koste van FC Porto voor de halve finales van de Champions League. Een week na een 2-0 zege op Anfield stapte het team van manager Jürgen Klopp ook in Oporto als winnaar van het veld, 1-4, en nu wacht een dubbele confrontatie met Barcelona. Wim Kieft ziet een belangrijk voordeel voor de Merseyside-club ten opzichte van de Spaanse grootmacht, die als de favoriet voor de eindzege wordt gezien.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

36 reacties (laatste reactie door calm)

Klopp zoekt echt zelden de schuld bij de scheids als hij verliest.

20 april 2019 om 08:28

Volgens mij vergeet kieft hier suarez, coutinho en raketic te noemen die toch ook wel een doelpuntje kunnen maken hoor

20 april 2019 om 08:45

Dembele die ook ongelooflijk veel scoort

20 april 2019 om 11:06

Precies , dacht ik ook meteen. Wat een bullshit om te de ken dat barca alleen Messi is. Net alsof o.a coutinho en Suarez geen doelpunten kunnen maken .

20 april 2019 om 11:19

Dat wilde ik net zeggen. Kieft, moet toch weten dat Barcelona in vorm is met Messi erbij op dit moment. Eerst moeten ze de bal nog hebben om wat te kunnen doen. Barça tikt gewoon rustig rond.

20 april 2019 om 11:43

Vind je echt dat Barcelona in vorm is? Een leuke 3-0 tegen United telt niet alleen mee he. Barcelona doet maar wat elke wedstrijd, en zo en dan lukt er iets en wordt er gescoord. Het leunt echt heel zwaar op individuele acties van Messi en Suarez. Ik zie Liverpool als hele team vechten en het zou me niks verbazen als ze Barca kapot counteren.

20 april 2019 om 09:48

Hij legt de schuld vaak bij veel andere creatieve dingen behalve z'n eigen keuzes of z'n team.

20 april 2019 om 10:01

Hij zegt juist vaak dat het zijn fout is en dat zijn ploeg er niks aan kan doen, dat verhaal over de scheids is van jaren terug.

20 april 2019 om 10:05

Hij geeft altijd de wind de schuld haha

20 april 2019 om 10:47

Klopp is echt koning smoesje man. Wind, regen, gewicht van de bal, echt alles komt voorbij.

Haha hoe hij Liverpool omschrijft lijkt het Ajax wel. Alleen Ajax heft geen zwakke speler naast de ligt en is schone geen powerhouse

20 april 2019 om 08:19

Ik vind mazraoui anders bijzonder zwak hoor.

Power en voetballend vermogen? Weet Kieft dat Milner en Henderson daar op het middenveld staan? Liverpool heeft het zwakste middenveld van de resterende teams. Daar gaan ze tegen Barcelona niet mee wegkomen.

20 april 2019 om 07:53

Het Middenveld van Liverpool bestaat vaak uit Fabinho, Wijnaldum en Henderson. Vaak afgewisseld door Milner of Keita. Mag je mij vertellen wie het ontbreekt aan voetballend vermogen. Mocht je Henderson roepen dan vraag ik me af of je de laatste wedstrijden heb gezien. En geen van deze spelers ontbreekt het aan power terwijl er geen sloper tussen zit.

20 april 2019 om 08:09

Klopp lijkt voor Henderson eindelijk de juiste positie te hebben (aanvallender). Als controlerende middenvelder leedt hij echt aan het Maduro-syndroom: iedere bal breed of nog liever terug spelen. Mensen die de laatste wedstrijden niet gezien hebben begrijp ik goed dat ze denken dat Henderson geen voetballend vermogen hebben.

Vreemde reactie, zit meneer weer aan de snuif ofso?

Klopp toont tenminste passie, beter dan zo'n halve dooie aan de zijlijn. Volgens Kieft moet elke trainer hetzelfde zijn langs de zijlijn.. dat zou echt een saaie boel worden.

20 april 2019 om 07:55

Beetje flauwe reactie.
Waar zegt hij dat iedereen hetzelfde moet zijn dan? Het enige dat hij zegt is dat het gedrag van Klopp niet zíjn ding is. Dat is slechts de mening van Kieft. Dat mag toch? Daarvoor hoeft hij niet persé "aan de snuif" te zitten........
Mijn bescheiden mening is dat iedereen zelf moet weten hoe hij zich gedraagd langs de zijlijn, zolang je je maar beseft dat je een uithangbord van je werkgever bent. Dus ik zou het wat beschaafd houden.

20 april 2019 om 08:01

Hij noemt het fanatisme van Klopp "raar doen", daarmee geeft hij dus indirect aan dat het niet "normaal" is hoe hij zich gedraagt. In zijn belevingswereld moet dus elke trainer als een lamzak aan de zijlijn staan, want anders ben je volgens meneer snuifduif abnormaal bezig.

20 april 2019 om 08:06

Nee dat geeft hij daarmee niet indirect aan, dat maak jij ervan. En dat proberen te scoren door over het snuiven te beginnen is voornamelijk sneu.

20 april 2019 om 08:12

Dat maak ik er helemaal niet van, maar dat staat letterlijk in de tekst. Zoek de betekenis van "raar" maar eens op.

Hij heeft daarnaast gewoon een snuif verleden dus waarom zou ik dat niet mogen aanhalen? Ik zie genoeg mensen hier regelmatig oude koeien uit de sloot halen over Kluivert (verkrachter, moordenaar) dus waarom zou ik dat niet mogen benoemen?

20 april 2019 om 08:16

Je bent heel raar aan het doen. Kieft mag prima van mening zijn dat Klopp overdreven bezig is, hij lijkt zich heel bewust van de camera’s. Dat je dan zielig over de snuif hebt is een poging tot makkelijk scoren en dan insinueer je ook nog eens iets dat hij zou moeten vinden wat je er compleet bij verzint.

20 april 2019 om 08:23

Heeft vrij weinig met makkelijk scoren te maken, ik benoem gewoon een feit uit z'n verleden. Als ik dit soort rare reacties van Kieft lees dan begin ik weer te denken dat meneer een lijntje heeft genomen. Can you blame me?

Ik insinueer niks want het staat letterlijk in de tekst. "Raar" betekent "niet normaal", "vreemd".

20 april 2019 om 08:36

Je kan ook verleden het verleden laten. Ja hij heeft gesnoven, ja hij wás verslaafd én ja, hij is clean! Wat jij probeert te doen is makkelijk scoren maar je faalt hopeloos. Is eigenlijk wel.sneu en zielig voor je dat je enkel een mening vormt omtrent dat gegeven.

20 april 2019 om 08:43

Spring jij ook zo voor Kluivert in de bres wanneer hij hier weer eens wordt uitgemaakt voor moordenaar en/of verkrachter?

20 april 2019 om 08:58

Wanneer was de laatste x dat ik daar iets over gelezen heb? En waarom betrek je dat erbij? 2 totaal verschillende dingen is het niet? Deze reactie van je toont je onmacht in de discussie over een ex verslaafde die schoon schip gemaakt heeft en een ieder die het mag weten. Makkelijk proberen te scoren waar niets te scoren valt want jij betrekt er iets bij wat onnodig is. Net zoals moordenaar / verkrachting Kluivert.

20 april 2019 om 09:16

@5sterren

Quote: "hij heeft daarnaast gewoon een snuif verleden dus waarom zou ik dat niet mogen aanhalen? Ik zie genoeg mensen hier regelmatig oude koeien uit de sloot halen over Kluivert (verkrachter, moordenaar) dus waarom zou ik dat niet mogen benoemen?"

Als je dat niet in staat bent om dat te begrijpen, heb ik met je te doen. Bovendien is hij nu clean en dat is een prestatie waarbij het winnen van de CL kinderspel is. Daarbij gaat het in een discussie om de inhoud van het bericht en is degene die die boodschap uitdraagt volstrekt irrelevant. Het maakt voor de mening natuurlijk helemaal niet uit Jan Pipo de Clown zegt dat Clasie slecht gespeeld heeft of Wim Kieft. Het gaat erom of je je in die mening kunt vinden of niet. En als je dat ook nog kunt beargumenteren, kan je er over discussieren. En je argument dat er genoeg mensen zijn die hetzelfde doen als jij, is natuurlijk een non-argument. Er worden dagelijks mensen beroofd en vermoord in de wereld, maar dat wil nog niet zeggen dat jij dat daarom ook mag of moet doen.

Ik ben het overigens ook niet geheel met Kieft eens, maar dat komt omdat hij zijn mening in mijn ogen niet goed formuleert. Ik denk dat het nadeel van Barca tegen Liverpool is dat Barca altijd met heel veel ruimte in de rug speelt en dat Liverpool voorin spelers heeft die daar wel raad mee weten. Ik vind de voorhoedespelers van Liverpool niet per definitie beter dan die van Barca. Misschien is het omgekeerde zelfs wel waar.

20 april 2019 om 12:54

Als het voor de mening niet uitmaakt wie het zegt waarom haal je dat snuiven er dan bij? Dat is toch irrelevant? Of kan Pipo de clown die mening ook niet geven omdat ie geen verstand van voetbal heeft? Je probeert Kieft onderuit te halen door zijn verleden erbij te halen en dat is simpelweg een zwaktebod. Hoe leuk je het ook aan wilt kleden.

20 april 2019 om 13:09

@5sterren

Omdat het een drogreden is.

Zoek maar eens op wat een 'ad hominem argument' is en waarom dat een foutieve manier van denken is.

Het waarheidsgehalte van wat er gezegd wordt heeft niets te maken met wie het zegt.

Ad hominem argumenten worden gewoonlijk gebruikt omdat er geen beter argument te vinden is. Met andere woorden: je lijkt zelf ook te vinden dat zonder het ad hominem argument je woorden niet veel kracht hebben.

20 april 2019 om 09:53

@5sterren

Klopp kan zichzelf heel leuk en sympathiek over laten komen wanneer het mee zit maar zich als de grootste clown en kind gedragen wanneer het tegen zit. Dat jij dat niet ziet zegt meer over jou dan Kieft die aan de snuif zou zitten om zulke dingen te zien.

"“het voordeel van Liverpool ten opzichte van Barcelona en Juventus is dat er drie spelers in de aanval lopen om het verschil te maken: Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino. Drie tegen Lionel Messi alleen bij Barça"

Ik denk dat Wim Kieft hier even één speler over het hoofd ziet en lijkt te vergeten, namelijk Kevin Prince Boateng. Iedereen weet dat die jongen gewoon op de bank gehouden wordt om het eerlijk te houden voor de tegenstander. Maar als het echt nodig is bij een 1-0 achterstand ofzo zullen ze hem echt wel 5 minuten mee laten doen om voor die ommekeer te zorgen.

Nee, maar ff zonder dollen. Dat Ronaldo de enige is bij Juventus kan ik opzich nog begrijpen, maar Suarez zou je toch ook altijd in dit rijtje moeten noemen? Mensen vinden dat hij een minder seizoen heeft en veel mist, maar staat alsnog "gewoon" op 20 goals, dat blijft ook gewoon altijd een speler die vanuit het niets zijn eigen kansen kan creëren

20 april 2019 om 07:54

In Liverpool zullen ze Suarez en Coutinho ook echt niet vergeten zijn denk ik.

3 van LFC tegen 1 van Barcelona... net alsof Messi alleen kan scoren bij Barca? Suarez, Dembele, Alba en Rakitic doen niet mee? Maar goed, de kleine meester is op dreef. (46 goals en 15 assists alweer tot nu toe) we gaan het meemaken maar denk dat de reis van Liverpool hier gaat eindigen.

Laatste zin is onzin Kieft (mijn autocorrect maakt treffend liegt van kieft). Ja Klopp is extravert, zeker voor een Duitser maar is geen toneel. En hij staat toch mooi in de halve finale cl en volop in de race voor de titel. Normaal vallen Engelse clubs vaak ver terug maar nu staan er toch 2 in de halve finale cl waarbij er zelfs kans is op een puur Engelse finale. Voor mij kan de cl dit jaar niet stuk, 4 ploegen met aanvallende voetballende intenties die hem van mij allemaal wel mogen winnen. Maar dat kan er dus maar 1 zijn....ik laat me wel verrassen.

Ik snap niet wat er mis is met Klopp zijn manier van juichen. Spelers doen de gekste dansjes en maken de raarste gebaren als ze scoren. Klopp is enkel en alleen uitbundig, moet kunnen lijkt me. Het ziet er naar mijn mening ook natuurlijk uit, niet zoals een Mourinho die het echt voor de camera's lijkt te doen.

20 april 2019 om 12:56

Klopp weet dondersgoed wanneer de camera’s op hem gericht zijn, laatst nog dat hij rustig applaudisserend naar het publiek liep en toen hij door had dat de camera op hem stond ging ie helemaal los.

Echt irritant dit, zogenaamde betweters die altijd maar willen bepalen hoe een ander zich zou moeten gedragen. Joham Derksen, Gert Jan Verbeek en nog een aantal hebben daar ook een handje van. Echt Nederlands. Laat mensen lekker zijn wie ze zijn. Die man valt niemand lastig met zijn enthousiasme!!!! Je zou bijna gaan denken dat het jaloezie is. Die man is lekker vrij. Zijn criticasters hun gedrag wordt gedicteerd door hun omgeving. Want wat zouden mensen denken als zij zichzelf zouden zijn. Ik ben blij dat deze man gewoon zijn gang gaat en hij zich niet door zijn omgeving laat dicteren hoe hij zich zou moeten gedragen!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Actuele wedstrijden

280 fans
Coach, 52 jaar
SeizoenClub
2015- Liverpool
2008-2015 Borussia Dortmund
2001-2008 FSV Mainz 05
Laatste voetbalnieuws

‘Virgil van Dijk is ermee begonnen en nu noemt iedereen me zo’

Fabinho is dit seizoen de speler die de balans op het middenveld bewaakt bij Liverpool en de Braziliaan wordt door zijn trainer Jürgen Klopp dan ook liefkozend Dyson, naar het stofzuigermerk,...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 14 november
Het Inter Miami van David Beckham wil zijn bestaan in de MLS volgend seizoen nog altijd beginnen met een absolute sterspeler. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren